Tmi:Tanel Tamm
Aktiivinen
PREMIUM

Tmi:Tanel Tamm

Projektit

Yritys Tmi:Tanel Tamm (2490199-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Kaikenlaiset remonttityöt. Pystymme hoitamaan kokonaisremontteja koska olemme yhteistyössä sähkö-/putkiasennus yritysten kanssa

Palvelut

 • Huoneiston täysremontti
 • Parven rakentaminen
 • Seinien laatoitus
 • Väliseinän rakentaminen
 • Putkien kotelointi
 • Sisäkaton asentaminen
 • Ulkokäymälän rakentaminen
 • Koolaus
 • Keittiön täysremontti
 • Keittiön rakentaminen
Sisä-/ulkopuoliset remontit, siivoukset. piha-aitojen rakennus ja maalaus, julkisivujen puuosien maalaukset, jätekatokset. terassien rakentaminen ja kunnostus ym.ym.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(3)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Yse 1998 mukainen takuuaika

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Materiaalitoimittajien ilmoittamat takuut

Yrityksen vakuutukset:
Vahinkovastuuvakuutus, henkilövahingoot

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 31.07.2012 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2490199-7
 • ,
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(3)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

00730 Helsinki

Yksiön pintaremontti | 03.06.2019 15:06

Remontti meni oikein mallikkaasti. Pieniä jälkikorjauksia piti tehdä ja nämä hoidettiin ajallaan.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 4 Remontti meni oikein mallikkaasti. Pieniä jälkikorjauksia piti tehdä ja nämä hoidettiin ajallaan.

Helsinki

Keittiöremontti + pienet lisätyöt | 14.03.2019 12:03

Tanel toteutti haastavan keittiöremontin johon sisältyi väliseinän kaato, vanhan keittiön purku ja poisvienti, sekä uuden asennus. Taneli teki erinomaista ja huolellista työtä. Pieniä virheitä sattui, mutta Tanel korjasi ne heti. Hän myös suoritti työt tarjouksen mukaan, eikä korottanut hintaa, vaikka pieniä yllätyksiä löytyi remontin edetessä, joista koitui varmasti useampia lisätunteja hänelle. Mielestäni Tanelin hinnat ovat laatuun nähden aivan liian matalat. Suosittelen Tanelia lämpimästi kaikkiin kodin remontteihin. Itse aion ostaa häneltä jatkossakin kaikki asuntoni tulevat remontit ja kunnostustyöt. :)

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Tanel toteutti haastavan keittiöremontin johon sisältyi väliseinän kaato, vanhan keittiön purku ja poisvienti, sekä uuden asennus. Taneli teki erinomaista ja huolellista työtä. Pieniä virheitä sattui, mutta Tanel korjasi ne heti. Hän myös suoritti työt tarjouksen mukaan, eikä korottanut hintaa, vaikka pieniä yllätyksiä löytyi remontin edetessä, joista koitui varmasti useampia lisätunteja hänelle. Mielestäni Tanelin hinnat ovat laatuun nähden aivan liian matalat. Suosittelen Tanelia lämpimästi kaikkiin kodin remontteihin. Itse aion ostaa häneltä jatkossakin kaikki asuntoni tulevat remontit ja kunnostustyöt. :)

Helsinki

Kerrostaloasunnon seinien, kattojen ja lattialistojen maalaus valkoisella | 07.03.2019 09:03

Erittäin tyytyväinen Tanelin työhön. Työ sujui aikataulussa vaikka tulikin jotain lisäyksiä alkuperäiseen suunnitelmaan. Lisäksi hyviä vinkkejä, joita ei itse ollut huomioinut. Työn jälki myös siistiä ja hinta kohdallaan. Kiitos!

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Erittäin tyytyväinen Tanelin työhön. Työ sujui aikataulussa vaikka tulikin jotain lisäyksiä alkuperäiseen suunnitelmaan. Lisäksi hyviä vinkkejä, joita ei itse ollut huomioinut. Työn jälki myös siistiä ja hinta kohdallaan. Kiitos!

Espoo

IKEA-keittiön asennus | 09.02.2019 23:02

Tanel asensi IKEAn keittiön ja teki huolellista ja siistiä työtä. Työt sujuivat vähintäänkin aikataulussa ja myös muutama lisätyö (liukuoven asennus, jalkalistojen asennus) saatiin sovittua. Urakan hinta oli erittäin kilpailukykyinen ja lasku oli selkeästi eritelty kotitalousvähennyksiä ajatellen. Suosittelemme lämpimästi Tanelia kodin remontteihin!

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Tanel asensi IKEAn keittiön ja teki huolellista ja siistiä työtä. Työt sujuivat vähintäänkin aikataulussa ja myös muutama lisätyö (liukuoven asennus, jalkalistojen asennus) saatiin sovittua. Urakan hinta oli erittäin kilpailukykyinen ja lasku oli selkeästi eritelty kotitalousvähennyksiä ajatellen. Suosittelemme lämpimästi Tanelia kodin remontteihin!

Vantaa

Lattian vaihto ja keittiöremontti | 11.01.2019 22:01

Tanel on erittäin ammattitaitoinen ja ratkaisulähtöinen urakoitsija jota vilpittömästi voin suositella huoneistoremontin toteuttajaksi. Remontin odotukset ylittyi ja aikataulu alittui. 10+

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Tanel on erittäin ammattitaitoinen ja ratkaisulähtöinen urakoitsija jota vilpittömästi voin suositella huoneistoremontin toteuttajaksi. Remontin odotukset ylittyi ja aikataulu alittui. 10+

Helsinki

Lattioiden ja listojen vaihto | 11.11.2018 19:11

Tanel purki asunnossamme vanhan parketin ja asensi uuden laminaatin ja listat. Työn jälki oli hyvää erittäin kohtuullisesta hintapyynnöstä huolimatta. Sovitusta aikataulusta poikettiin vain hieman. Voin suositella Tanelia vastaaviin urakoihin.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 4 Tanel purki asunnossamme vanhan parketin ja asensi uuden laminaatin ja listat. Työn jälki oli hyvää erittäin kohtuullisesta hintapyynnöstä huolimatta. Sovitusta aikataulusta poikettiin vain hieman. Voin suositella Tanelia vastaaviin urakoihin.

Helsinki

Keittiön parannustyöt | 05.10.2018 14:10

Huippuhyvä urakoitsija . Alkuun oli vaikea tavoittaa,mutta siitä ei kannata hermostua (niinkuin minä tein)

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Huippuhyvä urakoitsija . Alkuun oli vaikea tavoittaa,mutta siitä ei kannata hermostua (niinkuin minä tein)

Helsinki

Eteisen ikeavaatekaapin kasaus ja sekalaiset lisätyöt | 12.07.2018 10:07

Remontoitavana kohteena oli kerrostalo kolmio. Huoneistossa oli sekalaisia töitä, jotka Tanel hoiti moitteettomasti alusta loppuun. Tanelin työn jälki oli erinomaista ja hän myös teki muutaman lisätyön listoitusten osalta, jotta kokonaisuudesta tuli yhtenäinen. Huoneistossa oli muutaman Ikeakaapin kasaus ja huonekalujen kokoamista hän asensi myös mikroaaltouunin paikoilleen. Asunnosta tuli remontin jälkeen todella hieno ja käytännöllinen. Voin lämpimästi suositella aliurakoitsijaa tulevaisuudessakin.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Remontoitavana kohteena oli kerrostalo kolmio. Huoneistossa oli sekalaisia töitä, jotka Tanel hoiti moitteettomasti alusta loppuun. Tanelin työn jälki oli erinomaista ja hän myös teki muutaman lisätyön listoitusten osalta, jotta kokonaisuudesta tuli yhtenäinen. Huoneistossa oli muutaman Ikeakaapin kasaus ja huonekalujen kokoamista hän asensi myös mikroaaltouunin paikoilleen. Asunnosta tuli remontin jälkeen todella hieno ja käytännöllinen. Voin lämpimästi suositella aliurakoitsijaa tulevaisuudessakin.

Espoo

Kerrostalo 3 h+k | 21.05.2018 20:05

Asunto pintaremontoitiin (lattian uusiminen, keittiönpurku, seinien maalaus/tapetointi). Erittäin hyvä työnjälki ja hinta hyvä. Urakkaan tehtiin lisätöitä ja myös näiden hinnoittelu ja toteutus sujui omatoimisesti ja moitteettomasti.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Asunto pintaremontoitiin (lattian uusiminen, keittiönpurku, seinien maalaus/tapetointi). Erittäin hyvä työnjälki ja hinta hyvä. Urakkaan tehtiin lisätöitä ja myös näiden hinnoittelu ja toteutus sujui omatoimisesti ja moitteettomasti.

Helsinki

Kaksion seinien- ja katon maalaus sekä lattioiden laminaattien asennus | 22.04.2018 16:04

Hinta / laatusuhde kohdallaan. Työnjälki oli siistiä ja aikataulu piti suhteellisen hyvin.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 4 Hinta / laatusuhde kohdallaan. Työnjälki oli siistiä ja aikataulu piti suhteellisen hyvin.

Helsinki

Jalkalistojen, ikkunalistojen ja ovilistojen asennus sekä parin kaapelin veto | 03.04.2018 12:04

Hei, Kyseessä oli remontti Helsingissä sijaitsevaan kolmioon. Työ tuli vähän kiiretyönä, koska tilaajalla oli muutto aivan ovella. Töitä oli vielä jäljellä jonkin verran ja näistä ei ilman lisäapuja olisi selvitty aikataulussa. Urakoitsijalla sattui olemaan parin päivän rako kalenterissa ja sain siis sopivasti työt teetätettyä ennen muuttoani. Työnä oli asentaa asuntoon jalkalistat, ikkunalistat, muutaman oven listat ja pistorasioita. Työn jälki oli erinomaista ja voin suositella jatkossakin.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Hei, Kyseessä oli remontti Helsingissä sijaitsevaan kolmioon. Työ tuli vähän kiiretyönä, koska tilaajalla oli muutto aivan ovella. Töitä oli vielä jäljellä jonkin verran ja näistä ei ilman lisäapuja olisi selvitty aikataulussa. Urakoitsijalla sattui olemaan parin päivän rako kalenterissa ja sain siis sopivasti työt teetätettyä ennen muuttoani. Työnä oli asentaa asuntoon jalkalistat, ikkunalistat, muutaman oven listat ja pistorasioita. Työn jälki oli erinomaista ja voin suositella jatkossakin.

Helsinki

Ikea keittiön asennus, sähkötyöt ja (ne vähäiset) putkityöt | 03.04.2018 12:04

Hei, Työt tehtiin sovitusti urakan mukaan. Tilaajalla tuli muutama virhe suunnitelmiin, jotka Tanel ammattimaisesti huomasi ja informoi. Muutokset suunnitelmiin tehtiin sovitusti ja lopputulos oli erittäin miellyttävä ja toimiva yhä. Voin suositella lämpimästi urakoitsijaksi muihinkin remontteihin. Samaan kohteeseen urakoitsija teki myös kiiretöitä listoitusten osalta ja tämäkin työ oli erinomaista.

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Hei, Työt tehtiin sovitusti urakan mukaan. Tilaajalla tuli muutama virhe suunnitelmiin, jotka Tanel ammattimaisesti huomasi ja informoi. Muutokset suunnitelmiin tehtiin sovitusti ja lopputulos oli erittäin miellyttävä ja toimiva yhä. Voin suositella lämpimästi urakoitsijaksi muihinkin remontteihin. Samaan kohteeseen urakoitsija teki myös kiiretöitä listoitusten osalta ja tämäkin työ oli erinomaista.

Vantaa

Rivitaloasunnon parketin uusinta | 13.02.2018 21:02

Tanel Tamm teki työn täysin moitteettomasti, edullisesti ja sovitussa aikataulussa. Voin suositella!

Tmi:Tanel Tamm Tmi:Tanel Tamm Suvitie 6 B, 00780 Helsinki 5 Tanel Tamm teki työn täysin moitteettomasti, edullisesti ja sovitussa aikataulussa. Voin suositella!


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 24901997 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakenus-, (kiinteistöjen)huolto- ja siivouspalvelut, LVI-työt. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 31.07.2012 YTJ
Kaupparekisteri 30.05.2013 PRH
Ennakkoperintärekisteri 07.08.2012 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 04.06.2023 Alma Talent
ALV-rekisteri 07.08.2012 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,8
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(3)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 31.07.2012 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2490199-7
 • ,
Toimialueet
Uusimaa
Sertifikaatit
 • kaikki kosteiden tilojen sertifikaatit

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi