Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Tmi Nikkerman

Tmi Nikkerman

Yritys Tmi Nikkerman (1546477-2) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 8 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Toimenkuvani on lähinnä kylpyhuone- ja saunaremontit, toki teen keittiö- ja huoneistoremonttejakin mutta märkätilat
On pääsääntöinen työllistäjäni.
Olen perustanut firman vuonna 1999.
Teen itse kaikki purkutöistä lähtien, putki- ja sähkömiehet tekee tietenkin oman osuutensa nekin minulla on ollut jo useita vuosia samat

Yrityksen palvelut

Tulen aina käymään asiakkaan luona ja siinä käydään läpi kaikki mitä asiakas haluaa.
Sen jälkeen teen kirjallisen tarjouksen ja hinta minkä urakasta annan se pitää.
Laskun lähetän sitten vasta kun työ on tehty ja asiakas on hyväksynyt sen.

Arvosteluja 8 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 27.12.2021 18:12
Kaupunki: Espoo 5

Urakoitsija oli erittäin nopea, oma-aloitteinen ja ehdotti hyviä ja toimivia ratkaisuja. Päätösvastuu on viime kädessä luonnollisesti asiakkaalla, mutta arvostimme hyviä ehdotuksia. Työn jälki oli erittäin siistiä ja hän piti paikkoja siisteinä myös remontin toteutuksen aikana. Saunasta tuli erittäin kaunis ja pesuhuoneesta toimiva. Haimme lopputuloksena hyvää toimivuutta ja saimme sitä. Elämän laatu parani kummasti ja nyt näihin tiloihin meneminen ei enää ahdista millään tavalla. Ne näyttävät hyviltä ja ovat tätä päivää. Työn lopputuloksesta kertoo se, ettei erittäin tarkalla ja tiukalla valvojallamme ollut isompia asioita listattuna kohteen valmistumis- ja hyväksymispäivänä. Jälkityöt hoidettiin myös asiallisesti kuntoon. Eteisen lattia, listat ja kaapisto asennettiin oikein ja nopeasti. Eteisestä tuli sisäänkutsuva. Eteisen seinän maalaustyö oli asiakkaan vastuulla ja tämä oli hyödyllistä ja tarpeen. Pölyä syntyi kuitenkin sen verran paljon siisteydestä huolimatta ja maalaaminen kirkasti yleisilmettä. Suosittelemme ja kiitämme urakoitsijaa hyvästä työstä sekä aliurakoitsijoita, jotka tekivät myös työnsä hyvin ja ajallaan. Hintatasoltaan urakoitsija ei ole kallein, muttei missään nimessä myöskään halvin tai edullisin. Mielellään käytämme samaa urakoitsijaa myös jatkossa.


| 15.07.2021 22:07
Kaupunki: Espoo 5

Tmi Nikkerman teki rivitalomme kylpyhuoneen täysremontin ja saunan lattiaremontin. Työnteko eteni ripeästi, työn jälki oli siisti, kommunikointi toimi hyvin ja sovitut asiat hoidettiin korrektisti. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siihen miten työ toteutettiin. Parhaan vaikutelman työn laadusta jätti teknisen isännöitsijän palaute; hän kysyi mistä löysimme urakoitsijan ja totesi, ettei vuosien mittaan ole nähnyt monta verrattavaa työn tulosta ja vielä noudattaen nopeaa aikataulua.


| 18.08.2020 18:08
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki tehty sovitusti, joustavasti, sekä poikkeuksellisen tehokkaasti. Yrittäjä tekee itse töitä, asioiden sopiminen töiden edetessä sujuu ilman kitkaa. Tulemme käyttämään firmaa jatkossakin yhtiön remonttikohteissa.


| 02.12.2019 20:12
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Aikaansaava ja ripeä tekijä, siistiä työtä, kommunikointi toimi asiakkaan kanssa, teki mitä sovittiin ja vähän päälle, lemmikin läsnäolo ei tuottanut ongelmaa ja hinta piti, suosittelen.


| 22.10.2019 12:10
Kaupunki: Espoo 5

Suosittelen varauksettomasti. Projekti toteutui aikataulussa ja työn jälki korkealaatuista. Rivakat työskentelymenetelmät, laadukkaat työvälineet ja tehokas ajankäyttö. Ratkoo tehokkaasti käytännön tekemiseen ja suunnitteluun liittyviä ongelmia. Viestii sujuvasti työn aikana ja omistautuu projektille. Ei jätä suunnitteluun liittyviä ongelmia yksinään asiakkaan ratkaistavaksi, vaan tarjoaa oman näkemyksensä. Ei valita, hoitaa hommat hyväntuulisesti. Tarjouksen yhteydessä esittää selkeän kuvauksen työvaiheista ja kokonaiskuluista. Tämä helpottaa huomattavasti projektiin liittyvää suunnittelua.


| 09.10.2019 09:10
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattitaitoinen tekijä. Remontti valmistui nopeasti ja työnjälki oli erinomaista. Tekijällä myös ideoita erilaisten ongelmapaikkojen toteutukseen. Yhteydenpito oli sujuvaa ja ystävällistä. Voimme suositella!


| 03.06.2019 20:06
Kaupunki: Helsinki 5

Tmi Nikkerman teki omakotitalomme kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan lattiaremontin sekä kylpyhuoneen kaakeloinnin. Lattiaan asennettiin vanhan sähkölämmityksen tilalle maalämpöön kytkettävä vesikiertoinen lattialämmitys. Alusta asti yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa, ja tarjous oli yksityiskohtainen. Aikataulu piti ja alittui, vaikka matkan varrella jouduttiin yllättäviä lisähommiakin tekemään. Tämä tekijä on erittäin ammattitaitoinen ja vahva asiantuntija alallaan. Työn jälki on ensiluokkaista, ja hinta-laatusuhde erinomainen. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella T:mi Nikkermania haasteellisiinkin pojekteihin.


| 17.03.2019 11:03
Kaupunki: Vantaa 5

T:mi Nikkerman remontoi meille kerrostaloasuntomme kylpyhuoneen. Remontti tehtiin avaimet käteen palveluna, johon kuului kaikki aina purkamisesta loppusiivoukseen. Kylpyhuoneestamme uusittiin lattia- ja seinäkaakelit sekä kaikki kalusteet. Ennen remonttia työvaiheet käytiin huolellisesti läpi ja yhteydenpito työn aikana oli sujuvaa. Tekijä oli aktiivinen ja oma-aloitteinen muunmuassa taloyhtiön isännöitsijän suuntaan ja kaikki sujui paremmin kuin osasimme odottaakkaan. Tarjous oli yksityiskohtaisesti ja selkeästi eritelty ja laskutus läpinäkyvää. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja siihen miten työtä hoidettiin. Työ valmistui aikataulussa ja työn jälki ylitti odotuksemme. Ote oli kaikenkaikkiaan ammattimainen. Voimme erittäin mielellämme suositella tekijää kylpyhuoneremontin toteuttajaksi.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Työlle tulee kaikki takuut mitkä vaaditaankin, eikä se ole niin päivänpäälle jos se on vaikka mennyt vähän ylikin.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Materiaalit sisältää myös kaikki valmistajan niille antamat takuut

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus on voimassa aina
500 000 € asti


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Tmi Nikkerman liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 15464772 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Kaikki rakennusalan työt, kiinteistöhuolto. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 13.08.1999 YTJ
Kaupparekisteri 22.09.1999 PRH
Ennakkoperintärekisteri 12.08.1999 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 26.11.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 12.08.1999 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 13.08.1999 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1546477-2
 • Miilukallionkuja 5 , 02740 Espoo
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Espoo + 60 säteellä

Sertifikaatit

 • Märkätila sertifikaatti vuodesta 2005

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä