Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Clemotin

Clemotin

Yritys Clemotin (2920588-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 23 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Työt ammattitaidolla. Joustavat aikataulut.

Yrityksen palvelut

Siivous
Pintaremontti
Lattioiden asennukset
Terassit
Roskakatokset yms.
Peltikattomaalaukset
Sisä,- ja ulkomaalaukset
Kaapistojen asennukset

Arvosteluja 23 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 12.01.2021 09:01
Kaupunki: Vantaa 4

Teki työn sovitussa aikataulussa ja jälki hyvä.


| 28.01.2020 18:01
Kaupunki: HYVINKÄÄ 2

Yrittäjä kävi itse kohteen arvioimassa sovimme ajan. Olohuoneesta poistin itse lähestulkoon kaiken tapetin. Urakoitsijalle jäi eteinen ja keittiö. Ensimmäinen asia mistä jouduin alussa huomauttamaan oli lattioiden suojaus asianmukaisesti ihan perusasioita. Urakoitsija oli arvioinut että haltex seinään riittää kun verkotetaan ainoastaan halkeama kohdat mutta jälkeenpäin paljastui että lähestulkoon kaikki saumakohdat rupesivat elämään tehden halkeaman seinään jotenka mia kävi jälkeenpäin näitä korjaamassa. Kiire ja malttamattomuus tehdä asiat kunnolla loppuun valitettavasti paistoi läpi. Jouduin useista asioista huomauttamaan, keittiön kaapistojen maalauksessa oli myös pientä hosumista, vetimien vaihto kuului urakkaan, vetimiä ei kuitenkaan oltu kiristetty loppuun saakka vaan ne oli jätetty löysälle prikka väliin niin sillä tämä olisi hoidettu. Loppusiivous oli sitten melkoinen ralli, tilasin mialta erikseen loppusiivouksen sillä periaatteella että asunto on muuttovalmis tulevalle vuokralaiselle. Tein tuntikausia töitä että sain lattiasta jynssättyä maalitipat mitä oli siellä ja täällä, keittiön tiskipöytä oli täynnä maalitäpliä, hirmuinen työ saada tiskipöytä puhtaaksi sitä ei oltu suojattu mitenkään kun keittiön kaappeja oli maalattu. Kokonaisuutena en suosittele yritystä.


| 06.12.2019 10:12
Kaupunki: helsinki 5

Asiallinen prosessi. Aikataulut pysyivät. Aamulla tultiin ajoissa paikalle. Työ toteutettiin sovittu mukaan.


| 03.11.2019 11:11 4

Hinta-laatusuhde kohdallaan. Erittäin ystävällinen ja avulias porukka. Kävivät hakemassa tarvikkeita, kun omaan autoon ei mahtunut. Homma sujui hyvin ja aikataulussa. Matkan varrella tuli meidän pyynnöstä vielä lisätöitä, mutta nekin sujuivat hyvin.


| 27.10.2019 13:10 5

Hyvää palvelua!


| 04.07.2019 09:07
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki sujui aivan sopimuksen mukaisesti ja ajallaan. Työnjälki miellyttää ja käytämme heitä varmasti myös jatkossakin. Kiitos!


| 03.07.2019 09:07
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista työtä ja kommunikointia.


| 29.04.2019 08:04
Kaupunki: Helsinki 5

Kommunikaatio erinomaista ja täsmällistä. Hommat hoidettiin loistavasti maaliin ja pienet virheet katsottiin ja korjattiin. Voin suositella lämpimästi Clemontinin palveluita.


| 04.02.2019 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Suosittelen: + Edullinen urakkatarjous + Hyvä hinta/laatu suhde, eli hintaan nähden työnjälki oli hyvää + Ovat erittäin joustavia + Ystävällinen yhdeydenpito + Sovittu urakka sujui nopeasti ja ajallaan + Asunto oli siisti remontin jälkeen. Näistä kannattaa puhua etukäteen: - jos haluat lattialistojen jatkot jiiriin - jos haluat lattialistojen pitkät juoksut huoneessa näkyvälle paikalle, ja jatkokohdat enemmän piiloon.


| 02.02.2019 13:02
Kaupunki: Vantaa 5

Remonttimme onnistui täydellisesti. Urakoitsija oli todella ammattitaitoinen, joustava sekä erittäin hyvät vuorovaikutustaidot omaava. Bonuksena saimme myös hyviä vinkkejä esim. valaistuksen suunnitteluun. Hintalaatusuhde kohdillaan. Käytämme varmasti tätä yritystä seuraavallakin kerralla ja suosittelemme yritystä muillekin.


| 16.12.2018 10:12
Kaupunki: Espoo 5

Lattia asennus hoitui ammattimaisesti ja nopeasti. Tulos on erinomainen, suosittelen ehdottomasti. Rento meininki.


| 12.11.2018 16:11
Kaupunki: Espoo 5

Sisäportaiden uudelleenlaatoitus sujui todella ammattitaitoisesti ja etukäteen sovitulla tavalla. Remonttiryhmä hoiti kaiken hyvin oma-aloitteisesti, yhteydenpito oli helppoa ja mutkatonta, eikä tekemistä tarvinnut ohjeistaa tai ohjata. Lopputulos on todella loistava. Vahva suositus!


| 31.10.2018 12:10
Kaupunki: Vantaa 3

Todella ystävällistä palvelua Clemotin yritykseltä. Työn edetessä jouduimme hieman ohjeistamaan ja neuvomaan työn etenemisen suhteen.


| 28.10.2018 20:10
Kaupunki: Helsinki 5

Olen tosi tyytyväinen työn jälkeen. Työ oli ammattitaitoista, tehtiin nopealla aikataululla ja sovitussa budjetissa. Remontin kuluessa ilmeni lisää korjauskohteita, jotka he tekivät huokealla hinnalla ja loistavalla tavalla. Mian ja Narimanin kanssa oli todella mukava asioida ja he ajattelivat remonttia asiakkaan näkökulmasta.


| 17.10.2018 14:10
Kaupunki: Helsinki 2

Mian kanssa aikatauluista voi sopia tosi hyvin, ja tekivätkin kaiken lupaamassaan aikataulussa. Työn jälki oli pääsääntöisesti hyvää, mutta pieniä yksityiskohtia tuntui jäävän helposti pois. Tämän vuoksi lopputarkastuksessakin saa olla itse tarkkana, ja eritoten vaikeasti tavoitettavat kohdat tulee katsoa tarkkaan itse läpi ajan kanssa. Mia kyllä hoitaa korjauksen jälkikäteen, eikä asiasta tarvitse vääntää, mutta valitettavaa, että näihin täytyy puuttua. Puuttuvat kohdat omassa remontissa olivat kuitenkin melko pienellä vaivalla nähtävissä. Osa virheistä oli sitten vain pikaisesti paikattu/peitelty, koska parempaa jälkeä ei enää saanut loppuvaiheessa aikaiseksi. Lattian asennuksessa jälki oli pääsääntöisesti hyvää, olisin toki toivonut tarkempaa mitoitusta huoneiden väliin ja ovenkarmien kohdalle. Saneerauslevyn asennuksessa oli sitten isompia ongelmia, mm. levyjen saumauksen, suoraan asentamisen ja sovittamisen osalta. Maalausjälki pääsääntöisesti hyvää, muutama pieni kohta jäänyt huomaamatta. Uskoisin, että hyvä remonttiryhmä tiettyihin hommiin, mutta työn edistymistä on hyvä seurata ainakin työvaiheiden välillä.


| 13.10.2018 22:10
Kaupunki: Lohja 3

Clemotin on kahden nuoren rakennusalan työntekijän yhteisyritys. Ystävällisestä, reippaasta pariskunnasta toinen on ammattimainen rakennustyöntekijä, toinen entinen siivooja, joka auttelee ja maalaa. Työt kyllä sujuvat molemmilta hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen - kannattaa kuitenkin katsoa perään: Kuistista meinasi jäädä toisen puolen laudat irti ja mökistä toinen katonreunus maalaamatta, kun lasku jo tuli. Tekivät kyllä loppuun, kun huomautin. Myös rakennustarvikkeista kannattaa sopia tarkasti. Nyt tuli avokuistin alle käsittelemätöntä puuta, vaikka uusi kuisti tehtiin osittain aiemman kuistin edelleen hyväkuntoiselle, kestopuiselle rungolle. Kuisti on kosteassa paikassa, joten ei tullut mieleenkään epäillä, ettei rungossa olisi käytetty kestopuuta. Laudatkin tilattiin kosteuden takia komposiitista. Kun näin, oli jo myöhäistä tehdä asialle mitään. Tilaajan pitää siis sopia tarkasti materiaalit ja valvoa suoritusta, sitten onnistuu.


| 11.10.2018 11:10
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka Clemontin kanssa sujui loistavasti. Aikataulut pitivät täsmälleen, ja työ itse asiassa valmistui ennen määräaikaa. Vinyylilattioiden asentaminen onnistui hyvin, ja työn jälkeä kelpaa ihastella. Vankka suositus!


| 08.10.2018 08:10
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin täsmällistä jämäkkää toimintaa, ei tarvinnut paljon työtä selostaa kun se oli jo tehty. Aikataulut piti, homma toimi erinomaisesti


| 09.09.2018 08:09
Kaupunki: Tuusula 5

Erittäin hyvä työn jälki. Aikataulu kuten sovittu. Edullinen.


| 09.09.2018 08:09
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvin tehty tapetointi ja jälkien siivous. Voin lämpimästi suositella muillekin.


| 06.09.2018 22:09
Kaupunki: Espoo 5

Sain lyhyellä varoitusajalla Clemotinin kiinnittämään listat ikkunaan ja oveen. Ystävällinen palvelu, siisti jälki ja aikataulu piti. Suosittelen ehdottomasti!


| 22.08.2018 11:08
Kaupunki: Helsinki 4

Mia hoiti meidän eteisen remontin hienosti! Remontista sopiminen oli sujuvaa. Mia tuli katsomaan kohteen etukäteen ennen tarjouksen tekoa. Mian sai aina hyvin kiinni puhelimitse. Aikatauluista sopiminen oli helppoa. Meillä oli omasta mielestämme haastavat kuviotapetit, niiden laittaminen meni nappiin! Kvikin kaapisto eteiseen asennettiin laadukkaasti. Seinän korjaus (kotelointi ja maalaus) onnistui myös, mutta jäi hieman viimeistelemättömäksi/meidän viimeisteltäväksi, siitä joudun yhden tähden nipistämään. Hinta oli kilpailukykyinen ja arviossa pysyttiin (alitettiin). Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen. Mikäli meille tulee jatkossa mitään remonttitarpeita, aion ehdottomasti ottaa Miaan yhteyttä!


| 15.08.2018 11:08
Kaupunki: Vantaa 5

Nopeaa toimintaa, täysin sovitussa aikataulussa, työnjälki hyvää, voin suositella.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Siivoukset ja remontit asiakkaalla hyväksytetty. Korjaus, jos mainittavaa.
Peltikattomaalaukset 5vuotta
Sisämaalaukset 12kk
Ulkoseinämaalaukset 5vuotta

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellä on vastuuvakuutus aina 1milj.€ asti


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Clemotin liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29205886 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Siivous ja rakennuspalvelut Kaupparekisteri
Kotipaikka VANTAA YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 11.06.2018 YTJ
Kaupparekisteri 26.06.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 11.06.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 10.06.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 11.06.2018 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2920588-6
  • Sammalparrankuja 4 , 00960 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

Uusimaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa