TMH Services Oy
Aktiivinen
PREMIUM

TMH Services Oy

Projektit

Yritys TMH Services Oy (3133732-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 21 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.Vuonna 2023 TMH Services Oy teki liikevaihtoa 128 000 € ja tulosta -8 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla pysyi sovitussa budjetissa, toteutui sovitussa aikataulussa ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme Naantalista kotoisin oleva yritys.
Vakituista työvoimaa on 2 miehen voimin, jolloin laatu on taattua.
Kesäisin keskitymme katon ja julkisivujen maalaus ja pesu töihin (kovan kysynnän takia)
Toki poikkeuksia aina mahtuu kalenteriin sisä hommien osalta.
Meille ei ole Ongelma urakan koon suhteen meille jokainen työ ja asiakas on yhtä tärkeä.
Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, kunnat, yksityiset ja yritykset.


Palvelut

 • Sisämaalaus
 • Ulkomaalaus
 • Tasoitetyöt
 • Peltikattoremontti
 • Tiilikattoremontti
 • Bitumikattoremontti
 • Huopakattoremontti
 • Muu kattoremontti
 • Julkisivutyöt
Katon Huolto ja korjaus
- Katon maalaukset / pinnoitukset.
- Katon mekaaniset / korkeapaine pesut.
- Torjunta-aine ruiskutukset
- harjatiivisteiden asennukset.
- vuotokorjaukset.
- Lumenpudotukset.
- Kattoturvatuotteet.
- Sadevesijärjestelmät
- julkisivu maalaukset

Talvisin keskitymme sisä remontteihin

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Pysyi sovitussa budjetissa
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
4.4 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Takuu ajat riippuvat aivan kohteesta ja työstä
Työmme tehdään aina takuu työnä.

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus miljoona

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 01.05.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3133732-7
 • c/o turku heinikonkatu 5 B 12 , 20240
  Turku
Toimialueet
koko suomi

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Pysyi sovitussa budjetissa
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
4.4 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Kaarina

Pysyi sovitussa budjetissa

Autotallin katon puhdistus, myrkytys ja maalaus | 13.08.2023 19:08

Katon puhdistus sammal- ym. moskasta ja uudelleen maalaus toteutui nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Työn jälki oli hyvä ja uudistettua pintaa kelpaa katsella. Yksi asia, mihin kannattaa kiinittää huomiota, jos tilaat vastaavan homman on ympäristön suojaus. Oman tallin katto on tavallinen V-muotoinen ja tekijä suojasi pressulla vain tallin toisen sivustan, mutta toinen puoli jäi suojaamatta jostain syystä --> ympäristö täynnä sammalsotkuja, mitä sitten pääsimme iloksemme siivoamaan. No, tämä vaiva unohtui nopeasti, kun katse kääntyi hienosti kunnostettuun kattoon :)

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Katon puhdistus sammal- ym. moskasta ja uudelleen maalaus toteutui nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Työn jälki oli hyvä ja uudistettua pintaa kelpaa katsella. Yksi asia, mihin kannattaa kiinittää huomiota, jos tilaat vastaavan homman on ympäristön suojaus. Oman tallin katto on tavallinen V-muotoinen ja tekijä suojasi pressulla vain tallin toisen sivustan, mutta toinen puoli jäi suojaamatta jostain syystä --> ympäristö täynnä sammalsotkuja, mitä sitten pääsimme iloksemme siivoamaan. No, tämä vaiva unohtui nopeasti, kun katse kääntyi hienosti kunnostettuun kattoon :)

Turku

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Pysyi sovitussa budjetissa

Lapetikkaiden asennus | 16.11.2022 23:11

Nopea ja hyvä toiminta. Tikkaat asennettiin vaivattomasti katolle sovitussa aikataulussa.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Nopea ja hyvä toiminta. Tikkaat asennettiin vaivattomasti katolle sovitussa aikataulussa.

Vantaa

Kattotiilien vaihtoa | 28.10.2022 16:10

Valitsin yrityksen tekemään muutamien kattotiilien vaihdon ja katon yleisen kuntokartoituksen. Aikataulu toteutukselle sovittiin tässä yhteydessä. Määräaikana ketään ei tullut paikalle. Jouduin kyselemään asiasta useamman kerran ja kommunikaatio pelasi huonosti. Remonttia siirrettiin pariin kertaan antamatta kuitenkaan uutta ajankohtaa. Lopulta 2 kk alun perin sovitun remonttiajankohdan jälkeen, kun en saanut tältä yritykseltä vastausta, pyysin toisen toimijan tekemään remontin.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 1 Valitsin yrityksen tekemään muutamien kattotiilien vaihdon ja katon yleisen kuntokartoituksen. Aikataulu toteutukselle sovittiin tässä yhteydessä. Määräaikana ketään ei tullut paikalle. Jouduin kyselemään asiasta useamman kerran ja kommunikaatio pelasi huonosti. Remonttia siirrettiin pariin kertaan antamatta kuitenkaan uutta ajankohtaa. Lopulta 2 kk alun perin sovitun remonttiajankohdan jälkeen, kun en saanut tältä yritykseltä vastausta, pyysin toisen toimijan tekemään remontin.

Helsinki

Ikkunoiden maalaus | 31.08.2022 12:08

Täysin ala-arvoinen toimija. Urakoitsijan 2 pv arvion sijaan urakan valmiiksi saaminen kesti monta viikkoa ja jälki oli todella huonoa. Tekijä ei noudattanut ohjeita ja maalasi myös ikkunan ulkopuolisia osia, joita ei pitänyt maalata. Jälki oli suttuista ja useista pyynnöistä huolimatta sitä ei korjattu toivotunlaiseksi. Jouduimme ottamaan toisen tekijän korjailemaan lopputulosta.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 1 Täysin ala-arvoinen toimija. Urakoitsijan 2 pv arvion sijaan urakan valmiiksi saaminen kesti monta viikkoa ja jälki oli todella huonoa. Tekijä ei noudattanut ohjeita ja maalasi myös ikkunan ulkopuolisia osia, joita ei pitänyt maalata. Jälki oli suttuista ja useista pyynnöistä huolimatta sitä ei korjattu toivotunlaiseksi. Jouduimme ottamaan toisen tekijän korjailemaan lopputulosta.

Turku

Vanhan terassin purku ja jätteiden poisvienti | 19.07.2022 09:07

Homma hoidettiin nopeasti, tyylikkäästi ja hyvällä asenteella. Kun työ hoidetaan paremmin kuin mitä toivoin, niin TMH Services ansaitsi täydet pisteet. Lisäksi tässä kohtaa hinta-laatu -suhde ei kohdannut. Laatu oli paljon hintaa parempi! :)

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Homma hoidettiin nopeasti, tyylikkäästi ja hyvällä asenteella. Kun työ hoidetaan paremmin kuin mitä toivoin, niin TMH Services ansaitsi täydet pisteet. Lisäksi tässä kohtaa hinta-laatu -suhde ei kohdannut. Laatu oli paljon hintaa parempi! :)

Lieto

Harjatiivisteen asennus ja torjunta-aineen levitys katolle. | 12.07.2022 14:07

Yritys tekee mielestäni erittäin hyvää ja asiantuntevaa työtä. Havainnoi, kertoo ja korjaa katolla esiintyvistä puutteista kokonaisvaltaisesti. Yrittäjän kanssa on helppo asioida.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Yritys tekee mielestäni erittäin hyvää ja asiantuntevaa työtä. Havainnoi, kertoo ja korjaa katolla esiintyvistä puutteista kokonaisvaltaisesti. Yrittäjän kanssa on helppo asioida.

Turku

Piharakennuksen maalaus | 22.06.2022 08:06

Hyvää työtä ja hyvään hintaan

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Hyvää työtä ja hyvään hintaan

Uusikaupunki

Peltikaton pesu ja maalaus. | 10.06.2022 20:06

Työ tuli tehtyä ripeästi parissa päivässä.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 4 Työ tuli tehtyä ripeästi parissa päivässä.

Raisio

Rännien puhdistus | 13.03.2022 11:03

TMH Services teki hyvää jälkeä nopealla varoitusajalla. Työ tehtiin alusta loppuun asiallisesti. Taloyhtiömme tulee käyttämään tämän yrityksen palveluita jatkossakin.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 TMH Services teki hyvää jälkeä nopealla varoitusajalla. Työ tehtiin alusta loppuun asiallisesti. Taloyhtiömme tulee käyttämään tämän yrityksen palveluita jatkossakin.

Vantaa

Puupöydän hionta | 15.02.2022 13:02

Erittäin hyvä lopputulos, olen tyytyväinen, työ tehtiin supernopeasti

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Erittäin hyvä lopputulos, olen tyytyväinen, työ tehtiin supernopeasti

Espoo

Tiilikaton kuntotarkastus ja korjaus | 03.01.2022 19:01

Työn suunnittelu ja toteutus sujuivat joustavasti ja ammattitaitoisesti. Kaikki tehtiin, miten oli sovittu ja arvokasta lisätietoa saatiin tarvittavista jatkotoimenpiteistä. TMH:ta voi lämpimästi suositella, luotettava ja asiantunteva.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Työn suunnittelu ja toteutus sujuivat joustavasti ja ammattitaitoisesti. Kaikki tehtiin, miten oli sovittu ja arvokasta lisätietoa saatiin tarvittavista jatkotoimenpiteistä. TMH:ta voi lämpimästi suositella, luotettava ja asiantunteva.

Turku

Katon maalaus | 05.10.2021 13:10

Kiitos TMH! Hyvää jälkeä.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Kiitos TMH! Hyvää jälkeä.

Turku

Lumiesteiden asennus molemmille lappeille | 08.09.2021 15:09

Työ tehtiin ripeästi mutta kuitenkin laadukkaasti. Lumiesteet ovat nyt asennettuna katolla ja hyvältä näyttää työnjälki. Urakkamiesten kanssa oli helppo asioida.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Työ tehtiin ripeästi mutta kuitenkin laadukkaasti. Lumiesteet ovat nyt asennettuna katolla ja hyvältä näyttää työnjälki. Urakkamiesten kanssa oli helppo asioida.

Turku

Pienen peltikaton maalaus, tiilikaton ruiskutus (tappaa kasvuston), rännien putsaus, piipun pellityksen maalaus ym. | 28.07.2021 11:07

Valitsin THM Services Oy:n, koska kohteen kartoitus tuntui luotettavalta ja asintuntevalta ja lisäksi tarjous oli halvin. Työ tehtiin hyvin ja Teemu tuntui osaavan asiansa. Teemun ehdottamat lisätyöt (joita ei ollut tarjouspyynnössä) oli hyvä lisä ja varmaankin tarpeelliset. Myös lisätyöt tehtiin hyvin ja edullisesti. Ainakin näiden töiden perusteella voin suositella ko. firmaa.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Valitsin THM Services Oy:n, koska kohteen kartoitus tuntui luotettavalta ja asintuntevalta ja lisäksi tarjous oli halvin. Työ tehtiin hyvin ja Teemu tuntui osaavan asiansa. Teemun ehdottamat lisätyöt (joita ei ollut tarjouspyynnössä) oli hyvä lisä ja varmaankin tarpeelliset. Myös lisätyöt tehtiin hyvin ja edullisesti. Ainakin näiden töiden perusteella voin suositella ko. firmaa.

Naantali

Tiilikaton pesu ja maalaus | 17.07.2021 09:07

Sovittu aikataulu piti, työn laatu hyvää. Lisäarvoa saatiin pienistä havonnoista ja samassa suoritetuista korjauksista.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 4 Sovittu aikataulu piti, työn laatu hyvää. Lisäarvoa saatiin pienistä havonnoista ja samassa suoritetuista korjauksista.

Espoo

Vesikattojen tuuletusputkien päällä olevien sadehattujen kiinnityskohtien tarkistus ja tiivistys tarvittaessa | 26.04.2021 08:04

Urakoitsija oli palvelualtis ja vastasi nopeasti. Hän oli valmis ottamaan työn jopa sunnuntaina 18.4, sillä hänellä on tiukka aikataulu. Hallitus päätti kokouksessaan 20.4 ja hyväksyi TMH-Services firman tekemään urakan ja Urakkamaailmaan meni heti tieto. Urakoitsija vastasi 21.4 ja sovittiin 22.4 tarkistus ja tiivistysurakka. Urakoitsija tuli sovittuun aikaan ja löysi nopeasti syyn kylpyhuoneen katon vesivahinkoon. Myrsky ilmeisesti irrottanut harjapellin ja kiinnitysruuveja irronnut. Kutsuisin TMH-Services urakoitsijaa kattotohtoriksi. Kiitos paljon!

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Urakoitsija oli palvelualtis ja vastasi nopeasti. Hän oli valmis ottamaan työn jopa sunnuntaina 18.4, sillä hänellä on tiukka aikataulu. Hallitus päätti kokouksessaan 20.4 ja hyväksyi TMH-Services firman tekemään urakan ja Urakkamaailmaan meni heti tieto. Urakoitsija vastasi 21.4 ja sovittiin 22.4 tarkistus ja tiivistysurakka. Urakoitsija tuli sovittuun aikaan ja löysi nopeasti syyn kylpyhuoneen katon vesivahinkoon. Myrsky ilmeisesti irrottanut harjapellin ja kiinnitysruuveja irronnut. Kutsuisin TMH-Services urakoitsijaa kattotohtoriksi. Kiitos paljon!

Kaarina

PURKUJÄTTEEN POISVIENTI | 30.03.2021 06:03

Tehokas ja nopea toiminta

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Tehokas ja nopea toiminta

Turku

Omakotitalon rännien asennus | 29.03.2021 12:03

TMH Services Oy:stä on vain hyvää sanottavaa. Aikataulu ja hinta-arvio pitivät ja työt tuli tehtyä ripeästi ja täsmällisesti. Työn jälki on ensiluokkaista. Hommana oli poistaa vanhat rännit, hankkia ja asentaa uudet. Kaikki sujui mainiosti. Myös viestintä oli vaivatonta. Firma myös siivosi vanhat rännit pois, vaikka tästä ei ollut erikseen sovittu. Suosittelen TMH Services Oy:tä lämpimästi vastaaviin tehtäviin.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 TMH Services Oy:stä on vain hyvää sanottavaa. Aikataulu ja hinta-arvio pitivät ja työt tuli tehtyä ripeästi ja täsmällisesti. Työn jälki on ensiluokkaista. Hommana oli poistaa vanhat rännit, hankkia ja asentaa uudet. Kaikki sujui mainiosti. Myös viestintä oli vaivatonta. Firma myös siivosi vanhat rännit pois, vaikka tästä ei ollut erikseen sovittu. Suosittelen TMH Services Oy:tä lämpimästi vastaaviin tehtäviin.

Turku

Huoneiston seinien ja katon sisämaalaus. | 02.02.2021 23:02

Urakoitsija toivoi arvostelua tänne niin lupauduin tekemään sellaisen. Olin tietoinen yrityksestä jo etukäteen. Samat kaverit hoitivat alkukesästä mökkimme katon sekä ulkomaalauksen ja myöskin vanhempieni mökin katto sai uuden värin pintaan. Tästä urakasta olimme todella tyytyväisiä. Lopputulos hyvä sekä kaikki kustannukset ja aikataulut pitivät paikkaansa. Kuulin että samat kaverit tekevät myös sisämaalauksia, niin ei tarvinnut miettiä kenet palkataan. Voin suositella kavereita, oli kyseessä, pintaremonttia sisällä taikka ulkona. Meidän kokemuksella sisäseinien maalaus, mökin ulkomaalaus sekä 2x katon maalaus sujuivat aivan mallikkaasti. Itse yrittäjä oli todella tarkka että työn jälki oli varmasti tarpeeksi miellyttävä asiakkaalle. Työajat pitivät, asiakaspalvelu toimi, sekä hintakaan ei paljoa huimannut!

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Urakoitsija toivoi arvostelua tänne niin lupauduin tekemään sellaisen. Olin tietoinen yrityksestä jo etukäteen. Samat kaverit hoitivat alkukesästä mökkimme katon sekä ulkomaalauksen ja myöskin vanhempieni mökin katto sai uuden värin pintaan. Tästä urakasta olimme todella tyytyväisiä. Lopputulos hyvä sekä kaikki kustannukset ja aikataulut pitivät paikkaansa. Kuulin että samat kaverit tekevät myös sisämaalauksia, niin ei tarvinnut miettiä kenet palkataan. Voin suositella kavereita, oli kyseessä, pintaremonttia sisällä taikka ulkona. Meidän kokemuksella sisäseinien maalaus, mökin ulkomaalaus sekä 2x katon maalaus sujuivat aivan mallikkaasti. Itse yrittäjä oli todella tarkka että työn jälki oli varmasti tarpeeksi miellyttävä asiakkaalle. Työajat pitivät, asiakaspalvelu toimi, sekä hintakaan ei paljoa huimannut!

Raisio

Omakotitalon pesu ja maalaus sekä katon pesu | 05.07.2020 13:07

Urakoitsija oli aktiivinen yhteydenotossa ja saapui sovitusti paikan päälle katsomaan kohdetta. Myös työt alkoivat sovittuna ajankohtana. Työntekijät tekivät ahkerasti hommia ja ottivat palautetta hyvin vastaan (esim. pesivät likaiseksi jääneen seinän uudestaan). Talon ja katon pesu sujuivat hyvin. Sen sijaan maalaamisen ammattitaidossa ja työn jäljessä olisi ollut parantamisen varaa. Työtavoissa oli ristiriitaisuuksia esim. pikaisella googlauksella löytyviin maalausohjeisiin. Seiniä mm. maalattiin paahtavassa auringonpaisteessa ja seinistä saatettiin maalata summittaisesti jokin osa, ja työtä jatkettiin seuraavana päivänä. Onneksi näkyviä rajoja tms. ei onneksi näyttänyt syntyneen. Eniten työn jäljessä harmitti varsinkin seinän ja katon rajassa näkyvät maalisotkut. Tarpeellisia suojauksia ei oltu tehty, joten harmaata maalia oli monin paikoin sudittu reilusti (1-2 cm) valkoisen päälle ja toisin päin. Samoin terassin suojaus oli paikoin unohtunut ja siitäkin löytyi maaliläikkiä. Työntekijät tekivät varmasti parhaansa, mutta ammattitaito ei ihan vielä riittänyt tarkkaan työn jälkeen. Ahkeruudesta ja yritteliäisyydestä pisteet kuitenkin kotiin.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 3 Urakoitsija oli aktiivinen yhteydenotossa ja saapui sovitusti paikan päälle katsomaan kohdetta. Myös työt alkoivat sovittuna ajankohtana. Työntekijät tekivät ahkerasti hommia ja ottivat palautetta hyvin vastaan (esim. pesivät likaiseksi jääneen seinän uudestaan). Talon ja katon pesu sujuivat hyvin. Sen sijaan maalaamisen ammattitaidossa ja työn jäljessä olisi ollut parantamisen varaa. Työtavoissa oli ristiriitaisuuksia esim. pikaisella googlauksella löytyviin maalausohjeisiin. Seiniä mm. maalattiin paahtavassa auringonpaisteessa ja seinistä saatettiin maalata summittaisesti jokin osa, ja työtä jatkettiin seuraavana päivänä. Onneksi näkyviä rajoja tms. ei onneksi näyttänyt syntyneen. Eniten työn jäljessä harmitti varsinkin seinän ja katon rajassa näkyvät maalisotkut. Tarpeellisia suojauksia ei oltu tehty, joten harmaata maalia oli monin paikoin sudittu reilusti (1-2 cm) valkoisen päälle ja toisin päin. Samoin terassin suojaus oli paikoin unohtunut ja siitäkin löytyi maaliläikkiä. Työntekijät tekivät varmasti parhaansa, mutta ammattitaito ei ihan vielä riittänyt tarkkaan työn jälkeen. Ahkeruudesta ja yritteliäisyydestä pisteet kuitenkin kotiin.

Turku

Silikonisaumojen uusiminen kylpyhuoneessa ja keittiökomerossa | 05.06.2020 13:06

Saumoitustyö oli todella siistiä työtä. Voin varauksetta suositella TMH Servicen Oy:tä vastaaviin töihin.

TMH Services Oy TMH Services Oy Heinikonkatu 5b 12, 20240 TURKU 5 Saumoitustyö oli todella siistiä työtä. Voin varauksetta suositella TMH Servicen Oy:tä vastaaviin töihin.

Yrityksen TMH Services Oy taloustiedot

Yritys TMH Services Oy (3133732-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 21 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.Vuonna 2023 TMH Services Oy teki liikevaihtoa 128 000 € ja tulosta -8 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla pysyi sovitussa budjetissa, toteutui sovitussa aikataulussa ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2023 12 /2022 12 /2021 8 /2020
Liikevaihto 128 000,00 € 148 000,00 € 78 000,00 € 27 000,00 €
Liiketulos -8 000,00 € 23 000,00 € -20 000,00 € 2 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 8 kk
Henkilöstömäärä 1 1 - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 31337327 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Kiinteistönhoito YTJ
Toimialakuvaus Kiinteistön huolto/hoito. Kattoala henkilöstövuokraus. kaikki muu laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka Naantali YTJ
Toimitusjohtaja Hämäläinen Teemu Mikael Aleksander PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o turku Heinikonkatu 5 B 12 , 20240 TURKU
Käyntiosoite c/o turku heinikonkatu 5 B 12 , 20240 TURKU

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 08.05.2020 YTJ
Kaupparekisteri 08.05.2020 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.05.2020 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 04.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.06.2022 YTJ
ALV-rekisteri 01.05.2020 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,4
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 01.05.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3133732-7
 • c/o turku heinikonkatu 5 B 12 , 20240
  Turku
Toimialueet
koko suomi

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi