Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

Yrityksen kuvaus

YHTEYSTIEDOT:

Suomen Parkettityöt Oy/0400316001

Sähköposti: suomenparkettityot@gmail.com
Kotisivu: www.suomenparkettityot.com


Suomen parkettityöt Oy takaa laadukkaan palvelun kaikissa parkettialaan liittyvissä töissä. Yrityksemme omaa vankan kokemuksen alan töistä, ja on vakavarainen ja luotettava. Tämä kuvastaa yrityksen ammattitaitoa, luotettavuutta, toimintavarmuutta, laadukkaan työn osaamista sekä taloudellista tilannetta.

TOIMINTA
Päätoiminta on parkettilattian hionta, parkettilattian lakkaus, parkettilattian sävytys, lautalattian hionta, lautalattian lakkaus, lautalattian sävytys yms. työt.

Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi lattiaan mahdollisesti liittyvät ongelmakohdat tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja kartoitamme mitä toimenpiteitä työ edellyttää.

Suomen parkettityöt Oy:ssä työt suoritamme vankalla ja rautaisella kokemuksella sekä ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Täydenpalvelun parkettiliikkeenä takaamme onnistuneen lopputuloksen ja työ hoidetaan hyvää rakennustapaa noudattaen ammattitaitoisten henkilöstön voimalla sovitun aikataulun mukaisesti.

PÄÄTOIMIALUEET
Päätoimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen. Toimintaa myös ympäri suomen esim. Turku, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja Pohjanmaa-akseli. Kannattaa soittaa muualtakin ja pyytää tarjouksia. Vastaamme kaikista käyttämistämme tuotteista ja olemme kattavasti vastuuvakuutettu yritys.

LAATUKRITEERIT
Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita ja materiaaleja. Kohteesta laadimme aina kirjallisen työtilaussopimuksen, joka takaa sovitut asiat ja toimenpiteet kohteesta. Suorittamastamme työstämme saat kotitalousvähennysoikeuden. Asiakkaisiimme kuuluvat yksityiset kotitaloudet, julkinen sektori, kaupungit ja kunnat, yhteisöt ja erillaiset yritykset.

Yrityksen palvelut

Parketti/-puulattioiden hionnat, lakkaukset, asennukset, sävytykset,

Huoltolakkaukset

Arvosteluja 97 | Keskiarvo 4.6

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 12.04.2019 23:04
Kaupunki: Oulu 4

Työ sujui aikataulussa ja lopputulema näyttää hyvältä.

Kiitos palautteestasi. Ja hyvää aljavaa kesää sinulle.

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.04.2019 09:04
Kaupunki: Tuusula 5

Työ sujui joutuisasti kolmen miehen voimin ja tehtiin jämptisti aikataulussa. Lopputulos on oikein hyvä: 20 vuotias parketti sai uuden elämän. Pölyn määrä hieman hirvitti etukäteen, kun kyse on avoimesta olohuone/ruokailuhuone-tilasta, jota ei voi eristää muusta talosta. Jonkin verran pyyhittävää jäi, mutta ei sitä määrää kuin pelkäsin

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kansaanne. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää kesän odotusaikaa teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Ajallaan paikkalla. 3 miestä hio ja lakkasi 30m2 parketin muutamassa tunnissa, kuten oli sovittu. Parketti oli alunperin todella huonossa kunnossa. Tummentumia, alustasta irronneita palasia ja koloja. Hionnan ja lakkauksen jälkeen lähes uuden veroinen. Etukäteen sovittu hinta piti kutinsa, vaikka ylimääräistä korjausta ja paikkausta jouduttiin tekemään. Jättäkää nämä työt suosiolla näille ammattilaisille. Suosittelen.

Kiitos palautteestasi. Haasteista huolimatta lattiastasi saatiin vielä hienokuntoinen ja elinkaari lisääntyi huomattavasti.
Kesterveisin
Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: HELSINKI 3

Lähtökohtana oli 80-luvun alkuperäinen lautaparketti alkuperäisellä pinnalla. Paikoitellen todella kulunut ja läikikäs ja tummunut. Tarjouspyyntö oli edullinen ja tekijä oli nopeasti yhteydessä ja työ päästiin aloittamaan jo 2 päivän sisällä urakkana suorittevana työnä. Aikatauluissa ei juuri joustettu, vaan sai tukka putkella juosta heidän aikataulun mukaan, mutta sillä saatiin homma hoidetuksi. Loppujen lopuksi työ oli tehty puolessa päivässä ja kaikki tummumat ja irronneet laudat oli paikkailtu ja valkokuultolakkaus piristi ilmettä. Lopputulos oli hetityön jälkeen todella hyvän näköinen ainakin lähtökohtiin nähden, mutta kuivumisen jälkeen kuitenkin huomattiin lakkauksessa epätasaisuutta ja hionnassa raitoja siellä täällä. Hintakin nousi tarjouksesta reilusti, jota perusteltiin sillä, että esitietoja ei oltu annettu tarpeeksi ja työtä oli huomattavasti enemmän. Tosin, ei niitä kovin yksityiskohtaisesti kyseltykään tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lopputuloksesta **** Palvelusta *** Nopeus *****

Hei ja kiitos palautteesta. Tarjouspyyntö ei vastannut kohteessa olevia ongelmia joita olivat irtonaisia säleitä 20 KPL:tta, Pahoja mustuma vaurioita / vesivaurioita. Suosittelimme vaihtamista. Tilaaja silti halusi kunnostaa lattiansa sillä se olisi kuitenkin halvenpi vaihtoehto kuin repiä vanha pois ja oikoa pohjia ja pinnoitaa lattia uudella parketilla. Tilaajan toiveiden mukaisesti suostuimme tekemään työn joka vaati huomattavasti paljon ennemmän lisätöitä/lisäkustannuksia.(400euroa)
Aikatauluja, pitää noudattaa sillä meillä myös muita kohteita joissa asiakkaat odottavat saapuvaksi sovitusti. Mustunutta lattiaa vaikea saada aivan tasalaatuiseksi valkolakkauksella. VALOKUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ. Lopputulos hyvä. Kuten tilaajakin sen kertoo. Yritämme aina palvella niin hyvin kui

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: Espoo 5

Erittäin huonokuntoisen parketin hionta ja valkolakkaus. Työ sujui hienosti aikataulussa ja pysyi budjetissa. Jälki oli erinomaista.

Kiitos palsutteestanne. Oli ilo asioida kanssanne. Ja lattiastahan saatiin kuin saatiinkin vielä hieno lopputulos aikaseksi. Kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.03.2019 16:03
Kaupunki: Espoo 5

Teetimme lattian hionnan ja valkaisun. Työn jälki on erinomainen ja remontti tehtiin ajallaan. Ammattitaidosta kertoo se, että asunnossa oli portaiden alusta erittäin haasteellinen. Kone ei mahtunut menemään avointen portaiden alle, mutta tekijät onnistuivat tämänkin toteuttamaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena. Portaat olivat kieltämättä haste. Mutta hienohan siitä looulta tuli.
Hyvää kevään odotusaikaa teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.03.2019 09:03
Kaupunki: Turku 1

Lattiremontti oli hirveä pettymys, käytännössä parketti on piloilla ja pitää purkaa. Yritys oli tietoisesti jättänyt työvaiheen välistä ja saumat on täynnä rakoja. Tapetissa ja ovissa on jälkiä lattiaremontin jäljiltä. Hutiloitua huonoa työtä

Tilaaja ulkomailla.edustaja pyysi suorittamaan tarjouksenmukaisen työn. Tummasta merbau parketista ei saa valeaa tekemälläkään joka oli yllätys ja selvisi psikanpäällä. Pohjat epätasaisdt isoja halkemia monin paikoin. Olisimme jättäneet tekemättä työn. Edustaja ei voinut vaikuttaa työhön ja tilasjan piti olla itse paikanpäällä. Päätelkää itse mitä tekisitte vastaavassa tilanteessa.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.03.2019 00:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen toimittaja, kaikki toimi juuri kuten sovimme projektin alusta loppuun. Yhteydenpito oli nopeaa ja sovitusta pidettiin kiinni. Kaikesta näki, että ammattilaiset ovat asialla. Odotukset olivat meillä korkealla, mutta silti lopputulos yllätti meidät. Vanha parketti on uuden veroinen. Erittäin nopeaa työtä, noin 75 neliötä hiottiin ja lakattiin 4,5 tunnissa. Pölyä ei juurikaan tullut, mikä oli ylimääräinen plussa.

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saimme auttaa lattiatyössänne ja että olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen jonka tarjosimme.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevää odotusaikaa teillekkin.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä 45 vuotta vanha omakotitalo, jonka parkettia tuskin koskaan aikaisemmin oli hiottu. Se oli tietysti kärsinyt jonkin verran ja ongelmapaikkoja oli. Lattia saatiin kuitenkin loistavaan kuntoon. Aikataulut pitivät niin, että homma alkoi ja loppui etuajassa.

Kiitos palautteesta. Haastetta taas toki riitti mutta siitä saatiin loistava. Kiitos että saimme palvella teitä ja olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen.
Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parketttityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Antamistamme huonoista alkutiedoista huolimatta lopputulos oli silmiä hivelevä. Ammattitaitoista, joustavaa ja nopeaa palvelua!

Kiitos palautteesta. Lopussa se kiitos seisoo. Haastetta riitti, mutta lopputulos kruunasi kaiken.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 17:03
Kaupunki: Tampere 4

Rohkeaa ja ripeää tekemistä. Aikataulut pitivät ja työn jälki odotusten mukainen. Vanha kellastunut parketti sai raikkaan vaalennuksen. Työ tehtiin pyynnöstäni kahdessa erässä ja kunnostettavaa oli yhteensä 60 m2.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi paikallisena referenssinä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 09:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta lopputuloksesta. Parkettilattiat olivat päässeet jo aika huonoon kuntoon, mutta Parkettimies tiimeineen hoiti homman mallikkaasti. Hyvä yhteydenpito ja joustavaa toimintaa kaikin puolin. Tärkeimpänä tietenkin se, että tummaksi kellastunut ja lähes tikkuileva parketti sai kokonaan uuden elämän. Lämmin suositus tästä ammattimaisesta ja leppoisasta toimijasta.

Kiitos palautteesta ja siitä että saame käyttää kodettasi referenssikohteenaa. Hyvää kevään odotusta teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.03.2019 19:03
Kaupunki: Tampere 4

Omakotitalon yläkerran (2 huonetta ja aulatila) n. 60 m2 lautalattia hiottiin ja valkokuultolakattiin. Lopputulos oli hyvä ja toivotunlainen. Jäännöspölyä vain vähän. Paikanpäällä sovittujen lisätöiden jälkeen hinta nousi noin 20% alkuperäisestä tarjouksesta.

Kiitos palautteesta. Ilmoitetusta haarukasta 15% eli 250 euroa. Koska lattia jouduttiin hiomaan maalinauhoilla eli karkeudella 24 aloitus. Tarkoittaen 1 lisähiontaa. Kohde oli vaativa koska pohjissa oli normit ylittäviä heittoja ja lattia oli huonosti hiottu aiemmin ja jonka jälkien korjaus oli vaativaa. Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Valokuvia saa kohteesta ennen ja jälkeen pyydettäessä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.03.2019 22:03
Kaupunki: Espoo 5

Mietin pitkään homman tekemistä itse, mutta olipa hyvä ettei tullut siihen hommaan ryhdyttyä. Kaksi ammattilaista hoiti homman muutamassa tunnissa, itsellä olisi taatusti mennyt moninkertainen aika pelkkään työhön. Saati sitten kaikkien kamojen vuokraus, osto ja roudaus...

Kiitos palautteesta. Kyllä aina nämä työt kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Se takaa onnistuneen lopputuloksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.03.2019 10:03
Kaupunki: Vantaa 5

Teetetty työ oli kerrostalokaksion tammiparketin hionta ja lakkaus. Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti ja työn aikataulu, toteutustapa ja sopimusehdot sovittiin helposti ja selkeästi. Yrityksen edustaja vastasi kärsivällisesti ja ymmärrettävästi tilaajan vähän tyhmempiinkin kysymyksiin. Urakan hinta oli kilpailukykyinen ja erityisesti hintalaatusuhde aivan erinomainen. Hankalasta kohteesta huolimatta työn jälki oli moitteetonta. Odotettua hankalammasta kohteesta aiheutunut lisätyö hinnoiteltiin erittäin reilusti (jopa poikkeuksellisen reilusti) ja perusteltiin avoimesti ja uskottavasti. Reilun kymmenen vuoden käytön jälkeen parketti on nyt lähes kuin uusi. Kaiken lisäksi työ toteutettiin erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Voin suositella varauksetta yritystä parkettiprojekteihin!

Kiitos palautteesta. Sekä siitä että olet palveluumme tyytyväinen. Ja lopputulos kyllä kruunaa kaiken. Oli mukava työskennellä kanssasi ja kohteessasi. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka hoidettiin aikataulussa ja ammattimaisella otteella. Parketin kulumajäljet ja tuplalakkaus hävisivät ja lopputulos oli siisti ja valmis jatkokäsittelyä varten. Kommunikointi toimi ja saatiin hyviä neuvoja jatkotoimenpiteitä varten. Kiitos hyvin hoidetusta työstä ja suosittelen!

Kiitos palautteestasi. Olihan siinä työtä mutta lopulta kiitos seisoo ja palkitsee kaikki. Ja kiitos että saamme käöyttää kohdettasi referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.02.2019 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista työtä, huonokuntoisesta mosaiikkiparketista tuli todella kaunis! Työ sujui nopeasti ja siististi, ei pölyä huoneistoon tai rappukäytävään.

Kiitos palautteestasi. Ja että olit tyytyväinen koko pakettiin yritykseltämme. Ja suuri kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää kevään odotusta. T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.02.2019 16:02
Kaupunki: Tampere 5

Kaikki sujui niinkuin oli sovittu, ammattilaiset tulivat paikalle sovittuun aikaan ja työ hoitui arvioidun ajan puitteissa. Jäljestä tuli erinomainen vaikka pohja oli epätasainen ja kellastuneen vanhan lakan alta näkyi aiempia lakkajäämiä ja muita jälkiä. Olemme oikein tyytyväisiä ja meiltä lämmin suositus tälle tehokaksikolle.

Kiitos paljon palautteesta. Pikku hassteiden jälkeen lattiasta todellakin tuli loistava. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.02.2019 08:02
Kaupunki: Helsinki 5

Yli 30v. vanhan tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus tehtiin nopeasti ja ammattitaidolla. Lattia oli haastava epätasaisuuksineen ja väriltään auringon ja ajan laikuttama, mutta kahden miehen tehokas porukka taikoi vajaassa kolmessa tunnissa lattiasta kuin uuden. Väri vaaleni kauniiksi silkinhimmeäksi, naarmut katosivat ja parketti sai monta vuotta lisää käyttöikää. Myös asiakaspalvelu hoidettiin erinomaisesti: etukäteen sovittiin tarkasti mitä tehdään, työmiehet olivat paikalla aikaisin aamulla ja tekivät todella ripeästi työn. Jälkikäteen vielä varmistettiin, että asiakas on tyytyväinen ja annettiin hoito-ohjeita. Suosittelen lämpimästi Suomen Parkettityöt Oy:tä.

Kiitos lämpimästä palautteesta. On ilo huomata kun saamme itsekkin väillä yllättyä ja todeta että lopputulos on parempi kuin itsekkään uskaltaa odottaa kun vastassa on haatavia lattioita. Ennenkaikkea asiakastyytyväisyyshän on se paras mittari. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.
T. Suomen parketti oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.02.2019 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha, himmeäksi naarmuuntunut ja muutenkin kärsinyt parketti hiottiin ja lakattiin jukisten tilojen lakalla. Työn jäljessä ei mitään moitittavaa. Kaikki valmista nopeasti. Kannattaa kuunnella urakoitsijan neuvot kohteen etukäteisvalmistelusta (listat ja listanaulat pois jne), niin itse lattiatyö menee nopeasti alta pois, ja pääsee jatkamaan huoneistoremonttia.

Kiitos palautteesta. Tämän kun aina kaikki huomioisivat niin vältyttäisiinnturhilta lisätöiltä ym. Ja näin saadaan myös työurakka nopeasti hoidettua kuten se kuuluukin. Kiitos että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Kokonaisuutena kaikki meni kuten pitikin mennä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.02.2019 10:02
Kaupunki: Vantaa 4

Lopputulos kaunis! Reunat ja kulmat tosi hyvin hoidettu. Työt meni kallimaksi heti kun urakoitsija näki vanhan parketin kunnon paikan päällä. Joustava ja nopea palvelu. Harmitti että vaikka kysyin että kuuluuko siivous hintaan niin sakki pölyä ja tyhjä lakkatölkki oli vaan laitettu roskakatoksen viereen. En edes tiedä mihin se kuuluu laita.

Kiitos palautteesta. Lattista todella tuli hieno. Ja ilmoitetussa haarukassa. Useasti käy niin että kun varsinaista testihiontaa tehdään todetaan että lattia vaatii hiukan enemmän hiontaa jolloin sillä vaikutus hintaan. Tämä pyritään aina huomuoimaan anbetussa hinta haarukassa. Roskat olisimme vieneet perille roskikseen muuta kun se oli lukollinen oli se säkki pakko jättää oven eteen. Tästä ilmoitimme tilaajallw txt viestillä. Kun poistui paikalta heti maksusuorituksen jälkeen. Harmi että tämä asia jäi meiltäkin huomioimatta. Jatkossa osaamme varautua lukollisiin jätekatoksiin. Mutta kiitos palautteesta. Ja että lattia vastasi odotuksiasi.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.02.2019 09:02
Kaupunki: Espoo 2

Tehtävä: - Saarnimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus - 120 m2 pinta-ala, jaettuna kahteen kerrokseen Tarjous tältä urakoitsijalta: - 3400€ - Arvio vaaditusta työajasta yksi kokonainen päivä (varalla toinen päivä) (Muut tarjouksen jättäneet arvioivat että tarvitsevat 2-3 päivää) Lopputulema: - Tuli paikalle 7:00 kuten oli sovittu - Teki testihionnan, ja ilmoitti että on ns työläämpi lakka = haluaa 500€ lisää (kun aikataulullisesti ei ollut vaihtoehtoja, sovittiin että maksan tämän) - Työ valmis klo 13:30 samana päivänä. Elikkä aikaa kuluikin vähemmän kun aluksi suunniteltu mutta lisätyöstä piti silti maksaa.

Kiitos palautteesta. Aikataulu oli kuten sovittu. Lakkaa meni juuri se määrä jonka olimme varanneet 6 vetokertaan. Aikaa varasimme 2vrk. Jos tulee ylimääräisiä ongelmia. Muut palautteet osoittavat mitä 2 tai 3 miestä päivässä kykenee suorittamaan. Eli 14 miestyötuntia kohteessa. Lattiasta tuli kyllä hieno. Kuvia saa pyydettäessä. Pohjissa oli ongelmia mutta silti kohteesta tuli hieno. Hinta haarukka oli huomiotu puhelimessa josta kerrottu saatuamne tarkemmat tiedot ja kuvat kohteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.02.2019 19:02
Kaupunki: Kuopio 5

Kodissamme tehtiin makuuhuoneen tammiparketin hionta ja lakkaus. Saimme tarjouksen nopeasti, sopimus tehtiin nopeasti, käytännöt asiat sovittiin nopeasti ja vieläpä itse työkin sujui nopealla aikataululla. Kaikki meni siis niin rivakasti, ettei itse meinannut perässä pysyä ja hyvä niin, tulipahan homma hoidettua äkkiä alta pois. Varsinaiseen työhön meni aikaa vajaa puolitoista tuntia. Nopeudesta huolimatta lopputuloksesta ei tingitty yhtään, lattia näyttää loistavalta! Tulemme varmasti hyödyntämään tämän urakoitsijan palveluja jatkossakin, kunhan vain saamme muista huoneista siirrettyä tavaroita alta pois. /Mari

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme ja tietty itse lopputulokseen. Eihän tuollaisessa pienessä makuuhuonessa kauan aikaa menekkään. Kittos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.01.2019 20:01
Kaupunki: Tampere 4

Työ valmistui kolmessa tunnissa, kalusteet olisi saanut laittaa tarvittaessa jo 2vrk jälkeen. Esikatselmusta työstä ei ilmeisesti olisi saanut, tässä tapauksessa sille ei tarvetta ollut, kun ei mtn erikoisempaa. Parketin yleisilme on siisti, väritön lakka. Muutamaa lakkaraitaa on kaapistojen lähellä. Työ oli selvästi pölyttömämpää kuin n.10v sitten teetetty,muuta aiempaa kokemusta ei ole. Kaikki seinät ja kaapistot kuitenkin nihkeäpyyhittiin. Lakka ei haise suuremmin,mutta kuitenkin vielä vajaa 2vk jälkeenkin ylimääräistä tuuletustarvetta on. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.

Kiitos palauttesta ja hyvää vuoden jatkoa teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.01.2019 13:01
Kaupunki: Helsinki 5

Suomen Parkettityöt hoitivat 40m2 parketin kunnostuksen ripeästi. Kommunikointi koko prosessin ajan oli aktiivista ja selkeää. 20-vuotta vanhasta parketista tuli kuin uusi. Suosittelen -Antti

Kiitos palautteestasi ja että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

T, Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.01.2019 20:01
Kaupunki: Helsinki 5

Tilasimme Suomen Parkettityöt Oy:ltä kerrostaloasunnon parkettilattian hionnan ja sävytyslakkauksen. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen asiat etenivät nopeasti. Lattia osoittautui epätasaiseksi, joka aiheutti haasteita tekijöillä. Lopputulos oli kuitenkin erinomainen ja ehdottomasti kannattava sijoitus. Voimme suositella!

Kiitos palautteesta ja luottamuksesta meihin. Oli ilo asioida kanssanne. Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 4

Urakka sujui hyvin sovitussa aikataulussa ja lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jäljiltä hieno. Pikkaisen vielä kiirettä pois ja pahin kohkaaminen jää vähemmälle niin sitten viisi tähteä! Suosittelen silti ehdottomasti.

Kiitos palautteesta näin joulun alla toki varmasti kaikilla kiire. Ja pitkää päivää kun tehdään niin pitää asiat hoitaa tehokaasti. Ja kiitos että olitte lattiaan ja meihin tyytyväisiä. Hyvää alkavaa vuotta teillekkin.
T suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka sujui kaikin puolin hyvin sovitussa aikataulussa. Jälki oli myös hyvää.

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kanssanne.

Hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 14:01
Kaupunki: Järvenpää 5

Hyvien arvostelujen ja havainnollistavien referenssikuvien perusteella valittu urakoitsija, lopputulos täytti odotukset.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää vuodenalkua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2018 20:12
Kaupunki: Kirkkonummi/ Sundsberg 5

Aivan loistavaa työtä! En olisi ikinä uskonut, että vanhan lattian voi saada näyttämään täysin uudelta. Työnä oli nykyisen tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus/ käsittely. Vanhassa lattiassa oli todella pahoja naarmuja ja jälkiä, mutta hionnan ja käsittelyn jälkeen lattia on (kuin) uusi. Työ tehtiin täysin aikataulussa, budjetissa ja sovitusti. Oli myös todella hienoa huomata, että työn jälkeen huoneissa ei ollut lainkaan hiontapölyä. Täytyy kyllä sanoa, että olen todella tyytyväinen ja suosittelen ilomielin Suomen Parkettitöitä kaikille. Suuret kiitokset vielä!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi myös referenssikohteena.
Hyvää joulua teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.12.2018 10:12
Kaupunki: Ylöjärvi/Siivikkala 5

Joulu tulikin jo ennen joulua. Iso kiitos ripeälle ja onnistuneelle työlle!!! Vanha, kulunut, epätsasainen, ruokoton pinta sai aivan uuden kauniin hohtoisen elämän. Kuten kuvista näkee. Miehet saapuivat hyvissä ajoin aamulla, aikataulu oli todella hallussa. Toinen oli vielä kuumeessakin ja se tehtiin mitä luvattiin, jopa enemmänkin. , vaikka lattia oli pahempi kuin olin antanut puhelimitse ymmärtää.

Oikein paljon kiitoksia palautteestasi, se lämmitää mieltä vaikkakin sitä jo kuumekkin korventaa. Niin kumpa kaikki ymmärtäisivät että mekin voimme olla kipeitä, mutta toki joulu painaa päälle ja työt on hoidettava niin että ihmiset saavat asuntonsa käyttöön ennen joulua. Lattiasi oli todellakin haaste, mutta taas ylitimme jopa itsemme, lattiasta saatiin loihdittua hieno ja kelpo lattia. Kittos siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Hyvää Joulua teille toivottaa Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 21:12
Kaupunki: Helsinki 4

Olin oikein tyytyväinen hiottuun lattiaan. Työ oli nopeasti valmis ja urakoitsijaan sai helposti yhteyden. Hiontapölyä työstä jäi enemmän kuin olin ajatellut eli seuraavaksi rätti käteen ja pyyhkimään kaikki pinnat lattiasta kattoon. Joka tapauksessa voin suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta myös muille!

Kiitos palautteesta. Pölyähn oli jo tasopinnoilla ennen aloitusta. Meillä pölyt menee 99% koneiden omiin pölypusseihin. Toki ilma kulkee lävitse ja aina vähäisessä määrin sitä tulee. Koska pölytöntä työtä ei ole vielä keksitty. Ja kiitos että olitte työhön tyytyväisiä ja lopputulokseen. Hyvää joulua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 20:12
Kaupunki: Oulu 5

Olemme avopuolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä mosaiikkiparketin lopputulokseen, ero on kuin yöllä ja päivällä. Työ oli vaativa, mutta lopputulos on siitä huolimatta erinomainen. Työskentely oli erittäin tehokasta, työt aloitettiin 9:30 ja 13:30 oli jo valmista. Suosittelemme!

Kiitos palutteesta. Tyytyväinen asilas aina kruunaa työsuorituksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2018 09:12
Kaupunki: Helsinki 4

Työ toteutui sovitusti ja lopputulos oli kaunis.

Kiitos palautteesta.
Hyvää joun aluaaikaa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.12.2018 21:12
Kaupunki: Vantaa 4

Vanha mosaikkiparketti oli kauttaaltaan kellertävä, läikykäs ja mustumia löytyi sieltä täältä. Vaatehuoneemme lattia oli vielä pahemmassa kunnossa. Oli isolla miehellä ihmeteltävää miten iso muutos saatiin rempalla aikaan ja kuinka loistavaksi lattia saatiin kauttaaltaan. Lattian mustumat ovat historiaa ja koko lattia on kauttaaltaan juuri sitä mitä haluttiin, jopa vaatekaappi saatiin ihan uuden näköiseksi. Itse en näistä remppahommista niinkään tiedä, mutta onneksi on ammattimiehet asialla tämmöisessä. ~60m2 työ saatiin nopeasti valmiiksi, ei mennyt kuin muutama tunti.

Kiitos palautteesta ja että kohdettanne saamme käyttää referenssikohteena. Ja hyvää joulua teille. T.
Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.12.2018 16:12
Kaupunki: Vantaa 5

Meillä on v. 2004 valmistunut rivitaloasunto, jonka tammiparketti oli alkuperäisessä kunnossa. Päätimme uudistaa parketin tälle vuosikymmenelle hionnalla ja valkokuultolakkauksella. Valitsimme Suomen Parkettityöt Oy:n heidän saamiensa hyvien arvosteluiden takia. Yhteydenpito heidän kanssaan ennen remonttia oli sujuvaa ja remonttipäivänä 3.12. kaikki sujui hyvin ja rivakasti. Sukulaiset ihmettelivät aiemmin, miten ehtii puolessa päivässä tehdä kaiken mutta hyvin näytti sujuvan :) Hommat aloitettiin klo 7 ja klo 9.30 alkoi olla valmista. Siinä vaiheessa kävimme paikan päällä ja jälki näytti hyvältä!

Kiitos palautteesta.
Hyvää joulua teille toivottaa.
Suomen parkettityöt oy henkilökunta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.11.2018 20:11
Kaupunki: Nurmijärvi 4

Suosittelen tätä firmaa ja miehet olivat ammattilaisia. Mutta yksi tähti pois siitä, kun eivät pystyneet hiomaan rappusten välitilan parkettia, mutta lakkasivat kahteen kertaan ja jättivät minulle lakkaa. Ei ollut miehillä pienempiä hionta laitteita mukana siksi ei onnistunut välitilan hionta. Minä mainitsin puhelimessa asiasta, mutta olisi pitänyt lähettää rappusten välitilasta kuva. Itsekkin olen ensikertalainen, niin en voinut tietää, että olisi pitänyt lähettää kuvia. Itse pitää myös irroittaa jalkalistat ja ovet. Muuten työ oli täydellinen ja lopputulos ylitti odotukset. Lattia todellakin saatiin vaaleaksi!

Kiitos palautteesta Karim. Esivalmisteluohjeet oli toki lähetetty, ja ne kuuluvat aina lähes poikkeuksetta tilaajalle. Välitilan parketti oli kapea ja olisi vaatinut pienkoneita. Tästä tieto puutui. Mutta työ saatiin hoidettu todella loistavasti ja lattiasta tuli todella hieno. Hyvää joulun odotusaikaa teillekkin. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.11.2018 08:11
Kaupunki: Oulu 5

vanhasta todella kuluneesta parketista tuli uudenveroinen. työt hoidettiin ammattitaitoisesti ja aikataulussa.

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasireferenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.11.2018 15:11
Kaupunki: Espoo 5

Paritalomme mosaiikkiparketti kaipasi kunnon ehostusta, ja sen se totisesti sai. Miehet olivat valmiina oven takana sovitusti heti aamulla klo 7 ja aloittivat työn saman tien, ja 5 tuntia myöhemmin kaikki oli valmista. Valitsimme mattapintaisen lakan joka myös sai varauksettoman suosituksen tekijöiltä, ja lopputuloksena saimme erinomaisen tyylikkään parkettilattian. Kaiken lisäksi kommunikointi Joelin kanssa oli sujuvaa ja mukavaa, joten iso kiitos ja vahva suositus näille ammattilaisille!

Kiitos palautteesta. Oli ilo palvella teitäkin ja meidän sydäntä lämittää tyytyväiset asiakkaat ja että työhömme ollaan tyytyväisiä, se kannustaa haasteiden kera tekemään kaikkensa jokaisessa kohteessa.

Hyvää alkavaa joulua teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2018 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka onnistui paremmin kuin hyvin. Parketti osoittautui haastavaksi muun muassa epätasaisen pohjan takia. Parketti oli myös ajan myötä kellastunut. Haastavasta urakasta huolimatta lopputuloksesta tuli loistava ja valkokuultolakkauksella parketista saatiin kuin uusi. Aikataulut pitivät ja työ sujui ripeästi. Voin suositella firmaa myös muille!

Kiitos palautteesta ja että olet tyytyväinen palveluumme ja lopputulokseen. Oikein hyväö joulun odotusta sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.11.2018 11:11
Kaupunki: Sundsberg 5

Oikein onnistunut parketin päivitys, kiitos. Sovittu aikataulu piti hyvin ja lopputulos erinomainen

Kiitos palautteesta. Tämä se palkitseen ja kruunaa kaiken ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.11.2018 14:11
Kaupunki: Vantaa 5

Aikansa elänyt ja kovia kokenut lattia saatiin näyttämään lähes uudenveroiselta. Hinta nousi jonkin verran alkuperäisestä mutta urakoitsija tuli sopivasti vastaan kustannuksissa ja lopputulemaan olivat tyytyväisiä niin asiakas kuin urakoitsijakin. Suosittelen!

kiitos palautteesta. Kyllähän se lattiasi vaatikin normaalia suurempaa työmäärää, mutta oli kiva taas yllättyä itsekkin kuinka hyvä lopputulos saatiin loihdittua lattiastasi. Ja oli hyvä että kuuntelit meitä ja valinnaksi otit valkokuultolakkauksen silkinhimmeällä lakalla jonka lopputuloksena lattiastasi tuli kuin lähes uusi ja kaunis.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää lattiaasi referensikohteena, ja oikein hyvää alkavaa joulun odotusta teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.11.2018 18:11
Kaupunki: Vantaa 5

Täyden kympin suoritus! Parketti hiottiin ja lakattiin valkokuultolakalla. Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Sovitussa aikataulussa pysyttiin. Ja mikä parasta, niin pölyä tuli tosi vähän. Ei voi muuta kuin suositella näitä mukavia miehiä.

Kiitos palauttesta. Ja oikein hyvää alkaavaa joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 12:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka toteutui sovitusti, eli sisältö, aikataulu ja kustannukset olivat ennalta sovitun mukaiset. Parasta tietenkin oli, että lopputulos oli erinomainen uudistettu koivuparketti, joka nyt loistaa vaalennettuna ja silkin himmeänä!

kiitos palautteesta. Ja myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena sekä lehtijulkaisussa

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

18 vuotta vanhasta kellastuneesta ja laikukkaasta tammilautaparketista tuli uuden veroinen. Hionta ja valkolakkaus on tyylikäs yhdistelmä. Erittäin tehokasta ja nopeaa toimintaa. Aikataulu ja hinta pitivät. Voin suositella.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.11.2018 20:11
Kaupunki: Helsinki 4

Toivoimme saavamme uuden kotimme tammilautaparketin nykyistä vaaleammaksi. Alkuperäisenä suunnitelmana oli lattian hionta ja valkokuultolakkaus. Paikan päällä kuitenkin yhdessä firman miesten kanssa tulimme siihen tulokseen, että koska parketti oli vielä varsin uusi ja hyvässä kunnossa, niin pelkkä valkokuultolakkaus saattaisi olla riittävä saadaksemme vaalean lattian. Ja näin siinä kävikin - pelkkä valkokuultolakkaus sai aikaan toivomamme lopputuloksen. Kaikki toimi näiden miesten kanssa joustavasti ja sovitussa aikataulussa.

Kiitos palautteesta Tämä tilanne on harvinaista että näin voidaan toimia. Mutta oli ilo palvella teitä ja että kuuntelitte ammattimiestemme ehdotusta ja ratkaisua lattianne osalta. Ja kyllähän lopputuloksesta tulikin upea lattia. Ja kiitos että voimme referenssinä nostaa tämänkaltaisenkin tilanteen esille/vaihtoehtoisena muillekkin kuluttajille.

Hyvää alkavaa talven alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.10.2018 10:10
Kaupunki: Oulu 4

Aikataulu piti, lattiasta tuli hyvä, muutamia valkolakan epätasaisuuksia jäi, mutta kokonaisuus ok. Hinnan arviota varmasti vaikeuttaa, kun ei pääse paikan päälle etukäteen, arvio 1000-1100 euroa, josta maksoin 1100e, aiempien arviointien perusteella ilmeisesti monesti näin käy.

Kiitos palauteestasi. Hinta on arvio joka perustuu tarjouspyynnössä tuoduissa tiedoista esille, ja aina annamme haarukan jonka puitteissa pysymme. Ja toki joka kohteessa ei aina pystytä tai ei pääse katsomaan kohdetta etukäteen monista eri syistä. Tai jos ongelmia ei tule/nouse esiin jo tilausvaiheessa. Mutta tämä on yleistä kaikilla eri alan urakoitsijoilla, lisätyöt on aina lisätöitä. Silti nytkin pystyimme pysymään annetussa haarukassa. On hienoa että olet tyytyväinen lattiaasi ja lopputulokseen, sillä haastetta siinä riitti heittojen johdosta. Ja kiitos että saamme käyttää saarniparkettiasi valkokuultolkattuna referenssinä.
T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.10.2018 19:10
Kaupunki: Tampere 5

Kohteessa vanha lautaparketti jossa naarmuja, tummentumia ja veden aiheuttamia vaurioita. Työ oli vaativa edellä mainituista syistä, sekä lattian vinoudesta ja pehmeistä kohdista johtuen. Sovimme jo alussa 10% korotuksen hintaan, koska hiontoja oli tehtävä useampi optimaalisen lopputuloksen savuttamiseksi. Työn jälki oli todella hyvä ja asiakkaana olen tyytyväinen lopputulokseen. Lattiassa oli tarkastuksen yhteydessä havaittavissa pari pientä karhentuma parketin epätasaisuudesta johtuen ja saimme yhteisymmärryksessä sovittua niiden kunnostukset heti seuraavalle viikolle erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kiitos palautteesta Ja että saamme käyttää tätä oivaa kohdetta referenssikohteena. Terveisin. Suomenparkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.10.2018 14:10
Kaupunki: Jyväskylä 4

Parketinhionta järjestyi nopeasti ja aikataulu piti minuutilleen. Siitä kuusi tähteä. Lopputulos oli ihan hyvä, tosin esimerkiksi paikat, joihin listat oli joutunut jättämään paikoilleen, eivät tulleet tasaisiksi. Ehkä palvelua olisi parantanut se, että urakoitsijalla olisi ollut paikalle tullessa malleja, joista olisi voinut valita esimerkiksi kiillon asteen, tms. Nyt päätös piti tehdä ilman mitään tietoja. Kaikkiaan hyvä palvelu, pääasia että homma hoitui ilman mitään mutkia.

kiitos paöautteesta. Jalkalistat pitää olla poistettuina jotta päästään aivan seinän juureen, näin ei rajaus jää listan eteen.
Hyvää syksyn alkua teille toivottaa

suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 14:10
Kaupunki: Kaarina 1

Olimme alunperin sopineet parketin hionnasta, värjäyksestä petsaamalla sekä lakkauksesta, hinta max 1800e. Eivät suostuneet/pystyneet suorittamaan sovittua työtä kohteessa olevien ”suurien ongelmien” vuoksi mutta vaativat silti 1200 euron peruutusmaksua vedoten vaikka ja mihin. Koska en tähän suostunut, laittoivat sitten kaksi kerrosta valkokuultolakkaa suoraan vanhan lakan päälle jotta saisin ”rahoilleni vastinetta.” Hintaa tälle vähäiselle työlle tuli 1350e, maksuun painostettiin jo ennen kuin työt olivat edes alkaneet ja minä tyhmä maksoin. Alle kuukaudessa parketin lakkapinta on hilseillyt ja lakan seasta on paljastunut runsaasti roskia ja karvoja. Koska jättämääni reklamaatiota/hinnanalennuspyyntöä ei pystytty käsittelemään asiallisesti vaan kaikesta syyteltiin melko aggressiivisesti asiakasta, katsoin parhaaksi laittaa asian eteenpäin. Urakoitsijan itsensä kovasti peräänkuuluttama ”hyvä rakennustapa” ei kyllä tämän urakan osalta toteutunut. Onneksi on olemassa ihan oikeita ammattilaisia jotka pystyvät korjaamaan tämän firman jäljet ja suorittamaan työn niinkuin alunperin olin toivonutkin. Harmi vaan että paljon rahaa meni hukkaan. En suosittele.

On todella ikävää että kuluttaja levittää valheellista ja vilpillistä tietoa. Kohteessa oli todella pahat heitot ja korkoerot alustassa eli betonilattiassa jonka päälle asennettu lautaparketti. Eli epätasaisuudet ylittivät SISÄRYL 2000/2013 ohjearvot moninkertaisesti.
Jonka johdosta kieltäydyimme suorittamasta työtä, jonka tiesimme epäonnistuvan. Tarvittaessa meiltä saa valokuvat kohteesta. Kohteessa laadittiin uusi työtilaussopimus, jossa tilaaja halusikin että lattia vain pintalakataan sävytettynä tilaajan itsensä puhdistamalle alustalle, tämän työn lopputulokseen tilaaja oli tyytyväinen.
Maksu perittiin vasta työsuorituksen jälkeen ei etukäteen, todistettavissa kelloajalla maksupääteeltä. Aiempi palaute oli hyvä jossa ei mainitaa roskista/karvoista?


Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 13:10
Kaupunki: Sipoo 5

Äärimmäisen nopea ja siisti työ. Parketti tuli paremmaksi kuin uutena. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös sinun kohdettasi referenssi kohteena.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.10.2018 18:10
Kaupunki: Kuopio 5

Todella ripeää toimintaa ammattitaitoisesti. Työn jälki on erinomainen, lattiasta tuli uudenveroinen. Yhteyden pito toimii myös todella hyvin. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssinä
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 18:10
Kaupunki: Järvenpää 5

N. 70 m2 vanha parketti hiottiin ja lakattiin todella nopealla aikataululla, muutamia tunteja 3 miehen voimin. Työnjälki oli erinomainen verraten lähtötasoon. Aikataulu piti kaikin puolin ja minuun oltiin yhteydessä päivää ennen sovittua aloittamisajankohtaa ja huolehdittiin, että kaikki on Ok ja sovitut ennakkovalmistelut oli tehty. Urakoitsijan käytös oli asiallista ja miellyttävää. Hyvä valinta

Kiitos palautteestasi. Mukava että olette tyytyväisiä lopputulokseen ja meidän palveluihin. Ilo oli asioda kanssanne.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 5

Urakoitsija onnistui haastavan kohteemme kanssa erinomaisesti ja lattiasta tuli todella kaunis. Yhteydenpito oli sujuvaa ja vaivatonta. Lapsiperheenä meille oli todella tärkeää, että työ saattiin tehtyä yhden iltapäivän aikana. Voin suositella näitä ihmeidentekijöitä todella lämpimästi!!

Kiitos palautteestasi ja että saamme hyödyntää kohteen referenssinä, oli ilo palvella teitä.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 21:10
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin nopea ja osaava porukka kyseessä. Tulivat paikalle silloin kun oltiin sovittukin ja alkoivat heti reippaasti työn touhuun. 65 neliön parkettipinta hiottiin ja lakattiin useammalla lakkakerroksella vain muutamassa tunnissa - ja työn jälki oli todella hyvä! . Saatiin kaunis vaalesävyinen parketti vanhan kellertävän tilalle :)

Kiitos palauttesta. Oli ilo asioida kanssanne ja kiitos että saamme näyttää kohdettanne referenssikohteena. Aikaahan meni 3 mieheltä 3 tuntia eli 9 miestyötuntia.

Hyvää syksyn jatkoa teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 15:10
Kaupunki: Kauniainen 5

Kaikki sujui sovitusti. Lattiasta tuli tosi hieno. Suosittelen.

Kiitos palautteesta. Ja lämmintä syksyn jatkoa sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 4

Supernopeasti parketille uusi ilme! Prosessilähtöisesti kolmion vanha parketti valmistui 2h 45min. Suora, mutta tehokas palveluhenki.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.10.2018 19:10
Kaupunki: Helsinki 5

Huonokuntoinen vanha mosaiikkiparketti näyttää hionnan jälkeen uudelta, loistava lopputulos! Lattia on todella kaunis mattalakkauksen jälkeen. Työmiehet tuli sovitusti, jopa vähän etuajassa.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Kuvia ja tietoja kohteesta soittamalla.

Hyvää syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.10.2018 08:10
Kaupunki: Jyväskylä 5

Työt sujuivat ripeästi ja jälki oli todella hyvää. Urakoitsija oli aktiivisesti yhteydessä ja kertoi ongelmakohdista asiantuntevasti. Hionnat saatiin valmiiksi todella nopealla aikataululla. Asiointi urakoitsijan kanssa oli helppoa ja jälki oli todella hyvää. Myös vaikeat kohdat(aaltoileva pohja, portaan alunen ja kuluneet/korjatut kohdat) saatiin kunnostettua uuden näköiseksi.

Kiitos palautteesta. Ja myös siitä että voimme kyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää syksyn jatkoja teille toivottaa

Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.10.2018 15:10
Kaupunki: Espoo 5

Suomen Parkettityöt Oy:n työ on todella tehokasta ja laadukasta. Tekijät 2 tunnisssa olohuoneen mäntyparketin hionnan ja lakkaukset. Lattiasta tuli tosi kaunis. Kiitokset ammattitaitoisille miehille.

Kiitos palautteestasi. Ja että saamme käyttää myös tätä kohdetta referenssi kohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille toivoo Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 12:09
Kaupunki: Helsinki 5

Työnjälki oli erinomaista ja kolmen miehen voimin koko projekti sujui nopeasti. Pahasti kissanpissan tummentama nurkkaus saatiin korjattua uudenveroiseksi sekä parketin kellastunut ja nuhjuinen yleisluonne muuttui ihanan pirteäksi himmeällä valkokuultolakkauksella. Voin lämpimästi suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta vastaaviin remontteihin!

KIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI MYÖS REFERENSSIKOHTEENA KUVIN.

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA SINULLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 11:09
Kaupunki: Helsinki 5

Vaativa työ tehty aikataulun mukaan ja tulos on loistava.

KIITOS PALAUTTEESTA. JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETANNE REFERENSSIKOHTEENA.

LATTIA OLI YKSI PAHIMPIA KOHDALLENI OSUNEENA. KAUTTAALTAAN MUSTUMIA YM....

MUTTA LATTIASTA SAATIIN TEHTYÄ OIKEIN KAUNIS VALKOKUULTOLAKKAUKSELLA JA TÖITÄ SE KYLLÄ VAATI PALJON

KUVIA SAA KOHTEESTA PYYDETTÄESSÄ

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2018 18:09
Kaupunki: Helsinki 4

Tekijät tulivat paikalle täsmällisesti, ja homma hoidettiin nopeasti. Lopputulos lienee niin hyvä kuin tällainen käsittely tällaiselle lattialle voi olla, liian tarkkaan yksityiskohtia ei pidä katsoa.

Kiitos palauteesta, Ja haastettahan toki lattiassa oli ja jota jouduttiin hiomaan rankimman mukaan.
Käsittelynä oli silkinhimmeä valkokuyultolakkaus. Kuvia kohteesta saa pyydettäessä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2018 21:09
Kaupunki: Espoo 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja lopputulos oli hyvä. Ei negatiivista sanottavaa palvelusta, kaikki sujui ongelmitta. Voimme suositella!

Kiitos palauteesta ja kyllähän lattiastanne kelpo lattia saatiin aikaiseksi.

Hyvää syksyn odotusaikaa sinne.

T. Suomen Parkettityöyt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2018 14:09
Kaupunki: Turku 4

Kyseessä oli pieni, noin 30 m2:n ala. Miehet aamulla paikalla sovitusti ja työ alkoi heti ja valmistui luvatussa ajassa. Jälki oli oikein hyvä ja muutoinkin homma toimi hienosti!

Kiitos palauteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2018 19:09
Kaupunki: Oulu 5

Erinomaista työtä. Haasteellinen parketti sai aivan uuden ilmeen ja lopputuloksena erinomainen valkokuultolakattu lattia. Halusimme, ettei lopputulos kiiltäisi lainkaan ja sellaisen myös saimme. Saimme urakkamaailman kautta nopeasti tarjouspyynnön ja yhteydenotto sujui mutkattomasti. Suuret kiitokset!

Kiitos palautteesta sekä että saamme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevään alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.08.2018 16:08
Kaupunki: Tuusula 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Lattia on kuin uusi!

kiitos palautteesta, lattiasi olikin jo paikoin pahoin kulunut ja tummentumia ym..
Valkokuultolakkauksella taas saatiin hiuono lattia aikaiseksi. Kiitos että saamme käyttää kodettasi julkisesti referenssinä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.08.2018 18:08
Kaupunki: Kouvola 4

Hyvä.jälki ja nopeasti suoritettu työ.

Kiitos palautteestasi ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2018 18:08 4

Aikataulu oli nopea ja puheluihin vastattiin joka kerta. Työskentely oli nopeaa ja työn jälki melko hyvää (mm. portaitten edustaan jäi hiomaton kohta ja muutamaa kohtaa jouduttiin jälkikäteen korjaamaan). Yllätys olikin se, ettei toivottua väriastetta saanut toteutettua samalla kertaa, vaan siitä olisi tullut lisäkustannuksia. Myöskään hinta ei pysynyt alkuperäisessä tarjouksessa, vaan siihen tuli lisää 100-150 e.

Kiitos palautteesta.

Portaat ovat aina haastavia ja on monia paikkoja joihin ei pääse koneellisesti ja kun käsin hiotaan ahtaista paikoista ym, sävyerot yleisiä. Toivottu väri huomioiden lattian oma tumma pikmetti olisi edellyttänyt lisälakkauksia jotka eivät kuulu jo 6 kertaan lakattuna olevaan lattiaan. ( Tarjouspynnössä jo tuodaan esiin vetokerrat) Lisätyöt nostattavat tietysti vähäisessä määrin hintaa.

Kiitos että olitte muuten tyytyväisiä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2018 13:08
Kaupunki: Mikkeli 4

Hommahoitui ammattitaidolla aikataulussa, ja lopputuloskin miellytti!

Kiitos palautteesta.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.08.2018 21:08
Kaupunki: Helsinki 5

Tekijät saapuivat sovittuun aikaan, jonka jälkeen käytiin nopeasti tila lävitse ja tehtiin koehionta. Pelkona oli, että selvien sävyerojen takia kerran hionta ei välttämättä normaalilakkaukselle riitä peittämään eroja. Koehionnan jälkeen tekijä ehdotti kahta vaihtoehtoa, joko useampaa hiontaa tai, että normaalilakkauksen sijaan laitetaan valkokuultolakkaus, joka tasoittasi sävyeroja. Valitsin valkokuullon ja jäljen perusteella se kannatti. Lattiasta tuli todella hyvännäköinen ja sopimuksen hinnassa pysyttiin lähes. Valkokuultolakka nosti hintaa hiukan, mutta koehionnan ja valmiin pinnan perusteella se kannatti ehdottomasti ottaa. Tekijät toimivat ammattitaitoisesti, todella nopeasti (n. 100m2 valmis noin 4h!), heidän kanssaan oli helppo keskustella ja sopia asioista sekä siivosivat hyvin jälkensä. Suosittelen.

Kiitos palauteesta. Siis normaalistikkin lattia hiotaan 3 kertaan mutta lattiasi edellytti vielä yhtä lisähiontakertaa. Ja todellakin valkokuultolakkaus osoi tässä kohtaan nappiin ja lopputuloksesta tuli todella upea lattia.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Aurinkoista syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.08.2018 20:08
Kaupunki: Oulu 5

-98 valmistuneesta mosaiikkiparkettilattia uudistui silmää miellyttäväksi. Työ oli ripeää ja siistiä, ohjeistus etu- ja jälkikäteen riittävä. Reilun 80 neliön parkettilattian hionnan hinnaksi haarukoitui 2000 euroa, lopullinen hinta 2200. Matkanteko Keski-Suomesta Ouluun ei ainakaan tämän kohteen toimintaa haitannut.

Kiitos palauteesta.

Ja kiitos että olet tyytyväinen koko kokonaisuuteen ja työn suoritukseen ja lopputulokseen. Aurinkoista syksynalkua.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.08.2018 10:08
Kaupunki: Oulu 3

Työkohteen koko oli sovittu urakassa n. 50m2, hinta 1400- max 1500 euron haarukkaan. Kohteeseen saavuttua firman edustaja tarkasti kohteen ja raportoi ongelmapaikat, hintahaarukka nousi 1500-1600e, aika työlle 2.5h. Aloittivat työt ja heti kohta soittivat että sulake ei oikein kestä, aikaa menee 15min enemmän. Kohdetta käytiin tilaajan puolelta katsomassa ja hionta oli kuitenkin saatu tehtyä. Tilaaja saapui paikalle 2h 35min alkuperäisen arvion jälkeen, kaikki työt oli tehty, tavarat oli pois viety, kaverit istuskelivat portaikossa. Hinta oli nyt 1700e josta syntyi aivan aiheesta keskustelua mistä viimeinen nousu johtui. Urakoitsija puhui silmät ja suut täyteen, lattian notkoudesta, sulakkeet ei kestänyt (aikaa siihen ei kuitenkaan mennyt), ylimääräinen hionta (tämä tuli varmasti selväksi kohteeseen tullessa). Mutta lisäksi hän huusi puhelimessa tilaajan puolisolle (entinen rakennusurakoitsijalle) ja lopulta löi luurin hänelle korvaan, koko porraskäytävä raikasi ja yläkerran parilla lakiasiaintoimistolla oli korvissa pitelemistä. Maksoin pyydetyn 1700e kun näin että tässä on urakoitsija joka on tottunut yksityisiltä 'koijjaamaan' lisähintaa. Jokainen siis voi päättää tilaako tämän urakoitsijan jos hinnan nousu on jopa 10%. Tön jälki oli sinänsä hyvä ja työ tehtiin ripeästi, siitä

Hei ja kiitos palautteesta.

Kohteesta saa valokuvia pyydettäessä jotta jokainen voi mielensä mukaan päätellä mistä oli kysymys. Betonialusta oli kiero, ja jonka johdosta lautaparketti elää vain liitossaumojen kohdalta, eli uros ja naarasponttien kohdalta, lattiaan jäi heittojen johdosta hiomattomia kohtia syiden johdosta joka edellytti ylimääräistä työtä eli lisähionnan ja että samoja jouduttiin hiomaan käsin ja pikkukoneilla jotta niistä saataisiin kelvolliset.
Tässä oli syy hinnankorotukseen.

Toki kohteessa oli ongelmia myös virran suhteen ja jonka johdosta sulakkeet paukkuivat kokoajan, Pienurakkasopimuslain mukaan urakoitsijalla on oikeus korottaa 10% summaa jos se on perusteltua. Tässä tapauksessa oli. Mutta joskus näinkin. kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.08.2018 07:08
Kaupunki: KUOPIO 2

Yleisesti ottaen koivusauvaparketista tuli siisti ja tasaisen värinen eli niiltä osin tyytyväinen. Lattiassa oli kuitenkin jotain koloja, joita ei kuulemma pystytty tilkkimään, kun ei ollut kittiä mukana (mikä mielestäni aika erikoista alan yritykselle). No minua ohjeistettiin tarkasti ostamaan tietynlaista kittiä (mikä nyt sinänsä ei paljoakaan maksanut) ja tilkkimään kolot itse. Firman edustaja vakuutti, että kohtia ei sitten edes kunnolla erota.. no eipä todellakaan ollut samanvärisiä käsittelemättömät puun värinen kitti ja lakattu lattia, joten nyt on sitten tosi tyhmännäköisiä kohtia lattiassa ja inhottavasti pari vielä tosi näkyvällä paikalla. Sinänsä tarjouspyyntö ei nimenomaisesti koloista lukenut, eikä niistä kyllä kysyttykään eli niiltä osin ok, ettei oltu pystytty varautumaan, mutta ottaa päähän, että ammattilaiselta saa ohjeistuksen, joka ajaa ojasta allikkoon

Kiitos palautteesta.

Niin asia on todellakin niin että ensinnäkin kohteestasi ei tarjouspyynnössä mainittu mitään olemassa olevista ongelmista, eikä kun soitimme tarjouksen hyväksyttyänne että kohteessa olisi mitään oleellista joka vaikuttaisi työn suorittamiseen.

Vasta paikanpäälle saavuttuamme tilanne valkeni että pohjat ovat kierot ja heittoja paljon, sekä kyseiset raot eli oli sauvoista irronneita säleitä.
Tähän emme todellakaan olleet osanneet varautua. Ja koska ne olivat niin suuret ja työ piti suorittaa kyseisenä päivänä. Ohjeistimme asiakkaan ostamaan pastakittiä jota voi laittaa jo lakatulle pinnalle. Tai että työ voidaan suorittaa myöhemminkin. Se että jos ostit vääränväristä kittiä ei se pitäisi olla meidän vika.

Mutta kiitos rakentavasta palautteesta

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.08.2018 22:08
Kaupunki: Tampere 5

Ostamamme asunnon 21 vuotta vanha parketti hiottiin nyt ensimmäistä kertaa. Lattia oli päässyt melko huonoon kuntoon. Tummentumia oli mm. keittiössä ja eteisessä. Sovimme urakoitsijan kanssa ylimääräisestä hiontakerrasta paremman tuloksen saavuttamiseksi. Lopputulos yllätti meidät kaikki. Lattia näyttää todella upealta. Valkolakkaus freesasi lattian uutta vastaavaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun, hintaan ja valmistumisaikatauluun. Suosittelemme.

Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä koko kokonaisuuteen ja että myös saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T.Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.08.2018 07:08
Kaupunki: Espoo 5

Nopeaa ja tehokasta toimintaa. Kolmen miehen voimin 4,5 tunnissa hiottiin ja valkokuultolakattiin kovia kokenut aikaisemmin hiomaton 55 neliön puulautalattia. Lattiassa huonekalujen jättämiä suuria värieroja ja paikoittain syviäkin naarmuja. Hionnasta tulikin ennakoitua haasteellisempi. Lattia jouduttiin lopulta hiomaan käsittääkseni x 4. Hionnan alettua selvisi työn haasteellisuus. Urakoitsija päätyi tekemään koelakkauksen yhteen huoneeseen ennen kuin muita huoneita jatkettiin, jotta voitiin arvioida etukäteen lopputuloksen laatua. Ylimääräiset hionnat koelakkauksineen nostivat kustannuksia. Kustannuksista neuvoteltiin ja urakoitsija tarjosi myös maalausvaihtoehtoa, jolloin kustannusarvioissa olisi urakan suhteen pysytty. Pidättäydyimme alkuperäisessä valkokuultolakkaussuunnitelmassa haasteista huolimatta. Onneksi näin, koska lopputulos oli loistava. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kiitos!

Kiitos palautteestanne, tämä lämmittää mieltämme ja sydäntämme. Aina kun asiakas on tyytyväinen niin silloin tiedämme onnistuneemme täydellisesti.
Kohteenne todellakin oli haastava, ja 13,5 miestyötunnissa se saatiin kuitenkin hoidettua ja olimme itsekkin tyytyväisiä lopputulokseen jota emme uskaltaneet edes odottaa. Lattianne hiottiin 5 kertaan.

Suuri kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssinä.

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.08.2018 15:08
Kaupunki: Jyväskylä 5

Miehet olivat jo ennen sovittua aikaa valmiina aloittamaan hommat ja 58 neliön hionta ja sävytys/lakkaus oli valmis 3,5h myöhemmin. Työn laatu miellytti vaativan asiakkaan silmää, vaikeat paikatkin saatiin hoidettua hienosti ja sovittu hinta piti. Voin suositella yritystä muillekin

Kiitos palautteestanne, ilo on myös meidän ilomme, ja että voimme sanoa että työ on meideän tekemämme. Asiakastyytyväisyyshän se on paras mittari. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena Jyväskylän alueella.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.08.2018 10:08
Kaupunki: Hyvinkää 5

Suomen parkettityöt oy kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Palvelu oli hyvää ja minua neuvottiin hyvällä ammattitaidolla. Ajankohdan sopiminen sujui toiveideni mukaan ja aikataulu piti niinkuin luvattiin. Lopputulos oli todella hyvä ja hommat hoituivat ripeästi.

Kiitos palautteesta, on aina ilo palvella teitä ja paras palkinto on asiakastyytyväisyys.

Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi valokuvin referenssikohteena. Kohde lakattiin harmaakuultolakkauksena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.08.2018 19:08
Kaupunki: espoo 4

Kaikki järjestelyt ja hionta menivät erinomaisesti. Muutama haaste tuli sen vuoksi, että yritys ei ollut katsonut kohdetta etukäteen, mutta he tarjosivat mahdollisuutta vetäytyä sopimuksesta. Jälki oli kuitenkin hyvää ja olimme tyytyväisiä.

Hei ja kiitos palautteesta. Kohteeseen ei päässyt tutustumaan etukäteen, ja ongelmat selvisisvät vasta paikanpäälle tultuamme, ja pohjat olivat erittäin huonot. Mutta saimme loihdittua lattiasta kuitenkin siistin ja kelpo lattian.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.07.2018 12:07
Kaupunki: Espoo 5

Muutimme uuteen rivitaloon johon tilasimme parketin valkolakkauksen ja hionnan. Urakoitsija kuitenkin ammattitaitoisesti huomasi, että parkettia ei tarvitse hioa, sen ollen kohtuu vasta hiottu. Teimme siis pelkän parketin valkolakkauksen. Näin säästimme sekä rahaa (hionnan jäädessä pois) että yhden parketin hionnan vielä tulevaisuutta varten. Olemme erittäin tyytyväisiä urakoitsijan tapaan työskennellä asiakkaiden parissa sekä ennen kaikkea työn laatuun. Saimme juuri sellaisen valkolakatun parketin kuin olimme halunneetkin.

Oikein paljon kiitoksia palautteesta. On ilo palvella asiakkaita ja hyvä palaute lämmittää aina mieltämme. Ja se että voimme täyttää asiakkaiden toiveet.

Kiitos vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa sinne ja odostusaajan loppua.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.07.2018 15:07
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Huippu tiimi! Remontti valmistui sovitussa ajassa ja pinnat ovat kuin uudet. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos lämpimästä palautteesta. Ja kiitos teille että saimme palvella teitä ja että voimme käyttää kohdettanne referenssi kohteena kuvin.

Ne saa pyytämällä.

T. Suomen Parkettityöt Oy Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.07.2018 13:07
Kaupunki: Paimio 5

Loistavaa työtä, persoonallinen ja asiallinen palvelu. Kiireellinen aikataulu ja vielä heinäkuussa kun Suomi on kiinni, kaikki meni täydellisesti nappiin. 45 m2 vain 2,5 tuntia ja lattia on täydellinen. Hämmästyttävän vähän pölyttää ammattilaisten laitteilla. Suosittelen vilpittömästi Suomen Parkettityöt Oy poikia kaikille! Kiitokset vielä kerran koko tiimile erinomaisesta palvelustanne!

Kiitos lämpimästä ja mukavasta palautteestasi, oli ilo palvella. Ja tämä miellyttää että asiaksa on tyytyväinen työhömme ja palveluumme.

Lämmintä kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.07.2018 23:07
Kaupunki: Oulu 5

Häkellyttävän ripeää toimintaa. 75 neliön lattian hionta ja valkokuultolakkaus valmistui 3,5 tunnissa. Toivoimme, että lattiasta tulee mahdollisimman luonnollinen ja saimme mitä halusimme. Olemme ulkonäköön ja työnjälkeen erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella tätä urakoitsijaa.

Hei kiitos palauteesta ja että olitte tyytyväisiä työsuoritukseemme. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.07.2018 19:07
Kaupunki: Turku 5

Nopea ja tehokas. 30 neliötä parketin hionta ja kuusinkertainen lakkaus kahteen tuntiin. Jälki hyvää.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssinä turun kohteita ajatellen.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.07.2018 10:07
Kaupunki: Espoo 5

Lattiaremonttimme meni oikein hyvin, olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Lattia näyttää monenkertaisesti paremmalta kuin entinen lattia. Kohde oli haastava, lattia oli käyrä, mutta se ei ollut este.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettanne valokuvin referenssi kohteena.

Aurinkoista kesää

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.07.2018 20:07
Kaupunki: Joensuu 5

Koko homma sujui alusta loppuun kiitettävän mallikkaasti. Sain tarjouksen pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen ja tämän jälkeen käytännön asioista sopiminen onnistui vaivattomasti ennen remonttia. Myös varsinainen työ suoritettiin ammattitaidolla ja sovitusti. Paikalle saapui kolme työmiestä, jotka toimivat hyvin yhteen. Ensin arvioitua huonokuntoisemmaksi ja haastavammaksi osoittautunut parketti hiottiin ja valkolakattiin sovitun aikataulun mukaisesti reilussa kolmessa tunnissa. Hämmästyttävää! Ja vaikka lattian heikko kunto toi lisähaasteita työsuoritukseen, niin myös sovittu budjetti piti. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen: vanha, kolhuinen, väärin asennettu ja auringon pahasti kellastama parketti sai uuden ja raikkaan valkoisen ilmeen ammattilaisten käsittelyn jälkeen. Vahva suositus kaiken kaikkiaan - hinta/laatusuhde timanttia ja kaiken lisäksi myös asiakkaan huomiointi ja asiakaspalvelu pelasi mallikkaasti (tämä ei kovinkaan usein päde remonttifirmojen kohdalla oman kokemukseni mukaan).

Kiitos palautteesta. Ilo on kokonaan puolellamme. Tyytyväinen asiakas on paras palaute.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.07.2018 22:07
Kaupunki: Helsinki 5

Todella suuret kiitokset tälle neljän hengen ryhmälle, joka saapui paikalle hyvissä ajoin ja taikoi vuosikymmeniä vanhasta parketista lähestulkoon uuden muutamissa tunneissa! Kohde käytiin hyvin läpi sähköpostitse/puhelimitse jo tarjousvaiheessa ja sain myöhemminkin erinomaisia neuvoja muutamiin ongelmakohtiin - kuten keskellä lattiaa ollen suuren kolon paikaamiseen ennen hiontaa. Kommunikoiti on mutkatonta ja asiallista, ryhmä selkeästi tietää tarkalleen, mitä ovat tekemässä ja pelaa hienosti yhteen. Hinta tarkistettiin vielä paikan päällä kuntotarkastuksen yhteydessä ("ennen remonttia" kuvat eivät toki kerro tekijälle koko tilannetta) ja siinä pysyttiin, vaikka työ oli oletettua vaikeampi ja vei siten arvioitua pidemmän ajan. Suosittelen tätä porukkaa mielelläni - asenne on todellinen "tekemisen meininki"! Ja vanhan lattian kunnostus sen vaihtamisen sijaan kustannustehokas ekoteko.

Kiitos palautteesta. Kanssasi oli erittäin mukavaa asioida ja kommunikoida. Ymmärsit hyvin ongelmat ja haasteet lattiaasi liittyen jota monet eivät ymmärrä. Olit hoitanut esivalmisteluohjeiden mukaisesti hyvin asuntosi työtä vaille valmiiksi ja poistanut kaiken työtä rajoittavat esteet. Kiitos että luotit meihin ja saimme lattiasi uuteen loistoon.

Lämmintä kesän jatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2018 10:07
Kaupunki: Oulu 5

Kellastunut ja kulahtanut tammiparketti hiottiin ja valkokuultolakattiin. Lopputulos oli parempi kuin uskalsimme kuvitellakaan ja lattia kuin uusi! Laadukasta ja ripeää toimintaa!

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella teitä. Asiakkaan palaute aina lämmittää sydäntä. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssi kohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2018 08:07
Kaupunki: Tuusula 5

Lattia oli melko huono kuntoinen, mutta parkettiporukka teki ihmeitä ja sai tummentumat ja vesivauriot hiottua lattiasta pois. Päälle levitettiin valkolakka, himmeä. Lopputulos oli todella hieno ja kommunikaatio sujui todella hyvin työnjohdon kanssa. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta, oli ilo asioida kanssanne. Kyllähähän kohde vaati hiukan venymistä ja vaati todella paljon tiimiltä. Mutta lopputulos kruunasi kaiken. Hyvää kesän jatkoa teille Tuusulaan.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.06.2018 14:06
Kaupunki: Lahti 5

Ammattitaidolla ja erittäin nopealla aikataululla hienosti tehty työ! Paras hinta-laatu - suhde! Suosittelemme!

Kiitos palutteestanne. Ja oikein hyvää kesän jatkoa teille sinne Lahteen

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.06.2018 09:06
Kaupunki: Pirkkala 5

Mukava persoonallinen & ammattitaitoinen palvelu alusta loppuun! 14 v. vanha kulahtanut parkettilattia muuttui työmiesten käsissä kuin uudeksi ja kellertävä väri vaaleni kädenkäänteessä upeaksi. Erittäin tyytyväisiä olemme lopputuloksesta! Suuri kiitos tehokkaalle työtiimille :)

Kiitos paljon palautteesta ja arvostuksesta meitä kohtaan. Oli ilo palvella teitä ja kiitos että saamme myös teidän kohdettanne käyttää referenssi kohteena. Hyvää kesänjatkoa teille sinne Pirkkalaan.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 18:06
Kaupunki: Kerava 5

Työ oli nopeaa, mutkatonta ja valmistui kaiken lisäksi reippaasti etuajassa. Vaalennuksen osalta asiakasta kuunneltiin ja lattian sävystä tuli juuri niin maltillisen vaalea kuin puhuttiinkin. Olen tyytyväinen.

Kiitos palautteesta. Ja suurkiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Tässä oiva osoitus lopputuloksesta kun halutaan kevyt valkaisu lattialle. Ja joka on maltillinen ja ei liikaa muuta tammiparketin olomuotoa. Eikä luonnollista ulkonäköä, mutta antaa mukavan säväyksen kevyellä valkokuultolakkauksena.

Hyvää juhannuksen alusaikaa sinne

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 13:06
Kaupunki: Hollola 5

Olemme erittäin tyytyväisiä työnlaatuun ja etenkin hyvin sovitussa aikataulussa pysymiseen.

Kiitos palautteesta. Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä työnlaatuun ja palveluumme.

Hyvää juhannuksen alusaikaa teille sinne Hollolaan.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 09:06
Kaupunki: Espoo 5

Taikurimainen suoritus. Kahdeksan ruutua täysin irti ja alusta epätasainen ontelolaatan liikkumisen jäljiltä. Nyt ongelmaa ei edes huomaa. Työ tehtiin ajallaan, sovitusti ja järkihintaan.

Kiitos palautteesta. Ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja koko kokonaisuuteen.

Hyvää juhannuksen alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.06.2018 13:06
Kaupunki: Espoo 5

Erinomaisen ammattitaitoista palvelua ja työnjälkeä joka suhteessa. Erittäin täsmällinen ote tekemiseen ja viimeisenpäälle ammattitaitoista toimintaa. Saimme timanttisen parketin (n. 45 m2 pinta-alaa) parissa tunnissa, Nyt se on kuin uusi, mutta hienompi! Parempaa hinta-laatusuhdetta ei voi toivoa eikä kuvitella, täydet pinnat ja vähän päälle. Eipä tarvitse metsästää urakoitsijaa kun myöhemmin laitan vielä rappuset uuteen kuosiin :)

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saimme palvella teitä, ja että olette tyytyväisiä meihin joka suhteessa. Suurkiitos että saamme käyttää kohdettasi myös referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.06.2018 19:06
Kaupunki: Vantaa 5

Nopea ja hyvä. Osittain tummentunut parketti kiiltää kuin uusi.

Parketin hionta olikin työläs sen vaurioituneen ja tee se itsemies tyyliin paikattuna ja mustuneen. Mutta siitä todellakin saatiin loihdittua siiti ja hieno lattia. Kiitos että saimme palvella sinua ja että saamme käyttää kuvia myös tästä kohteesta referenssinä. Hyvää kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.06.2018 21:06
Kaupunki: Helsinki 5

Hienosti sai pojat palautettua 30 vuotta vanhan tammiparketin henkiin. Aikataulu piti ja koko operaatio tapahtui kirjaimellisesti kädenkäänteessä (n.2h / 45m2). Lämpimät suositteluni etenkin valkolakkauksen osalta.

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi valokuvin referenssi kohteena. Haastetta riitti, ja tulihan siitä komea lattia valkokuultolakattuna. 3 miehen voimin 6 miestyötuntiin oli kova urakka. Ja kiitos että saimme palvella sinua, hyvää kesän jatkoa sinulle. T, Suomen Parkettiyöt Oy:n pojat

Suomen Parkettityöt Oy

merbau lautaparkettilattian hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

Noin 60 neliömetrin merbau lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

kuvat saa pyydettäessä ennen ja jälkeen.

Kohde referenssikohde, katso palaute joka tulee tällä viikolla.

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1250 €

VANHAN MOSAIKKIIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ.

KATSO PALAUTE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

TODELLA PAHASSA KUNNOSSA OLEVAN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA SAATIIN LOIDITTUA KELPO KAUNIS LATTIA

KUVAT SAA ENNEN JA JAÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ, PS KATSO ARVOSTELU

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

NOIN 40 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.
POHJISSA OLI AIKALAILLA HEITTOJA JA VAATI PALJON TYÖTÄ MUTTA LOPPUTULOS OLI HIENO.

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Vanhan noin 40 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Kuvia saa pyydettäessä ennen ja jälkeen ja katso tuleva palaute pääsiäisen jälkeen.

vaahtera lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

´vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

Kuvat saa pyydettäessä ennen ja jälkeen

Lautalattian hionta ja valkokuultolakkauksena puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

20 NEÖLIÖMETRIN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan laminaattien alta kaivetun mosaiikkiparketin uudeleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä.

Kuvat ennen ja jälkeen saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN SOITTAMALLA

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

VANHAN VAAHTERALAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄNÄ.

KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN SAA SOITTAMALLA

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

N. 60 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMI MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ. KATSO PALAUTE 12.4.2019

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

55 NELIÖMETRIN VANHAN JA PAHASTI KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA PAIKKAUKSEN KERA.

LATTIASTA TULI UPEA JA KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja LAKKAUS silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

25 NELIÖMETRIN VANHAN VAAHTERA LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1250 €

37 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETINN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

NOIN 50 NELIÖMETRIN TODELLA KÄRSINEEN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ. lATTIASTA TULI TODELLA KAUNIS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautalattian hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2800 €

Vanhan noin 95 neliömetrin lautalattian uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä

Kuvia saa pyydettäessä

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 KLAUKKALA

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

NOIN 45 VANHAN JA PAHOIN KÄRSINEEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ.TULI KAUNIS

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
20189
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1250 €

NOIN 38 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLKIILTÄVÄNÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

VANHAN KALARUOTOKUVIOISEN SAUVAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TUUSULA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

VANHAN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE. KATSO TULEVA PALAUTE 8.4.2019

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
600 €

12 NELIÖMETRIN MOSAIIKIPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus PUOLIKIILTÄVÄNÄ 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

VANHAN NOIN 50 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KOHDE ANNAKADULLA JA REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

35 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona

Katso palaute 3.4.2019

Lauataparketin hionta ja lakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

N. 20 neliömetrin hiukan kuluneen lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus

Kohde referenssikohde

MERBAULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKJINHIMMEÄNÄ 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

NOIN 80 NELIÖMETRIN MERBAU LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus 4/2019 LAHTI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

VANHAN NOIN 65 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA KOHTEESTA PYYTÄMÄLLÄ/ REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 3/2019 KUOPIO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

24 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEEL HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3500 €

VANHAN UNIGA LAKATUN LAUTALATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1850 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

55 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEELLEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKLAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.
Lattia oli monin paikoin todella pahassa kunnossa mustumineen ja irtosäleineen, Korjauksien ja lakkauksien jälkeen siitäkin saatinn vielä kelpo lattia aikaiseksi.
Kuvia saa pyydettäessä.

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
paritalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lkkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä. Kuvia saa pyydettäessä. Kohde referenssikohde

Tammmilautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä-

Kohde referenssikohde. Katso palaute 25.3.2019

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3200 €

TAMMILAUTAPARKETIN 105 NELIÖMETRIÄ, UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

REFERENSSIKOHDE JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

pyökki lautaparketin hionta ja lakkasu valkokuultolakkauksena 3/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

N. 35-38 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, REFERENSSI KOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

Vanhan ja jo elää nähneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakklauksena ja silkinhimmeänä.

Kohde referenssi kohde ja kuvia saa pyytämällä

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan 40 neliömetrin mosaiikiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

Kuvat saa kohteesta pyytämällä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

80 neliömetrin vanhan lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakkauksena

kohde referenssikohde. Katso ma tuleva palaute

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETTILATTIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KATSO ARVOSTELU 14.3.2019

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIUMMEÄNÄ.

KATSO ARVOSTELU 14.2.219

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2650 €

NOIN 85 NELIÖMETRIN KÄRSINEEN MOPAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

38 NELIÖMETRIN VANAHAN MOPAN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA KOHTEESTA ENNEN JA JÄLKEEN

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2350 €

KUVIA SAA KOHTEESTA

lautalattian uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 3/2019 PIRKKALA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

60 NELIÖMETRIN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE.
KATSO TULEVA PALAUTE 10.3.2019

Saarnilautaparketin uudelleen hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 3/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

VANHAN JA KULUNEEN SAARNILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Mosaiikki Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

VANHAN JO HIUKAN KÄRSINEEN PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SILKINHIMMEÄNÄ.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena / silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

60 neliömetrin mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultona

katso palaute 6.3.2019

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan kärsineen mosaiikki parketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä. elipuolimattana

kuvia saa pyydettäessä

Lautalattian hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla ja valkokuultolakkauksena 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

40 neliömetrin lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä.
Referenssi kohde, kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

45 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKauksena sekä silkinhimmeänä.
Katso arvostelu 5,3,2109 vantaa

MOSAIIKKIParketin hionta 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
700 €

MOSAIIKKIPARKETIN HIONTA ASIKAS JATKAEN ÖLJYÄMÄLLÄ.

KATSO PALAUTE 4.3.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
700 €

25 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA
VALKOLAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.

Lautaparketin hionta ja lakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

60 neliömetrin lautaparketinnudeelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Tilaaja voi myös esitellä kohdetta

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 2/2019 TURKU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

30 NELIÖMETRIN MERBAU MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

kATSO ARVOSTELU

MOSAIIKKIParketin hionta ja sekä valkokuultolakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

N.34 NELIÖMETRIN VANHAN HUONOKUNTOISEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

kATSO PALAUTE 25.2.2018

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 2/2019 YLÖJÄRVI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

80 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KATSO PALAUTE

Lauatalattian hionta ja lakkaus 2/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

N. 65 NELIÖMETRIN VANHAN JA SÄVYTETYN LAUTALATTIAN UUDEKLLEEN HIONTA JA LAKKAUS NORMAALI PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 2/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

47 NELIÖMETRIN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKUKSENA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, PALAUTE TULEE 2 PÄIVÄN PÄÄSTÄ.

Lautalattian hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla 2/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3000 €

Noin hiukan allae 100 neliön pyökkilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla.
Kuvia kohteesta saa pyydettäessä.

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan 50 neliömetrin lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

Kohde referenssikohde. Kuvia saa pyydettäessä. Arvostelu maanantaina luettavissa.

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

N. 29 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKKUKSENA

LATTIA REFERENSSIKOHDE. KUVIA SAA PYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä kevyt valkokuultolakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

N. 60 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN PAIKKAUSKORJAUS JA HIONTA JA LAKKAUS KEVYELLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
800 €

29 NELIÖMETRIN VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
REFRERENSSIKOHDE

Lautalattian hionta ja lakkaus sekä sävytys harmaakuulto 2/2019 MÄNTSÄLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
1900 €

58 NELIÖN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLENHIONTA JA LAKKAUS HARMAAKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 2/2019

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus, kohde oli vaativa ja referenssikohde.

Kuvia pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultona 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

35 neliömetrin vanha mutta hyväkuntoisen lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona.

Kuvia saa pyydettäessä

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1000 €

Vanhan 30 neliöisen lautalattian uudenn hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan hyväkuntoisen lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkausena ja silkinhimmeänä.

Referenssikohde, bvalokuvia saa pyydettäessä

Lauatalattian hionta ja lakkaus 2/2019 KUOPIO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
580 €

LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

KATSO ARVOSTELU 1.21.2019 JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 2/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Vanhan 43 neliöisen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkin himmeänä

Kuvia saa pyydettäessä

Referenssikohde

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 1/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
2000 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA.

KATSO PALAUTE 28.1.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus Silkinhimmellä lakalla valkokuultolakkauksena 1/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
ERILLISTALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

Vanhan lautaparketin uudellen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna.

Kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakkauksena 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

Vanhan lautaparketin uudellenhionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla ja valkokuultolakkuksena

Kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

30 NELIÖN JA KULUNEEN SEKÄ JO MUSTUNEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ ELI PUOLIMATTA LAKKAUKSENA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

Vanhan mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultona lakattuna

Katso arvostelu 22.1.2019

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

Parketin hionta ja lakkaus 1/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1300 €

LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS KIILTÄVÄNÄ
kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus Silkinhimmellä lakalla 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla eli ns. puolimatta.
Lattiasta tuli erittäin siisti.

Kuvia saa pyydettäessä

mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona silkinhimmeänä 1/2019 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
LUHTITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1950 €

Vanhan laminaattien alta kaivetun hiukan jo kärsineen ja elämää nähneen parketin uudelleen kunnostus. Hiuottuna ja lakkattuna valkokuultolakkauksena ja kiiltoasteena silkinhimmeä lakkaus.

Lattiasta tuli upea. kuvia saa pyydettäessä

Mosaiikki Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 1/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2500 €

VANHAN JA KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.
JA KYLLÄ TULI UPEA LATTIA.

KOHDE REFERENSSIKOHDE

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 1/2019 ÄÄNEKOSKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIMATTA ELI SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.

MOSAIIKKIParketin hionta ja valkokuultolakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN MOPAN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS ( EUGALYTTUS)

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 1/2019 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1050 €

KATSO ARVOSTELU 2.1.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä valkokuultolakkauksena 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2350 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna.
Kuvia kohteesta pyydettäessä. Referenssikohde.

MOSAIIKKIParketin hionta ja sekä valkokuultolakkaus 12/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN NOIN 50 NELIÖMETRIN VENGA MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

TUMMIEN PARKETTIEN VAALENTAMINEN HAASTAVAA, JA SITÄ EI KOKONAAN SAADA VAALEAKSI MUTTA OLEELLISESTI VAALEAMMAKSI KUIN ALKUPERÄINEN PIKMENTTI ON. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 KIRKKONUMMI

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS
KOHDE REFERENSSIKOHDE
KATSO TULEVA PALAUTE TÄNÄÄN TAI HUOMENNA 21.12.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1850 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA ARVOSTELU TULEE YLIHUOMENNA.

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 YLÖJÄRVI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

Noin 50 neliömetrin Lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.
Katso palaute 18.12.2018. Kuvia saa pyydettäessä.

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3900 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETINN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.
KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKI Parketin hionta ja lakkaus 12/12.2018

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

25 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLENHIONTA JA LAKKAUS
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/12.2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

VANHAN LAUTAPARKETTILATTIAN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS
KATSO TULEVA PALAUTE 13.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMEÄLLÄ LAKALLA 12/12.2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
PIENKERROSTALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

N. 100 VUOTTA VANHAN KOHTEEN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

HAASTETTA RIITTI, MUTTA LATTIASTA SAATIIN KOMEA LOPPUTULOS.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

VANHAN JO PALJON ELÄÄMÄÄ NÄHNEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

KATSO ARVOSTELU 12.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä SILKINHIMMEÄLAKKAUS 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

43 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKALLA

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ/KATSO ARVOSTELU

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

N. 40 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

kATSO ARVOSTELU 9.12.2018

Mosaiikki Parketin hionta ja VALKOKUULTOLAKKAUS 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. KOHDE REFERENSSIKOHDE

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ.

Parketin hionta ja lakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

VANHANAJAN SAUVAPARKETIN KALARUOTOON ASENNETTUNA, HIONTA KA LAKKAUS.

REFERENSSI KOHDE

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus VALKOKUULTOLAKKAUKSENA 12/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2250 €

VANHANAJAN PARKETTI LAKATTUNA VANHAAJANLAKOILLA. VAATII SUUREN TYÖN. LOPPUTULOS YLITTI ODOTUKSET
REFERENSSIKOHDE. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

VANHAN LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 12/2018 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

TODELLA HAASTAVAN VANHANAJAN MOSAIIKKIPARKETI UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, KOHDE MYÖS REFERENSSIKOHDE

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1700 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

Kuvia sa pyydettäessä. Katso palaute 3.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 NURMIJÄRVI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

N. 60 NELIÖMETRIN KIRSIKKA LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

Lattia sai uuden ilmeen ja siitä tuli hyvä. Kuvia saa pyydettäessä.

Parketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 11/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

Vanhan n.30 neliön lautaparketin joka oli pahoin kulunut sen uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.
Katso arvostelu 29.11.2018

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 LAPPEENRANTA

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Vanhan ja kuluneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla, sekä paikkakorjaus

Kuvat saa pyytämällä

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2400 €

Vanhan mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus himmeällä lakalla.

Katso arvostelu 27.11.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1700 €

55 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Vanhan ja erittäin pahoin kuluneen ja mustuneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus.
Lattiasta tuli hieno. Mutta vaati myös paljon työtä. Kuvia saa pyydettäessä.

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
1300 €

Vanhan lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.

Katso arvostelu 19.11.2018.

Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

45 NELIÖISEN MOSAIIKKIPARKETTILATTIAN HIONTA JA LAKKAUS

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 KIRKKONUMMI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ KATSO PALAUTE JOKA ANNETAAN PERJANTAINA 16.11.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
201
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

Vanha ja paljon kärsineen sauvaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkausena silkinhimmeänä-

Kuvia saa pyydettäessä. Katso arvostelu 12.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 11/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1650 €

Vanhan koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkuksena.
Katso arvostelu 7.11.2018

Parketin hionta ja VALKOKUULTOLAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1050 €

KOIVULAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMELLÄ LAKALLA JA VALKOKUULTOLATATTUNA

KATSO ARVOSTELU 6.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä valkokuultolakkauksena 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

PS. KATSO ARVOSTELU 7.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä lakkaus 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

2 eri osassa suoritettu vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus.
Kuvat saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 11/2018 UUSIKAUPUNKI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. kUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Hyväkuntoisen tammilautaparkettilattian käsittely valkokuultolakkauksena

Kuvat saa pyydettäessä. Katso arvostelu. 31.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1100 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ SAARNIPARKETTIA JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KATSO ARVOSTELU 30.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1500 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KATSO ARVOSTELU 30.10.2018

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
3150 €

VANHA MOSAIIKKIPARKETIN KORJAUSPAIKKAUS JA HINTA JA LAKKAUS KEVYT VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1400 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA 10/2018 SIPOO

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2700 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDEELLLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKAUKSELLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA KATSO ARVOSTELU 24.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKALLA 10/2018 KUOPIO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1600 €

VANHAN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA KATSO PALAUTE 10/2018 KUOPIO

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

VANHAN JA ONGELMAISEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ JA KATSO ARVOSTELU 22.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus 10/2018 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1600 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA KATSO PALAUTE 22.10.2018

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 KAUNIAINEN

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1300 €

45 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS SILKKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA

KATSO ARVOSTELU 15.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2000 €

60 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA

KATSO ARVOSTELU 15.10.2018

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 10/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

Vanhan pyökkiparketin ( 57N) uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.

Lautaparketin hionta ja lakkaus puolimatta valkokuultolakkaukena 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1500 €

Noin 55n lautaparkettilattian uudelleen hionyta ja lakkaus puolimatta ja valkokuultolakkauksena.

Katso arvostelu 10.10.2018 Espoo

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakkalla 10/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1900 €

Vanhan ja kuluneen ja pohjiltaan hiukan epätasaisen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla.

Kohde vaati runsaasti töitä mutta lopputulos oli loistava.

Katso arvostelu 8.10.2018

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1500 €

47 NELIÖ,METRIN MOSAIIKKIPARKETTI ALTTIAN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

KOHDE OLI VANHA JA KULUNUT MUTTA LOPPUTULOS YLLÄTTI MEIDÄTKIN KUINKA KAUNIIN SIITÄ SAIMME TEHTYÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 10/2018 HYVINKÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

70 NELIÖN LAUATPARKETTILATTIAN HIONTA JA VAÖLOKUULTOLAKKAUS.

KOHTEEN KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ

MosaiikkiParketin hionta ja valkokuultolakkaus 10/2018 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

VANHAN EPÄTASAISEN MOSAIIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

KOHDE REFERENSSIKOHDEN JA VALOKUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta sekä valkokuultolakkaus 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
750 €

24 NELIÖM,ETRIN MÄNTYLAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2000 €

KELLASTUNEEN JA KULUNEEN KISSAPISSIPAIKKOINEEN OLEVAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VÄLKOKUULTOLAKKUKSENA JA SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

KATSO ARVOSTELU 27.9.2018

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

PAHOIN VAURIOITUNEEN JA MUSTUNEEN PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ. JA KATOS ARVOSTELU 27.9.2018

Lautaparketin uudelleen hionta ja sävytys ruskeana kuultolakauksena 9/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1500 €

NOIN 50 NELIÖMETRIN ALA LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA SÄVYTYS RUSKEAHKOLLA KUULTOLAKKAUKSENA

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MosaiikkiParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus puolimatta lakkauksena 9/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2000 €

50 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHINOTA JA LAKKAUS POULIMATTA LAKKAUKSENA JA VALKOKUULTONA, SEKÄ PIENINÄ KORJAUKSINEEN

kOHTEESTA TULI AIVAN UPEA KOKONAISUUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 TIKKAKOSKI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
850 €

VANHAN LAUTAP UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLIMATTA LAKKAUKSENA.

KUVIA KOHTEESTA SAA PYYDETTÄESSÄ

MosaiikkiParketin hionta sekä valkokuultolakkaus 9/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2350 €

70 NELIÖN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

hASTAVA KOHDE HEITTOINEEN, KUVIA PYYDETTÄESSÄ KATSO ARVOSTELU

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 MÄNTSÄLÄ

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

45 NELIÖN LAUTAPARKETTILATTIAN HIONTA JA LAKKAUS

KUVIA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitYÖT
Budjetti
1500 €

KAKSION PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS

KATSO ARVOSTELU 17/9

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 LAPPEENRANTA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN N. 45 NELIÖMETRIÄ. UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

PAHOIN KELLASTUNUT JA PÄIVETTYNYT. LOPPUTULOS MAHTAVA.

KUVIA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
950 €

LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS.

KATOS PALAUTE

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 TURKU

Vuosi
2018
Kohde
KERROSTALO
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1300 €

30 NELIÖ MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS. oLI ÄÄRIMMÄISEN TYÖLÄS. MUTTA LOPULTA SE SAATIIN UUTEEN LOISTOON.

Mosaiikkiparketin uudellen hionta ja lakkaus 9/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1500 €

Vanhan kuluneen ja kellastuneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus 30 neliömetriä.


Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1300 €

Vanhan saarnilautaparketin uudelleen hionta ja valkokuultolakkaus puolimattana. Lattia oli erittäin kulunut ja kellastunut ja hiukan mustumia ym.

Valkokuultolakkauksella lattiasta tuli upea. Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1200 €

VANHAN LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS. KOHDE SELLAINEN JOSSA VOI PAIKANPÄÄLLÄ KÄYDÄ KATSOMASSA JOS KIINNOSTAA

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 NOKIA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1100 €

VANHAN JA KELLASTUNEEN MOSAIIKKIPARKETIN N.30 NELIÖMETRIÄ UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

LATTIASTA TULI HIANO

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 TURKU

Vuosi
2018
Kohde
KERROSTALO
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1000 €

VANHAN MOSAIKKIPARKETIN 30 NELIÖMETRIÄ, UUDELLLEEN HIONTA JA LAKKAUS.

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1250 €

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 9/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARLETTITYÖT
Budjetti
2100 €

VANHAN JA KELLASTUNEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKUKSENA SEKÄ SILKIN HIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

VALOKUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 9/2018 UUSIKAUPUNKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus

Parketin hionta ja lakkaus 8/2018 PUKKILA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
950 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

LATTIA OLI ALKUPERÄINEN 80 LUVUN ALKUPUOLELLA TEHTY LATTIA JA POHJISSA SANOIMISTA, MUTTA TÄSTÄKIN SAATIIN LUOTUA ERITTÄIN KAUNIS LATTIA.


Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 TUUSULA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1200 €

KATSO PALAUTE 30.8 TUUSULA

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
3500 €

120 NELIÖISEN MOSAIIKKIPARKETTILATTIAN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 KOUVOLA

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1100 €

LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS. ( PAHOIN KÄRSINEEN JA MUSTUNEEN LATTIA UUDELLEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS)

Parketin hionta ja lakkaus 8/2018 MIKKELI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
700 €

20 NELIÖMETRIN JA MUSTUNEEN PAHOIN OLEVAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKUKSENA

KATSO PALAUTE 22.8.2018

KUVIA SAA KYSYTTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 8/2018 oulu

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
parkettityöt
Budjetti
2200 €

Mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkus.

Kohteesta saa kuvia kysyttäessä.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
2500 €

PAHOIN KELLASTUNEEN JA KALUSTE/MATTORAJAT NÄKYVISSÄ.

KATSO ARVOSTEU KOHTEESTA 22.8. JA KUVIA SAA KYSYTTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
2450 €

VANHAN ERITTÄIN HUONOKUNTOISEN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

TUILOS YLLÄTTI MEIDÄTKIN. LATTIASTA SAATIIN LOISTAVA

Lauatalattian hionta ja lakkaus 8/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
2100 €

KATSO ARVOSTELU 17.8.2018

Siinä kaikki olellinen

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1200 €

Vanhan lautalattian päälle asennettu lautaparketti ja sen uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena. Kohde oli haastava kierojen pohjien eli vanhan lautalattian päälle asennettuna ja jousti monin paikoin mutta lisätöillä ja hionnoilla siitä saattin siisti kokonaisuus luotua.

Kuvia saa pyydettäessä, liitämme ne arvostelun jälkeen myös tänne

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1400 €

HUONOKUNTOISEN SAUVAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKKOKUULTOLAKKAUKSELLA SAATIIN ILME MUUTTUMAAN OLEELLISESTI JA LATTIASTA TULI HIENO.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ KOHTEESTA

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1850 €

Vanhan mosaiikkiparketin 50 n udelleen hionta ja valkokuultolakkaus. Pohjat olivat kierot mutta kohteesta saatiin tehtyä kelpo lattia.

Kuvia pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1850 €

Vanhan mosaikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus kevyt valkokuultolakkauksena

Kuvia saa pyydettäessä.

Parketin hionta ja lakkaus 8/2018 HEINOLA

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1950 €

NOIN 60 NELIÖMETRIN SAARNILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS
PUOLIMATTALAKKAUKSENA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3.8./18 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1500 €

TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

KATSO ARVOSTELU 3.8.2018.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus HARMAAKUULTOLAKKAUKSENA 8/2018 HYVINKÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1100 €

Vanhan kellastuneen mosaiikkiparketin uudellenhionta ja lakkaus harmaakuultolakkauksena.
Lattiasta tuli upea ja katso palaute 2.8.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
3000 €

VANHAN JA KELLASTUNEEN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
2400 €

Haastavan ja pohjiltaan epätasaisen 84 neliölmetrin mosaiikkiparketin hionta ja valkokuultolakkaus jolla saatiin päivitettyä ilme uusiksi ongelmista huolimatta ja lattiasta tuli kaunis.

Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 8/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1100 €

VANHAN HARMAAKUULTOLAKATUN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELKLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

LATTIA OLI JO MONIN PAIKOIN MUSTUNUT MUTTA LOPPUTULOS YLLÄTTI MEIDÄTKIN.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 KIRKKONUMMI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1850 €

VANHAN TAMMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

KOHTEESSA ONGELMIA POHJIEN SUHTEEN, MUTTA HAASTEIDEN JÄLKEEN LATTIASTA SAATIIN LOPPUTULOKSELLISESTI HIENO LOPPUTULOS

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 LAHTI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1500 €

Vanhan erittäin huonossa kunnossa olevan alkuperäisen n 30v vanhan mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkouultolakkauksena

Pintalakkaus 7/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
HUOLTOLAKKAUS
Budjetti
800 €

HYVÄSSÄ KUNNOSSA OLEVAN PYÖKKILAUTAPARKETIN HUOLTOLAKKAUS, VALKOKUULTOLAKKAUKSENA TARLKOITUKSENA VAALENTAA PINTA. JOKA ONNISTUI ERINOMAISESTI.

KUVIA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
850 €

VANHAN MOSAIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS


KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 TURKU

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1400 €

Vanhan ja huonokuntoiseksi päässeen tammi mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja valkakuultolakkaus

Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1750 €

Vanhan tammi lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena,

Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1500 €

LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 7/2018 TURKU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
850 €

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA ARVOSTELU 20.7.2018 LUETTAVISSA ARVOSTELUT OSIOSTA

Parketin hionta ja lakkaus 18.7.2018 HYVINKÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
KERROSTALO
Tyyppi
PARKETTITYÖT
Budjetti
1100 €

PYÖKKILAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 18.7 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
parkettityöt
Budjetti
1150 €

Katso palute espoo 18.7. Kuvia saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 JOENSUU

Vuosi
2018
Kohde
RIVITALO
Tyyppi
PARKETTIYÖT
Budjetti
1200 €

Vanhan ja pohjien osalta huonokuntoisen parketin uudelleen hionta ja lakkaus. Lattiasta tuli hieno.

Parketin hionta ja lakkaus Harmaa kuultolakkauksena 7/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanha tammilautaparketti lakattuna Harmaakultolakkauksella.

Ilme sai täydellisen ja kauniin muutoksen.

Suosittelen tätä vaihtoehtoa, kuvia pyydettäessä kohteesta

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 Helsinki

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Erittäin huonokuntoisen ja kärsineen lautaparketin uudelleen hionta ja lakkus valkokuultolakkauksena.

Kuvia saa pyydettäessä kohteesta

Koivusauvaparketin hionta ja mattalakkaus 7/2018 KUOPIO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2300 €

Vanhan kuivuparketin uudelleen hionta ja lakkaus mattalakkauksella.

Kuvia saa pydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 TUUSULA

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3000 €

Vanha paljon erillaisia vaurioita kärsinyt lattia hiottiin ja lakattiin valkokuultolakkauksena ja mattalakkausella pinta. Kohde referenssikohde. Lopputulos ylitti asiakkaan ja myös meidät. Lattiasta tuli upea.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 7/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

Vanha kellastunuty, mustumia ym vaurioita kärsinyt lattia saatiin äärimmäisen hyvään loisteeseen.

Lahti, omakotitalon mosaiikkiparkettilattian uudelleen hionta ja valkokuultolakkaus mattalakalla. 7/2018 LAHTI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3000 €

Vanhasta ja huonokuntoisesta, mustuneesta ja vesivaurioitunut mosaiikkiparkettilattia heräsi henkiin uudella käsittelyllä valkokuultolakkauksen kanssa ja pintana mattalakkaus.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2018 Lahti

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

Vanha kertaalleen huonosti hiottu lautaparketti sai kauniin uudistuneen ilmeen ja lopputulos erinomainen.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2018 Pirkkala

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

Kulahtanut ja kellastunut vaahtera lautaparketti sai uuden ja kauniin ilmeen valkokuultolakattuna.

Mosaiikkiparketin hionta ja valkokuultolakkaus 6/2018 Espoo

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3200 €

Tässä oli haastetta kylliksi. Oli tehty tee se itse mies tyyliin hiontaa ja lakkausta ja tulos oli sen mukainen, oli 3 eri aikakauden lakkauksia ja sävyerot huomattavat. Kohteen pohjat olivat kierot ja pinta kuin perunapelto. Eli montuilla ja kuopilla ja piirtojälkiä ym... joka puolella. Sekä vesivaurioista mustumia ym...

Loupputulos oli kuitenkin siisti ja hyvä. Eli kannattaa hiotuttaa huonotkin lattiat. Niistä yleensä saadaa vähintäänkin kelvollisen siistejä.

Parketin hionta ja lakkaus / paikkakorjaus 6/2018 Espoo

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

Vanhan ja huonokuntoisen mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus sekä paikkakorjaus ontelolaatan halkeaman johdosta.

Lattiasta saatiin tehtyä vielä kelpo ja siisti lattia. Ps. Katso arvoisteluista arvostelu.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2018 Kerava

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1150 €

Vanhan kellastunenn tammilautaparketin hionta ja kevyt valkokuultolakkaus.

Lattiasta tuli komea ja kuin uusi. Kuvat kohteesta liitämme myöhemmin tänne referenssikohteena.

Parketin hionta ja lakkaus 6/2018 Hollola

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

Tässä kohde jossa alunperin huonokuntoinen mosaiikkiparkettilattia ja jostaa saattin vielä kelpo ja siisti lattia aikaiseksi. Eli kannattaa hiotuttaa myös huonokun toisiakin lattioita joissa jo esim mustumia, harmautta, ym....
Kuvat tulossa myöhemmin

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2018 Mikkeli

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

Vanha saarnimosaiikkiparketti sai uuden ilmeen valkokuultolakkaus kautta. Ja siitä tuli erittäin näyttävä.

Parketin hionta ja lakkaus 6/2018 Oulu

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
950 €

Kertaalleen hiotun ja lakatun ( pintavaurioituneen nesteellä ) uudelleen hionta ja lakkaus.

Lattia saatiin pelastettua ja ongelmat saatiin poistettua. Lopputulos hyvä.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2018 Oulu

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1150 €

Vanhan kirsikka lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.

Auringonvalon kellastuttama punertava sävy sai uuden ilmeen.

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus espoo 6/2018

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt espoo 6/2018
Budjetti
1300 €

Kellastunut ja huonokuntoisesta saarniparkettilattiasta saattiin kuin uusi valkokuultolakkauksena.
( Kuvat tulee myöhemmin ennen ja jälkeen)

Parketin hionta ja lakkaus tummaksi sävytettynä Helsinki 6/2018

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
parkettityöt
Budjetti
12250 €

Vanhan lautaparketin hionta ja lakkaus tummaksi / mahongin väriseksi sävytettynä. Haasteiden jälkeen lattiasta tuli kelpo ja komea

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus Vantaa 6/2018

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
parketin hionta ja valkokuultolakkaus
Budjetti
1350 €

Vanhan mosaiikkiparkettilattian uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena. Kohteessa " tee se itsemies " tyyliin paikkaus keittiössä joka rakoileva sekä mustunut. Kovan hiontatyön jälkeen siitä saatiin loihdittua siisti ja kelpo lattia.

Lämpökäsitellyn tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkaus Helsinki

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

Hakamäki T.
Nyt oli sitten räväkkää toimintaa 3 miehen ryhmältä ..huh huh. Miehet saapuivat sovitusti aamulla. 80 neliön tumma lämpökäsitelty lautaparkettimme sai aivan uuden ilmeen valkokuultolakkausella. Lattiastamme tuli loistavan kaunis. Miehiltä meni aikaa 5 tuntia koko hommaan ( 15 miestyötuntia) kuten ilmoittivat jo aamulla jota en ollut uskoa. Palvelu, työnlaatu kaikki oli tasokasta. Täyden kympin yritys. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää kesän jatkoa.
T. Suomen Parkettityöt Oy:n pojat

parketin hionta ja valkokuultolakkaus vantaa

Vuosi
2018
Kohde
paritalo
Tyyppi
parkettityöt
Budjetti
2100 €

Haasteellisen kulmikkaan ja moninaisen huoneyhdistelmän hionta ja lakkaus valkokuultona jossa portaikko huomioituna haasteellisesti.

Työnlopputulos ja laatu saatiin erinomaisesti maaliin.

Kiitos Kuusela M. että saamme käyttää kohdettasi myös referenssi kohteena

Parketin hionta ja lakkaus Helsinki

Vuosi
2017
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Työn aloitus saatiin sovittua nopeasti, ja työt menivät täysin sovitun aikataulun mukaisesti. Lattia oli kellertynyt melkoisesti ja kulumaakin lattiassa oli sekä kohtia missä oli suuria värieroja. Mutta Suomen Parkettityön ammattitaitoiset kaverit saivat hionnalla ja valkokuultolakkauksella lattian taas kauniin vaaleaksi ja tasaväriseksi. Osaavat kaverit ja erinomainen palvelu, ei voi kuin suositella!”

LenaM ★★★★★ 25.4.2017

“Hei, ja kiitos palautteesta. Hienoa että saimme palvella teitä ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työnlaatuun. Hyvää kesän alkua sinne teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”

Parketin hionta ja lakkaus Tampere

Vuosi
2017
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1250 €

“Työ alkoi suunnitellusti ja sujui nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi kaikille.”

tiinavee ★★★★★ 18.5.2017

“Kiitos palautteestanne, ja kiitos että saamme käyttää kohteenne lattiaa referenssikohteena. Hyvää ja lämmintä alkanutta kesää teillekin T. Suomen Parkettityöt Oy”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus espoo

Vuosi
2017
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2600 €

“Luotettavaa palvelua ja tasokasta työn jälkeä. Kuluneesta noin 30 vuotta sitten viimeksi käsitellystä mosaiikkiparketista saatiin upea ja tasainen lopputulos. Asiointi oli helppoa ja mutkatonta, kaikki tehtiin tarkkaan ja ohjeiden mukaan. Kiitos!”

moko ★★★★★ 31.7.2017

“Kiitos teille. Ja että olette tyytyväisiä palveeluumme ja työnlaatuun sekä sen tasoon, sekä siitä että saimme palvella teitä. Suurkiitos myös siitä että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena. työ oli todella haastava, mutta lopputuloksesta tuli oikein kaunis ja hyvä valkokuultolakattu mosaiikkiparkettilattia. Hyvät jatkot teille sinne Esposeen.”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus espoo

Vuosi
2017
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

“Homma hoidettiin ajallaan ja työn jälki oli hyvää. Kellastunut mosaiikkiparketti muuttui vaaleaksi ja tasasävyiseksi hionnan ja valkokuultokäsittelyn jälkeen.”

milordi ★★★★★ 2.8.2017

“Kiitos palautteesta. Muutama hikipisarahan siinä tuli vuodatettua ja lattiasta saatiin työstettyä oikein kelpo lattia. Hyvää kesänjatkoa sinne esposeen teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”

Parketin hionta ja lakkaus lahti

Vuosi
2017
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettiyöt
Budjetti
1250 €

“Meillä oli vähän tavallista haastavampi urakka, sillä muutama parkettilauta oli irronnut ja paikoin parketti irvisteli. Pinnasta kuitenkin tuli hyvä ja kaunis hionnan ja valkolakkauksen jälkeen. Suosittelen.”

sisustajalahti ★★★★★ 15.8.2017

“Kiitoksia sinne Lahteen. Sekä kiitän että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. On hienoa nähdä tyytyväinen asiakas ja sehän on meidän työtämme, kiitos että saimme palvella sinua ja että olit tyytyväinen haastavaan kohteesi lopputulokseen Hyvää alkavaa syksyä sinulle. T. Suomen Parkettityöt Oy”

Parketin hionta ja lakkaus espoo

Vuosi
2017
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

“Parketista tuli oikein hyvän näköinen valkolakkauksen jäljiltä. Työ sujui sovitussa ajassa. Olen tyytyväinen.”

AnnS ★★★★★ 29.8.2017

“Kiitos palautteesta sinne Espooseen. Ja kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena. Ja hyvää alkavaa syksyä teille. T. Suomen Parkettityöt Oy”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus helsinki

Vuosi
2017
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1950 €

Ajan kellastuttama lautaparkettilattiani hiottiin ja valkolakattiin sopimuksen mukaan. Lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jälkeen kauniin värinen ja siistin näköinen, vaikka vanhan talon epätasainen lattia toikin ongelmia. Sain hyvin tietoa lattian ongelmakohdista ja lisätöitä aiheuttavista epätasaisuuksista.”

Anne Liukkonen ★★★★★ 14.9.2017

“Kiitos palautteesta, kiitos että olit tyytyväinen työnlaatuun ja lopputulkokseen. Ja kiitos että saamme käyttää tätäkin kohdetta helsingin kohteissa referenssinä. T. Suomen Parkettityöt Oy ”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus espoo

Vuosi
2017
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

“Homma hoitui nopeasti, sovitusti ja ammattitaidolla. Valitettasti joutui käymään kaksi kertaa pienehkön urakan takia kun ei pystynyt tyhjentämään koko asuntoa kerralla mutta onneksi se ei ollut ongelma. Kiitoksia myös pienesta ekstrasta. +++Suosittelen+++”

rotkula ★★★★★ 12.10.2017

“Kiitos palautteesta, ja että saimme palvella teitä, ja että luotitte extraan ja ammattitaitoomme. Kaikki työt ovat työtämme, niin isot kuin pienetkin, ja ei tuottanut vaivaa. Hyvää syksyn jatkoa sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta ja lakkaus Espoo. Sekä sävytys. ”

Lautalattian hionta ja lakkaus sekä sävytys

Vuosi
2017
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2800 €

Loistava lopputulos haastavassa kohteessa. Paitsi että vanhassa lautalattiassa oli rakoja, sälöjä, nauloja ja tummia läikkiä, seinien ja kynnyksien reunaan oli edellisessä hionnassa jäänyt reilut nousut. Kaikki nämä saatiin korjattua ja lopputulosta on nautinto katsella. Sain väliaikatietoja projektin etenemisestä ja pääsin lakkauksien välissä katsomaan lattian sävyä, minkä jälkeen oli mahdollista vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Työ tehtiin rivakasti! Erityiskiitos empaattisesta ja joustavasta suhtautumisesta viime hetken aikataulun muutokseen, joka johtui kuopuksemme syntymästä. Suosittelen!”

teemuv ★★★★★ 23.10.2017

“Kiitos palautteesta, ja että kohdettasi voimme käyttää kuvin referenssinä. Kohde oli vaativa ja haastava kaikkine muutoksineen, mutta lopuutulos ja asiakastyytväisyys on paras palaute yrittäjälle. Kiitos vielä ja hyvää syksyn jatkoa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Lautalattian hionta ja lakkaus Helsinki. Sekä sävytys. ”

Parketin hionta ja lakkaus sekä sävytys Helsinki

Vuosi
2017
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

“Tarjouksen jättämisestä urakan loppuun saakka kaikki hoitui todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Puhelimessa jutellessa annettiin hyviä neuvoja ja homma hoidettiin viimeisen päälle asiallisesti. Lopputulos oli erinomainen ja työ hoitui sovitusti, siististi ja ripeästi. Todella hyvää palvelua. Ehdottomasti voin suositella!”

Ishmael ★★★★★ 26.10.2017

“Kiitos palautteesta ja kaikkea hyvää ja talven alkua sinne teillekkin. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Helsinki. Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Sävytettynä.”

Parketin hionta ja lakkaus vantaa

Vuosi
2017
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1550 €

Odella ammattilaista ja ripeä toiminta, huonokuntoinen lattia saatu hienon kuntoon. Sävyn osalta saatu juuri sellainen kuin toivottu. Ehdottomasti suosittelen!”

AntonH ★★★★★ 4.12.2017

“Kiitos että saimme palvella teitäkin ja että kohdettanne saamme käyttää kuvin referenseinä. Hyvää joulunodotusaikaa teille sinne vantaalle. T. Suomen parkettityöt Oy – Parketin hionta Vantaa. Parketin hionta ja lakkaus Vantaa. ”

Parketin hionta ja lakkaus turku

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

“Parketti näyttää oikein hyvältä. Vanhat tummumat ja vettymät ovat vaalentuneet. Auringon kellertämä parketti on kauniin puun värinen.”

laural ★★★★★ 18.12.2017

“Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena. Hyvää joulun odotusaikaa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Turku, parketin hionta ja lakkaus Turku, parkettityöt Turku. ”

Parketin hionta ja lakkaus espoo

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2250 €

Vanha tammiparketti hiottiin ja valkokuultolakattiin. Kaikki hoitui alusta loppuun erittäin ammattimaisesti ja hyvällä otteella. Lopputulos on kerrassaan upea ja miellyttää vaativampaakin silmää. Rautaisen ammattitaidon lisäksi nämä kaverit tietävät mitä on hyvä asiakaspalvelu. Ehdottomat suosittelut ja suuret kiitokset Suomen Parkettityöt Oy:lle!”

tilahar ★★★★★ 7.2.2018

“Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä koko työsuoritukseemme ja palveluumme. Ja suuri kiitos että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena. Hyvää alkavaa vuotta sinne teille. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Espoo. Parketin lakkaus Espoo. Parketin hionta ja lakkaus Espoo

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus helsinki

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

“Kiitos ammattitaitoisesta ja hyvästä, aikataulussa tehdystä työstä. Lattian osittain huono kunto ja lakkausmateriaali aiheuttivat ylimääräistä työtä, mutta ‘vaikeuksien kautta voittoon’. Tarjouksen mukainen kuusi valkolakkauskäsittelykertaa olisi periaatteessa riittänyt, mutta työnjohtajan kehoituksesta lattia käsiteltiin vielä seitsemännen kerran. mikä oli erittäin hyvä asia, koska lopputulos on kerrassaan HIENO! Lämmin kiitos vielä venymisestä työmaalla ja loistavasta asenteesta koko työporukalle.”

Saara Pallaspuro ★★★★★ 15.2.2018

“Kiitos palautteesta, ja että lopputulos on mieleinen ja että saimme palvella sinuakin. Ja kiitos että voimme käyttää kohteesi kuvia referenseinä, ja kuten huomasit aina kannattaa hyödyntää vanha ja huonokuntoinenkin lattia ja että niistä saadaan silti kauniita. Hyvää alkavaa kevättä sinulle. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Helsinki, parketin lakkaus Helsinki, Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Parketin sävytys Helsinki. ”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus vantaa

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

“Nyt täytyy sanoa, että oli melkoinen rytmiryhmä tämä parkettiporukka. Herrat odottivat oven takana tavaroineen sovittuun aikaan, meidän 70 neliöinen parketti hiottiin ja lakattiin useampaan otteeseen ja neljä tuntia myöhemmin homma oli hoidettu. Kovat oli puheet, mutta täytyy sanoa että on kyllä puheiden väärti tämä sakki. Jälki on erinomaista, palvelu oli hyvää ja hintakin piti kutinsa. Isoa peukkua!”

Jan Blomberg ★★★★★ 7.3.2018

“Kiitos palautteesta, oli kiva asioida kanssanne, ja kokonaisuus huomioiden oikein hyvinhän se urakka meni. Työtunnit siis 4,20 Tuntia ja kolmen miehen tekemänä siis 13 miestyötuntia. Ja valkokuultolakattuna siitä tuli erinomainen. Kiitos että saimme palvella teitä. Hyvä alkavaa kevättä. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Vantaa, parketin lakkaus Vantaa, Parketin hionta ja lakkaus Vantaa, Parketin sävytys Vantaa. ”

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

“Hämmästyttävän reipasta toimintaa niin tarjoukseen tarttumisessa kuin työn tekemisessäkin. Parketin hionta ja kuuteen kertaan lakkaus sekä valkolakkaus sujuivat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Työn jälki on erinomaista. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisprosessiin, kuten myös työn jälkeen.”

Tarja Miettinen ★★★★★ 14.4.2018

“Kiitos palautteesta, haastetta hiukan oli ja ongelmien kautta valkokuultolakkauksella saavutettiin hieno lopputulos ja uusi ilme. Kiitos että voimme käyttää kohdettanne valokuvin referenssikohteena. Hyvää kevään alkua sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy – Parketin hionta Espoo, parketin lakkaus Espoo, parketin hionta ja lakkaus Espoo, parketin sävytys Espoo. ”

Parketin hionta ja lakkaus

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1750 €

“It’s all easy and great experience from the moment of contact until the result. The work is done fast but with good quality. I’m really satisfied with the end result, especially considering the floor is probably 20 years old already. Would completely recommend!.”

nvkhoa ★★★★★ 7.5.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

Täydellinen lopputulos. Olivat ajoissa paikoilla, hyvää asiakaspalvelua ja kuunneltiin asiakkaan toivomuksia. Tumma lämpökäsitelty tammiparketti ei ilmeisesti ole helpoin vaalentaa, mutta kyllä siitä vain saatiin yllättävän vaaleasävyinen ja hyvän näköinen parketti. Nopeasti valmistui kolmen miehen voimin. Ei ole turhaa viiden tähden firma.”

Ville Salo ★★★★★ 9.5.2018

“Kiitos palautteestanne, ja olihan siinä haastetta ja haluttuun lopputulokseen päästin toiveidenne mukaisesti. Erityiskiitos siitä että saamme käyttää kohdetanne referensiikohteena. Oikein hyvää alkavaa kesää teille. T. Suomen Parkettityöt Oy. parketin hionta vantaa, parketin lakkaus vantaa, parketin hionta ja lakkaus vantaa, Parketin sävytys vantaa, parketin sävytystyöt vantaa.”

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Vastaamme kaikista tekemistämme töistä.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Vastaamme kaikista käyttämistämme tuotteista

Yrityksen vakuutukset:

Olemme kattavasti vakuutettu yritys

Yrityksen Suomen Parkettityöt Oy taloustiedot

10 /2017
Liikevaihto 158 000,00 €
Liiketulos 1 000,00 €
Tilikauden pituus 10 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Suomen Parkettityöt Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 28204179 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Lattiapäällystealan työt. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja Alasippola Joel Artturi Joonatan PRH
Yrityksen kieli 1 YTJ
Postiosoite Kelantie 205 , 41900 PETÄJÄVESI
Käyntiosoite Kelantie 205 , 41900 PETÄJÄVESI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 10.03.2017 YTJ
Kaupparekisteri 10.03.2017 PRH
Ennakkoperintärekisteri 10.03.2017 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.03.2019 Alma Talent
Työnantajarekisteri 10.03.2017 YTJ
ALV-rekisteri 10.03.2017 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Katso remonttien hintoja alueella Petajavesi


Kylpyhuoneremontti, Märkätila
PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 06.03.2017 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2820417-9
 • Kelantie 205 , 41900 Petäjävesi
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Sipoo, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Kerava, Turku, Lahti, Tampere, Kouvola, Kotka, Mikkeli, Lappeenranta, Seinäjoki, Vaasa, Pori, Jyväskylä,

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa