Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

Yrityksen kuvaus

Suomen parkettityöt Oy takaa laadukkaan palvelun kaikissa parkettialaan liittyvissä töissä. Yrityksemme omaa vankan kokemuksen alan töistä, ja on vakavarainen ja luotettava. Tämä kuvastaa yrityksen ammattitaitoa, luotettavuutta, toimintavarmuutta, laadukkaan työn osaamista sekä taloudellista tilannetta.

TOIMINTA
Päätoiminta on parkettilattian hionta, parkettilattian lakkaus, parkettilattian sävytys, lautalattian hionta, lautalattian lakkaus, lautalattian sävytys yms. työt.

Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi lattiaan mahdollisesti liittyvät ongelmakohdat tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja kartoitamme mitä toimenpiteitä työ edellyttää.

Suomen parkettityöt Oy:ssä työt suoritamme vankalla ja rautaisella kokemuksella sekä ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Täydenpalvelun parkettiliikkeenä takaamme onnistuneen lopputuloksen ja työ hoidetaan hyvää rakennustapaa noudattaen ammattitaitoisten henkilöstön voimalla sovitun aikataulun mukaisesti.

PÄÄTOIMIALUEET
Päätoimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen. Toimintaa myös ympäri suomen esim. Turku, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja Pohjanmaa-akseli. Kannattaa soittaa muualtakin ja pyytää tarjouksia. Vastaamme kaikista käyttämistämme tuotteista ja olemme kattavasti vastuuvakuutettu yritys.

LAATUKRITEERIT
Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita ja materiaaleja. Kohteesta laadimme aina kirjallisen työtilaussopimuksen, joka takaa sovitut asiat ja toimenpiteet kohteesta. Suorittamastamme työstämme saat kotitalousvähennysoikeuden. Asiakkaisiimme kuuluvat yksityiset kotitaloudet, julkinen sektori, kaupungit ja kunnat, yhteisöt ja erillaiset yritykset.

Yrityksen palvelut

Parketti/-puulattioiden hionnat, lakkaukset, asennukset, sävytykset,

Huoltolakkaukset

Arvosteluja 133 | Keskiarvo 4.6

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 15.08.2019 21:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Melko huonossa kunnossa oleva parkettilattiamme hiottiin ja valkokuultolakattiin, olimme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen ja lopputulokseen. Muutenkin koko projekti eteni moitteettomasti ja jämptisti yhteydenotosta asti. Luotettava ja ammattitaitoinen toimija, uskallan ehdottomasti suositella muillekkin. 5/5


| 14.08.2019 11:08
Kaupunki: Ylivieska 4

Alakerran noin 50m2 ala hiottuna ja lakattuna kahteen ja puoleen tuntiin! Lopputulos miellyttää silmää vaikka paikoin lattia oli kovasti huonokuntoinen, rakovunut ja pinta kulunut. Ainoa miinus parinsadan euron hinnannoususta sopimusvaiheessa lähetetyistä havainnekuvista huolimatta, tähän onneksi olimme varautuneet. Suuri kiitos hyvästä ja erityisen nopeasta remontista ja plussat myös sujuvasta yhteydenpidosta!

Kiitos palautteesta. Lähtökohta olikin todella huono, ja kuvat jotka olivat UM-sivulla eivät kertoneet ja näyttäneet vaurioita. Ja pieni hinnannousu kattoi vain hiomanauhat, eli työstä ei veloitusta edes otettu. se hyvää tapaa naudatten huomioituna. Ja lopputuloshan se jälleen kerran kruunaa koko paketin. Ja tyytyväinen asiakas on se mittari jolla itsekkin pyrimme kehittämään toimintaamme alati.

Hyvää syksyn alkua teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.08.2019 20:08
Kaupunki: Espoo 5

Rivitalohuoneiston 60m2 mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus hoitui sovitusti ja nopeasti kolmen työmiehen voimin. Hinta-arvio nousi 200 eurolla mutta siitä oli varoitettu etukäteen. Ennen työn aloitusta hiottava lattia käytiin yhdessä läpi ja käytiin ongelmakohdat+aaltomaisuus yhdessä läpi, mistä koitui ylimääräinen hiontakerta(veloitettiin ainoastaan materiaalikustannuksista, ei työstä). Lopputulos upea, vaikkakin pariin painaumaan jäänyt hieman vanhaa lakkaa näkyviin(haastava lattia). Tulevaisuus näyttää, kuinka julkisten tilojen(kovin) lakka kestää arkikäyttöä.

Kiitos palautteesta. Pohjien suoruus olikin se 2 haaste yhdistettynä vanhanajan lakkojen poistamiselle jotta saadaan siiisti ja puhdas puupinta esiin, ja se teettikin paljon työtä. Loppujenlopuksi saatii tehtyä erittäin siisti ja kaunis lopputulos lattiallenne.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Ja hyvää alkavaa syksyä

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.08.2019 16:08
Kaupunki: Tampere 5

Aikataulu piti ja työ hoidettiin nopeasti ja ammattitaidolla.

kiitos palautteestasi ja etä saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.08.2019 21:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Uuden asuntomme 15 vuotta vanha tammiparketti kaipasi uutta ilmettä ja lähdimme etsimään Urakkamaailman kautta tekijää. Toiveenamme oli, että asuntoon olisi tehty muutkin lattiaan liittyvät työt (jalkalistojen ja kynnysten asennus). Päädyimme kuitenkin Suomen Parkettityön tarjoukseen vaikkakin se koski pelkästään lattian hiontaa ja lakkausta. Ja hyvä niin, koska lattiasta tuli todella upea! Työt aloitettiin jo ennen kello seitsemää aamulla ja valmista oli jo kello 10.30 (hiottavat neliöt noin 80m2). Lattiassamme oli muutamat ongelmakohdat, jotka hieman vaikeuttivat työskentelyä. Nämä käytiin kaikki yhdessä läpi ennen työn aloittamista ja niiden mahdollisesta vaikutuksesta työn lopputulokseen kerrottiin. Seuraavana päivänä kun kävimme katsomassa lopputulosta huomasimme muutamat lakan levityksestä jääneet jäljet. Esitimme näiden suhteen pari kysymystä, joihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Plussat: - Tarjoukseen vastattiin nopeasti - Ehdotettu päivä onnistui ilman ongelmia - Selkeät ohjeet kuinka toimia ennen ja jälkeen - Jokainen reuna ja nurkka on hiottu - Jälki on tasainen ja siisti - Nopeus ja laatu Miinukset: - Ainoa miinus on lakan aiheuttama haju, mille ei voi mitään.

Kiitos palauttestanne. Oli ilo työskennellä kanssanne. Ja olihan noita haasteita teidänkin kohteessa muutamia. Mutta niistä suoriuduttiin ja lopputulos palkitsee.
Hyvää alkavaa syksyä sinne.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.08.2019 14:08
Kaupunki: Helsinki 4

Halusimme teettää uuteen asuntoomme koivuparketin hionnan ja valkokuulto lakkauksen. Urakkamaailman kautta vastattiin tarjouspyyntöön nopeasti ja aikataulu oli meille hyvä. Tarjoukseen tuli sadan euron raskaan työn lisä, koska kohde sijaitsee hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. Teimme itse pienen virheen, kun luotimme edellisen asukkaan sanaan ettei parkettia olisi hiottu kertaakaan, emmekä teettäneet asiantuntijalla arviota parketista etukäteen. Parketista paljastui kuitenkin useita kohtia, joissa oli nähtävillä edellisen hionnan jälkiä ja koska parketti antoi periksi ja jousti monesta kohtaa oli pinta epätasainen. Emme olleet tätä tajunneet ajatella ensikertalaisina ja ilmoittaa siitä urakoitsijalle etukäteen. Joustavuuden ja epätasaisuuden vuoksi jouduttiin hionta-aamuna sopimaan, että parketti vaatii toisen hiontakerran, mikä toi hintaa lisää 300€. Itse työ sujui erittäin nopeasti (54,5 neliötä/n.3 tuntia), alkoi sovittuna aikana ja työn lopputulos on juuri se mitä toivoimmekin! Kiitos!

Kiitos palautteesta.
kANTOLISÄ perustuu työehtosopimukseen ja kukaan ei kanna lähes 100 kiloa painavaa konetta ilman tätä lakisääteistä korvausta.
Ylimääräinen työ eli hionta, oli yksi syy korotukseen josta perittiin vain raaka-ainekulut, ei ajasta. Ja lattia hiottiin 5 kertaan ei 2.
Mutta saimme silti luotua asiakkaalle erittäin siistin ja lähes virheettömän lattian vaikka edellinen hioja olikin sen saanut aaltomaiseksi. Lopputulos hiukan yllätti meidät itsekkin, sillä siitä tuli upea.

Hyvää loppukesää teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.07.2019 08:07
Kaupunki: Oulu 5

Tammi Natur parketti muuttui kuin uudeksi lattiaksi. Toiveena oli saada sama sävy kuin tehtaalta tullut valkomattalakattu parketti, Suomen Parkettityön pojat sai sävyn osumaan 100%. Todella tyytyväinen työn laatuun ja nopeuteen. 80m2 huoneisto oli valmis muutamassa tunnissa.

Kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.07.2019 17:07
Kaupunki: Espoo 4

Hommat alkoivat aikataulun mukaisesti ja työ valmistui yllättävän nopeasti, noin kahdessa tunnissa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja työn ripeyteen.

KIITOS PALAUTTEESTASI JA OIKEIN AURINKOISTA KESÄN JATKOJA SINULLEKKIN

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2019 15:07
Kaupunki: Vantaa 4

Homma hoitui sovitulla tavalla ja sovitussa ajassa. Lattiat ovat kuin uudet. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Ensikertalaisina ja kokemattomina emme osanneet riittävän hyvin kertoa vanhan parketin kuntoa remontoijalle ja lattiaan aiemmin syntyneet tummemmat jäljet olisi pitänyt älytä myös mainita aikaisemmin ja saimme tästä remontin tekijältä palautetta.

Kiitos palautteesta.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2019 14:07
Kaupunki: Espoo 5

Erinomaista työtä niin asiakaspalvelun, nopeuden kuin laadunkin suhteen! Kaverit olivat aamuvarhaisella jo ovella odottamassa kun tulin avaamaan. Lyhyt kertaus siitä mitä tehdään, ja tuskin olin kotiin päässyt kun jo tuli soitto, että pian on valmista! Eli 20 m2 alle kahden tunnin. Erityiskiitos pölyttömästä työskentelystä uusilla laitteilla. Hankalatkin kohdat saatiin siistiksi. Aivan priimaa toimintaa!

Kiitos palautteesta.
Sinulle myös hyvää kesän jatkoa.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.07.2019 15:07
Kaupunki: Vantaa 4

Selkeät esivalmistelu ohjeet. Saapuivat sovittuna ajankohtana, Työ sujui 3:lta mieheltä ennätysnopeasti.

Kiitos palauteesta ja hyvää kesän jatkoa.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.07.2019 19:07
Kaupunki: Helsinki 5

Asuntomme 44m2 kokoinen parketti oli 19 vuoden aikana päivettynyt pahasti auringon vaikutuksesta, ja oli väriltään kauttaaltaan keltainen. Suomen Parkettitöiden miehien jäljeltä parketti on kuin uusi. Räikeät värierot parketissa huonekalujen ja mattojen entisillä sijainneilla hävisivät pääosin kokonaan. Keltaisuus on hävinnyt kokonaan. Asuntomme lämpöpatterien putket ovat jalkalistojen yläreunan korkeudella, mutta silti pienemmällä käsikoneella ne saatiin hiottua ja sitten valkolakattua. Hinta oli se max hinta, joka puhelinkartoituksessa etukäteen kohdetta näkemättä sovittiin, eli sikäli myös hyvin ammattimaista toimintaa. Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja ennen kaikkia pölytöntä! Koko homma tehtiin muutamassa tunnissa.

Kiitos palautteesta ja hyvää kesän jatkoja
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.07.2019 18:07
Kaupunki: Vanta 5

Työn jälki oli erinomaista, hoitui nopeasti ja ero entiseen oli todellakin hintansa väärti. Ympäristö oli myös pölytön eikä siivoukseen siis tarvinnut varata omaa aikaa.

Kitos palautteesta.
Hyvää kesän jatkoja teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.07.2019 09:07
Kaupunki: Espoo 5

Meidän parkettien (100m2) hionta ja valkolakkaus sujui erinomaisesti. Kaikki toimi alusta loppuun. Yhteydenpito ja kommunikointi oli ystävällistä ja nopeata ja valmisteluohjeet käytiin yksityiskohtaisesti läpi. Koko työ suoritettiin äärimmäisen ripakasti, yhden aamupäivän aikana. Työn jälki on erittäin hyvä. Yllättäen pölytöntä eikä jäänyt mitään siivottavaa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella. Kaiken lisäksi mukavia ja rentoja miehiä! Terveisiä teille!

Kiitos palautteesta, oli ilo toimia kanssasi, kaikki meni hyvin suunnitellusti ja lopputulos kruunasi kaiken.
Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

Lämmintä kesää sinulle/teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.07.2019 20:07
Kaupunki: Espoo 5

Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Työskentely oli tehokasta ja ammattitaitoista. Alle 4h ja 60 m^2 parkettia hiottu ja lakattu 6 kertaan. Osin erittäin syviä koloja sisältänyt parketti näyttää nyt kuin uudelta. Urakoitsija valikoitui hyvien arvostelujen pohjalta ja voin myös omalta osaltani suositella yritystä.

Kiitos myös sinulle palautteestasi ja oikein lämmintä kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.07.2019 18:07
Kaupunki: Espoo 5

Kohteena rivitaloasunnon yläkerran parketin hionta ja valkokuultolakkaus (olohuone ja kaksi makuuhuonetta yhteensä n. 41 neliömetriä). Työ sujui erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Yhteydenpito hyvää ja asiantuntevaa koko ajan sekä lopputulos kaunis ja tasainen. Hinta päätyi annetun hintahaarukan yläpäähän, mutta lopputulos kyllä näyttääkin ammattilaisten tekemältä. Suosittelen!

Kiitos palautteestanne. Ja oikein hyvää kesän jatkoa teille molemmille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.07.2019 22:07
Kaupunki: Lahti 1

Tekijän käytös ylimielistä,ei kuuntele asiakasta..Hinta kohtuuton työn määrään ja laatuun nähden .Sopimus ei pitänyt.En suosittele kenellekkään...

Päätelkää itse onko palaute aiheeton. Kohde .25n. Hinta sävytettynä 750e. Annettu tarjous 650-750. Eli pysytty annetussa haarukassa. Kohteessa työn jälkeen joko laittoi teippiä lattiaan ja poisottaesaa se vaurioitti lakkapintaa. Yrittivät laittaa meidän vastuulle asian. ja tässä kiitos tässä kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2019 10:07
Kaupunki: Tampere 4

Työ suoritettiin jämptisti aikataulussa ja ripeästi. Kolme työmiestä hoiti homman ammattimaisesti. Työn laatu oli pääasiallisesti hyvää. Lattian väri vaaleni huomattavasti ja juuri toivotulla tavalla. Hinta-arvio nousi loppujen lopuksi ja loppusumma oli melko korkea alkuperäiseen urakkamaailmassa annettuun arvioon verrattuna.

Kiitos palautteestasi. Joskus tulee lisätöitä ja ne toki hiukan myös korottavat urakkasummaa. Mutta nämä käydään kuitenkin aina lävitse asikkaan kanssa ennen töiden aloitusta.
Muta pääasia on se että olet tyytyväinen lopputuloksen.

Lämmintä kesää sinulle toivovottaa
Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.07.2019 22:07
Kaupunki: Vantaa 5

Oli ilo asioida Suomen Parkettityöt Oy:n kanssa, kommunikointi selkeää ja nopeaa. Olivat paikka ajallaan ja työn jälki on hyvä ja nyt nautin kuin uudesta parketista, voin suositella.

Kiitos palautteesta. Sinulle myös hyvää jatkoa ja läämintä loppukesää.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.07.2019 21:07
Kaupunki: Helsinki 5

Yhteydenotto tapahtui nopeasti tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen ja työt saatiin aikataulutettua toiveiden mukaan. Saimme hyviä neuvoja kuinka valmistella työtila valmiiksi parketin hiontaa ja lakkausta varten. Urakkapäivänä työ alkoi ripeästi ilman turhaa ihmettelyä. Kellastunut parketti muuttui hetkessä kauniin vaaleaksi ja moderniksi. Työn jälki oli hyvää ja koko työhön (alue noin 30 neliötä) kului aikaa vain pari tuntia. Voin lämpimästi suositella tätä ammattitaitoista porukkaa parketin hiontaa ja lakkausta suunnitteleville.

Kiitos palauttestasi ja lämmintä kesän jatkoa sinulle.

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.07.2019 12:07
Kaupunki: ESPOO 4

Tammiparkettilattiat hiottiin ja valkokuultolakottiin kahdesta tasosta, yhteensä n. 50 m2. Yhteydenpito ja viestintä toimi hienosti ja kaikki meno sovitun mukaisesti. Työ tehtiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Parkettimme oli 13 vuotta vanhaa ja paikoitellen oli pahojakin iskuja, värjäymiä, eivätkö vanhat pohjat olleet tasaiset. Työn jälki näytti hyvältä ja kokemus oli hyvä. Ainut pieni poikkeama meidän näkökulmasta suhteessa odotuksiin oli lakan nopeasta kuivumisesta johtuen jäänyt sävyero keittiön ja olohuoneen väliin, mutta eron saa peitettyä listalla ja se johtuu työmenetelmästä ja nopeasta käyteyn lakan kuivumisesta, eikä niinkään urakoitsijasta. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä ja voimme suositella ilomielin muillekin. Ammattitaitoisia ja myöa mukavia työmiehiä.

Kiitos palautteesta. Keittiön ja eteisaulan väliin se lista.
Hyvää kesän jatkoja teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.06.2019 19:06
Kaupunki: Vantaa 5

Aikataulut pitivät, tekijät jopa vähän etuajassa paikalla ja valmista tuli. Parketti on nyt siisti ja naarmuton. Hinta vähän nousi alkuperäisestä, koska paikoitellen notkuva ja epätasainen parketti oli haastava hiottava. Nopea ja siisti lopputulos korvasi kuitenkin hieman kalliimman hinnan. Pieni miinus ulkona tupakantumpista käryävistä remonttijätteistä, joista naapuri ehti aiheesta valittaa, mutta saatiin onneksi sammumaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Aurinkoista kesän jatkoa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.06.2019 10:06
Kaupunki: Vantaa, Myyrmäki 5

Parketti hiottiin ja lakattiin olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä. Alkuperäinen parketti oli melkoisen huonokuntoinen. Alkuperäinen hinta-arvio nousi hieman ja syynä nimenomaan vanhan parketin kunto. Lopputulos on todella hieno, yllättävänkin hyvä lähtötilanteen huomioiden. Annettu aikataulu piti ja työ valmistui jopa hieman nopeammin kuin arvioitiin. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi urakoitsijaa.

Kiitos palautteestasi ja että saimme auttaa latiasi kohdalla. Ja että olet tyytyväinen koko palvelupakettiimme.

Hyvää kesää teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.06.2019 07:06
Kaupunki: Helsinki, Siltamäki, Pallomäentie. 5

Ensimmäinen arvio oli 900 E. En tainnut kuvia lähettää enkä osannut kertoa parketin kunnosta tarpeeksi täydentävästi. Enhän osaa arvioida työn määrää kun en ole se ammattimies. Tässä nyt heti aluksi, että parketti oli tosi surkeassa kunnossa. Oli koiran kynsien jälkiö, Pihalle menevän oven kohdalla melkoiset kulumat(ei tainnut olla enää lakkakaan). Yhdessä nurkassa ilmeisesti joskus on kaatunut vettä. tainnut olla kukkanen laatikoston päällä. Vielä sohvan kohdalla melko syvät naarmut. Siivouksen yhteydessä varmaan siirrely sohvaa mutta jaloissa ei ollut tainnu olla pehmusteita. No tässä pohjustus. Lopullinen hinta oli sitten 1500€. Tämän arvasinkin että arvio ei ollut lopullinen ottaen huomioon parketin huonon kunnon. Joten hintaan olen täysin tyytyväinen. Toteuttajakin sai hyvät mallikuvat huonosta parketista ja varmaan tulevat löytymään omista preferensseistään kuinka hyvältä parketti näyttää työn jälkeen. Työ tehtiin sovitusti ja meni nopeasti. Jälki oli erinomaista. Todella oli yllätys miltä parketti oli joskus näyttänyt kun oli joskus asennettu. Eli ei mitään huomautettavaa. Seuraaville tiedoksi että yrittäkää ottaa kuvia ja kertokaa parketin kunto peittelemättä niin arviokin on varmaan kohdallaan.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin kannattaa toimia jos ja kun tiedossa ei ole kuntoa.

Hyvää kesän jatkoa myös sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.06.2019 17:06
Kaupunki: Espoo 5

Vanha huonokuntoinen sauvaparketti sai vielä uuden elämän hionnan ja kuultolakkauksen jälkeen. Urakoitsija hoiti sopimuksen hienosti, itse työ tehtiin nopeasti useamman kaverin voimin ja mm syvät kulumat saatiin korjattua hyvin. Suosittelen.

Kiitos palauttesta ja oikein hhyväö kesää teillekkin

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.06.2019 16:06
Kaupunki: Helsinki 5

Nopea vastaus ja täsmällinen aloitus. Saimme neuvoja työn muuttamisesta huolloksi hyväkuntoisen parketin vuoksi ja näin tehtiin. Työ sujui nopeasti, hintaa soviteltiin työn mukaiseksi ja parketin toivottu sävy säilyi.

Kiitos palautteesta ja hyvää kesän jatkoa teillekkin.

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.06.2019 12:06
Kaupunki: Espoo 5

Yritys toimi nopeasti, täsmällisesti ja aktiivisesti tarjouksen antamisesta työn suorittamiseen. Ohjeet tarvittavista valmisteluista töitä varten olivat hyvät. Yrittäjä soitti vielä työn suorittamista edeltävänä päivänä varmistaakseen, että kaikki on kunnossa. Työ alkoi täsmällisesti sovittuun aikaan klo 6.45 aamulla ja kesti 2,5 tuntia. Siinä ajassa hiottiin 59 m2 parkettia neljään ja lakattiin kuuteen kertaan. Jälki on laadukasta ja laskutus noudatti tehtyä sopimusta. Voin vilpittömästi suositella tätä yritystä luotettavana ja laadukkaana yhteistyökumppanina.

Kiitos palautteesta.ja että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena.
Hyvää kesän alkua sinne.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.06.2019 19:06
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Työt aloitettiin sovitussa aikataulussa ja olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Lattiat olivat huonommassa kunnossa, mitä kuvista on pystytty päättelemään, mutta silti tuli loistavaa jälkeä samassa aikataulussa!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdetta referenssikohteena.

Hyvää kesää teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.06.2019 13:06
Kaupunki: Helsinki 5

Vanhat kellastuneet ja läikikkäät parketit (mosaiikki ja tavallinen) hiottiin ja valkokuultolakattiin. Työt sujuivat todella nopeasti ja täsmälleen sovitussa aikataulussa. Lopputulos erinomainen.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

Hyvää kesää teille

T. Suomen Parkettiyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2019 21:05
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha parketti oli melko kuluneessa ja huonossa kunnossa, mutta Suomen Parkettityöt Oy sai lattialle aivan uuden ja raikkaan ilmeen. Kolmikko saapui täsmällisesti paikalle ja hoiti homman suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa. Lopputulos oli jopa hämmästyttävän hyvä! Ammattitaitoista ja tehokasta työtä, lämmin suositus!

Kiitos palautteesta. J hyvää alkavaa kesää teillekkin.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.05.2019 09:05 4

Vanha, kellastunut tammiparketti vaaleni puolessa päivässä Suomen Parkettitöiden käsittelyssä. Ammattitaitoinen ja ammattiylpeä porukka. Kommunikaatio on suoraviivaista ja tuntuu sisältävän oletuksen, että ymmärrät parketin hionnasta yhtä paljon kun ammattilaiset. Palautteen antaminen Urakkamaailmaan varmistettiin päivittäisillä tekstareilla. Työn jälki ratkaisee ja se on laadukasta.

Kiitos palautteesta. Käymme aina huolella läbitse kohteen ja mitä työ edellyttää ja vaatii ha että kuluttaja on myös tietoinen kaikesta siihen liittyvästä ja tulevasta lopputuloksesta. Palautteita toivomme saavamme työnlaadusta ja sen suorituksesta. Kaikista suorittamistamme töistä. Hyvä kesänalkua teille.
T. Suomen parkettityöt oy.

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.05.2019 12:05
Kaupunki: Helsinki 5

Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen lattia oli tosi surkeassa kunnossa. Olisi pitänyt pyytää ennkkokatselmus. Urakoitsija onnistui kaikesta huolimatta saamaan ihmeitä aikaan ja lopputos on upea. Aikataulu piti kehnosta lattian kunnosta huolimatta täydellisesti. Ottaen huomioon arvioitua suuremman työmäärän ennakkoarvio kustannuksiata ylittyi kohtuullisesti.

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää alkavaa kesää sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.04.2019 22:04
Kaupunki: Vantaa 5

Yhteistyö yrityksen kanssa mutkatonta. Aikataulut pitäviä. Työnjälki erinomaista. Laatu hintasuhde hyvä.

Kiitos palautteesta ja että saimme palvella sinua.
Hyvää kesän odotusta sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.04.2019 15:04
Kaupunki: Lahti 5

Työt sujuivat sovitusti ja aikataulun mukaisesti. Työn jälki oli siistiä ja huolellista. Vanha lattia koki suuren muutoksen ,vaikka oli 50-luvulta...se suorastaan nuortui silmissä. Kannatti kunnostaa ehdottomasti.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin. Hyvää kesää teillekkin.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.04.2019 19:04
Kaupunki: tampere 3

Miehet ripeitä, valmista 2 tunnissa. Hionnan jälki hieman epätasainen, myös työn nähneen ammattilaisen mielestä. Harmitti että sovittu hinta eli ja siitä piti jatkuvasti neuvotella.

Kiitos palautteesta. Hinta oli juuri haarakun mukainen ja ei elänyt yhtään. Kyse 100 euron haarukasta. 40 neliömetrin lautap haarukka 1200-1300. Pohjissa kauttaaltaan ongelmia. Osoitettu tilaajalle ongelmat saatiin poistettua lähes täysin lattiasta tuli hyvä. Katso referenssikuvat..

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.04.2019 18:04
Kaupunki: Helsinki 5

Huoneiston mosaiikkiparketti oli yli 30 vuotta sitten asennettu. Huoneisto on ollut pitkään vuokrattuna. Lattia oli tosi huonossa kunnossa; isoja naarmuja, tummuneita ja kuluneita kohtia. En urakkatarjousta pyytäessäni osannut kertoa lattian kunnosta. Urakoitsija saapui ja työ valmistui sovittuna aikana. Urakoitsijalle tilanne tuli yllätyksenä. Hän ehdotti, että lattia hiotaan 4 kertaan ennen lakkausta. Sovimme lisätyön hinnnasta paikanpäällä. Kannatti korjauttaa vanha lattia - lopputulos oli todella hieno! Ammattitaitoinen ja luotettava urakoitsija.

Kiitos palautteesta. Kylähän se vaati paljon ponnisteluja mutta lopputuolos kruunasi kaiken.
Hyvää kesää teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.04.2019 23:04
Kaupunki: Oulu 4

Työ sujui aikataulussa ja lopputulema näyttää hyvältä.

Kiitos palautteestasi. Ja hyvää aljavaa kesää sinulle.

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.04.2019 09:04
Kaupunki: Tuusula 5

Työ sujui joutuisasti kolmen miehen voimin ja tehtiin jämptisti aikataulussa. Lopputulos on oikein hyvä: 20 vuotias parketti sai uuden elämän. Pölyn määrä hieman hirvitti etukäteen, kun kyse on avoimesta olohuone/ruokailuhuone-tilasta, jota ei voi eristää muusta talosta. Jonkin verran pyyhittävää jäi, mutta ei sitä määrää kuin pelkäsin

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kansaanne. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää kesän odotusaikaa teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Ajallaan paikkalla. 3 miestä hio ja lakkasi 30m2 parketin muutamassa tunnissa, kuten oli sovittu. Parketti oli alunperin todella huonossa kunnossa. Tummentumia, alustasta irronneita palasia ja koloja. Hionnan ja lakkauksen jälkeen lähes uuden veroinen. Etukäteen sovittu hinta piti kutinsa, vaikka ylimääräistä korjausta ja paikkausta jouduttiin tekemään. Jättäkää nämä työt suosiolla näille ammattilaisille. Suosittelen.

Kiitos palautteestasi. Haasteista huolimatta lattiastasi saatiin vielä hienokuntoinen ja elinkaari lisääntyi huomattavasti.
Kesterveisin
Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: HELSINKI 3

Lähtökohtana oli 80-luvun alkuperäinen lautaparketti alkuperäisellä pinnalla. Paikoitellen todella kulunut ja läikikäs ja tummunut. Tarjouspyyntö oli edullinen ja tekijä oli nopeasti yhteydessä ja työ päästiin aloittamaan jo 2 päivän sisällä urakkana suorittevana työnä. Aikatauluissa ei juuri joustettu, vaan sai tukka putkella juosta heidän aikataulun mukaan, mutta sillä saatiin homma hoidetuksi. Loppujen lopuksi työ oli tehty puolessa päivässä ja kaikki tummumat ja irronneet laudat oli paikkailtu ja valkokuultolakkaus piristi ilmettä. Lopputulos oli hetityön jälkeen todella hyvän näköinen ainakin lähtökohtiin nähden, mutta kuivumisen jälkeen kuitenkin huomattiin lakkauksessa epätasaisuutta ja hionnassa raitoja siellä täällä. Hintakin nousi tarjouksesta reilusti, jota perusteltiin sillä, että esitietoja ei oltu annettu tarpeeksi ja työtä oli huomattavasti enemmän. Tosin, ei niitä kovin yksityiskohtaisesti kyseltykään tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lopputuloksesta **** Palvelusta *** Nopeus *****

Hei ja kiitos palautteesta. Tarjouspyyntö ei vastannut kohteessa olevia ongelmia joita olivat irtonaisia säleitä 20 KPL:tta, Pahoja mustuma vaurioita / vesivaurioita. Suosittelimme vaihtamista. Tilaaja silti halusi kunnostaa lattiansa sillä se olisi kuitenkin halvenpi vaihtoehto kuin repiä vanha pois ja oikoa pohjia ja pinnoitaa lattia uudella parketilla. Tilaajan toiveiden mukaisesti suostuimme tekemään työn joka vaati huomattavasti paljon ennemmän lisätöitä/lisäkustannuksia.(400euroa)
Aikatauluja, pitää noudattaa sillä meillä myös muita kohteita joissa asiakkaat odottavat saapuvaksi sovitusti. Mustunutta lattiaa vaikea saada aivan tasalaatuiseksi valkolakkauksella. VALOKUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ. Lopputulos hyvä. Kuten tilaajakin sen kertoo. Yritämme aina palvella niin hyvin kui

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: Espoo 5

Erittäin huonokuntoisen parketin hionta ja valkolakkaus. Työ sujui hienosti aikataulussa ja pysyi budjetissa. Jälki oli erinomaista.

Kiitos palsutteestanne. Oli ilo asioida kanssanne. Ja lattiastahan saatiin kuin saatiinkin vielä hieno lopputulos aikaseksi. Kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.03.2019 16:03
Kaupunki: Espoo 5

Teetimme lattian hionnan ja valkaisun. Työn jälki on erinomainen ja remontti tehtiin ajallaan. Ammattitaidosta kertoo se, että asunnossa oli portaiden alusta erittäin haasteellinen. Kone ei mahtunut menemään avointen portaiden alle, mutta tekijät onnistuivat tämänkin toteuttamaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena. Portaat olivat kieltämättä haste. Mutta hienohan siitä looulta tuli.
Hyvää kevään odotusaikaa teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.03.2019 09:03
Kaupunki: Turku 1

Lattiremontti oli hirveä pettymys, käytännössä parketti on piloilla ja pitää purkaa. Yritys oli tietoisesti jättänyt työvaiheen välistä ja saumat on täynnä rakoja. Tapetissa ja ovissa on jälkiä lattiaremontin jäljiltä. Hutiloitua huonoa työtä

Tilaaja ulkomailla.edustaja pyysi suorittamaan tarjouksenmukaisen työn. Tummasta merbau parketista ei saa valeaa tekemälläkään joka oli yllätys ja selvisi psikanpäällä. Pohjat epätasaisdt isoja halkemia monin paikoin. Olisimme jättäneet tekemättä työn. Edustaja ei voinut vaikuttaa työhön ja tilasjan piti olla itse paikanpäällä. Päätelkää itse mitä tekisitte vastaavassa tilanteessa.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.03.2019 00:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen toimittaja, kaikki toimi juuri kuten sovimme projektin alusta loppuun. Yhteydenpito oli nopeaa ja sovitusta pidettiin kiinni. Kaikesta näki, että ammattilaiset ovat asialla. Odotukset olivat meillä korkealla, mutta silti lopputulos yllätti meidät. Vanha parketti on uuden veroinen. Erittäin nopeaa työtä, noin 75 neliötä hiottiin ja lakattiin 4,5 tunnissa. Pölyä ei juurikaan tullut, mikä oli ylimääräinen plussa.

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saimme auttaa lattiatyössänne ja että olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen jonka tarjosimme.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevää odotusaikaa teillekkin.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä 45 vuotta vanha omakotitalo, jonka parkettia tuskin koskaan aikaisemmin oli hiottu. Se oli tietysti kärsinyt jonkin verran ja ongelmapaikkoja oli. Lattia saatiin kuitenkin loistavaan kuntoon. Aikataulut pitivät niin, että homma alkoi ja loppui etuajassa.

Kiitos palautteesta. Haastetta taas toki riitti mutta siitä saatiin loistava. Kiitos että saimme palvella teitä ja olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen.
Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parketttityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Antamistamme huonoista alkutiedoista huolimatta lopputulos oli silmiä hivelevä. Ammattitaitoista, joustavaa ja nopeaa palvelua!

Kiitos palautteesta. Lopussa se kiitos seisoo. Haastetta riitti, mutta lopputulos kruunasi kaiken.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 17:03
Kaupunki: Tampere 4

Rohkeaa ja ripeää tekemistä. Aikataulut pitivät ja työn jälki odotusten mukainen. Vanha kellastunut parketti sai raikkaan vaalennuksen. Työ tehtiin pyynnöstäni kahdessa erässä ja kunnostettavaa oli yhteensä 60 m2.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi paikallisena referenssinä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 09:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta lopputuloksesta. Parkettilattiat olivat päässeet jo aika huonoon kuntoon, mutta Parkettimies tiimeineen hoiti homman mallikkaasti. Hyvä yhteydenpito ja joustavaa toimintaa kaikin puolin. Tärkeimpänä tietenkin se, että tummaksi kellastunut ja lähes tikkuileva parketti sai kokonaan uuden elämän. Lämmin suositus tästä ammattimaisesta ja leppoisasta toimijasta.

Kiitos palautteesta ja siitä että saame käyttää kodettasi referenssikohteenaa. Hyvää kevään odotusta teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.03.2019 19:03
Kaupunki: Tampere 4

Omakotitalon yläkerran (2 huonetta ja aulatila) n. 60 m2 lautalattia hiottiin ja valkokuultolakattiin. Lopputulos oli hyvä ja toivotunlainen. Jäännöspölyä vain vähän. Paikanpäällä sovittujen lisätöiden jälkeen hinta nousi noin 20% alkuperäisestä tarjouksesta.

Kiitos palautteesta. Ilmoitetusta haarukasta 15% eli 250 euroa. Koska lattia jouduttiin hiomaan maalinauhoilla eli karkeudella 24 aloitus. Tarkoittaen 1 lisähiontaa. Kohde oli vaativa koska pohjissa oli normit ylittäviä heittoja ja lattia oli huonosti hiottu aiemmin ja jonka jälkien korjaus oli vaativaa. Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Valokuvia saa kohteesta ennen ja jälkeen pyydettäessä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.03.2019 22:03
Kaupunki: Espoo 5

Mietin pitkään homman tekemistä itse, mutta olipa hyvä ettei tullut siihen hommaan ryhdyttyä. Kaksi ammattilaista hoiti homman muutamassa tunnissa, itsellä olisi taatusti mennyt moninkertainen aika pelkkään työhön. Saati sitten kaikkien kamojen vuokraus, osto ja roudaus...

Kiitos palautteesta. Kyllä aina nämä työt kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Se takaa onnistuneen lopputuloksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.03.2019 10:03
Kaupunki: Vantaa 5

Teetetty työ oli kerrostalokaksion tammiparketin hionta ja lakkaus. Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti ja työn aikataulu, toteutustapa ja sopimusehdot sovittiin helposti ja selkeästi. Yrityksen edustaja vastasi kärsivällisesti ja ymmärrettävästi tilaajan vähän tyhmempiinkin kysymyksiin. Urakan hinta oli kilpailukykyinen ja erityisesti hintalaatusuhde aivan erinomainen. Hankalasta kohteesta huolimatta työn jälki oli moitteetonta. Odotettua hankalammasta kohteesta aiheutunut lisätyö hinnoiteltiin erittäin reilusti (jopa poikkeuksellisen reilusti) ja perusteltiin avoimesti ja uskottavasti. Reilun kymmenen vuoden käytön jälkeen parketti on nyt lähes kuin uusi. Kaiken lisäksi työ toteutettiin erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Voin suositella varauksetta yritystä parkettiprojekteihin!

Kiitos palautteesta. Sekä siitä että olet palveluumme tyytyväinen. Ja lopputulos kyllä kruunaa kaiken. Oli mukava työskennellä kanssasi ja kohteessasi. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka hoidettiin aikataulussa ja ammattimaisella otteella. Parketin kulumajäljet ja tuplalakkaus hävisivät ja lopputulos oli siisti ja valmis jatkokäsittelyä varten. Kommunikointi toimi ja saatiin hyviä neuvoja jatkotoimenpiteitä varten. Kiitos hyvin hoidetusta työstä ja suosittelen!

Kiitos palautteestasi. Olihan siinä työtä mutta lopulta kiitos seisoo ja palkitsee kaikki. Ja kiitos että saamme käöyttää kohdettasi referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.02.2019 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista työtä, huonokuntoisesta mosaiikkiparketista tuli todella kaunis! Työ sujui nopeasti ja siististi, ei pölyä huoneistoon tai rappukäytävään.

Kiitos palautteestasi. Ja että olit tyytyväinen koko pakettiin yritykseltämme. Ja suuri kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää kevään odotusta. T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.02.2019 16:02
Kaupunki: Tampere 5

Kaikki sujui niinkuin oli sovittu, ammattilaiset tulivat paikalle sovittuun aikaan ja työ hoitui arvioidun ajan puitteissa. Jäljestä tuli erinomainen vaikka pohja oli epätasainen ja kellastuneen vanhan lakan alta näkyi aiempia lakkajäämiä ja muita jälkiä. Olemme oikein tyytyväisiä ja meiltä lämmin suositus tälle tehokaksikolle.

Kiitos paljon palautteesta. Pikku hassteiden jälkeen lattiasta todellakin tuli loistava. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.02.2019 08:02
Kaupunki: Helsinki 5

Yli 30v. vanhan tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus tehtiin nopeasti ja ammattitaidolla. Lattia oli haastava epätasaisuuksineen ja väriltään auringon ja ajan laikuttama, mutta kahden miehen tehokas porukka taikoi vajaassa kolmessa tunnissa lattiasta kuin uuden. Väri vaaleni kauniiksi silkinhimmeäksi, naarmut katosivat ja parketti sai monta vuotta lisää käyttöikää. Myös asiakaspalvelu hoidettiin erinomaisesti: etukäteen sovittiin tarkasti mitä tehdään, työmiehet olivat paikalla aikaisin aamulla ja tekivät todella ripeästi työn. Jälkikäteen vielä varmistettiin, että asiakas on tyytyväinen ja annettiin hoito-ohjeita. Suosittelen lämpimästi Suomen Parkettityöt Oy:tä.

Kiitos lämpimästä palautteesta. On ilo huomata kun saamme itsekkin väillä yllättyä ja todeta että lopputulos on parempi kuin itsekkään uskaltaa odottaa kun vastassa on haatavia lattioita. Ennenkaikkea asiakastyytyväisyyshän on se paras mittari. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.
T. Suomen parketti oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.02.2019 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha, himmeäksi naarmuuntunut ja muutenkin kärsinyt parketti hiottiin ja lakattiin jukisten tilojen lakalla. Työn jäljessä ei mitään moitittavaa. Kaikki valmista nopeasti. Kannattaa kuunnella urakoitsijan neuvot kohteen etukäteisvalmistelusta (listat ja listanaulat pois jne), niin itse lattiatyö menee nopeasti alta pois, ja pääsee jatkamaan huoneistoremonttia.

Kiitos palautteesta. Tämän kun aina kaikki huomioisivat niin vältyttäisiinnturhilta lisätöiltä ym. Ja näin saadaan myös työurakka nopeasti hoidettua kuten se kuuluukin. Kiitos että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Kokonaisuutena kaikki meni kuten pitikin mennä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.02.2019 10:02
Kaupunki: Vantaa 4

Lopputulos kaunis! Reunat ja kulmat tosi hyvin hoidettu. Työt meni kallimaksi heti kun urakoitsija näki vanhan parketin kunnon paikan päällä. Joustava ja nopea palvelu. Harmitti että vaikka kysyin että kuuluuko siivous hintaan niin sakki pölyä ja tyhjä lakkatölkki oli vaan laitettu roskakatoksen viereen. En edes tiedä mihin se kuuluu laita.

Kiitos palautteesta. Lattista todella tuli hieno. Ja ilmoitetussa haarukassa. Useasti käy niin että kun varsinaista testihiontaa tehdään todetaan että lattia vaatii hiukan enemmän hiontaa jolloin sillä vaikutus hintaan. Tämä pyritään aina huomuoimaan anbetussa hinta haarukassa. Roskat olisimme vieneet perille roskikseen muuta kun se oli lukollinen oli se säkki pakko jättää oven eteen. Tästä ilmoitimme tilaajallw txt viestillä. Kun poistui paikalta heti maksusuorituksen jälkeen. Harmi että tämä asia jäi meiltäkin huomioimatta. Jatkossa osaamme varautua lukollisiin jätekatoksiin. Mutta kiitos palautteesta. Ja että lattia vastasi odotuksiasi.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.02.2019 09:02
Kaupunki: Espoo 2

Tehtävä: - Saarnimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus - 120 m2 pinta-ala, jaettuna kahteen kerrokseen Tarjous tältä urakoitsijalta: - 3400€ - Arvio vaaditusta työajasta yksi kokonainen päivä (varalla toinen päivä) (Muut tarjouksen jättäneet arvioivat että tarvitsevat 2-3 päivää) Lopputulema: - Tuli paikalle 7:00 kuten oli sovittu - Teki testihionnan, ja ilmoitti että on ns työläämpi lakka = haluaa 500€ lisää (kun aikataulullisesti ei ollut vaihtoehtoja, sovittiin että maksan tämän) - Työ valmis klo 13:30 samana päivänä. Elikkä aikaa kuluikin vähemmän kun aluksi suunniteltu mutta lisätyöstä piti silti maksaa.

Kiitos palautteesta. Aikataulu oli kuten sovittu. Lakkaa meni juuri se määrä jonka olimme varanneet 6 vetokertaan. Aikaa varasimme 2vrk. Jos tulee ylimääräisiä ongelmia. Muut palautteet osoittavat mitä 2 tai 3 miestä päivässä kykenee suorittamaan. Eli 14 miestyötuntia kohteessa. Lattiasta tuli kyllä hieno. Kuvia saa pyydettäessä. Pohjissa oli ongelmia mutta silti kohteesta tuli hieno. Hinta haarukka oli huomiotu puhelimessa josta kerrottu saatuamne tarkemmat tiedot ja kuvat kohteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.02.2019 19:02
Kaupunki: Kuopio 5

Kodissamme tehtiin makuuhuoneen tammiparketin hionta ja lakkaus. Saimme tarjouksen nopeasti, sopimus tehtiin nopeasti, käytännöt asiat sovittiin nopeasti ja vieläpä itse työkin sujui nopealla aikataululla. Kaikki meni siis niin rivakasti, ettei itse meinannut perässä pysyä ja hyvä niin, tulipahan homma hoidettua äkkiä alta pois. Varsinaiseen työhön meni aikaa vajaa puolitoista tuntia. Nopeudesta huolimatta lopputuloksesta ei tingitty yhtään, lattia näyttää loistavalta! Tulemme varmasti hyödyntämään tämän urakoitsijan palveluja jatkossakin, kunhan vain saamme muista huoneista siirrettyä tavaroita alta pois. /Mari

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme ja tietty itse lopputulokseen. Eihän tuollaisessa pienessä makuuhuonessa kauan aikaa menekkään. Kittos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.01.2019 20:01
Kaupunki: Tampere 4

Työ valmistui kolmessa tunnissa, kalusteet olisi saanut laittaa tarvittaessa jo 2vrk jälkeen. Esikatselmusta työstä ei ilmeisesti olisi saanut, tässä tapauksessa sille ei tarvetta ollut, kun ei mtn erikoisempaa. Parketin yleisilme on siisti, väritön lakka. Muutamaa lakkaraitaa on kaapistojen lähellä. Työ oli selvästi pölyttömämpää kuin n.10v sitten teetetty,muuta aiempaa kokemusta ei ole. Kaikki seinät ja kaapistot kuitenkin nihkeäpyyhittiin. Lakka ei haise suuremmin,mutta kuitenkin vielä vajaa 2vk jälkeenkin ylimääräistä tuuletustarvetta on. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.

Kiitos palauttesta ja hyvää vuoden jatkoa teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.01.2019 13:01
Kaupunki: Helsinki 5

Suomen Parkettityöt hoitivat 40m2 parketin kunnostuksen ripeästi. Kommunikointi koko prosessin ajan oli aktiivista ja selkeää. 20-vuotta vanhasta parketista tuli kuin uusi. Suosittelen -Antti

Kiitos palautteestasi ja että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

T, Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.01.2019 20:01
Kaupunki: Helsinki 5

Tilasimme Suomen Parkettityöt Oy:ltä kerrostaloasunnon parkettilattian hionnan ja sävytyslakkauksen. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen asiat etenivät nopeasti. Lattia osoittautui epätasaiseksi, joka aiheutti haasteita tekijöillä. Lopputulos oli kuitenkin erinomainen ja ehdottomasti kannattava sijoitus. Voimme suositella!

Kiitos palautteesta ja luottamuksesta meihin. Oli ilo asioida kanssanne. Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 4

Urakka sujui hyvin sovitussa aikataulussa ja lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jäljiltä hieno. Pikkaisen vielä kiirettä pois ja pahin kohkaaminen jää vähemmälle niin sitten viisi tähteä! Suosittelen silti ehdottomasti.

Kiitos palautteesta näin joulun alla toki varmasti kaikilla kiire. Ja pitkää päivää kun tehdään niin pitää asiat hoitaa tehokaasti. Ja kiitos että olitte lattiaan ja meihin tyytyväisiä. Hyvää alkavaa vuotta teillekkin.
T suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka sujui kaikin puolin hyvin sovitussa aikataulussa. Jälki oli myös hyvää.

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kanssanne.

Hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 14:01
Kaupunki: Järvenpää 5

Hyvien arvostelujen ja havainnollistavien referenssikuvien perusteella valittu urakoitsija, lopputulos täytti odotukset.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää vuodenalkua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2018 20:12
Kaupunki: Kirkkonummi/ Sundsberg 5

Aivan loistavaa työtä! En olisi ikinä uskonut, että vanhan lattian voi saada näyttämään täysin uudelta. Työnä oli nykyisen tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus/ käsittely. Vanhassa lattiassa oli todella pahoja naarmuja ja jälkiä, mutta hionnan ja käsittelyn jälkeen lattia on (kuin) uusi. Työ tehtiin täysin aikataulussa, budjetissa ja sovitusti. Oli myös todella hienoa huomata, että työn jälkeen huoneissa ei ollut lainkaan hiontapölyä. Täytyy kyllä sanoa, että olen todella tyytyväinen ja suosittelen ilomielin Suomen Parkettitöitä kaikille. Suuret kiitokset vielä!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi myös referenssikohteena.
Hyvää joulua teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.12.2018 10:12
Kaupunki: Ylöjärvi/Siivikkala 5

Joulu tulikin jo ennen joulua. Iso kiitos ripeälle ja onnistuneelle työlle!!! Vanha, kulunut, epätsasainen, ruokoton pinta sai aivan uuden kauniin hohtoisen elämän. Kuten kuvista näkee. Miehet saapuivat hyvissä ajoin aamulla, aikataulu oli todella hallussa. Toinen oli vielä kuumeessakin ja se tehtiin mitä luvattiin, jopa enemmänkin. , vaikka lattia oli pahempi kuin olin antanut puhelimitse ymmärtää.

Oikein paljon kiitoksia palautteestasi, se lämmitää mieltä vaikkakin sitä jo kuumekkin korventaa. Niin kumpa kaikki ymmärtäisivät että mekin voimme olla kipeitä, mutta toki joulu painaa päälle ja työt on hoidettava niin että ihmiset saavat asuntonsa käyttöön ennen joulua. Lattiasi oli todellakin haaste, mutta taas ylitimme jopa itsemme, lattiasta saatiin loihdittua hieno ja kelpo lattia. Kittos siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Hyvää Joulua teille toivottaa Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 21:12
Kaupunki: Helsinki 4

Olin oikein tyytyväinen hiottuun lattiaan. Työ oli nopeasti valmis ja urakoitsijaan sai helposti yhteyden. Hiontapölyä työstä jäi enemmän kuin olin ajatellut eli seuraavaksi rätti käteen ja pyyhkimään kaikki pinnat lattiasta kattoon. Joka tapauksessa voin suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta myös muille!

Kiitos palautteesta. Pölyähn oli jo tasopinnoilla ennen aloitusta. Meillä pölyt menee 99% koneiden omiin pölypusseihin. Toki ilma kulkee lävitse ja aina vähäisessä määrin sitä tulee. Koska pölytöntä työtä ei ole vielä keksitty. Ja kiitos että olitte työhön tyytyväisiä ja lopputulokseen. Hyvää joulua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 20:12
Kaupunki: Oulu 5

Olemme avopuolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä mosaiikkiparketin lopputulokseen, ero on kuin yöllä ja päivällä. Työ oli vaativa, mutta lopputulos on siitä huolimatta erinomainen. Työskentely oli erittäin tehokasta, työt aloitettiin 9:30 ja 13:30 oli jo valmista. Suosittelemme!

Kiitos palutteesta. Tyytyväinen asilas aina kruunaa työsuorituksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2018 09:12
Kaupunki: Helsinki 4

Työ toteutui sovitusti ja lopputulos oli kaunis.

Kiitos palautteesta.
Hyvää joun aluaaikaa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.12.2018 21:12
Kaupunki: Vantaa 4

Vanha mosaikkiparketti oli kauttaaltaan kellertävä, läikykäs ja mustumia löytyi sieltä täältä. Vaatehuoneemme lattia oli vielä pahemmassa kunnossa. Oli isolla miehellä ihmeteltävää miten iso muutos saatiin rempalla aikaan ja kuinka loistavaksi lattia saatiin kauttaaltaan. Lattian mustumat ovat historiaa ja koko lattia on kauttaaltaan juuri sitä mitä haluttiin, jopa vaatekaappi saatiin ihan uuden näköiseksi. Itse en näistä remppahommista niinkään tiedä, mutta onneksi on ammattimiehet asialla tämmöisessä. ~60m2 työ saatiin nopeasti valmiiksi, ei mennyt kuin muutama tunti.

Kiitos palautteesta ja että kohdettanne saamme käyttää referenssikohteena. Ja hyvää joulua teille. T.
Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.12.2018 16:12
Kaupunki: Vantaa 5

Meillä on v. 2004 valmistunut rivitaloasunto, jonka tammiparketti oli alkuperäisessä kunnossa. Päätimme uudistaa parketin tälle vuosikymmenelle hionnalla ja valkokuultolakkauksella. Valitsimme Suomen Parkettityöt Oy:n heidän saamiensa hyvien arvosteluiden takia. Yhteydenpito heidän kanssaan ennen remonttia oli sujuvaa ja remonttipäivänä 3.12. kaikki sujui hyvin ja rivakasti. Sukulaiset ihmettelivät aiemmin, miten ehtii puolessa päivässä tehdä kaiken mutta hyvin näytti sujuvan :) Hommat aloitettiin klo 7 ja klo 9.30 alkoi olla valmista. Siinä vaiheessa kävimme paikan päällä ja jälki näytti hyvältä!

Kiitos palautteesta.
Hyvää joulua teille toivottaa.
Suomen parkettityöt oy henkilökunta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.11.2018 20:11
Kaupunki: Nurmijärvi 4

Suosittelen tätä firmaa ja miehet olivat ammattilaisia. Mutta yksi tähti pois siitä, kun eivät pystyneet hiomaan rappusten välitilan parkettia, mutta lakkasivat kahteen kertaan ja jättivät minulle lakkaa. Ei ollut miehillä pienempiä hionta laitteita mukana siksi ei onnistunut välitilan hionta. Minä mainitsin puhelimessa asiasta, mutta olisi pitänyt lähettää rappusten välitilasta kuva. Itsekkin olen ensikertalainen, niin en voinut tietää, että olisi pitänyt lähettää kuvia. Itse pitää myös irroittaa jalkalistat ja ovet. Muuten työ oli täydellinen ja lopputulos ylitti odotukset. Lattia todellakin saatiin vaaleaksi!

Kiitos palautteesta Karim. Esivalmisteluohjeet oli toki lähetetty, ja ne kuuluvat aina lähes poikkeuksetta tilaajalle. Välitilan parketti oli kapea ja olisi vaatinut pienkoneita. Tästä tieto puutui. Mutta työ saatiin hoidettu todella loistavasti ja lattiasta tuli todella hieno. Hyvää joulun odotusaikaa teillekkin. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.11.2018 08:11
Kaupunki: Oulu 5

vanhasta todella kuluneesta parketista tuli uudenveroinen. työt hoidettiin ammattitaitoisesti ja aikataulussa.

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasireferenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.11.2018 15:11
Kaupunki: Espoo 5

Paritalomme mosaiikkiparketti kaipasi kunnon ehostusta, ja sen se totisesti sai. Miehet olivat valmiina oven takana sovitusti heti aamulla klo 7 ja aloittivat työn saman tien, ja 5 tuntia myöhemmin kaikki oli valmista. Valitsimme mattapintaisen lakan joka myös sai varauksettoman suosituksen tekijöiltä, ja lopputuloksena saimme erinomaisen tyylikkään parkettilattian. Kaiken lisäksi kommunikointi Joelin kanssa oli sujuvaa ja mukavaa, joten iso kiitos ja vahva suositus näille ammattilaisille!

Kiitos palautteesta. Oli ilo palvella teitäkin ja meidän sydäntä lämittää tyytyväiset asiakkaat ja että työhömme ollaan tyytyväisiä, se kannustaa haasteiden kera tekemään kaikkensa jokaisessa kohteessa.

Hyvää alkavaa joulua teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2018 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka onnistui paremmin kuin hyvin. Parketti osoittautui haastavaksi muun muassa epätasaisen pohjan takia. Parketti oli myös ajan myötä kellastunut. Haastavasta urakasta huolimatta lopputuloksesta tuli loistava ja valkokuultolakkauksella parketista saatiin kuin uusi. Aikataulut pitivät ja työ sujui ripeästi. Voin suositella firmaa myös muille!

Kiitos palautteesta ja että olet tyytyväinen palveluumme ja lopputulokseen. Oikein hyväö joulun odotusta sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.11.2018 11:11
Kaupunki: Sundsberg 5

Oikein onnistunut parketin päivitys, kiitos. Sovittu aikataulu piti hyvin ja lopputulos erinomainen

Kiitos palautteesta. Tämä se palkitseen ja kruunaa kaiken ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.11.2018 14:11
Kaupunki: Vantaa 5

Aikansa elänyt ja kovia kokenut lattia saatiin näyttämään lähes uudenveroiselta. Hinta nousi jonkin verran alkuperäisestä mutta urakoitsija tuli sopivasti vastaan kustannuksissa ja lopputulemaan olivat tyytyväisiä niin asiakas kuin urakoitsijakin. Suosittelen!

kiitos palautteesta. Kyllähän se lattiasi vaatikin normaalia suurempaa työmäärää, mutta oli kiva taas yllättyä itsekkin kuinka hyvä lopputulos saatiin loihdittua lattiastasi. Ja oli hyvä että kuuntelit meitä ja valinnaksi otit valkokuultolakkauksen silkinhimmeällä lakalla jonka lopputuloksena lattiastasi tuli kuin lähes uusi ja kaunis.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää lattiaasi referensikohteena, ja oikein hyvää alkavaa joulun odotusta teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.11.2018 18:11
Kaupunki: Vantaa 5

Täyden kympin suoritus! Parketti hiottiin ja lakattiin valkokuultolakalla. Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Sovitussa aikataulussa pysyttiin. Ja mikä parasta, niin pölyä tuli tosi vähän. Ei voi muuta kuin suositella näitä mukavia miehiä.

Kiitos palauttesta. Ja oikein hyvää alkaavaa joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 12:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka toteutui sovitusti, eli sisältö, aikataulu ja kustannukset olivat ennalta sovitun mukaiset. Parasta tietenkin oli, että lopputulos oli erinomainen uudistettu koivuparketti, joka nyt loistaa vaalennettuna ja silkin himmeänä!

kiitos palautteesta. Ja myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena sekä lehtijulkaisussa

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

18 vuotta vanhasta kellastuneesta ja laikukkaasta tammilautaparketista tuli uuden veroinen. Hionta ja valkolakkaus on tyylikäs yhdistelmä. Erittäin tehokasta ja nopeaa toimintaa. Aikataulu ja hinta pitivät. Voin suositella.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.11.2018 20:11
Kaupunki: Helsinki 4

Toivoimme saavamme uuden kotimme tammilautaparketin nykyistä vaaleammaksi. Alkuperäisenä suunnitelmana oli lattian hionta ja valkokuultolakkaus. Paikan päällä kuitenkin yhdessä firman miesten kanssa tulimme siihen tulokseen, että koska parketti oli vielä varsin uusi ja hyvässä kunnossa, niin pelkkä valkokuultolakkaus saattaisi olla riittävä saadaksemme vaalean lattian. Ja näin siinä kävikin - pelkkä valkokuultolakkaus sai aikaan toivomamme lopputuloksen. Kaikki toimi näiden miesten kanssa joustavasti ja sovitussa aikataulussa.

Kiitos palautteesta Tämä tilanne on harvinaista että näin voidaan toimia. Mutta oli ilo palvella teitä ja että kuuntelitte ammattimiestemme ehdotusta ja ratkaisua lattianne osalta. Ja kyllähän lopputuloksesta tulikin upea lattia. Ja kiitos että voimme referenssinä nostaa tämänkaltaisenkin tilanteen esille/vaihtoehtoisena muillekkin kuluttajille.

Hyvää alkavaa talven alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.10.2018 10:10
Kaupunki: Oulu 4

Aikataulu piti, lattiasta tuli hyvä, muutamia valkolakan epätasaisuuksia jäi, mutta kokonaisuus ok. Hinnan arviota varmasti vaikeuttaa, kun ei pääse paikan päälle etukäteen, arvio 1000-1100 euroa, josta maksoin 1100e, aiempien arviointien perusteella ilmeisesti monesti näin käy.

Kiitos palauteestasi. Hinta on arvio joka perustuu tarjouspyynnössä tuoduissa tiedoista esille, ja aina annamme haarukan jonka puitteissa pysymme. Ja toki joka kohteessa ei aina pystytä tai ei pääse katsomaan kohdetta etukäteen monista eri syistä. Tai jos ongelmia ei tule/nouse esiin jo tilausvaiheessa. Mutta tämä on yleistä kaikilla eri alan urakoitsijoilla, lisätyöt on aina lisätöitä. Silti nytkin pystyimme pysymään annetussa haarukassa. On hienoa että olet tyytyväinen lattiaasi ja lopputulokseen, sillä haastetta siinä riitti heittojen johdosta. Ja kiitos että saamme käyttää saarniparkettiasi valkokuultolkattuna referenssinä.
T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.10.2018 19:10
Kaupunki: Tampere 5

Kohteessa vanha lautaparketti jossa naarmuja, tummentumia ja veden aiheuttamia vaurioita. Työ oli vaativa edellä mainituista syistä, sekä lattian vinoudesta ja pehmeistä kohdista johtuen. Sovimme jo alussa 10% korotuksen hintaan, koska hiontoja oli tehtävä useampi optimaalisen lopputuloksen savuttamiseksi. Työn jälki oli todella hyvä ja asiakkaana olen tyytyväinen lopputulokseen. Lattiassa oli tarkastuksen yhteydessä havaittavissa pari pientä karhentuma parketin epätasaisuudesta johtuen ja saimme yhteisymmärryksessä sovittua niiden kunnostukset heti seuraavalle viikolle erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kiitos palautteesta Ja että saamme käyttää tätä oivaa kohdetta referenssikohteena. Terveisin. Suomenparkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.10.2018 14:10
Kaupunki: Jyväskylä 4

Parketinhionta järjestyi nopeasti ja aikataulu piti minuutilleen. Siitä kuusi tähteä. Lopputulos oli ihan hyvä, tosin esimerkiksi paikat, joihin listat oli joutunut jättämään paikoilleen, eivät tulleet tasaisiksi. Ehkä palvelua olisi parantanut se, että urakoitsijalla olisi ollut paikalle tullessa malleja, joista olisi voinut valita esimerkiksi kiillon asteen, tms. Nyt päätös piti tehdä ilman mitään tietoja. Kaikkiaan hyvä palvelu, pääasia että homma hoitui ilman mitään mutkia.

kiitos paöautteesta. Jalkalistat pitää olla poistettuina jotta päästään aivan seinän juureen, näin ei rajaus jää listan eteen.
Hyvää syksyn alkua teille toivottaa

suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 14:10
Kaupunki: Kaarina 1

Olimme alunperin sopineet parketin hionnasta, värjäyksestä petsaamalla sekä lakkauksesta, hinta max 1800e. Eivät suostuneet/pystyneet suorittamaan sovittua työtä kohteessa olevien ”suurien ongelmien” vuoksi mutta vaativat silti 1200 euron peruutusmaksua vedoten vaikka ja mihin. Koska en tähän suostunut, laittoivat sitten kaksi kerrosta valkokuultolakkaa suoraan vanhan lakan päälle jotta saisin ”rahoilleni vastinetta.” Hintaa tälle vähäiselle työlle tuli 1350e, maksuun painostettiin jo ennen kuin työt olivat edes alkaneet ja minä tyhmä maksoin. Alle kuukaudessa parketin lakkapinta on hilseillyt ja lakan seasta on paljastunut runsaasti roskia ja karvoja. Koska jättämääni reklamaatiota/hinnanalennuspyyntöä ei pystytty käsittelemään asiallisesti vaan kaikesta syyteltiin melko aggressiivisesti asiakasta, katsoin parhaaksi laittaa asian eteenpäin. Urakoitsijan itsensä kovasti peräänkuuluttama ”hyvä rakennustapa” ei kyllä tämän urakan osalta toteutunut. Onneksi on olemassa ihan oikeita ammattilaisia jotka pystyvät korjaamaan tämän firman jäljet ja suorittamaan työn niinkuin alunperin olin toivonutkin. Harmi vaan että paljon rahaa meni hukkaan. En suosittele.

On todella ikävää että kuluttaja levittää valheellista ja vilpillistä tietoa. Kohteessa oli todella pahat heitot ja korkoerot alustassa eli betonilattiassa jonka päälle asennettu lautaparketti. Eli epätasaisuudet ylittivät SISÄRYL 2000/2013 ohjearvot moninkertaisesti.
Jonka johdosta kieltäydyimme suorittamasta työtä, jonka tiesimme epäonnistuvan. Tarvittaessa meiltä saa valokuvat kohteesta. Kohteessa laadittiin uusi työtilaussopimus, jossa tilaaja halusikin että lattia vain pintalakataan sävytettynä tilaajan itsensä puhdistamalle alustalle, tämän työn lopputulokseen tilaaja oli tyytyväinen.
Maksu perittiin vasta työsuorituksen jälkeen ei etukäteen, todistettavissa kelloajalla maksupääteeltä. Aiempi palaute oli hyvä jossa ei mainitaa roskista/karvoista?


Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 13:10
Kaupunki: Sipoo 5

Äärimmäisen nopea ja siisti työ. Parketti tuli paremmaksi kuin uutena. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös sinun kohdettasi referenssi kohteena.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.10.2018 18:10
Kaupunki: Kuopio 5

Todella ripeää toimintaa ammattitaitoisesti. Työn jälki on erinomainen, lattiasta tuli uudenveroinen. Yhteyden pito toimii myös todella hyvin. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssinä
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 18:10
Kaupunki: Järvenpää 5

N. 70 m2 vanha parketti hiottiin ja lakattiin todella nopealla aikataululla, muutamia tunteja 3 miehen voimin. Työnjälki oli erinomainen verraten lähtötasoon. Aikataulu piti kaikin puolin ja minuun oltiin yhteydessä päivää ennen sovittua aloittamisajankohtaa ja huolehdittiin, että kaikki on Ok ja sovitut ennakkovalmistelut oli tehty. Urakoitsijan käytös oli asiallista ja miellyttävää. Hyvä valinta

Kiitos palautteestasi. Mukava että olette tyytyväisiä lopputulokseen ja meidän palveluihin. Ilo oli asioda kanssanne.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 5

Urakoitsija onnistui haastavan kohteemme kanssa erinomaisesti ja lattiasta tuli todella kaunis. Yhteydenpito oli sujuvaa ja vaivatonta. Lapsiperheenä meille oli todella tärkeää, että työ saattiin tehtyä yhden iltapäivän aikana. Voin suositella näitä ihmeidentekijöitä todella lämpimästi!!

Kiitos palautteestasi ja että saamme hyödyntää kohteen referenssinä, oli ilo palvella teitä.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 21:10
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin nopea ja osaava porukka kyseessä. Tulivat paikalle silloin kun oltiin sovittukin ja alkoivat heti reippaasti työn touhuun. 65 neliön parkettipinta hiottiin ja lakattiin useammalla lakkakerroksella vain muutamassa tunnissa - ja työn jälki oli todella hyvä! . Saatiin kaunis vaalesävyinen parketti vanhan kellertävän tilalle :)

Kiitos palauttesta. Oli ilo asioida kanssanne ja kiitos että saamme näyttää kohdettanne referenssikohteena. Aikaahan meni 3 mieheltä 3 tuntia eli 9 miestyötuntia.

Hyvää syksyn jatkoa teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 15:10
Kaupunki: Kauniainen 5

Kaikki sujui sovitusti. Lattiasta tuli tosi hieno. Suosittelen.

Kiitos palautteesta. Ja lämmintä syksyn jatkoa sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 4

Supernopeasti parketille uusi ilme! Prosessilähtöisesti kolmion vanha parketti valmistui 2h 45min. Suora, mutta tehokas palveluhenki.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.10.2018 19:10
Kaupunki: Helsinki 5

Huonokuntoinen vanha mosaiikkiparketti näyttää hionnan jälkeen uudelta, loistava lopputulos! Lattia on todella kaunis mattalakkauksen jälkeen. Työmiehet tuli sovitusti, jopa vähän etuajassa.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Kuvia ja tietoja kohteesta soittamalla.

Hyvää syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.10.2018 08:10
Kaupunki: Jyväskylä 5

Työt sujuivat ripeästi ja jälki oli todella hyvää. Urakoitsija oli aktiivisesti yhteydessä ja kertoi ongelmakohdista asiantuntevasti. Hionnat saatiin valmiiksi todella nopealla aikataululla. Asiointi urakoitsijan kanssa oli helppoa ja jälki oli todella hyvää. Myös vaikeat kohdat(aaltoileva pohja, portaan alunen ja kuluneet/korjatut kohdat) saatiin kunnostettua uuden näköiseksi.

Kiitos palautteesta. Ja myös siitä että voimme kyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää syksyn jatkoja teille toivottaa

Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.10.2018 15:10
Kaupunki: Espoo 5

Suomen Parkettityöt Oy:n työ on todella tehokasta ja laadukasta. Tekijät 2 tunnisssa olohuoneen mäntyparketin hionnan ja lakkaukset. Lattiasta tuli tosi kaunis. Kiitokset ammattitaitoisille miehille.

Kiitos palautteestasi. Ja että saamme käyttää myös tätä kohdetta referenssi kohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille toivoo Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 12:09
Kaupunki: Helsinki 5

Työnjälki oli erinomaista ja kolmen miehen voimin koko projekti sujui nopeasti. Pahasti kissanpissan tummentama nurkkaus saatiin korjattua uudenveroiseksi sekä parketin kellastunut ja nuhjuinen yleisluonne muuttui ihanan pirteäksi himmeällä valkokuultolakkauksella. Voin lämpimästi suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta vastaaviin remontteihin!

KIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI MYÖS REFERENSSIKOHTEENA KUVIN.

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA SINULLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 11:09
Kaupunki: Helsinki 5

Vaativa työ tehty aikataulun mukaan ja tulos on loistava.

KIITOS PALAUTTEESTA. JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETANNE REFERENSSIKOHTEENA.

LATTIA OLI YKSI PAHIMPIA KOHDALLENI OSUNEENA. KAUTTAALTAAN MUSTUMIA YM....

MUTTA LATTIASTA SAATIIN TEHTYÄ OIKEIN KAUNIS VALKOKUULTOLAKKAUKSELLA JA TÖITÄ SE KYLLÄ VAATI PALJON

KUVIA SAA KOHTEESTA PYYDETTÄESSÄ

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2018 18:09
Kaupunki: Helsinki 4

Tekijät tulivat paikalle täsmällisesti, ja homma hoidettiin nopeasti. Lopputulos lienee niin hyvä kuin tällainen käsittely tällaiselle lattialle voi olla, liian tarkkaan yksityiskohtia ei pidä katsoa.

Kiitos palauteesta, Ja haastettahan toki lattiassa oli ja jota jouduttiin hiomaan rankimman mukaan.
Käsittelynä oli silkinhimmeä valkokuyultolakkaus. Kuvia kohteesta saa pyydettäessä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2018 21:09
Kaupunki: Espoo 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja lopputulos oli hyvä. Ei negatiivista sanottavaa palvelusta, kaikki sujui ongelmitta. Voimme suositella!

Kiitos palauteesta ja kyllähän lattiastanne kelpo lattia saatiin aikaiseksi.

Hyvää syksyn odotusaikaa sinne.

T. Suomen Parkettityöyt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2018 14:09
Kaupunki: Turku 4

Kyseessä oli pieni, noin 30 m2:n ala. Miehet aamulla paikalla sovitusti ja työ alkoi heti ja valmistui luvatussa ajassa. Jälki oli oikein hyvä ja muutoinkin homma toimi hienosti!

Kiitos palauteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2018 19:09
Kaupunki: Oulu 5

Erinomaista työtä. Haasteellinen parketti sai aivan uuden ilmeen ja lopputuloksena erinomainen valkokuultolakattu lattia. Halusimme, ettei lopputulos kiiltäisi lainkaan ja sellaisen myös saimme. Saimme urakkamaailman kautta nopeasti tarjouspyynnön ja yhteydenotto sujui mutkattomasti. Suuret kiitokset!

Kiitos palautteesta sekä että saamme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevään alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.08.2018 16:08
Kaupunki: Tuusula 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Lattia on kuin uusi!

kiitos palautteesta, lattiasi olikin jo paikoin pahoin kulunut ja tummentumia ym..
Valkokuultolakkauksella taas saatiin hiuono lattia aikaiseksi. Kiitos että saamme käyttää kodettasi julkisesti referenssinä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.08.2018 18:08
Kaupunki: Kouvola 4

Hyvä.jälki ja nopeasti suoritettu työ.

Kiitos palautteestasi ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2018 18:08 4

Aikataulu oli nopea ja puheluihin vastattiin joka kerta. Työskentely oli nopeaa ja työn jälki melko hyvää (mm. portaitten edustaan jäi hiomaton kohta ja muutamaa kohtaa jouduttiin jälkikäteen korjaamaan). Yllätys olikin se, ettei toivottua väriastetta saanut toteutettua samalla kertaa, vaan siitä olisi tullut lisäkustannuksia. Myöskään hinta ei pysynyt alkuperäisessä tarjouksessa, vaan siihen tuli lisää 100-150 e.

Kiitos palautteesta.

Portaat ovat aina haastavia ja on monia paikkoja joihin ei pääse koneellisesti ja kun käsin hiotaan ahtaista paikoista ym, sävyerot yleisiä. Toivottu väri huomioiden lattian oma tumma pikmetti olisi edellyttänyt lisälakkauksia jotka eivät kuulu jo 6 kertaan lakattuna olevaan lattiaan. ( Tarjouspynnössä jo tuodaan esiin vetokerrat) Lisätyöt nostattavat tietysti vähäisessä määrin hintaa.

Kiitos että olitte muuten tyytyväisiä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2018 13:08
Kaupunki: Mikkeli 4

Hommahoitui ammattitaidolla aikataulussa, ja lopputuloskin miellytti!

Kiitos palautteesta.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.08.2018 21:08
Kaupunki: Helsinki 5

Tekijät saapuivat sovittuun aikaan, jonka jälkeen käytiin nopeasti tila lävitse ja tehtiin koehionta. Pelkona oli, että selvien sävyerojen takia kerran hionta ei välttämättä normaalilakkaukselle riitä peittämään eroja. Koehionnan jälkeen tekijä ehdotti kahta vaihtoehtoa, joko useampaa hiontaa tai, että normaalilakkauksen sijaan laitetaan valkokuultolakkaus, joka tasoittasi sävyeroja. Valitsin valkokuullon ja jäljen perusteella se kannatti. Lattiasta tuli todella hyvännäköinen ja sopimuksen hinnassa pysyttiin lähes. Valkokuultolakka nosti hintaa hiukan, mutta koehionnan ja valmiin pinnan perusteella se kannatti ehdottomasti ottaa. Tekijät toimivat ammattitaitoisesti, todella nopeasti (n. 100m2 valmis noin 4h!), heidän kanssaan oli helppo keskustella ja sopia asioista sekä siivosivat hyvin jälkensä. Suosittelen.

Kiitos palauteesta. Siis normaalistikkin lattia hiotaan 3 kertaan mutta lattiasi edellytti vielä yhtä lisähiontakertaa. Ja todellakin valkokuultolakkaus osoi tässä kohtaan nappiin ja lopputuloksesta tuli todella upea lattia.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Aurinkoista syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.08.2018 20:08
Kaupunki: Oulu 5

-98 valmistuneesta mosaiikkiparkettilattia uudistui silmää miellyttäväksi. Työ oli ripeää ja siistiä, ohjeistus etu- ja jälkikäteen riittävä. Reilun 80 neliön parkettilattian hionnan hinnaksi haarukoitui 2000 euroa, lopullinen hinta 2200. Matkanteko Keski-Suomesta Ouluun ei ainakaan tämän kohteen toimintaa haitannut.

Kiitos palauteesta.

Ja kiitos että olet tyytyväinen koko kokonaisuuteen ja työn suoritukseen ja lopputulokseen. Aurinkoista syksynalkua.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.08.2018 10:08
Kaupunki: Oulu 3

Työkohteen koko oli sovittu urakassa n. 50m2, hinta 1400- max 1500 euron haarukkaan. Kohteeseen saavuttua firman edustaja tarkasti kohteen ja raportoi ongelmapaikat, hintahaarukka nousi 1500-1600e, aika työlle 2.5h. Aloittivat työt ja heti kohta soittivat että sulake ei oikein kestä, aikaa menee 15min enemmän. Kohdetta käytiin tilaajan puolelta katsomassa ja hionta oli kuitenkin saatu tehtyä. Tilaaja saapui paikalle 2h 35min alkuperäisen arvion jälkeen, kaikki työt oli tehty, tavarat oli pois viety, kaverit istuskelivat portaikossa. Hinta oli nyt 1700e josta syntyi aivan aiheesta keskustelua mistä viimeinen nousu johtui. Urakoitsija puhui silmät ja suut täyteen, lattian notkoudesta, sulakkeet ei kestänyt (aikaa siihen ei kuitenkaan mennyt), ylimääräinen hionta (tämä tuli varmasti selväksi kohteeseen tullessa). Mutta lisäksi hän huusi puhelimessa tilaajan puolisolle (entinen rakennusurakoitsijalle) ja lopulta löi luurin hänelle korvaan, koko porraskäytävä raikasi ja yläkerran parilla lakiasiaintoimistolla oli korvissa pitelemistä. Maksoin pyydetyn 1700e kun näin että tässä on urakoitsija joka on tottunut yksityisiltä 'koijjaamaan' lisähintaa. Jokainen siis voi päättää tilaako tämän urakoitsijan jos hinnan nousu on jopa 10%. Tön jälki oli sinänsä hyvä ja työ tehtiin ripeästi, siitä

Hei ja kiitos palautteesta.

Kohteesta saa valokuvia pyydettäessä jotta jokainen voi mielensä mukaan päätellä mistä oli kysymys. Betonialusta oli kiero, ja jonka johdosta lautaparketti elää vain liitossaumojen kohdalta, eli uros ja naarasponttien kohdalta, lattiaan jäi heittojen johdosta hiomattomia kohtia syiden johdosta joka edellytti ylimääräistä työtä eli lisähionnan ja että samoja jouduttiin hiomaan käsin ja pikkukoneilla jotta niistä saataisiin kelvolliset.
Tässä oli syy hinnankorotukseen.

Toki kohteessa oli ongelmia myös virran suhteen ja jonka johdosta sulakkeet paukkuivat kokoajan, Pienurakkasopimuslain mukaan urakoitsijalla on oikeus korottaa 10% summaa jos se on perusteltua. Tässä tapauksessa oli. Mutta joskus näinkin. kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.08.2018 07:08
Kaupunki: KUOPIO 2

Yleisesti ottaen koivusauvaparketista tuli siisti ja tasaisen värinen eli niiltä osin tyytyväinen. Lattiassa oli kuitenkin jotain koloja, joita ei kuulemma pystytty tilkkimään, kun ei ollut kittiä mukana (mikä mielestäni aika erikoista alan yritykselle). No minua ohjeistettiin tarkasti ostamaan tietynlaista kittiä (mikä nyt sinänsä ei paljoakaan maksanut) ja tilkkimään kolot itse. Firman edustaja vakuutti, että kohtia ei sitten edes kunnolla erota.. no eipä todellakaan ollut samanvärisiä käsittelemättömät puun värinen kitti ja lakattu lattia, joten nyt on sitten tosi tyhmännäköisiä kohtia lattiassa ja inhottavasti pari vielä tosi näkyvällä paikalla. Sinänsä tarjouspyyntö ei nimenomaisesti koloista lukenut, eikä niistä kyllä kysyttykään eli niiltä osin ok, ettei oltu pystytty varautumaan, mutta ottaa päähän, että ammattilaiselta saa ohjeistuksen, joka ajaa ojasta allikkoon

Kiitos palautteesta.

Niin asia on todellakin niin että ensinnäkin kohteestasi ei tarjouspyynnössä mainittu mitään olemassa olevista ongelmista, eikä kun soitimme tarjouksen hyväksyttyänne että kohteessa olisi mitään oleellista joka vaikuttaisi työn suorittamiseen.

Vasta paikanpäälle saavuttuamme tilanne valkeni että pohjat ovat kierot ja heittoja paljon, sekä kyseiset raot eli oli sauvoista irronneita säleitä.
Tähän emme todellakaan olleet osanneet varautua. Ja koska ne olivat niin suuret ja työ piti suorittaa kyseisenä päivänä. Ohjeistimme asiakkaan ostamaan pastakittiä jota voi laittaa jo lakatulle pinnalle. Tai että työ voidaan suorittaa myöhemminkin. Se että jos ostit vääränväristä kittiä ei se pitäisi olla meidän vika.

Mutta kiitos rakentavasta palautteesta

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.08.2018 22:08
Kaupunki: Tampere 5

Ostamamme asunnon 21 vuotta vanha parketti hiottiin nyt ensimmäistä kertaa. Lattia oli päässyt melko huonoon kuntoon. Tummentumia oli mm. keittiössä ja eteisessä. Sovimme urakoitsijan kanssa ylimääräisestä hiontakerrasta paremman tuloksen saavuttamiseksi. Lopputulos yllätti meidät kaikki. Lattia näyttää todella upealta. Valkolakkaus freesasi lattian uutta vastaavaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun, hintaan ja valmistumisaikatauluun. Suosittelemme.

Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä koko kokonaisuuteen ja että myös saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T.Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.08.2018 07:08
Kaupunki: Espoo 5

Nopeaa ja tehokasta toimintaa. Kolmen miehen voimin 4,5 tunnissa hiottiin ja valkokuultolakattiin kovia kokenut aikaisemmin hiomaton 55 neliön puulautalattia. Lattiassa huonekalujen jättämiä suuria värieroja ja paikoittain syviäkin naarmuja. Hionnasta tulikin ennakoitua haasteellisempi. Lattia jouduttiin lopulta hiomaan käsittääkseni x 4. Hionnan alettua selvisi työn haasteellisuus. Urakoitsija päätyi tekemään koelakkauksen yhteen huoneeseen ennen kuin muita huoneita jatkettiin, jotta voitiin arvioida etukäteen lopputuloksen laatua. Ylimääräiset hionnat koelakkauksineen nostivat kustannuksia. Kustannuksista neuvoteltiin ja urakoitsija tarjosi myös maalausvaihtoehtoa, jolloin kustannusarvioissa olisi urakan suhteen pysytty. Pidättäydyimme alkuperäisessä valkokuultolakkaussuunnitelmassa haasteista huolimatta. Onneksi näin, koska lopputulos oli loistava. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kiitos!

Kiitos palautteestanne, tämä lämmittää mieltämme ja sydäntämme. Aina kun asiakas on tyytyväinen niin silloin tiedämme onnistuneemme täydellisesti.
Kohteenne todellakin oli haastava, ja 13,5 miestyötunnissa se saatiin kuitenkin hoidettua ja olimme itsekkin tyytyväisiä lopputulokseen jota emme uskaltaneet edes odottaa. Lattianne hiottiin 5 kertaan.

Suuri kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssinä.

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.08.2018 15:08
Kaupunki: Jyväskylä 5

Miehet olivat jo ennen sovittua aikaa valmiina aloittamaan hommat ja 58 neliön hionta ja sävytys/lakkaus oli valmis 3,5h myöhemmin. Työn laatu miellytti vaativan asiakkaan silmää, vaikeat paikatkin saatiin hoidettua hienosti ja sovittu hinta piti. Voin suositella yritystä muillekin

Kiitos palautteestanne, ilo on myös meidän ilomme, ja että voimme sanoa että työ on meideän tekemämme. Asiakastyytyväisyyshän se on paras mittari. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena Jyväskylän alueella.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.08.2018 10:08
Kaupunki: Hyvinkää 5

Suomen parkettityöt oy kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Palvelu oli hyvää ja minua neuvottiin hyvällä ammattitaidolla. Ajankohdan sopiminen sujui toiveideni mukaan ja aikataulu piti niinkuin luvattiin. Lopputulos oli todella hyvä ja hommat hoituivat ripeästi.

Kiitos palautteesta, on aina ilo palvella teitä ja paras palkinto on asiakastyytyväisyys.

Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi valokuvin referenssikohteena. Kohde lakattiin harmaakuultolakkauksena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.08.2018 19:08
Kaupunki: espoo 4

Kaikki järjestelyt ja hionta menivät erinomaisesti. Muutama haaste tuli sen vuoksi, että yritys ei ollut katsonut kohdetta etukäteen, mutta he tarjosivat mahdollisuutta vetäytyä sopimuksesta. Jälki oli kuitenkin hyvää ja olimme tyytyväisiä.

Hei ja kiitos palautteesta. Kohteeseen ei päässyt tutustumaan etukäteen, ja ongelmat selvisisvät vasta paikanpäälle tultuamme, ja pohjat olivat erittäin huonot. Mutta saimme loihdittua lattiasta kuitenkin siistin ja kelpo lattian.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.07.2018 12:07
Kaupunki: Espoo 5

Muutimme uuteen rivitaloon johon tilasimme parketin valkolakkauksen ja hionnan. Urakoitsija kuitenkin ammattitaitoisesti huomasi, että parkettia ei tarvitse hioa, sen ollen kohtuu vasta hiottu. Teimme siis pelkän parketin valkolakkauksen. Näin säästimme sekä rahaa (hionnan jäädessä pois) että yhden parketin hionnan vielä tulevaisuutta varten. Olemme erittäin tyytyväisiä urakoitsijan tapaan työskennellä asiakkaiden parissa sekä ennen kaikkea työn laatuun. Saimme juuri sellaisen valkolakatun parketin kuin olimme halunneetkin.

Oikein paljon kiitoksia palautteesta. On ilo palvella asiakkaita ja hyvä palaute lämmittää aina mieltämme. Ja se että voimme täyttää asiakkaiden toiveet.

Kiitos vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa sinne ja odostusaajan loppua.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.07.2018 15:07
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Huippu tiimi! Remontti valmistui sovitussa ajassa ja pinnat ovat kuin uudet. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos lämpimästä palautteesta. Ja kiitos teille että saimme palvella teitä ja että voimme käyttää kohdettanne referenssi kohteena kuvin.

Ne saa pyytämällä.

T. Suomen Parkettityöt Oy Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.07.2018 13:07
Kaupunki: Paimio 5

Loistavaa työtä, persoonallinen ja asiallinen palvelu. Kiireellinen aikataulu ja vielä heinäkuussa kun Suomi on kiinni, kaikki meni täydellisesti nappiin. 45 m2 vain 2,5 tuntia ja lattia on täydellinen. Hämmästyttävän vähän pölyttää ammattilaisten laitteilla. Suosittelen vilpittömästi Suomen Parkettityöt Oy poikia kaikille! Kiitokset vielä kerran koko tiimile erinomaisesta palvelustanne!

Kiitos lämpimästä ja mukavasta palautteestasi, oli ilo palvella. Ja tämä miellyttää että asiaksa on tyytyväinen työhömme ja palveluumme.

Lämmintä kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.07.2018 23:07
Kaupunki: Oulu 5

Häkellyttävän ripeää toimintaa. 75 neliön lattian hionta ja valkokuultolakkaus valmistui 3,5 tunnissa. Toivoimme, että lattiasta tulee mahdollisimman luonnollinen ja saimme mitä halusimme. Olemme ulkonäköön ja työnjälkeen erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella tätä urakoitsijaa.

Hei kiitos palauteesta ja että olitte tyytyväisiä työsuoritukseemme. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.07.2018 19:07
Kaupunki: Turku 5

Nopea ja tehokas. 30 neliötä parketin hionta ja kuusinkertainen lakkaus kahteen tuntiin. Jälki hyvää.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssinä turun kohteita ajatellen.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.07.2018 10:07
Kaupunki: Espoo 5

Lattiaremonttimme meni oikein hyvin, olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Lattia näyttää monenkertaisesti paremmalta kuin entinen lattia. Kohde oli haastava, lattia oli käyrä, mutta se ei ollut este.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettanne valokuvin referenssi kohteena.

Aurinkoista kesää

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.07.2018 20:07
Kaupunki: Joensuu 5

Koko homma sujui alusta loppuun kiitettävän mallikkaasti. Sain tarjouksen pian tarjouspyynnön jättämisen jälkeen ja tämän jälkeen käytännön asioista sopiminen onnistui vaivattomasti ennen remonttia. Myös varsinainen työ suoritettiin ammattitaidolla ja sovitusti. Paikalle saapui kolme työmiestä, jotka toimivat hyvin yhteen. Ensin arvioitua huonokuntoisemmaksi ja haastavammaksi osoittautunut parketti hiottiin ja valkolakattiin sovitun aikataulun mukaisesti reilussa kolmessa tunnissa. Hämmästyttävää! Ja vaikka lattian heikko kunto toi lisähaasteita työsuoritukseen, niin myös sovittu budjetti piti. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen: vanha, kolhuinen, väärin asennettu ja auringon pahasti kellastama parketti sai uuden ja raikkaan valkoisen ilmeen ammattilaisten käsittelyn jälkeen. Vahva suositus kaiken kaikkiaan - hinta/laatusuhde timanttia ja kaiken lisäksi myös asiakkaan huomiointi ja asiakaspalvelu pelasi mallikkaasti (tämä ei kovinkaan usein päde remonttifirmojen kohdalla oman kokemukseni mukaan).

Kiitos palautteesta. Ilo on kokonaan puolellamme. Tyytyväinen asiakas on paras palaute.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.07.2018 22:07
Kaupunki: Helsinki 5

Todella suuret kiitokset tälle neljän hengen ryhmälle, joka saapui paikalle hyvissä ajoin ja taikoi vuosikymmeniä vanhasta parketista lähestulkoon uuden muutamissa tunneissa! Kohde käytiin hyvin läpi sähköpostitse/puhelimitse jo tarjousvaiheessa ja sain myöhemminkin erinomaisia neuvoja muutamiin ongelmakohtiin - kuten keskellä lattiaa ollen suuren kolon paikaamiseen ennen hiontaa. Kommunikoiti on mutkatonta ja asiallista, ryhmä selkeästi tietää tarkalleen, mitä ovat tekemässä ja pelaa hienosti yhteen. Hinta tarkistettiin vielä paikan päällä kuntotarkastuksen yhteydessä ("ennen remonttia" kuvat eivät toki kerro tekijälle koko tilannetta) ja siinä pysyttiin, vaikka työ oli oletettua vaikeampi ja vei siten arvioitua pidemmän ajan. Suosittelen tätä porukkaa mielelläni - asenne on todellinen "tekemisen meininki"! Ja vanhan lattian kunnostus sen vaihtamisen sijaan kustannustehokas ekoteko.

Kiitos palautteesta. Kanssasi oli erittäin mukavaa asioida ja kommunikoida. Ymmärsit hyvin ongelmat ja haasteet lattiaasi liittyen jota monet eivät ymmärrä. Olit hoitanut esivalmisteluohjeiden mukaisesti hyvin asuntosi työtä vaille valmiiksi ja poistanut kaiken työtä rajoittavat esteet. Kiitos että luotit meihin ja saimme lattiasi uuteen loistoon.

Lämmintä kesän jatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2018 10:07
Kaupunki: Oulu 5

Kellastunut ja kulahtanut tammiparketti hiottiin ja valkokuultolakattiin. Lopputulos oli parempi kuin uskalsimme kuvitellakaan ja lattia kuin uusi! Laadukasta ja ripeää toimintaa!

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella teitä. Asiakkaan palaute aina lämmittää sydäntä. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssi kohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2018 08:07
Kaupunki: Tuusula 5

Lattia oli melko huono kuntoinen, mutta parkettiporukka teki ihmeitä ja sai tummentumat ja vesivauriot hiottua lattiasta pois. Päälle levitettiin valkolakka, himmeä. Lopputulos oli todella hieno ja kommunikaatio sujui todella hyvin työnjohdon kanssa. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta, oli ilo asioida kanssanne. Kyllähähän kohde vaati hiukan venymistä ja vaati todella paljon tiimiltä. Mutta lopputulos kruunasi kaiken. Hyvää kesän jatkoa teille Tuusulaan.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.06.2018 14:06
Kaupunki: Lahti 5

Ammattitaidolla ja erittäin nopealla aikataululla hienosti tehty työ! Paras hinta-laatu - suhde! Suosittelemme!

Kiitos palutteestanne. Ja oikein hyvää kesän jatkoa teille sinne Lahteen

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.06.2018 09:06
Kaupunki: Pirkkala 5

Mukava persoonallinen & ammattitaitoinen palvelu alusta loppuun! 14 v. vanha kulahtanut parkettilattia muuttui työmiesten käsissä kuin uudeksi ja kellertävä väri vaaleni kädenkäänteessä upeaksi. Erittäin tyytyväisiä olemme lopputuloksesta! Suuri kiitos tehokkaalle työtiimille :)

Kiitos paljon palautteesta ja arvostuksesta meitä kohtaan. Oli ilo palvella teitä ja kiitos että saamme myös teidän kohdettanne käyttää referenssi kohteena. Hyvää kesänjatkoa teille sinne Pirkkalaan.

T. Suomen Parkettityöt Oy:n tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 18:06
Kaupunki: Kerava 5

Työ oli nopeaa, mutkatonta ja valmistui kaiken lisäksi reippaasti etuajassa. Vaalennuksen osalta asiakasta kuunneltiin ja lattian sävystä tuli juuri niin maltillisen vaalea kuin puhuttiinkin. Olen tyytyväinen.

Kiitos palautteesta. Ja suurkiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Tässä oiva osoitus lopputuloksesta kun halutaan kevyt valkaisu lattialle. Ja joka on maltillinen ja ei liikaa muuta tammiparketin olomuotoa. Eikä luonnollista ulkonäköä, mutta antaa mukavan säväyksen kevyellä valkokuultolakkauksena.

Hyvää juhannuksen alusaikaa sinne

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 13:06
Kaupunki: Hollola 5

Olemme erittäin tyytyväisiä työnlaatuun ja etenkin hyvin sovitussa aikataulussa pysymiseen.

Kiitos palautteesta. Kiitos että saimme palvella teitä ja että olette tyytyväisiä työnlaatuun ja palveluumme.

Hyvää juhannuksen alusaikaa teille sinne Hollolaan.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.06.2018 09:06
Kaupunki: Espoo 5

Taikurimainen suoritus. Kahdeksan ruutua täysin irti ja alusta epätasainen ontelolaatan liikkumisen jäljiltä. Nyt ongelmaa ei edes huomaa. Työ tehtiin ajallaan, sovitusti ja järkihintaan.

Kiitos palautteesta. Ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja koko kokonaisuuteen.

Hyvää juhannuksen alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.06.2018 13:06
Kaupunki: Espoo 5

Erinomaisen ammattitaitoista palvelua ja työnjälkeä joka suhteessa. Erittäin täsmällinen ote tekemiseen ja viimeisenpäälle ammattitaitoista toimintaa. Saimme timanttisen parketin (n. 45 m2 pinta-alaa) parissa tunnissa, Nyt se on kuin uusi, mutta hienompi! Parempaa hinta-laatusuhdetta ei voi toivoa eikä kuvitella, täydet pinnat ja vähän päälle. Eipä tarvitse metsästää urakoitsijaa kun myöhemmin laitan vielä rappuset uuteen kuosiin :)

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saimme palvella teitä, ja että olette tyytyväisiä meihin joka suhteessa. Suurkiitos että saamme käyttää kohdettasi myös referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.06.2018 19:06
Kaupunki: Vantaa 5

Nopea ja hyvä. Osittain tummentunut parketti kiiltää kuin uusi.

Parketin hionta olikin työläs sen vaurioituneen ja tee se itsemies tyyliin paikattuna ja mustuneen. Mutta siitä todellakin saatiin loihdittua siiti ja hieno lattia. Kiitos että saimme palvella sinua ja että saamme käyttää kuvia myös tästä kohteesta referenssinä. Hyvää kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.06.2018 21:06
Kaupunki: Helsinki 5

Hienosti sai pojat palautettua 30 vuotta vanhan tammiparketin henkiin. Aikataulu piti ja koko operaatio tapahtui kirjaimellisesti kädenkäänteessä (n.2h / 45m2). Lämpimät suositteluni etenkin valkolakkauksen osalta.

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi valokuvin referenssi kohteena. Haastetta riitti, ja tulihan siitä komea lattia valkokuultolakattuna. 3 miehen voimin 6 miestyötuntiin oli kova urakka. Ja kiitos että saimme palvella sinua, hyvää kesän jatkoa sinulle. T, Suomen Parkettiyöt Oy:n pojat

Suomen Parkettityöt Oy

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä 8/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

N. 40 neliömetrin vanhan pohjiltaa kieron ja kärsineen ja osittain mustuneen tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä puolikiiltävänä.

Kuvia saa ennen ja jälkeen ja katso arvostelu

pyökki lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja puolikiiltävänä 8/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

Kärsineen ja mustuneen sekä naarmuuntuneen pyökkilautaparketin uudelleenhionta ja lakkaus valkokuultona sekä puolikiiltävänä.

Lattiasta tuli todella siisti ja hieno. Kuvia ennen ja jälkeen saa pyydettäessä

saarnilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 8/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

N. 25 neliömetrin vanhan ja pahasti naarmuuntuneen saarnilautaparketin uudeleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

Lattiasta tuli kuin uusi. Kuvia saa ennen ja jälkeen

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus puolikiiltäävänä 8/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

Vanhan hiukan jo eläämää nähneen n 35 neliömetrin tammimosaiikiparketin uudelleen hionta ja lakkaus.

Kuvat ennen ja jälkeen saa pyydettäessä

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 8/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1250 €

N. 30 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ SEKÄ VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN

KATSO ARVOSTELU

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä 8/2019 YLIVIESKA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

N. 50 NELIÖMETRIN JA TODELLA PAHOIN KÄRSINEEN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUUKLTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE, KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ ENNEN JA JÄLKEEN SEKÄ KATSO PALAUTE

tammimosaiikkiparketin ( Kalanruotokuviossa) hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä 8/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

Noin 30 neliömetrin tammimosaiikkiparketin kalanruotokuviolla uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä.

Kohde referenssikohde, ja lopputulos erinomainen, lähtökohta huomioiden.

Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 8/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

VANHAN JA ALUSTALTAAN EPÄTASAISEN NOIN 60 NELIÖMETRIN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ JA VALKOKUULTONA

LATTIASTA TULI PAREMPI KUIN OSATTIIN ODOTTAA JA KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 8/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

N. 25 VANHAN JA KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 8/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

N. 80 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIASTA SAATIIN TODELLA UPEA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ JA KATSO PALAUTE

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 8/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

26 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Kuvia ennen ja jälkeen saa pytämällä

Tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 8/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

N. 35 neliömetrin vanhan ja itsekorjatun osittain olevan mosaiikkiparketin uudelleenhionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä

kuvia saa ennen ja jälkeen pyytämällä

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN JA POHJILTTA HIUKAN KIERON SEKÄ OSITTAIN VAURIOUTUNNEEN 30 NELIÖMETRIN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
950 €

N. 25 neliömetrin tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä puolikiiltävänä

kuvia saa ennen ja jälkeen pyytämällä

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

N. 35 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

kuvat ennen ja jälkeen saa pyytämällä

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

N. 65 NELIÖMETRIN POHJILTAA HIUKAN KIERON MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

N. 80 NELIÖMETRIN VANHAN MUTTA HYVÄKUNTOISEN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA

LATTIASTA TULI JUURI SELLIANEN KUIN TILAAJA TOIVOI

KATSO PALAUTE

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 7/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2900 €

KÄRSINEEN JA HIUKAN MUSTUNEEN JA KULUNEEN JA POHJILTAA HIUKAN EPÄTASAISEN VANHAN MOPAN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIA SAI UUDEN PÄIVITYKSEN JA JOSTA TULI HYVÄ

KATSO PALAUTE

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

HYVÄKUNTOISEN MUTTA KELLASTUNEEN JA PATIONOITUNEEN TAMMILAUTAPARKETIMN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIA SAI UPEAN UUDEN ILMEEN

KATSO PALAUTE

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

N. 35 NELIÖMETRIN JA PAHASTI KULUNEEN JA MUSTUNEEN MONIN PAIKOIN OLEVAN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA TULI VIELÄ KELPO JA SIISTI. JA SAI PITKÄKSI AIKAA UUDEN ELÄMÄN

Pyökkilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

N.36 NELIÖMETRIN JA POHJILTAA EPÄTASAISEN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA TULI UPEA

KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ ENNEN JA JÄLKEEN

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

VANHAN JA KULUNEEN JA HIUKAN MUSTUNEENKIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIASTA TULI KOMEA. KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYTÄMÄLLÄ

REFERENSSIKOHDE, KATSO PALAUTE

saarnilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Noin 45 neliömetrin erittäin huonokuntoisen ja koiran pissaaman ym vaurioituneen saarnilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmänä ja valkokuultolakattuna. lattiasta saatiin loihdittua vielä kelpo lattia.

Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen

Tammimosaiikkiparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

N. 23 neliömetrin jo eläämää nähneen tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna

Kuvia ennen ja jälkeen saa pyytämällä

vaahtera lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

N. 45 NELIÖMETRIN VANHAN JA KULUNEEN VAAHTERAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauKSEN AJA PUOLIKIILTÄVÄNÄ 7/2019 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

PAHOIN KULUNEEN JA POHJILTAAN EPÄTASAISEN N. 70 NELIÖMETRILTÄÄN OLEVAN MOSAIKKIPARKETIN UUDELEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYTÄMÄLLÄ

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 7/2019 NOKIA

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

22 NELIÖMETRIN JA KULUNEEN KOIUVULAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE JA KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYTÄMÄLLÄ

saimaparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä. 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

VANHAN PAHASTI KULUNEEN JA KÄRSINEEN SAIMAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS. NOIN 45 N
lATTIASTA SAATIIN LOIHDITTU HIENO JA LOPPUTULOS OLI YLI ODOTUSTEN

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3100 €

N. 100 N VANHAN JA KULUNEEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VAÖLKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄ'LKEEN

KATSO ARVOSTELU

Merbau lautaparketin pintalakkaus 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

VANHAN MUTTA HYVÄKUNTOISEN MERBAU LAUTAPARKETIN PINTALAKKAUS

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus VALKOKUULTO puolikiiltävänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1650 €

VANHAN KELLASTUNEEN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE JA KATSO PALAUTE

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1700 €

VANHAN JA POHJILTAAN EPÄTASAISEN JA KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA SAATIIN LOIHDITTU KELPO LATTIA. KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

N. 75 NELIÖMETRIN KELLASTUNEEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

LOISTAVA LOPPUTULOS. KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN NOIN 57 NELIÖISEN TAMMILAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HBIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

LATTIASTA TULI KAUNIS

REFERENSSIKOHDE

saimaparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä. 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

22 NELIÖMETRIN SAIMAPARKETIN UUDELLEEHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

LATTIASTA TULI TODELLA HIENO. KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

KATSO TULEVA PALAUTE KOHTEESTA

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä ja valkokuultolakattuna 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

N. 60 neliömetrin kärsineen koiuvulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakattuna ja puolikiiltävänä

Lattiasta tuli upea, kuvia saa pydettäessä ennen ja jälkeen ja katso palaute

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 KAUNIAINEN

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

40 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMIMOSAIIKKI PARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA JA VALKOKUULTOON SÄVYTETTYNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

42 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SÄVYTETTYNÄ VALKOKUULTOON JA PINTA SILKINHIMMEÄNÄ.

KUVIA SAA PYYYTÄMÄLLÄ ENNEN JA JÄLKEEN JA KATSO PALUTE

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1650 €

Vanhan ja jo eläämää nähneen tammilutaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna

Lattiasta tuli hieno, kohde referenssikohde ja kuvia ennen ja jälkeen saa pyytämällä

pyökki lautaparketin hionta ja lakkaUS valkokuultolakkauksena JA SILKINHIMMEÄNÄ 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2050 €

VANHAN JA PALJON KÄRSINEEN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN.

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1500 €

NOIN 50 NELIÖMETRIN KOIUVULAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

LATTIA SAI UUDEN JA HIANON ELÄMÄN JA KÄYTTÖIKÄÄ PITKÄKSI AIKAA LISÄÄ

KUVIA SAA PYTÄMÄ'LLÄ

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1500 €

NOIN 50 NELIÖMETRIN KOIUVULAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

LATTIA SAI UUDEN JA HIANON ELÄMÄN JA KÄYTTÖIKÄÄ PITKÄKSI AIKAA LISÄÄ

KUVIA SAA PYTÄMÄ'LLÄ

pyökki lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

VANHAN JA KULUNEEN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMÄNÄ JA VALKOKUULTONA

LATTIASTA TULI UPEA

Tammilautaparketin /vaahtera hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3000 €

100 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMI-/VAAHTERA LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KOHDE REFERENSSIKOHDE, JA KUVIA SAA MYÖS PYYDETTÄESSÄ

KATSO PALAUTE

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakkauksenA 7/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

65 NELIÖMETRIN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

NOIN 25 NELIÖMETRIN VANHAN JA KÄRSINEEN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

LARTTIASTA TULI KUIN UUSI. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 7/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
980 €

HYVÄKUNTOISEN NOIN 25 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ SEKÄ VALKOKUULTOLAKATTUNA

PARKETTI SAI UUDEN ILMEEN KELTAISEN TILALLE.'

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENMNEN JA JÄLKEEN

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

VANHAN KULUNEEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 7/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

VANHAN HYVÄKUNTOISEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KELTAISUUS SAATIIN POIS JA ILME UUSITTUA

KOHDE REFERENSSIKOHDE

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

NOIN 75 NELIÖN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMÄLLÄ LAKALLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuutona ja silkinhimmeänä 7/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2350 €

NOIN 70 NELIÖMETRIN VANHAN KOPIVULAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIA SAI PITKÄSKSIAIKAA UUDEN LOISTAVAN ILMEEN

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

Tammilautaparketin hionta ja LAKKAUS puolikiiltävänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

40 N VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVAT ENEN JA JÄLKJEEN SAA PYYTÄMÄLLÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 6/2019 HYVINKÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

VANHAN NOIN 40 N TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA

KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2900 €

Vanhan öljytyn yksisäleisen tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja VALKOKUULTOLAKATTUNA

Lattiasta tuli siisti ja hieno.

Kohde referenssi kohde

Kuvia saa ennen ja jälkeen

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus puolikkiltävänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan kärsineen ja mustuneen mopan hionta ja lakkaus

Kuvat saa pyytämällä ennen ja jälkeen

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 6/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

VANHAN JA KÄRSINEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

LATTIASTA TULI KELPO LATTIA

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

pyökki lautaparketin hionta ja lakkaUS valkokuultolakkauksena JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ 6/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1650 €

VANHA JA LÄIKYKKÄÄN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

LATTIASTA TULI KAIKESTA HUOLIMATTA TODELLA KOMEA

KATSO ARVOSTELU 6/2019

tammimosaiikkiparketin väli hionta maalausalustaksi sopivaksi 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan mosaiikkiparketin kevyt välihionta jolla luodaan tartunpinta maalaukselle

kuvia saa pyydettäessä

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 6/2018 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

VANHAN PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettittyö
Budjetti
2900 €

NOIN 85 NELIÖMTRIN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN HIONTA JA LKAKKAUS 3 ERI TASOSSA VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

VANHAN JA KÄRSINEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultna ja silkinhimmeänä 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

N. 65 NELIÖMETRIN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ SEKÄ VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 LAHTI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

N. 25 NELIÖMETRI TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 6/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

VANHAN JA PAHOIN KÄRSINEEN JA VAURIOITUNNE MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena puolikiiltävävnä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1650 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeksi lakattuna.

Kuvia saa ennen ja jälkeen pyydettäessä

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

Vanhan ja hiukan kärsineen n. 90 neliömetrin koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltäväksi

Kuvat saa ennen ja jälkeen pyydettäessä

saarnilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2300 €

Vanhan ja hiukan käsrsineen ja kellastuneen saarnilautaparketin uudelleenhionta ja lakkaus silkinhimmeänä sekä valkokuultolakkausena.

Kuvia saa pyydettäessä ennen ja jälkeen

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

VANHAN MUTTA HYVÄKUNTOISEN TAMMILAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULLOKSI JA SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA TULI SIISTI JA SAI UPEAN UUDEN ILMEEN

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus ja silkinhimmeänä 6/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Vanha ja kärsineen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeäksi

Lattiasta tuli hiono ja myyntiä varten loistava

Kuvia saa pyydettäessä

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Noin 30 vuotta vanhan ja eläämää näöhneen tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhiäksi

Lattia sai pitkäksi aikaa uuden ilmeen ja käytön

Kuvia saa ennen ja jälkeen pyydettäessä

kirsikka sävyisen tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

Vanha hyväkuntoisen kirsikkasävytetyn tammilautaparketin udeellen hionta ja lakkasu sävytettynä valkoikuultolakkauksenba sekä silkinhimmeäksi

Lattia sai upean uuden ilmeen

kuvia saa pydettäessä ennen ja jä'lkeen

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2800 €

N. 90 neliömetrin vanhan lautapareketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultona

Lopputulos oli täydellinen

kuvia saa ennen ja jälkeen pyydettäessä

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

NOIN 40 NELIÖMETRIN JA TEESE ITSEMIES TYYLILLÄ AIEMMIN HIOTTUNA. PARKETIN UUDELEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SIOLKINHIMMEÄNÄ.

KUVIA KOHTEESTA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2050 €

Vanhan ja hiukan mustuneenkin 65 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä sekä valkokuultolakattuna.

Tuli hiono. Kuvia ennen ja jälkeen saa pyydettäessä

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1600 €

N. 50 NELIÖMETRIN VANHAN JA KULUNEEN JA OSITTAIN MUSTUNEEN PARKETIN UUDELEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

LATTIASTA TULI UPEA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 6/2019 HAUSJÄRVI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1600 €

VANHAN JA JO HIUKAN KÄRSINEEN MOSAIIKKIOPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIA SAI PITKÄKSIAIKAA UUDEN ILMEEN JA KESTON

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 9/2019 PIRKANMAA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3300 €

N. 110 NELIÖMETRIN VANAHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA TULI HIENO JA SAI PITKÄN ELINKAAREN LISÄÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 6/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan ja kohtuu kuntoisen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus.

kuvia ennen ja jälkeen saa pyytämällä

Lautalattian hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla 6/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
4300 €

VANHAN JA PAHOINKULUNEEN LAUTALATTIAN UUDELLEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

LATTIASTA TULI UPEA

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ. REFERENSSI KOHDE

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 6/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

HYVIN SÄILYNEEN TAMMILAUTAPARKETIN KEVYT VÄLIHIONTA JA PINTALAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

tammILAUTAPARKETIN hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

PAHASTI KÄRSINEEN JA MUSTUNEENVANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

LATTIASTA SAATIIN TEHTYÄ VIELÄ KELPO LATTIA JA ELINKAARTA PITKÄKSIAIKAA LISÄÄ

KUVIA SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 5/2019 KAUNIAINEN

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

LATTIA OLI JO HYVÄKUNTOINEN ALKUUNSA MUTTA ILME KIRKASTUI KUMMASTI

Pyökkilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2600 €

N. 85 neliömetrin vanhan pyökkilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä.

Kuvia saa pyydettäessä ennen ja jälkeen

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 5/2019 NOKIA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

40 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

LATTIASTA TULI SIISTI JA KELPO LATTIA JA SAI UUDISTUNEEN ILMEEN PITKÄKSIAIKAAN

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

Huoinokuntoisen vanhan n. 60 neliömetrin tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä.

Lattia sai uuden elämän ja siitä saatiin loihdittua kelpo lattia. Kuvia saa pyydettäessä

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 5/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

Vanhan ja kellastuneen n. 60 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä.

Lattiasta tuli upea, kuvia saa pyydettäessä

TAMMI LAUTAPARKETIN uudelleenhionta ja lakkaus silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

VANHAN 45 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ ÉNNEN JA JÄLKEEN

tammi mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

62 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja puolikiiltävänä 5/2019 LAPPEENRANTA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
600 €

20 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JHA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena puolkikiiltävänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

25 NELIÖMETRIN VANHAN JA KULUNEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ PUOLKIKIILTÄVÄNÄ

LATTIASTA TULI UPEA. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

Vanhasta ja kärsineestä tammimosaiikkiparketista saatiin luotua uusi ilme ja taas matka jatkuu pitkään

Kuvia saa pyydettäessä

Saarnilautaparketin uudelleen hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 5/2019 VAASA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan saarnilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja puolikiiltävänä

Kuvia saa pyydettäessä

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

48 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KOHDE FYYSINEN REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 5/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

VANHAN 65 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA

KUVIA SAA PYYDETÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja LAKKAUS silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

40 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkauS PUOLIKIILTÄVÄNÄ 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1550 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA KOHTEESTA SAA PYYDETTÄVÄSSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

VANAHAN JA KULUNEEN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

tammimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

VANHAN 60 NELIÖMETRIN TAMMIMOSAIIKKIPARKETIN UDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMEÄNÄ SEKÄ VALKOKUULTONA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 5/2019 LAPPEENRANTA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

24 NELIÖMTRIN VANHAN JA PAJ´HOIN JO KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkausena 5/2019 LAPPEENRANTA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitYöt
Budjetti
2400 €

80 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ. KOHDE REFERENSSIKOHDE

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 5/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2900 €

Vanhan tammiparkettilattian uudelleen hionta ja lakkaus.

Kuvat saa pyytämällä. Referenssikohde. Katso palaute 9.5.2019

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 5/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

23 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN JOKA OLI KELLASTUNUT SEN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

Tammilautaparketin hionta ja LAKKAUS silkinhimmeänä 5/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

60 NELIÖN VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA SOITTAMALLA

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 5/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2600 €

VANHAN JA KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.
KUVIA SAA PÅYYDETTÄESSÄ JA KATSO PALAUTUS 6.5.2019

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 5/2019 KUOPIO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
600 €

12 NELIÖMETRIN MAKUUHUONEEN UUDEELLEHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
20109
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1550 €

N. 55 NELIÖMETRIN VANHAN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDE´LLEEN HIONTA JHA LAKKAUS SILKINHIMMMEÄNÄ.

HYVÄ REFERENSSIKOHDE, KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

35 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.
KOHDE REFERNSSIKOHDE JA KATSOI TULEVA ARVOSTELU SIITÄ

sauvaparketin uudelleenhionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 LAHTI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1650 €

50 - LUVUN VANHAN SAUVAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KATSO TYULEVA PALAUTE JOKA TULEE VIIVEELLÄ.

merbau lautaparkettilattian hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

Noin 60 neliömetrin merbau lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

kuvat saa pyydettäessä ennen ja jälkeen.

Kohde referenssikohde, katso palaute joka tulee tällä viikolla.

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
1250 €

VANHAN MOSAIKKIIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ.

KATSO PALAUTE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

TODELLA PAHASSA KUNNOSSA OLEVAN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.

LATTIASTA SAATIIN LOIDITTUA KELPO KAUNIS LATTIA

KUVAT SAA ENNEN JA JAÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ, PS KATSO ARVOSTELU

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1450 €

NOIN 40 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.
POHJISSA OLI AIKALAILLA HEITTOJA JA VAATI PALJON TYÖTÄ MUTTA LOPPUTULOS OLI HIENO.

KUVIA ENNEN JA JÄLKEEN SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Vanhan noin 40 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Kuvia saa pyydettäessä ennen ja jälkeen ja katso tuleva palaute pääsiäisen jälkeen.

vaahtera lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

´vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

Kuvat saa pyydettäessä ennen ja jälkeen

Lautalattian hionta ja valkokuultolakkauksena puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

20 NEÖLIÖMETRIN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan laminaattien alta kaivetun mosaiikkiparketin uudeleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä.

Kuvat ennen ja jälkeen saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKAUS VALKOKUULTONA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN SOITTAMALLA

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

VANHAN VAAHTERALAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄNÄ.

KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN SAA SOITTAMALLA

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 OULU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

N. 60 NELIÖMETRIN VANHAN TAMMI MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ. KATSO PALAUTE 12.4.2019

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

55 NELIÖMETRIN VANHAN JA PAHASTI KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA PAIKKAUKSEN KERA.

LATTIASTA TULI UPEA JA KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja LAKKAUS silkinhimmeänä 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

25 NELIÖMETRIN VANHAN VAAHTERA LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1250 €

37 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETINN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

NOIN 50 NELIÖMETRIN TODELLA KÄRSINEEN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ. lATTIASTA TULI TODELLA KAUNIS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautalattian hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2800 €

Vanhan noin 95 neliömetrin lautalattian uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä

Kuvia saa pyydettäessä

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 KLAUKKALA

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

NOIN 45 VANHAN JA PAHOIN KÄRSINEEN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ.TULI KAUNIS

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
20189
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1250 €

NOIN 38 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS PUOLKIILTÄVÄNÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

VANHAN KALARUOTOKUVIOISEN SAUVAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TUUSULA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

VANHAN KOIVULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE. KATSO TULEVA PALAUTE 8.4.2019

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä 4/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
600 €

12 NELIÖMETRIN MOSAIIKIPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus PUOLIKIILTÄVÄNÄ 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

VANHAN NOIN 50 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

KOHDE ANNAKADULLA JA REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 4/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

35 neliömetrin tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona

Katso palaute 3.4.2019

Lauataparketin hionta ja lakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
850 €

N. 20 neliömetrin hiukan kuluneen lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus

Kohde referenssikohde

MERBAULAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKJINHIMMEÄNÄ 4/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

NOIN 80 NELIÖMETRIN MERBAU LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus 4/2019 LAHTI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

VANHAN NOIN 65 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA KOHTEESTA PYYTÄMÄLLÄ/ REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus 4/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 3/2019 KUOPIO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
750 €

24 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEEL HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3500 €

VANHAN UNIGA LAKATUN LAUTALATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Tammilautaparketin hionta ja LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1850 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIKIILTÄVÄNÄ

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

55 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDEELLEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKLAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.
Lattia oli monin paikoin todella pahassa kunnossa mustumineen ja irtosäleineen, Korjauksien ja lakkauksien jälkeen siitäkin saatinn vielä kelpo lattia aikaiseksi.
Kuvia saa pyydettäessä.

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
paritalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lkkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä. Kuvia saa pyydettäessä. Kohde referenssikohde

Tammmilautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkinhimmeänä-

Kohde referenssikohde. Katso palaute 25.3.2019

Tammilautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3200 €

TAMMILAUTAPARKETIN 105 NELIÖMETRIÄ, UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

REFERENSSIKOHDE JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

pyökki lautaparketin hionta ja lakkasu valkokuultolakkauksena 3/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

N. 35-38 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, REFERENSSI KOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

Vanhan ja jo elää nähneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakklauksena ja silkinhimmeänä.

Kohde referenssi kohde ja kuvia saa pyytämällä

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan 40 neliömetrin mosaiikiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä

Kuvat saa kohteesta pyytämällä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

80 neliömetrin vanhan lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakkauksena

kohde referenssikohde. Katso ma tuleva palaute

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETTILATTIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KATSO ARVOSTELU 14.3.2019

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIUMMEÄNÄ.

KATSO ARVOSTELU 14.2.219

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2650 €

NOIN 85 NELIÖMETRIN KÄRSINEEN MOPAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

38 NELIÖMETRIN VANAHAN MOPAN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA KOHTEESTA ENNEN JA JÄLKEEN

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 KIRKKONUMMI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2350 €

KUVIA SAA KOHTEESTA

lautalattian uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona ja silkinhimmeänä 3/2019 PIRKKALA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

60 NELIÖMETRIN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE.
KATSO TULEVA PALAUTE 10.3.2019

Saarnilautaparketin uudelleen hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 3/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

VANHAN JA KULUNEEN SAARNILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Mosaiikki Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

VANHAN JO HIUKAN KÄRSINEEN PARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA SILKINHIMMEÄNÄ.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena / silkinhimmeänä 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

60 neliömetrin mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultona

katso palaute 6.3.2019

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan kärsineen mosaiikki parketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä. elipuolimattana

kuvia saa pyydettäessä

Lautalattian hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla ja valkokuultolakkauksena 3/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

40 neliömetrin lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus valkokuultona sekä silkinhimmeänä.
Referenssi kohde, kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 3/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

45 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKauksena sekä silkinhimmeänä.
Katso arvostelu 5,3,2109 vantaa

MOSAIIKKIParketin hionta 3/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
700 €

MOSAIIKKIPARKETIN HIONTA ASIKAS JATKAEN ÖLJYÄMÄLLÄ.

KATSO PALAUTE 4.3.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 3/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
700 €

25 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA
VALKOLAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.

Lautaparketin hionta ja lakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

60 neliömetrin lautaparketinnudeelleen hionta ja lakkaus puolikiiltävänä

Tilaaja voi myös esitellä kohdetta

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 2/2019 TURKU

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

30 NELIÖMETRIN MERBAU MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

kATSO ARVOSTELU

MOSAIIKKIParketin hionta ja sekä valkokuultolakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

N.34 NELIÖMETRIN VANHAN HUONOKUNTOISEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

kATSO PALAUTE 25.2.2018

KOHDE REFERENSSIKOHDE

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 2/2019 YLÖJÄRVI

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

80 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KATSO PALAUTE

Lauatalattian hionta ja lakkaus 2/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

N. 65 NELIÖMETRIN VANHAN JA SÄVYTETYN LAUTALATTIAN UUDEKLLEEN HIONTA JA LAKKAUS NORMAALI PUOLIKIILTÄVÄNÄ.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 2/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

47 NELIÖMETRIN PYÖKKILAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKUKSENA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ.

KOHDE REFERENSSIKOHDE JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, PALAUTE TULEE 2 PÄIVÄN PÄÄSTÄ.

Lautalattian hionta ja lakkaus silkinhimmellä lakalla 2/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3000 €

Noin hiukan allae 100 neliön pyökkilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla.
Kuvia kohteesta saa pyydettäessä.

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan 50 neliömetrin lautaparketin uudeelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

Kohde referenssikohde. Kuvia saa pyydettäessä. Arvostelu maanantaina luettavissa.

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

N. 29 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTOLAKKUKSENA

LATTIA REFERENSSIKOHDE. KUVIA SAA PYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä kevyt valkokuultolakkaus 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2200 €

N. 60 NELIÖMETRIN VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN PAIKKAUSKORJAUS JA HIONTA JA LAKKAUS KEVYELLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
800 €

29 NELIÖMETRIN VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
REFRERENSSIKOHDE

Lautalattian hionta ja lakkaus sekä sävytys harmaakuulto 2/2019 MÄNTSÄLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
1900 €

58 NELIÖN VANHAN LAUTALATTIAN UUDELLENHIONTA JA LAKKAUS HARMAAKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 2/2019

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus, kohde oli vaativa ja referenssikohde.

Kuvia pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultona 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

35 neliömetrin vanha mutta hyväkuntoisen lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona.

Kuvia saa pyydettäessä

Lauatalattian hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 2/2019 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1000 €

Vanhan 30 neliöisen lautalattian uudenn hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena silkinhimmeänä 2/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1500 €

Vanhan hyväkuntoisen lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkausena ja silkinhimmeänä.

Referenssikohde, bvalokuvia saa pyydettäessä

Lauatalattian hionta ja lakkaus 2/2019 KUOPIO

Vuosi
2019
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
580 €

LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA SEKÄ SILKINHIMMEÄNÄ

KOHDE REFERENSSIKOHDE

KATSO ARVOSTELU 1.21.2019 JA KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 2/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Vanhan 43 neliöisen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena ja silkin himmeänä

Kuvia saa pyydettäessä

Referenssikohde

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 1/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
2000 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

REFERENSSIKOHDE

Lautaparketin hionta ja lakkaus sekä sävytys valkokuultolakkauksena 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTONA.

KATSO PALAUTE 28.1.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus Silkinhimmellä lakalla valkokuultolakkauksena 1/2019 ESPOO

Vuosi
2019
Kohde
ERILLISTALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

Vanhan lautaparketin uudellen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna.

Kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakkauksena 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2500 €

Vanhan lautaparketin uudellenhionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla ja valkokuultolakkuksena

Kuvia saa pyydettäessä

Lautaparketin hionta ja lakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

30 NELIÖN JA KULUNEEN SEKÄ JO MUSTUNEEN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ ELI PUOLIMATTA LAKKAUKSENA.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄNÄ 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

Vanhan mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultona lakattuna

Katso arvostelu 22.1.2019

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2400 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ.

Parketin hionta ja lakkaus 1/2019 TAMPERE

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1300 €

LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS KIILTÄVÄNÄ
kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Lautaparketin hionta ja lakkaus Silkinhimmellä lakalla 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla eli ns. puolimatta.
Lattiasta tuli erittäin siisti.

Kuvia saa pyydettäessä

mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultona silkinhimmeänä 1/2019 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
LUHTITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1950 €

Vanhan laminaattien alta kaivetun hiukan jo kärsineen ja elämää nähneen parketin uudelleen kunnostus. Hiuottuna ja lakkattuna valkokuultolakkauksena ja kiiltoasteena silkinhimmeä lakkaus.

Lattiasta tuli upea. kuvia saa pyydettäessä

Mosaiikki Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 1/2019 VANTAA

Vuosi
2019
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2500 €

VANHAN JA KÄRSINEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.
JA KYLLÄ TULI UPEA LATTIA.

KOHDE REFERENSSIKOHDE

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 1/2019 ÄÄNEKOSKI

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS PUOLIMATTA ELI SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.

MOSAIIKKIParketin hionta ja valkokuultolakkaus 1/2019 HELSINKI

Vuosi
2019
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN MOPAN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS ( EUGALYTTUS)

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 1/2019 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2019
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1050 €

KATSO ARVOSTELU 2.1.2019

Lautaparketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä valkokuultolakkauksena 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2350 €

Vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeänä ja valkokuultolakattuna.
Kuvia kohteesta pyydettäessä. Referenssikohde.

MOSAIIKKIParketin hionta ja sekä valkokuultolakkaus 12/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN NOIN 50 NELIÖMETRIN VENGA MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

TUMMIEN PARKETTIEN VAALENTAMINEN HAASTAVAA, JA SITÄ EI KOKONAAN SAADA VAALEAKSI MUTTA OLEELLISESTI VAALEAMMAKSI KUIN ALKUPERÄINEN PIKMENTTI ON. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 KIRKKONUMMI

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2700 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS
KOHDE REFERENSSIKOHDE
KATSO TULEVA PALAUTE TÄNÄÄN TAI HUOMENNA 21.12.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1850 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA ARVOSTELU TULEE YLIHUOMENNA.

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 12/2018 YLÖJÄRVI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

Noin 50 neliömetrin Lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.
Katso palaute 18.12.2018. Kuvia saa pyydettäessä.

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus mattalakkauksena 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
3900 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETINN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA.
KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKI Parketin hionta ja lakkaus 12/12.2018

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

25 NELIÖMETRIN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLENHIONTA JA LAKKAUS
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/12.2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2100 €

VANHAN LAUTAPARKETTILATTIAN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS
KATSO TULEVA PALAUTE 13.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMEÄLLÄ LAKALLA 12/12.2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
PIENKERROSTALO
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1400 €

N. 100 VUOTTA VANHAN KOHTEEN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA.

HAASTETTA RIITTI, MUTTA LATTIASTA SAATIIN KOMEA LOPPUTULOS.

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1900 €

VANHAN JO PALJON ELÄÄMÄÄ NÄHNEEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS.

KATSO ARVOSTELU 12.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä SILKINHIMMEÄLAKKAUS 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

43 NELIÖMETRIN TAMMILAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKALLA

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ/KATSO ARVOSTELU

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

N. 40 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

kATSO ARVOSTELU 9.12.2018

Mosaiikki Parketin hionta ja VALKOKUULTOLAKKAUS 12/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1800 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. KOHDE REFERENSSIKOHDE

kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ.

Parketin hionta ja lakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

VANHANAJAN SAUVAPARKETIN KALARUOTOON ASENNETTUNA, HIONTA KA LAKKAUS.

REFERENSSI KOHDE

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus VALKOKUULTOLAKKAUKSENA 12/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2250 €

VANHANAJAN PARKETTI LAKATTUNA VANHAAJANLAKOILLA. VAATII SUUREN TYÖN. LOPPUTULOS YLITTI ODOTUKSET
REFERENSSIKOHDE. KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1200 €

VANHAN LAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA
kUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus 12/2018 JYVÄSKYLÄ

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
2000 €

TODELLA HAASTAVAN VANHANAJAN MOSAIIKKIPARKETI UUDELLEENHIONTA JA LAKKAUS

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ, KOHDE MYÖS REFERENSSIKOHDE

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 12/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1700 €

Vanhan tammilautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena

Kuvia sa pyydettäessä. Katso palaute 3.12.2018

Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 NURMIJÄRVI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

N. 60 NELIÖMETRIN KIRSIKKA LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

Lattia sai uuden ilmeen ja siitä tuli hyvä. Kuvia saa pyydettäessä.

Parketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 11/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

Vanhan n.30 neliön lautaparketin joka oli pahoin kulunut sen uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.
Katso arvostelu 29.11.2018

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 LAPPEENRANTA

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Vanhan ja kuluneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla, sekä paikkakorjaus

Kuvat saa pyytämällä

Mosaiikki Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
PARITALO
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
2400 €

Vanhan mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus himmeällä lakalla.

Katso arvostelu 27.11.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeänä 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1700 €

55 NELIÖMETRIN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ JA VALKOKUULTONA
KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

MOSAIIKKA Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1700 €

Vanhan ja erittäin pahoin kuluneen ja mustuneen mosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus.
Lattiasta tuli hieno. Mutta vaati myös paljon työtä. Kuvia saa pyydettäessä.

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
Parkettittyöt
Budjetti
1300 €

Vanhan lautaparketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena.

Katso arvostelu 19.11.2018.

Parketin hionta ja lakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

45 NELIÖISEN MOSAIIKKIPARKETTILATTIAN HIONTA JA LAKKAUS

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 KIRKKONUMMI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

VANHAN TAMMILAUTAPARKETIN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ KATSO PALAUTE JOKA ANNETAAN PERJANTAINA 16.11.2018

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
201
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
900 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ

KUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja valkokuultolakkaus silkinhimmeällä lakalla 11/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1000 €

Vanha ja paljon kärsineen sauvaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkausena silkinhimmeänä-

Kuvia saa pyydettäessä. Katso arvostelu 12.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena 11/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1650 €

Vanhan koivulautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus valkokuultolakkuksena.
Katso arvostelu 7.11.2018

Parketin hionta ja VALKOKUULTOLAKKAUS SILKINHIMMEÄNÄ 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1050 €

KOIVULAUTAPARKETIN UUDEELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMELLÄ LAKALLA JA VALKOKUULTOLATATTUNA

KATSO ARVOSTELU 6.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus silkinhimmeällä valkokuultolakkauksena 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1350 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS SILKINHIMMEÄLLÄ VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

PS. KATSO ARVOSTELU 7.11.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä lakkaus 11/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1100 €

2 eri osassa suoritettu vanhan lautaparketin uudelleen hionta ja lakkaus.
Kuvat saa pyydettäessä

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 11/2018 UUSIKAUPUNKI

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1600 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS. kUVAT SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin valkokuultolakkaus 11/2018 HELSINKI

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettityöt
Budjetti
1300 €

Hyväkuntoisen tammilautaparkettilattian käsittely valkokuultolakkauksena

Kuvat saa pyydettäessä. Katso arvostelu. 31.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 OULU

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1100 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KUVAT SAA PYYTÄMÄLLÄ SAARNIPARKETTIA JA VALKOKUULTOLAKATTUNA

KATSO ARVOSTELU 30.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 TAMPERE

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1500 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS

KATSO ARVOSTELU 30.10.2018

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
3150 €

VANHA MOSAIIKKIPARKETIN KORJAUSPAIKKAUS JA HINTA JA LAKKAUS KEVYT VALKOKUULTOLAKKAUKSENA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 VANTAA

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
ParkettitTyöt
Budjetti
1400 €

VANHAN LAUTAPARKETIN UUDELLEENHIONTA JA VALKOKUULTOLAKKAUS

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA 10/2018 SIPOO

Vuosi
2018
Kohde
Omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2700 €

VANHAN MOSAIIKKIPARKETIN UUDEELLLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKAUKSELLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA KATSO ARVOSTELU 24.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus SILKINHIMMEÄLLÄ LAKKALLA 10/2018 KUOPIO

Vuosi
2018
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
1600 €

VANHAN LAUTAPARKETTILATTIAN UUDELLEEHIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUSENA SILKINHIMMEÄLLÄ LAKALLA

KUVIA SAA PYYDETTÄESSÄ JA KATSO PALAUTE 10/2018 KUOPIO

MOSAIIKKIParketin hionta ja lakkaus sekä valkokuultolakkaus 10/2018 ESPOO

Vuosi
2018
Kohde
rivitalo
Tyyppi
Parkettitryöt
Budjetti
2300 €

VANHAN JA ONGELMAISEN MOSAIIKKIPARKETIN UUDELLEEN HIONTA JA LAKKAUS VALKOKUULTOLAKKAUKSENA JA SILKINHIMMEÄNÄ

KUVIA SAA PYYTÄMÄLLÄ JA KATSO ARVOSTELU 22.10.2018

Parketin hionta ja lakkaus 10/2018 JÄRVENPÄÄ

Vuosi
2018
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Parkettitryöt