Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

Yritys Suomen Parkettityöt Oy (2820417-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 228 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2019 Suomen Parkettityöt Oy teki liikevaihtoa 442 000 € ja tulosta 145 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Suomen parkettityöt Oy takaa laadukkaan palvelun kaikissa parkettialaan liittyvissä töissä. Yrityksemme omaa vankan kokemuksen alan töistä, ja on vakavarainen ja luotettava. Tämä kuvastaa yrityksen ammattitaitoa, luotettavuutta, toimintavarmuutta, laadukkaan työn osaamista sekä taloudellista tilannetta.

TOIMINTA
Päätoiminta on parkettilattian hionta, parkettilattian lakkaus, parkettilattian sävytys, lautalattian hionta, lautalattian lakkaus, lautalattian sävytys yms. työt.

Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi lattiaan mahdollisesti liittyvät ongelmakohdat tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja kartoitamme mitä toimenpiteitä työ edellyttää.

Suomen parkettityöt Oy:ssä työt suoritamme vankalla ja rautaisella kokemuksella sekä ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Täydenpalvelun parkettiliikkeenä takaamme onnistuneen lopputuloksen ja työ hoidetaan hyvää rakennustapaa noudattaen ammattitaitoisten henkilöstön voimalla sovitun aikataulun mukaisesti.

PÄÄTOIMIALUEET
Päätoimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen. Toimintaa myös ympäri suomen esim. Turku, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja Pohjanmaa-akseli. Kannattaa soittaa muualtakin ja pyytää tarjouksia. Vastaamme kaikista käyttämistämme tuotteista ja olemme kattavasti vastuuvakuutettu yritys.

LAATUKRITEERIT
Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita ja materiaaleja. Kohteesta laadimme aina kirjallisen työtilaussopimuksen, joka takaa sovitut asiat ja toimenpiteet kohteesta. Suorittamastamme työstämme saat kotitalousvähennysoikeuden. Asiakkaisiimme kuuluvat yksityiset kotitaloudet, julkinen sektori, kaupungit ja kunnat, yhteisöt ja erillaiset yritykset.

Yrityksen palvelut

Parketti/-puulattioiden hionnat, lakkaukset, asennukset, sävytykset,

Huoltolakkaukset

Arvosteluja 228 | Keskiarvo 4.6

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 28.09.2020 09:09
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki sujui vaivatta ja jälki oli erinomaista huolimatta lattian/kohteen haastavuudesta. Positiivista oli myös pölyttömyys, heillä käytössä koneet jotka keräävät 99% pölystä. Erityiskiitos yrittäjälle, jotka suostuivat tekemään kohteen huolimatta siitä, että kohde sijaitsi hissittömän kerrostalon neljännessä kerroksessa (muut yritykset eivät tähän tarjoukseen tarttuneet).

Kiitos palautteesta. Juuri näin pyrimme aina asiakaitamme palvelemaan.

Suurkiitos myöe ettäsaamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.09.2020 13:09
Kaupunki: Espoo 5

Nopea ja hyvä palvelu ja kommunikaatio + otti pienenkin urakan vastaan + Ei tuottanut pölyhaittaa asuntoon, hyvät työvälineet + Laadukas työn jälki, kaikki nurkat hiottiin kunnolla + Homma hoitui tunnissa kolmen miehen voimin

Kiitos palautteesta

Ja kiitos että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2020 11:09
Kaupunki: Helsinki 2

Parketin hionnasta ja valkolakkauksesta jäi vähän paha maku suuhun. Lasku oli lopulta suurempi kuin mitä sovittiin ja työstä jäi keittiö kokonaan hiomatta. Olin lähettänyt huonokuntoisesta keittiöstä kuvat ja kertonut asiasta etukäteen. Kun hiontapäivä koitti, sain puhelun, että en ole lähettänyt kuvia tai kertonut asiasta ja keittiötä ei voida hioa. Seuraavassa puhelussa kerrottiin, että kuvat ovat harhaanjohtavia. Ymmärrän, että huonokuntoiselle parketille ei voi mitään, mutta mielestäni asia oltaisiin voitu selvittää etukäteen kanssani. Kuvista näki varsin hyvin parketin kunnon. Kysyin ennen sopimusta että tehdäänkö ns. alkutarkastusta ja tällaista ei ollut tarve tehdä. Hiontapäivänä minulla ei ollut enää mahdollisuutta perua työtä, sillä vuokralainen oli muuttamassa asuntoon viikon päästä. Se mikä tässä tapauksessa jäi minua harmittamaan oli lopulta aiempaa suurempi lasku ja asiakaskokemus. Valitsin tämän firman sen takia, että luin hyviä arvioita ja oletin saavani hyvää asiakaspalvelua. Asiaa selvitettiin vielä puhelimessa 20 minuuttia. En kokenut, että minua olisi kuunneltu tai että kokemuksellani olisi ollut merkitystä. Sen sijaan sain monologin ja 100 syytä siihen, että he olivat oikeassa ja minä väärässä.

On ikävää että koet asian noin. KOROTUS VAIN 100 EUROA, että kattoi hiontanauhat.
Faktaa, kohde 28neliömetriä, sovittu haarukka 1200 alustavasti. Kuva ei kerro kaikkea/vasta hionta osoittaa todellisen työmäärän ja näin sovittu tilausvaiheessa.Keittiö vain 1 neliömetri oma tila ovella rajoitettuna. Paikanpäällä ja testihionnoilla selvitetty tilaajalle että keittiötä ei voi hiota se kokonaan mustunut ja piloilla. Muu alue vanhanajan venelakoilla lakattu ja vielä useasti päälle lakattuna. Vaati 5 hiontakertaa ( kaksinkertainen työmäärä normaaliin nähden) Tilaaja ei itse tullut paikanpäälle, testihionnan jälkeen PUHELIMITSE saimme luvan jatkaa ja saattaa työ loppuun. TILAAJALLA OLI MYÖS MAHDOLLISUUS PERUA TYÖ. Sähköp meille kertoi lattian olevan NYT kuin uusi/työnlopputulos hyvä Tässä kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.09.2020 09:09
Kaupunki: Espoo 1

Olen elämäni aikana tilannut eriäisiä urakoita ja töitä paljon. Tämä kokemus oli näistä se pohjanoteeraus. Sain kokea kuinka asiakas on kaikessa väärässä.


| 08.09.2020 10:09
Kaupunki: Espoo 5

Ammattitaitoinen tiimi. Työ tehtiin ripeästi sovitussa aikataulussa. Työn jälki on erinomainen ja paikat jätettiin siistiin kuntoon. Lattian tummentumat ja epätasaisuudet saatiin pois. Sain selkeät ohjeet koska tiloihin voi mennä ja miten lattian saa pidettyä hyvässä kunnossa. Työn tuloksesta sekä asiakas että tekijä voivat olla ylpeitä. Suosittelen

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Hienoa että saimme palvella sinua ja että odotukset saatiin täytettyä. Ja lopputulos sitä mitä on toivottu.

Hyvää syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2020 21:09
Kaupunki: Hämeenlina 5

Todella hyvä asiakaspalvelu; yhteydenpito tiivistä ja kaikki selitettiin hyvin. Työntekijät tulivat paikalle hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Parketin kunto oli huonompi kuin osasimme etukäteen kertoa ja lisäksi emme olleet huomioineet, että huoneistoon ei tullut remontin vuoksi vettä, mitä työskentelyyn tarvittiin. Tästäkin huolimatta asiakaspalvelu oli erinomaista ja työ suoritettiin taidokkaasti aikataulun mukaisesti. Työnjälki on erinomainen, parketti on aivan kuin uusi! Suosittelen yritystä lämpimästi ja mikäli itsellä on jatkossa tarvetta parketin hiomiselle, aion käyttää tätä yritystä.

Kiitos palauttesta. Oli ilo palvella myös teitä. Tällainen palaute saa muistamaan miksi alalla olemme.

Hiukan lattia edellytti ponnistuksia, mutta lopulta se kiitos palkitaan.


Hyvää ja läämintä alkavaa syksyä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2020 18:09
Kaupunki: Helsinki 5

Puolihimmeä valkokuultolakkaus oli upea valinta ja lattiasta tuli toivotun näköinen. Pakko kehua myös sitä, ettei pölyä ollut oikeastaan missään kun hommat oli tehtynä. Kiitos paljon hyvästä palvelusta!

Kiitos palautteesta. Hienoa että saimme odotukset täytettyä ja lattiasta mieleisen. Pyrimme aina tekemään kaikkemme ja nämä palautteet ovat se sokeri joka saa jaksamaan ja yrittämään.

Hyvää syksyn alkua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.09.2020 10:09
Kaupunki: Helsinki 5

En osannut arvioida parkettini huonoa kuntoa ja epätasaisuutta. Vanhan lautalattian päälle oltiin asennettu parketti jossa oli paljon heittoja ja parketti painui. Oletin parketin paranevan hionnalla ja lakkauksella vaikka tosiasiassa kyseessä oli tekemätön paikka. Parkettimiehet tekivät ammattimaisen tarkastelun ja kertoivat asiallisesti miten parketin laita on. Kertoivat asiallisesti ja ammattitaidolla miten tulisi edetä. He eivät perineet pienurakan mukaista peruutusmaksua mihin heillä oli täysi oikeus. Erittäin nöyrää palvelua ja ohjeistusta. Mitä enemmän lähtötietoja ja kuvia on annettavana nii se palvelee urakoitsijaa ja poistaa mahdottomien töiden tilausta.

Kiitos palautteestasi, tämän tyhjentävämpää ja antoisaa palautetta ei voi kuin nöyränä kiittää ja kumartaa.

Toivomme että saat lattiasi ja alustasi kuntoon. Jotta siihen saadaan laitettua uusi pinnoitus.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.08.2020 17:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen lopputulos ”haastavan” vanhan parketti-pinnan kunnostuksessa. Suosittelen lämpimästi.

KIITOS PALAUTTEESTA.

PIENTÄ HAASTETTA TOKI OLI MUTTA NE KAIKKI SAATIIN VOITETTUA JA LOPPUTULOS KRUUNASI KAIKEN JOPA YLITTIVÄT MEIDÄNKIN ODOTUKSET. LATTIASTA TULI KAUNIS JA KUIN UUSI

LÄMMINTÄ SYKSYN JATKOA TEILLE.

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.08.2020 09:08
Kaupunki: Helsinki 1

Eivät tulleet paikan päälle katsomaan kohdetta, ja myöhemmin arvostelivat kun ei asiakas ollut osannut kertoa puhelimessa ammattimaisesti lattian kunnosta heille. Tämän vuoksi työ jäi kokonaan tekemättä ja peruivat sopimuksen, mutta laskuttivat silti 1000e. Ei todellakaan jatkoon.

Tämä palaute on perätön ja aiheeton. Kohteesen ei päästy etukäteen tutustumaan , tilaaja kertoi että haivaitsi ongelmat päivää edeltävänä ilta kun suorittivat esivalmisteluita tulevan seuraavan aamun työlle. Mutta eivät kuitenkaan ilmoittaneet näistä meille mitään. Asiat selvisivät vasta paikanpäälkle tultuamme työtä suorittamaan.
- Mosaiikkiparketti oli korkannut kauttaaltaan alustaltaan. ( asennettu väärin muovimaton päälle eikä suoraan betoniin)
- Pohjien heitot eli korkoerot olivat kymmenkertaiset paikoittain ja ohjearvot ylittäviä.
- näiden syiden johdosta työtä ei voitu edes aloittaa/suorittaa, ja paikanpäällä on kaikki kirjattu sopimukseen jossa yhteisesti sovittiin kopromissi jolla minimoitiin molempien osapuolien vahingot.
Eli me emme voineet tehdä mittän muuta toisin tässä urak

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.08.2020 21:08
Kaupunki: Espoo 5

Kerrostalokolmion lattian hionta & lakkaus hoitui kovalla ammattitaidoilla ja hyvällä palvelulla. Työn jälki oli erinomaista ja vastasi odotuksia. Voin hyvillä mielin suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta muillekin!

Kiitos palautteesta. Tyytyväiset asiakkaat muistuttavat miksi teemme tätä työtä. Ilo on meidän puolellamme että saimme palvella myös sinua ja että työsuoritus lopputuloksineen on sitä mitä haittekin.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne reerenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.08.2020 20:08
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki meni kuten sovittu ja luvattu. Kolmessa tunnissa (55 m2) homma oli valmis kolmen tekijän voimin ja aikataulussa pysyttiin erinomaisesti ja nopeasti vastattiin kysymyksiin myös jälkikäteen. Hiontapölyn määrä hyvin vähäinen. Vahva suositus!

Kiitos palautteesta.

Ilo oli kokonaan meidän puolella. Kellastunut pinta sai raikkaan vaalean pinnan. Ja elinkaari lattialla jatkuu.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 23:08
Kaupunki: Tampere 5

Vanha kellastunut ja kulunut tammiparketti hiottiin ja valkolakattiin. Pinnasta tuli siisti ja työ sujui nopeasti ja sovitun mukaisesti.

kiitos palauttesta. Myös siitä että saamme käyttää kohdetta referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 22:08
Kaupunki: Helsinki 5

" yritys hoiti toimeksiantomme kiitettävällä arvosanalla. Tiesimme lattioiden epätasaisuuden olevan haaste lattioiden hiomiselle, mutta tästä selvittiin ammattimiesten osaamisella. Työn jälkeen lattian näkyvässä paikassa oli hyvin pieni, mutta harmittava karkea kohta. Olimme yhteydessä yritykseen, joka suhtautui asiaan entisaikojen ammattiylpeydellä ja tuli hoitamaan asian kuntoon sovitusti parin päivän sisällä. Tästä asiakastyytyväisyydestä huolehtimisesta jäi hyvä mieli. Yrityksen viestintä/ yhteydenpito oli koko ajan erittäin hyvällä tasolla. Oman kokemuksemme perusteella suosittelemme yrityksen palveluita.

Kiitos palautteesta. Pieniä haasteita lattiassa toki ioli ja lopulta saimme tästäkin kohteesta tehtyä erittäin kauniin lopputuloksen ja lattia sai uuden elämän.
Kanssanne oli ilo asioida ja onneksi jaksoitte luottaa meihin ja osaamiseemme.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suonen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 15:08
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä vanha talo ja lautalattian päälle asennettu parketti, hiottavaa 75m2. Firma hoiti työn jämptisti ajallaan, yhteydenpito oli hyvää ja sovitusta pidettiin kiinni. Hinta nousi jonkin verran koehionnan yhteydessä, mutta oli perusteltavissa parketin huonolla kunnolla ja säilyi edelleen kilpailukykyisenä. Voin suositella.

Kiitos palautteesta. Pohjia olisi aina jyvä tarkistaa ennenkuin asennetaan vanhan lautalattian päälle uiva lautaparketti.
Hiukan jouduttiin ylimääräistä hiontaa suorittamaan epätasaisen alustan johdosta. Ja saatiin loihdittua kelpo ja kaunis pinta pitkäksi aikaa. Lattia sai uuden jatkoajan.

Kittos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Ja hyvää kesän jatkoja.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.08.2020 10:08
Kaupunki: Liminka 4

Työt etenivät ripeästi ja lopputuloksesta tuli kaunis.

Kiitos palauttesta.
Kyseessä oli tee se itsemies tyylin hiottu ja tummaksi petsatun tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolimattana. Lattia oli kauttaaltaan piirtojälkiä täynnä, sekä montuilla itse hiotun lattian johdosta, joka oli epäonnistunut edelliseltä tekijältä. Lattia vaati paljon töitä jotta se saatiin tasaiseksi ja kauniiksi. Ja nyt se sai pitkän elinkaaren eteenpäin.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle.
T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.08.2020 21:08
Kaupunki: Lahti 5

Kohde vuoden 2008 kaksio, hiottava pinta-ala n. 40 neliötä. Työ tuli valmiiksi sovitussa aikataulussa (kesto n. 2h) ja jälki on siistiä.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena ja paikallisessa markkinoinnissa.

Hyvää alkavaa syksyä

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.08.2020 17:08
Kaupunki: Vantaa 5

Meillä oli yli 20 vuotta vanha koivuparketti, joka oli vuosien kellastama. Sovittiin hionta ja valkokuultolakkaus, jolla saataisiin lattiaan uutta eloa. Miehet tulivat paikalle sovittuna aikana ja valmista tuli noin kahdessa tunnissa kun porukassa hioivat ja lakkasivat vajaan 35 neliön alueen. Ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Asunto sai uuden vaaleamman ilmeen ja vanha kellastunut ja kovia kokenut ilme vaihtui tyylikkään vaaleaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella teitäkin, asiakastyytyväisyys on se joka saa jaksamaan ja yrittämään.

Hioenoa että olitte tyytyväisiä kokonaisuuteen ja lopputulokseen. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Aurinkoista syksyn alkua teille.

T, Suomen Parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.07.2020 06:07
Kaupunki: Jyväskylä 5

Työ onnistui lyhyellä varoitusajalla sovitusti. Valitsin tekijäksi ensimmäisen urakoitsijan, joka vastasi tarjoukseen. Hinta asettui budjetin ylärajalle ja siinä pysyttiin neuvottelujen jälkeen. Lattia oli lähtökohdilta naarmuinen, mutta siitä saatiin paljon parempi. Tekivät siis sen minkä lupasivat. Hyvä lopputulos ja siitä tyytyväinen. Kiitokset tekijöille.

Kiitos palautteesta. Tähän pyrimme aina. Kiitos että saimme palvella sinuakin ja asiakastyytyväisyys on se paras mittari.

Hyvää loppukesän jatkoja sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2020 14:07
Kaupunki: Vantaa 5

Suomen parkettityö Oy suoritti meillä omakotitalon 90 neliötä tammiparketin hionnan ja lakkauksen. Työ suoritettiin sovitulla aikataululla ja sovitusti. Porukka oli uskomattoman nopeita ja ammattitaitoisia. Tekivät enemmän kuin oli sovittu ja pyytämämme lisätyöt saimme sovittua todella hyvin. Asiakaspalvelu oli Loistavaa jaksoivat työn ohessa vastailla minun kysymyksiini hermostumatta ja selittää eri työvaiheita. Palvelu ja työn jälki täydellistä suosittelen lämpimästi yritystä jos haluaa hyvää ja mainiota palvelua T Hannu Santala Vantaa

Kiitos palautteesta. Positiivinen palaute aina lämmittää mieltä ja muistuttaa siitä mitä teemme ja kuinka palvella asiakkaita. Ennenkaikkea se että työmme ja palvelumme laatu on sitä mitä asiakas voi odottaa. Pyrimme aina täyttämään toiveet mahdollisimman hyvin, huomioiden kokonaisvaltaisesti tilanteen ja kohteen.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.07.2020 17:07
Kaupunki: Helsinki 5

Lähtötilanteeseen nähden erinomainen lopputulos. Parketti oli suht huonossa kunnossa ja osin paikattukin, joten tulos yllätti iloisesti. Lattia sai paljon lisää käyttöikää ja säästyimme paljolta työltä ja kustannuksilta, kun se pystyttiin käsittelemään hienoon kuntoon. Työporukka tuli etuajassa paikalle, toimi mahdottoman nopeasti ja luotettavasti ja hinta-arvio piti paikkansa yllätyksistä huolimatta. Suosittelen varauksetta.

Kiitos palautteestasi.

Hienoa saada palautetta työstämme ja että asiakastyytyväisyys työhömme ja asiakaspalveluun on sitä mitä sen kuuluu aina ollakkin. Lattia todellakin vaati paljon ponstelua että se saadaan hyvään kuntoon ja lopultahan se sirltä saatii tehtyä sellaiseksi.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoja teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.07.2020 16:07
Kaupunki: Tuusula 5

Lattia oli kokenut kovia 3 lapsen perheessä. Vesiroiskeet, huonekalujen naarmut, auringon valon vaikutukset näkyivät. Urakka sujui sovitusti ja aikataulussa. Toiminta oli reipasta ja saimme hyvät ohjeet etukäteen ja jälkihoitoon. Työn jälki oli hyvä ja nyt parketti on kuin uusi.

Kiitos palautteesta.

Oli ilo asioida kanssanne, ja kyllähän teudänkinm lattiassa haastetta riitti. Mutta lopputuloshan se kruunaa kaiken ja lattiasta tuli komea ja kuin uusi.

kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

Hyvää ja lämmintä kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.07.2020 18:07
Kaupunki: Hyvinkää 5

Kerrostalon vanhan parketin hionta ja valkokuultolakkaus. Työ tehtiin ripeästi ja hyvin. Porukka oli sovittuun aikaan paikalla ja saimme hyvät ohjeet sekä valmisteluille että parketin suojaukselle loppu remontin ajaksi.

Kiitos palautteesta.
Ja että kohdetta saamme käyttää referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoa sinne.
T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.07.2020 10:07
Kaupunki: Kinnula 5

Työstä sopiminen sujui jouhevasti. Alkuvalmistelut oli helppo tehdä selkeitten ohjeistuksien mukaisesti. Työt alkoivat aamulla aikataulun mukaisesti ja tehokkaasti. Lattiassa oli paljon kulumia ja se oli auringon haalistama, mutta työn jälkeen lattiapinta näyttää hyvältä. Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Kiitos paljon!

Kiitos palautteesta.

Sekä siitä että saimme auttaa teitä.haastavassa lattiatyöstä. Ja kyllähän siitä upea tulikin lopulta. Kiitos myös että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.07.2020 15:07
Kaupunki: Raisio 5

Loistavaa työtä, vanhasta mosaiikkiparketista tuli kuin uusi. Aikataulut ja kustannukset meni niinkuin pitikin. Suosittelen!

Kiitos palautteesta.

Lattia oli 35v vanha alkuperäinen 2 komponettilakoilla lakattu ja kellastunut mosaiikkiparketti, hionta vaati paljon ja oli työläs.
Lopulta saimmekin lattiasta kuin uuden, siitä tuli upea ja sai pitkän jatkoajan.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.06.2020 10:06
Kaupunki: Espoo 5

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Lattia oli jo ennestään hiottu ja lakattu ja urakoitsija varoitteli heti, että lattia ei välttämättä vaalene kovin paljon. Tästä huolimatta lattia saatiin vaaleammaksi ja epätasainen pinta hiottua tasaisemmaksi. Lattia on nyt todella kaunis. Yhteydenpito toimi myös hyvin. Urakoitsija oli paikalla sovittuun aikaan ja työ suoritettiin aikataulun mukaan. Voin ehdottomasti suositella yritystä muillekin!

Kiitos palautteesta.

Kyseessä oli jo entuudestaan valkokuultolakattu koivumosaiikkiparketti, ja asiakkaan toive ooli saada vieläkin vaaleampi lopputulos. Ja kyllähän siitä saatiin tehtyä vaaleampi, hionnassa oli pieniä haasteita mutta ne saatiin hoidettua hyvin.

Kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme, ja että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.06.2020 21:06 5

Hoitivat 50 neliön parketin hionnan ja lakkauksen noin kolmessa tunnissa. Jälki hienoa - tummentunut saarniparketti muuttui hienon vaaleaksi. Asiakaspalvelu hyvää.

Kiitos palautteesta.

Asiakastyytyväisyys on suurin tavoitteemme aina. Ja kiitos että olit tyytyväinen palveluumme ja itse työhön.

Erityis kiitos että saamme käyttää kohdettasi reerenssikohteena.

Lämmintä kesän jatkoa

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.06.2020 19:06
Kaupunki: Helsinki 4

Olemme tyytyväisiä Suomen parkettityö OY työhön. Lattiasta saatiin täysin uudenveroinen. Harmitti että pieneen tilaan ei päässyt laitteilla, joten ensi kerralla meidän täytyy muistaa ilmoittaa pienestä tilasta jonka haluamme hiottavaksi. Kiitos firmalle joustavuudesta, olimme sanoneet 50 neliömetriä, vaikka asunnossa oli 55 neliömetriä parkettilattiaa. Meille oli sanottu, että hinta voi nousta hieman kun lattian näkee vielä livenä, mutta emme ajatelleet että lattian hinta nousee niin paljon. Joten suosittelen asiakkaita varautumaan nousuun. Lattiasta saatiin aivan upea, ja uuden veroinen! Meitä on palveltu todella hyvin ja yli odotusten. Voimme todella suuresti suositella firmaa. Firmalta saa kaunista jälkeä, nopeaa toimintaa sekä mahtavaa asiakaspalvelua.

Hei ja kiitos palautteesta. Pieni väliseinämuutos esti pääsyn koneellisesti työstämään tätä pientä alaa. Kun neliöt nousevat ilmoitetusta sillä merkitys hintaan eli nostaa hintaa mutta hiukan ei paljon, ja jos lattia on lakattu esim akryliittilakoilla tai vanhan ajan esim 2 komponettisilla lakoilla niin yleensä saa varautua hiukan suurempaan hiontaan. Ja todellisuus selviää kun koneet käynnistetään ja hiotaan lattiaa, mitä se tulee edellyttämään ym..

Me emme tuollaisissa tilanteissa koskaan muuta laskuta kuin raaka-aineet, eli hiomanauhat ym... ja niistä voi syntyä hiukan kustannuksia ylöspäin. Eli tässäkin kohteeessa joustimme ja emme veloittaneet ajasta mitään. Tämä reilua ajatellen asiakasta.

Ja lopputuloshan oli loistava. Ja teimme kaiken voitavamme sen eteen. Kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.06.2020 22:06
Kaupunki: Espoo 4

Alkuperäiseen urakkahintaan tuli muutoksia haasteiden takia, jotka käytiin läpi ennen varsinaista työsuoritusta. Asunto sai uuden raikkaan ilmeen lattian työstön ansiosta. Työ tapahtui yllättävän ripeästi. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteesta.
Lattia oli alkuperäine akryliittilakattu eli vaatii kovaa hiontaa ja perimme vain 50 euroa ylimääräistä nauhakuluista. Ja annoimme 200 euron alennuksen eli emme helpottaneet tästä ylimääräisestä hinnasta mitään.

Lattiasta saatii tehtyä kuin uusi. Ja valkokuultolakkaus toi kauniin piristyksen vanhaan kellastuneeseen parkettiin.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2020 22:06
Kaupunki: Helsinki 1

Aivan farssi, käytös todella epäasiallista ja aggressiivista, epämääräinen yrityksen nimenvaihdos vuonna 2017 - kaiken kaikkiaan epämääräinen business. Olisi pitänyt selvittää tarkemmin yrityksen taustat Ja googlata arvosteluita yrityksestä. Lattiamme on nyt käyttökelvoton 15% hiottu, mutta ei lakattu, sillä lakipykäliin vedoten urakoitsija keskeytti itsenäisesti työt. Etsimme tällä hetkellä uutta ammattiurakoitsijaa hoitamaan työn loppuun.

Täysin vilpillinen/aiheeton palaute. Kohteen lautap. alusta täysin kiero, joustava, Yleisen Rak.Ohjeen vastainen. Suuria ohjearvot ylittäviä poikkeamia. Tilaajan suostumuksella/läsnä ollessa tehtiin koehionta,joka osoitti että lattiaa ei kannata hiota. Jäi saumoihin vanhaa lakkaa joustojen johdosta. Työ keskeytettiin siltä osin. Koska pienurakkasopimuslaki ja kuluttajansuojalaki tätä edellyttää/velvoittaa.Lattia ei ole käyttökelvoton.Toimintamme on rehellistä ja läpinäkyvää, Yritys perustettu 2017 eikä ole vaihdettu nimeä. Me käyttäydymme aina asiallisesti. Lukekaa muut palautteet.
Kaikkia lattioita kun vaan ei voi aina tehdä, ongelmien johdosta riipuen, vaikka yritämme kyllä aina kaiken voitavan tehdä jos se on mahdollista.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2020 15:06
Kaupunki: Valkeakoski 5

Hommat hoidettiin jämptisti ja ammattitaidolla. Voin suositella heitä kaikille jotka miettivät uutta ilmettä parketilleen.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoja.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.06.2020 20:06
Kaupunki: Helsinki 5

Noin 20 vuotta vanha elämää nähnyt ja auringossa paistatellut parkettilattia on tämän jengin jäljiltä kuin uusi. Ainoa kilpailutetuista urakoitsijoista jolla oli kykyä reagoida lyhyelläkin aikavälillä. Urakan alkuun käytiin kattavasti läpi parketin "haasteet" ja pian oltiinkin jo hommissa. Kolmen työntekijän yhteistyön lopputulemana työskentely oli tehokasta ja parketti oli luovutuskunnossa alta aikayksikön (tästä johtunee myös kyky reagoida nopeasti). Alussa läpi käydyt "haasteet" saatiin kaikki selätettyä. Oman projektin kohdallani haluan erityisenä nostona tuoda esiin asiakaspalvelualttiuden. Jos (ja kun) minulle nousi kysymyksiä remppaan liittyen niin niihin sai nopeasti vastauksia. Tähän kuului myös urakan jälkeen nousseet kysymykset mm. huollosta, hyvästä ylläpidosta sekä tulevien pävien/viikkojen muista remonttitoimenpiteistä. Tuli sellainen olo, että asiakasta halutaan palvella kaikin mahdollisin tavoin. Tiivistetysti: Sain sitä mitä tilasin ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, sain rahoilleni vastinetta. Oman kokemukseni perusteella voin suositella kyseistä yritystä parkettiasioihin liittyen.

Kiitos palautteesta. On ilo kuulla kun asiakas on tyytyväinen yrityksemme palveluun ja tapaamme toimia. Erityisesti työnlopputulos kruunaa kaikkien mielen.

Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa sinulle. T. Suomen Parketttityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.06.2020 10:06
Kaupunki: Nurmes 5

Suomen parkettityöt Oy hioi ja valkolakkasi meidän vanhan ja erittäin huonokuntoisen parketin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Työ oli tehokasta ja aikataulut piti.

Hei ja kiitos palautteesta.

Tässä kohteessa on erityisen merkityksellistä että kannattaa kunnostaa myös erittäin huonokuntoisiakin lattioita vaikka ne silmään näyttäisivätkin siltä että saako niistä enään tehtyä mitään. Tässä osoitus että kyllä saa ja on taloudellisesti järkevää ja kannattavaa.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi julkisena referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2020 22:05 4

Työnjälki oli hyvää, nopeaa ja olemme siihen tyytyväisiä. Yllätyksenä meille tuli se, että työ piti maksaa heti paikan päällä. Tästä ei ollut etukäteen puhetta, vaikka urakoitsija näin väittikin.

KIITOS PALAUTTEESTA. HIENOA ETTÄ OLITTE TYYTYVÄISIÄ TYÖN SUORITTAMISEEN JA SEN LAATUUN.
UM - SOPIMUKSESSA KYLLÄ LUKEE ETTÄ MAKSU PERITÄÄN TYÖSUORITUKSEN JÄLKEEN JA TARKISTIMME SEN YHDESSÄ ENNEN TÄTÄ.

JA KIITOS ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ EUGALYPTYSPARKETTILATTIAANNE REERENSSIKOHTEENA.

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.05.2020 21:05
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Halusin uuden asuntoni 16v vanhan vaahteralautaparketin hionnan ja lakkauksen ennen sisään muuttoa. Joel tarjosi nopean urakan ja vaikutti puhelimessa asiantuntevalta. Muut firmat ehdottivat vaihtamista vinyyli- tai laminaattilattiaan. Työporukka oli etuajassa paikalla ja muutamassa tunnissa lattia oli hiottu ja lakattu kolmen miehen porukalla. Muiden piti ottaa etukäteen lattialistat ja väliovet pois ja laittaa ne myöhemmin paikalleen. Maanantaina lattiat hiottu ja lakattu ja lakan kuivutta torstaina maalausremontti voi alkaa. Kellertävä lattia vaaleni huomattavasti. Tarjottu urakkahinta pysyi aika lailla näkemättä annetussa arviossa. Haastetta antaa poistettu väliseinä, jonka alta puuttuu parketti. Joel jätti maalarille paikan käsittelyä varten käyttämäänsä lakkaa. Parketista tuli hieno, kannatti käsitellä! Joel hoiti kommunikaation aktiivisesti ja myös jälkikäteen varmisti asiakkaan tyytyväisyyttä. Suosittelen.

Kiitos palautteesta ja että saimme palvella teitä! On ilo huomata että olitte itsekkin tyytyväinen yrityksemme toimintaan. Hyvää alkavaa kesää!

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.05.2020 20:05
Kaupunki: Espoo 5

Parketin hionta saatiin erittäin nopealla aikataululla (seuraavalle aamulle!). Aamun katselmuksessa kohde todettiin hionnan kannalta hieman haastavaksi, ja sovittiin tarkennukset tarjoushintaan. Päivällä käytiin vielä varmistamassa haluttu vaaleusaste. Lopputulos on sitä mitä tilattiin ja tekijät olivat asiansa osaavia ja kertoivat perustellusti miten homma etenee ja millainen lopputulos odotettavissa. Työt tehtiin sovitussa aikataulussa. Extrana jätettiin vielä lakkaa kynnyksien lakkaamista varten.

Kiitos palautteesta. Tilaus voittiin toteuttaa koska oli juuri tullut peruutuspaikka auki. Pohjissa oli hiukan heittoa eli epätasainen ja edellinen hiontatulos oli ns. lainemainen, se toi pienen haasteen saada parempi lopputulos aikaiseksi. Haastetta toi myös haluttu sävyn aste ja sitä seuraamalla aina viimeiseen vetoon saakka saimme luotua halutunlaisen lopputuloksen.

Kiitos että saimme palvella teitä, ja olitte tyytyväisä ja luottavaisia palveluumme ja työnlaatuun sekä ennenkaikkea lopputulokseen.

Hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.05.2020 21:05
Kaupunki: Hämeenlinna 5

Nopea vastaus urakkapyyntöön. Ajankohta saatiin sovittua nopealla aikataululla. Itse työ sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Urakkahinta ylittyi hieman, mutta perustelut annettiin jo ennen työn aloittamista, joten sen puoleen ok.

Kiitos palautteen annosta. Kellastunut ja vesivaurion kärsineen lattian korjaus ja hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena kruunasi kokonaisuuden ja tytär sai mieleisensä lattian ja se tärkeintä.

Hyvää alkavaa kesää teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.05.2020 15:05
Kaupunki: ESPOO 5

Suomen Parkettityöt hoiti huoneistomme lattian hionnan ja lakkauksen ammattitaitoisesti. Sovittu sopimus piti ja tekivät jopa ylimääräistä työtä koska kohteen lattia osoittautui haastavammaksi kuin olimme etukäteen arvioineet. Lattiasta tuli hieno.

Kiitos palautteestanne. Ja kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työn lopputulokseen.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Hyvää kesän alkua teille

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.04.2020 19:04
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvä lopputulos ja vastuuntuntoinen ote tekemiseen. Urakkamaailman ensimmäisen hinta-arvion jälkeen käytiin puhelimitse kohde ja toiveet läpi ja hinta-arvio tarkentui. Työt alkoivat ajallaan ja lattia oli valmis parissa tunnissa. Pölytön työnjälki. Rempseä ja mukava asiakaspalvelukohtaaminen, suosittelen.

Kiitos palautteesta.

Oli myös miellyttävää asioida kannssasi. Asiakastyyttyväisyys aina palkitsee ja muistuttaa miksi tätä työtä teemme. Toki ohittamatta työn lopputulosta.

Mielyttävän hyvää kevään alusaikaa sinulle.

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.04.2020 10:04
Kaupunki: Vantaa 4

Nopea toimitusaikataulu ja miehet ajoissa paikalla. Tarjouspyyntökuvissa ei näkynyt eikä tarjouspyynnnössä mainittu että parketti oli valkolakattua tammea. Vauriot saatiin hyvin korjattua alle vuoden vanhasta parketista, jonka asukas oli naarmuttanut / jyrsinyt urille. Sävytyksen lisäys nosti hintaa yli 10 €/neliö mikä vedätti loppuhintaa liian korkealle suhteessa sopimukseen. Listajen irroitus ja kiinnitys jäi tilaajan huoleksi, vaikka oli tarjouspyynnössä. Kannattaa ilmeisesti hoitaa itse listojen irroitus ja jättää kokonaan pois jo tarjouspyyntövaiheessa. Parkettiurakassa ei oikein listojen kanssa jakseta pelata, kun keikka hoidetaan yhdellä käynnillä. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja suosittelen tarjouspyynnön tarkkuuteen ja hinnoitteluun liittyvät asiat huomioiden.

KIITOS PALAUTTEESTA
Mistään vedättämisestä ei ole kysymys. Kun tarjouspyynnöstä puuttuu oleelliset ja tärkeät asiat joiden perusteella annetaan tarjoukset, ei voida olettaa että kun varsinaista tarjouspyyntöä muutetaan toisenlaiseksi että hinta on myös kuin annettu tarjous.

Tarjouspyynnöstä puuttui että halutaan sävytystyö, sekä lattiassa syviä naarmuja ja kolhuja vaikka niistä syistä tilaaja halusi hionnan, ne kannattaa aina tuoda esiin tai valokuvata tarjouspyynnön liitteeksi. Kohteen alkuperäinen tarjous oli perushionnoilla ilman sävytystä 650-750 haarukassa annettuna.
Paikanpäällä haluttiin sävytystyöja syvien vaurioiden johdosta jouduttiin tekemään 1 lisähionta ja lopullinen hinta laskettiin 900 euroon.
kohde oli 20 neliömetrin lattia. Eli tarkkuutta tarjouspyynnöissä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.04.2020 12:04
Kaupunki: Porvoo 5

Kaksikerroksinen rivitaloasunnon parketti hoidettiin sovitusti kuntoon. Tarjoukseen tuli lisäkustannuksia epätasaisen lattian ja haastavien portaiden vuoksi, mutta lisäkustannukset kerrottiin heti töiden aloitusvaiheessa ja reilusti ja ammattitaidolla osattiin perustella niiden syyt. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen!

kIITOS PALAUTTEESTA. KOHDE OLI N. 70 N. LÄMPÖKÄSITELTY LAUTAPARKETTILATTIA. POHJISSA OSITTAIN SUURETKIN HEITOT JOTKA EDELLYTTIVÄT LISÄHIONNAN TARPEEN.
PORTAAT OLIVAT YKSI HAASTEELLINEN OSUUS JOHON YHTEEN OSSAN JOUDUTTIIN TEKEMÄÄN SIISTI RAJAUS/TYÖSAUMA JA MENI KÄSIHIONNAKSI.
KOROTUSTA ALKUPERÄISEEN HARUKKAAN AINOASTAAN 150 EUROA ELI KATTAMAAN HIOMANAUHAT.TYÖSTÄ EMME VELOITTANEET MITÄÄN.

HIONTATYÖ OLI NS. 2 KERTAINEN NORMAALI HIONTAAN NÄHDEN. MUTTA LOPULTA SAIMMEKIN TEHTYÄ LATTIASTA KUIN LÄHES UUDEN/UUTTA VASTAAVAKSI.
ELI HAASTEITA RIITTI, JA LOPPUTULOS OLI UPEA UUSI LATTIA.

KIITOS ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA. JA OIKEIN HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄÄN ALKUA TEILLE PORVOOSEEN.

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.04.2020 17:04
Kaupunki: Järvenpää 5

Kohde oli 22 m² mosaiikkiparketti, noin 29 vuotta vanha. Kohteessa asukas oli pitänyt ikkunaa auki vuosikaudet. Ikkunasta tullut kosteus oli tuhonnut parkettia noin puolineliömetriä todella pahasti. Parkettimiehet totesivat tilanteen pahaksi, mutta hionnan jälkeen huomattiin tilanteen korjautuneen. Työ tehtiin nopeasti ja lopputulos loistava.

KIITOS PALAUTTEESTA

HAASTETTA RIITTI VAURIO ALUEEN OSALTA MUTTA LOPULTA KIITOS SEISOI JA SE SAATIIN KUIN SAATIINKIN LÄHES UUDEN VEROISEKSI

KIITOS LUOTTAMUKSESTA MEIHIN JA ETTTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTANNE REFERENSSI KOHTEENA

HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄTTÄ TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.04.2020 13:04
Kaupunki: Vantaa 4

80-luvun alkuperäisestä mosaiikkiparketista tuli ikäisekseen todella siistin näköisen. Vanha alkuperäinen lakka oli todella kellastunut ja paikoittain pahasti rakoillut. Lattiasta kuitenkin tuli hyvin siisti ikäisekseen nähden. Tekijät olivat ammattitaitoisia ja saivat tehtyä homman aikataulun mukaisesti kaikesta huolimatta.

kIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA

HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄTTÄ SINULLEKKIN

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.04.2020 08:04
Kaupunki: Vantaa 4

Kauniisti hiottu ja lakattu lattia. Hinta nousi hieman tarjouksesta, mutta tästä olimme puhuneet jo ennen tarjouksen hyväksymistä ja oli perusteltua lattian kunnon vuoksi. Tehokasta toimintaa: 20 m2 olohuoneen lattia oli parissa tunnissa käsitelty. Kiitos kauniista lattiasta!

Kiitos palautteesta.
Raaka aineiden osalta pieni korotus josta toki mainittu tilauksen yhteydessä. Lattia oli vanhanajan lakoilla lakattu alkuperäinen lattia. Lopputuolos jopa yllätti meidätkin. Lattia on kuin uusi.

Hyvää alkavaa kevättä

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.04.2020 18:04
Kaupunki: Savonlinna 5

Kiitos. Tänään hiottu ja lakattu parketti N. 40. Kaikki toimi nopeasti ja sovitusti tuli huippujälkeä! Ja asiakaspalvelu loistavaa. Terveiset Savonlinnasta

Kiitos palauttestanne, ja oli ilo asioida kanssanne.

Ja kiitos että saimme palvella teitä, ja että olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen/palveluumme.

Ja kiitos myös siitä että saamme käyttää kmohdettanne referenssikohteena,

Hyvää alkavaa kevättä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.04.2020 14:04
Kaupunki: Helsinki 5

Yksiön ( alle 30 neliötä ) parketin kunto oli heikko ja siellä oli pari isoa koloa, säröjä ja naarmuja. Lisäksi parketin väri oli kellastunut. Työ aloitettiin sovittuna päivänä ja se valmistui saman päivän aikana. Työn jälki oli melkeipä uutta parempi ja sävy vastasi odotuksiamme. Ainoastaan syvemmät kolot jäivät näkymiin, jotka korjaamme vielä yhteistyöllä. Voin vahvasti suositella tätä yritystä.

Kiitos palautteesta.

Toki hiukan haastetta riitti itse työssä, mutta pääasia on se että saatiin taas kerran luotua todella huippu siisti ja kaunis lattia ja kuten sanoit kuin uusi.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssi kohteena.

Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.04.2020 20:04
Kaupunki: Uusimaa 4

Erinomaisen nopea vastaus tarjouspyyntöön (jopa viikonloppuna). Kustannusarviota varten lähetimme kohteen tiedot ja valokuvan 23 vuotta vanhasta parketista, joka oli kerran jo hiottu ja sävytetty punertavaksi sekä lakattu. Tarjouspyynnössä oli toive parketin vaalentamisesta valkokuultolakkauksella. Kolmen miehen porukka oli aamulla sovittuna aikana paikalla. Koehionnan jälkeen hinta-arvio pomppasi alkuperäisestä heti 400 euroa. Perusteet tälle olivat hyvin samansuuntaiset kuin aiemmissa palautteissa jossa hinta oli noussut. Itse työ on tehty ammattimaisesti ja laadukkaasti ja parketti on lähes uuden veroinen. Pölyä jäi työstä varsin vähän. Lopullinen hinta oli 15% korkeampi kuin alkuperäisen tarjouksen arvio. Ammattilaiselta pitää pystyä edellyttämään tarkempaa kustannusarviota, eteenkin kun työn tekeminen sujui samassa ajassa kuin alkuperäinenkin suunnitelmakin oli.

Kiitos palauteesta. Alussa/etukäteen annettu alustava tarjous ja kerrottu mahdollinen korotus, koska lattia oli sävytettynä kirsikkaan ja vanhanajanlakoilla tehty joka edellyttää yleensä ylimääräistä hiontaa ja työtä. Vasta kohteessa todentui myös että vanhaa lakkaa alla jota ed, tekijä ei ollut saanut pois. Lattiassa korkoeroja ja hiontajälkiä sekä ns. lainemainen hiontatulos. Nämä kaikki yhdessä edellyttivät paljon ylimääräistä työtä. Laskutimmekin vain hiomanauhat emme ajasta. Ja työ suoritettiin urakalla 3 miehen voimin taukoja pitämättä ja arvioidussa aikataulussa pystyimme pysymään.

Tilaajalle selvitetty myös etukäteen että todellinen työmäärä selviää kun lattiaa hiotaan/työstetään. Ja lattiastahan tuli upea kuin uusi.

Ja kiitos että kohdetta saamme käyttää referenssikohteena

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.03.2020 09:03
Kaupunki: Imatra 4

Työt sujuivat hyvin ja nopeasti, valmistui jopa arvioitua nopeammin. Eikä jäänyt pölyä siivottavaksi.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa kevään alkua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.03.2020 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Nopealla aikataululla tehty parketin hionta + sävytys. Projekti aikataulussa ja budjetissa ja kaikki kuten sovittu. Jälki aivan erinomainen: alunperin n. 10v vanha osittain erittäin huonokuntoinen ja kärsinyt (= "menetetty") parketti on käsittelyn jäljiltä kuin uusi! 10++!

Kittos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettanne myös referenssikohteena.

Haastettahan tässäkin kohteessa oli, mutta lopputulos on se mikä saa niin meidän kuin teidänkin mielen tyytyväiseksi.

Hyvää alkavaa kevätte teille toivoo

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.03.2020 16:03
Kaupunki: vantaa 5

Hommat hoidettiin aikatulun mukaisesti ja jälki oli siistiä. Myöskään pölyä tästä ei juurikaan tullut asuntoon.

Kiitos palauttesta. Meillä on hyvät koneet joiden imurit keräävät pölyn 99% omiin pölypusseihin.
Ja teemme aina kaiken mahdollisen kohteiden eteen. Sovitun mukaisesti. Kiitos että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.02.2020 18:02 1

Työ tehtiin parissa tunnissa ja jäljessä näkyi kiire. Hiomisesta jäi viiruja ja lakkaus oli paikoitellen epätasainen. Osittain lakan alla oli hiomapölyä eikä lakka ollut tarttunut kaikkialle. Koin asiakaspalvelun olevan alusta alkaen aggressiivista ja ylimielistä. Olin firmaan ystävällisesti yhteydessä tyytymättömyydestäni, mutta vastaukseksi sain erinäisiä syitä, mitkä tekijät voivat vaikuttaa lopputulokseen. Sain urakoitsijalta syyllistystä ja kyseenalaistusta tyytymättömyyteni osalta. Lähetin firmalle kuvia, joihin sain vastaukseksi, kuinka hoidan asiaa väärin, enkä kunnioita firman oikeuksia. Toinen parkettialan ammattilainen kävi tarkastamassa jäljen ja vahvisti näkemykseni siitä, että työ oli kiireellä tehty. Ennen kuin olimme ehtineet tarkastelemaan työn jälkeä valoisalla ja kuivana, niin firma oli jo kaksi kertaa pyytänyt minulta palautteen jättöä Urakkamaailmaan, mutta rakentavaa palautetta firma ei ota vastaan. Lähetimme työn jäljestä palautetta firmalle, saimme uhkailuja siitä, että he lähtevät edistämään asiaa "juridisesti", jos jätän negatiivista palautetta Urakkamaailmaan. Reklamoinnin jälkeen firma yritti pelotella hiljaiseksi. Maksu vaadittiin heti, eikä jälkeä saanut rauhassa tarkastella. Emme halunneet firmaa tarkastamaan jälkeään huonon asiakaspalvelun jälkeen.

Tilaaja nuori nainen,( opiskelija) kohde 20 neliömetriä. Palute täysin vilpillinen. Kohteessa oli ongelmia, alustassa heittoja ym..asiasta laadittu kirjallinen sopimus paikanpäällä. Myös kuvia saatte meiltä tai katsokaa youtubevideo kohteesta. Tilaaja tiesi ongelmat ja mahdolliset vaikutukset lopputulokseen. ME EMME KÄYTTÄYDY ASIATTOMASTI. Ainoa sellainen oli tilaaja joka yritti rahastaa tilanteella, vaikka lattiasta tuli siisti. Me toimimme vastuullisesti ja hoidamme kaikki reklamaatiot jos niitä ilmenee. Pyysimme tarkastuskäyntiä kohteessa,. Jotta voimme todeta lisääntyneet väittämät. Tätä tilaaja ei mahdollistanut vaan kieltäytyi kaikesta. Eli toimi kaiken hyvän rakennustavan vastaisesti. Sillä me korjaamme aina työmme jäljet jos siinä on virhe. Emme kuitenkaan salli vilppiä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.02.2020 17:02
Kaupunki: Espoo 4

Työ sujui nopeasti ja tuli hyvää jälkeä. N.50m2 ja 3h. Hionta ja lakkaus 6x. Suosittelemme.

Kiitos palautteesta ja että kohdettanne saa käyttää referenssikohteena

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.02.2020 21:02
Kaupunki: HELSINKI 4

Parketin hionta onnistui erinomaisesti ja kovia kokenut kohta näyttää nyt samalta kuin muuallakin. Työn hinta nousi sovitusta 250€. Vähän hirvitti nopea työn tahti ja kova kiire. Työn jäljessä ei ole moittimista. Kiitos.

Kitos palautteesta. Kyllähän se 50v. Vanhan talon ja alkuperäisen parketin hionta olikin työläs. Lattia hiottiin 5 kertaan ( normaalisti 3).
2 miehen voimin saatin kuin saatiinkin lopputolokseksi kaunis yhteläinen lattia ja tummentumat poistettua. Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää alkavaa kevättä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.02.2020 13:02
Kaupunki: Helsinki 3

Parketin hionta ja lakkaus 80m2. Hyvää; nopeasti tehty Huonoa: nopeasti tehty, joka näkyy laadussa. Alla erittelyä 1. Kulmiin jätetty hiomattomia kohtia ja lakka vedetty näissä purujen päälle. Selityksenä oli, että ei tullut sopivia työkaluja mukaan, kun ei osattu varautua, eli joko ei tiedetä mitä tehdään, tai sitten muuten vain lähdetty soitellen sotaan, eikä haluttu lähteä tekemään mitään extraa, eli esim. kerrottu tästä haasteesta, vaan jätetty sen varaan, että asiakas ei reklamoi. 2. Tummentuneita alueita ei hiottu muuten kuin "koehiontakohdassa" loppuun saakka. Koehiontakohdassa siis saatiin siistiä aikaan, mutta muualla ei joko viitsitty tai osattu hioa samantasoista 3. Toimittaja valitti edellisestä hionnan huonosta jäljestä, joka vaikeuttaa heidän hommia, joka lisää hintaa, eli voitte varautu vähintään 10% lisäkustannuksiin Samanlaisia hiomajälkiä jäi kuitenkin tämänkin toimijan jäljiltä. Ei siis liittynyt rakenteisiin tms. 4. Kyvytön kuuntelemaan asikasta. Kolme tähteä tulee siitä, että onnistuivat alueilla joilla oli helppo tehdä ok jälkeä tuolla aikataululla. En lähtisi uudelleen hankkimaan samalta toimittajalta.

kIITOS PALAUTTEESTA. 40vuotta vanha alkuperäinen mosaiikkiparketti asennettu huonoille ja epätasaiselle alustalle, Osoitettiin tiulaajalle koe/testihionoilla. Kulmat jätetty hiomatta alunperin. Paikanpäällä laadittu kirjallinen tarkka sopimus. Pyytämällä saatte sen luettavaksenne. Saattte myös kuvat ennen ja jälkeen pyytämällä, tilaaja nyt hiukan liioittelee asioita, tarjouspyynnössä ei tullut mitään esiin ongelmakohdista, vaan tilanne selvisi paikanpäällä. Lainemainen hiontatulis ja piirtojälkiäö kauttaaltaan. Johtuen epätasasisesta alustatsta. Jouduimme hiomaan lattian 5 kertaan, ja perimme ainoastaan hiomanauhatkulut emme ajasta. ( Reilu vastaantulo). Ja aina éi voi kaikkia asiakkaita miellyttää, ja vanhasta kiroilla pohjilla olevasta lattiasta kun ei saa uutta tekemälläkään.

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.02.2020 15:02
Kaupunki: Vantaa 4

Tyytyväinen lopputulokseen. Ripeää toimintaa ja rako parketissakin saatiin peittoon. Asiat tehtiin selväksi alusta pitäen ja homma luisti hyvin

Kiitos palautteesta. Lattia oli epätasainen jonka johdosta lattia eli ja oli tullut muutamia isompia rakoja, ne saatiin hyvin kitattua. Ja kellertävä saarniparketti sai hionon vaalean ilmeen valkokuultolakattuna.

Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen. Kohde julkinen referenssikohde.

Hyvää lopputalven jatkoaja sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.02.2020 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha 80-luvun kulunut parketti sai uuden raikkaan ilmeen yhdessä päivässä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kaikki sujui hienosti.

Kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.01.2020 17:01
Kaupunki: Lohja 5

Yli 30-vuotias mosaiikki parkettilattia vanhus sai alle kolmessa tunnissa uuden ilmeen. Urakka pysyi aikataulussa ja budjetissa. Parketti oli jo todella huonossa kunnossa, silti siitä tuli loisto lattia! Hyvällä omalla tunnolla voin suositella kyseistä firmaa.

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella sinuakin. On aina ilo kuulla kun asiakas on tyytyväinen työnlaatuun ja kokonaispalveluumme.

Hyvää alkavaa vuotta teille ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi rererenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.01.2020 11:01
Kaupunki: Helsinki 5

Siisti lopputulos nopeasti ja budjetissa! Ennen remonttia kävimme urakoitsijan kanssa hionnan yksityiskohdat, sovittiin hinta ja ennakoitiin mahdolliset lisäkustannukset. Lisäkustannusta meidän tapauksessamme toi vanha 80-luvun lakka, joka vaati ylimääräisen hiontakerran - tämän urakoitsija osasi arvata ennalta. Hionta tapahtui vauhdikkaasti, ja lopputulos oli juuri se, mitä saatoimme hionnalta odottaa. Ainut moite, jonka osaan keksiä, on hiljaisuusaikojen noudattaminen. Remonttimme oli sovittu alkavan klo 7 (hiljaisuuden loppuessa), mutta työt aloitettiin tehokkaasti jo hieman tätä ennen. Voin kuitenkin naapurien säröäänistä huolimatta suositella urakoitsijaa kaikille, jotka haluavat parkettinsa hiottua siististi ja vauhdilla!

Kiitos palautteesta. Hyvä että olit tyytyväinen palveluumme. Phoittelemme että naapurit ovat olleet närkästyneitä, siitä kun olemme tulleet kohteeseen 6.45 ja aloitettu koneiden ja tavaroiden roudaamisen rappukäytävään. Kiitos myös siitä ,että saamme käyttää kohdetta referenssinä

Hyvää alkanutta vuotta teille t.Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.01.2020 18:01
Kaupunki: Pori 5

Ripeää ja hyvää työtä! 20 vuotta vanha mäntylankku päivitettiin ja auringonpolttamat saatiin piiloon hyvin. Valmista tuli alle neljässä tunnissa. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

kIITOS PALAUTTEESTASI JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA.

AURINKOISTA ALKAVAA VUODENALKUA SINNE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.01.2020 13:01
Kaupunki: Pori 5

Erittäin tehokasta toimintaa ja hyvää jälkeä. Kertoivat tarkasti työn vaiheet etukäteen. Homma hoitui alle 4h ja jälki miellyttää.

Kiitos plautteesta j että samme käyttää kohdettasi referenssikohteena

Hyvää alkavaa tätä vuotta teille toivottaa suomenparkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.01.2020 10:01
Kaupunki: Helsinki 4

+ sain nopeasti tarjouksen työstä ja sopiva aika remontille löytyi pikaisesti, muutenkin kommunikointia oli runsaasti + työmiehet olivat hyvissä ajoin paikalla ja tekivät työn muutamassa tunnissa + työn jälki oli erinomaista, ero vanhaan kellastuneeseen ja kuluneeseen parkettiin oli suuri ja koti sai aivan uuden ilmeen - ns. kantolisä siitä, että hiomakoneet joutui kantamaan kolmanteen kerrokseen tuli yllätyksenä, tämän luulisi olevan perusoletus kerrostalokohteessa. Yhteenvetona ammattityötä, mitä odotinkin, valitessani hyvien arvostelujen perusteella kovahintaisemman tekijän. Olin tyytyväinen työn jälkeen ja nopeuteen.

kiitos palautteesta, 3 krs ilman hissiä on haastavaa 2 miehellekkin kantaa lähes 100 kg painavää päähiomakonetta, ja tätä kantolisää ilman hissiä olevissa taloissa edellytttää työehtosopimuskin.

Kiitos että saimnme palvella sinuakin ja että olit tyytyväinen kokonaisuutteen.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.01.2020 12:01
Kaupunki: Helsinki 4

V 2017 hiottu ja lakattu (Parkettihuolto oy) parkettilattia kunnostettiin välihionnalla ja 4 kerran lakkauksella. Saimme lattiaan lisää kulutuspintaa ja uuden ulkonäön. Työ tehtiin todella nopeasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkanutta uuttavuotta teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.01.2020 11:01
Kaupunki: Tampere 4

Pienen rivitalon lattia koki päivityksen. Hienoa jälkeä saatiin aikaiseksi. Hinta arvio 1000€, lopullinen hinta 1300€. Tästä mainittiin ennen työtä jos haastava kohde. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa uuta vuotta.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.01.2020 13:01
Kaupunki: KERAVA 5

Parketissa oli tummumia ja lovia runsaasti, mutta ne hävisivät lähes täysin käsittelyn jälkeen. Aikataulu piti ja työn jälki oli loistavaa. Hinta nousi jonkin verran, koska - 84 vuonna asennettu parketti aaltoili eikä noudata nykyisiä rakennusmääräyksiä. Sen aiheuttamasta lisätyöstä he tosin varoittivat jo puhelimessa, kun kuulivat parketin iän.

kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkanutta uutta vuotta teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2019 20:12
Kaupunki: Lempäälä 5

Hommat hoitui niin kuin oli sovittu. Parkettiala n.73m2. Urakoitsija oli paikalla sovitusti. Työt alkoi klo 6.45 ja tuli valmiiksi klo 11.15. Uskomaton suoritus! Työnjälki miellyttää silmää. Urakoitsija vastaa kysymyksiin tarkasti ja neuvoo tarvittaessa. Kaikki sujui kuin rasvattu kun asiat oli käyty puhelimessa huolella läpi ennen urakkapäivää.

KIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA

HYVÄÄ JOULUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.12.2019 10:12
Kaupunki: Espoo 5

Kaverit saivat hyvin tekohengitettyä rupisessa kunnossa olevan lattian.

Kiitos palkautteesta, haastetta riitti mutta lopputulos kruunasi kaiken.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena, ja hyvää joulua sinulle.

T., Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.12.2019 07:12
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattitaitoiset tekijät suorittivat hienosti meidän asuntomme mosaiikkiparketin hionnan ja lakkauksen. Tekijät osasivat heti katsoa, että parketti on elämää nähnyt ja viettää monesta kohdasta, haasteelinen siis työstää. Lopputuloksena saimme todella hienosti hiotun ja valkolakatun parketin. Voimme lämpimästi suositella!

Kiitos palautteesta ja hyvää joulun alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2019 20:12
Kaupunki: Helsinki 5

Tarjous tuli nopeasti perille, ja alusta loppuun asti kommunikointi urakoitsijan kanssa toimi hyvin. Urakoitsija antoi selkeät valmisteluohjeet, oli vielä päivää ennen yhteydessä ja soitti vielä parketin lopullisen kuivumisen jälkeen kyselemään mitä mieltä olin lopputuloksesta. Parketti oli alunperin hyvin huonossa kunnossa (edellisen omistajan kotieläimet jättäneet paikoin syviäkin uria lattiaan), ja urakoitsija ilmoittikin heti koehionnan yhteydessä rehellisesti, että kaikkia kulumia ei todennäköisesti saisi pois, ja parketti vaatisi perusteellista työstämistä. Päivitetty hinta-arvio piti myös lopulta paikkaansa, ja lopputuloksesta tuli parempi kuin olisin uskaltanut odottaa. Voin suositella lämpimästi.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hiukan siinä olikin haastetta mutta lopputulos yllätti jopa itsemme.
Lopulta kaikki hyvin ja tärkeintähän on se, että asiakas on tyytyväinen sekä lopputulos kruunaa kaiken.

Hyvää joulun alusaikaa teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.12.2019 11:12
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin osaavat tekijät. Tietää mitä tekee ja neuvoo tarvittaessa. Koko homma hoitui n.4h ja työn jälki hyvää. Työstettäväksi alue n60m2. Työtä varattaessa jo käytiin esivalmistelut läpi ja edellisenä päivänä tuli myös soitto ja käytiin vielä kaikki läpi että on valmista kun työt alkaa. Tyytyväinen asiakas.

Kiitos palautteesta. Ja ettävsaamme käyttäävreferenssikohteena. Oli ilo työskennellä kanssasi. Hyvää joulunalusaikaa terveisin suomenparkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.11.2019 21:11
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha epätasainen parketti (65m2) muuttui muutamassa tunnissa tasaiseksi ja kauniin vaaleaksi. Alkuperäinen hinta-arvio nousi hieman parketin epätasaisuudesta johtuen, jota maallikkona emme olleet osanneet huomata. Palvelu oli kaiken kaikkiaan nopeaa, asiantuntevaa ja mutkatonta, voin suositella!

Kiitos palautteesta je että pystyimme vastaamaan odotuksianne ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja sen laatuun. Ja kiitos myös että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Hyvää Joulun alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.11.2019 20:11
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha kellastunut ja naarmuinen olohuoneen parketti hiottiin kauniiksi. Vaikka olimme jättäneet remonttien suunnittelun viimetinkaan työt saatiin sovittua ja tehtyä nopealla aikataululla ja pääsimme muuttamaan asuntoon ajoissa. Urakoitsija antoi puhelimella selvät ohjeet työalueen valmistelusta (listat pois, valo kattoon, irtokynnykset irti, jne), mikä mahdollisti itse työn sujumisen ilman ongelmia. Koko homma oli hoidettu alle kahteen tuntii. Aikatauluja joustettiin hiukan molemmin puolin. Ensin itse jouduin siirtämään työn myöhemmälle päivälle työjuttujen takia ja itse työpäivänä urakoitsijalta tuli puhelu aamusta ja ehdotti voitaisiinko hommat tehdä paria tuntia sovittua aikaisemmin, kun toinen asiakas ei ollut tullut paikalle. Loppujen lopuksi homma tuli kuitenkin hoidettua ja lopputulos näyttää hyvältä.

Kiitos palautteesta, ja oikein hyvää alkavaa joulun odotusta teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2019 21:11
Kaupunki: Kirkkonummi 4

Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja sitä että kaikki asiat tehdään selväksi. Vaikka asiat oli käyty läpi aikaisemmin tuli vielä edellispäivänä varmistus soitto joka tuli tarpeeseen alkuvalmistelujen osalta että työt voidaan heti aloittaa sen kummempia säätämättä. Hinta nousi vähän alkuperäisestä tarjouksesta jonka ymmärsin kyllä jälkeenpäin että tarkka kuvaus kohteesta kuvien kanssa olisi varmasti helpottanut koska asunnossa oli tiettyjä haasteita esim portaiden kanssa. Muuten kyllä hyvin hoidettu urakka.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin. Jos on portaita ne kannattaaetukäteen lähettää vaikka valokuvin jottanekin pystytään huomioimaan ja arvioimaan.
Hyvää joulun odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2019 10:11
Kaupunki: Espoo 5

Ystävällinen kommunikointi ja palvelu. Käytiin läpi ennen työn aloittamista koehionta ja lattian kaltevuudesta aiheutuvat kosmeettiset haitat. Työn ala oli noin 50-60m2 ja se suoritettiin noin kolmeen tuntiin. Annetussa tarjoushintahaarukassa pysyttiin. Jälki on hyvää omaan silmään. Voin suositella!

Kiitos palauttestasi ja hyvää joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.11.2019 19:11
Kaupunki: Vantaa 5

Nopeaa ja ammattimaista touhua, osasivat kertoa lattiastani paljon jo sitä silmäilemällä. Vanha lattia oli hirveässä kunnossa mutta siitä saatiin parissa tunnissa lähes uuden veroinen.

KIITOS PALAUTTEESTA, niin olihan siinä hiukanb haastetta, m utta pystyimme saavuttamaan ja luomaan sen mistä oli sovittu ja uskoimme saavamme aikaiseksi. Eli lattiastahan tuli vielä kelpo ja siisti pitkäksi aikaa ja sai uuden elämän ja ilmeen.

Hyvää joulun odotusta teille. T. Suomen parkettityöt Oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.11.2019 19:11
Kaupunki: Vantaa 5

Halusin vaalentaa parketin alkuperäistä sävyä. Hyvän tarjouksen saatuani soitin urakoitsijalle. Puhelun aikana sovimme päivämäärän työlle. Lisäksi sain selkeät ohjeet tarvittavista esivalmisteluista. Työtä edeltävänä päivänä sain vielä puhelun. Urakoitsija varmisti, että asunto oli valmiina hiontaa varten. Itse työ sujui nopeasti. Lopputulos oli halutunlainen. Kaiken kaikkiaan helppo ja onnistunut remontti. Ei valittamista.

Kiitos palauteesta. Ja hyvää joulun odotusaikaa teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.10.2019 18:10
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää ja nopeaa työtä joka vastasi juuri tarpeitamme laadun ja aikataulun puolesta. Lähtökohta oli murheellinen mutta aamupäivän aikana suoritettu hionta ja lakkaus toi paljon paremman lopputuloksen kuin uskalsimme odottaa. Pahimmat tummuneet ongelmakohdat jotka pelkäsin vaativan isompaa remppaa ja päivien evakossa oloa on käytännössä poissa (jäljelle jääneet häiveet ei haittaa silmää yhtään vaikka itse tietää paikat) parempi. Lopputulos huonosta lähtökohdasta oli kuten urakoitsija etukäteen kertoi - ei saa täydellistä mutta tulee hyvä (tuli itseasiassa parempi kuin arveli). Olemme erittäin tyytyväisiä, ja koemme saaneemme suhteessa paljon paremman vastineen näin kuin isommassa ja pitemmästä panostuksesta.

Kiitos palautteesta. Kyllähän se lähtökohta oli murheellinen, mutta kovalla työllä siitähän saatiin parempi kuin itsekkään uskalsimme odottaa, ja hyvä näin. Ja osoitus siitä että erittäin huonokuntoisiakin lattioita kannattaa kunnosta ja on halvempi ja nopeampi vaihtoehto. Ja kuitenkiun niistä usein saadaan tehtyä vielä kelpo lattioita, jopa erinomaisia.

Kiitos että saimme palvella teitä, ja jaksoitte uskoa meihin. Se lämittää aina ku n asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun ja lopputulokseen.

Hyvää joulun odotusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2019 20:10
Kaupunki: Helsinki 5

Reipasta viestintää, aikataulut pitivät täysin ja hyvä työn jälki. Suosittelen! Yhteen hankalaan kohtaan keksittiin vielä urakan jälkeen ihan uusi ratkaisu, jota kokeillaan.

Kiitos palautteestasi, lattiasi sai uuden raikkaan ja päivettynyt pinta vaaleni upeaksi.
Mustumaan tullaan kokeilemaan uutta ainetta joka tullut juuri markkinoille.

Hyvää alkavaa joulun odotusaikaa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.10.2019 17:10
Kaupunki: Tampere 5

Omakotitalon parketit oli jonkin verran kärsineet lapsiperhearjen ja kahden koiran jäljiltä. Pentuvaiheen parkettipissut ja nuorison kotibileet oli jättäneet jälkensä. Urakkamaailman tarjouspalvelu toimi hyvin, sen perusteella uskalsin yksinäisenä naisihmisenäkin tilata tarjouspyynnöt. Urakoitsija selvitti etukäteen kaikki asiat selkeästi ja varmisti vielä edellisenä Iltana puhelimella, että kaikki on kunnossa. Aamulla kaksi miestä saapui paikalle sovittuun aikaan jo hyvissä ajoin ennen klo 7. Samalla kun toisen kanssa varmistettiin sopimus, toinen jo aloitti työt. Kaikkiaan noin 50 m2 lattian hionta ja lakkaustyöt kesti noin kolme tuntia. Ja jälki oli huolellista ja lattiasta tuli tosi kaunis. Kaupanpäälle vielä päivitetyt huolto-ohjeet ja neuvot miten pian pääsee listoittamaan ja kalustamaan. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Nyt vaan muu remontti valmiiksi.

Kiitos palautteestasi. Ilo oli kokonaan meidän puolella. Hiukan haastettakin oli mutta lopulta kaikki saatiin siistittyä. Kitos että luotit meihin ja palveluumme.

Oikein hyvää joulun alusaikaa sinulle

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.10.2019 16:10
Kaupunki: Lahti 5

Voiko remontin teettäminen olla näin vaivatonta? Sain heti pari urakkatarjousta ja valitsemaltani urakoitsijalta löytyi nopeasti sopiva remonttiaika. Parkettimiehet aloittivat työt täsmälleen aikataulun mukaan ja jo parin tunnin kuluttua pääsimme katsomaan lopputuloksen. Vanha pahasti naarmuinen mosaiikkiparketti oli kunnolla hiottu ja valkolakattu. Aviomies epäili, että vanhan parketin tilalle olisi asennettu uusi. Lopputulos oli tosi hieno! Etukäteen pelkäsin, että hiontapöly leviää paksuksi kerrokseksi joka paikkaan. Jälki oli kuitenkin yllättävän siistiä. Parkettimiehet veivät roskat mennessään, jäljelle jäi vain kaunis valkolakattu lattia.

Kiitos palautteesta.

Ja että voimme käyttää kohdettanne paikallisesti referenssikohteena.

Hyvää alkavaa talven odotusta sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.10.2019 17:10
Kaupunki: Vantaa 5

Lähtökohta: 30 neliömetrin olohuoneen koivuviiluparketti oli kulunut, osittain selvillä naarmuilla/koloilla, osittain vino ja lattiassa oli kosteudesta johtuvia tummentumia. Pyysin tarjouksen lattian hionnasta sekä lakkauksesta. Työntekijät olivat paikalla sovittuun aikaan ja sopimus tehtiin paikan päällä kirjallisena. Paikalla arvioitiin sekä näytettiin kohteen ongelmakohdat ja tehtiin koehionta, jonka jälkeen remontti lyötiin lukkoon. Hinta nousi 9% ensimmäisestä arviosta paikan päällä tehdyn tarkistuksen jälkeen, koska lattiassa oli niin paljon ongelmakohtia. Minun ollessa pois paikalta minulle soitettiin vielä, josko kirkkaan lakan voisi vaihtaa vaaleaan valkoiseen lopputuloksen parantamiseksi. Palvelu oli asiantuntevaa, hionta valmis saman päivän aikana sekä lattia parani lähtökohtaan nähden huomattavasti.

Kiitos vastauksestasi.

Kyllähän haastetta riitti kerrakseen. Lattia jouduttiin hiomaan 4 kertaan jotta siitä saataisiin hyvä. Ja sekään ei aivan riittänyt jotta kaikki vaurot saataisiin poistettua/häivytettyä. Lisähionnasta perimme ainoastaan nauhakulut eli 100 euroa.

Loppuvaiheessa soitimme asiakkaalle haluaisiko hän valkokuultolakkauksen jolla voitaisiin häivyttää mustumia ym. Ja lupasimme sen ilmaiseksi. Sen rahallinen arvo työvaiheineen olisi ollut 150 euroa, joka siis annettiin ilmaiseksi. Mutta lopputuloksesta tuli sen myötä siisti ja hyvä.
Tässä hyvä esimerkki kohteena että huonoista lähtökohdista saadaan luotua jotakin hyvää ja kestävää vuosiksi eteenpäin ja kustannukset paljon halvemmat kuin lähteä poistamaan vanha parketti ja uusia uudella asennettuna.
Eli se on iso säästö.

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.09.2019 21:09
Kaupunki: Ylöjärvi 5

Mosaiikkiparketin kunnostus tehtiin ammattitaidolla ja aikataulut pitäen. Lattia osoittautui pohjan epätasaisuuden (parketin alla valussa huomattavia kumpuja ja laaksoja) vuoksi haastavaksi, mutta Suomen Parkettityöt selviytyi urakasta kunnialla. Parketin pinnan sileys on huippuluokkaa. Parissa kohdassa on huomattavissa lakkauksessa lieviä sävyeroja, jotka luultavasti johtuvat juuri pohjan ongelmista. Nämä eivät kuitenkaan pistä silmään. Huoneen ilme nuorentui kymmenillä vuosilla.

Kiitos palautteesta. Hienoa tuoda esiin itse tilaajana ongelmat julki, sillä näitä riittää. Ja meidän tarkoitus on aina tehdä se kaikki voitava jotta lattioista saadaan niin hyvät kuin mahdollista. Joskus se vaatti paljonkin työtä, mutta silti periksi ei anneta.

On hienoa että tekin olette tyytyväisiä työn toteutukseen ja laatuun.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T.Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2019 18:09
Kaupunki: Vantaa 5

Työ valmistui joutuisasti ja lopputuloksena uuden näköinen parketti. Hinta pysyi siinä, mihin sen maksimissaan arvioitiin nousevan. Voin ehdottomasti suositella muillekin!

Kiitos palautteesta. Kyllä kohteesi vanhan sävyn poisto toi haastetta hiukan. Ja annettu tarjous ja pudjetti riitti.
Ja lattiastasi saatiin kin todella kaunis luonnollinen tammiparketti uuteen loistoon.

Hyvää sayksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.09.2019 12:09
Kaupunki: Espoo 4

2 kerrosta ja vajaa 70 m2 rivitalossa koivusauvaparketti. Asiantuntevaa myymistä, jota arvostan! Miehet olivat paikalla 6:30 jälkeen ja koneet käynnissä ennen seitsemää. Valmista tuli klo 10:00, uskomattoman nopeaa työtä ja todella hieno jälki! Sovittuun urakkaan tuli hionnasta lisäkustannuksia, jotka olisi näin jälkeenpäin ollut hyvä sopia tarkemmin molempien osapuolten kannalta, kun ostajana en ollut ymmärtänyt niiden hinnoittelua ennen urakan sopimista. Todella ripeitä ammattimiehiä!

Kiitos palautteesta. Hintahaarukka oli kyllä mainittu tarjouksessamme ja nyt se sijoittui yläpäähän, mutta ei ylitettynä. Ja joskus lattiat edellyttävät rankempaa hiontaa.
Lattiasta saatiin kuutenkin hiano ja se aina etusijalla halvoilla hinnoillamme.
Hyvää syksyä teille

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2019 20:09
Kaupunki: Oulu 5

Voin lämpimästi suositella, työ hoitui nopeasti ja siististi. Silkinhimmeä lakka näyttää upealta ja parketti on kuin uusi.

Kiitos palautteestasi. hiukan mustuneen ja kellastunut pinta saatiin eheytettyä uuteen uskoon ja lattia sai uden elämän pitkäksi aikaan. Lattiasta saatiin tehtyä kuin uusi, ja pinta näyttää kauniilta.
Aikataulussa pysyttiin , ja annetussa tarjouksen mukaisessa hinta-haarukassa .

Lämpimää sysksynjatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2019 08:09
Kaupunki: Jyväskylä 5

Hyvää ja nopeasti

Kiitos palautteesta.
Työ meni aivan suunnitellusti ja tarjouksen mukaisesti.
Hyvin tuotu esiin kohde kuvineen tarjousvaiheessa.
Lattiasta saatiin tehtyä kuin uusi.
Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen.

Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2019 22:09
Kaupunki: Helsinki 4

Parketti paljastui oletettua huonokuntoisemmaksi, joten hinta nousi 200€ alkuperäisestä tarjouksesta ylimääräisen hiontakerran vuoksi. Lopputulos on kuitenkin oikein hyvä ja parketissa kaunis sävy. Koko urakka hoitui erittäin ripeästi ja yhteydenpito toimi mainiosti.

Kuvat olisi ollut hyvä saada tarjousvaiheessa. Niistä olisi eroittanut mustuma vauriot selkeämmin.
Lisätyönä 1 lisähionta josta perimme ainostaan hiomanauha kulut. Emme ajasta. Näin aina joustamme ja tulemme vastaan jos ilmenee lisätyön tarvetta.

Hyvää syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2019 20:09 4

Työnjälki hyvä ja lopputulos upea. Työ sujui ripeästi kahdelta tekijältä. Klo 6.30 tulivat ja valmista oli puolilta päivin, parin tunnin päästä lattia jo kävelykuiva. Kahden päivän päästä saa kalustaa tilat. Negatiivisena asiana täytyy nostaa alkumetreiltä alkanut "hinnan korotus" jossa kaikesta mahdollisesta olisi saatu työlle lisähintaa. Kuvia kohteesta laitettiin etukäteen jotta hinta-arvio olisi mahdollisimman lähellä totuutta. Hintaa nostavat tekijät kuten lattian ikä ja kunto huomioon ottaen ammattimiehen luulisi tietävän mitä vaiheita työ vaatii ja nämä tulisi huomioida jo tarjouksessa etenkin kun kuvia oli saatavilla. Lattiammekin olivat kuulemma vinot ym. vaikka näin ei ole. Sen voi vatupassilla helposti tarkistaa. Saimme kuitenkin kaikesta huolimatta neuvoteltua molemmille sopivan hinnan urakoitsijan kanssa. Se ja lopputulos on tärkeintä.

Kiitos palautteesta. Kuvat saimme muuta mitään vatupassi tuloksia lattian suoruudesta emme saaneet. Tilaja oli valvomassa työtä lähes kokoajan. Ennen töiden aloitusta testihionta vasta osoitti ongelman joka johtui epätasaisesta alustasta. Tästä saa myös kuvia meiltä. Ja myös kirjattiin sopimukseen ja tilaajan tiedostettua ne. Veloitimme ainoastaan hiomanauhat emme ajasta. Niiden osuys 200 euroa. Urakka 2600. Eli hyvin pienestä korotuksesta kyse. Mutta perusteltu ja todellinen.
Jalopputuloshan on se tärkein asia. Ja sen eteen tehtiin kova työ sekä mitä se vaati ja edellytti
Hyvää syksyä teille Raaheen.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.09.2019 12:09
Kaupunki: Helsinki 4

Parketti oli paikoin todella huonokuntoinen ja kulunut. Lopputulos oli loistava, väri on kaunis ja pinta tasainen ja kiiltävä. Kiitos.

Kiitos palautteesta.

Kyllähän siinä hiukan haastettakin oli. Mutta lopputulos krunasi kaiken, lattiastasi tuli kuin uusi.
Hyvää alkavaa syksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.09.2019 19:09
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvä ja asiantunteva palvelu, osaava henkilöstö ja inhimillinen hinta. Kaikinpuolin toimiva kokonaisuus. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä. Saimme uuteen kotiimme hienon lattian. Kiitos.

Kiitos palautteestanne ja että saamme käyttää kohdettanne kuvin referenssikohteena.

Hyvää syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.08.2019 14:08
Kaupunki: Vantaa 5

Vanha parketti oli kulunut, aaltoileva ja laikukas. Halusimme lattiasta nykyaikaisen näköisen ja päätimme että parketti valkokuultolakataan. Jätin tarjouspyynnön urakkamaailmaan ja Suomen parkettityöt lähetti tarjouksen jo seuraavana päivänä. Muilta yrityksiltä tuli tarjous vasta 1-2 viikon kuluttua. Kerroin tarpeemme, sekä lisäksi, että puretun väliseinän alla ei ole parkettia, vaan se pitäisi sinne asentaa. Sain hinta arvion puhelimessa molemmille töille, sekä tiedon mahdollisesta ajankohdasta. Yritys varasi heti kyseiselle viikolle päivän työtä varten. Sain myös hyvät ohjeet puretun väliseinän alla olevan lattian pohjustukselle, jonka tein itse. Työ tehtiin tasan sovittuna ajankohtana, nopeasti ja tehokkaasti. Lopputulos on upea! Vanha kulahtanut, aaltoileva parketti on nyt suora, hillityn himmeä ja kaunis valkokuultolakka tuo lattian uudelle vuosituhannelle. Työn hinta ylitti hieman alkuperäisen arvion, mutta minut pidettiin koko ajan ajantasalla hinnan suhteen. Kaikki muutokset kerrottiin ennen työn aloittamista. Voin suositella tätä yritystä kaikille.

Kiitos palautteesta. Ja että olit meidän yrityksemme palveluun ja ammttitaitoon tyytyväinen, oli ilo työskennellä kanssasi ja kuuntelit kaiken sujuvasti ja ymmärrsit lattiasi suuremman työmäärän ja mitä se edellytti ja vaati.

Näin sitten saatiin luotua erittäin upea lopputulos josta itsekkin saimme hiukan yllättyä.

Hyvää alkavaa syksyä teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.08.2019 18:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista työtä. Vanha, kellertävä parketti sai hienon vaaleamman ilmeen. Keittiönkin kovia kärsinyt parkettipinta muuttui todella siistiksi. Yhteydenpito oli firman puolesta hyvää, ja sain tarkat ohjeet esivalmistelutöistä. Remonttimiehet olivat paikalla hyvissä ajoin ja hionta ja lakkaus sujui tehokkaasti parissa tunnissa.

Kiitos palautteesta ja kun valitsit meidät työllesi. Ja että olit tyytyväinen koko pakettiin. Hyvää alkavaa syksyä sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2019 11:08
Kaupunki: Jyväskylä 5

Lopputulos ylitti odotukset. Vanha koiranraapima ja elähtänyt Saima saatiin muutamassa tunnissa näyttämään pakasta vedetyltä. Suorituspäivämäärä järjestyi joustavasti ja ennakkotietojen perusteella annettu hinta-arvio piti hyvin kutinsa. Ennakkotietojen perusteella osattiin myös suositella parketille sopivampaa käsittelyä ja olen erittäin tyytyväinen, että päädyimme alkuperäisen ajatuksemme sijaan suosituksen mukaiseen ratkaisuun. Loppusiivous sovittiin meidän hoidettavaksemme, mutta juuri ei siivottavaa jäänyt huolellisen työn tuloksena. Täysi suositus tälle porukalle!

Kiitos palautteesta.

Kylläöhän tässä työssä oli omat ongelmasa, mutta lopputulos yllätti myös meidät. Lattiasta todella tuli kuin uusi ja näyttävä.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne paikalliseen markkinointiin ja referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.08.2019 19:08
Kaupunki: Oulu 5

Urakoitsija hoiti työnsä täsmällisyydellä ja taidolla. Kellertävä tammiparketti sai uuden nykyaikaisemman ilmeen muutamassa tunnissa.

Kiitos palautteesta.

Ja kiitos myös että saamme käyttää kohdettanne referenssinä alueellisesti.

Hyvää alkavaa kevättä teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.08.2019 09:08 5

Kaikki meni ripeästi ja miin kuin sovitiin Suosittelen muillekin

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa syksyä teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.08.2019 17:08
Kaupunki: Tampere 4

Aikataulu piti ja lopputulos on hyvä.

Kiitos palautteesta

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.08.2019 21:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Melko huonossa kunnossa oleva parkettilattiamme hiottiin ja valkokuultolakattiin, olimme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen ja lopputulokseen. Muutenkin koko projekti eteni moitteettomasti ja jämptisti yhteydenotosta asti. Luotettava ja ammattitaitoinen toimija, uskallan ehdottomasti suositella muillekkin. 5/5

Kiitos palautteesta. Haastetta hiukan oli työssä, mutta lopulta kuitemkin saimme luotua kelpo tuloksen.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.08.2019 11:08
Kaupunki: Ylivieska 4

Alakerran noin 50m2 ala hiottuna ja lakattuna kahteen ja puoleen tuntiin! Lopputulos miellyttää silmää vaikka paikoin lattia oli kovasti huonokuntoinen, rakovunut ja pinta kulunut. Ainoa miinus parinsadan euron hinnannoususta sopimusvaiheessa lähetetyistä havainnekuvista huolimatta, tähän onneksi olimme varautuneet. Suuri kiitos hyvästä ja erityisen nopeasta remontista ja plussat myös sujuvasta yhteydenpidosta!

Kiitos palautteesta. Lähtökohta olikin todella huono, ja kuvat jotka olivat UM-sivulla eivät kertoneet ja näyttäneet vaurioita. Ja pieni hinnannousu kattoi vain hiomanauhat, eli työstä ei veloitusta edes otettu. se hyvää tapaa naudatten huomioituna. Ja lopputuloshan se jälleen kerran kruunaa koko paketin. Ja tyytyväinen asiakas on se mittari jolla itsekkin pyrimme kehittämään toimintaamme alati.

Hyvää syksyn alkua teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.08.2019 20:08
Kaupunki: Espoo 5

Rivitalohuoneiston 60m2 mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus hoitui sovitusti ja nopeasti kolmen työmiehen voimin. Hinta-arvio nousi 200 eurolla mutta siitä oli varoitettu etukäteen. Ennen työn aloitusta hiottava lattia käytiin yhdessä läpi ja käytiin ongelmakohdat+aaltomaisuus yhdessä läpi, mistä koitui ylimääräinen hiontakerta(veloitettiin ainoastaan materiaalikustannuksista, ei työstä). Lopputulos upea, vaikkakin pariin painaumaan jäänyt hieman vanhaa lakkaa näkyviin(haastava lattia). Tulevaisuus näyttää, kuinka julkisten tilojen(kovin) lakka kestää arkikäyttöä.

Kiitos palautteesta. Pohjien suoruus olikin se 2 haaste yhdistettynä vanhanajan lakkojen poistamiselle jotta saadaan siiisti ja puhdas puupinta esiin, ja se teettikin paljon työtä. Loppujenlopuksi saatii tehtyä erittäin siisti ja kaunis lopputulos lattiallenne.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Ja hyvää alkavaa syksyä

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.08.2019 16:08
Kaupunki: Tampere 5

Aikataulu piti ja työ hoidettiin nopeasti ja ammattitaidolla.

kiitos palautteestasi ja etä saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.08.2019 21:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Uuden asuntomme 15 vuotta vanha tammiparketti kaipasi uutta ilmettä ja lähdimme etsimään Urakkamaailman kautta tekijää. Toiveenamme oli, että asuntoon olisi tehty muutkin lattiaan liittyvät työt (jalkalistojen ja kynnysten asennus). Päädyimme kuitenkin Suomen Parkettityön tarjoukseen vaikkakin se koski pelkästään lattian hiontaa ja lakkausta. Ja hyvä niin, koska lattiasta tuli todella upea! Työt aloitettiin jo ennen kello seitsemää aamulla ja valmista oli jo kello 10.30 (hiottavat neliöt noin 80m2). Lattiassamme oli muutamat ongelmakohdat, jotka hieman vaikeuttivat työskentelyä. Nämä käytiin kaikki yhdessä läpi ennen työn aloittamista ja niiden mahdollisesta vaikutuksesta työn lopputulokseen kerrottiin. Seuraavana päivänä kun kävimme katsomassa lopputulosta huomasimme muutamat lakan levityksestä jääneet jäljet. Esitimme näiden suhteen pari kysymystä, joihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Plussat: - Tarjoukseen vastattiin nopeasti - Ehdotettu päivä onnistui ilman ongelmia - Selkeät ohjeet kuinka toimia ennen ja jälkeen - Jokainen reuna ja nurkka on hiottu - Jälki on tasainen ja siisti - Nopeus ja laatu Miinukset: - Ainoa miinus on lakan aiheuttama haju, mille ei voi mitään.

Kiitos palauttestanne. Oli ilo työskennellä kanssanne. Ja olihan noita haasteita teidänkin kohteessa muutamia. Mutta niistä suoriuduttiin ja lopputulos palkitsee.
Hyvää alkavaa syksyä sinne.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.08.2019 14:08
Kaupunki: Helsinki 4

Halusimme teettää uuteen asuntoomme koivuparketin hionnan ja valkokuulto lakkauksen. Urakkamaailman kautta vastattiin tarjouspyyntöön nopeasti ja aikataulu oli meille hyvä. Tarjoukseen tuli sadan euron raskaan työn lisä, koska kohde sijaitsee hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. Teimme itse pienen virheen, kun luotimme edellisen asukkaan sanaan ettei parkettia olisi hiottu kertaakaan, emmekä teettäneet asiantuntijalla arviota parketista etukäteen. Parketista paljastui kuitenkin useita kohtia, joissa oli nähtävillä edellisen hionnan jälkiä ja koska parketti antoi periksi ja jousti monesta kohtaa oli pinta epätasainen. Emme olleet tätä tajunneet ajatella ensikertalaisina ja ilmoittaa siitä urakoitsijalle etukäteen. Joustavuuden ja epätasaisuuden vuoksi jouduttiin hionta-aamuna sopimaan, että parketti vaatii toisen hiontakerran, mikä toi hintaa lisää 300€. Itse työ sujui erittäin nopeasti (54,5 neliötä/n.3 tuntia), alkoi sovittuna aikana ja työn lopputulos on juuri se mitä toivoimmekin! Kiitos!

Kiitos palautteesta.
kANTOLISÄ perustuu työehtosopimukseen ja kukaan ei kanna lähes 100 kiloa painavaa konetta ilman tätä lakisääteistä korvausta.
Ylimääräinen työ eli hionta, oli yksi syy korotukseen josta perittiin vain raaka-ainekulut, ei ajasta. Ja lattia hiottiin 5 kertaan ei 2.
Mutta saimme silti luotua asiakkaalle erittäin siistin ja lähes virheettömän lattian vaikka edellinen hioja olikin sen saanut aaltomaiseksi. Lopputulos hiukan yllätti meidät itsekkin, sillä siitä tuli upea.

Hyvää loppukesää teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.07.2019 08:07
Kaupunki: Oulu 5

Tammi Natur parketti muuttui kuin uudeksi lattiaksi. Toiveena oli saada sama sävy kuin tehtaalta tullut valkomattalakattu parketti, Suomen Parkettityön pojat sai sävyn osumaan 100%. Todella tyytyväinen työn laatuun ja nopeuteen. 80m2 huoneisto oli valmis muutamassa tunnissa.

Kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.07.2019 17:07
Kaupunki: Espoo 4

Hommat alkoivat aikataulun mukaisesti ja työ valmistui yllättävän nopeasti, noin kahdessa tunnissa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja työn ripeyteen.

KIITOS PALAUTTEESTASI JA OIKEIN AURINKOISTA KESÄN JATKOJA SINULLEKKIN

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2019 15:07
Kaupunki: Vantaa 4

Homma hoitui sovitulla tavalla ja sovitussa ajassa. Lattiat ovat kuin uudet. Olemme tyytyväisiä työn jälkeen. Ensikertalaisina ja kokemattomina emme osanneet riittävän hyvin kertoa vanhan parketin kuntoa remontoijalle ja lattiaan aiemmin syntyneet tummemmat jäljet olisi pitänyt älytä myös mainita aikaisemmin ja saimme tästä remontin tekijältä palautetta.

Kiitos palautteesta.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2019 14:07
Kaupunki: Espoo 5

Erinomaista työtä niin asiakaspalvelun, nopeuden kuin laadunkin suhteen! Kaverit olivat aamuvarhaisella jo ovella odottamassa kun tulin avaamaan. Lyhyt kertaus siitä mitä tehdään, ja tuskin olin kotiin päässyt kun jo tuli soitto, että pian on valmista! Eli 20 m2 alle kahden tunnin. Erityiskiitos pölyttömästä työskentelystä uusilla laitteilla. Hankalatkin kohdat saatiin siistiksi. Aivan priimaa toimintaa!

Kiitos palautteesta.
Sinulle myös hyvää kesän jatkoa.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.07.2019 15:07
Kaupunki: Vantaa 4

Selkeät esivalmistelu ohjeet. Saapuivat sovittuna ajankohtana, Työ sujui 3:lta mieheltä ennätysnopeasti.

Kiitos palauteesta ja hyvää kesän jatkoa.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.07.2019 19:07
Kaupunki: Helsinki 5

Asuntomme 44m2 kokoinen parketti oli 19 vuoden aikana päivettynyt pahasti auringon vaikutuksesta, ja oli väriltään kauttaaltaan keltainen. Suomen Parkettitöiden miehien jäljeltä parketti on kuin uusi. Räikeät värierot parketissa huonekalujen ja mattojen entisillä sijainneilla hävisivät pääosin kokonaan. Keltaisuus on hävinnyt kokonaan. Asuntomme lämpöpatterien putket ovat jalkalistojen yläreunan korkeudella, mutta silti pienemmällä käsikoneella ne saatiin hiottua ja sitten valkolakattua. Hinta oli se max hinta, joka puhelinkartoituksessa etukäteen kohdetta näkemättä sovittiin, eli sikäli myös hyvin ammattimaista toimintaa. Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja ennen kaikkia pölytöntä! Koko homma tehtiin muutamassa tunnissa.

Kiitos palautteesta ja hyvää kesän jatkoja
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.07.2019 18:07
Kaupunki: Vanta 5

Työn jälki oli erinomaista, hoitui nopeasti ja ero entiseen oli todellakin hintansa väärti. Ympäristö oli myös pölytön eikä siivoukseen siis tarvinnut varata omaa aikaa.

Kitos palautteesta.
Hyvää kesän jatkoja teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.07.2019 09:07
Kaupunki: Espoo 5

Meidän parkettien (100m2) hionta ja valkolakkaus sujui erinomaisesti. Kaikki toimi alusta loppuun. Yhteydenpito ja kommunikointi oli ystävällistä ja nopeata ja valmisteluohjeet käytiin yksityiskohtaisesti läpi. Koko työ suoritettiin äärimmäisen ripakasti, yhden aamupäivän aikana. Työn jälki on erittäin hyvä. Yllättäen pölytöntä eikä jäänyt mitään siivottavaa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella. Kaiken lisäksi mukavia ja rentoja miehiä! Terveisiä teille!

Kiitos palautteesta, oli ilo toimia kanssasi, kaikki meni hyvin suunnitellusti ja lopputulos kruunasi kaiken.
Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

Lämmintä kesää sinulle/teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.07.2019 20:07
Kaupunki: Espoo 5

Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Työskentely oli tehokasta ja ammattitaitoista. Alle 4h ja 60 m^2 parkettia hiottu ja lakattu 6 kertaan. Osin erittäin syviä koloja sisältänyt parketti näyttää nyt kuin uudelta. Urakoitsija valikoitui hyvien arvostelujen pohjalta ja voin myös omalta osaltani suositella yritystä.

Kiitos myös sinulle palautteestasi ja oikein lämmintä kesän jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.07.2019 18:07
Kaupunki: Espoo 5

Kohteena rivitaloasunnon yläkerran parketin hionta ja valkokuultolakkaus (olohuone ja kaksi makuuhuonetta yhteensä n. 41 neliömetriä). Työ sujui erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Yhteydenpito hyvää ja asiantuntevaa koko ajan sekä lopputulos kaunis ja tasainen. Hinta päätyi annetun hintahaarukan yläpäähän, mutta lopputulos kyllä näyttääkin ammattilaisten tekemältä. Suosittelen!

Kiitos palautteestanne. Ja oikein hyvää kesän jatkoa teille molemmille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.07.2019 22:07
Kaupunki: Lahti 1

Tekijän käytös ylimielistä,ei kuuntele asiakasta..Hinta kohtuuton työn määrään ja laatuun nähden .Sopimus ei pitänyt.En suosittele kenellekkään...

Päätelkää itse onko palaute aiheeton. Kohde .25n. Hinta sävytettynä 750e. Annettu tarjous 650-750. Eli pysytty annetussa haarukassa. Kohteessa työn jälkeen joko laittoi teippiä lattiaan ja poisottaesaa se vaurioitti lakkapintaa. Yrittivät laittaa meidän vastuulle asian. ja tässä kiitos tässä kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2019 10:07
Kaupunki: Tampere 4

Työ suoritettiin jämptisti aikataulussa ja ripeästi. Kolme työmiestä hoiti homman ammattimaisesti. Työn laatu oli pääasiallisesti hyvää. Lattian väri vaaleni huomattavasti ja juuri toivotulla tavalla. Hinta-arvio nousi loppujen lopuksi ja loppusumma oli melko korkea alkuperäiseen urakkamaailmassa annettuun arvioon verrattuna.

Kiitos palautteestasi. Joskus tulee lisätöitä ja ne toki hiukan myös korottavat urakkasummaa. Mutta nämä käydään kuitenkin aina lävitse asikkaan kanssa ennen töiden aloitusta.
Muta pääasia on se että olet tyytyväinen lopputuloksen.

Lämmintä kesää sinulle toivovottaa
Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.07.2019 22:07
Kaupunki: Vantaa 5

Oli ilo asioida Suomen Parkettityöt Oy:n kanssa, kommunikointi selkeää ja nopeaa. Olivat paikka ajallaan ja työn jälki on hyvä ja nyt nautin kuin uudesta parketista, voin suositella.

Kiitos palautteesta. Sinulle myös hyvää jatkoa ja läämintä loppukesää.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.07.2019 21:07
Kaupunki: Helsinki 5

Yhteydenotto tapahtui nopeasti tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen ja työt saatiin aikataulutettua toiveiden mukaan. Saimme hyviä neuvoja kuinka valmistella työtila valmiiksi parketin hiontaa ja lakkausta varten. Urakkapäivänä työ alkoi ripeästi ilman turhaa ihmettelyä. Kellastunut parketti muuttui hetkessä kauniin vaaleaksi ja moderniksi. Työn jälki oli hyvää ja koko työhön (alue noin 30 neliötä) kului aikaa vain pari tuntia. Voin lämpimästi suositella tätä ammattitaitoista porukkaa parketin hiontaa ja lakkausta suunnitteleville.

Kiitos palauttestasi ja lämmintä kesän jatkoa sinulle.

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.07.2019 12:07
Kaupunki: ESPOO 4

Tammiparkettilattiat hiottiin ja valkokuultolakottiin kahdesta tasosta, yhteensä n. 50 m2. Yhteydenpito ja viestintä toimi hienosti ja kaikki meno sovitun mukaisesti. Työ tehtiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Parkettimme oli 13 vuotta vanhaa ja paikoitellen oli pahojakin iskuja, värjäymiä, eivätkö vanhat pohjat olleet tasaiset. Työn jälki näytti hyvältä ja kokemus oli hyvä. Ainut pieni poikkeama meidän näkökulmasta suhteessa odotuksiin oli lakan nopeasta kuivumisesta johtuen jäänyt sävyero keittiön ja olohuoneen väliin, mutta eron saa peitettyä listalla ja se johtuu työmenetelmästä ja nopeasta käyteyn lakan kuivumisesta, eikä niinkään urakoitsijasta. Olemme lopputulokseen tyytyväisiä ja voimme suositella ilomielin muillekin. Ammattitaitoisia ja myöa mukavia työmiehiä.

Kiitos palautteesta. Keittiön ja eteisaulan väliin se lista.
Hyvää kesän jatkoja teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.06.2019 19:06
Kaupunki: Vantaa 5

Aikataulut pitivät, tekijät jopa vähän etuajassa paikalla ja valmista tuli. Parketti on nyt siisti ja naarmuton. Hinta vähän nousi alkuperäisestä, koska paikoitellen notkuva ja epätasainen parketti oli haastava hiottava. Nopea ja siisti lopputulos korvasi kuitenkin hieman kalliimman hinnan. Pieni miinus ulkona tupakantumpista käryävistä remonttijätteistä, joista naapuri ehti aiheesta valittaa, mutta saatiin onneksi sammumaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Aurinkoista kesän jatkoa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.06.2019 10:06
Kaupunki: Vantaa, Myyrmäki 5

Parketti hiottiin ja lakattiin olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä. Alkuperäinen parketti oli melkoisen huonokuntoinen. Alkuperäinen hinta-arvio nousi hieman ja syynä nimenomaan vanhan parketin kunto. Lopputulos on todella hieno, yllättävänkin hyvä lähtötilanteen huomioiden. Annettu aikataulu piti ja työ valmistui jopa hieman nopeammin kuin arvioitiin. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi urakoitsijaa.

Kiitos palautteestasi ja että saimme auttaa latiasi kohdalla. Ja että olet tyytyväinen koko palvelupakettiimme.

Hyvää kesää teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.06.2019 07:06
Kaupunki: Helsinki, Siltamäki, Pallomäentie. 5

Ensimmäinen arvio oli 900 E. En tainnut kuvia lähettää enkä osannut kertoa parketin kunnosta tarpeeksi täydentävästi. Enhän osaa arvioida työn määrää kun en ole se ammattimies. Tässä nyt heti aluksi, että parketti oli tosi surkeassa kunnossa. Oli koiran kynsien jälkiö, Pihalle menevän oven kohdalla melkoiset kulumat(ei tainnut olla enää lakkakaan). Yhdessä nurkassa ilmeisesti joskus on kaatunut vettä. tainnut olla kukkanen laatikoston päällä. Vielä sohvan kohdalla melko syvät naarmut. Siivouksen yhteydessä varmaan siirrely sohvaa mutta jaloissa ei ollut tainnu olla pehmusteita. No tässä pohjustus. Lopullinen hinta oli sitten 1500€. Tämän arvasinkin että arvio ei ollut lopullinen ottaen huomioon parketin huonon kunnon. Joten hintaan olen täysin tyytyväinen. Toteuttajakin sai hyvät mallikuvat huonosta parketista ja varmaan tulevat löytymään omista preferensseistään kuinka hyvältä parketti näyttää työn jälkeen. Työ tehtiin sovitusti ja meni nopeasti. Jälki oli erinomaista. Todella oli yllätys miltä parketti oli joskus näyttänyt kun oli joskus asennettu. Eli ei mitään huomautettavaa. Seuraaville tiedoksi että yrittäkää ottaa kuvia ja kertokaa parketin kunto peittelemättä niin arviokin on varmaan kohdallaan.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin kannattaa toimia jos ja kun tiedossa ei ole kuntoa.

Hyvää kesän jatkoa myös sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.06.2019 17:06
Kaupunki: Espoo 5

Vanha huonokuntoinen sauvaparketti sai vielä uuden elämän hionnan ja kuultolakkauksen jälkeen. Urakoitsija hoiti sopimuksen hienosti, itse työ tehtiin nopeasti useamman kaverin voimin ja mm syvät kulumat saatiin korjattua hyvin. Suosittelen.

Kiitos palauttesta ja oikein hhyväö kesää teillekkin

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.06.2019 16:06
Kaupunki: Helsinki 5

Nopea vastaus ja täsmällinen aloitus. Saimme neuvoja työn muuttamisesta huolloksi hyväkuntoisen parketin vuoksi ja näin tehtiin. Työ sujui nopeasti, hintaa soviteltiin työn mukaiseksi ja parketin toivottu sävy säilyi.

Kiitos palautteesta ja hyvää kesän jatkoa teillekkin.

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.06.2019 12:06
Kaupunki: Espoo 5

Yritys toimi nopeasti, täsmällisesti ja aktiivisesti tarjouksen antamisesta työn suorittamiseen. Ohjeet tarvittavista valmisteluista töitä varten olivat hyvät. Yrittäjä soitti vielä työn suorittamista edeltävänä päivänä varmistaakseen, että kaikki on kunnossa. Työ alkoi täsmällisesti sovittuun aikaan klo 6.45 aamulla ja kesti 2,5 tuntia. Siinä ajassa hiottiin 59 m2 parkettia neljään ja lakattiin kuuteen kertaan. Jälki on laadukasta ja laskutus noudatti tehtyä sopimusta. Voin vilpittömästi suositella tätä yritystä luotettavana ja laadukkaana yhteistyökumppanina.

Kiitos palautteesta.ja että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena.
Hyvää kesän alkua sinne.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.06.2019 19:06
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Työt aloitettiin sovitussa aikataulussa ja olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Lattiat olivat huonommassa kunnossa, mitä kuvista on pystytty päättelemään, mutta silti tuli loistavaa jälkeä samassa aikataulussa!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdetta referenssikohteena.

Hyvää kesää teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.06.2019 13:06
Kaupunki: Helsinki 5

Vanhat kellastuneet ja läikikkäät parketit (mosaiikki ja tavallinen) hiottiin ja valkokuultolakattiin. Työt sujuivat todella nopeasti ja täsmälleen sovitussa aikataulussa. Lopputulos erinomainen.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

Hyvää kesää teille

T. Suomen Parkettiyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2019 21:05
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha parketti oli melko kuluneessa ja huonossa kunnossa, mutta Suomen Parkettityöt Oy sai lattialle aivan uuden ja raikkaan ilmeen. Kolmikko saapui täsmällisesti paikalle ja hoiti homman suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa. Lopputulos oli jopa hämmästyttävän hyvä! Ammattitaitoista ja tehokasta työtä, lämmin suositus!

Kiitos palautteesta. J hyvää alkavaa kesää teillekkin.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.05.2019 09:05 4

Vanha, kellastunut tammiparketti vaaleni puolessa päivässä Suomen Parkettitöiden käsittelyssä. Ammattitaitoinen ja ammattiylpeä porukka. Kommunikaatio on suoraviivaista ja tuntuu sisältävän oletuksen, että ymmärrät parketin hionnasta yhtä paljon kun ammattilaiset. Palautteen antaminen Urakkamaailmaan varmistettiin päivittäisillä tekstareilla. Työn jälki ratkaisee ja se on laadukasta.

Kiitos palautteesta. Käymme aina huolella läbitse kohteen ja mitä työ edellyttää ja vaatii ha että kuluttaja on myös tietoinen kaikesta siihen liittyvästä ja tulevasta lopputuloksesta. Palautteita toivomme saavamme työnlaadusta ja sen suorituksesta. Kaikista suorittamistamme töistä. Hyvä kesänalkua teille.
T. Suomen parkettityöt oy.

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.05.2019 12:05
Kaupunki: Helsinki 5

Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen lattia oli tosi surkeassa kunnossa. Olisi pitänyt pyytää ennkkokatselmus. Urakoitsija onnistui kaikesta huolimatta saamaan ihmeitä aikaan ja lopputos on upea. Aikataulu piti kehnosta lattian kunnosta huolimatta täydellisesti. Ottaen huomioon arvioitua suuremman työmäärän ennakkoarvio kustannuksiata ylittyi kohtuullisesti.

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää alkavaa kesää sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.04.2019 22:04
Kaupunki: Vantaa 5

Yhteistyö yrityksen kanssa mutkatonta. Aikataulut pitäviä. Työnjälki erinomaista. Laatu hintasuhde hyvä.

Kiitos palautteesta ja että saimme palvella sinua.
Hyvää kesän odotusta sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.04.2019 15:04
Kaupunki: Lahti 5

Työt sujuivat sovitusti ja aikataulun mukaisesti. Työn jälki oli siistiä ja huolellista. Vanha lattia koki suuren muutoksen ,vaikka oli 50-luvulta...se suorastaan nuortui silmissä. Kannatti kunnostaa ehdottomasti.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin. Hyvää kesää teillekkin.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.04.2019 19:04
Kaupunki: tampere 3

Miehet ripeitä, valmista 2 tunnissa. Hionnan jälki hieman epätasainen, myös työn nähneen ammattilaisen mielestä. Harmitti että sovittu hinta eli ja siitä piti jatkuvasti neuvotella.

Kiitos palautteesta. Hinta oli juuri haarakun mukainen ja ei elänyt yhtään. Kyse 100 euron haarukasta. 40 neliömetrin lautap haarukka 1200-1300. Pohjissa kauttaaltaan ongelmia. Osoitettu tilaajalle ongelmat saatiin poistettua lähes täysin lattiasta tuli hyvä. Katso referenssikuvat..

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.04.2019 18:04
Kaupunki: Helsinki 5

Huoneiston mosaiikkiparketti oli yli 30 vuotta sitten asennettu. Huoneisto on ollut pitkään vuokrattuna. Lattia oli tosi huonossa kunnossa; isoja naarmuja, tummuneita ja kuluneita kohtia. En urakkatarjousta pyytäessäni osannut kertoa lattian kunnosta. Urakoitsija saapui ja työ valmistui sovittuna aikana. Urakoitsijalle tilanne tuli yllätyksenä. Hän ehdotti, että lattia hiotaan 4 kertaan ennen lakkausta. Sovimme lisätyön hinnnasta paikanpäällä. Kannatti korjauttaa vanha lattia - lopputulos oli todella hieno! Ammattitaitoinen ja luotettava urakoitsija.

Kiitos palautteesta. Kylähän se vaati paljon ponnisteluja mutta lopputuolos kruunasi kaiken.
Hyvää kesää teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.04.2019 23:04
Kaupunki: Oulu 4

Työ sujui aikataulussa ja lopputulema näyttää hyvältä.

Kiitos palautteestasi. Ja hyvää aljavaa kesää sinulle.

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.04.2019 09:04
Kaupunki: Tuusula 5

Työ sujui joutuisasti kolmen miehen voimin ja tehtiin jämptisti aikataulussa. Lopputulos on oikein hyvä: 20 vuotias parketti sai uuden elämän. Pölyn määrä hieman hirvitti etukäteen, kun kyse on avoimesta olohuone/ruokailuhuone-tilasta, jota ei voi eristää muusta talosta. Jonkin verran pyyhittävää jäi, mutta ei sitä määrää kuin pelkäsin

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kansaanne. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää kesän odotusaikaa teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Ajallaan paikkalla. 3 miestä hio ja lakkasi 30m2 parketin muutamassa tunnissa, kuten oli sovittu. Parketti oli alunperin todella huonossa kunnossa. Tummentumia, alustasta irronneita palasia ja koloja. Hionnan ja lakkauksen jälkeen lähes uuden veroinen. Etukäteen sovittu hinta piti kutinsa, vaikka ylimääräistä korjausta ja paikkausta jouduttiin tekemään. Jättäkää nämä työt suosiolla näille ammattilaisille. Suosittelen.

Kiitos palautteestasi. Haasteista huolimatta lattiastasi saatiin vielä hienokuntoinen ja elinkaari lisääntyi huomattavasti.
Kesterveisin
Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: HELSINKI 3

Lähtökohtana oli 80-luvun alkuperäinen lautaparketti alkuperäisellä pinnalla. Paikoitellen todella kulunut ja läikikäs ja tummunut. Tarjouspyyntö oli edullinen ja tekijä oli nopeasti yhteydessä ja työ päästiin aloittamaan jo 2 päivän sisällä urakkana suorittevana työnä. Aikatauluissa ei juuri joustettu, vaan sai tukka putkella juosta heidän aikataulun mukaan, mutta sillä saatiin homma hoidetuksi. Loppujen lopuksi työ oli tehty puolessa päivässä ja kaikki tummumat ja irronneet laudat oli paikkailtu ja valkokuultolakkaus piristi ilmettä. Lopputulos oli hetityön jälkeen todella hyvän näköinen ainakin lähtökohtiin nähden, mutta kuivumisen jälkeen kuitenkin huomattiin lakkauksessa epätasaisuutta ja hionnassa raitoja siellä täällä. Hintakin nousi tarjouksesta reilusti, jota perusteltiin sillä, että esitietoja ei oltu annettu tarpeeksi ja työtä oli huomattavasti enemmän. Tosin, ei niitä kovin yksityiskohtaisesti kyseltykään tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lopputuloksesta **** Palvelusta *** Nopeus *****

Hei ja kiitos palautteesta. Tarjouspyyntö ei vastannut kohteessa olevia ongelmia joita olivat irtonaisia säleitä 20 KPL:tta, Pahoja mustuma vaurioita / vesivaurioita. Suosittelimme vaihtamista. Tilaaja silti halusi kunnostaa lattiansa sillä se olisi kuitenkin halvenpi vaihtoehto kuin repiä vanha pois ja oikoa pohjia ja pinnoitaa lattia uudella parketilla. Tilaajan toiveiden mukaisesti suostuimme tekemään työn joka vaati huomattavasti paljon ennemmän lisätöitä/lisäkustannuksia.(400euroa)
Aikatauluja, pitää noudattaa sillä meillä myös muita kohteita joissa asiakkaat odottavat saapuvaksi sovitusti. Mustunutta lattiaa vaikea saada aivan tasalaatuiseksi valkolakkauksella. VALOKUVAT SAA ENNEN JA JÄLKEEN MEILTÄ. Lopputulos hyvä. Kuten tilaajakin sen kertoo. Yritämme aina palvella niin hyvin kui

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.03.2019 21:03
Kaupunki: Espoo 5

Erittäin huonokuntoisen parketin hionta ja valkolakkaus. Työ sujui hienosti aikataulussa ja pysyi budjetissa. Jälki oli erinomaista.

Kiitos palsutteestanne. Oli ilo asioida kanssanne. Ja lattiastahan saatiin kuin saatiinkin vielä hieno lopputulos aikaseksi. Kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.03.2019 16:03
Kaupunki: Espoo 5

Teetimme lattian hionnan ja valkaisun. Työn jälki on erinomainen ja remontti tehtiin ajallaan. Ammattitaidosta kertoo se, että asunnossa oli portaiden alusta erittäin haasteellinen. Kone ei mahtunut menemään avointen portaiden alle, mutta tekijät onnistuivat tämänkin toteuttamaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena. Portaat olivat kieltämättä haste. Mutta hienohan siitä looulta tuli.
Hyvää kevään odotusaikaa teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.03.2019 09:03
Kaupunki: Turku 1

Lattiremontti oli hirveä pettymys, käytännössä parketti on piloilla ja pitää purkaa. Yritys oli tietoisesti jättänyt työvaiheen välistä ja saumat on täynnä rakoja. Tapetissa ja ovissa on jälkiä lattiaremontin jäljiltä. Hutiloitua huonoa työtä

Tilaaja ulkomailla.edustaja pyysi suorittamaan tarjouksenmukaisen työn. Tummasta merbau parketista ei saa valeaa tekemälläkään joka oli yllätys ja selvisi psikanpäällä. Pohjat epätasaisdt isoja halkemia monin paikoin. Olisimme jättäneet tekemättä työn. Edustaja ei voinut vaikuttaa työhön ja tilasjan piti olla itse paikanpäällä. Päätelkää itse mitä tekisitte vastaavassa tilanteessa.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.03.2019 00:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen toimittaja, kaikki toimi juuri kuten sovimme projektin alusta loppuun. Yhteydenpito oli nopeaa ja sovitusta pidettiin kiinni. Kaikesta näki, että ammattilaiset ovat asialla. Odotukset olivat meillä korkealla, mutta silti lopputulos yllätti meidät. Vanha parketti on uuden veroinen. Erittäin nopeaa työtä, noin 75 neliötä hiottiin ja lakattiin 4,5 tunnissa. Pölyä ei juurikaan tullut, mikä oli ylimääräinen plussa.

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että saimme auttaa lattiatyössänne ja että olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen jonka tarjosimme.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevää odotusaikaa teillekkin.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä 45 vuotta vanha omakotitalo, jonka parkettia tuskin koskaan aikaisemmin oli hiottu. Se oli tietysti kärsinyt jonkin verran ja ongelmapaikkoja oli. Lattia saatiin kuitenkin loistavaan kuntoon. Aikataulut pitivät niin, että homma alkoi ja loppui etuajassa.

Kiitos palautteesta. Haastetta taas toki riitti mutta siitä saatiin loistava. Kiitos että saimme palvella teitä ja olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen.
Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parketttityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Antamistamme huonoista alkutiedoista huolimatta lopputulos oli silmiä hivelevä. Ammattitaitoista, joustavaa ja nopeaa palvelua!

Kiitos palautteesta. Lopussa se kiitos seisoo. Haastetta riitti, mutta lopputulos kruunasi kaiken.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 17:03
Kaupunki: Tampere 4

Rohkeaa ja ripeää tekemistä. Aikataulut pitivät ja työn jälki odotusten mukainen. Vanha kellastunut parketti sai raikkaan vaalennuksen. Työ tehtiin pyynnöstäni kahdessa erässä ja kunnostettavaa oli yhteensä 60 m2.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi paikallisena referenssinä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.03.2019 09:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta lopputuloksesta. Parkettilattiat olivat päässeet jo aika huonoon kuntoon, mutta Parkettimies tiimeineen hoiti homman mallikkaasti. Hyvä yhteydenpito ja joustavaa toimintaa kaikin puolin. Tärkeimpänä tietenkin se, että tummaksi kellastunut ja lähes tikkuileva parketti sai kokonaan uuden elämän. Lämmin suositus tästä ammattimaisesta ja leppoisasta toimijasta.

Kiitos palautteesta ja siitä että saame käyttää kodettasi referenssikohteenaa. Hyvää kevään odotusta teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.03.2019 19:03
Kaupunki: Tampere 4

Omakotitalon yläkerran (2 huonetta ja aulatila) n. 60 m2 lautalattia hiottiin ja valkokuultolakattiin. Lopputulos oli hyvä ja toivotunlainen. Jäännöspölyä vain vähän. Paikanpäällä sovittujen lisätöiden jälkeen hinta nousi noin 20% alkuperäisestä tarjouksesta.

Kiitos palautteesta. Ilmoitetusta haarukasta 15% eli 250 euroa. Koska lattia jouduttiin hiomaan maalinauhoilla eli karkeudella 24 aloitus. Tarkoittaen 1 lisähiontaa. Kohde oli vaativa koska pohjissa oli normit ylittäviä heittoja ja lattia oli huonosti hiottu aiemmin ja jonka jälkien korjaus oli vaativaa. Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Valokuvia saa kohteesta ennen ja jälkeen pyydettäessä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.03.2019 22:03
Kaupunki: Espoo 5

Mietin pitkään homman tekemistä itse, mutta olipa hyvä ettei tullut siihen hommaan ryhdyttyä. Kaksi ammattilaista hoiti homman muutamassa tunnissa, itsellä olisi taatusti mennyt moninkertainen aika pelkkään työhön. Saati sitten kaikkien kamojen vuokraus, osto ja roudaus...

Kiitos palautteesta. Kyllä aina nämä työt kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Se takaa onnistuneen lopputuloksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.03.2019 10:03
Kaupunki: Vantaa 5

Teetetty työ oli kerrostalokaksion tammiparketin hionta ja lakkaus. Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti ja työn aikataulu, toteutustapa ja sopimusehdot sovittiin helposti ja selkeästi. Yrityksen edustaja vastasi kärsivällisesti ja ymmärrettävästi tilaajan vähän tyhmempiinkin kysymyksiin. Urakan hinta oli kilpailukykyinen ja erityisesti hintalaatusuhde aivan erinomainen. Hankalasta kohteesta huolimatta työn jälki oli moitteetonta. Odotettua hankalammasta kohteesta aiheutunut lisätyö hinnoiteltiin erittäin reilusti (jopa poikkeuksellisen reilusti) ja perusteltiin avoimesti ja uskottavasti. Reilun kymmenen vuoden käytön jälkeen parketti on nyt lähes kuin uusi. Kaiken lisäksi työ toteutettiin erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Voin suositella varauksetta yritystä parkettiprojekteihin!

Kiitos palautteesta. Sekä siitä että olet palveluumme tyytyväinen. Ja lopputulos kyllä kruunaa kaiken. Oli mukava työskennellä kanssasi ja kohteessasi. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.03.2019 14:03
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka hoidettiin aikataulussa ja ammattimaisella otteella. Parketin kulumajäljet ja tuplalakkaus hävisivät ja lopputulos oli siisti ja valmis jatkokäsittelyä varten. Kommunikointi toimi ja saatiin hyviä neuvoja jatkotoimenpiteitä varten. Kiitos hyvin hoidetusta työstä ja suosittelen!

Kiitos palautteestasi. Olihan siinä työtä mutta lopulta kiitos seisoo ja palkitsee kaikki. Ja kiitos että saamme käöyttää kohdettasi referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.02.2019 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista työtä, huonokuntoisesta mosaiikkiparketista tuli todella kaunis! Työ sujui nopeasti ja siististi, ei pölyä huoneistoon tai rappukäytävään.

Kiitos palautteestasi. Ja että olit tyytyväinen koko pakettiin yritykseltämme. Ja suuri kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää kevään odotusta. T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.02.2019 16:02
Kaupunki: Tampere 5

Kaikki sujui niinkuin oli sovittu, ammattilaiset tulivat paikalle sovittuun aikaan ja työ hoitui arvioidun ajan puitteissa. Jäljestä tuli erinomainen vaikka pohja oli epätasainen ja kellastuneen vanhan lakan alta näkyi aiempia lakkajäämiä ja muita jälkiä. Olemme oikein tyytyväisiä ja meiltä lämmin suositus tälle tehokaksikolle.

Kiitos paljon palautteesta. Pikku hassteiden jälkeen lattiasta todellakin tuli loistava. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.02.2019 08:02
Kaupunki: Helsinki 5

Yli 30v. vanhan tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus tehtiin nopeasti ja ammattitaidolla. Lattia oli haastava epätasaisuuksineen ja väriltään auringon ja ajan laikuttama, mutta kahden miehen tehokas porukka taikoi vajaassa kolmessa tunnissa lattiasta kuin uuden. Väri vaaleni kauniiksi silkinhimmeäksi, naarmut katosivat ja parketti sai monta vuotta lisää käyttöikää. Myös asiakaspalvelu hoidettiin erinomaisesti: etukäteen sovittiin tarkasti mitä tehdään, työmiehet olivat paikalla aikaisin aamulla ja tekivät todella ripeästi työn. Jälkikäteen vielä varmistettiin, että asiakas on tyytyväinen ja annettiin hoito-ohjeita. Suosittelen lämpimästi Suomen Parkettityöt Oy:tä.

Kiitos lämpimästä palautteesta. On ilo huomata kun saamme itsekkin väillä yllättyä ja todeta että lopputulos on parempi kuin itsekkään uskaltaa odottaa kun vastassa on haatavia lattioita. Ennenkaikkea asiakastyytyväisyyshän on se paras mittari. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.
T. Suomen parketti oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.02.2019 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha, himmeäksi naarmuuntunut ja muutenkin kärsinyt parketti hiottiin ja lakattiin jukisten tilojen lakalla. Työn jäljessä ei mitään moitittavaa. Kaikki valmista nopeasti. Kannattaa kuunnella urakoitsijan neuvot kohteen etukäteisvalmistelusta (listat ja listanaulat pois jne), niin itse lattiatyö menee nopeasti alta pois, ja pääsee jatkamaan huoneistoremonttia.

Kiitos palautteesta. Tämän kun aina kaikki huomioisivat niin vältyttäisiinnturhilta lisätöiltä ym. Ja näin saadaan myös työurakka nopeasti hoidettua kuten se kuuluukin. Kiitos että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Kokonaisuutena kaikki meni kuten pitikin mennä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.02.2019 10:02
Kaupunki: Vantaa 4

Lopputulos kaunis! Reunat ja kulmat tosi hyvin hoidettu. Työt meni kallimaksi heti kun urakoitsija näki vanhan parketin kunnon paikan päällä. Joustava ja nopea palvelu. Harmitti että vaikka kysyin että kuuluuko siivous hintaan niin sakki pölyä ja tyhjä lakkatölkki oli vaan laitettu roskakatoksen viereen. En edes tiedä mihin se kuuluu laita.

Kiitos palautteesta. Lattista todella tuli hieno. Ja ilmoitetussa haarukassa. Useasti käy niin että kun varsinaista testihiontaa tehdään todetaan että lattia vaatii hiukan enemmän hiontaa jolloin sillä vaikutus hintaan. Tämä pyritään aina huomuoimaan anbetussa hinta haarukassa. Roskat olisimme vieneet perille roskikseen muuta kun se oli lukollinen oli se säkki pakko jättää oven eteen. Tästä ilmoitimme tilaajallw txt viestillä. Kun poistui paikalta heti maksusuorituksen jälkeen. Harmi että tämä asia jäi meiltäkin huomioimatta. Jatkossa osaamme varautua lukollisiin jätekatoksiin. Mutta kiitos palautteesta. Ja että lattia vastasi odotuksiasi.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.02.2019 09:02
Kaupunki: Espoo 2

Tehtävä: - Saarnimosaiikkiparketin hionta ja lakkaus - 120 m2 pinta-ala, jaettuna kahteen kerrokseen Tarjous tältä urakoitsijalta: - 3400€ - Arvio vaaditusta työajasta yksi kokonainen päivä (varalla toinen päivä) (Muut tarjouksen jättäneet arvioivat että tarvitsevat 2-3 päivää) Lopputulema: - Tuli paikalle 7:00 kuten oli sovittu - Teki testihionnan, ja ilmoitti että on ns työläämpi lakka = haluaa 500€ lisää (kun aikataulullisesti ei ollut vaihtoehtoja, sovittiin että maksan tämän) - Työ valmis klo 13:30 samana päivänä. Elikkä aikaa kuluikin vähemmän kun aluksi suunniteltu mutta lisätyöstä piti silti maksaa.

Kiitos palautteesta. Aikataulu oli kuten sovittu. Lakkaa meni juuri se määrä jonka olimme varanneet 6 vetokertaan. Aikaa varasimme 2vrk. Jos tulee ylimääräisiä ongelmia. Muut palautteet osoittavat mitä 2 tai 3 miestä päivässä kykenee suorittamaan. Eli 14 miestyötuntia kohteessa. Lattiasta tuli kyllä hieno. Kuvia saa pyydettäessä. Pohjissa oli ongelmia mutta silti kohteesta tuli hieno. Hinta haarukka oli huomiotu puhelimessa josta kerrottu saatuamne tarkemmat tiedot ja kuvat kohteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.02.2019 19:02
Kaupunki: Kuopio 5

Kodissamme tehtiin makuuhuoneen tammiparketin hionta ja lakkaus. Saimme tarjouksen nopeasti, sopimus tehtiin nopeasti, käytännöt asiat sovittiin nopeasti ja vieläpä itse työkin sujui nopealla aikataululla. Kaikki meni siis niin rivakasti, ettei itse meinannut perässä pysyä ja hyvä niin, tulipahan homma hoidettua äkkiä alta pois. Varsinaiseen työhön meni aikaa vajaa puolitoista tuntia. Nopeudesta huolimatta lopputuloksesta ei tingitty yhtään, lattia näyttää loistavalta! Tulemme varmasti hyödyntämään tämän urakoitsijan palveluja jatkossakin, kunhan vain saamme muista huoneista siirrettyä tavaroita alta pois. /Mari

Kiitos palautteesta. Ja kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme ja tietty itse lopputulokseen. Eihän tuollaisessa pienessä makuuhuonessa kauan aikaa menekkään. Kittos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.01.2019 20:01
Kaupunki: Tampere 4

Työ valmistui kolmessa tunnissa, kalusteet olisi saanut laittaa tarvittaessa jo 2vrk jälkeen. Esikatselmusta työstä ei ilmeisesti olisi saanut, tässä tapauksessa sille ei tarvetta ollut, kun ei mtn erikoisempaa. Parketin yleisilme on siisti, väritön lakka. Muutamaa lakkaraitaa on kaapistojen lähellä. Työ oli selvästi pölyttömämpää kuin n.10v sitten teetetty,muuta aiempaa kokemusta ei ole. Kaikki seinät ja kaapistot kuitenkin nihkeäpyyhittiin. Lakka ei haise suuremmin,mutta kuitenkin vielä vajaa 2vk jälkeenkin ylimääräistä tuuletustarvetta on. Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.

Kiitos palauttesta ja hyvää vuoden jatkoa teille. T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.01.2019 13:01
Kaupunki: Helsinki 5

Suomen Parkettityöt hoitivat 40m2 parketin kunnostuksen ripeästi. Kommunikointi koko prosessin ajan oli aktiivista ja selkeää. 20-vuotta vanhasta parketista tuli kuin uusi. Suosittelen -Antti

Kiitos palautteestasi ja että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

T, Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.01.2019 20:01
Kaupunki: Helsinki 5

Tilasimme Suomen Parkettityöt Oy:ltä kerrostaloasunnon parkettilattian hionnan ja sävytyslakkauksen. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen asiat etenivät nopeasti. Lattia osoittautui epätasaiseksi, joka aiheutti haasteita tekijöillä. Lopputulos oli kuitenkin erinomainen ja ehdottomasti kannattava sijoitus. Voimme suositella!

Kiitos palautteesta ja luottamuksesta meihin. Oli ilo asioida kanssanne. Ja kiitos että voimme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 4

Urakka sujui hyvin sovitussa aikataulussa ja lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jäljiltä hieno. Pikkaisen vielä kiirettä pois ja pahin kohkaaminen jää vähemmälle niin sitten viisi tähteä! Suosittelen silti ehdottomasti.

Kiitos palautteesta näin joulun alla toki varmasti kaikilla kiire. Ja pitkää päivää kun tehdään niin pitää asiat hoitaa tehokaasti. Ja kiitos että olitte lattiaan ja meihin tyytyväisiä. Hyvää alkavaa vuotta teillekkin.
T suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 17:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka sujui kaikin puolin hyvin sovitussa aikataulussa. Jälki oli myös hyvää.

Kiitos palautteesta. Oli ilo työskennellä kanssanne.

Hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.01.2019 14:01
Kaupunki: Järvenpää 5

Hyvien arvostelujen ja havainnollistavien referenssikuvien perusteella valittu urakoitsija, lopputulos täytti odotukset.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää vuodenalkua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2018 20:12
Kaupunki: Kirkkonummi/ Sundsberg 5

Aivan loistavaa työtä! En olisi ikinä uskonut, että vanhan lattian voi saada näyttämään täysin uudelta. Työnä oli nykyisen tammiparketin hionta ja valkokuultolakkaus/ käsittely. Vanhassa lattiassa oli todella pahoja naarmuja ja jälkiä, mutta hionnan ja käsittelyn jälkeen lattia on (kuin) uusi. Työ tehtiin täysin aikataulussa, budjetissa ja sovitusti. Oli myös todella hienoa huomata, että työn jälkeen huoneissa ei ollut lainkaan hiontapölyä. Täytyy kyllä sanoa, että olen todella tyytyväinen ja suosittelen ilomielin Suomen Parkettitöitä kaikille. Suuret kiitokset vielä!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi myös referenssikohteena.
Hyvää joulua teille.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.12.2018 10:12
Kaupunki: Ylöjärvi/Siivikkala 5

Joulu tulikin jo ennen joulua. Iso kiitos ripeälle ja onnistuneelle työlle!!! Vanha, kulunut, epätsasainen, ruokoton pinta sai aivan uuden kauniin hohtoisen elämän. Kuten kuvista näkee. Miehet saapuivat hyvissä ajoin aamulla, aikataulu oli todella hallussa. Toinen oli vielä kuumeessakin ja se tehtiin mitä luvattiin, jopa enemmänkin. , vaikka lattia oli pahempi kuin olin antanut puhelimitse ymmärtää.

Oikein paljon kiitoksia palautteestasi, se lämmitää mieltä vaikkakin sitä jo kuumekkin korventaa. Niin kumpa kaikki ymmärtäisivät että mekin voimme olla kipeitä, mutta toki joulu painaa päälle ja työt on hoidettava niin että ihmiset saavat asuntonsa käyttöön ennen joulua. Lattiasi oli todellakin haaste, mutta taas ylitimme jopa itsemme, lattiasta saatiin loihdittua hieno ja kelpo lattia. Kittos siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Hyvää Joulua teille toivottaa Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 21:12
Kaupunki: Helsinki 4

Olin oikein tyytyväinen hiottuun lattiaan. Työ oli nopeasti valmis ja urakoitsijaan sai helposti yhteyden. Hiontapölyä työstä jäi enemmän kuin olin ajatellut eli seuraavaksi rätti käteen ja pyyhkimään kaikki pinnat lattiasta kattoon. Joka tapauksessa voin suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta myös muille!

Kiitos palautteesta. Pölyähn oli jo tasopinnoilla ennen aloitusta. Meillä pölyt menee 99% koneiden omiin pölypusseihin. Toki ilma kulkee lävitse ja aina vähäisessä määrin sitä tulee. Koska pölytöntä työtä ei ole vielä keksitty. Ja kiitos että olitte työhön tyytyväisiä ja lopputulokseen. Hyvää joulua teille.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.12.2018 20:12
Kaupunki: Oulu 5

Olemme avopuolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä mosaiikkiparketin lopputulokseen, ero on kuin yöllä ja päivällä. Työ oli vaativa, mutta lopputulos on siitä huolimatta erinomainen. Työskentely oli erittäin tehokasta, työt aloitettiin 9:30 ja 13:30 oli jo valmista. Suosittelemme!

Kiitos palutteesta. Tyytyväinen asilas aina kruunaa työsuorituksen. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2018 09:12
Kaupunki: Helsinki 4

Työ toteutui sovitusti ja lopputulos oli kaunis.

Kiitos palautteesta.
Hyvää joun aluaaikaa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.12.2018 21:12
Kaupunki: Vantaa 4

Vanha mosaikkiparketti oli kauttaaltaan kellertävä, läikykäs ja mustumia löytyi sieltä täältä. Vaatehuoneemme lattia oli vielä pahemmassa kunnossa. Oli isolla miehellä ihmeteltävää miten iso muutos saatiin rempalla aikaan ja kuinka loistavaksi lattia saatiin kauttaaltaan. Lattian mustumat ovat historiaa ja koko lattia on kauttaaltaan juuri sitä mitä haluttiin, jopa vaatekaappi saatiin ihan uuden näköiseksi. Itse en näistä remppahommista niinkään tiedä, mutta onneksi on ammattimiehet asialla tämmöisessä. ~60m2 työ saatiin nopeasti valmiiksi, ei mennyt kuin muutama tunti.

Kiitos palautteesta ja että kohdettanne saamme käyttää referenssikohteena. Ja hyvää joulua teille. T.
Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.12.2018 16:12
Kaupunki: Vantaa 5

Meillä on v. 2004 valmistunut rivitaloasunto, jonka tammiparketti oli alkuperäisessä kunnossa. Päätimme uudistaa parketin tälle vuosikymmenelle hionnalla ja valkokuultolakkauksella. Valitsimme Suomen Parkettityöt Oy:n heidän saamiensa hyvien arvosteluiden takia. Yhteydenpito heidän kanssaan ennen remonttia oli sujuvaa ja remonttipäivänä 3.12. kaikki sujui hyvin ja rivakasti. Sukulaiset ihmettelivät aiemmin, miten ehtii puolessa päivässä tehdä kaiken mutta hyvin näytti sujuvan :) Hommat aloitettiin klo 7 ja klo 9.30 alkoi olla valmista. Siinä vaiheessa kävimme paikan päällä ja jälki näytti hyvältä!

Kiitos palautteesta.
Hyvää joulua teille toivottaa.
Suomen parkettityöt oy henkilökunta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.11.2018 20:11
Kaupunki: Nurmijärvi 4

Suosittelen tätä firmaa ja miehet olivat ammattilaisia. Mutta yksi tähti pois siitä, kun eivät pystyneet hiomaan rappusten välitilan parkettia, mutta lakkasivat kahteen kertaan ja jättivät minulle lakkaa. Ei ollut miehillä pienempiä hionta laitteita mukana siksi ei onnistunut välitilan hionta. Minä mainitsin puhelimessa asiasta, mutta olisi pitänyt lähettää rappusten välitilasta kuva. Itsekkin olen ensikertalainen, niin en voinut tietää, että olisi pitänyt lähettää kuvia. Itse pitää myös irroittaa jalkalistat ja ovet. Muuten työ oli täydellinen ja lopputulos ylitti odotukset. Lattia todellakin saatiin vaaleaksi!

Kiitos palautteesta Karim. Esivalmisteluohjeet oli toki lähetetty, ja ne kuuluvat aina lähes poikkeuksetta tilaajalle. Välitilan parketti oli kapea ja olisi vaatinut pienkoneita. Tästä tieto puutui. Mutta työ saatiin hoidettu todella loistavasti ja lattiasta tuli todella hieno. Hyvää joulun odotusaikaa teillekkin. Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.11.2018 08:11
Kaupunki: Oulu 5

vanhasta todella kuluneesta parketista tuli uudenveroinen. työt hoidettiin ammattitaitoisesti ja aikataulussa.

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasireferenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.11.2018 15:11
Kaupunki: Espoo 5

Paritalomme mosaiikkiparketti kaipasi kunnon ehostusta, ja sen se totisesti sai. Miehet olivat valmiina oven takana sovitusti heti aamulla klo 7 ja aloittivat työn saman tien, ja 5 tuntia myöhemmin kaikki oli valmista. Valitsimme mattapintaisen lakan joka myös sai varauksettoman suosituksen tekijöiltä, ja lopputuloksena saimme erinomaisen tyylikkään parkettilattian. Kaiken lisäksi kommunikointi Joelin kanssa oli sujuvaa ja mukavaa, joten iso kiitos ja vahva suositus näille ammattilaisille!

Kiitos palautteesta. Oli ilo palvella teitäkin ja meidän sydäntä lämittää tyytyväiset asiakkaat ja että työhömme ollaan tyytyväisiä, se kannustaa haasteiden kera tekemään kaikkensa jokaisessa kohteessa.

Hyvää alkavaa joulua teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2018 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka onnistui paremmin kuin hyvin. Parketti osoittautui haastavaksi muun muassa epätasaisen pohjan takia. Parketti oli myös ajan myötä kellastunut. Haastavasta urakasta huolimatta lopputuloksesta tuli loistava ja valkokuultolakkauksella parketista saatiin kuin uusi. Aikataulut pitivät ja työ sujui ripeästi. Voin suositella firmaa myös muille!

Kiitos palautteesta ja että olet tyytyväinen palveluumme ja lopputulokseen. Oikein hyväö joulun odotusta sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.11.2018 11:11
Kaupunki: Sundsberg 5

Oikein onnistunut parketin päivitys, kiitos. Sovittu aikataulu piti hyvin ja lopputulos erinomainen

Kiitos palautteesta. Tämä se palkitseen ja kruunaa kaiken ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.11.2018 14:11
Kaupunki: Vantaa 5

Aikansa elänyt ja kovia kokenut lattia saatiin näyttämään lähes uudenveroiselta. Hinta nousi jonkin verran alkuperäisestä mutta urakoitsija tuli sopivasti vastaan kustannuksissa ja lopputulemaan olivat tyytyväisiä niin asiakas kuin urakoitsijakin. Suosittelen!

kiitos palautteesta. Kyllähän se lattiasi vaatikin normaalia suurempaa työmäärää, mutta oli kiva taas yllättyä itsekkin kuinka hyvä lopputulos saatiin loihdittua lattiastasi. Ja oli hyvä että kuuntelit meitä ja valinnaksi otit valkokuultolakkauksen silkinhimmeällä lakalla jonka lopputuloksena lattiastasi tuli kuin lähes uusi ja kaunis.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää lattiaasi referensikohteena, ja oikein hyvää alkavaa joulun odotusta teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.11.2018 18:11
Kaupunki: Vantaa 5

Täyden kympin suoritus! Parketti hiottiin ja lakattiin valkokuultolakalla. Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Sovitussa aikataulussa pysyttiin. Ja mikä parasta, niin pölyä tuli tosi vähän. Ei voi muuta kuin suositella näitä mukavia miehiä.

Kiitos palauttesta. Ja oikein hyvää alkaavaa joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 12:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka toteutui sovitusti, eli sisältö, aikataulu ja kustannukset olivat ennalta sovitun mukaiset. Parasta tietenkin oli, että lopputulos oli erinomainen uudistettu koivuparketti, joka nyt loistaa vaalennettuna ja silkin himmeänä!

kiitos palautteesta. Ja myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena sekä lehtijulkaisussa

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.11.2018 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

18 vuotta vanhasta kellastuneesta ja laikukkaasta tammilautaparketista tuli uuden veroinen. Hionta ja valkolakkaus on tyylikäs yhdistelmä. Erittäin tehokasta ja nopeaa toimintaa. Aikataulu ja hinta pitivät. Voin suositella.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Syysterveisin

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.11.2018 20:11
Kaupunki: Helsinki 4

Toivoimme saavamme uuden kotimme tammilautaparketin nykyistä vaaleammaksi. Alkuperäisenä suunnitelmana oli lattian hionta ja valkokuultolakkaus. Paikan päällä kuitenkin yhdessä firman miesten kanssa tulimme siihen tulokseen, että koska parketti oli vielä varsin uusi ja hyvässä kunnossa, niin pelkkä valkokuultolakkaus saattaisi olla riittävä saadaksemme vaalean lattian. Ja näin siinä kävikin - pelkkä valkokuultolakkaus sai aikaan toivomamme lopputuloksen. Kaikki toimi näiden miesten kanssa joustavasti ja sovitussa aikataulussa.

Kiitos palautteesta Tämä tilanne on harvinaista että näin voidaan toimia. Mutta oli ilo palvella teitä ja että kuuntelitte ammattimiestemme ehdotusta ja ratkaisua lattianne osalta. Ja kyllähän lopputuloksesta tulikin upea lattia. Ja kiitos että voimme referenssinä nostaa tämänkaltaisenkin tilanteen esille/vaihtoehtoisena muillekkin kuluttajille.

Hyvää alkavaa talven alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.10.2018 10:10
Kaupunki: Oulu 4

Aikataulu piti, lattiasta tuli hyvä, muutamia valkolakan epätasaisuuksia jäi, mutta kokonaisuus ok. Hinnan arviota varmasti vaikeuttaa, kun ei pääse paikan päälle etukäteen, arvio 1000-1100 euroa, josta maksoin 1100e, aiempien arviointien perusteella ilmeisesti monesti näin käy.

Kiitos palauteestasi. Hinta on arvio joka perustuu tarjouspyynnössä tuoduissa tiedoista esille, ja aina annamme haarukan jonka puitteissa pysymme. Ja toki joka kohteessa ei aina pystytä tai ei pääse katsomaan kohdetta etukäteen monista eri syistä. Tai jos ongelmia ei tule/nouse esiin jo tilausvaiheessa. Mutta tämä on yleistä kaikilla eri alan urakoitsijoilla, lisätyöt on aina lisätöitä. Silti nytkin pystyimme pysymään annetussa haarukassa. On hienoa että olet tyytyväinen lattiaasi ja lopputulokseen, sillä haastetta siinä riitti heittojen johdosta. Ja kiitos että saamme käyttää saarniparkettiasi valkokuultolkattuna referenssinä.
T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.10.2018 19:10
Kaupunki: Tampere 5

Kohteessa vanha lautaparketti jossa naarmuja, tummentumia ja veden aiheuttamia vaurioita. Työ oli vaativa edellä mainituista syistä, sekä lattian vinoudesta ja pehmeistä kohdista johtuen. Sovimme jo alussa 10% korotuksen hintaan, koska hiontoja oli tehtävä useampi optimaalisen lopputuloksen savuttamiseksi. Työn jälki oli todella hyvä ja asiakkaana olen tyytyväinen lopputulokseen. Lattiassa oli tarkastuksen yhteydessä havaittavissa pari pientä karhentuma parketin epätasaisuudesta johtuen ja saimme yhteisymmärryksessä sovittua niiden kunnostukset heti seuraavalle viikolle erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kiitos palautteesta Ja että saamme käyttää tätä oivaa kohdetta referenssikohteena. Terveisin. Suomenparkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.10.2018 14:10
Kaupunki: Jyväskylä 4

Parketinhionta järjestyi nopeasti ja aikataulu piti minuutilleen. Siitä kuusi tähteä. Lopputulos oli ihan hyvä, tosin esimerkiksi paikat, joihin listat oli joutunut jättämään paikoilleen, eivät tulleet tasaisiksi. Ehkä palvelua olisi parantanut se, että urakoitsijalla olisi ollut paikalle tullessa malleja, joista olisi voinut valita esimerkiksi kiillon asteen, tms. Nyt päätös piti tehdä ilman mitään tietoja. Kaikkiaan hyvä palvelu, pääasia että homma hoitui ilman mitään mutkia.

kiitos paöautteesta. Jalkalistat pitää olla poistettuina jotta päästään aivan seinän juureen, näin ei rajaus jää listan eteen.
Hyvää syksyn alkua teille toivottaa

suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 14:10
Kaupunki: Kaarina 1

Olimme alunperin sopineet parketin hionnasta, värjäyksestä petsaamalla sekä lakkauksesta, hinta max 1800e. Eivät suostuneet/pystyneet suorittamaan sovittua työtä kohteessa olevien ”suurien ongelmien” vuoksi mutta vaativat silti 1200 euron peruutusmaksua vedoten vaikka ja mihin. Koska en tähän suostunut, laittoivat sitten kaksi kerrosta valkokuultolakkaa suoraan vanhan lakan päälle jotta saisin ”rahoilleni vastinetta.” Hintaa tälle vähäiselle työlle tuli 1350e, maksuun painostettiin jo ennen kuin työt olivat edes alkaneet ja minä tyhmä maksoin. Alle kuukaudessa parketin lakkapinta on hilseillyt ja lakan seasta on paljastunut runsaasti roskia ja karvoja. Koska jättämääni reklamaatiota/hinnanalennuspyyntöä ei pystytty käsittelemään asiallisesti vaan kaikesta syyteltiin melko aggressiivisesti asiakasta, katsoin parhaaksi laittaa asian eteenpäin. Urakoitsijan itsensä kovasti peräänkuuluttama ”hyvä rakennustapa” ei kyllä tämän urakan osalta toteutunut. Onneksi on olemassa ihan oikeita ammattilaisia jotka pystyvät korjaamaan tämän firman jäljet ja suorittamaan työn niinkuin alunperin olin toivonutkin. Harmi vaan että paljon rahaa meni hukkaan. En suosittele.

On todella ikävää että kuluttaja levittää valheellista ja vilpillistä tietoa. Kohteessa oli todella pahat heitot ja korkoerot alustassa eli betonilattiassa jonka päälle asennettu lautaparketti. Eli epätasaisuudet ylittivät SISÄRYL 2000/2013 ohjearvot moninkertaisesti.
Jonka johdosta kieltäydyimme suorittamasta työtä, jonka tiesimme epäonnistuvan. Tarvittaessa meiltä saa valokuvat kohteesta. Kohteessa laadittiin uusi työtilaussopimus, jossa tilaaja halusikin että lattia vain pintalakataan sävytettynä tilaajan itsensä puhdistamalle alustalle, tämän työn lopputulokseen tilaaja oli tyytyväinen.
Maksu perittiin vasta työsuorituksen jälkeen ei etukäteen, todistettavissa kelloajalla maksupääteeltä. Aiempi palaute oli hyvä jossa ei mainitaa roskista/karvoista?


Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2018 13:10
Kaupunki: Sipoo 5

Äärimmäisen nopea ja siisti työ. Parketti tuli paremmaksi kuin uutena. Suosittelen lämpimästi.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös sinun kohdettasi referenssi kohteena.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.10.2018 18:10
Kaupunki: Kuopio 5

Todella ripeää toimintaa ammattitaitoisesti. Työn jälki on erinomainen, lattiasta tuli uudenveroinen. Yhteyden pito toimii myös todella hyvin. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssinä
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 18:10
Kaupunki: Järvenpää 5

N. 70 m2 vanha parketti hiottiin ja lakattiin todella nopealla aikataululla, muutamia tunteja 3 miehen voimin. Työnjälki oli erinomainen verraten lähtötasoon. Aikataulu piti kaikin puolin ja minuun oltiin yhteydessä päivää ennen sovittua aloittamisajankohtaa ja huolehdittiin, että kaikki on Ok ja sovitut ennakkovalmistelut oli tehty. Urakoitsijan käytös oli asiallista ja miellyttävää. Hyvä valinta

Kiitos palautteestasi. Mukava että olette tyytyväisiä lopputulokseen ja meidän palveluihin. Ilo oli asioda kanssanne.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 5

Urakoitsija onnistui haastavan kohteemme kanssa erinomaisesti ja lattiasta tuli todella kaunis. Yhteydenpito oli sujuvaa ja vaivatonta. Lapsiperheenä meille oli todella tärkeää, että työ saattiin tehtyä yhden iltapäivän aikana. Voin suositella näitä ihmeidentekijöitä todella lämpimästi!!

Kiitos palautteestasi ja että saamme hyödyntää kohteen referenssinä, oli ilo palvella teitä.
Suomen Parkettityöt OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 21:10
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin nopea ja osaava porukka kyseessä. Tulivat paikalle silloin kun oltiin sovittukin ja alkoivat heti reippaasti työn touhuun. 65 neliön parkettipinta hiottiin ja lakattiin useammalla lakkakerroksella vain muutamassa tunnissa - ja työn jälki oli todella hyvä! . Saatiin kaunis vaalesävyinen parketti vanhan kellertävän tilalle :)

Kiitos palauttesta. Oli ilo asioida kanssanne ja kiitos että saamme näyttää kohdettanne referenssikohteena. Aikaahan meni 3 mieheltä 3 tuntia eli 9 miestyötuntia.

Hyvää syksyn jatkoa teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.10.2018 15:10
Kaupunki: Kauniainen 5

Kaikki sujui sovitusti. Lattiasta tuli tosi hieno. Suosittelen.

Kiitos palautteesta. Ja lämmintä syksyn jatkoa sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.10.2018 16:10
Kaupunki: Espoo 4

Supernopeasti parketille uusi ilme! Prosessilähtöisesti kolmion vanha parketti valmistui 2h 45min. Suora, mutta tehokas palveluhenki.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.10.2018 19:10
Kaupunki: Helsinki 5

Huonokuntoinen vanha mosaiikkiparketti näyttää hionnan jälkeen uudelta, loistava lopputulos! Lattia on todella kaunis mattalakkauksen jälkeen. Työmiehet tuli sovitusti, jopa vähän etuajassa.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Kuvia ja tietoja kohteesta soittamalla.

Hyvää syksyn alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.10.2018 08:10
Kaupunki: Jyväskylä 5

Työt sujuivat ripeästi ja jälki oli todella hyvää. Urakoitsija oli aktiivisesti yhteydessä ja kertoi ongelmakohdista asiantuntevasti. Hionnat saatiin valmiiksi todella nopealla aikataululla. Asiointi urakoitsijan kanssa oli helppoa ja jälki oli todella hyvää. Myös vaikeat kohdat(aaltoileva pohja, portaan alunen ja kuluneet/korjatut kohdat) saatiin kunnostettua uuden näköiseksi.

Kiitos palautteesta. Ja myös siitä että voimme kyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää syksyn jatkoja teille toivottaa

Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.10.2018 15:10
Kaupunki: Espoo 5

Suomen Parkettityöt Oy:n työ on todella tehokasta ja laadukasta. Tekijät 2 tunnisssa olohuoneen mäntyparketin hionnan ja lakkaukset. Lattiasta tuli tosi kaunis. Kiitokset ammattitaitoisille miehille.

Kiitos palautteestasi. Ja että saamme käyttää myös tätä kohdetta referenssi kohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille toivoo Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 12:09
Kaupunki: Helsinki 5

Työnjälki oli erinomaista ja kolmen miehen voimin koko projekti sujui nopeasti. Pahasti kissanpissan tummentama nurkkaus saatiin korjattua uudenveroiseksi sekä parketin kellastunut ja nuhjuinen yleisluonne muuttui ihanan pirteäksi himmeällä valkokuultolakkauksella. Voin lämpimästi suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta vastaaviin remontteihin!

KIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI MYÖS REFERENSSIKOHTEENA KUVIN.

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA SINULLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.09.2018 11:09
Kaupunki: Helsinki 5

Vaativa työ tehty aikataulun mukaan ja tulos on loistava.

KIITOS PALAUTTEESTA. JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETANNE REFERENSSIKOHTEENA.

LATTIA OLI YKSI PAHIMPIA KOHDALLENI OSUNEENA. KAUTTAALTAAN MUSTUMIA YM....

MUTTA LATTIASTA SAATIIN TEHTYÄ OIKEIN KAUNIS VALKOKUULTOLAKKAUKSELLA JA TÖITÄ SE KYLLÄ VAATI PALJON

KUVIA SAA KOHTEESTA PYYDETTÄESSÄ

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2018 18:09
Kaupunki: Helsinki 4

Tekijät tulivat paikalle täsmällisesti, ja homma hoidettiin nopeasti. Lopputulos lienee niin hyvä kuin tällainen käsittely tällaiselle lattialle voi olla, liian tarkkaan yksityiskohtia ei pidä katsoa.

Kiitos palauteesta, Ja haastettahan toki lattiassa oli ja jota jouduttiin hiomaan rankimman mukaan.
Käsittelynä oli silkinhimmeä valkokuyultolakkaus. Kuvia kohteesta saa pyydettäessä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2018 21:09
Kaupunki: Espoo 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja lopputulos oli hyvä. Ei negatiivista sanottavaa palvelusta, kaikki sujui ongelmitta. Voimme suositella!

Kiitos palauteesta ja kyllähän lattiastanne kelpo lattia saatiin aikaiseksi.

Hyvää syksyn odotusaikaa sinne.

T. Suomen Parkettityöyt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2018 14:09
Kaupunki: Turku 4

Kyseessä oli pieni, noin 30 m2:n ala. Miehet aamulla paikalla sovitusti ja työ alkoi heti ja valmistui luvatussa ajassa. Jälki oli oikein hyvä ja muutoinkin homma toimi hienosti!

Kiitos palauteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2018 19:09
Kaupunki: Oulu 5

Erinomaista työtä. Haasteellinen parketti sai aivan uuden ilmeen ja lopputuloksena erinomainen valkokuultolakattu lattia. Halusimme, ettei lopputulos kiiltäisi lainkaan ja sellaisen myös saimme. Saimme urakkamaailman kautta nopeasti tarjouspyynnön ja yhteydenotto sujui mutkattomasti. Suuret kiitokset!

Kiitos palautteesta sekä että saamme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kevään alkua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.08.2018 16:08
Kaupunki: Tuusula 5

Työ valmistui sovitussa ajassa ja olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Lattia on kuin uusi!

kiitos palautteesta, lattiasi olikin jo paikoin pahoin kulunut ja tummentumia ym..
Valkokuultolakkauksella taas saatiin hiuono lattia aikaiseksi. Kiitos että saamme käyttää kodettasi julkisesti referenssinä.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.08.2018 18:08
Kaupunki: Kouvola