Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

  • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
  • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
  • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
  • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Suomen Parkettityöt Oy (2820417-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 339 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2020 Suomen Parkettityöt Oy teki liikevaihtoa 445 000 € ja tulosta 157 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Suomen parkettityöt Oy takaa laadukkaan palvelun kaikissa parkettialaan liittyvissä töissä. Yrityksemme omaa vankan kokemuksen alan töistä, ja on vakavarainen ja luotettava. Tämä kuvastaa yrityksen ammattitaitoa, luotettavuutta, toimintavarmuutta, laadukkaan työn osaamista sekä taloudellista tilannetta.

TOIMINTA
Päätoiminta on parkettilattian hionta, parkettilattian lakkaus, parkettilattian sävytys, lautalattian hionta, lautalattian lakkaus, lautalattian sävytys yms. työt.

Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi lattiaan mahdollisesti liittyvät ongelmakohdat tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja kartoitamme mitä toimenpiteitä työ edellyttää.

Suomen parkettityöt Oy:ssä työt suoritamme vankalla ja rautaisella kokemuksella sekä ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Täydenpalvelun parkettiliikkeenä takaamme onnistuneen lopputuloksen ja työ hoidetaan hyvää rakennustapaa noudattaen ammattitaitoisten henkilöstön voimalla sovitun aikataulun mukaisesti.

PÄÄTOIMIALUEET
Päätoimialueena Helsinki, Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen. Toimintaa myös ympäri suomen esim. Turku, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli ja Pohjanmaa-akseli. Kannattaa soittaa muualtakin ja pyytää tarjouksia. Vastaamme kaikista käyttämistämme tuotteista ja olemme kattavasti vastuuvakuutettu yritys.

LAATUKRITEERIT
Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita ja materiaaleja. Kohteesta laadimme aina kirjallisen työtilaussopimuksen, joka takaa sovitut asiat ja toimenpiteet kohteesta. Suorittamastamme työstämme saat kotitalousvähennysoikeuden. Asiakkaisiimme kuuluvat yksityiset kotitaloudet, julkinen sektori, kaupungit ja kunnat, yhteisöt ja erillaiset yritykset.

Yrityksen palvelut

Parketti/-puulattioiden hionnat, lakkaukset, asennukset, sävytykset,

Huoltolakkaukset

Arvosteluja 339 | Keskiarvo 4.6

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 21.10.2021 09:10
Kaupunki: Lohja 5

Työn sopiminen hoitui vaivattomasti, aikataulut sekä hinnat piti ja parketti on kuin uusi. Myös tummuneet reunat saatiin pois.

kiitos palautteesta.

Ja oikein aurinkoista syksyn jatkoa sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.10.2021 19:10
Kaupunki: Mikkeli 5

Nopea, luotettava, erittäin ammattitaitoinen.

Kiitos palautteesta.

Ja hyvää syksyn jatkoja sinne myös.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.10.2021 14:10
Kaupunki: Helsinki 5

Tarjouspyyntöön ja kaikkiin yhteydenottoihin vastattiin nopeasti. Nopea, täsmällinen ja ystävällinen palvelu. Lopputulos ylitti odotukset!

Kiitos lämpimästä palautteesta, se miellyttää aina itseämmekin kun asiakas on tyytyväinen työhömme ja palveluumme.

Aurinkoista talven odotusta teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.10.2021 09:10
Kaupunki: Helsinki 4

Meillä ori erittäin huonokuntoinen parketti, sovitut aikataulut piti ja yritys infosi aktiivisesti työn aikana. Yhteisymmärryksessä saatiin sovittua lattian kunnostaminen ja työn lopputuloksen osalta saatiin muutama vuosi lattialle lisäaikaa.

Kiitos palautteesta.

Ei tietoa mistä kohteesta tämä tuli. Mutta hienoa että olitte tyytyväisiä meihin ja palveluumme.

Hyvää alkavaa talven odotusta sinne.

T. Suomen arkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.10.2021 16:10
Kaupunki: Helsinki 4

Erinomainen työn jälki. 10 vuotta vanha tammiparketti, jossa oli melko syviäkin naarmuja hiottiin ja valkolakattiin kahdesti. Lopputulos on kuin uusi, olen erittäin tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla, kun miehet tulivat työtä suorittamaan, huomattiin, että lattiaan kiinnitetty patteri tulee poistaa hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Tämä viivästytti työn valmistumista parilla viikolla ja toi lisäkuluja putkimiehen palkkion muodossa, mutta oli oikea ratkaisu ja siihen päädyttiin yhdessä keskustellen.

Kiitos palautteesta.

Oli ilo työskennellä kanssasi ja hyvää syksyn jatkoja sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.10.2021 11:10
Kaupunki: Helsinki 5

Työnä oli heikkokuntoisen parketin hiominen. Suomen parkettityöt tulivat sovitusti paikalle ja arvioivat hiomisen mahdollisuuksia. He rehellisesti ja ammattimaisesti kertoivat, että parketista ei saa hiomalla hyvää ja ohjeistivat mitkä ovat mahdollisuudet lattian osalta. Olin erittäin tyytyväinen palveluun, koska he eivät ns. väkisin myyneet palveluitaan, vaan antoivat ohjeet joilla päästään parhaaseen lopputulokseen.

Kiitos palautteesta.

Kohde vaatii rankimman mahdollisen hiontatyön, ja lopputuloksena saatiin kuin saatiinkin eritt'äin komea valkokuultolakattu tammimosaiikki parkettilattia.
Katsokaa referenssikuvat ennen ja jälkeen referenssit kansiosta.

Hyvää syksyn jatkoa sinne

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.10.2021 18:10
Kaupunki: Tampere 5

Kaikki toimi sovitun mukaan, yrityksen viestintä toimi ja olivat palvelultaan erittäin joustavia. Työn jälki erinomainen!

Kiitos palautteestasi.

Hienoa että olit tyytyväinen koko kokonaisuuteen meissä. Tyytyväoinen asiakas on se asia joka aina lämmittää ja tietää että on onnistuttu.

Lämmintä sysksyä sinne

T. Suomen Parkettitytö Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.10.2021 20:10
Kaupunki: Helsinki 4

Kaunis lopputulos reilussa parissa tunnissa. Olen tyytyväinen. :)

Kiitos palauteestasi. Ja hyvää syksyn jatkoja sinne.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.10.2021 07:10
Kaupunki: Espoo 5

Erittäin asiakaspalvelu henkinen ja osaava urakoitsija. Käytiin kohde tarkasti läpi ja mahdolliset vaihtoehdot kohteessa. Todettiin, ettei hionta ole kohteessa järkevää. Arvostan erityisesti urakoitsijan rehellisyyttä, ja sitä ettei lähdetty väkisin tekemään työtä, jonka jälki olisi arvoitus.

Kiitos palautteesta. Arvostamme tätä suuresti. asiakkaan etu on meille aina tärlkein asia.

Hyvää syksyn alkua sinne

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.09.2021 20:09
Kaupunki: Helsinki 5

Parketin hionta ja valkolakkaus onnistui yli odotusten. Parketti oli edellisen kerran hiottu 30 vuotta aiemmin, pohja ei ollut tasainen ja pinnassa oli paljon naarmuja. Suomen Parkettityöt onnistui tasoittamaan parketin ja hiomaan jäljet näkymättömiin. Koko parketti on työn jälkeen erittäin tasainen ja sävy loistava. Kommunikaatio oli tehokasta ja aikataulu piti. Suosittelen!

Kiitos palautteesta.
Haasteita toki riitti, mutta kovalla työllä se saatiin kuin uudeksi. Ja tärkeintä on se että pystyimme täyttämään ja jopa ylittämään odotuksenne.

Oikein hyvää syksyn jatkoa sinne.

T. Suomen parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.09.2021 09:09
Kaupunki: Järvenpää 5

Huonoon kuntoon päässyt, paikoitellen lohduttoman näköinen lattia sai aivan uuden elämän taitavissa käsissä. Väri tasaantui ja jopa kuhmut silenivät. Yllättävän hyvä lopputulos vaikka pelkäsin, ettei siitä kovin siistiä enää saisi, kun lattia oli sen verran vanhaa tuotantokautta

Kiitos palautteesta. Olihan siinä hiukan haastetta. Asiakastyytyväisyys on aina tärkeintä meille.

Hyvää syksyn jatkoa sinulle

T. Suomen parkettityöt/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.09.2021 10:09
Kaupunki: Espoo 5

Nopea ja ystävällinen palvelu. Vanha parketti hiottiin, paikattiin ja valkolakattiin. Lattiasta tuli kaunis ja raikas. Kiitos!

Hei, kiitos palautteestasi. Hienoa että olet tyytyväinen palveluumme sekä lopputulos miellytti silmää :)

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.09.2021 16:09
Kaupunki: Helsinki 5

Luotettava ja nopea.

Kiitos palautteesta.

Ja hyvää syksyn jatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.09.2021 14:09
Kaupunki: Espoo 5

80m2 parkettilattia 2 kerroksessa, hionta ja lakkaus toteutui 3 miehen voimin 4 tunnissa, eli 12 miestyötunnissa. Hionta oli lupausten mukaisesti käytännössä täysin pölytöntä ja jälki muutoinkin erinomaista. Urakka hoitui kaikin puolin kiitettävästi ja asiakaspalvelu oli huippuluokkaa.

Kiitos palautteesta. Hienoa että olit tyytyväinen työhömme ja sen lopputulokseen. Sekä asiakaspalveluumme

Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.08.2021 23:08
Kaupunki: HELSINKI 1

Työnjälki huonoa, lakkakerros olematon. Hiontajäljet näkyvät lattiapinnassa paikoitellen. Huoneiston vastamaalatut seinät kolhittu työnyhteydessä useasta kohdasta. Koko työn suoritusaika oli vain reilut 3 tuntia (lattia-alaa n. 50m2) ml. lattioiden hiominen, joten lakkakerrosten väliin jäänyt aika oli olematon (lakkakerroksia piti kaiketi olla yht. 4). Urakkahinta ei pitänyt vaan hinta olikin korkeampi. Työ piti maksaa kortilla heti työn valmistumisen jälkeen ilman että lopputulosta oli edes mahdollista tarkistaa ennen maksua koska lattia oli vielä märkä. Reklamaatioon vastaaminen oli todella töykeää, jopa törkeää. Yksi tähti vain siitä syystä, että ilman yhtä tähteä arvostelua ei ollut mahdollista tehdä.

Tämä palaute on täysin totuudenvastainen ja jopa aiheeton. Työ suoritettu 5/2020. Ja urakkamaailma itse on näitä pyytänyt asiakkailtaan. ja erikoista on että palaute tulee näin myöhään. Mutta todellisuudessa asiat ovat menneet aivan toisin, tässä laatikossa asiaa ei pysty rajoitetuilla kirjainmerkkien johdosta kirjoittamaan pitkästi. Mutta katsokaa REFERENSSIT KANSIOSTA. 22.9.2021 kohde Helsinki otsikolla oleva referenssikohde. Siihen lisäämme valokuvat kohteesta ja selvitämme asiaa tarkemmin ja laajemmin.
Tilaaja yritti laskuttaa meillä asunnossa tapahtuneiden yhden pienen väliseinän kohdalla tulleet pienet kolhut ja väittäen että ne olisivat olleet meidän aiheuttamia. Näin ei asia ollut. Päätelkää itse kun katsotte refernssit kansiosta asian.

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.08.2021 10:08
Kaupunki: Helsinki 5

Esivalmistelupuhelu tuli nopeasti ja käytiin tehokkaasti läpi vaatimukset (jalkalistat, ovikynnykset, ovet veks, lamput kattoon) Lattia oli arvion mukaan epätasainen ja osittain pahasti muhkurainen, jolloin tehtiin 4kertanen hionta ennen lakkausta. n 75m2 lattia oli valmis 3,5 tunnissa kun tekivät 3 miehen voimin, aamu 7-10:30. Lopputulos on erinomainen ja kaikki sujui mutkattomasti. Keltaisuus lähti ja lattia on raikkaan vaalea. Ainoa mainittava parannus että vielä kirjallinen vahvistus ajankohdasta ja vaatimuksista tekstarilla/sähköpostilla ja että jos on sähköjohtoja ne pitää sitoa kiinni jotteivat osu kuivuvaan lakkaan.

Kiitos palautteesta. Ajankohta lukee täällä um sopimuksessa. Jos sähköjohdot kulkevat jalkalistojen alla olisi siitä hyvä saada tieto jotta pystymme opastamaan niissä ja pystymme reakoimaan siihen.


Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.08.2021 08:08
Kaupunki: Espoo 4

Homma hoitui hyvin niiltä osin kun oli mahdollista tehdä

Kiitos palauteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.08.2021 08:08
Kaupunki: Kirkkonummi 1

Kiireellä tehty työ ja jälki sen mukaista. Mainospuheet ja työn laatu eivät kohtaa.

Ikävää että olet kokenut asian ilmoittamallasi tavalla. Muille tiedoksi että kohteessa oli keittiössä vesivahinko ja ym muuta vauriota. Saimme ne korjattua lähes virheettömäksi. Kohde oli mh pohjien osalta kiero johon jouduimme tekemään ylimäärisen hionnan josta emme edes veloittaneet mitään. Ainut pieni kosmeettinen haitta jäi nurkkakohtaan jossa oli lievä hionta jälki jota heittojen osalta emme käsin hioneet
KATSOKAA ITSE KOHTEEN KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN REFERENSSIT KANSIOSTA JA PÄÄTELKÄÄ ITSE.
Mielestästämme lattiasta tuli todella kaunis. Ja uuttahan ei välttämättä aina saa vanhasta lattiasta ja kun se on vielä vaurioitunut. Ja kaikkia ei vain voi miellyttää vaikka tekisi mitä. Joskus näinkin.

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.08.2021 21:08
Kaupunki: Espoo 5

Lattian hionta ja lakkaus hoidettin nopeasti ja laadukkaasti. Lattia on kuin uuden veroinen.

Kiitos palautteesta.

Hyvää syksyn alkua teille

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.08.2021 11:08
Kaupunki: Oulu 4

Parketti haastava, mutta saatiin hiottua ja lakattua.

Kiitos palautteesta. Lattia oli alustaltaan kiero ja jousti joka tuotti ylimääräistä hiontaa. Katso referenssi kansiosta kuvat.

Lopulta saatiinkin lattiasta kuin uusi.

Hyvää alkavaa syksyä teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.08.2021 18:08
Kaupunki: Vantaa 5

Huonokuntoinen parketti tuli priimakuntoon. Kaikesta sovitusta Suomen Parkettityöt Oy piti kiinni ja työn jälki yllätti todella. Ihan kuin olisi kokonaan uusi lattia.

Kiitos palautteesta ja että olit tyytyväinen palveluumme ja työn laatuun. Lämmintä loppu kesää sinulle.'


T. Suomen Parkettiyöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.08.2021 13:08
Kaupunki: Tampere 5

Homma sujui heti hionta-ajan sopimisesta alkaen vauhdilla ja kuten oli sovittu (aikataulu). Ennen työn aloitusta käytiin tarkasti läpi kokonaisuus, josta yhdessä sopien ja urakoitsijan osittaisesta suosituksesta jätettiin hionta alakerrasta tekemättä (edellinen hionta antoi viitteitä, että laatu ei olisi ollut välttämättä hyvä). Vaikutus hintaan sovittiin yhteistuumin. Jälki näyttää hyvältä, homma oli tehokas ja siivoushomma jää olemattomaksi lähes pölyttömän tuloksen ansiosta.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää alkavaa syksyn odotusta teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.08.2021 09:08
Kaupunki: Nurmijärvi 5

Asiat käytiin erittäin tarkasti läpi ja yritys varoitteli ettei keittiön lattian laajoja vaurioita saada täysin näkymättömiin, suosittelivat jopa keittiön lattian vaihtamista vinyyliin koska sen kunto oli niin huono kosteusvaurioden takia. Päätin kuitenkin itse silti kokeilla millainen lopputulos on, ja mielestäni keittiön vaurioituneiatakin kohdista tuli olosuhteisiin nähden siedettävät. Muualla talossa jälki on kuitenkin erinomainen.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää alkavaa syksyä.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.08.2021 10:08
Kaupunki: Porvoo 5

Jälki todella hieno ja kaikki sovitut asiat tuli hoidettua. Nopea ja tehokas tiimi tekemässä työtä.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää loppukesää sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.08.2021 15:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen palvelu ja työn jälki, ehdottomasti suosittelen!

Kiitos palautteesta.

Ja hyvää kesän loppua sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.07.2021 20:07
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos jämtistä ja tehokkaasta työstä. Maalausporukka tuli sovittuna aikana ja täys työntouhu heti käynnissä. Lakka vedetty tasaisesti joka puolelle ja lattian naarmut ja palojälki kadonneet. Valitettavasti yhdessä kaapissa pintaoosuma. Vaikuttaa tehokkaalta ja rennolta porukalta, jota varmasti käyttäisin uudestaan. Suosittelen!

Kiitos palautteesta.

Ps. jälkikäteen selvisi ettei kaapissa ollut pieni pikkurillinkokoinen painauma ollutkaan meidän koneista aiheutunut.

Mutta hyvää kesän jatkoa sinullekkin.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.07.2021 11:07
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvää ja ammattitaitoista toimintaa. Ilmeni että lattia oli ollut pilalle sävytetty, joten suositeltiin hionnalle muita vaihtoehtoja, joista päädyimme kevyeen hiontaan ja maalaukseen.

Kiitos palautteesta.

Hienoa että luotit ammattitaitoomme.

Ps. Kuvat tästä kohtesta referenssi kansion puolella.

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.07.2021 14:07
Kaupunki: Helsinki 5

Loistavaa palvelua ja erinomainen lopputulos! Asiointi Suomen Parkketityöt Oy:n porukan kanssa oli alusta asti mutkatonta ja selkeää, ja minut asiakkaana pidettiin kärryillä työn etenemisestä. Työ aloitettiin ja suoritettiin sovitussa aikataulussa, eikä urakkaan kulunut muutamaa tuntia kauempaa. Lopputulos vastaa toiveitani ja olen enemmän kuin tyytyväinen parketin uuteen ilmeeseen. Voin lämpimästi suositella tätä porukkaa parketin hiontaan ja lakkaukseen.

Kittos palutteesta.

Oli ilo asioida kanssasi. Hienoa että palvelumme vastasi odotuksiasi.

Hyvää ja lämmintä loppukesää sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.07.2021 21:07
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvä, luotettava ja tehokas urakoitsija! Ilmeisesti alkuperäiskuntoisen vuoden 1968 viisisauvaisen mosaiikkiparketin kunnostuksesta emme uskaltaneet odottaa kovin suuria. Liioittelematta voi sanoa, että Suomen Parkettityö teki lattiasta paremman kuin uuden - esimerkiksi urakoitsijan paikan päällä ehdottama valkokuultolakka päivitti lattian 2000-luvulle. Kunhan maallikon silmämme perusteella koostamistamme vajavaisista, Urakkamaailman lomakkeen kautta lähettämistä ennakkotiedoista aiheutuneista sekaannuksista päästiin työmäärän ja kustannusten osalta yhteisymmärrykseen projekti onnistui yli odotusten. Kiitos joustavuudesta ja kärsivällisyydestä urakoitsijalle. Tätä urakoitsijaa voi suositella todella lämpimästi vaikeisiinkin kohteisiin!

Kiitos palautteesta.

Oli ilo työskennellä kanssanne. Ja että kärsiväällisesti jaksoitte kuunnella ja luottaa meihin. Haastetta todellakin riitti yli 40v vanhan lattian työstämisessä ongelmineen. Mutta lopulta se palkitsi myös meidän työmäärän ja lopputuloksineen lattiasta saatiinkin todella kaunis ja päivitetty uusi ilme.
Pyrimme aina tekemään kaikkemme asiakkaan edun mukaisesti, aina se toki ei onnistu jos ongelmat ovat liian suuret.

Hyvää kesän jatkoa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.07.2021 14:07
Kaupunki: Hämeenlinna 4

Nopeaa ja sujuvaa toimintaa. Kohde, työn sisältö, sekä lisätyön mahdollisuus ja tarve käytiin läpi ennen työn aloittamista.

Kiitos palautteesta.

Hyvää ja lämmminta kesän jatkoja teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.07.2021 22:07
Kaupunki: Helsinki 3

Aikataulu piti ja työ pysyi arvioidussa hintahaarukassa. Jälki on hieman epätasaista, mutta muutoin kaikki toimi hyvin.

Kiitos palautteesta. Vanhasta lattiasta ei aina uutta saa vaikka siihen pyrimme.
Lattiassa oli hiukan ohjearvot ylittäviä heittoja mutta lopoutulos mielestämme oli kuitenkin hyvä lähtökohta huomioiden.

Hienoa että olit muuten tyytyväinen palveluumme.


Suomen Parkettityöt Oy

| 02.07.2021 07:07
Kaupunki: Espoo 5

Paritalon pyökkiparketti oli kulunut ja päässyt pahasti tummumaan, ja siinä oli joustoa. Tähän tarvittiin useampi hiontakerta, mutta lopputulos oli hyvin siistin näköinen. Työt sujuivat todella nopeasti ja sovitussa aikataulussa, ja viestintä oli sujuvaa.

Kiitos palautteesta.

Hienoa että olitte tyytyväisiä yritykseemme ja sen palveluun ja työnlaatuun. Haastetta toki riitti mutta lopputulos kruunasi senkin.

Hyvää kesän jatkoja teille.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.06.2021 21:06
Kaupunki: Helsinki 5

Parketin hionta ja lakkaus tehtiin ripeästi ja parissa paikassa olleet parketin vauriot oli korjattu tosi hyvin. Lopputulosta oli ilo katsella. Yhteydenpito oli hyvää. Suosittelen urakoitsijaa.

Kiitos palautteesta.

Ilo oli kokonaan meidän puolella. Hienoa että saimme olla avuksi ja olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen.

Hyvää kesää teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2021 18:06
Kaupunki: Lappeenranta 5

Hyvin ja nopeasti hoidettu, siisti jälki.

Kiitos palautteesta.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2021 15:06
Kaupunki: Kotka 5

Vanha ja aikaisemmin epätasaisesti hiottu mosaiikkiparketti saatiin uuteen uskoon nopeasti ja tehokkaasti. Valkokuulto sävytteellä saatiin vielä vaikutelma että parketti olisi vaihdettu kokonaan toiseen. Alkuun näytti huonolta saada lattiasta enää kunnollista mutta ammattitaitoisella työllä homma hoitui. Aikataulujen sopiminen sujui helposti ja nopeasti, helposti tavoitettavissa oleva yritys.

Kiitos palautteestanne.

Oli ilo työskennellä kamssanne. Kaikki sujui hionosti pikku murheista huolimatta.

Hyvää kesän jatkoja teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.06.2021 20:06
Kaupunki: Heinola 4

Oli hyvä ja nopea toimenpide. Sain myös hyviä neuvoja parkettiasioihin. Hinta kohtuullinen.

Kiitos palautteesta.

Ja hyvää kesänjatkoa sinne.

T. Suomen Parketttiyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.06.2021 10:06
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattitaitoinen, joustava ja nopea porukka. Parketista tuli muutamassa tunnissa heittämällä parempi kuin osasin odottaa vanhasta, kellastuneesta ja korkeuseroisesta lattiasta. Voin suositella!

Kiitos palautteesta.

oLI ILO ASIOIDA KANSSASI.

Hyvää kesän jatkoja teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.06.2021 20:06
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Todella tyytyväinen tulokseen! Parketissa oli mm. iso lovi joka hionnan jälkeen saatiin kokonaan pois. Hienoa työjälkeä tekevät. Aamulla aloittivat. Iltapäivällä pystyi kävelemään lattialla.

Kiitos palautteesta.

Oli ilo asioida kanssasi. Ja hyvää alkavva kesää sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.06.2021 19:06
Kaupunki: Lahti 5

Kohteena 22v vanha elämää nähnyt tammilautaparketti. Työ saatiin nopealla aikataululla sovittua ja asiakaspalvelu erittäin sujuvaa. Työ hoitui tehokkaasti ja jälki oli erittäin laadukasta. Vanhasta lattiasta tuli todella siisti. Voin suositella Suomen Parkettitöitä.

Kiitos palautteesta. Ja hyvää alkavaa kesääbteille.

T. Suomen prkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.05.2021 09:05
Kaupunki: Lahti 5

Sovittu työ hoitui nopeasti ja hienosti. Vanhasta lattiasta taiottiin vielä uuden veroinen.

Kiitos palautteesta. Pientä haastetta toki ilmeni mutta lopulta kaikki hoituikin hienosti ja lattiasta saatiin kuin saatiinkinkin kuin uusi lattia.

Hyvää kesää sinulle

T. Suomen parkettityöt/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.05.2021 11:05
Kaupunki: Helsinki 5

Huippufirma!

Kiitos palautteesta.

Hyvää kesän alkua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2021 23:05
Kaupunki: Oulu 5

Sopimus peruuntui koska tekijän arvion mukaan parketti oli niin huonossa kunnossa että ei kustannussyistä kannattanut.

Kiitos palautteesta.

Hienoa että annoit palautteen vaikkei työtä voitukkaan suorittaa. Ja syy siihen oli se että joku tee se itse mies oli sen piloille hionut että kustannukset olisivat nousseet niin korkeiksi ettei ollut järkevää suorit´taa työtä. Koska halvemmaksi tuli pinnoittaa lattia uudella materiaalillajota suosittelimme lämpimästi.

Mutta asiakkaan etu on aina etusijalla. Ja näin sitten tähän ratkasuun päädyttiin yhdessä.

Hyvää kesä jatkoa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2021 14:05
Kaupunki: Heinola 5

Nopea toimitus ja huonkuntoisetkin lattiat kannatta hioa ja lakata. Kiitos!

Kiitos palautteesta. Se on juurikin näin.

Hyvää kesää sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.05.2021 10:05
Kaupunki: Helsinki 5

Nopeaa ja laadukasta toimintaa! Kahdessa tunnissa taikoivat kellastuneesta ja tummuneesta parketista raikkaan ja kauniin. Kommunikaatio sujui hyvin kaikissa vaiheissa. Suosittelen!

Kiitos palautteesta. Oli ilo asioida myös kanssasi. Onneksi jaksoit uskoa että saammevlattiastasi tehtyä vilä löhes uuden veroisen mustumista ymnhuolimatta.

Aurinkoista alkavaa kesää teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.05.2021 19:05
Kaupunki: Espoo 5

Olipa kerta kaikkiaan tehokasta porukkaa. Kaikesta näki, että tämä porukka on paitsi tehnyt paljon parkettihommia, myös hioitunut yhteen. Kaikki tiesivät tehtävänsä. Ja mikäparasta, työn jälki oli tosi hyvä ja sain myös "käyttöohjeet" eli miten paljon pitää antaa kuivua, että voi viedä huonekaluja yms. Olispa kaikki rakennusalan porukat tällaisia, niin eihän tässä olisi hätäpäivää. Paikalle tullaan sovitusti ja tehdään se mitä pitää asiakasta informoiden.

Kiitos lämimästä palautteesta.

Ja oikein hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.05.2021 18:05
Kaupunki: Vantaa 5

Työt tehtiin uskomattoman nopeasti ja jälki on siistiä, ei uskoisi samaksi lattiaksi. Edellisenä iltana soitettiin ja vielä muistutettiin mitä kaikkea piti olla tehtynä ennen työn aloittamista.

Kiitos palautteesta.

Ja hyvää alkavaa kesää sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.05.2021 19:05
Kaupunki: Helsinki 4

Kolme työntekijää tuli sovittuun aikaan ja muistuttivat vielä tulostaan edellisenä päivänä sekä samana päivänä. Asunto oli kahdessa tasossa ja parkettineliöitä yhteensä noin 73. Hinta-arvio oli oikea, mutta töiden edetessä se nousi hieman parketin huonon kunnon takia. Tästä jouduimme keskustelemaan isännän kanssa ja lopulta saimme sovittua hinnan sopivaksi. Puoli tuntia ennen töiden valmistumista sain puhelun, että voin tulla vilkaisemaan työn jälkeä jo etukäteen. Tästä plussaa. Työn jälki oli kiitettävää ja työn kesto erittäin nopeaa. Meidän aikatauluun ei kukaan muu yritys olisi kerinnyt tekemään vastaavaa työtä. Nopealla ja hyvällä jäljellä vaativiin kohteisiin vahva suositus! Kiitos!

Kiitos palautteesta.

Hyvää alkavaa kevättä sinne.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 30.04.2021 12:04
Kaupunki: Turku 5

Asiantuntevat työntekijät, jotka tekivät työn sovitussa ajassa - ja vielä vähän enemmänkin! Yhteydenpito ollut vaivatonta ja luotettavaa.

Kiitos palautteesta

Ja oikein hyvää vappua teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.04.2021 15:04
Kaupunki: Helsinki 5

Tilasimme parketin hionnan 20v vanhaan, hiomattomaan pyökkiparkettiin. Valitsimme Suomen Parkettityöt hyvien arvostelujen vuoksi, ja koska työ onnistui meidän antaman aikataulun puitteissa parin viikon sisään. Kommunikointi urakoitsijan kanssa sujui hyvin koko ajan, ja aikataulu piti myös. Työ valmistui muutamassa tunnissa kolmen henkilön voimin jopa muutaman tunnin luvattua aiemmin. Lattia oli jostain kohdin todella huonossa kunnossa, joko tummunut tai kulunut valkoiseksi, mutta hionta ja lakkaus teki sille ihmeitä ja jopa vaikeimmat kohdat on saatu pois näkyvistä. Työmäärä osoittautui suuremmaksi kuin kuvien perusteella pystyi arvioimaan, mikä nosti alkuperäisessä tarjouksessa olevaa urakan hintaa. Lopullinen hinta oli kuitenkin muiden saamamme tarjousten haarukassa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, sillä saimme lisävuosia parketillemme.

Kiitos palautteestanne. Haasteita aina otetaan vastaan. Toki osa niistä selvisi vasta kun lattiaa alettiin työstämään mutta se hinta korotus oli jo huomioitu urakkamaailaman tarjouksessa. Eli se ei varsinaisesti noussut annetusta tarjouksesta ja sen haarukasta.

Lattiassa oli paljon mustumia ja harmautta erityisesti kettiössä ja saimmekin sen todella kauniiksi. Katsokaa referenssikansiosta kuvat ennen ja jälkeen.

Oli ilo työskennellä kanssanne ja kaikki meni mutkattomasti. Oikein hyvää vappua teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.04.2021 12:04 5

Lopputulos erinomainen ja työ suoritus ensiluokkainen ja nopea

Kiitos palautteesta.

Ja oikein hyvää alkavaa vappua

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.04.2021 10:04
Kaupunki: Turku 4

Vanha ja huomattavan kulunut parkettilattia saatiin kunnostettua hienoksi. Lattiaa ei saatu etukäteen arvioitua epäselvyyksien vuoksi, edes kuvilla, joten lattia olikin odotettua huonommassa kunnossa. Hiomista oli enemmän, mistä johtuen paikan päällä hintaa tuli vielä hieman lisää. Pienellä lisämaksulla remontti onnistui myös hissittömän talon 4.kerrokseen. Pienen kaksion remontti hoitui muutamassa tunnissa. Lopputulos oli oikein hyvä ja lattia sai vielä paljon lisäaikaa.

Kiitos palautteesta.

Asiakas sai asunnon hallintaan muutamia päiviä ennen hionta työtä. Ja ne epäselvyydet liityivät edellisen omistajan ja nykyisen omistajan liittyviin asioihin ja unohti lähettää kuvat lattiasta lisäarviointia varten.

Ps. Katsokaa kuvat referenssikansiosta siellä kuvat ennen ja jälkeen. Lattia jouduttiin hiomaan lisähionnalla ja perimme vain nauhakulut ja lattiasta saatiinkin todella siisti. 3 miehen voimin aikaa kuluin 7 miestyötuntia.

Hyvää alkavaa kevättä sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.04.2021 09:04
Kaupunki: Helsinki 5

Pyysin Urakkamaailman kautta tarjouksen asuntoni kalanruotoparketin hionnasta ja lakkauksesta. Huomioni kiinnittyi Suomen Parkettitöiden tarjoukseen heidän saamiensa hyvien arvostelujen vuoksi. Rehellisesti sanottuna tarjous ei ollut edullisin vaihtoehto, mutta yrityksen saamat hyvät arvostelut sekä keskustelut yrittäjän kanssa saivat minut valitsemaan töihin juuri heidät. Kävimme ennakkoon läpi hinta-arvion ja muut tarvittavat asiat. Paikan päällä paljastui, että parketti oli huonommassa kunnossa kuin etukäteen oli ajateltu. Siinä oli pahoja kulumia ja saumat olivat tummuneet. Kenties siksi olin kuullut monesta suusta, että parketin hionta kannattaisi unohtaa ja tilalle vetää vaikka laminaatti. Kalanruotoparketti oli kuitenkin yksi asioista, johon olin asunnossa ihastunut ja halusin itsepintaisesti säilyttää sen. Näin jälkikäteen on sanottava, että onneksi ei tullut lähdettyä laminaattikaupoille. Työn lopputulos on yksinkertaisesti sanottuna loistava. Lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen myötä asunnon kruununjalokivi, jota kelpaa ihastella. Hinta meni arvion mukaisesti. Kommunikointi yrityksen kanssa sujui hyvin koko ajan ja he olivat paikalla sovitusti. En voisi yksinkertaisesti voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Lämpimät kiitokseni ja suositteluni.

Kiitos lämpimästä palautteestasi.

Nämä palautteet saavat aina jaksamaan ja yrittämään parhaansa. Haasteita toki oli ja saatiin jopa ylitettyä ja sait kuin uuden lattian joka edellytti toki työyä ja paljon. On kiva kuulla että olit tyytyväinen palveluumme ja työn suorittamiseen sekä lopputulokseen.

Oikein aurinkoista alkavaa kevättä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy/ koko Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.04.2021 17:04
Kaupunki: Espoo 5

Suomen Parkettityöt teki perinpohjaista työtä ja onnistui muuttamaan vanhan kuluneen ja vaurioituneen parkettimme erittäin hienoksi. Osa lattian ongelmista paljastui vasta töiden alettua koska kohdetta ei ollut mahdollista tarkastaa etukäteen. Tästä huolimatta lopputulos oli erinomainen. Tekijät tulivat paikalle sovittuun aikaan ja työ myös valmistui etukäteen sovitussa ajassa.

Kiitos lämimästä palautteesta. Se aina tua hyvän mielen ja osoittaa sen mitä teemme. Kohteessanne oli toki haasteita mutta lopultahan se kiitos seisoo ja lattiastanne saatiin kuin saatiinkin todella siisti ja hieno.

Hyvää alkavaa aurinkoista kevättä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.04.2021 17:04
Kaupunki: Asikkala 5

Pelkkää hyvää sanottavaa. Työn jälki upea, aikataulu täsmällinen, eikä yhtään mietitty, vaan välittömästi aloitettiin työt

Kiitos palautteesta. Hienoa että saimme palvella teitä ja olitte tyytyväisiä työhömme ja palveluumme

Aurinkoista kevään alkua teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.04.2021 13:04
Kaupunki: Orimattila 5

Oikein hienosti ja sovitusti hoidettu homma! Lopputulos oli todella siisti, eli voin suositella!

Kiitos palautteestasi. Oli ilo työskennellä ja palvella sinua. kaikki sujui mutkattomasti.

Lämmintä alkavaa kevätte teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.04.2021 08:04
Kaupunki: Helsinki 5

Teimme remonttia reilut 40 vuotta käytössä olleessa makuuhuoneessa. Siinä yhteydessä kaadoimme vanhan vaatehuoneen seinät. Jäljellä oli siis 17 neliötä vanhaa parkettia ja muutama neliö vaatehuoneen kohdalta alun perin muovimatolla peitettyä lattiaa. Mitäs tehdä? Päädyimme vanhan parketin hiontaan ja vaatehuoneen kohdalla olevan lattian korjaamiseen. Pienellä jännityksellä odotin, millainen lopputulema olisi. Parempaa ei olisi voinut toivoa ja hyvin järkevillä kustannuksilla! Viisi tähteä ja papukaijamerkki Suomen Parkettitöiden rempparyhmälle. Juuri niin kuin sovittiin, täsmällisesti aikataulussa ja loistava lopputulos! Vahva suositus!

Kiitos palautteesta.

Oli ilo asioida kanssasi. Mieltä lämmittää aina tyytyväinen asiakas. Ja että olemme voineet palvella niinnhyvin kuin mahdollusta myös sinua.

Aurinkoista alkavaa kevättä sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.04.2021 12:04
Kaupunki: Helsinki 5

Työt sujuivat hyvällä ammattitaidolla ja tehokkaasti. Lattia on kuin uusi. Hyvin toimiva työporukka ja kohtelias. Tyytyväinen asiakas.

Kiitos lämpimästä palautteestasi.

Ja oikein aurinkoista alkavaa kevättä.

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.03.2021 17:03
Kaupunki: Helsinki 5

Suomen Parkettityöt Oy hoiti hienosti, ammatimaisesti ja sopimuksen mukaisesti Lassilan ja Oulunkylän vuokrayksiöiden tammimosaiikkiparketit kuntoon. Lähtötilanne molemmissa huoneistossa oli lähes lohduton, Parketit olivat jo ainakin 20-30 vuotta vanhoja ja oli hyvin läikikkäitä, runsaasti mustiä ja punertavia läikkiä. Aikataulut pitivät täsmälleen ja työt suoritettiin käsittämättömän nopeasti laadusta tinkimättä. 20-30 m2 parketti hiotaan ja lakataan helposti 2 tunnissa, mikä kuulostaa täysin mahdottomalta. Parketit ovat nyt lähes uuden veroisia. Voin lämpimästi suositella Suomen Parkettityöt Oy:tä. Hoitavat parketin kuin parketin kuntoon, mikäli tämä on vähänkin mahdollista.

Kiitos palautteesta. Työ tehtiin 3 miehen voimin ja kummassakin kohteessa noin 7 miestyötuntia käytettynä. Eli se 2-2.5 tuntia.

Kyllähän niissä kohteissa oki haasteita mutta niistä selvittiin hienosti ja lattioista saatiin kuin saatiinkin upeat lähes uutta vastaavat pinnat.(katsokaa referennsi kohdasta kuvat).

Oli ilo asioida kanssasi.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.03.2021 20:03
Kaupunki: Vantaa 5

Erittäin asiantuntevaa palvelua ja erinomainen työn jälki. Ennakkoon annetut ohjeet olivat hyvin selvät. Remontin aikana viestintä oli aktiivista. Remontti hoitui ajallaan, minuutilleen sopimuksen mukaisesti. Työ hoitui nopeasti, puolessa päivässä kolmen miehen porukalla. Työn jälki ensilaatuista. Käytämme varmasti uudelleen.

Kiitos palautteesta. Se lämmittää aina mieltä kun saamme toiveet täytettyä ja meihin ollaan tyytyväisiä. Lattiastanne tuli todella upea ja kuin uusi parketti ja valkokuultolakkauksella se pävittyi uuteen loistoon.

Hyvää alkavaa kevättä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.03.2021 18:03
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka osoittautuikin arvioitua hankalammaksi parketin huonon kunnon ja vikojen johdosta. Lopputulos on kuitenkin erinomainen, eikä lisätyö kovinkaan korottanut urakkahintaa. Homma hoitui kolmen miehen kesken todella nopeasti, vajaassa kolmessa tunnissa. Suosittelen tätä firmaa muillekin.

Kiitos palautteestasi

N45 vuotta vanha alkuperäinen lattia vaurioineen toivat pienen haasteen mutta lisähionnalla siitäkin selvittiin ja saatiin lattiasta kuin uusi.


Hyvää ja aurinkista kevään alkua sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.03.2021 15:03
Kaupunki: Espoo 5

Tomeraa toimintaa ja todella siisti työnjälki vaikka parketin lähtötilanne oli melko paha. Aikataulut ja tarjous piti, suosittelen lämpimästi!

Kiitos palautteesta. Hienoa että palvelumme ja työlaatu täytti toiveesi. Tähän pyrimme aina. Oli ilo asioida myös kanssasi. Ja hyvää alkavaa kevättä sinulle.

T. Suomen parkettityot oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.03.2021 09:03
Kaupunki: Turku 4

Lopputulos oli tilanteeseen nähden selkeä parannus, pääsimme eroon punertavasta ja paikoin puhki kuluneesta parketista. Tilalle tuli neutraali puun sävy, joka sopii muun asunnon tyyliin huomattavasti paremmin. Hinta toteutui annetun arvion yläkanttiin, mutta käsityksemme mukaan oli aiheellinen, sillä lähtökohdat olivat haastavat. Ilahduttavaa oli se, että työ onnistui nopealla aikataululla ja sopimukset allekirjoitettiin 1 neliön koehionnan jälkeen.

Kiitos palautteesta. Lattia oli moinin paikoin puhkikulunut jo harmaaksi asti menneenä 2 mh:ssa. Pohjissa oli hiukan heittoa. Lattia edellytti yhden ylimääräisen hionnan josta emme veloittaneet mitään tällä kertaa, ainoastaan annetun hintahaarukan mukainen veloitus. Lattiasta tehtiin näyte/testihionta jolla pyrittiin osoittamaan tuleva lopputulos. ja johon tilaaja olikin tyytyväinen ja saimmekin lattiasta tehtyä paljon paremman ja lämpökäsitelty pinta sai uuden ilmeen valkokuultolakkauksella. Jolla olikin tarkoitus saada punertava sävy poistettua, ja tässä onnistuimme paremmin kuin asiakas oli odottanut.

Hyvää alkavaa kevättä teille

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.03.2021 13:03
Kaupunki: Espoo 5

Työnä 50m2 kokoisen asunnon parketin hionta. Yhteydenotto oli nopeaa ja työn suorittaminen onnistui nopealla aikataulullakin. Työn suoritus onnistui jo parissa tunnissa, ja jälki oli hyvää. Todella ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Voin ehdottomasti suositella yrityksen palveluita myös muille.

Kiitos palautteesta. Oli myös ilo asiouda kanssasi. Kaikki meni mutkattomasti esivalmisteluista alkaen. Hienoa että olit tyytyväinen meihin ja palveluumme

Aurinkoista kevää alkua sinne.
T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.03.2021 12:03
Kaupunki: Hämeenlinna 5

Parkettilattia hiottiin ja lakattiin useampaan kertaan sekä hieman sävytettiin. Urakka oli valmis yllättävän nopeasti, jälki oli tasainen ja sävy kaunis. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteestanne. Ja oikein aurinkoista alkavaa kevättä.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.02.2021 09:02
Kaupunki: Helsinki 5

44 neliön hionta ja lakkaus suoriutui kolmessa tunnissa kolmen miehen voimin eli yhdeksällä miestyötunnilla. Ennakkovalmisteluista informoitiin hyvin ja vielä varmistettiin valmistelut työtä edeltävänä päivänä. Työ alkoi ja päättyi sovitussa aikataulussa. Ekstraa oli työn Pölyttömyys. Plussaa myös siitä, että oli haastavaa saada tekijää hissittömän talon 4. krs., mutta Suomen parkettipalvelu hoiti tämänkin mukinoitta.

Kiitos palautteesta. Hienoa että olit tyytyväinen palveluumme ja lopputulokseen.

Hyvää ja aurinkoista lopputalvea sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.02.2021 19:02
Kaupunki: Espoo 5

Remontti valmistui kahdessa ja puolessa tunnissa aikataulun mukaisesti. Jälki oli todella hyvä ja lähes pölytön. Sopimuksen tekeminen onnistui mutkattomasti ja ilman ennakkokatselmusta.

Kiitos palautteesasi. Oli ilo asioida kanssasi ja kaikki sujui kitkatta. Esivalmistelut hienosti hoidettuna jotta pystyimme hoitamaan urakkamme niin kuin se kuuluu. Ja lattiasta tuli todella kaunis ja sai pitkän elinkaaren lisäaikaa

Hyvää alkavaa vuotta

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.01.2021 20:01
Kaupunki: Nurmijärvi 5

Tehokkuus oli tämän isoin etu muihin, 35m2 hionta ja lakkaus onnistui kolmen miehen voimin parissa tunnissa eikä ollut tarvetta evakkoon. Jälki myös ok. Ajallaan ja nopealla varoitusajalla onnistui. Ainoa kehityskohde olisi jos pystyisi käymään etukäteen katselmoimassa ja näin arvioimassa haastavuuden ja sitä kautta hinnan vielä paremmin. Omalla kohdalla yllätykset ei kuitenkaan olleet isoja ja lisähinta niistä oli varsin kohtuullinen. Voin suositella.

KIITOS PALAUTTEESTA.

AINA JOKA KOHTEESSA EI KERETÄ KÄYMÄÄN JA KÄYNTI EI KERRO SITÄ JOS POHJISSA ON HEITTOJA JA NIIDEN VAIKUTUSTA HIONTAMÄÄRÄÄN. TÄSSÄKIN TAPAUKSESSA JOUDUTTIIN HIOMAAN 1 YLIMÄÄRÄINEN HIONTA JOSTA PERIMME AINOASTAAN HIOMANAUHAT JOIDEN OSUUS OLI 100 EUROA. ELI HYVIN PIENI NOUSU. AJASTA EMME VELOITTANEET MITÄÄN. SE ON AINA VASTAANTULOMME JOS YLIMÄÄRÄISTÄ TYÖTÄ JOUDUTAAN SUORITTAMAAN.

PYRIMME aina palvelemaan asiakkaitamme hyvän rakennustavan mukaisesti ja tehokkaasti työmme hoitamalla, ja laadullisesti niin hyvin kun se aina vaan voidaan suorittaa.

Hyvää alkavaa vuotta sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.01.2021 13:01
Kaupunki: Helsinki 5

Parketista tuli niin hieno kuin 30v vanhasta lattiasta vaan voi tulla. Kirjoitan tätä palautetta nyt 1.5 vuotta myöhässä ja parketti on edelleen priima. Loistotyötä.

Kiitos palautteesta. Vaikkakin se näin myöhään tulikin niin iloiset ja positiiviset palautteet aina lämittävät mieltä ja on ilo nähdä että lattianne on edelleen kuin uusi ja olitte tyytyväisiä palveluumme ja työnlaatuun.

Hyvää alkavaa vuotta 2021.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.01.2021 12:01
Kaupunki: Järvenpää 4

Työ oli tosi nopeaa toki ei ihan kympiä voinut antaa, mutta hinta-laatu suhde oli oikea.

Kiitos palautteesta. Arvostamme rehellisiä palautteita. Ongelma tässä kohteessa oli hiukan kierot pohjat jonka johdosta lattiat joustivat eli antoivat periksi ja jouduimme tekemään ylimääräistä hiontaa ja saimme lähes kaikki vauriot poistettua. kiitos että kuitenkin luotitte meihin ja olitte muilta osin tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Hyvää alkavaa 2021 vuotta sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.01.2021 06:01
Kaupunki: Kirkkonummi 4

Ihan Ok suoritus. Hinta nousi paikan päällä kun hiominen olikin vaikeampaa kuin olivat etukäteen arvioineet..

Kiitos palautteesta. Kuvakaan ei aina kerro kaikkea vaan vasta kun lattiaa ruvetaan työstämään, ja tällöin työmäärä kasvaa ja perimme ainoastaan hiomanauhat emme ajasta. Lattiasta tuli lähes kuin uusi ja sai uuden elämän.

Hyvää alkavaa 2021 vuotta sinne

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.01.2021 19:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka hoidettiin tehokkaasti ja ajallaan. Haastava kohde vaurioineen, johon asiakkaalle tarjottiin selkeät ehdotukset ja vaihtoehdot, todettiin riskit ja mahdollisuudet ja ehdotettiin ratkaisuja. Päätimme pienellä riskillä kuitenkin tehdä hionnan kauttaaltaan, joka tällä kertaa kannatti, sillä ammattimiehet hoisivat haastavatkin vauriot melkein huomaamattomaksi. Sävy jäi hieman toivottua tummemmaksi, johon tarjottiin lisätyönä ratkaisu pari päivää myöhemmin.

Kiitos palautteesta ja että saimme palvella teitä. Mukavaa alkavaa vuotta.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.01.2021 17:01
Kaupunki: KERAVA 5

Vaikka parketin hiontaa ja lakkausta ei pystytty tekemään, jäi todella hyvä kuva Suomen Parkettityöt Oy:stä. Asuntomme lattia olikin niin huonossa kunnossa, ettei työstöllä olisi saavutettu edes tyydyttävää lopputulosta. Koehionta ja urakoitsijan tarkka silmä osoittivat epäkohdat. Asia käytiin läpi perusteellisesti ja urakoitsijan suosituksesta päädyimme keskeyttämään urakan. Sain myös hyvät neuvot lattian korjaamiseen. Jäi hyvä fiilis, vaikkei lattiasta siistiä tullutkaan.

Kiitos hienosta palautteesta. Oli ilo asioidessa kanssasi. Ja huomatta että olit tyytyväinen palveluumme sekä ammattitaitoomme vaikkei alkuperäistä työtä pystytty suorittamaan.

Hyvää alkavaa vuotta.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.12.2020 13:12
Kaupunki: Helsinki 5

Työ hoidettiin sovitussa aikataulussa ja erittäin ripeästi kolmen miehen voimin. Kommunikointi sujui hyvin ja laitoin etukäteen kuvia, joiden pohjalta parketin kunto arvioitiin. Sain valita kuvista sopivan sävyn ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Kiitos palautteesta. Kuvat olivat hyvä asia ja helpotti arviointia sekä toteutusta.

Hienoa että saimme palvella sinua ja olit tyytyväinen meihin.

Hyvää joulua sinulle

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2020 23:12
Kaupunki: Espoo 1

Ei tehty työtä, kuulemma ei voitu hioa. Näin näkyy käyneen muillekin. Mutta kukaan ei vissiin ole joutunut maksamaan tekemättömästä työstä, niinkuin minä jouduin. Minulta vaadittiin puolet sovitusta summasta, vaikka työt jäi tekemättä, sen sijaan sain keskelle lattiaa "koehionta"-jäljen, joka näkyy maalauksen läpikin.

Kohteen tarjouspyynnössä ei tullut esiin että lattia oltasiiin jo kertaalleen hiottu. Emme saaneet valokuvia niitä pyydettäessä. Paikanpäälle selvisi että lattiassa oli pahoja vaurioita kauttaaltaan, esitimme että työtä ei suoritettaisiin ollenkaan koska hiontavarat eivät olisi luultavasti riittä ja vauriot niin vakavia etteivät ne poistuisi. Tilaaja halusi silti että kokeiltaisiin hiontaa, ja sen teimme tilaajan pyynnöstä joka osoitti arviomme oikeaksi. Lattiaa ei voi hiota ja vauriot eivät poistu. Kerroimme että veloitamme ajankäytön sekä hiomanauhat. Tilaaja halusi lopulta että lattiaan tehdään kevyt välihionta jolla luodaan tartuntapinta maalille josta hän itse jatkaa eteenpäin ja maalaa lattian. Ja emme toki tätä välihiontaa voi tehdä ilman veloitusta.
Syy siis ei ollut meistä johtuv

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.12.2020 11:12
Kaupunki: Helsinki 5

Nopea ja ammattitaitoinen porukka. Saivat lattiasta tehtyä kuin uuden ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Erityiskiitos vielä ystävällisestä palvelusta! Suosittelen jatkossa eteenpäin yritystä.

Kiitos palautteestasi, se lämmittää mieltämme.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää joulua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.12.2020 09:12
Kaupunki: Helsinki 3

Asiat hoidettiin sovitusti. Jälki oli hyvää. Sävy jäi halutusta, johtui kommunikaatiokatkoksesta.

Kiitos palautteestasi
Hienoa että työmme laatu oli se mitä pitääkin olla. Työsuorituksen jälkeen illalla vasta selvisi että tilaaja oli unohtanut laittaa kuvan um sivulle haluamastaan sävyn syvyydestä. Ja oli sellaisen toimittanut jollekkin toiselle urakoitsijalle. Kun oli tarkistanut sähköpostinsa. Meille ei tästä tullut mitään infoa missään vaiheessa eli kommunikaatio katkosta ei ollut välillämme. Muutoin kattiasta tuli upea.

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.12.2020 19:12
Kaupunki: Espoo 5

Vanha ja paikoittain hyvinkin kulunut mosaiikkiparkettimme hiottiin ja valkolakattiin. Lopputulos on erinomainen, parketti on kuin uusi ja kulumista ei enää jälkeäkään. Miehet olivat paikalla sovittuun aikaan ja homma hoitui kolmessa tunnissa. Rehellinen ja ammattitaitoinen palvelu. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteesta.
Pientä haastetta toki oli keittiön mustuma vaurioiden osalta. Mutta saimme kuin saimmekin kaikki poistumaan. Näin ei ainä käy. Oli ilo asioida kanssanne, ja kiitos että jaksoitte luottaa meihin ja lopputulos kruunsi kaiken.

Hyvää alkavaa joulun alusaikaa

T.. suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.12.2020 12:12
Kaupunki: Vantaa 5

Työt aloitettiin rivakasti sekä tehtiin aikataulun mukaisesti. Erinomainen lopputulos verrattuna vanhaan.

Kiitos palautteesta.

Hienoa että saimme palvella teitä ja työmme laatu ja kokonaisuus mielyttää. Tähän aina pyrimme ja toimimaan aina asikaspalvelussamme.

Hyvää alkavaa joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.12.2020 08:12
Kaupunki: Lahti 4

Hommat hoituu joustavasti ja nopealla aikataululla. Hinta oli muutaman satasen alkuperäistä tarjousta korkeampi, kun epätasainenlattia aiheutti lisää töitä. Valmistuttua lattia näytti todellä hyvältä. Harmikseen parketti näytti uudelta vain ekat pari kuukautta kun pinta ei juuri kestänyt kulutusta. Lattiat hiottiin 2019 syksyllä ja nyt täynnä erilaisia jälkiä, vaikka käytettiin julkisissa tiloissa hyödynnettävää kovaa kulutusta kestävää lakkaa. Liekkö itse parketilla vaikutusta asiaan. Jälkiviisaana olisin valinnut laminaatin.

Hei ja kiitos palautteesta.
Vuokralaiset saavat usein lattiannhuonoon kuntoon nopeastikkin. Ja itsekkin kannattaa aina muistaa suojata kulkuväylät sekä kosteantilan oviaukot. Tuulikaappi erityisedti koska aina tulee hiekkaa ym. Ja kalusteiden alla huopatassuja.

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2020 19:12
Kaupunki: Tuusula 5

Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Omakotitalon kirsikka mosaiikkiparketti oli paikoin erittäin kulunut edellisen omistajan kotieläinten jäljiltä, mutta tupla hionnalla ja lakkauksella lattiasta tuli erittäin siisti. Erittäin hyvät ohjeistukset työn esivalmisteluihin ja työ aloitettiin sovitusti ja valmista tuli nopeasti. Lakatulle parketille pääsi kävelemään jo samana päivänä. Kiitos.

Kiitos palautteesta. Hienoa että palvelumme ja työnlaatu sekä lopputulos huomioiden miellytti. Ja saimme tulokseltaan halutunlaisen. Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssi kohteena.

Hyvää joulua sinne

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2020 12:12
Kaupunki: Porvoo 5

Hyvin vähän pölyävä hionta öljytylle tammiparketille hoidettiin tehokkaasti ja nopeasti. Parissa tunnissa oli koko homma lakkauksineen hoidettu. Kuultovalkoisen lakan vaaleusasteeseen sai vaikuttaa vielä hionnan jälkeen ja lopputulos oli hyvä.

Kiitos palautteesta ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työn lopputulokseen.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.12.2020 13:12
Kaupunki: Helsinki 5

Työntekijät raahasivat koneet käsin ylös kolmanteen kerrokseen, mutta oli todettava, että parkettia ei voinut hioa. Moka oli omani koska en ollut älynnyt lähettää tarpeeksi valokuvia ja oikeanlaisia valokuvia. Hävetti. Suomen Parkettityö olisi voinut laskuttaa koko summan, mutta maksoin 100 euroa. Tästä olen heille todella kiitollinen. Urakkamaailmassa pitäisi olla jotain "tick bokseja", joita voisi ruksittaa koska parketin suhteen en olisi ikinä tajunnut katsoa sitä oikealla tavalla ja sen takia tuli tehtyä turha reissu eikä ollut ainoa saman päivän aikana. Muille noviiseille tiedoksi, että ottakaa parketista lähikuvia eikä vain tilan yleisilmettä.

Kiitos palautteestasi, asiasta ei tarvitse olla häpeissään. Törmäämme samaan asiaan satunnaisesti. Olen esittäny urakkamaailman suuntaan että tätä osioita voisi kehittää parempaan suuntaan joka palvelisi asiakasta kuin meitä urakoitsijoitakin.

Hyvää alkavaa joulun alausaikaa

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.12.2020 21:12
Kaupunki: Helsinki 5

Alkuperäinen, aiemmin hiomaton mosaiikkiparketti hiottiin ja lakattiin. Työ tehtiin sovitusti nopealla aikataululla, vaikka työkoneen rikkoutuminen keskeytti työt. Hyvää jälkeä tuli ja asunto sai raikkaamman ulkoasun.

Kiitos palautteesta. Pientä haastettahan siinä koko projektissa ilmeni ja päälle hiomakoneen rikkoutuminen. Mutta seuraavana aamuna taas sorvin ääressä ja lopputulos kruunasi vaivan. Lattiasta tuli kerrasaan upea.

Kuvia kohteesta saa pyytämällä ennen ja jälkeen.

Hyvää Joulun alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.12.2020 10:12
Kaupunki: HELSINKI 4

Työ tuli tehdyksi nopeasti. Lakkaus on pysynyt hyvänä. ( Työ tehty 2019 syksyllä.) Olemme tyytyväisiä työhön.

Kiitos palautteesta.

Hyvää alkavaa 2020 joulunalusaikaa teille.

T. Suomen Parklettiyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.12.2020 10:12
Kaupunki: Helsinki 3

-

Vaikea vastata palautteeseen kun ei ole tekstiä, kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 02.12.2020 06:12
Kaupunki: Hämeenlinna 5

Suosittelen lämpimästi! Hyvä yhteydenpito, nopea ja joustava työskentely sekä erinomainen lopputulos. Tulen ehdottomasti käyttämään jatkossa, mikäli tarvetta parketinhionnalle.

kIITOS PALAUTTEESTA.

LÄMMINTÄ JA AURINKOISTA JOULUN ODOTUSAIKAA SINULLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.11.2020 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Urakka saatiin toteutumaan nopeassa aikataulussa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Toteutunut hinta mahtui tarjouksen hintahaarukkaan vaikka parketissa oli muutama syvempi naarmu. Urakoitsija näytti ennen hiontaa mallikuvia sävyn varmistamiseksi, ja sävy olikin onnistunut. Pienenä vinkkinä toimeksiantajille, kannattaa laittaa kuvia parketista jo tarjouspyyntöön mahdollisimman tarkan tarjouksen saamiseksi. Urakka onnistuu myös hissittömässä kerrostalossa pientä kantomaksua vastaan. Suosittelemme!

Kiitos palautteesta.
Hieonoa että lopputulos mieleinen ja onnistunut. Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa joulun alusaikaa
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.11.2020 12:11
Kaupunki: Espoo 5

Asiakaspalvelu oli alusta saakka nopeaa ja asiantuntevaa. Työn laatu oli hieno. Aikataulu piti erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella yritystä!

Kiitos palautteestasi. Oli ilo saada työskennellä kanssasi. Ja mieltä lämmittää se että asikastyytyväisyys on pystytty lunastamaan ja olet tyytyväinen kokonaisuuteen.

Lattiastaa saatiinkin komea lopputulos ja hienoa että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

Aurinkoista alkavaa joulunalusaikaa sinulle.
T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.11.2020 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

Sovimme alustavasti suomen parkettitöyt Oy:n kanssa parketin hionnasta. Otin yhteyttä urakoitsijaan ja urakoitsija pyysi vielä varmistukseksi kuvan parketista ennen työn aloittamista. Lähetin kuvan jonka jälkeen urakoitsija soitti ja kertoi että kyseessä on syväura-parketti jonka hiominen on todella riskialtista ja vaarana on, että lattia menee puhki hiomisesta. Syy tähän johtui siitä, että saumat menevät niin syvälle johon lika on pinttynyt kiinni ja siksi lattia täytyy hioa 5-6 kuusi kertaa. Hintaa korjaattiinkin tämän jälkeen korkeammaksi koska työn määrä nousisi merkittävästi. Meidän keskustelun jälkeen urakoitsija oli käynyt tekemässä samanlaisen lattian jossa aikaisemmin mainitut riskit tulivat toteen ja lattia oli mennyt puhki. Urakoitsija soitti minulle ja kehotti meitä perumaan työ, sillä riski on liian suuri hyvän lopputulokseen saamiseen, sekä kulurakenne muodustuu kohtalokkaan kalliiksi jos lattia menee puhki ja joutuisimme lisäksi asentamaan uuden parketin. Urakoitsija toimi tässä tilanteessa esimerkillisesti varoittamalla riskeistä heti prosessin alussa ja lopuksi kehottamalla meitä perumaan työ koska riskit ovat kohtuuttoman suuret. Haluankin kiittää urakoitsijaa äärimmäisen hyvästä sekä perusteellisesta asiakaspalvelusta.

Kiitos palautteesta. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja ajatellen asiakkaan etuja. Tässä tapauksessakkin juuri riskien hallinnan ja kuluriskin takia. On ilo että olit tyytyväinen palveluumme vaikka nyt lattiaurakka ei toteutunutkaan tällä kertaa. Oli ilo asioida kanssasi.
Ystävällisin terveisin
Suomen parkettityöt Oy /Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.11.2020 21:11
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Tehokasta ja siistiä toimintaa. Pölyn määrä oli vähäinen ja paikat pysyivät muutenkin siistinä. Työ alkoi ajallaan oli parissa tunnissa ohitse (28m2) kolmelta mieheltä. Olohuone onnistui kertalaakista, mutta keittiön kanssa oli ongelmia ilmeisesti notkuvan lattian sekä parkettiin imeytyneiden epäpuhtauksien takia. Urakoitisija tuli kuitenkin hienosti vastaan ja keittiö hiottiin sekä lakattiin toiseen kertaan. Tämä ylimääräinen työ järjestyi nopealla aikataululla ja työ tehtiin yhtä tehokkaasti ja siististi. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Parketti on nyt kuin uusi.

Kiitos palautteesta. Keittiö tuotti haastetta mutta lopulta saimme luotua hienon looputuloksen. Hienoa että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työn lopputulokseen. Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.11.2020 12:11
Kaupunki: Helsinki 5

Työn jälki oli erinomaista. Työ oli laadukas & nopea. Värisävy oli juuri toivottu. Suosittelisin yritystä myös muille.

Kiitos palauteesta.

Hienoa että saimme palvella sinua ja työ vastasi odotuksiasi.

Hyvää joulun alus aikaa sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.11.2020 10:11
Kaupunki: Espoo 5

Remontti onnistui. Olen tyytyväinen työn laatuun ja aikataulu piti.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa joulun alusaikaa

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.11.2020 20:11
Kaupunki: Pirkkala 1

Varmaan osaava yritys. Hinnoittelu "savolainen" eli asiakas joutuu tekemään pikaisia päätöksiä, kun työkohde ei ole priima ja yksinkertainen. Rehellinen kertoessaaan tilanteen vaikeudet. Jouduimme jättämään projektin kesken, koska emme olleet asiakkaana ja ymmärtämättöminä pystyneet tarjouspyynnössä kertomaan tilannetta toimittajan kannalta. Edelliseen liittyen voi todeta. että ottaa tehtäviä vastaan kyselemättä lisää ja siten riittämättömin perustiedoin.

Olemme pahoillamme että kokemuksesi oli negatiivinen. Tarjouksemme perustui antamiinne ennakkotietoihin, ja kun kohteessa selvisi vauriot ja niiden laajuus, jouduimme perumaan tarjouksemme. Lattian kunnostaminen oli käytännössä mahdoton toteuttaa. Hinnoittelusta sen verran että jos kohteessa tulee lisätöitä joudumme velotttamaan siitä omat kulumme. Se on asikkaan päätettävissä haluaako asiakas teettää työtä vai ei. Pyrimme aina selvittämää ja kartoittamaan kohteet äärimmäisen huolla.

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.11.2020 22:11
Kaupunki: Inkoo 1

Tulivat paikalle ja totesivat lattian olevan liian huonossa kunnossa hiottavaksi. Vaativat kuitenkin korvausta paikalle tulosta. Lopuksi lattiaan tehtiin kevyt hionta jotta sen voi myöhemmin maalata. Työ kesti alle tunnin ja siitä veloittivat 1200 €. Itselleni jäi todella kusetuksen maku . En suosittele kenellekään.

Emme saaneet kohteesta etukäteen valokuvia niitä pyydettäessä. Paikanpäällä lattian kunto todettiin erittäin huonoksi, vesivaurioiden, mustumien pinnan puhkikuluneisuuden johdosta. Kohde valokuvattu kirjallisen sopimuksen liitteeksi. Maksettu korvaus on syntynyt 7,5 miestyötunnista kohteessa. Työ sisälsi kevyen välihionnan jonka, jälkeen tilaaja itse halusi valita halvimman vaihtoehdon ja maalata itse lattian. Hinta sisältää alv 24%, yhteisöveron 21%, sotukulut 22,9%.
Kohde toteutui kesäkuussa 2020. Pahoittelut asiakkaan kokemuksesta mutta on väärin levittää vilpillistä tietoa.

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.11.2020 12:11
Kaupunki: Helsinki 1

Tilattu koko n 35 m/2n lakatun parkettilattian hionta ja lakkaus. Hionta ja lakkaus jätettiin patterien alta (3kpl) ja eteisessä ( kokonaisuudessaan tammiparketilla tekemättä. Molemmat kohteet ennen hiontaa väriltään tumman ruskeita. Öljykäsittely tehtiin vaalealla aineella jolloin jälki jäi hirveäksi kahdesta vastasävystä johtuen. ”Koneella ei mahdu tekemään kannattaa laittaa matto”, oli vastaus kun tiedustelin miksi ei tehty kunnolla. Mattoa suositeltiin eteiseen. Turvauduin toiseen toimijaan joka korjasi Suomen Parkettityö Oyn jättämät karmeat jäljet kuntoon. moitteetta. En suosittele yhtiötä kenellekään.

Hei, ikävä että koit työn näin. Patterit oli asennettu liian alas eli koneellisesti eikä käsin niitä voinut hioa. Paikan päälle saavuttua nämä asiat on vasta havaittu ja kirjattu sopimukseen mitkä tehdään rajaten joita emme pystyneet silloin suorittamaan ja hyväksynyt sen silloin paikanpäällä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.11.2020 12:11
Kaupunki: Espoo 3

Hyvää oli että tekivät joustavasti myös lakkauksen, jota ei ollut ennakkoon sovittu. Huonoa puolestaan se, ettei työn jälki ole ihan priimaa (eli pientä aaltoilua pinnassa hionnan jälkeen). Lisäksi yrittäjälllä oli todella kiire vinguttaa asiakkaan luottokortia, eli työ piti maksaa heti ennenkuin edes ehti nähdä kunnolla lopputulosta. Tällaisessa työssä arvostaisin, että laskun voi maksaa vasta sitten kun työ on hyväksytysti tehty, nyt jäi todella outo vaikutelma maksamisen pakosta jo kesken työsuorituksen.Moista ei ole ennen tullut vastaan..

Kiitos palautteestasi. Priimaan työjälkeä ei voitu saavuttaa koska parketti oli asennettu kieroille pohjille, eli ohjearvot ylittävinä. Asia kerrottiin/käytiin huolella lävitse tilaajalle ennen työn aloittamista ja kaikki kirjaukset laadittu työsopimukseen. Myös peruutus mahdollisuus esitettiin, mutta tilaaja halusi työn suoritettavan kaikesta huolimatta. Eli tietoisena että lattiasta ei saa 100% uutta. Mutta lopputulos oli hyvä.

Maksuehto oli paikanpäällä työsuorituksen jälkeen, ei etukäteen/pakolla kuten palautteesssa kerrotaan. Työ suoritettu niin hyvin kuin se voidaan suorittaa epätasaisen alusta päälle asennettuna olevan uivan lautaparketin osalta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.11.2020 10:11
Kaupunki: Tampere 1

Tilasimme Suomen Parkettityöt Oy:lta parketin valkolakkauksen kesäkuussa 2020. Paikalle tuli urakan aloituspäivänä sovitusti 3 työntekijää, jonka jälkeen ongelmat alkoivat. Työntekijät eivät suostuneet aloittamaan työtä asunnossamme, vaan kertoivat parketin olevan viallinen ja poikkeuksellisen huonolaatuinen, sekä koko talon ja sen rakennuttajan olevan kelvottomia. Kartoituskäyntiä he eivät olleet asuntoon tehneet. Lopulta työntekijät ehdottivat, että voisivat testata hiomista yhden huoneen lattiaan, ja suostuimme tähän. Lattian hiottuaan he kuitenkin kertoivat, että mikäli he tekevät työn loppuun, tulee urakalle hintaa tuplaten allekirjoittamaamme kirjalliseen sopimukseen nähden, eivätkä he anna työlle mitään takuuta. Vaihtoehtoisesti he tarjoutuivat lähtemään, ja kertoivat meidän olevan onnekkaita saadessamme tämän käynnin kuluitta. Emme siis missään tapauksessa suosittele kyseistä yritystä! Asiakaspalvelu oli ala-arvoista ja jäimme pulaan rikki hiotun lattian kanssa. Tämän jälkeen saimme tarjouksen toiselta parkettiurakoitsijalta, joka tuli tekemään kartoituskäynnin ennen työn aloittamista. Hänen mukaansa parketti oli moitteettomassa kunnossa, eikä hän nähnyt ongelmaa työn tekemiselle. Toinen yritys teki työn ammattitaidolla, ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä.

Vastine asiakkaan kokemukseen, joka ei ole totuudenmukainen siihen nähden mitä sopimuksessa sovittu.

Työtilaus peruutettiin yhteisestä sopimuksesta, jonka liitteeksi kohde valokuvattu. Syy peruuntumiseen on SISÄRYL ohjeistuksen ohjearvot ylittävät heitot parketin alustassa eli pohjissa (pohjat huolimattomasti tehty).

Tehty tilaajan pyynnöstä yhteen mh 7neliömetriä 1neliön näyte/testi hionta, jolla osoitettiin ongelmat asiakkaalle.
Työ olisi edellyttänyt kaksinkertaisen hiontatyön ja kustannukset olisivat kasvaneet. Tilaajilla oli kiire, syynä muutto parin päivän päästä. Työn suorittamiselle olisi pitänyt varata riittävä aika. Emme perineet mitään maksua.
Pulaan emme jättäneet, sillä tilaaja (isäntä) kertoi, että pinnoittavat pienen mh, johon testi hionta tehtiin.

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.11.2020 07:11
Kaupunki: Raisio 3

Hyvä työn jälki. Eivät kuitenkaan suostuneet hiomaan kahta parkettiporrasta vaikka kuului neliömäärään. Työn lopullinen hinta nousi kahdella sadalla arviosta ja sen mahdollisuus oli mainittu sopimuksessa. Kiireen tuntu oli urakkaa aloittaessa aamulla kova ja asiakaspalvelu/neuvotteluyhteys kohteessa ei ollut paras mahdollinen.

Kiitos palutteesta. Kysymys ei ollut 2 portaan osalta suostumuksesta. niistä ei ollut mainintaa tarjouspyynnössä eikä olessamme puhelinyhteydessä asiakkaaseen. Olemme aina jokaiseen asiakkaasen yhteydessä tilausvahvistusta hyväksyttäessämme. Kiireellä emme tee mitään vaan pyrimme hoitamaan kohteet tehokkaasti. Pahoittelut jos koit sen huonona. Hienoa että lopputulos miellytti.

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.11.2020 08:11
Kaupunki: Lahti 5

Kaikki sujui nopeasti ja urakoitsija selvitti hyvin tarkasti kaikki vaiheet ja mahdolliset ongelmat vanhan 70-luvun parketin kanssa. Työjälki kiitettävää!

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettanne paikalliseen markkinointiin sekä' referenssikohteena.

Hyvää alkavaa joulun alusaikaa teille lahteen.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.11.2020 20:11
Kaupunki: Helsinki 5

Vanhan ja elämää nähneen mosaiikkiparketin hionta sujui erinomaisesti. Hinta hieman nousi alkuperäisestä tarjouksesta mutta se oli omaa syytäni ja siihen olin varautunut koska en ollut laittanut kuvia etukäteen (vinkki vitonen siis kaikille: laittakaa kuvat nykytilanteesta oikeasti mukaan). Hinnassa päästiin kuitenkin hyvin yhteisymmärrykseen ja uusi hinta annettiin heti paikan päällä, eli yllätyksiä ei tullut. Lopputulos oli mahtava haastavasta lähtötilanteesta huolimatta ja työ onnistui nopeasti ja amnattimaisesti. Plussaa vielä hyvästä yhteydenpidosta ja selkeistä ohjeista esimerkiksi esivalmistelujen suhteen. Tässä on osaaminen kunnossa, suosittelen!

Kiitos palautteesta. Haastetta toki riitti mustumien osalta mutta kovalla hiontatyöllä niistä päästiinkin kokonaisuudessaan eroon ja lopputulos oli mahtava. lattiasta tuli käytännössä kuin uusi.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssinä.

Hyvää joulun alausaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.11.2020 14:11
Kaupunki: Vantaa 5

Työnä oli 20 vuotta vanhan parketin hionta ja valkolakkaus. Vaikka aikataulumme oli kiireinen ja tiukka - toisesta suunnasta painaneen seinäremontin ja toisesta suunnasta tulevan muuttopäivän takia - onnistui urakoitsija silti melko lyhyellä varoitusajalla järjestämään aikaa lattiamme työstämiselle. Urakoitsija oli hyvissä ajoin etukäteen yhteydessä ja ohjeisti hyvin esivalmistelujen osalta. Samassa käytiin vielä läpi tarjouksen sisältö sekä mahdolliset hinnan korotukseen vaikuttavat tekijät, kuten toisen hiontakerran tarve urakoitsijasta rippumattomista syistä. Tekijät saapui ajoissa paikalle ja kävimme työkohteen yhdessä läpi. Urakoitsija totesi lattiamme olevan kiero, mikä saattaa aiheuttaa tarpeen toiselle hionnalle. Sovittiin että tehdään testihionta, jolla selvitetään asia. Testin perusteella todettiin yhdessä, että kaksi hiontakertaa tarvitaan ja sovittiin liskustannuksista. Ylimääräinen työ ei vaikuttanut kuitenkaan aikatauluun merkittävästi vaan hionta ja lakkaus tehtiin lähes alkuperäisessä aikataulussa. Työn lopputulos oli ensiluokkainen. Vanha puunvärinen tammiparketti sai aivan uuden ilmeen silkin himmeän valkokuultolakan myötä. Lattia näyttää nyt kuin uudelta. Vahva suositus parkettitöihin näiden kaverien suuntaan. Asiakaskokemus 5/5 Työn laatu 5/5

Kiitos palautteesta.

Oli ilo asioida kanssasi, ja hienoa että palvelumme mielytti lopputulksen kera.

Suur kiitos että saamme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.11.2020 22:11
Kaupunki: Helsinki 5

Ensiluokkaista palvelua, hyvä ammattilaistiimi ja nopea työ. Kolmen tekijän voimin 100m2 kunnostettava parketti hoitui puolikkassa päivässä. Rehellinen arvio ennen työn aloittamisesta siitä, minkälaiseen lopputulokseen kuluneen, jo kerran hiotun parketin kanssa päästäisiin. Lopputulos ylitti odotukset! Positiivista myös selkeä yhteydenpito ja ohjeistus ennen remonttia. Kiitokset vielä!

Kiitos palautteestanne. Sekä siitä että olitte tyytyväisiä palveluumme että työnlopputulokseen. Oli ilo asioida kanssanne ja kokonaisuus sujui alusta alkaen hienosti.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.
Hyvää alkavaa joulunodotusaikaa teille.

T. Suomen parkettityöt oy/,tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.11.2020 18:11
Kaupunki: Vantaa 4

Kerrostalokaksion olohuoneen ja eteisen mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus. Työn jälki erinomainen, mutta tarjouspyynnön hinta ei toteutunut. Ennen urakkaa kysyttäessä lisätietoja mainittiin, että lisähionta maksaa 100€ lisää jos joudutaan hiomaan ylimääräistä esim kovan pinnoitteen takia. Loppuhinta oli kuitenkin 200€ kalliimpi.

KIITOS PALAUTTEESTA.

Hinnan korotus perustui todellakin 100 euron korotukseen, eli kattamaan hiomanauhat. emme veloittaneet ajasta
mitään. Kohteesta pyysimme valokuvia, joita emme saaneet. Ja paikanpäälle saavuttuamme havaittiin että lattia oli kärsinyt kauttaaltaan vakavia mustumavaurioita, sekä vedestä ja nesteistä syntyneitä läiskiä moninpaikoin. Lattia jouduttiin hiomaan 5 kertaa ( kun normaali määrä on 3 )
Asiakas palautteessa kertoikin, olimme maininneet tästä mahdollisesta lisätyön tarpeesta suullisen selvityksen perusteella. Ja pysyimme annetussa haarukassa.

Lattia oli toidella haasteellinen ja lopputulos jopa yllätti meidät itsemmekin. Harvoin saadaan kaikki mustuma/nestevauriot poistumaan kokonaisuudessaan.

Kiitos että olit tyytyväinen palveluumme sekä lopputulokseen.

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.10.2020 11:10
Kaupunki: Oulu 5

Suomen Parkettityö kävi tekemässä minulle jo toisen kohteen Oulussa. Tummahko tammiparketti raikastui valkomattaiselle pinnalle todella nopeasti ja siististi. Työn jälki todella hyvä! Hionta oli lähes pölytön, ei siis tarvetta siivoukselle hionnan jälkeen. Lakka kuivuu nopeasti ja muutaman päivän päästä voi tuoda muuttokuorman. Sain mitä tilasin ja hinta-arvio piti 100%.

Kiitos palautteesta. Ja että saimme jo toistamiseen palvella sinua.

Hyvää alkavaa joulun alusaikaa sinulle.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.10.2020 19:10
Kaupunki: Espoo 5

Asuntomme tammisen mosaiikkiparkettilattian (n. 59m2) hionta ja lakkaus hoidettiin erittäin ripeästi kolmen miehen voimin ja työt olivatkin valmiina jo ennen lounastuntia. Työn jälki oli laadukasta; naarmut, lommot ja parketinpalasten väliset tummentumat saatiin hyvin poistettua ja lattian sävy oli juuri toivotun lainen. Syvimmistä lommoista pieni jälki jäi jäljelle, mutta eihän koko lattiaa voi poiskaan niiden takia hioa. Hionnasta ei myöskään levinnyt käytännössä lainkaan pölyä ympäristöön, mikä oli meille erityisen hyvä asia, sillä olimme jo muuttaneet asuntoon ja kaikki huonekalumme oli alttiina pölylle ahdettuna avonaiseen keittiöön. Tästä suuri plussa. Yrityksen viestintä saattaa vaikuttaa joidenkin mielestä aggressiiviselta, mutta tapauksessamme kehotukset ripeään yhteydenottoon oli ainoastaan positiivinen asia, sillä saimme sovittua työt jo viikon päähän tarjouksen teosta. Asiakaspalvelussa ei ollut myöskään moitittavaa, sillä yhteydenpito oli aktiivista ja kaikki huomiot parketin kunnosta ja työn vaiheista selostettiin etukäteen riittävällä tarkkuudella. Voin ehdottomasti suositella.

Kiitos palautteesta.

Oli ilo palvella teitä. Ja kiitos hyvistä kommenteista. sekä siitä että saamme käyttää kohdettanne referrenssikohteena.

Hyvää syksyn jatkoja myös teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.10.2020 11:10
Kaupunki: Helsinki 5

Loistavaa työtä nopealla aikataululla. Vanha parketti sai uuden ilmeen hionnalla sekä valkokuultolakkauksella. Asunnossa oli muutamia hankalia kohteita pattereiden lähistöllä mutta nämäkin saatiin hoidettua. Voi suositella!

Kiitos palautteesta. Sekä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista syksyn jatkoa teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.10.2020 12:10
Kaupunki: Espoo 5

Lattioissa oli tummentumia ja naarmuja. Hionnan jälkeen lattioita tuli kuin uudet. Jälki oli myös pöntöltä.

Kiitos palautteestanne. Hiukan haastetta oli mutta lopulta saatiinkin lohdittua kaunis kuin uusi lattia. Hyvää syksyn jatkoja teille.

Ja kiitos että saamme käyttää teidänkin kohdettanne referenssikohteena.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.10.2020 09:10
Kaupunki: Akaa 5

Erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Koiran pissajäljet saatiin poistumaan rankemmalla hionnalla sekä neutralisointiainetta käyttämällä.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Hyvää syksyn jatkoja sinne.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.10.2020 09:10
Kaupunki: Helsinki 5

Siisti jälki vaikka lattiassa oli paljon painumaa ja kohde ei ollut helppo. Nopea työskentely.

Kiitos palautteestasi. Hienoa että olit tyytyväinen kokonaisuuteen ja palveluumme.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.10.2020 18:10
Kaupunki: Espoo 3

Työ suoritettiin nopeasti ja ammattitaitoisesti kahdessa tunnissa. Jälki oli erittäin hyvää eikä työstä tullut ympäristöön pölyä tai muuta sotkua. Hinta oli ennalta sovitun mukainen. Miinusta hyökkäävätyylisestä, jopa syytteleväksi ja selitteleväksi kokemastani asiakasviestinnästä.

Kiitos palautteesta. Hienoa että olit tyytyväinen työnlatuun ja itse suoritukseen.

Harmii että koit asiian muiltaosin kuvaamadi mukaisesti. Tätä pahoittelemme.

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.09.2020 09:09
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki sujui vaivatta ja jälki oli erinomaista huolimatta lattian/kohteen haastavuudesta. Positiivista oli myös pölyttömyys, heillä käytössä koneet jotka keräävät 99% pölystä. Erityiskiitos yrittäjälle, jotka suostuivat tekemään kohteen huolimatta siitä, että kohde sijaitsi hissittömän kerrostalon neljännessä kerroksessa (muut yritykset eivät tähän tarjoukseen tarttuneet).

Kiitos palautteesta. Juuri näin pyrimme aina asiakaitamme palvelemaan.

Suurkiitos myöe ettäsaamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2020 08:09
Kaupunki: Tikkakoski 5

Petsatun ja uretaanilakatun parketin kahennus ja hionta ylimaalausta varten sujui aikataulun mukaan sujuvasti

kIITOS PALAUTTEESTA

HYVÄÄ SYKSYN ALKUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.09.2020 13:09
Kaupunki: Espoo 5

Nopea ja hyvä palvelu ja kommunikaatio + otti pienenkin urakan vastaan + Ei tuottanut pölyhaittaa asuntoon, hyvät työvälineet + Laadukas työn jälki, kaikki nurkat hiottiin kunnolla + Homma hoitui tunnissa kolmen miehen voimin

Kiitos palautteesta

Ja kiitos että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2020 11:09
Kaupunki: Helsinki 2

Parketin hionnasta ja valkolakkauksesta jäi vähän paha maku suuhun. Lasku oli lopulta suurempi kuin mitä sovittiin ja työstä jäi keittiö kokonaan hiomatta. Olin lähettänyt huonokuntoisesta keittiöstä kuvat ja kertonut asiasta etukäteen. Kun hiontapäivä koitti, sain puhelun, että en ole lähettänyt kuvia tai kertonut asiasta ja keittiötä ei voida hioa. Seuraavassa puhelussa kerrottiin, että kuvat ovat harhaanjohtavia. Ymmärrän, että huonokuntoiselle parketille ei voi mitään, mutta mielestäni asia oltaisiin voitu selvittää etukäteen kanssani. Kuvista näki varsin hyvin parketin kunnon. Kysyin ennen sopimusta että tehdäänkö ns. alkutarkastusta ja tällaista ei ollut tarve tehdä. Hiontapäivänä minulla ei ollut enää mahdollisuutta perua työtä, sillä vuokralainen oli muuttamassa asuntoon viikon päästä. Se mikä tässä tapauksessa jäi minua harmittamaan oli lopulta aiempaa suurempi lasku ja asiakaskokemus. Valitsin tämän firman sen takia, että luin hyviä arvioita ja oletin saavani hyvää asiakaspalvelua. Asiaa selvitettiin vielä puhelimessa 20 minuuttia. En kokenut, että minua olisi kuunneltu tai että kokemuksellani olisi ollut merkitystä. Sen sijaan sain monologin ja 100 syytä siihen, että he olivat oikeassa ja minä väärässä.

On ikävää että koet asian noin. KOROTUS VAIN 100 EUROA, että kattoi hiontanauhat.
Faktaa, kohde 28neliömetriä, sovittu haarukka 1200 alustavasti. Kuva ei kerro kaikkea/vasta hionta osoittaa todellisen työmäärän ja näin sovittu tilausvaiheessa.Keittiö vain 1 neliömetri oma tila ovella rajoitettuna. Paikanpäällä ja testihionnoilla selvitetty tilaajalle että keittiötä ei voi hiota se kokonaan mustunut ja piloilla. Muu alue vanhanajan venelakoilla lakattu ja vielä useasti päälle lakattuna. Vaati 5 hiontakertaa ( kaksinkertainen työmäärä normaaliin nähden) Tilaaja ei itse tullut paikanpäälle, testihionnan jälkeen PUHELIMITSE saimme luvan jatkaa ja saattaa työ loppuun. TILAAJALLA OLI MYÖS MAHDOLLISUUS PERUA TYÖ. Sähköp meille kertoi lattian olevan NYT kuin uusi/työnlopputulos hyvä Tässä kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.09.2020 09:09
Kaupunki: Espoo 1

Olen elämäni aikana tilannut eriäisiä urakoita ja töitä paljon. Tämä kokemus oli näistä se pohjanoteeraus. Sain kokea kuinka asiakas on kaikessa väärässä.

Pahoittelut jos kokemuksesi oli kertomuksesi mukainen.
Yritimme tiedustella urakkamaailmasta mikä tämä kohde on, emme saaneet selvitystä. Tämän johdosta emme voi ottaa kantaa kirjoitukseen. Toimintatapamme ei ole palautteesi mukainen, vaan pyrimme aina kertomaan kaikki työhön ja sen suorittamiseen sekä lopputulokseen vaikuttavat tekijät. Kohde voi olla peruuntunut kohde tai sellainen että lattian lähtökohta työn suorittamiselle on ollut mahdoton. ( Kohde ei ole meidän tiedossa, emme ole varmoja onko palaute meille asianmukainen tai kuuluva )

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.09.2020 10:09
Kaupunki: Espoo 5

Ammattitaitoinen tiimi. Työ tehtiin ripeästi sovitussa aikataulussa. Työn jälki on erinomainen ja paikat jätettiin siistiin kuntoon. Lattian tummentumat ja epätasaisuudet saatiin pois. Sain selkeät ohjeet koska tiloihin voi mennä ja miten lattian saa pidettyä hyvässä kunnossa. Työn tuloksesta sekä asiakas että tekijä voivat olla ylpeitä. Suosittelen

Kiitos palautteesta ja että voimme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

Hienoa että saimme palvella sinua ja että odotukset saatiin täytettyä. Ja lopputulos sitä mitä on toivottu.

Hyvää syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2020 21:09
Kaupunki: Hämeenlina 5

Todella hyvä asiakaspalvelu; yhteydenpito tiivistä ja kaikki selitettiin hyvin. Työntekijät tulivat paikalle hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa. Parketin kunto oli huonompi kuin osasimme etukäteen kertoa ja lisäksi emme olleet huomioineet, että huoneistoon ei tullut remontin vuoksi vettä, mitä työskentelyyn tarvittiin. Tästäkin huolimatta asiakaspalvelu oli erinomaista ja työ suoritettiin taidokkaasti aikataulun mukaisesti. Työnjälki on erinomainen, parketti on aivan kuin uusi! Suosittelen yritystä lämpimästi ja mikäli itsellä on jatkossa tarvetta parketin hiomiselle, aion käyttää tätä yritystä.

Kiitos palauttesta. Oli ilo palvella myös teitä. Tällainen palaute saa muistamaan miksi alalla olemme.

Hiukan lattia edellytti ponnistuksia, mutta lopulta se kiitos palkitaan.


Hyvää ja läämintä alkavaa syksyä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.09.2020 18:09
Kaupunki: Helsinki 5

Puolihimmeä valkokuultolakkaus oli upea valinta ja lattiasta tuli toivotun näköinen. Pakko kehua myös sitä, ettei pölyä ollut oikeastaan missään kun hommat oli tehtynä. Kiitos paljon hyvästä palvelusta!

Kiitos palautteesta. Hienoa että saimme odotukset täytettyä ja lattiasta mieleisen. Pyrimme aina tekemään kaikkemme ja nämä palautteet ovat se sokeri joka saa jaksamaan ja yrittämään.

Hyvää syksyn alkua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.09.2020 10:09
Kaupunki: Helsinki 5

En osannut arvioida parkettini huonoa kuntoa ja epätasaisuutta. Vanhan lautalattian päälle oltiin asennettu parketti jossa oli paljon heittoja ja parketti painui. Oletin parketin paranevan hionnalla ja lakkauksella vaikka tosiasiassa kyseessä oli tekemätön paikka. Parkettimiehet tekivät ammattimaisen tarkastelun ja kertoivat asiallisesti miten parketin laita on. Kertoivat asiallisesti ja ammattitaidolla miten tulisi edetä. He eivät perineet pienurakan mukaista peruutusmaksua mihin heillä oli täysi oikeus. Erittäin nöyrää palvelua ja ohjeistusta. Mitä enemmän lähtötietoja ja kuvia on annettavana nii se palvelee urakoitsijaa ja poistaa mahdottomien töiden tilausta.

Kiitos palautteestasi, tämän tyhjentävämpää ja antoisaa palautetta ei voi kuin nöyränä kiittää ja kumartaa.

Toivomme että saat lattiasi ja alustasi kuntoon. Jotta siihen saadaan laitettua uusi pinnoitus.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.08.2020 17:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen lopputulos ”haastavan” vanhan parketti-pinnan kunnostuksessa. Suosittelen lämpimästi.

KIITOS PALAUTTEESTA.

PIENTÄ HAASTETTA TOKI OLI MUTTA NE KAIKKI SAATIIN VOITETTUA JA LOPPUTULOS KRUUNASI KAIKEN JOPA YLITTIVÄT MEIDÄNKIN ODOTUKSET. LATTIASTA TULI KAUNIS JA KUIN UUSI

LÄMMINTÄ SYKSYN JATKOA TEILLE.

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.08.2020 09:08
Kaupunki: Helsinki 1

Eivät tulleet paikan päälle katsomaan kohdetta, ja myöhemmin arvostelivat kun ei asiakas ollut osannut kertoa puhelimessa ammattimaisesti lattian kunnosta heille. Tämän vuoksi työ jäi kokonaan tekemättä ja peruivat sopimuksen, mutta laskuttivat silti 1000e. Ei todellakaan jatkoon.

Tämä palaute on perätön ja aiheeton. Kohteesen ei päästy etukäteen tutustumaan , tilaaja kertoi että haivaitsi ongelmat päivää edeltävänä ilta kun suorittivat esivalmisteluita tulevan seuraavan aamun työlle. Mutta eivät kuitenkaan ilmoittaneet näistä meille mitään. Asiat selvisivät vasta paikanpäälkle tultuamme työtä suorittamaan.
- Mosaiikkiparketti oli korkannut kauttaaltaan alustaltaan. ( asennettu väärin muovimaton päälle eikä suoraan betoniin)
- Pohjien heitot eli korkoerot olivat kymmenkertaiset paikoittain ja ohjearvot ylittäviä.
- näiden syiden johdosta työtä ei voitu edes aloittaa/suorittaa, ja paikanpäällä on kaikki kirjattu sopimukseen jossa yhteisesti sovittiin kopromissi jolla minimoitiin molempien osapuolien vahingot.
Eli me emme voineet tehdä mittän muuta toisin tässä urak

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.08.2020 21:08
Kaupunki: Espoo 5

Kerrostalokolmion lattian hionta & lakkaus hoitui kovalla ammattitaidoilla ja hyvällä palvelulla. Työn jälki oli erinomaista ja vastasi odotuksia. Voin hyvillä mielin suositella Suomen Parkettityöt Oy:ta muillekin!

Kiitos palautteesta. Tyytyväiset asiakkaat muistuttavat miksi teemme tätä työtä. Ilo on meidän puolellamme että saimme palvella myös sinua ja että työsuoritus lopputuloksineen on sitä mitä haittekin.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne reerenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.08.2020 20:08
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki meni kuten sovittu ja luvattu. Kolmessa tunnissa (55 m2) homma oli valmis kolmen tekijän voimin ja aikataulussa pysyttiin erinomaisesti ja nopeasti vastattiin kysymyksiin myös jälkikäteen. Hiontapölyn määrä hyvin vähäinen. Vahva suositus!

Kiitos palautteesta.

Ilo oli kokonaan meidän puolella. Kellastunut pinta sai raikkaan vaalean pinnan. Ja elinkaari lattialla jatkuu.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 23:08
Kaupunki: Tampere 5

Vanha kellastunut ja kulunut tammiparketti hiottiin ja valkolakattiin. Pinnasta tuli siisti ja työ sujui nopeasti ja sovitun mukaisesti.

kiitos palauttesta. Myös siitä että saamme käyttää kohdetta referenssikohteena.

Hyvää alkavaa syksyä teille.

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 22:08
Kaupunki: Helsinki 5

" yritys hoiti toimeksiantomme kiitettävällä arvosanalla. Tiesimme lattioiden epätasaisuuden olevan haaste lattioiden hiomiselle, mutta tästä selvittiin ammattimiesten osaamisella. Työn jälkeen lattian näkyvässä paikassa oli hyvin pieni, mutta harmittava karkea kohta. Olimme yhteydessä yritykseen, joka suhtautui asiaan entisaikojen ammattiylpeydellä ja tuli hoitamaan asian kuntoon sovitusti parin päivän sisällä. Tästä asiakastyytyväisyydestä huolehtimisesta jäi hyvä mieli. Yrityksen viestintä/ yhteydenpito oli koko ajan erittäin hyvällä tasolla. Oman kokemuksemme perusteella suosittelemme yrityksen palveluita.

Kiitos palautteesta. Pieniä haasteita lattiassa toki ioli ja lopulta saimme tästäkin kohteesta tehtyä erittäin kauniin lopputuloksen ja lattia sai uuden elämän.
Kanssanne oli ilo asioida ja onneksi jaksoitte luottaa meihin ja osaamiseemme.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suonen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.08.2020 15:08
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä vanha talo ja lautalattian päälle asennettu parketti, hiottavaa 75m2. Firma hoiti työn jämptisti ajallaan, yhteydenpito oli hyvää ja sovitusta pidettiin kiinni. Hinta nousi jonkin verran koehionnan yhteydessä, mutta oli perusteltavissa parketin huonolla kunnolla ja säilyi edelleen kilpailukykyisenä. Voin suositella.

Kiitos palautteesta. Pohjia olisi aina jyvä tarkistaa ennenkuin asennetaan vanhan lautalattian päälle uiva lautaparketti.
Hiukan jouduttiin ylimääräistä hiontaa suorittamaan epätasaisen alustan johdosta. Ja saatiin loihdittua kelpo ja kaunis pinta pitkäksi aikaa. Lattia sai uuden jatkoajan.

Kittos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Ja hyvää kesän jatkoja.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.08.2020 10:08
Kaupunki: Liminka 4

Työt etenivät ripeästi ja lopputuloksesta tuli kaunis.

Kiitos palauttesta.
Kyseessä oli tee se itsemies tyylin hiottu ja tummaksi petsatun tammimosaiikkiparketin uudelleen hionta ja lakkaus puolimattana. Lattia oli kauttaaltaan piirtojälkiä täynnä, sekä montuilla itse hiotun lattian johdosta, joka oli epäonnistunut edelliseltä tekijältä. Lattia vaati paljon töitä jotta se saatiin tasaiseksi ja kauniiksi. Ja nyt se sai pitkän elinkaaren eteenpäin.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle.
T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 05.08.2020 21:08
Kaupunki: Lahti 5

Kohde vuoden 2008 kaksio, hiottava pinta-ala n. 40 neliötä. Työ tuli valmiiksi sovitussa aikataulussa (kesto n. 2h) ja jälki on siistiä.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena ja paikallisessa markkinoinnissa.

Hyvää alkavaa syksyä

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.08.2020 17:08
Kaupunki: Vantaa 5

Meillä oli yli 20 vuotta vanha koivuparketti, joka oli vuosien kellastama. Sovittiin hionta ja valkokuultolakkaus, jolla saataisiin lattiaan uutta eloa. Miehet tulivat paikalle sovittuna aikana ja valmista tuli noin kahdessa tunnissa kun porukassa hioivat ja lakkasivat vajaan 35 neliön alueen. Ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Asunto sai uuden vaaleamman ilmeen ja vanha kellastunut ja kovia kokenut ilme vaihtui tyylikkään vaaleaan.

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella teitäkin, asiakastyytyväisyys on se joka saa jaksamaan ja yrittämään.

Hioenoa että olitte tyytyväisiä kokonaisuuteen ja lopputulokseen. Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Aurinkoista syksyn alkua teille.

T, Suomen Parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.07.2020 06:07
Kaupunki: Jyväskylä 5

Työ onnistui lyhyellä varoitusajalla sovitusti. Valitsin tekijäksi ensimmäisen urakoitsijan, joka vastasi tarjoukseen. Hinta asettui budjetin ylärajalle ja siinä pysyttiin neuvottelujen jälkeen. Lattia oli lähtökohdilta naarmuinen, mutta siitä saatiin paljon parempi. Tekivät siis sen minkä lupasivat. Hyvä lopputulos ja siitä tyytyväinen. Kiitokset tekijöille.

Kiitos palautteesta. Tähän pyrimme aina. Kiitos että saimme palvella sinuakin ja asiakastyytyväisyys on se paras mittari.

Hyvää loppukesän jatkoja sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.07.2020 14:07
Kaupunki: Vantaa 5

Suomen parkettityö Oy suoritti meillä omakotitalon 90 neliötä tammiparketin hionnan ja lakkauksen. Työ suoritettiin sovitulla aikataululla ja sovitusti. Porukka oli uskomattoman nopeita ja ammattitaitoisia. Tekivät enemmän kuin oli sovittu ja pyytämämme lisätyöt saimme sovittua todella hyvin. Asiakaspalvelu oli Loistavaa jaksoivat työn ohessa vastailla minun kysymyksiini hermostumatta ja selittää eri työvaiheita. Palvelu ja työn jälki täydellistä suosittelen lämpimästi yritystä jos haluaa hyvää ja mainiota palvelua T Hannu Santala Vantaa

Kiitos palautteesta. Positiivinen palaute aina lämmittää mieltä ja muistuttaa siitä mitä teemme ja kuinka palvella asiakkaita. Ennenkaikkea se että työmme ja palvelumme laatu on sitä mitä asiakas voi odottaa. Pyrimme aina täyttämään toiveet mahdollisimman hyvin, huomioiden kokonaisvaltaisesti tilanteen ja kohteen.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssi kohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 22.07.2020 17:07
Kaupunki: Helsinki 5

Lähtötilanteeseen nähden erinomainen lopputulos. Parketti oli suht huonossa kunnossa ja osin paikattukin, joten tulos yllätti iloisesti. Lattia sai paljon lisää käyttöikää ja säästyimme paljolta työltä ja kustannuksilta, kun se pystyttiin käsittelemään hienoon kuntoon. Työporukka tuli etuajassa paikalle, toimi mahdottoman nopeasti ja luotettavasti ja hinta-arvio piti paikkansa yllätyksistä huolimatta. Suosittelen varauksetta.

Kiitos palautteestasi.

Hienoa saada palautetta työstämme ja että asiakastyytyväisyys työhömme ja asiakaspalveluun on sitä mitä sen kuuluu aina ollakkin. Lattia todellakin vaati paljon ponstelua että se saadaan hyvään kuntoon ja lopultahan se sirltä saatii tehtyä sellaiseksi.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoja teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.07.2020 16:07
Kaupunki: Tuusula 5

Lattia oli kokenut kovia 3 lapsen perheessä. Vesiroiskeet, huonekalujen naarmut, auringon valon vaikutukset näkyivät. Urakka sujui sovitusti ja aikataulussa. Toiminta oli reipasta ja saimme hyvät ohjeet etukäteen ja jälkihoitoon. Työn jälki oli hyvä ja nyt parketti on kuin uusi.

Kiitos palautteesta.

Oli ilo asioida kanssanne, ja kyllähän teudänkinm lattiassa haastetta riitti. Mutta lopputuloshan se kruunaa kaiken ja lattiasta tuli komea ja kuin uusi.

kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena

Hyvää ja lämmintä kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.07.2020 18:07
Kaupunki: Hyvinkää 5

Kerrostalon vanhan parketin hionta ja valkokuultolakkaus. Työ tehtiin ripeästi ja hyvin. Porukka oli sovittuun aikaan paikalla ja saimme hyvät ohjeet sekä valmisteluille että parketin suojaukselle loppu remontin ajaksi.

Kiitos palautteesta.
Ja että kohdetta saamme käyttää referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoa sinne.
T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.07.2020 10:07
Kaupunki: Kinnula 5

Työstä sopiminen sujui jouhevasti. Alkuvalmistelut oli helppo tehdä selkeitten ohjeistuksien mukaisesti. Työt alkoivat aamulla aikataulun mukaisesti ja tehokkaasti. Lattiassa oli paljon kulumia ja se oli auringon haalistama, mutta työn jälkeen lattiapinta näyttää hyvältä. Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Kiitos paljon!

Kiitos palautteesta.

Sekä siitä että saimme auttaa teitä.haastavassa lattiatyöstä. Ja kyllähän siitä upea tulikin lopulta. Kiitos myös että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.07.2020 15:07
Kaupunki: Raisio 5

Loistavaa työtä, vanhasta mosaiikkiparketista tuli kuin uusi. Aikataulut ja kustannukset meni niinkuin pitikin. Suosittelen!

Kiitos palautteesta.

Lattia oli 35v vanha alkuperäinen 2 komponettilakoilla lakattu ja kellastunut mosaiikkiparketti, hionta vaati paljon ja oli työläs.
Lopulta saimmekin lattiasta kuin uuden, siitä tuli upea ja sai pitkän jatkoajan.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 29.06.2020 10:06
Kaupunki: Espoo 5

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Lattia oli jo ennestään hiottu ja lakattu ja urakoitsija varoitteli heti, että lattia ei välttämättä vaalene kovin paljon. Tästä huolimatta lattia saatiin vaaleammaksi ja epätasainen pinta hiottua tasaisemmaksi. Lattia on nyt todella kaunis. Yhteydenpito toimi myös hyvin. Urakoitsija oli paikalla sovittuun aikaan ja työ suoritettiin aikataulun mukaan. Voin ehdottomasti suositella yritystä muillekin!

Kiitos palautteesta.

Kyseessä oli jo entuudestaan valkokuultolakattu koivumosaiikkiparketti, ja asiakkaan toive ooli saada vieläkin vaaleampi lopputulos. Ja kyllähän siitä saatiin tehtyä vaaleampi, hionnassa oli pieniä haasteita mutta ne saatiin hoidettua hyvin.

Kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme, ja että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 25.06.2020 21:06 5

Hoitivat 50 neliön parketin hionnan ja lakkauksen noin kolmessa tunnissa. Jälki hienoa - tummentunut saarniparketti muuttui hienon vaaleaksi. Asiakaspalvelu hyvää.

Kiitos palautteesta.

Asiakastyytyväisyys on suurin tavoitteemme aina. Ja kiitos että olit tyytyväinen palveluumme ja itse työhön.

Erityis kiitos että saamme käyttää kohdettasi reerenssikohteena.

Lämmintä kesän jatkoa

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.06.2020 19:06
Kaupunki: Helsinki 4

Olemme tyytyväisiä Suomen parkettityö OY työhön. Lattiasta saatiin täysin uudenveroinen. Harmitti että pieneen tilaan ei päässyt laitteilla, joten ensi kerralla meidän täytyy muistaa ilmoittaa pienestä tilasta jonka haluamme hiottavaksi. Kiitos firmalle joustavuudesta, olimme sanoneet 50 neliömetriä, vaikka asunnossa oli 55 neliömetriä parkettilattiaa. Meille oli sanottu, että hinta voi nousta hieman kun lattian näkee vielä livenä, mutta emme ajatelleet että lattian hinta nousee niin paljon. Joten suosittelen asiakkaita varautumaan nousuun. Lattiasta saatiin aivan upea, ja uuden veroinen! Meitä on palveltu todella hyvin ja yli odotusten. Voimme todella suuresti suositella firmaa. Firmalta saa kaunista jälkeä, nopeaa toimintaa sekä mahtavaa asiakaspalvelua.

Hei ja kiitos palautteesta. Pieni väliseinämuutos esti pääsyn koneellisesti työstämään tätä pientä alaa. Kun neliöt nousevat ilmoitetusta sillä merkitys hintaan eli nostaa hintaa mutta hiukan ei paljon, ja jos lattia on lakattu esim akryliittilakoilla tai vanhan ajan esim 2 komponettisilla lakoilla niin yleensä saa varautua hiukan suurempaan hiontaan. Ja todellisuus selviää kun koneet käynnistetään ja hiotaan lattiaa, mitä se tulee edellyttämään ym..

Me emme tuollaisissa tilanteissa koskaan muuta laskuta kuin raaka-aineet, eli hiomanauhat ym... ja niistä voi syntyä hiukan kustannuksia ylöspäin. Eli tässäkin kohteeessa joustimme ja emme veloittaneet ajasta mitään. Tämä reilua ajatellen asiakasta.

Ja lopputuloshan oli loistava. Ja teimme kaiken voitavamme sen eteen. Kiitos.

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.06.2020 22:06
Kaupunki: Espoo 4

Alkuperäiseen urakkahintaan tuli muutoksia haasteiden takia, jotka käytiin läpi ennen varsinaista työsuoritusta. Asunto sai uuden raikkaan ilmeen lattian työstön ansiosta. Työ tapahtui yllättävän ripeästi. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteesta.
Lattia oli alkuperäine akryliittilakattu eli vaatii kovaa hiontaa ja perimme vain 50 euroa ylimääräistä nauhakuluista. Ja annoimme 200 euron alennuksen eli emme helpottaneet tästä ylimääräisestä hinnasta mitään.

Lattiasta saatii tehtyä kuin uusi. Ja valkokuultolakkaus toi kauniin piristyksen vanhaan kellastuneeseen parkettiin.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2020 22:06
Kaupunki: Helsinki 1

Aivan farssi, käytös todella epäasiallista ja aggressiivista, epämääräinen yrityksen nimenvaihdos vuonna 2017 - kaiken kaikkiaan epämääräinen business. Olisi pitänyt selvittää tarkemmin yrityksen taustat Ja googlata arvosteluita yrityksestä. Lattiamme on nyt käyttökelvoton 15% hiottu, mutta ei lakattu, sillä lakipykäliin vedoten urakoitsija keskeytti itsenäisesti työt. Etsimme tällä hetkellä uutta ammattiurakoitsijaa hoitamaan työn loppuun.

Täysin vilpillinen/aiheeton palaute. Kohteen lautap. alusta täysin kiero, joustava, Yleisen Rak.Ohjeen vastainen. Suuria ohjearvot ylittäviä poikkeamia. Tilaajan suostumuksella/läsnä ollessa tehtiin koehionta,joka osoitti että lattiaa ei kannata hiota. Jäi saumoihin vanhaa lakkaa joustojen johdosta. Työ keskeytettiin siltä osin. Koska pienurakkasopimuslaki ja kuluttajansuojalaki tätä edellyttää/velvoittaa.Lattia ei ole käyttökelvoton.Toimintamme on rehellistä ja läpinäkyvää, Yritys perustettu 2017 eikä ole vaihdettu nimeä. Me käyttäydymme aina asiallisesti. Lukekaa muut palautteet.
Kaikkia lattioita kun vaan ei voi aina tehdä, ongelmien johdosta riipuen, vaikka yritämme kyllä aina kaiken voitavan tehdä jos se on mahdollista.

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.06.2020 15:06
Kaupunki: Valkeakoski 5

Hommat hoidettiin jämptisti ja ammattitaidolla. Voin suositella heitä kaikille jotka miettivät uutta ilmettä parketilleen.

Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Aurinkoista kesän jatkoja.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.06.2020 20:06
Kaupunki: Helsinki 5

Noin 20 vuotta vanha elämää nähnyt ja auringossa paistatellut parkettilattia on tämän jengin jäljiltä kuin uusi. Ainoa kilpailutetuista urakoitsijoista jolla oli kykyä reagoida lyhyelläkin aikavälillä. Urakan alkuun käytiin kattavasti läpi parketin "haasteet" ja pian oltiinkin jo hommissa. Kolmen työntekijän yhteistyön lopputulemana työskentely oli tehokasta ja parketti oli luovutuskunnossa alta aikayksikön (tästä johtunee myös kyky reagoida nopeasti). Alussa läpi käydyt "haasteet" saatiin kaikki selätettyä. Oman projektin kohdallani haluan erityisenä nostona tuoda esiin asiakaspalvelualttiuden. Jos (ja kun) minulle nousi kysymyksiä remppaan liittyen niin niihin sai nopeasti vastauksia. Tähän kuului myös urakan jälkeen nousseet kysymykset mm. huollosta, hyvästä ylläpidosta sekä tulevien pävien/viikkojen muista remonttitoimenpiteistä. Tuli sellainen olo, että asiakasta halutaan palvella kaikin mahdollisin tavoin. Tiivistetysti: Sain sitä mitä tilasin ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, sain rahoilleni vastinetta. Oman kokemukseni perusteella voin suositella kyseistä yritystä parkettiasioihin liittyen.

Kiitos palautteesta. On ilo kuulla kun asiakas on tyytyväinen yrityksemme palveluun ja tapaamme toimia. Erityisesti työnlopputulos kruunaa kaikkien mielen.

Ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa sinulle. T. Suomen Parketttityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.06.2020 10:06
Kaupunki: Nurmes 5

Suomen parkettityöt Oy hioi ja valkolakkasi meidän vanhan ja erittäin huonokuntoisen parketin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Työ oli tehokasta ja aikataulut piti.

Hei ja kiitos palautteesta.

Tässä kohteessa on erityisen merkityksellistä että kannattaa kunnostaa myös erittäin huonokuntoisiakin lattioita vaikka ne silmään näyttäisivätkin siltä että saako niistä enään tehtyä mitään. Tässä osoitus että kyllä saa ja on taloudellisesti järkevää ja kannattavaa.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi julkisena referenssikohteena.

Hyvää kesän jatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.05.2020 22:05 4

Työnjälki oli hyvää, nopeaa ja olemme siihen tyytyväisiä. Yllätyksenä meille tuli se, että työ piti maksaa heti paikan päällä. Tästä ei ollut etukäteen puhetta, vaikka urakoitsija näin väittikin.

KIITOS PALAUTTEESTA. HIENOA ETTÄ OLITTE TYYTYVÄISIÄ TYÖN SUORITTAMISEEN JA SEN LAATUUN.
UM - SOPIMUKSESSA KYLLÄ LUKEE ETTÄ MAKSU PERITÄÄN TYÖSUORITUKSEN JÄLKEEN JA TARKISTIMME SEN YHDESSÄ ENNEN TÄTÄ.

JA KIITOS ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ EUGALYPTYSPARKETTILATTIAANNE REERENSSIKOHTEENA.

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.05.2020 21:05
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Halusin uuden asuntoni 16v vanhan vaahteralautaparketin hionnan ja lakkauksen ennen sisään muuttoa. Joel tarjosi nopean urakan ja vaikutti puhelimessa asiantuntevalta. Muut firmat ehdottivat vaihtamista vinyyli- tai laminaattilattiaan. Työporukka oli etuajassa paikalla ja muutamassa tunnissa lattia oli hiottu ja lakattu kolmen miehen porukalla. Muiden piti ottaa etukäteen lattialistat ja väliovet pois ja laittaa ne myöhemmin paikalleen. Maanantaina lattiat hiottu ja lakattu ja lakan kuivutta torstaina maalausremontti voi alkaa. Kellertävä lattia vaaleni huomattavasti. Tarjottu urakkahinta pysyi aika lailla näkemättä annetussa arviossa. Haastetta antaa poistettu väliseinä, jonka alta puuttuu parketti. Joel jätti maalarille paikan käsittelyä varten käyttämäänsä lakkaa. Parketista tuli hieno, kannatti käsitellä! Joel hoiti kommunikaation aktiivisesti ja myös jälkikäteen varmisti asiakkaan tyytyväisyyttä. Suosittelen.

Kiitos palautteesta ja että saimme palvella teitä! On ilo huomata että olitte itsekkin tyytyväinen yrityksemme toimintaan. Hyvää alkavaa kesää!

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.05.2020 20:05
Kaupunki: Espoo 5

Parketin hionta saatiin erittäin nopealla aikataululla (seuraavalle aamulle!). Aamun katselmuksessa kohde todettiin hionnan kannalta hieman haastavaksi, ja sovittiin tarkennukset tarjoushintaan. Päivällä käytiin vielä varmistamassa haluttu vaaleusaste. Lopputulos on sitä mitä tilattiin ja tekijät olivat asiansa osaavia ja kertoivat perustellusti miten homma etenee ja millainen lopputulos odotettavissa. Työt tehtiin sovitussa aikataulussa. Extrana jätettiin vielä lakkaa kynnyksien lakkaamista varten.

Kiitos palautteesta. Tilaus voittiin toteuttaa koska oli juuri tullut peruutuspaikka auki. Pohjissa oli hiukan heittoa eli epätasainen ja edellinen hiontatulos oli ns. lainemainen, se toi pienen haasteen saada parempi lopputulos aikaiseksi. Haastetta toi myös haluttu sävyn aste ja sitä seuraamalla aina viimeiseen vetoon saakka saimme luotua halutunlaisen lopputuloksen.

Kiitos että saimme palvella teitä, ja olitte tyytyväisä ja luottavaisia palveluumme ja työnlaatuun sekä ennenkaikkea lopputulokseen.

Hyvää alkavaa kesää teille.

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.05.2020 21:05
Kaupunki: Hämeenlinna 5

Nopea vastaus urakkapyyntöön. Ajankohta saatiin sovittua nopealla aikataululla. Itse työ sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Urakkahinta ylittyi hieman, mutta perustelut annettiin jo ennen työn aloittamista, joten sen puoleen ok.

Kiitos palautteen annosta. Kellastunut ja vesivaurion kärsineen lattian korjaus ja hionta ja lakkaus valkokuultolakkauksena kruunasi kokonaisuuden ja tytär sai mieleisensä lattian ja se tärkeintä.

Hyvää alkavaa kesää teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.05.2020 15:05
Kaupunki: ESPOO 5

Suomen Parkettityöt hoiti huoneistomme lattian hionnan ja lakkauksen ammattitaitoisesti. Sovittu sopimus piti ja tekivät jopa ylimääräistä työtä koska kohteen lattia osoittautui haastavammaksi kuin olimme etukäteen arvioineet. Lattiasta tuli hieno.

Kiitos palautteestanne. Ja kiitos että olitte tyytyväisiä palveluumme ja työn lopputulokseen.

Kiitos myös siitä että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena.

Hyvää kesän alkua teille

T. suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 28.04.2020 19:04
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvä lopputulos ja vastuuntuntoinen ote tekemiseen. Urakkamaailman ensimmäisen hinta-arvion jälkeen käytiin puhelimitse kohde ja toiveet läpi ja hinta-arvio tarkentui. Työt alkoivat ajallaan ja lattia oli valmis parissa tunnissa. Pölytön työnjälki. Rempseä ja mukava asiakaspalvelukohtaaminen, suosittelen.

Kiitos palautteesta.

Oli myös miellyttävää asioida kannssasi. Asiakastyyttyväisyys aina palkitsee ja muistuttaa miksi tätä työtä teemme. Toki ohittamatta työn lopputulosta.

Mielyttävän hyvää kevään alusaikaa sinulle.

T. Suomen parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 21.04.2020 10:04
Kaupunki: Vantaa 4

Nopea toimitusaikataulu ja miehet ajoissa paikalla. Tarjouspyyntökuvissa ei näkynyt eikä tarjouspyynnnössä mainittu että parketti oli valkolakattua tammea. Vauriot saatiin hyvin korjattua alle vuoden vanhasta parketista, jonka asukas oli naarmuttanut / jyrsinyt urille. Sävytyksen lisäys nosti hintaa yli 10 €/neliö mikä vedätti loppuhintaa liian korkealle suhteessa sopimukseen. Listajen irroitus ja kiinnitys jäi tilaajan huoleksi, vaikka oli tarjouspyynnössä. Kannattaa ilmeisesti hoitaa itse listojen irroitus ja jättää kokonaan pois jo tarjouspyyntövaiheessa. Parkettiurakassa ei oikein listojen kanssa jakseta pelata, kun keikka hoidetaan yhdellä käynnillä. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja suosittelen tarjouspyynnön tarkkuuteen ja hinnoitteluun liittyvät asiat huomioiden.

KIITOS PALAUTTEESTA
Mistään vedättämisestä ei ole kysymys. Kun tarjouspyynnöstä puuttuu oleelliset ja tärkeät asiat joiden perusteella annetaan tarjoukset, ei voida olettaa että kun varsinaista tarjouspyyntöä muutetaan toisenlaiseksi että hinta on myös kuin annettu tarjous.

Tarjouspyynnöstä puuttui että halutaan sävytystyö, sekä lattiassa syviä naarmuja ja kolhuja vaikka niistä syistä tilaaja halusi hionnan, ne kannattaa aina tuoda esiin tai valokuvata tarjouspyynnön liitteeksi. Kohteen alkuperäinen tarjous oli perushionnoilla ilman sävytystä 650-750 haarukassa annettuna.
Paikanpäällä haluttiin sävytystyöja syvien vaurioiden johdosta jouduttiin tekemään 1 lisähionta ja lopullinen hinta laskettiin 900 euroon.
kohde oli 20 neliömetrin lattia. Eli tarkkuutta tarjouspyynnöissä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.04.2020 12:04
Kaupunki: Porvoo 5

Kaksikerroksinen rivitaloasunnon parketti hoidettiin sovitusti kuntoon. Tarjoukseen tuli lisäkustannuksia epätasaisen lattian ja haastavien portaiden vuoksi, mutta lisäkustannukset kerrottiin heti töiden aloitusvaiheessa ja reilusti ja ammattitaidolla osattiin perustella niiden syyt. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen!

kIITOS PALAUTTEESTA. KOHDE OLI N. 70 N. LÄMPÖKÄSITELTY LAUTAPARKETTILATTIA. POHJISSA OSITTAIN SUURETKIN HEITOT JOTKA EDELLYTTIVÄT LISÄHIONNAN TARPEEN.
PORTAAT OLIVAT YKSI HAASTEELLINEN OSUUS JOHON YHTEEN OSSAN JOUDUTTIIN TEKEMÄÄN SIISTI RAJAUS/TYÖSAUMA JA MENI KÄSIHIONNAKSI.
KOROTUSTA ALKUPERÄISEEN HARUKKAAN AINOASTAAN 150 EUROA ELI KATTAMAAN HIOMANAUHAT.TYÖSTÄ EMME VELOITTANEET MITÄÄN.

HIONTATYÖ OLI NS. 2 KERTAINEN NORMAALI HIONTAAN NÄHDEN. MUTTA LOPULTA SAIMMEKIN TEHTYÄ LATTIASTA KUIN LÄHES UUDEN/UUTTA VASTAAVAKSI.
ELI HAASTEITA RIITTI, JA LOPPUTULOS OLI UPEA UUSI LATTIA.

KIITOS ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA. JA OIKEIN HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄÄN ALKUA TEILLE PORVOOSEEN.

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.04.2020 17:04
Kaupunki: Järvenpää 5

Kohde oli 22 m² mosaiikkiparketti, noin 29 vuotta vanha. Kohteessa asukas oli pitänyt ikkunaa auki vuosikaudet. Ikkunasta tullut kosteus oli tuhonnut parkettia noin puolineliömetriä todella pahasti. Parkettimiehet totesivat tilanteen pahaksi, mutta hionnan jälkeen huomattiin tilanteen korjautuneen. Työ tehtiin nopeasti ja lopputulos loistava.

KIITOS PALAUTTEESTA

HAASTETTA RIITTI VAURIO ALUEEN OSALTA MUTTA LOPULTA KIITOS SEISOI JA SE SAATIIN KUIN SAATIINKIN LÄHES UUDEN VEROISEKSI

KIITOS LUOTTAMUKSESTA MEIHIN JA ETTTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTANNE REFERENSSI KOHTEENA

HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄTTÄ TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.04.2020 13:04
Kaupunki: Vantaa 4

80-luvun alkuperäisestä mosaiikkiparketista tuli ikäisekseen todella siistin näköisen. Vanha alkuperäinen lakka oli todella kellastunut ja paikoittain pahasti rakoillut. Lattiasta kuitenkin tuli hyvin siisti ikäisekseen nähden. Tekijät olivat ammattitaitoisia ja saivat tehtyä homman aikataulun mukaisesti kaikesta huolimatta.

kIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA

HYVÄÄ ALKAVAA KEVÄTTÄ SINULLEKKIN

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.04.2020 08:04
Kaupunki: Vantaa 4

Kauniisti hiottu ja lakattu lattia. Hinta nousi hieman tarjouksesta, mutta tästä olimme puhuneet jo ennen tarjouksen hyväksymistä ja oli perusteltua lattian kunnon vuoksi. Tehokasta toimintaa: 20 m2 olohuoneen lattia oli parissa tunnissa käsitelty. Kiitos kauniista lattiasta!

Kiitos palautteesta.
Raaka aineiden osalta pieni korotus josta toki mainittu tilauksen yhteydessä. Lattia oli vanhanajan lakoilla lakattu alkuperäinen lattia. Lopputuolos jopa yllätti meidätkin. Lattia on kuin uusi.

Hyvää alkavaa kevättä

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.04.2020 18:04
Kaupunki: Savonlinna 5

Kiitos. Tänään hiottu ja lakattu parketti N. 40. Kaikki toimi nopeasti ja sovitusti tuli huippujälkeä! Ja asiakaspalvelu loistavaa. Terveiset Savonlinnasta

Kiitos palauttestanne, ja oli ilo asioida kanssanne.

Ja kiitos että saimme palvella teitä, ja että olitte tyytyväisiä koko kokonaisuuteen/palveluumme.

Ja kiitos myös siitä että saamme käyttää kmohdettanne referenssikohteena,

Hyvää alkavaa kevättä teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 14.04.2020 14:04
Kaupunki: Helsinki 5

Yksiön ( alle 30 neliötä ) parketin kunto oli heikko ja siellä oli pari isoa koloa, säröjä ja naarmuja. Lisäksi parketin väri oli kellastunut. Työ aloitettiin sovittuna päivänä ja se valmistui saman päivän aikana. Työn jälki oli melkeipä uutta parempi ja sävy vastasi odotuksiamme. Ainoastaan syvemmät kolot jäivät näkymiin, jotka korjaamme vielä yhteistyöllä. Voin vahvasti suositella tätä yritystä.

Kiitos palautteesta.

Toki hiukan haastetta riitti itse työssä, mutta pääasia on se että saatiin taas kerran luotua todella huippu siisti ja kaunis lattia ja kuten sanoit kuin uusi.

Kiitos että saamme käyttää kohdettanne referenssi kohteena.

Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 01.04.2020 20:04
Kaupunki: Uusimaa 4

Erinomaisen nopea vastaus tarjouspyyntöön (jopa viikonloppuna). Kustannusarviota varten lähetimme kohteen tiedot ja valokuvan 23 vuotta vanhasta parketista, joka oli kerran jo hiottu ja sävytetty punertavaksi sekä lakattu. Tarjouspyynnössä oli toive parketin vaalentamisesta valkokuultolakkauksella. Kolmen miehen porukka oli aamulla sovittuna aikana paikalla. Koehionnan jälkeen hinta-arvio pomppasi alkuperäisestä heti 400 euroa. Perusteet tälle olivat hyvin samansuuntaiset kuin aiemmissa palautteissa jossa hinta oli noussut. Itse työ on tehty ammattimaisesti ja laadukkaasti ja parketti on lähes uuden veroinen. Pölyä jäi työstä varsin vähän. Lopullinen hinta oli 15% korkeampi kuin alkuperäisen tarjouksen arvio. Ammattilaiselta pitää pystyä edellyttämään tarkempaa kustannusarviota, eteenkin kun työn tekeminen sujui samassa ajassa kuin alkuperäinenkin suunnitelmakin oli.

Kiitos palauteesta. Alussa/etukäteen annettu alustava tarjous ja kerrottu mahdollinen korotus, koska lattia oli sävytettynä kirsikkaan ja vanhanajanlakoilla tehty joka edellyttää yleensä ylimääräistä hiontaa ja työtä. Vasta kohteessa todentui myös että vanhaa lakkaa alla jota ed, tekijä ei ollut saanut pois. Lattiassa korkoeroja ja hiontajälkiä sekä ns. lainemainen hiontatulos. Nämä kaikki yhdessä edellyttivät paljon ylimääräistä työtä. Laskutimmekin vain hiomanauhat emme ajasta. Ja työ suoritettiin urakalla 3 miehen voimin taukoja pitämättä ja arvioidussa aikataulussa pystyimme pysymään.

Tilaajalle selvitetty myös etukäteen että todellinen työmäärä selviää kun lattiaa hiotaan/työstetään. Ja lattiastahan tuli upea kuin uusi.

Ja kiitos että kohdetta saamme käyttää referenssikohteena

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.03.2020 09:03
Kaupunki: Imatra 4

Työt sujuivat hyvin ja nopeasti, valmistui jopa arvioitua nopeammin. Eikä jäänyt pölyä siivottavaksi.

Kiitos palautteesta. Ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa kevään alkua sinulle.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 10.03.2020 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Nopealla aikataululla tehty parketin hionta + sävytys. Projekti aikataulussa ja budjetissa ja kaikki kuten sovittu. Jälki aivan erinomainen: alunperin n. 10v vanha osittain erittäin huonokuntoinen ja kärsinyt (= "menetetty") parketti on käsittelyn jäljiltä kuin uusi! 10++!

Kittos palautteesta. Ja että voimme käyttää kohdettanne myös referenssikohteena.

Haastettahan tässäkin kohteessa oli, mutta lopputulos on se mikä saa niin meidän kuin teidänkin mielen tyytyväiseksi.

Hyvää alkavaa kevätte teille toivoo

Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.03.2020 16:03
Kaupunki: vantaa 5

Hommat hoidettiin aikatulun mukaisesti ja jälki oli siistiä. Myöskään pölyä tästä ei juurikaan tullut asuntoon.

Kiitos palauttesta. Meillä on hyvät koneet joiden imurit keräävät pölyn 99% omiin pölypusseihin.
Ja teemme aina kaiken mahdollisen kohteiden eteen. Sovitun mukaisesti. Kiitos että saamme käyttää myös kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkavaa kevään odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 23.02.2020 18:02 1

Työ tehtiin parissa tunnissa ja jäljessä näkyi kiire. Hiomisesta jäi viiruja ja lakkaus oli paikoitellen epätasainen. Osittain lakan alla oli hiomapölyä eikä lakka ollut tarttunut kaikkialle. Koin asiakaspalvelun olevan alusta alkaen aggressiivista ja ylimielistä. Olin firmaan ystävällisesti yhteydessä tyytymättömyydestäni, mutta vastaukseksi sain erinäisiä syitä, mitkä tekijät voivat vaikuttaa lopputulokseen. Sain urakoitsijalta syyllistystä ja kyseenalaistusta tyytymättömyyteni osalta. Lähetin firmalle kuvia, joihin sain vastaukseksi, kuinka hoidan asiaa väärin, enkä kunnioita firman oikeuksia. Toinen parkettialan ammattilainen kävi tarkastamassa jäljen ja vahvisti näkemykseni siitä, että työ oli kiireellä tehty. Ennen kuin olimme ehtineet tarkastelemaan työn jälkeä valoisalla ja kuivana, niin firma oli jo kaksi kertaa pyytänyt minulta palautteen jättöä Urakkamaailmaan, mutta rakentavaa palautetta firma ei ota vastaan. Lähetimme työn jäljestä palautetta firmalle, saimme uhkailuja siitä, että he lähtevät edistämään asiaa "juridisesti", jos jätän negatiivista palautetta Urakkamaailmaan. Reklamoinnin jälkeen firma yritti pelotella hiljaiseksi. Maksu vaadittiin heti, eikä jälkeä saanut rauhassa tarkastella. Emme halunneet firmaa tarkastamaan jälkeään huonon asiakaspalvelun jälkeen.

Tilaaja nuori nainen,( opiskelija) kohde 20 neliömetriä. Palute täysin vilpillinen. Kohteessa oli ongelmia, alustassa heittoja ym..asiasta laadittu kirjallinen sopimus paikanpäällä. Myös kuvia saatte meiltä tai katsokaa youtubevideo kohteesta. Tilaaja tiesi ongelmat ja mahdolliset vaikutukset lopputulokseen. ME EMME KÄYTTÄYDY ASIATTOMASTI. Ainoa sellainen oli tilaaja joka yritti rahastaa tilanteella, vaikka lattiasta tuli siisti. Me toimimme vastuullisesti ja hoidamme kaikki reklamaatiot jos niitä ilmenee. Pyysimme tarkastuskäyntiä kohteessa,. Jotta voimme todeta lisääntyneet väittämät. Tätä tilaaja ei mahdollistanut vaan kieltäytyi kaikesta. Eli toimi kaiken hyvän rakennustavan vastaisesti. Sillä me korjaamme aina työmme jäljet jos siinä on virhe. Emme kuitenkaan salli vilppiä.

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.02.2020 17:02
Kaupunki: Espoo 4

Työ sujui nopeasti ja tuli hyvää jälkeä. N.50m2 ja 3h. Hionta ja lakkaus 6x. Suosittelemme.

Kiitos palautteesta ja että kohdettanne saa käyttää referenssikohteena

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.02.2020 21:02
Kaupunki: HELSINKI 4

Parketin hionta onnistui erinomaisesti ja kovia kokenut kohta näyttää nyt samalta kuin muuallakin. Työn hinta nousi sovitusta 250€. Vähän hirvitti nopea työn tahti ja kova kiire. Työn jäljessä ei ole moittimista. Kiitos.

Kitos palautteesta. Kyllähän se 50v. Vanhan talon ja alkuperäisen parketin hionta olikin työläs. Lattia hiottiin 5 kertaan ( normaalisti 3).
2 miehen voimin saatin kuin saatiinkin lopputolokseksi kaunis yhteläinen lattia ja tummentumat poistettua. Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.
Hyvää alkavaa kevättä.
T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.02.2020 13:02
Kaupunki: Helsinki 3

Parketin hionta ja lakkaus 80m2. Hyvää; nopeasti tehty Huonoa: nopeasti tehty, joka näkyy laadussa. Alla erittelyä 1. Kulmiin jätetty hiomattomia kohtia ja lakka vedetty näissä purujen päälle. Selityksenä oli, että ei tullut sopivia työkaluja mukaan, kun ei osattu varautua, eli joko ei tiedetä mitä tehdään, tai sitten muuten vain lähdetty soitellen sotaan, eikä haluttu lähteä tekemään mitään extraa, eli esim. kerrottu tästä haasteesta, vaan jätetty sen varaan, että asiakas ei reklamoi. 2. Tummentuneita alueita ei hiottu muuten kuin "koehiontakohdassa" loppuun saakka. Koehiontakohdassa siis saatiin siistiä aikaan, mutta muualla ei joko viitsitty tai osattu hioa samantasoista 3. Toimittaja valitti edellisestä hionnan huonosta jäljestä, joka vaikeuttaa heidän hommia, joka lisää hintaa, eli voitte varautu vähintään 10% lisäkustannuksiin Samanlaisia hiomajälkiä jäi kuitenkin tämänkin toimijan jäljiltä. Ei siis liittynyt rakenteisiin tms. 4. Kyvytön kuuntelemaan asikasta. Kolme tähteä tulee siitä, että onnistuivat alueilla joilla oli helppo tehdä ok jälkeä tuolla aikataululla. En lähtisi uudelleen hankkimaan samalta toimittajalta.

kIITOS PALAUTTEESTA. 40vuotta vanha alkuperäinen mosaiikkiparketti asennettu huonoille ja epätasaiselle alustalle, Osoitettiin tiulaajalle koe/testihionoilla. Kulmat jätetty hiomatta alunperin. Paikanpäällä laadittu kirjallinen tarkka sopimus. Pyytämällä saatte sen luettavaksenne. Saattte myös kuvat ennen ja jälkeen pyytämällä, tilaaja nyt hiukan liioittelee asioita, tarjouspyynnössä ei tullut mitään esiin ongelmakohdista, vaan tilanne selvisi paikanpäällä. Lainemainen hiontatulis ja piirtojälkiäö kauttaaltaan. Johtuen epätasasisesta alustatsta. Jouduimme hiomaan lattian 5 kertaan, ja perimme ainoastaan hiomanauhatkulut emme ajasta. ( Reilu vastaantulo). Ja aina éi voi kaikkia asiakkaita miellyttää, ja vanhasta kiroilla pohjilla olevasta lattiasta kun ei saa uutta tekemälläkään.

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.02.2020 15:02
Kaupunki: Vantaa 4

Tyytyväinen lopputulokseen. Ripeää toimintaa ja rako parketissakin saatiin peittoon. Asiat tehtiin selväksi alusta pitäen ja homma luisti hyvin

Kiitos palautteesta. Lattia oli epätasainen jonka johdosta lattia eli ja oli tullut muutamia isompia rakoja, ne saatiin hyvin kitattua. Ja kellertävä saarniparketti sai hionon vaalean ilmeen valkokuultolakattuna.

Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen. Kohde julkinen referenssikohde.

Hyvää lopputalven jatkoaja sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 07.02.2020 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha 80-luvun kulunut parketti sai uuden raikkaan ilmeen yhdessä päivässä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kaikki sujui hienosti.

Kiitos palautteesta.

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.01.2020 17:01
Kaupunki: Lohja 5

Yli 30-vuotias mosaiikki parkettilattia vanhus sai alle kolmessa tunnissa uuden ilmeen. Urakka pysyi aikataulussa ja budjetissa. Parketti oli jo todella huonossa kunnossa, silti siitä tuli loisto lattia! Hyvällä omalla tunnolla voin suositella kyseistä firmaa.

Kiitos palautteesta. Ja että saimme palvella sinuakin. On aina ilo kuulla kun asiakas on tyytyväinen työnlaatuun ja kokonaispalveluumme.

Hyvää alkavaa vuotta teille ja kiitos että saamme käyttää kohdettasi rererenssikohteena.

T. Suomen Parkettityöt Oy/ Tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.01.2020 11:01
Kaupunki: Helsinki 5

Siisti lopputulos nopeasti ja budjetissa! Ennen remonttia kävimme urakoitsijan kanssa hionnan yksityiskohdat, sovittiin hinta ja ennakoitiin mahdolliset lisäkustannukset. Lisäkustannusta meidän tapauksessamme toi vanha 80-luvun lakka, joka vaati ylimääräisen hiontakerran - tämän urakoitsija osasi arvata ennalta. Hionta tapahtui vauhdikkaasti, ja lopputulos oli juuri se, mitä saatoimme hionnalta odottaa. Ainut moite, jonka osaan keksiä, on hiljaisuusaikojen noudattaminen. Remonttimme oli sovittu alkavan klo 7 (hiljaisuuden loppuessa), mutta työt aloitettiin tehokkaasti jo hieman tätä ennen. Voin kuitenkin naapurien säröäänistä huolimatta suositella urakoitsijaa kaikille, jotka haluavat parkettinsa hiottua siististi ja vauhdilla!

Kiitos palautteesta. Hyvä että olit tyytyväinen palveluumme. Phoittelemme että naapurit ovat olleet närkästyneitä, siitä kun olemme tulleet kohteeseen 6.45 ja aloitettu koneiden ja tavaroiden roudaamisen rappukäytävään. Kiitos myös siitä ,että saamme käyttää kohdetta referenssinä

Hyvää alkanutta vuotta teille t.Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.01.2020 18:01
Kaupunki: Pori 5

Ripeää ja hyvää työtä! 20 vuotta vanha mäntylankku päivitettiin ja auringonpolttamat saatiin piiloon hyvin. Valmista tuli alle neljässä tunnissa. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

kIITOS PALAUTTEESTASI JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA.

AURINKOISTA ALKAVAA VUODENALKUA SINNE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 15.01.2020 13:01
Kaupunki: Pori 5

Erittäin tehokasta toimintaa ja hyvää jälkeä. Kertoivat tarkasti työn vaiheet etukäteen. Homma hoitui alle 4h ja jälki miellyttää.

Kiitos plautteesta j että samme käyttää kohdettasi referenssikohteena

Hyvää alkavaa tätä vuotta teille toivottaa suomenparkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 13.01.2020 10:01
Kaupunki: Helsinki 4

+ sain nopeasti tarjouksen työstä ja sopiva aika remontille löytyi pikaisesti, muutenkin kommunikointia oli runsaasti + työmiehet olivat hyvissä ajoin paikalla ja tekivät työn muutamassa tunnissa + työn jälki oli erinomaista, ero vanhaan kellastuneeseen ja kuluneeseen parkettiin oli suuri ja koti sai aivan uuden ilmeen - ns. kantolisä siitä, että hiomakoneet joutui kantamaan kolmanteen kerrokseen tuli yllätyksenä, tämän luulisi olevan perusoletus kerrostalokohteessa. Yhteenvetona ammattityötä, mitä odotinkin, valitessani hyvien arvostelujen perusteella kovahintaisemman tekijän. Olin tyytyväinen työn jälkeen ja nopeuteen.

kiitos palautteesta, 3 krs ilman hissiä on haastavaa 2 miehellekkin kantaa lähes 100 kg painavää päähiomakonetta, ja tätä kantolisää ilman hissiä olevissa taloissa edellytttää työehtosopimuskin.

Kiitos että saimnme palvella sinuakin ja että olit tyytyväinen kokonaisuutteen.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.01.2020 12:01
Kaupunki: Helsinki 4

V 2017 hiottu ja lakattu (Parkettihuolto oy) parkettilattia kunnostettiin välihionnalla ja 4 kerran lakkauksella. Saimme lattiaan lisää kulutuspintaa ja uuden ulkonäön. Työ tehtiin todella nopeasti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kiitos palautteesta ja hyvää alkanutta uuttavuotta teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 06.01.2020 11:01
Kaupunki: Tampere 4

Pienen rivitalon lattia koki päivityksen. Hienoa jälkeä saatiin aikaiseksi. Hinta arvio 1000€, lopullinen hinta 1300€. Tästä mainittiin ennen työtä jos haastava kohde. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja hyvää alkavaa uuta vuotta.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.01.2020 13:01
Kaupunki: KERAVA 5

Parketissa oli tummumia ja lovia runsaasti, mutta ne hävisivät lähes täysin käsittelyn jälkeen. Aikataulu piti ja työn jälki oli loistavaa. Hinta nousi jonkin verran, koska - 84 vuonna asennettu parketti aaltoili eikä noudata nykyisiä rakennusmääräyksiä. Sen aiheuttamasta lisätyöstä he tosin varoittivat jo puhelimessa, kun kuulivat parketin iän.

kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena.

Hyvää alkanutta uutta vuotta teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.12.2019 20:12
Kaupunki: Lempäälä 5

Hommat hoitui niin kuin oli sovittu. Parkettiala n.73m2. Urakoitsija oli paikalla sovitusti. Työt alkoi klo 6.45 ja tuli valmiiksi klo 11.15. Uskomaton suoritus! Työnjälki miellyttää silmää. Urakoitsija vastaa kysymyksiin tarkasti ja neuvoo tarvittaessa. Kaikki sujui kuin rasvattu kun asiat oli käyty puhelimessa huolella läpi ennen urakkapäivää.

KIITOS PALAUTTEESTA JA ETTÄ SAAMME KÄYTTÄÄ KOHDETTASI REFERENSSIKOHTEENA

HYVÄÄ JOULUA TEILLE

T. SUOMEN PARKETTITYÖT OY/TIIMI

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.12.2019 10:12
Kaupunki: Espoo 5

Kaverit saivat hyvin tekohengitettyä rupisessa kunnossa olevan lattian.

Kiitos palkautteesta, haastetta riitti mutta lopputulos kruunasi kaiken.

Kiitos että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena, ja hyvää joulua sinulle.

T., Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 12.12.2019 07:12
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattitaitoiset tekijät suorittivat hienosti meidän asuntomme mosaiikkiparketin hionnan ja lakkauksen. Tekijät osasivat heti katsoa, että parketti on elämää nähnyt ja viettää monesta kohdasta, haasteelinen siis työstää. Lopputuloksena saimme todella hienosti hiotun ja valkolakatun parketin. Voimme lämpimästi suositella!

Kiitos palautteesta ja hyvää joulun alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 09.12.2019 20:12
Kaupunki: Helsinki 5

Tarjous tuli nopeasti perille, ja alusta loppuun asti kommunikointi urakoitsijan kanssa toimi hyvin. Urakoitsija antoi selkeät valmisteluohjeet, oli vielä päivää ennen yhteydessä ja soitti vielä parketin lopullisen kuivumisen jälkeen kyselemään mitä mieltä olin lopputuloksesta. Parketti oli alunperin hyvin huonossa kunnossa (edellisen omistajan kotieläimet jättäneet paikoin syviäkin uria lattiaan), ja urakoitsija ilmoittikin heti koehionnan yhteydessä rehellisesti, että kaikkia kulumia ei todennäköisesti saisi pois, ja parketti vaatisi perusteellista työstämistä. Päivitetty hinta-arvio piti myös lopulta paikkaansa, ja lopputuloksesta tuli parempi kuin olisin uskaltanut odottaa. Voin suositella lämpimästi.

Kiitos palautteesta ja että saamme käyttää kohdettasi referenssikohteena. Hiukan siinä olikin haastetta mutta lopputulos yllätti jopa itsemme.
Lopulta kaikki hyvin ja tärkeintähän on se, että asiakas on tyytyväinen sekä lopputulos kruunaa kaiken.

Hyvää joulun alusaikaa teille.

T. Suomen parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.12.2019 11:12
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin osaavat tekijät. Tietää mitä tekee ja neuvoo tarvittaessa. Koko homma hoitui n.4h ja työn jälki hyvää. Työstettäväksi alue n60m2. Työtä varattaessa jo käytiin esivalmistelut läpi ja edellisenä päivänä tuli myös soitto ja käytiin vielä kaikki läpi että on valmista kun työt alkaa. Tyytyväinen asiakas.

Kiitos palautteesta. Ja ettävsaamme käyttäävreferenssikohteena. Oli ilo työskennellä kanssasi. Hyvää joulunalusaikaa terveisin suomenparkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 27.11.2019 21:11
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha epätasainen parketti (65m2) muuttui muutamassa tunnissa tasaiseksi ja kauniin vaaleaksi. Alkuperäinen hinta-arvio nousi hieman parketin epätasaisuudesta johtuen, jota maallikkona emme olleet osanneet huomata. Palvelu oli kaiken kaikkiaan nopeaa, asiantuntevaa ja mutkatonta, voin suositella!

Kiitos palautteesta je että pystyimme vastaamaan odotuksianne ja että olitte tyytyväisiä palveluumme ja sen laatuun. Ja kiitos myös että saamme käyttää kohdettanne referenssikohteena. Hyvää Joulun alusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 20.11.2019 20:11
Kaupunki: Helsinki 5

Vanha kellastunut ja naarmuinen olohuoneen parketti hiottiin kauniiksi. Vaikka olimme jättäneet remonttien suunnittelun viimetinkaan työt saatiin sovittua ja tehtyä nopealla aikataululla ja pääsimme muuttamaan asuntoon ajoissa. Urakoitsija antoi puhelimella selvät ohjeet työalueen valmistelusta (listat pois, valo kattoon, irtokynnykset irti, jne), mikä mahdollisti itse työn sujumisen ilman ongelmia. Koko homma oli hoidettu alle kahteen tuntii. Aikatauluja joustettiin hiukan molemmin puolin. Ensin itse jouduin siirtämään työn myöhemmälle päivälle työjuttujen takia ja itse työpäivänä urakoitsijalta tuli puhelu aamusta ja ehdotti voitaisiinko hommat tehdä paria tuntia sovittua aikaisemmin, kun toinen asiakas ei ollut tullut paikalle. Loppujen lopuksi homma tuli kuitenkin hoidettua ja lopputulos näyttää hyvältä.

Kiitos palautteesta, ja oikein hyvää alkavaa joulun odotusta teille

T. Suomen Parkettityöt Oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2019 21:11
Kaupunki: Kirkkonummi 4

Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja sitä että kaikki asiat tehdään selväksi. Vaikka asiat oli käyty läpi aikaisemmin tuli vielä edellispäivänä varmistus soitto joka tuli tarpeeseen alkuvalmistelujen osalta että työt voidaan heti aloittaa sen kummempia säätämättä. Hinta nousi vähän alkuperäisestä tarjouksesta jonka ymmärsin kyllä jälkeenpäin että tarkka kuvaus kohteesta kuvien kanssa olisi varmasti helpottanut koska asunnossa oli tiettyjä haasteita esim portaiden kanssa. Muuten kyllä hyvin hoidettu urakka.

Kiitos palautteesta. Juurikin näin. Jos on portaita ne kannattaaetukäteen lähettää vaikka valokuvin jottanekin pystytään huomioimaan ja arvioimaan.
Hyvää joulun odotusta teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 19.11.2019 10:11
Kaupunki: Espoo 5

Ystävällinen kommunikointi ja palvelu. Käytiin läpi ennen työn aloittamista koehionta ja lattian kaltevuudesta aiheutuvat kosmeettiset haitat. Työn ala oli noin 50-60m2 ja se suoritettiin noin kolmeen tuntiin. Annetussa tarjoushintahaarukassa pysyttiin. Jälki on hyvää omaan silmään. Voin suositella!

Kiitos palauttestasi ja hyvää joulun alusaikaa teille

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 11.11.2019 19:11
Kaupunki: Vantaa 5

Nopeaa ja ammattimaista touhua, osasivat kertoa lattiastani paljon jo sitä silmäilemällä. Vanha lattia oli hirveässä kunnossa mutta siitä saatiin parissa tunnissa lähes uuden veroinen.

KIITOS PALAUTTEESTA, niin olihan siinä hiukanb haastetta, m utta pystyimme saavuttamaan ja luomaan sen mistä oli sovittu ja uskoimme saavamme aikaiseksi. Eli lattiastahan tuli vielä kelpo ja siisti pitkäksi aikaa ja sai uuden elämän ja ilmeen.

Hyvää joulun odotusta teille. T. Suomen parkettityöt Oy/ tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 04.11.2019 19:11
Kaupunki: Vantaa 5

Halusin vaalentaa parketin alkuperäistä sävyä. Hyvän tarjouksen saatuani soitin urakoitsijalle. Puhelun aikana sovimme päivämäärän työlle. Lisäksi sain selkeät ohjeet tarvittavista esivalmisteluista. Työtä edeltävänä päivänä sain vielä puhelun. Urakoitsija varmisti, että asunto oli valmiina hiontaa varten. Itse työ sujui nopeasti. Lopputulos oli halutunlainen. Kaiken kaikkiaan helppo ja onnistunut remontti. Ei valittamista.

Kiitos palauteesta. Ja hyvää joulun odotusaikaa teille.

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 31.10.2019 18:10
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää ja nopeaa työtä joka vastasi juuri tarpeitamme laadun ja aikataulun puolesta. Lähtökohta oli murheellinen mutta aamupäivän aikana suoritettu hionta ja lakkaus toi paljon paremman lopputuloksen kuin uskalsimme odottaa. Pahimmat tummuneet ongelmakohdat jotka pelkäsin vaativan isompaa remppaa ja päivien evakossa oloa on käytännössä poissa (jäljelle jääneet häiveet ei haittaa silmää yhtään vaikka itse tietää paikat) parempi. Lopputulos huonosta lähtökohdasta oli kuten urakoitsija etukäteen kertoi - ei saa täydellistä mutta tulee hyvä (tuli itseasiassa parempi kuin arveli). Olemme erittäin tyytyväisiä, ja koemme saaneemme suhteessa paljon paremman vastineen näin kuin isommassa ja pitemmästä panostuksesta.

Kiitos palautteesta. Kyllähän se lähtökohta oli murheellinen, mutta kovalla työllä siitähän saatiin parempi kuin itsekkään uskalsimme odottaa, ja hyvä näin. Ja osoitus siitä että erittäin huonokuntoisiakin lattioita kannattaa kunnosta ja on halvempi ja nopeampi vaihtoehto. Ja kuitenkiun niistä usein saadaan tehtyä vielä kelpo lattioita, jopa erinomaisia.

Kiitos että saimme palvella teitä, ja jaksoitte uskoa meihin. Se lämittää aina ku n asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun ja lopputulokseen.

Hyvää joulun odotusaikaa teille.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.10.2019 20:10
Kaupunki: Helsinki 5

Reipasta viestintää, aikataulut pitivät täysin ja hyvä työn jälki. Suosittelen! Yhteen hankalaan kohtaan keksittiin vielä urakan jälkeen ihan uusi ratkaisu, jota kokeillaan.

Kiitos palautteestasi, lattiasi sai uuden raikkaan ja päivettynyt pinta vaaleni upeaksi.
Mustumaan tullaan kokeilemaan uutta ainetta joka tullut juuri markkinoille.

Hyvää alkavaa joulun odotusaikaa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.10.2019 17:10
Kaupunki: Tampere 5

Omakotitalon parketit oli jonkin verran kärsineet lapsiperhearjen ja kahden koiran jäljiltä. Pentuvaiheen parkettipissut ja nuorison kotibileet oli jättäneet jälkensä. Urakkamaailman tarjouspalvelu toimi hyvin, sen perusteella uskalsin yksinäisenä naisihmisenäkin tilata tarjouspyynnöt. Urakoitsija selvitti etukäteen kaikki asiat selkeästi ja varmisti vielä edellisenä Iltana puhelimella, että kaikki on kunnossa. Aamulla kaksi miestä saapui paikalle sovittuun aikaan jo hyvissä ajoin ennen klo 7. Samalla kun toisen kanssa varmistettiin sopimus, toinen jo aloitti työt. Kaikkiaan noin 50 m2 lattian hionta ja lakkaustyöt kesti noin kolme tuntia. Ja jälki oli huolellista ja lattiasta tuli tosi kaunis. Kaupanpäälle vielä päivitetyt huolto-ohjeet ja neuvot miten pian pääsee listoittamaan ja kalustamaan. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Nyt vaan muu remontti valmiiksi.

Kiitos palautteestasi. Ilo oli kokonaan meidän puolella. Hiukan haastettakin oli mutta lopulta kaikki saatiin siistittyä. Kitos että luotit meihin ja palveluumme.

Oikein hyvää joulun alusaikaa sinulle

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 08.10.2019 16:10
Kaupunki: Lahti 5

Voiko remontin teettäminen olla näin vaivatonta? Sain heti pari urakkatarjousta ja valitsemaltani urakoitsijalta löytyi nopeasti sopiva remonttiaika. Parkettimiehet aloittivat työt täsmälleen aikataulun mukaan ja jo parin tunnin kuluttua pääsimme katsomaan lopputuloksen. Vanha pahasti naarmuinen mosaiikkiparketti oli kunnolla hiottu ja valkolakattu. Aviomies epäili, että vanhan parketin tilalle olisi asennettu uusi. Lopputulos oli tosi hieno! Etukäteen pelkäsin, että hiontapöly leviää paksuksi kerrokseksi joka paikkaan. Jälki oli kuitenkin yllättävän siistiä. Parkettimiehet veivät roskat mennessään, jäljelle jäi vain kaunis valkolakattu lattia.

Kiitos palautteesta.

Ja että voimme käyttää kohdettanne paikallisesti referenssikohteena.

Hyvää alkavaa talven odotusta sinne.

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 03.10.2019 17:10
Kaupunki: Vantaa 5

Lähtökohta: 30 neliömetrin olohuoneen koivuviiluparketti oli kulunut, osittain selvillä naarmuilla/koloilla, osittain vino ja lattiassa oli kosteudesta johtuvia tummentumia. Pyysin tarjouksen lattian hionnasta sekä lakkauksesta. Työntekijät olivat paikalla sovittuun aikaan ja sopimus tehtiin paikan päällä kirjallisena. Paikalla arvioitiin sekä näytettiin kohteen ongelmakohdat ja tehtiin koehionta, jonka jälkeen remontti lyötiin lukkoon. Hinta nousi 9% ensimmäisestä arviosta paikan päällä tehdyn tarkistuksen jälkeen, koska lattiassa oli niin paljon ongelmakohtia. Minun ollessa pois paikalta minulle soitettiin vielä, josko kirkkaan lakan voisi vaihtaa vaaleaan valkoiseen lopputuloksen parantamiseksi. Palvelu oli asiantuntevaa, hionta valmis saman päivän aikana sekä lattia parani lähtökohtaan nähden huomattavasti.

Kiitos vastauksestasi.

Kyllähän haastetta riitti kerrakseen. Lattia jouduttiin hiomaan 4 kertaan jotta siitä saataisiin hyvä. Ja sekään ei aivan riittänyt jotta kaikki vaurot saataisiin poistettua/häivytettyä. Lisähionnasta perimme ainoastaan nauhakulut eli 100 euroa.

Loppuvaiheessa soitimme asiakkaalle haluaisiko hän valkokuultolakkauksen jolla voitaisiin häivyttää mustumia ym. Ja lupasimme sen ilmaiseksi. Sen rahallinen arvo työvaiheineen olisi ollut 150 euroa, joka siis annettiin ilmaiseksi. Mutta lopputuloksesta tuli sen myötä siisti ja hyvä.
Tässä hyvä esimerkki kohteena että huonoista lähtökohdista saadaan luotua jotakin hyvää ja kestävää vuosiksi eteenpäin ja kustannukset paljon halvemmat kuin lähteä poistamaan vanha parketti ja uusia uudella asennettuna.
Eli se on iso säästö.

Suomen Parkettityöt Oy

| 26.09.2019 21:09
Kaupunki: Ylöjärvi 5

Mosaiikkiparketin kunnostus tehtiin ammattitaidolla ja aikataulut pitäen. Lattia osoittautui pohjan epätasaisuuden (parketin alla valussa huomattavia kumpuja ja laaksoja) vuoksi haastavaksi, mutta Suomen Parkettityöt selviytyi urakasta kunnialla. Parketin pinnan sileys on huippuluokkaa. Parissa kohdassa on huomattavissa lakkauksessa lieviä sävyeroja, jotka luultavasti johtuvat juuri pohjan ongelmista. Nämä eivät kuitenkaan pistä silmään. Huoneen ilme nuorentui kymmenillä vuosilla.

Kiitos palautteesta. Hienoa tuoda esiin itse tilaajana ongelmat julki, sillä näitä riittää. Ja meidän tarkoitus on aina tehdä se kaikki voitava jotta lattioista saadaan niin hyvät kuin mahdollista. Joskus se vaatti paljonkin työtä, mutta silti periksi ei anneta.

On hienoa että tekin olette tyytyväisiä työn toteutukseen ja laatuun.

Hyvää alkavaa syksyä teille.
T.Suomen Parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 24.09.2019 18:09
Kaupunki: Vantaa 5

Työ valmistui joutuisasti ja lopputuloksena uuden näköinen parketti. Hinta pysyi siinä, mihin sen maksimissaan arvioitiin nousevan. Voin ehdottomasti suositella muillekin!

Kiitos palautteesta. Kyllä kohteesi vanhan sävyn poisto toi haastetta hiukan. Ja annettu tarjous ja pudjetti riitti.
Ja lattiastasi saatiin kin todella kaunis luonnollinen tammiparketti uuteen loistoon.

Hyvää sayksyä sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 18.09.2019 12:09
Kaupunki: Espoo 4

2 kerrosta ja vajaa 70 m2 rivitalossa koivusauvaparketti. Asiantuntevaa myymistä, jota arvostan! Miehet olivat paikalla 6:30 jälkeen ja koneet käynnissä ennen seitsemää. Valmista tuli klo 10:00, uskomattoman nopeaa työtä ja todella hieno jälki! Sovittuun urakkaan tuli hionnasta lisäkustannuksia, jotka olisi näin jälkeenpäin ollut hyvä sopia tarkemmin molempien osapuolten kannalta, kun ostajana en ollut ymmärtänyt niiden hinnoittelua ennen urakan sopimista. Todella ripeitä ammattimiehiä!

Kiitos palautteesta. Hintahaarukka oli kyllä mainittu tarjouksessamme ja nyt se sijoittui yläpäähän, mutta ei ylitettynä. Ja joskus lattiat edellyttävät rankempaa hiontaa.
Lattiasta saatiin kuutenkin hiano ja se aina etusijalla halvoilla hinnoillamme.
Hyvää syksyä teille

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2019 20:09
Kaupunki: Oulu 5

Voin lämpimästi suositella, työ hoitui nopeasti ja siististi. Silkinhimmeä lakka näyttää upealta ja parketti on kuin uusi.

Kiitos palautteestasi. hiukan mustuneen ja kellastunut pinta saatiin eheytettyä uuteen uskoon ja lattia sai uden elämän pitkäksi aikaan. Lattiasta saatiin tehtyä kuin uusi, ja pinta näyttää kauniilta.
Aikataulussa pysyttiin , ja annetussa tarjouksen mukaisessa hinta-haarukassa .

Lämpimää sysksynjatkoa sinulle

T. Suomen Parkettityöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 17.09.2019 08:09
Kaupunki: Jyväskylä 5

Hyvää ja nopeasti

Kiitos palautteesta.
Työ meni aivan suunnitellusti ja tarjouksen mukaisesti.
Hyvin tuotu esiin kohde kuvineen tarjousvaiheessa.
Lattiasta saatiin tehtyä kuin uusi.
Kuvia saa pyytämällä ennen ja jälkeen.

Hyvää alkavaa syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy/tiimi

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2019 22:09
Kaupunki: Helsinki 4

Parketti paljastui oletettua huonokuntoisemmaksi, joten hinta nousi 200€ alkuperäisestä tarjouksesta ylimääräisen hiontakerran vuoksi. Lopputulos on kuitenkin oikein hyvä ja parketissa kaunis sävy. Koko urakka hoitui erittäin ripeästi ja yhteydenpito toimi mainiosti.

Kuvat olisi ollut hyvä saada tarjousvaiheessa. Niistä olisi eroittanut mustuma vauriot selkeämmin.
Lisätyönä 1 lisähionta josta perimme ainostaan hiomanauha kulut. Emme ajasta. Näin aina joustamme ja tulemme vastaan jos ilmenee lisätyön tarvetta.

Hyvää syksyä teille

T. Suomen parkettityöt oy

Suomen Parkettityöt Oy

| 16.09.2019 20:09