Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Seinäjoen Pesuhuoneremontit

Seinäjoen Pesuhuoneremontit

Kirjoita arvostelu

Yritys Seinäjoen Pesuhuoneremontit (2618625-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019. Vuonna 2016 Seinäjoen Pesuhuoneremontit teki liikevaihtoa 396 000 € ja tulosta 15 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

KYLPYHUONEREMONTTI EI OLE RASITE, KUN LUOTAT ALAN AMMATTILAISEEN. PYYDÄ TARJOUS KYLPYHUONEREMONTISTA SEINÄJOELLA.

Olemme viimeisen viiden vuoden aikana tehneet kymmeniä märkätila remontteja asuntoihin.

Tutustu lisää toimintaamme kotisivujemme kautta; www.pesuhuoneremontit.fi

Yrityksen palvelut

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Seinäjoen Pesuhuoneremontit toteuttaa ammattitaidolla kaikki kosteiden tilojen saneeraukset eli kylpyhuone-, sauna- ja pesuhuoneremontit.

Toimintatapamme on tarjota kosteiden tilojen remontit ”avaimet käteen” -periaatteella. Älä rasitu remonttitöistä, vaan jätä kylpyhuoneremonttisi meidän osaaviin käsiimme!

Voit hakea kauttamme www.pesuhuoneremontit.fi remonttirahaa .

Pesuhuone- tai saunaremontti on tärkeää toteuttaa oikein. Seinäjoen Pesuhuoneremontit hoitaa kaikki kosteiden tilojen remontit varmalla ammattitaidolla Seinäjoen alueella.Märkätilat ovat kovassa käytössä erityisesti lapsiperheissä. Kun märkätilaan kohdistuu kova rasitus, aiheuttaa kosteus helposti ongelmia.

Mikäli rakenteisiin joutuu kosteutta, voi pelkän märkätilan uusimisen sijaan olla edessä koko talon rakenteita käsittävä remontti.

Märkätilojen kosteusvaurioita aiheuttavat monet tekijät. Yleisimpiä niistä ovat käyttöiän täyttyminen, virheet alkuperäisessä toteutuksessa ja pesutilojen huoltamattomuus. Tutustu tietopankkiimme kosteiden tilojen remonteista.

Olemme uusi yritys Urakkamaailmassa, emmekä ole vielä ehtineet saada arvosteluja profiiliimme. Kysy kuitenkin rohkeasti lisätietoja osaamisestamme!

Arvosteluja 0 | Keskiarvo 0

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


Märkätila remontteja

Vuosi
2017
Kohde
Märkätilat
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
10000 €

Olemme saneeranneet kymmenittäin asuin huoneistoja Seinäjoella vuoden 2014-2019 aikana.

Ruukintien huoneiston täydellinen remontti

Vuosi
2018
Kohde
Märkätilat
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
12000 €

Todella merkittävä remontti, laajensimme paljon kodinhoito ja kylpyhuonetilat toimivaksi.

Kodinhoitotilan ja märkätilan laajennus ja remontti

Vuosi
2018
Kohde
märkätilat
Tyyppi
Budjetti
10000 €

Saneerasimme koko huoneisto Koulukadulla täydellisesti.
Laajensimme toimivaksi kodinhoito ja kylpyhuone tilat.

Kodinhoito + pesutilan laajennus kerrostalossa

Vuosi
2019
Kohde
Märkätilat
Tyyppi
Budjetti
15000 €

Saneerasimme Ilmarisenkadun 99 neliöisen huoneiston märkätilat täydellisesti uutta vastaavaksi, ohessa kuvia tästä.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Seinäjoen Pesuhuoneremontit myöntää 10 vuoden remonttitakuun.

Takuuehdot Seinäjoen Pesuhuoneremontit myöntää näiden takuuehtojen mukaisen takuun tekemien urakkasopimusten mukaisille märkätilatöille ja kuivien tilojen laatoitustöille sen lakisääteisen virhevastuun lisäksi, joka Seinäjoen Pesuhuoneremontit on urakoitsijana kuluttajaa kohtaan.

1. Takuuehtoja noudatetaan Seinäjoen Pesuhuoneremontit ja toisen osapuolen (”Tilaaja”) välillä Takuuehtoja sovelletaan vain, kun Tilaaja on kuluttaja. Urakassa käytettävien tuotteiden osalta sovelletaan kuitenkin yleisiä tuotetakuuehtoja.
2. Takuun voimassaoloaika Takuu on voimassa tilojen kulloisenkin omistajan hyväksi kymmenen (10) vuotta Urakkasuorituksen käyttöönotosta lukien. Takuuaikaa ei jatketa tai se ei ala alusta takuun nojalla tehtyjen suoritusten tai virheiden korjaamisen jälkeen.

3. Takuun sisältö ja rajoitukset Seinäjoen Pesuhuoneremontit vastaa siitä, että Urakka tehdään ammattitaitoisesti, huolellisesti, suoritushetken hyvän rakennustavan ja urakkasopimuksen työnkuvauksen mukaisesti. Muita ehtoja;
• Urakassa käytetään valvojaa. • Urakan jälkeen kohdetta käytetään ja hoidetaan asianmukaisesti sekä käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Käyttö- ja huolto-ohjeet toimitetaan Tilaajalle ennen Urakan vastaanottokatselmusta ja Tilaaja on velvollinen tutustumaan niihin huolellisesti. • Urakan valmistumisen jälkeen takuun piiriin kuuluvaan urakkasuoritukseen ei ole tehty Tilaajan tai kolmannen tahon toimesta muutoksia, jälkiasennuksia tai muuta rakentamista. Seinäjoen Pesuhuoneremontit takuuvastuun ulkopuolelle jäävät esimerkiksi: • huoltotoimenpiteiden laiminlyönneistä aiheutuneet vahingot • tavanomainen kuluminen • käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä aiheutuneet vahingot • rakenteiden liikkeistä aiheutuneet vahingot • mekaaniset vauriot • silikoni- ja laattasaumojen likaantuminen • poikkeuksellisista olosuhteista tai onnettomuudesta aiheutuneet vahingot (esim. tulva, pakkanen, tulipalo, ulkopuoliset kosteusvauriot). Välilliset vahingot eivät kuulu takuuvastuun piiriin, elleivät ne ole seurausta Seinäjoen Pesuhuoneremontit tahallisesta tai törkeän tuottamuksellisesta menettelystä työsuorituksessa. Takuu on voimassa vain, mikäli työt on täysin maksettu.

4. Kirjallinen virheilmoitus Tilaajan pitää ilmoittaa virheestä kirjallisesti Seinäjoen Pesuhuoneremontit 10 vuoden takuuajan puitteissa kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Tilaajan vastuulla on näyttää toteen, että takuuaika ei ole umpeutunut esittämällä Urakkaa koskeva urakkasopimus.

5. Menettely virhetilanteessa Tilaajan on annettava Seinäjoen Pesuhuoneremontit oikeus korjata virhe tai uusia virheellinen suoritus. Seinäjoen Pesuhuoneremontit korjaa virheen omalla valitsemallaan tavalla hyvää rakennustapaa noudattaen tai uusii virheellisen suorituksen kohtuullisessa ajassa siitä, kun Tilaaja ilmoitti virheestä. Seinäjoen Pesuhuoneremontit on oikeus päättää siitä, korjataanko tai uusitaanko suoritus vai hyvitetäänkö Tilaajalle virhettä vastaava osa Urakan hinnasta. Hyvitys voi tulla kyseeseen ainoastaan, mikäli virheen korjaaminen ei ole välttämätöntä. Jos väitetty virhe ei kuulu takuuvastuun piiriin, Tilaaja vastaa tarkastus-, selvitys- ja korjauskustannuksista.

6. Riitojen ratkaiseminen Urakan virhettä ja Takuuehtoja koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti sopimaan neuvottelemalla. Kuluttajan asemassa olevalla Tilaajalla on oikeus saattaa Urakan virhettä ja Takuuehtoja koskeva riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi yleisen tuomioistuimen sijasta.

Yrityksen Seinäjoen Pesuhuoneremontit taloustiedot

12 /2016
Liikevaihto 396 000,00 €
Liiketulos 15 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Seinäjoen Pesuhuoneremontit liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 26186253 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Omien kiinteistöjen kauppa YTJ
Toimialakuvaus Asunto-osakkeiden osto, saneeraus ja myynti. Kaupparekisteri
Kotipaikka KAUHAVA YTJ
Toimitusjohtaja Ylinen Jorma Antero PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Jokirantatie 8 , 62300 HÄRMÄ
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 12.05.2014 YTJ
Kaupparekisteri 12.05.2014 PRH
Ennakkoperintärekisteri 15.07.2017 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 10.12.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 27.04.2014 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2618625-3
  • Jokirantatie, 8 , 62300 Kauhava
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Seinäjoki + 50 km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa