Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
RWA Building Innovations

RWA Building Innovations

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys RWA Building Innovations (2902076-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 10 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.9 tähteä.

Yrityksen kuvaus

We are a start-up company but we have years of experience in construction work in multiple areas.

Our company values:

Safety - At RWA Building Innovations Safety is our number one priority for our staff and for our clients.

Punctuality and Professionalism - We will always be there when needed and we are willing to save our clients money by applying the best practical solutions.

Communication and Collaboration - These are our fundamentals to establish trust and an active participation from our clients. If our customers are not willing to communicate or collaborate our effort is put in danger.

Integrity - We work at high ethical level and above all we are always honest with our clients. We expect the same honesty, trust and respect from our clients.

Quality - At RWA Building Innovation we always strive for the highest quality. We are focused and determined to help everyone despite their financial situation and reach the best quality on the market.

Client Happiness-RWA Building Innovations was founded because we wanted to deliver the best product that was on the market. We highly value our reputation and the end of our endeavors is a happy Client.

Thank you again for your reviews!
If you would like to work with our professionals please contact us via Urakkamaailma.

Yrityksen palvelut

Demolition, renovation, construction, painting, tile work, floor work.

Arvosteluja 10 | Keskiarvo 3.9

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 28.05.2021 09:05
Kaupunki: Espoo 4

Työn jälki erittäin hyvä. Ainoa pieni miinus on kommunikaation ja aikatauluarvioiden suhteen.


| 14.01.2021 23:01
Kaupunki: Sipoo 3

Asiointi yrityksen kanssa toimi sujuvasti (englanniksi), palvelu oli ystävällistä ja urakka valmistui suurin piirtein annetussa aikataulussa. Yritys oli myöskin ainoa joka antoi tarjouksen koko urakasta, eikä vain sen osista. Lopputulos oli kohtalainen. Parketin sävytyksessä oli pientä huolimattomuutta ja joihinkin nurkkiin jäi näkyviä läiskiä. Parketin lakkauksen piti tapahtua mahdollisimman kulutusta kestävällä tuotteella, koska perheessä on lapsia ja koira. Parin viikon käytön jälkeen lattiat olivat kuitenkin jo täynnä pintanaarmuja ja samannäköiset kuin ennen lakkausta. Yritys ilmoitti kyllä voivansa suorittaa lattioiden lakaamisen vielä kerran, mutta tämä ei muuton jälkeen käytännössä enää ollut mahdollista. Portaiden maalauksen jälki oli siisti, mutta noin puolen vuoden jälkeen maalia alkoi irrota kaiteista, eli pohjamaalausta ei ilmeisesti tehty kunnolla. Em. lisäksi remontissa vaihdettiin keittiön ja saunan valaisimet, ja lopputulos oli hyvä.


| 21.12.2020 09:12
Kaupunki: Helsinki 4

Well done


| 21.11.2020 08:11
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Hyvää jälkeä, nopea urakka, kiitos


| 29.07.2019 16:07
Kaupunki: ESPOO 5

Yritys hoiti remontin ajallaan sopimuksen mukaisesti ja jälki oli hyvää. Luotettava ja joustava yritys. Voimme suositella vastaaviin remontteihin.


| 17.06.2019 10:06
Kaupunki: Vantaa, Myyrmäki 5

Makuu- ja olohuoneesta poistettiin vanha tapetti ja seinät maalattiin. Makuuhuoneen lattiaan asennettiin vinyyli. Työ tehtiin nopeammin kuin aluksi arvioitiin. Työn jälki on hyvä ja suunnitellun mukainen. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen.


| 29.05.2019 10:05
Kaupunki: Helsinki 4

RWA Building Innovations aloitti työn ripeästi, työ valmistui sovitussa ajassa, jälki oli siistiä. Lattian hionta ei ollut aivan napakymppi, mutta kelpaa noin vanhaan taloon (rak. v 1922). He siivosivat jälkensä ja palvelu oli moitteetonta. Kommunikointi oli hiukan haastavaa kieliongelmien vuoksi, mutta sekin saatiin sujumaan apuvoimin. Voin suositella !


| 15.05.2019 14:05
Kaupunki: Helsinki 4

Projektin kohteena olivat kerrostaloasunnon olohuoneen katto ja seinät. Seinät tasoitettiin ja sekä seinät että katto maalattiin telalla. Asioiminen RWA Building Innovationsin kanssa oli helppoa ja työn jälki kiitettävää. Aikataulu piti ja kaverit siivosivat jälkensä.


| 17.03.2019 19:03
Kaupunki: Helsinki 4

Remontoitavana oli alkuperäiskuntoinen yksiö Itä-Pasilassa. Puiset väliovet ja keittiön ovet maalattiin. Olohuoneesta poistettiin tapetti ja maalattiin kuten maalattiin myös eteinen ja katot. Myös välitilan laatat maalattiin. Hiukan olin aluksi ennakkoluuloinen, mutta valitsin siitä huolimatta ulkomaalaiset tekijät. Jälki oli hyvää ja jäljet siivottu. Uskallan suositella kyseistä yritystä, ei mitään moitittavaa. Remontti luvattiin tehdä viidessä päivässä ja se ylittyi päivällä, mutta sellaiseen pitää varrautuakkin kun kyseessä on vanhan tapetin poisto. Kaiken kaikkiaan hyvää työtä.


| 10.06.2018 14:06
Kaupunki: Kervava 1

Vanhemmalla miehellä varmasti kokemusta, mutta jätti kouluttamattoman osakkaan tehtäväksi. Katon maalaus onnistui hienosti: sen maalasi palkollinen, joka sitten sai potkut (heidän mielestään liian hidas). Em. työntekijä pakkeloi tarvittavat paikat todella hyvin ja osakas (nuorempi) sitten sai sen tapetoidessaan saumasta koholleen liian liisterin avulla. Nurkan sai vanhempi tapetoida... Sisäoven kääntö onnistui hyvin vaikka se oli hankala tehtävä! Yhteenveto: vanhempi osaa, muttei ehdi. Nuorempi ehtii, muttei osaa.

RWA Building Innovationin puolesta haluaisimme kiittää teitä tarkistuksesta, mutta tietysti haluamme vastata teihin vastaavasti.Valitettavasti tämä arvostelu ei ole yhdenmukainen yrityksen arvojen kanssa ja tarjoamamme työn kanssa. Asiakas ei halunnut viestiä eikä tehdä yhteistyötä henkilöstön kanssa. Me arvostamme täsmällisyyttä ja ennen kaikkea laatua.Asiakas jätti nämä arvot täysin huomiotta ja vastasi viesteihin vasta myöhässä ja mikä tärkeintä, pyysi meitä työskentelemään huonolaatuisten materiaalien kanssa.Haluamme auttaa kaikkia taloudellisia kysymyksiä ja yritämme olla niin joustava ja edullinen kuin asiakas haluaa. Keskinkertaisilla materiaaleilla teimme työn korkeimmalla tasolla, mutta tämän esteen vuoksi työ suoritettiin vastaavasti. Siksi, luottamus tähän asiakkaaseen rikkoi.

RWA Building Innovations


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen RWA Building Innovations liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29020769 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennus Kaupparekisteri
Kotipaikka VANTAA YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 14.03.2018 YTJ
Kaupparekisteri 12.03.2018 Päättynyt 21.01.2021 YTJ
Ennakkoperintärekisteri 26.03.2018 Päättynyt 30.11.2019 YTJ
Työnantajarekisteri 26.03.2018 Päättynyt 31.08.2020 YTJ
ALV-rekisteri 26.03.2018 Päättynyt 12.12.2020 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 10.03.2018 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2902076-9
 • Jönsaksenkuja 3 E 41 , 01600 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

Helsinki +50km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa