Urakkamaailma logo Jätä ilmoitus
Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Remppa.com

Remppa.com

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • yhteistyö on toistaiseksi päättynyt.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Remppa.com (3177718-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2021, ja sillä on 12 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.3 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Toteutamme täyden palvelun remontit toiveitasi kuunnellen sekä laadukkaasti. Saat juuri sellaisen kokonaisuuden, mistä olet aiemmin vain haaveillut.

Annamme työllemme 5 vuoden takuun. Teemme kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja maalaustyöt pääkaupunkiseudulla. Meidän kauttamme onnistuu työt hyllyn kiinnittämisestä aina talon rakentamiseen.

Yrityksen palvelut

Teemme kylpyhuoneremontit, keittöremontit, kattoremontit, sähkötyöt, maalaustyöt ja kaikki muutkin remontit.

Arvosteluja 12 | Keskiarvo 3.3

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 21.01.2022 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Työn jälki erinomaista, aikataulu piti ja asiakaspalvelu hyvää. Suosittelen lämpimästi kyseistä yritystä!


| 20.01.2022 21:01
Kaupunki: Helsinki 4

Kokonaisuudessaan remontti meni hyvin, vaikka alun jälkeen ei kukaan tuntunut koordinoivan sitä. Valmistumispäivä viivästyi kaksi viikkoa, mutta siihen varmasti oli syynsä, remppamiehet tekivät ahkerasti töitä ja jälki oli todella hyvää, kiitos. Näin jälkikäteen ajatellen olisi ollut viisasta sopia sähkö- ja putkityöt urakkahintaan ja että työt olisi sovittu ja aikataulutettu etukäteen (viikon turha odottelu) ja että sama kaveri hoitaa hommat alusta loppuun. Kolme käyntikertaa, kolme eri putkimiestä ja heti ensimmäisen laskun valmistelevien putkitöiden tunnit olivat yli kaksinkertaiset toteutuneeseen ja selitys ontui pahasti. Lopputyöt teki taas eri kaveri ja edelliseen verrattuna laskutetut tunteja oli enemmän, vaikka aikaa meni vähemmän. Loput hoidimme itse. Sähköhommat menivät loppupelissä hienosti vaikka sähkömies joutui koordinaation puutteen vuoksi käymään kahdesti; tekemässä työ- ja hankintasuunnitelman meidän amatöörien kanssa ja sitten vielä työt. Hinta-arvio sähkö- ja putkitöille oli ”ilman suurempia muutostöitä 1500-2000e”. Mitään suuria muutostöitä ei ollut ja laskut olivat yhteensä noin 3800 euroa. Arvio oli siis todella pahasti pielessä! Loppusiivousta emme enää jääneet odottamaan vaan siivosimme itse. Työn jälki oli hienoa, siitä tähdet.


| 25.11.2021 08:11
Kaupunki: Espoo 5

Remontoimme kylpyhuoneen, joka viimeksi remontoitu noin 20v sitten. Kylpyhuoneen koko noin 3,5 neliötä. Aika-arvio ja urakkahinta-arvio piti loppuun asti. Työn laatu erinomaista. Iso plussa whatsapp-ryhmästä, jonka ansiosta pysyttiin kartalla remontin vaiheista ja mahdollisista yllätyksistä mitä kylpyhuoneemme tarjosi. Yhteydenpito ja kommunikaatio toimivat erinomaisesti.


| 12.11.2021 11:11
Kaupunki: Helsinki 1

Vaikka itse työ oli ihan asiallisesti tehty, ei samaa voi sanoa työn lopullisesta hinnasta. Tarjouksentekovaiheessa ei tehty arviota materiaalikustannuksista, mihin sitten menikin lopulta n. 500e. Kiva ylläri näin joulun alla... Putkitöihin piti mennä alle 300e, mutta eipä sekään pitänyt paikkaansa, vaan yli meni. Laskuun myös ilmaantui yllätyksekseni materiaalienhakumaksua n. 80e. Kun valitin näistä, ei missään kohtaa tultu vastaan hinnassa.


| 01.11.2021 12:11
Kaupunki: Espoo 5

Remppacom pyysi erikseen työstä arvostelua kun olivat saaneet muutaman huonon arvostelun osaamattoman työnjohtajan vuoksi. Tämähän toki sopi kun meillä remontti sujui todella mallikkaasti. Tarjouspyynnön jätimme perjantaina ja jo maanantaina työt aloitettiin. Remppacomin perustaman whatsapp ryhmän avulla pysyimme hyvin kärryillä remontin vaiheista ja aikataulusta. Jälki oli erinomaista (erityiskiitos tästä vielä laatoittajalle)!


| 11.09.2021 13:09
Kaupunki: Espoo 1

Paljon tyhjiä lupauksia. Ei mitään projektijohtamistaitoja eikä asiakaspalveluosaamista. Kph remontti ei alkanut sovittuna ajankohtana vaan usea päivä myöhemmin. Purku sujui suunnitellusti, mutta en ymmärrä lainkaan miksi saunan ja kph:n ovia ei poistettu ja laitettu sivuun. Nyt ovissa ja karmeissa pieniä jälkiä siellä täällä. Olohuoneen parketti suojattiin pelkällä aaltopahvilla! Sisäkatot purettiin ja uusi paneeli asennettiin ripeästi, mutta kattolistoja ei saatu paikalle. Lopulta jouduin itse olemaan kph aliurakoijan kanssa tekemässä kattolistoja. Kph aliurakoitsijat hoitivat kyllä hienosti homman ja todella siistiä jälkeä tuli niin kph että kattolistat. Jatkossa aion olla suoraan heidän kanssa tekemisissä. Tämä remppa.com sen sijaan oli täysi pettymys. Muutama viikko urakan alkamisesta aloin itse käymään joka päivä valvomassa, että hommat sujuu ja jouduin itse olemaan projektijohtaja, kun tämä pääurakoitsija ei siihen kyennyt. Laskuillakin virheitä ja yrittivät rahastaa mm. ylimääräisistä osista. Mihin tätä urakoitsijaa tarvitaan jos he vain osaavat myydä ja toimia läpilaskuttajana? Lisäksi mm. valot ja vesipisteeseen liittyvät muutokset eivät toteutueen ensimmäisellä kerralla oikein ja näitä piti tulla uudelleen korjaamaan. Ts projekti ei ollut firman hoidossa.


| 29.08.2021 14:08
Kaupunki: Helsinki 2

Kommunikaatio firman kanssa ei toiminut, firma antoi remontoijalle vääriä ohjeita esim. aikataulun ja laattojen sijainnin suhteen, ja kaikkia todistuksia piti pyytää useamman kerran. Vastuuhenkilö jäi lomalle kesken remonttimme ilmoittamatta meille asiasta ja jättämättä mitään korvaavaa yhteystietoa. Puutteelliset suojaukset remontin aikana ja sovittua loppusiivousta ei koskaan suoritettu. Piti olla avaimet käteen -remontti, mutta firman mokien takia jouduimme lopulta käymään paikalla päivittäin. Varsinaiset työmiehet hoitivat asiansa hyvin ja kommunikaatio heidän kanssaan toimi, lopputulos hyvä ja sen ansiosta edes kaksi tähteä.


| 13.08.2021 12:08
Kaupunki: Helsinki 1

Tarjouspyyntö saatiin sovittua ja vahvistettua hyvin, mutta sen jälkeen alkoivat ongelmat. Työmiehet tulivat miten sattui. Päiviä tai kellonaikoja ei ilmoitettu meille etukäteen. Välillä remontti seisoi viikon eikä kukaan vastannut yhteydenottoihin. Mitään lisätyötä ei kerrottu tai hyväksytetty etukäteen. Tarjouksessa sovituista töistä tuli epäselvyyksiä laskutusvaiheessa. Remonttifirma veti painavia seinä- ja lattialevyjä lattiaa pitkin, mikä aiheutti jälkiä puulattiaan ja puuportaisiin. Remontoitavan tilan ulkopuoliseen seinään aiheutui huolimattomuuden vuoksi vahinkoa eikä remonttifirma ole korjannut jälkiä lukuisista pyynnöistä huolimatta. Roskat kerättiin ulos puutalon seinään nojaamaan, mikä rikkoi puutalon maalipinnan. Tiloja ei suojattu asiantuntevasti, jonka johdosta mm. vedeneristettä on nyt kylpyhuoneen ulkopuolisen tilan katossa. Laskutukseen liittyen paljon epäselvyyksiä ja urakkasopimuksen vastaista laskutusta. Perusteluina urakkasopimuksen noudattamatta jättämiselle "tämä on alan käytäntö". Emme suosittele yrityksen käyttöä.


| 11.08.2021 12:08
Kaupunki: Helsinki 1

Luulin tehneeni sopimuksen REnovation MOnsters firman kanssa, joiden sähköposti oli @remppa.com. Remontin alkamisen jälkeen sain selville, että Renovation Monsters oli mennyt konkurssiin ja olin sopimussuhteessa RemppaCom-nimisen firman kanssa. Asiasta ei informoitu minua mitenkään! Jos asia olisi minulle tiedotettu, en olisi remppacomia valinnut, koska suosituksiin pohjautuva valinta perustui REnovation MOnstersin suosituksiin. Yrityksen toimien tuloksena asunnossa vesivahinko ja yli kahden viikon kuivatus. Vesivahinko ulottui myös naapurin puolelle. Remontin kesto arvioidun 3-4 vkon sijaan yli 2 kk. Ed. mainitut olivat pienin ongelma kyseisen yrityksen kanssa. Laskutus ihmeellinen: urakkasopimuksen laskuun oli tungettu lisälaskuna muutamakin tonni!! Laskuerittelyssä mm. puolenkymmentä maalipensseliä. Kohteessa ei tehty maalausta ainoastaan vesieriste levitettiin. Urakkasopimuksessa sanottiin selkeästi kaiken työn sisältyvän vesieristeeseen asti. Ulko-ovelle johtava käytävä täynnä laastiläikkiä, pölyä joka rakosessa. Remppacomista kerrottiin, ettei tarvitse suojata, koska työ tehdään alipaineistetussa tilassa. Onneksi kuitenkin suojasin pintoja, muuten kaikki huonekalut olisivat menneet vaihtoon. Mistään muutoksista ei ollut puhetta eikä siten minun hyväksyntää. Jne. jne.


| 06.06.2021 23:06
Kaupunki: Sipoo 5

Erityisen taitavaa jälkeä laatoittajalta. Arvostus suuri, että työn jälki oli kuin itselle tehtyä ja Remppacomin osaajan kautta paljastui korjattava asia, joka sekin oli onni onnettomuudessa. Mahdolliset kysymykset urakan aikana sujui hyvin ja ratkaisukeskeisesti. Ehdottomasti suositus Remppacomille. Kiitos M&J!


| 28.05.2021 17:05
Kaupunki: Espoo 5

Työn jälki kaikin puolin laadukasta.


| 25.05.2021 11:05
Kaupunki: Helsinki 5

Työt tehtiin sovitusti ja aikataulussa sekä kustannusarviossa pysyttiin mainiosti. Pieni jälkikorjaus onnistui nopeasti ja siitä ei sen enempää tarvinnut keskustella. Mallisuoritus kaikenkaikkiaan, suosittelen!


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Luotamme laadukkaaseen osaamiseemme. Siksi annamme työllemme viiden vuoden takuun.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Materiaalin valmistajan mukaan.

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellämme on laajat rakennustöihin vaadittavat ja voimassaolevat vakuutukset.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Remppa.com liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 31777189 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja Kolis Toni Juhani PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Itälahdenkatu 22 B , 00210 HELSINKI
Käyntiosoite Itälahdenkatu 22 B , 00210 HELSINKI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 29.12.2020 YTJ
Kaupparekisteri 29.12.2020 PRH
Ennakkoperintärekisteri 16.12.2020 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.03.2022 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.01.2021 YTJ
ALV-rekisteri 16.12.2020 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 16.12.2020 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 3177718-9
 • Itälahdenkatu 22 B , 00210 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2021

Toimialue

Uusimaa

Sertifikaatit

 • VTT-henkilösertifikaatti
 • työturvallisuuskortti
 • tulityökortti
 • valttikortti

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä