Tikitek
Ei aktiivinen
PREMIUM

Tikitek

Projektit

Yritys Tikitek (2387378-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2015, ja sillä on 61 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Yksityinen elinkeinonharjoittaja vuoden 2011 alusta lähtien.

Palvelut

Asuintilojen- ja muiden rakennusten remontoiminen/ rakentaminen.
- purkutyöt
- maalaustyöt
- lattian asennukset
- kalusteiden asennukset
- siivoukset
- tavaran kuljetus

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Laadukas työnjälki
Toteutui sovitussa aikataulussa
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(53)
4 tähteä
(7)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
24kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Materiaalien valmistajien antamat takuuajat.

Yrityksen vakuutukset:
Yritykseni on mukana Luotettava Kumppani -palvelussa.
Tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yritykselläni on lakisääteiset vakuutukset.

YRITYSVAKUUTUS
- Toiminnan turvat
- Vastuuturva
- Oikeusturva
- Vakuutettu toiminta

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.01.2011 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2387378-7
 • ,
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Laadukas työnjälki
Toteutui sovitussa aikataulussa
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(53)
4 tähteä
(7)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Helsinki

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki

Lattia ja pintaremontti | 16.06.2023 17:06

Tikitek hoiti hommat sovitusti ja ajallaan. Suosittelen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tikitek hoiti hommat sovitusti ja ajallaan. Suosittelen.

Espoo

Asiantunteva
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Vaatehuoneen muuttaminen työtilaksi | 02.05.2023 13:05

Hinta ei halvimmasta päästä, mutta kiinteähintainen sopimus vältti turhat yllätyskulut. Työn jälki erinomaista, mutta työn pienuudesta huolimatta kahden viikon hommaan saatiin käytettyä lähes neljä viikkoa, eli ei mitään ihan hirveän pitkiä työpäiviä tehty. Reilun 30 neliön vinyylin asennukseenkin saatiin käytettyä viikko. Tarjouspyyntöön liittyen kirjallisesti kysytyistä ja vastatuista asioista huolimatta jotain jätettiin kuitenkin urakan ulkopuolelle, vaikka se oli yksi peruste millä urakoitsija valittiin. Urakan jälkeen pari asiaa piti korjata, mutta ne tehtiin tehokkaasti yhdessä päivässä parin tunnin aikana.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 3 Hinta ei halvimmasta päästä, mutta kiinteähintainen sopimus vältti turhat yllätyskulut. Työn jälki erinomaista, mutta työn pienuudesta huolimatta kahden viikon hommaan saatiin käytettyä lähes neljä viikkoa, eli ei mitään ihan hirveän pitkiä työpäiviä tehty. Reilun 30 neliön vinyylin asennukseenkin saatiin käytettyä viikko. Tarjouspyyntöön liittyen kirjallisesti kysytyistä ja vastatuista asioista huolimatta jotain jätettiin kuitenkin urakan ulkopuolelle, vaikka se oli yksi peruste millä urakoitsija valittiin. Urakan jälkeen pari asiaa piti korjata, mutta ne tehtiin tehokkaasti yhdessä päivässä parin tunnin aikana.

Helsinki

Huoneiden yhdistäminen | 11.03.2023 11:03

Lopputulos oli sovitunlainen ja työn laatu oli hyvä. Työnjohtaja osasi neuvoa materiaalien valinnoissa ja neuvokkuutta vaativien ratkaisujen kanssa. Aikataulu hieman venyi sovitusta. Koska työstä ei ollut arkkitehdin laatimia suunnitelmia, niin aivan ilman väärinkäsityksiä ei selvitty, joten haluttuun lopputulokseen pääseminen edellytti tilaajaltakin aktiivista valvontaa. Kertyvistä kilometrikorvauksista olisi kannattanut pyytää arvio ennen sopimusta. Tarvittavat sähkötöiden aliurakoinnit järjestyi hyvin. Kaiken kaikkiaan yhteydenpito oli sujuvaa. Teettäisin kyllä seuraavan remonttini Tikitekillä.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Lopputulos oli sovitunlainen ja työn laatu oli hyvä. Työnjohtaja osasi neuvoa materiaalien valinnoissa ja neuvokkuutta vaativien ratkaisujen kanssa. Aikataulu hieman venyi sovitusta. Koska työstä ei ollut arkkitehdin laatimia suunnitelmia, niin aivan ilman väärinkäsityksiä ei selvitty, joten haluttuun lopputulokseen pääseminen edellytti tilaajaltakin aktiivista valvontaa. Kertyvistä kilometrikorvauksista olisi kannattanut pyytää arvio ennen sopimusta. Tarvittavat sähkötöiden aliurakoinnit järjestyi hyvin. Kaiken kaikkiaan yhteydenpito oli sujuvaa. Teettäisin kyllä seuraavan remonttini Tikitekillä.

Helsinki

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Väliseinän rakentaminen | 20.02.2023 09:02

Kaikki meni kuten sovittu, hyvää kommunikointia projektin aikana. Suosittelen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Kaikki meni kuten sovittu, hyvää kommunikointia projektin aikana. Suosittelen.

Espoo

Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Kaksion seinien ja kattojen tasoitus- ja maalaus | 11.12.2022 17:12

Hyvin ammattimainen ote heti tarjousvaiheesta lähtien. Työ toteutui sovitusti ja aikataulussa. Erittäin tyytyväinen työn laatuun. Piti kiitettävästi yhteyttä työn etenemisestä. Voin lämpimästi suositella.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Hyvin ammattimainen ote heti tarjousvaiheesta lähtien. Työ toteutui sovitusti ja aikataulussa. Erittäin tyytyväinen työn laatuun. Piti kiitettävästi yhteyttä työn etenemisestä. Voin lämpimästi suositella.

Helsinki

Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki
Erinomainen viestintä

Lisähuoneen rakentaminen | 07.12.2022 21:12

Tikitek hoiti työn tehokkaasti ja hyvällä laadulla. Kaikkiin tarpeisiin löytyi toimiva ratkaisu. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tikitek hoiti työn tehokkaasti ja hyvällä laadulla. Kaikkiin tarpeisiin löytyi toimiva ratkaisu. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Helsinki

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät

Katon ja seinäpintojen maalaus | 16.11.2022 22:11

6/5 kaikki meni niin kuin oli sovittu ja paremminkin. Suosittelut!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 6/5 kaikki meni niin kuin oli sovittu ja paremminkin. Suosittelut!

Helsinki

Parketin poisto ja asentaminen | 12.10.2022 08:10

Erittäin hyvä, ripeä ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen. Aikataulu venyi urakoitsijasta riippumattomista syistä, toimi joustavasti ja piti tarvittaessa heti yhteyttä. Suosittelen lämpimästi.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Erittäin hyvä, ripeä ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen. Aikataulu venyi urakoitsijasta riippumattomista syistä, toimi joustavasti ja piti tarvittaessa heti yhteyttä. Suosittelen lämpimästi.

Helsinki

Kaksion seinien ja kattojen maalaus | 31.08.2022 10:08

Tiktekin kanssa yhteistyö ja kommunikointi sujui hyvin. Urakka suunniteltiin yhdessä huolella asunnon haasteista johtuen. Toteutus tapahtui aikataulussa ja työn jälki oli erittäin hyvä. Vastuullinen yrittäjä.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tiktekin kanssa yhteistyö ja kommunikointi sujui hyvin. Urakka suunniteltiin yhdessä huolella asunnon haasteista johtuen. Toteutus tapahtui aikataulussa ja työn jälki oli erittäin hyvä. Vastuullinen yrittäjä.

helsinki

pikkuinen yksö | 26.08.2022 15:08

Tuomas teki arvion, hoiti työn, mikä vastasi arviointia. Ei mitään moitittavaa, päinvastoin. kaikki meni,kuten soittiin. Luotettava ja osaava mies. suosittelen

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tuomas teki arvion, hoiti työn, mikä vastasi arviointia. Ei mitään moitittavaa, päinvastoin. kaikki meni,kuten soittiin. Luotettava ja osaava mies. suosittelen

Helsinki

Kerrostaloasuntojen sisäkattojen maalaus | 22.08.2022 16:08

Tilattiin Tikitekiltä sisäkattojen maalaus kahteen kerrostalouasuntoon. Katoissa aiempi maali lohkeili ja oli maalattu vääränlaisilla maaleillakin. Työ sujui niin kuin pitikin, olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja Tuomaksen kanssa kaikki kommunikaatio sujui hyvin. Tilaisin uudestaan. Kiitos!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tilattiin Tikitekiltä sisäkattojen maalaus kahteen kerrostalouasuntoon. Katoissa aiempi maali lohkeili ja oli maalattu vääränlaisilla maaleillakin. Työ sujui niin kuin pitikin, olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja Tuomaksen kanssa kaikki kommunikaatio sujui hyvin. Tilaisin uudestaan. Kiitos!

Helsinki

Terassin käsittely | 26.07.2022 11:07

Työ oli sovitun mukainen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Työ oli sovitun mukainen.

Espoo

Kahden makuuhuoneen yhdistäminen ja pintojen remontointi | 23.03.2021 10:03

Aikataulut piti ja joustoa löytyi.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Aikataulut piti ja joustoa löytyi.

Espoo

Kevyen väliseinän siirto, tasoitus, maalaus | 03.02.2021 09:02

Työ sujui kokonaisuutena erittäin hyvin. Erityisesti kiitos joustavuudesta ja hyvästä tiedotuksesta siitä, miten työ etenee ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Todella luotettava ammattilainen ja suosittelen lämpimästi vastaaviin remontteihin.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Työ sujui kokonaisuutena erittäin hyvin. Erityisesti kiitos joustavuudesta ja hyvästä tiedotuksesta siitä, miten työ etenee ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Todella luotettava ammattilainen ja suosittelen lämpimästi vastaaviin remontteihin.

Kauniainen

4h +k asunnon tuunaus | 10.12.2020 22:12

Todella hyvä työnlaatu, viestintä ja joustavuus koko rempan ajan. Tikkanen teki työtä ajatuksella, kuin olisi omaansa tehnyt. Ja siisteystaso remontin jälkeen oli paras mitä olen nähnyt. Aion käyttää jatkossakin... KIITOS!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Todella hyvä työnlaatu, viestintä ja joustavuus koko rempan ajan. Tikkanen teki työtä ajatuksella, kuin olisi omaansa tehnyt. Ja siisteystaso remontin jälkeen oli paras mitä olen nähnyt. Aion käyttää jatkossakin... KIITOS!

Espoo

Väliseinän purkaminen ja sisäkaton maalaus | 10.12.2020 01:12

Aivan huippu tyyppi, niin ja remontti sujui juuri niin kuin oli sovittu ja ajallaan. Hinta oli kohillaan eli ei ylihinnoteltu, suosittelen lämpimästi.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Aivan huippu tyyppi, niin ja remontti sujui juuri niin kuin oli sovittu ja ajallaan. Hinta oli kohillaan eli ei ylihinnoteltu, suosittelen lämpimästi.

Espoo

Maalaustyötä ja lattialistojen asennusta | 09.12.2020 09:12

Erittäin siistiä työtä. Suosittelen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Erittäin siistiä työtä. Suosittelen.

Espoo

Kodinhoitohuoneen purku ja laatoitus | 02.12.2020 09:12

Urakka hoidettiin sovitusti, ammattitaidolla ja ajallaan. Voin suositella!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Urakka hoidettiin sovitusti, ammattitaidolla ja ajallaan. Voin suositella!

Espoo

Makuuhuoneen parketin purku & uuden asentaminen & kiinteän kaapin purkaminen | 02.12.2020 09:12

Remontin jälki oli hyvää ja kommunikointi sujuvaa. Paikat olivat aina siistinä päivän päätteeksi. Voin suositella vastaaviin remontteihin.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Remontin jälki oli hyvää ja kommunikointi sujuvaa. Paikat olivat aina siistinä päivän päätteeksi. Voin suositella vastaaviin remontteihin.

Helsinki

Pienen kolmion pintaremontti ja väliseinämuutos | 22.11.2020 18:11

Remontti sujui hyvin ja osaavalla otteella!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Remontti sujui hyvin ja osaavalla otteella!

Espoo

Sisäseinien ja katon maalaustyöt | 07.08.2020 20:08

Urakka sujui moitteettomasti ja työn laatu oli hyvä. Lisätöistä sopiminen sujui mallikkaasti ja niistä huolimatta yhteisesti sovitussa aikataulussa pysyttiin. Kommunoinki oli nopeaa ja tehokasta. Suositukset urakoitsijalle!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Urakka sujui moitteettomasti ja työn laatu oli hyvä. Lisätöistä sopiminen sujui mallikkaasti ja niistä huolimatta yhteisesti sovitussa aikataulussa pysyttiin. Kommunoinki oli nopeaa ja tehokasta. Suositukset urakoitsijalle!

Helsinki

Lattiamateriaalien poisto, vinyylikorkin asennus ja listoitus | 05.08.2020 20:08

Remontti sujui loistavasti ja lopputulos on siisti. Aikataulu piti ja kommunikointi sujui mallikkaasti. Suosittelen!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Remontti sujui loistavasti ja lopputulos on siisti. Aikataulu piti ja kommunikointi sujui mallikkaasti. Suosittelen!

Helsinki

Huoneen sisäseinien ja katon maalaus | 04.03.2020 21:03

Hyvää työtä ja kaikki hoitui kuten oli sovittu. Voin suositella.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Hyvää työtä ja kaikki hoitui kuten oli sovittu. Voin suositella.

Espoo

Kaksion seinien ja katon maalaus | 27.12.2019 18:12

Erittäin hyvä lopputulos. Vastasi aina nopeasti sähköposteihin ja piti muutenkin minut ajantasalla aikatauluista yms.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Erittäin hyvä lopputulos. Vastasi aina nopeasti sähköposteihin ja piti muutenkin minut ajantasalla aikatauluista yms.

Listojen ja parketin asennus | 13.11.2019 09:11

Hyvin meni kaikki, rento tyyppi ja hyvä kommunikaatio!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Hyvin meni kaikki, rento tyyppi ja hyvä kommunikaatio!

Helsinki

Asunnon seinien maalaus | 30.10.2019 08:10

Erinomainen työn jälki sekä sujuvaa, täsmällistä ja asiallista toimintaa kaiken kaikkiaan! Suositteluni.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Erinomainen työn jälki sekä sujuvaa, täsmällistä ja asiallista toimintaa kaiken kaikkiaan! Suositteluni.

helsinki

kerrostalohuoneiston laminaatin asennus ja seinien ja katon maalaus | 18.07.2019 08:07

Urakka valmistui sovitussa ajassa ja pysyi täysin sopimusarviohinnassa. Työn jälki oli hyvä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Suosittelen

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Urakka valmistui sovitussa ajassa ja pysyi täysin sopimusarviohinnassa. Työn jälki oli hyvä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Suosittelen

Helsinki

Kerrostaloasunnon lattiaremppa | 06.07.2019 20:07

Laitettiin laminaatit muovimaton päälle kerrostaloasunnossa, jossa asuttiin remontin aikana. Ensin makuuhuoneisiin, sitten keittiöön, ruokailutila-olohuoneeseen ja asunnossa oleviin käytäviin. Tuomas kävi paikan päällä ennen tarjouksen vahvistamista ja antoi kullanarvoisia vinkkejä siihen, miten remontti kannattaa organisoida. Kaikki tapahtui kahden viikon sisällä eli meillä oli työviikkojen aikana riittävästi aikaa kalustaa valmiit huoneet ja tyhjentää seuraavat. Itse olisimme vetäneet aikataulun liian kireälle.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Laitettiin laminaatit muovimaton päälle kerrostaloasunnossa, jossa asuttiin remontin aikana. Ensin makuuhuoneisiin, sitten keittiöön, ruokailutila-olohuoneeseen ja asunnossa oleviin käytäviin. Tuomas kävi paikan päällä ennen tarjouksen vahvistamista ja antoi kullanarvoisia vinkkejä siihen, miten remontti kannattaa organisoida. Kaikki tapahtui kahden viikon sisällä eli meillä oli työviikkojen aikana riittävästi aikaa kalustaa valmiit huoneet ja tyhjentää seuraavat. Itse olisimme vetäneet aikataulun liian kireälle.

Helsinki

Seinien ja kattojen maalaus | 03.06.2019 14:06

Tuomaksen kanssa oli helppoa ja miellyttävää asioida. Hommat hoidettiin sovitusti ja jälki oli hyvää.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tuomaksen kanssa oli helppoa ja miellyttävää asioida. Hommat hoidettiin sovitusti ja jälki oli hyvää.

Helsinki

Rivitalon makuuhuoneisiin laminaatin ja jalkalistojen asennus | 02.05.2019 09:05

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Työnjälki on erinomaista ja suunniteltu aikataulu piti paikkaansa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Työnjälki on erinomaista ja suunniteltu aikataulu piti paikkaansa.

Espoo

Kerrostaloasunnon pientyöt | 17.04.2019 13:04

Urakka tehtiin aikataulussa ja sen aikana selvinneet pientyöt tehtiin joustavasti urakan ohessa. Jälki hyvää ja Tuomaksen kanssa on helppo käydä asioita läpi ja kysymyksiin vastattiin todella nopeasti. Tulen myös jatkossa käyttämään Tikitekiä korjaus- ja maalaustarpeissa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Urakka tehtiin aikataulussa ja sen aikana selvinneet pientyöt tehtiin joustavasti urakan ohessa. Jälki hyvää ja Tuomaksen kanssa on helppo käydä asioita läpi ja kysymyksiin vastattiin todella nopeasti. Tulen myös jatkossa käyttämään Tikitekiä korjaus- ja maalaustarpeissa.

Espoo

Parketin ja jalkalistojen purku ja asennus | 04.04.2019 22:04

Erittäin miellyttävä ja selkeä asioida Tuomaksen kanssa.Hänet oli helppo tavoittaa, oli joustava ja teki ratkaisuehdotuksia vanhan lattian purkuun liittyneissä yllättävissä käänteissä. Ensiluokkainen ja viimeistelty työnjälki. Vahva suositus.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Erittäin miellyttävä ja selkeä asioida Tuomaksen kanssa.Hänet oli helppo tavoittaa, oli joustava ja teki ratkaisuehdotuksia vanhan lattian purkuun liittyneissä yllättävissä käänteissä. Ensiluokkainen ja viimeistelty työnjälki. Vahva suositus.

Espoo

Rivitaloasunnon parketin vaihto 50 m2 | 27.03.2019 08:03

Rivitaloasuntomme vanha parketti poistettiin ja tilalle asennettiin uusi. Saimme Tuomakselta hyvää apua remontin suunnitteluun etukäteen. Hän suoritti työn ammattitaitoisesti ja luotettavasti sovitussa ajassa ja sovitulla tavalla. Jälki on erinomaista.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Rivitaloasuntomme vanha parketti poistettiin ja tilalle asennettiin uusi. Saimme Tuomakselta hyvää apua remontin suunnitteluun etukäteen. Hän suoritti työn ammattitaitoisesti ja luotettavasti sovitussa ajassa ja sovitulla tavalla. Jälki on erinomaista.

Helsinki

Kodin maalaustyöt 65m2 | 04.03.2019 15:03

Todella hyvin hoidettu projekti. Ammattitaitoiset ja ystävälliset tekijät, joiden kanssa oli mukava tehdä töitä. Työn jälki jopa parempi, kun odotin. Viimeistely oli hienosti hoidettu.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Todella hyvin hoidettu projekti. Ammattitaitoiset ja ystävälliset tekijät, joiden kanssa oli mukava tehdä töitä. Työn jälki jopa parempi, kun odotin. Viimeistely oli hienosti hoidettu.

Vantaa

Olohuoneen seinien tasoitus ja maalaus | 29.01.2019 21:01

Loistavasti toteutettu urakka alusta asti! Saimme nopeasti hyvän tarjouksen, jossa oli selkeästi eroteltu kaikki työn vaiheet. Yhteydenpito oli asiantuntevaa sekä ystävällistä, ja meitä pidettiin hyvin ajan tasalla remontin eri vaiheista. Myös työn jälki oli ensiluokkaista: rumat teipinjäljet katosivat seinistä ja nyt tilalla on kaunis ja tasainen seinäpinta. Urakoitsijan asiallisesta ja ammattimaisesta ehdotuksesta myös katto maalattiin, ja se viimeisteli siistin lopputuloksen. Asunto on nyt todella hyväkuntoisen näköinen. Suosittelemme lämpimästi Tikitekiä urakoitsijaksi.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Loistavasti toteutettu urakka alusta asti! Saimme nopeasti hyvän tarjouksen, jossa oli selkeästi eroteltu kaikki työn vaiheet. Yhteydenpito oli asiantuntevaa sekä ystävällistä, ja meitä pidettiin hyvin ajan tasalla remontin eri vaiheista. Myös työn jälki oli ensiluokkaista: rumat teipinjäljet katosivat seinistä ja nyt tilalla on kaunis ja tasainen seinäpinta. Urakoitsijan asiallisesta ja ammattimaisesta ehdotuksesta myös katto maalattiin, ja se viimeisteli siistin lopputuloksen. Asunto on nyt todella hyväkuntoisen näköinen. Suosittelemme lämpimästi Tikitekiä urakoitsijaksi.

Vantaa

Kerrostaloasunnon tapettien poisto, seinien tasoitus ja maalaus | 24.01.2019 08:01

Kaikki sujui Tuomaksen kanssa mutkattomasti. Hän kävi vielä katsastamassa kohteen ennen lopullista tarjousta ja antoi hyviä vinkkejä remontin toteuttamiseen, mitä ei itselle ollut välttämättä tullut mieleen. Työt hoituivat tehokkaasti, vaivattomasti ja valmista tuli etuajassa. Paikat jätettiin siistiksi ja laskutus oli selkeää.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Kaikki sujui Tuomaksen kanssa mutkattomasti. Hän kävi vielä katsastamassa kohteen ennen lopullista tarjousta ja antoi hyviä vinkkejä remontin toteuttamiseen, mitä ei itselle ollut välttämättä tullut mieleen. Työt hoituivat tehokkaasti, vaivattomasti ja valmista tuli etuajassa. Paikat jätettiin siistiksi ja laskutus oli selkeää.

Helsinki-vantaa

Parketin uusiminen | 19.12.2018 14:12

Todella hyvää työtä. Kaikki sujui suunnitelman mukaan. Käännymme Tikitekin puoleen, kun tulee taas remontin tarvetta.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Todella hyvää työtä. Kaikki sujui suunnitelman mukaan. Käännymme Tikitekin puoleen, kun tulee taas remontin tarvetta.

Helsinki

Olohuoneen ja eteisen lattiat sekä väliseinä | 30.11.2018 14:11

Työn jälki, aikataulutus ja asiakaspalvelu toimi erittäin hyvin! Olimme tyytyväisiä.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Työn jälki, aikataulutus ja asiakaspalvelu toimi erittäin hyvin! Olimme tyytyväisiä.

Helsinki

Kerrostaloasunnon laminaatin asennus, maalaus ja väliseinän asennus | 19.11.2018 22:11

Hyvää on helppo kehua. Tuomas hoiti remonttimme läpi aikataulussa, osaavasti ja työn jälki oli erittäin hyvää. Laskutus oli läpinäkyvää ja reilua, ja Tuomaksen kanssa oli helppo sopia remontteihin kuuluvista yllätyksistä. Saimme sellaisen lopputuloksen, jota olimme toivoneetkin, ellei jopa paremman. Vilpittömät suosituksemme.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Hyvää on helppo kehua. Tuomas hoiti remonttimme läpi aikataulussa, osaavasti ja työn jälki oli erittäin hyvää. Laskutus oli läpinäkyvää ja reilua, ja Tuomaksen kanssa oli helppo sopia remontteihin kuuluvista yllätyksistä. Saimme sellaisen lopputuloksen, jota olimme toivoneetkin, ellei jopa paremman. Vilpittömät suosituksemme.

Helsinki

Olohuoneen, eteisen ja makuuhuoneen seinien tasaus, katon maalaus ja laminaatin asennus | 01.11.2018 23:11

Työnä 1950-luvun kerrostalokaksion pintojen saneeraus, työ oli kaksivaiheinen. Tarjous ei ollut halvin, mutta tämä oli selkein ja urakoitsija tarjoutui tekemään kohteessa tarkastuksen, jonka perusteella työnkuvausta vielä hieman muutettiin. Materiaalien valinnassa, visuaalisessa toteutuksessa ja ratkaisuissa urakoitsijalta sai myös hyviä ehdotuksia ja vinkkejä päätöksenteossa. Työn kesto toisessa vaiheessa venyi yli odotetun, mutta tämä seikka ei lopulta haitannut koska lopputulos oli oikein laadukas. Ensikertalaiselle asuntoremontoijalle tärkeää oli urakoitsijan luotettavuus, että myös ne seikat joista ei erikseen keksi sopia hoituvat ongelmitta, ja nämä asiat kyseinen urakoitsija hoiti mallikkaasti.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Työnä 1950-luvun kerrostalokaksion pintojen saneeraus, työ oli kaksivaiheinen. Tarjous ei ollut halvin, mutta tämä oli selkein ja urakoitsija tarjoutui tekemään kohteessa tarkastuksen, jonka perusteella työnkuvausta vielä hieman muutettiin. Materiaalien valinnassa, visuaalisessa toteutuksessa ja ratkaisuissa urakoitsijalta sai myös hyviä ehdotuksia ja vinkkejä päätöksenteossa. Työn kesto toisessa vaiheessa venyi yli odotetun, mutta tämä seikka ei lopulta haitannut koska lopputulos oli oikein laadukas. Ensikertalaiselle asuntoremontoijalle tärkeää oli urakoitsijan luotettavuus, että myös ne seikat joista ei erikseen keksi sopia hoituvat ongelmitta, ja nämä asiat kyseinen urakoitsija hoiti mallikkaasti.

parketin vaihto | 30.09.2018 09:09

Työ sujui mutkitta

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Työ sujui mutkitta

Helsinki

Makuuhuoneen parketin asennus | 25.09.2018 21:09

Kaikki meni juuri niin kuin sovittiin. Työn jälki on hyvää ja paikat jäivät siistiksi. Lämmin suositus!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Kaikki meni juuri niin kuin sovittiin. Työn jälki on hyvää ja paikat jäivät siistiksi. Lämmin suositus!

Helsinki

Huoneiston maalaustyöt | 24.09.2018 21:09

Kaksion kattojen, ikkunapokien, ikkunakarmien, ikkunalautojen, ovien ja ovikarmien sekä pattereiden ja niiden taustojen kunnostus- ja maalaustyöt. Tikitek hoiti urakan sovitusti, jopa muutaman päivän etuajassa. Yhteydenpito ja yhteistyö oli ystävällistä. Sovitut tehtävät hoituivat luotettavasti ja jälki oli hyvää. Voin suositella firmaa ja jatkossa jos tarvetta remonttiin otan ehdottomasti Tikitekin hoitamaan työn,

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Kaksion kattojen, ikkunapokien, ikkunakarmien, ikkunalautojen, ovien ja ovikarmien sekä pattereiden ja niiden taustojen kunnostus- ja maalaustyöt. Tikitek hoiti urakan sovitusti, jopa muutaman päivän etuajassa. Yhteydenpito ja yhteistyö oli ystävällistä. Sovitut tehtävät hoituivat luotettavasti ja jälki oli hyvää. Voin suositella firmaa ja jatkossa jos tarvetta remonttiin otan ehdottomasti Tikitekin hoitamaan työn,

Helsinki

Kevytrakenteisen väliseinän rakennus, laminaattilattian vaihto ja uusi ovi | 30.07.2018 23:07

Kerrostalohuoneistossa yksi suuri makuuhuone haluttiin jakaa kahdeksi pienemmäksi huoneeksi, joka tarkoitti kevytrakenteisen väliseinän ja huoneen oven rakentamista sekä lattian vaihtoa. Urakka sujui aikataulun mukaisesti, siististi ja sovitusti. Olemme erittäin tyytyväisiä Tikitekin työhön ja suosittelemme lämpimästi tätä urakoitsijaa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Kerrostalohuoneistossa yksi suuri makuuhuone haluttiin jakaa kahdeksi pienemmäksi huoneeksi, joka tarkoitti kevytrakenteisen väliseinän ja huoneen oven rakentamista sekä lattian vaihtoa. Urakka sujui aikataulun mukaisesti, siististi ja sovitusti. Olemme erittäin tyytyväisiä Tikitekin työhön ja suosittelemme lämpimästi tätä urakoitsijaa.

Helsinki

Huoneiston seinien maalaus lähes tyhjässä huoneistossa | 30.07.2018 12:07

Tikitek-firma teki Kalliossa huoneiston seinien ja katon maalauksen kuten oli sovittu. Lasku sovitun mukainen. Jämpti firma. Suosittelen. Katsomassa kävi 3 tahoa. 2 jäi arpomaan pariksi päivää urakkaa ja summaa. Tikitek urakan nähtyään teki tarjouksensa ja piti.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tikitek-firma teki Kalliossa huoneiston seinien ja katon maalauksen kuten oli sovittu. Lasku sovitun mukainen. Jämpti firma. Suosittelen. Katsomassa kävi 3 tahoa. 2 jäi arpomaan pariksi päivää urakkaa ja summaa. Tikitek urakan nähtyään teki tarjouksensa ja piti.

Helsinki

Kerrostaloasunnon seinien ja katon kunnostus sekä maalaus | 17.05.2018 19:05

Mukava ja asiallinen tekijä, siistiä työtä. Asioista oli helppo sopia ja yhteydenpito toimi remontin aikana. Jatkossa otan yhteyttä suoraan kun tulee seuraavan remontin aika. Suosittelen!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Mukava ja asiallinen tekijä, siistiä työtä. Asioista oli helppo sopia ja yhteydenpito toimi remontin aikana. Jatkossa otan yhteyttä suoraan kun tulee seuraavan remontin aika. Suosittelen!

Espoo

Erillistalon yhden makuuhuoneen pintaremontti: katto, seinät, parkettilattia | 02.05.2018 21:05

Olemme erittäin tyytyväisiä Tikitekin tekemään urakkaan. Homma hoidettiin sopimuksen mukaan täsmällisesti ajallaan, urakkahinta oli kilpailukykyinen ja jälki oli oikein siistiä. Voimme lämpimästi suositella!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Olemme erittäin tyytyväisiä Tikitekin tekemään urakkaan. Homma hoidettiin sopimuksen mukaan täsmällisesti ajallaan, urakkahinta oli kilpailukykyinen ja jälki oli oikein siistiä. Voimme lämpimästi suositella!

Helsinki

Sisäkaton ja seinän maalaus | 25.03.2018 12:03

Hyvää ja tarkkaa työtä. Kommunikaatio sujui hyvin. Urakka pysyi aikataulussa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Hyvää ja tarkkaa työtä. Kommunikaatio sujui hyvin. Urakka pysyi aikataulussa.

Espoo/Tapiola

Kerrostaloasunnon maalaus,lattia.keittiö-,kylpyhuone- ja saunaremontti | 15.02.2018 12:02

Lopputulos tavoitteen mukainen. Maalaus ja lattiatyö nopeasti ja aikataulussa. Hyvää työtä. Keittiö- ja kylpyhuonetyössä materiaalien toimituksissa ja eri työvaiheiden organisoinnissa haasteita. Positiivinen yritteliäs asenne. Hyvät ja mukavat tekijät kaikki.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Lopputulos tavoitteen mukainen. Maalaus ja lattiatyö nopeasti ja aikataulussa. Hyvää työtä. Keittiö- ja kylpyhuonetyössä materiaalien toimituksissa ja eri työvaiheiden organisoinnissa haasteita. Positiivinen yritteliäs asenne. Hyvät ja mukavat tekijät kaikki.

Espoo

Very good work, reasonable price and fluid communication | 22.01.2018 21:01

We have been very pleased with this company. Very good attitude from the very beginning, excellent advices, and very fluid communication, checking first before doing anything if unsure, also in English, which I appreciate a lot since my Finnish is not too good for handling these things. The result of the work is very good, and small unforeseen problems were fixed immediately, and left the apartment even cleaner than it was before they enter. We will use Tikitek in future for sure, and we can highly recommend it to anyone.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 We have been very pleased with this company. Very good attitude from the very beginning, excellent advices, and very fluid communication, checking first before doing anything if unsure, also in English, which I appreciate a lot since my Finnish is not too good for handling these things. The result of the work is very good, and small unforeseen problems were fixed immediately, and left the apartment even cleaner than it was before they enter. We will use Tikitek in future for sure, and we can highly recommend it to anyone.

Espoo

Rivitalon remontti. | 10.12.2017 10:12

Tikitek hoiti homman nopeasti ja työn jälki on hyvää. Valittamista tai häiritseviä kohtia ei ole työn jäljessä laisinkaan. Myös kommunikointi hoitui tältä firmalta. Meillä oli hieman haastava muutto toiselta paikkakunnalta ja kiireinen aikataulu. Tikitek pelasti meidät ja saimme kuin saimmekin uuden kodin valmiiksi ennen muuttoa. Kävi tuuri, kun saimme Tikitekin hoitamaan remontin. Suosittelemme kaikille, jotka haluavat luotettavan tekijän remppahommiin. Remontin kuvaus: vinyylilattian-/ jalkalistojen asennus, KH:n kalusteiden, saunan lauteiden purku ja uusien asennus, saunan katto- ja seinäpaneeleiden maalaus ja tehosteseinien tapetointityö. Tikitek hoiti myös materiaalien haut ja jätteiden pois kuljetuksen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tikitek hoiti homman nopeasti ja työn jälki on hyvää. Valittamista tai häiritseviä kohtia ei ole työn jäljessä laisinkaan. Myös kommunikointi hoitui tältä firmalta. Meillä oli hieman haastava muutto toiselta paikkakunnalta ja kiireinen aikataulu. Tikitek pelasti meidät ja saimme kuin saimmekin uuden kodin valmiiksi ennen muuttoa. Kävi tuuri, kun saimme Tikitekin hoitamaan remontin. Suosittelemme kaikille, jotka haluavat luotettavan tekijän remppahommiin. Remontin kuvaus: vinyylilattian-/ jalkalistojen asennus, KH:n kalusteiden, saunan lauteiden purku ja uusien asennus, saunan katto- ja seinäpaneeleiden maalaus ja tehosteseinien tapetointityö. Tikitek hoiti myös materiaalien haut ja jätteiden pois kuljetuksen.

Espoo

Paritalokaksioon vinyylikorkin asennus lattiaan ja seinien levytystä | 08.12.2017 13:12

Työn jälki erinomaista. Yhteydenpito projektin aikana sujui hyvin ja työ pysyi aikataulussa. Ehdottomasti suosittelemme!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Työn jälki erinomaista. Yhteydenpito projektin aikana sujui hyvin ja työ pysyi aikataulussa. Ehdottomasti suosittelemme!

Helsinki

Väliseinän rakentaminen | 23.10.2017 01:10

Ehdottoman luotettava rakennusalan ammattilainen. Laittoi kaikkensa peliin että saatiin väliseinä rakennettua tiukalla aikataululla ja työn jälki oli loistavaa. Heti seuraava rakennusprojekti menee suoraan hänelle. Huippu löytö!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Ehdottoman luotettava rakennusalan ammattilainen. Laittoi kaikkensa peliin että saatiin väliseinä rakennettua tiukalla aikataululla ja työn jälki oli loistavaa. Heti seuraava rakennusprojekti menee suoraan hänelle. Huippu löytö!

Helsinki

Kerrostaloyksiön parketin asennus | 24.09.2017 20:09

Parketin asennuksen työn jälki oli hyvää, aikatauluista sovittiin joustavasti ja kommunikointi toimi hyvin työn aikana. Ripeää ja laadukasta toimintaa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Parketin asennuksen työn jälki oli hyvää, aikatauluista sovittiin joustavasti ja kommunikointi toimi hyvin työn aikana. Ripeää ja laadukasta toimintaa.

Helsinki

Parketin vaihtotyö | 20.09.2017 22:09

Tikitek teki todella siistiä jälkeä vaihtaessaan asuntoni parketin ja listat. Lisäksi palvelu oli erinomaista. Olen todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella Tikitekiä!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tikitek teki todella siistiä jälkeä vaihtaessaan asuntoni parketin ja listat. Lisäksi palvelu oli erinomaista. Olen todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella Tikitekiä!

Helsinki

Vinyylilankun asentaminen muovimaton päälle ja jalkalistojen vaihto | 13.09.2017 20:09

Sujuvaa, ammattitaitoista työskentelyä. Olimme sekä työtulokseen että yhteistyöhön todella tyytyväisiä. Tikitek tekee luotettavaa työtä, voi suositella!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Sujuvaa, ammattitaitoista työskentelyä. Olimme sekä työtulokseen että yhteistyöhön todella tyytyväisiä. Tikitek tekee luotettavaa työtä, voi suositella!

Espoo

Makuuhuoneen maalaus ja laminaatin asennus | 08.09.2017 20:09

Tarjous urakasta oli selkeä. Työ valmistui sovitusti aikataulussa ja jälki on hyvää. Lasku oli sovitun mukainen. Suosittelen!

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tarjous urakasta oli selkeä. Työ valmistui sovitusti aikataulussa ja jälki on hyvää. Lasku oli sovitun mukainen. Suosittelen!

Helsinki

Seinien tasoitus ja maalaus | 19.08.2017 12:08

Tarvitsimme luotettavan urakoitsijan hoitamaan kaksiomme seinien tasoituksen ja maalauksen. Saimme juuri mitä halusimme. Työn jälki oli loistavaa ja homma hoitui ammattitaidolla alusta loppuun asti nopeallakin aikataululla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Tikitekin ja suosittelemme teitä tekemään samoin.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Tarvitsimme luotettavan urakoitsijan hoitamaan kaksiomme seinien tasoituksen ja maalauksen. Saimme juuri mitä halusimme. Työn jälki oli loistavaa ja homma hoitui ammattitaidolla alusta loppuun asti nopeallakin aikataululla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Tikitekin ja suosittelemme teitä tekemään samoin.

Vantaa

Makuuhuoneen seinän laudoitus | 17.08.2017 19:08

En olisi parempaa urakoitsijaa remontilleni voinut toivoakaan. Tikitek on rehellinen, luotettava, nopea, joustava, hyvä työssään ja ymmärsi heti visioni. Lopputulos oli juuri sitä, mitä halusinkin. Olen todella tyytyväinen ja nyt tiedän kenen puoleen kääntyä kun taas tarvitsen urakoitsijaa.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 En olisi parempaa urakoitsijaa remontilleni voinut toivoakaan. Tikitek on rehellinen, luotettava, nopea, joustava, hyvä työssään ja ymmärsi heti visioni. Lopputulos oli juuri sitä, mitä halusinkin. Olen todella tyytyväinen ja nyt tiedän kenen puoleen kääntyä kun taas tarvitsen urakoitsijaa.

Nummela

Laminaatin asennus, Nummela | 03.01.2017 13:01

Todella hyvää jälkeä, olemme tyytyväisiä valintaamme. Työt sujuivat kaiken suhteen oikein hyvin. Voin suositella TikiTekiä.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 5 Todella hyvää jälkeä, olemme tyytyväisiä valintaamme. Työt sujuivat kaiken suhteen oikein hyvin. Voin suositella TikiTekiä.

Helsinki

Kaksion pintaremppa | 03.04.2016 21:04

Tarvitsin luottomiehen hoitamaan kaksion pintarempan, keittiökalusteiden asentelua ym. - ja tästä löysin. Alkukatselmuksessa oli helppo sopia tehtävät asiat, matkan varrella viestintä pelasi ja ideoita ja joustoa löytyi. Itse en ehtinyt hommaa valvia mutta ei tarvinnutkaan. Aikataulu piti ja jälki on hyvää. Suosittelen.

Tikitek Tikitek Päivätie 7 D 14, 02210 Espoo 4 Tarvitsin luottomiehen hoitamaan kaksion pintarempan, keittiökalusteiden asentelua ym. - ja tästä löysin. Alkukatselmuksessa oli helppo sopia tehtävät asiat, matkan varrella viestintä pelasi ja ideoita ja joustoa löytyi. Itse en ehtinyt hommaa valvia mutta ei tarvinnutkaan. Aikataulu piti ja jälki on hyvää. Suosittelen.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 23873787 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Tavaran kuljetuspalvelu. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 31.01.2011 YTJ
Kaupparekisteri 11.02.2011 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.02.2011 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 22.11.2023 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.02.2011 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Ei aktiivinen

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken
 • Urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset
 • Yhteistyö on toistaiseksi päättynyt

Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(53)
4 tähteä
(7)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.01.2011 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2387378-7
 • ,
Toimialueet
Uusimaa

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi