Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Rakennuspalvelu A&K Oy

Rakennuspalvelu A&K Oy

Yritys Rakennuspalvelu A&K Oy (3086852-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 4 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2020 Rakennuspalvelu A&K Oy teki liikevaihtoa 96 000 € ja tulosta -5 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme palveleva pieni rakennusyritys, joka toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan remontit ja kaivuutyöt.
Rakennuspalvelu A&K Oy on palveleva rakennusalan yritys Turun seudulla. Toimimme Varsinais-Suomessa ja Turun saaristossa noin sadan kilometrin säteellä Raisiosta. Palvelumme ulottuvat myös saarikohteisiin, joihin pääsemme omalla veneellä.
Palveluihimme kuuluvat erilaiset pienet rakennusalan työt kuten huoneisto ja mökki remontit, minikaivuri työt sekä mökkitalkkari palvelut.
Rakennuspalvelut A&K Oy on kahden insinöörin 100 % perheyritys. Yrityksemme on kahden ihmisen unelma rakentaa laadukkaita, viihtyisiä ja toimivia koteja ja mökkejä. Haluamme tarjota sinulle korkeatasoista työtä ja ystävällistä palvelua. Kerro meille mitä tarvitset - me autamme sinua saavuttamaan sen.
Yrityksemme arvot ovat:
- Avoimuus
- Rohkeus
- Reiluus

Yrityksen palvelut

- minikaivinkonetyöt
- rakennus ja remontointityöt
- sisä- ja ulkomaalaustyöt
- lattioiden asennus (parketti, laminaatti, vinyyli, muovimatto)
- salaojitustyöt
- jätevesiasetuksen mukaiset suodatuskentät
- ojitus
- huopakaton asennus
- sadevesijärjestelmän asennus - kourut ja rännit
- saunaremontit
- mullan levitys ja nurmikon istutus
- pensasaitojen poisto

Arvosteluja 4 | Keskiarvo 4.8

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 05.09.2021 09:09
Kaupunki: Masku 5

Asennus tehtiin aikataulussa ja laadukkaasti


| 02.12.2020 21:12
Kaupunki: Lieto 5

Aikataulu ok 10 Työn jälki 9,5 Yhteistyö 10 Hinta laatu suhde 10 Järjestely 10 Siivous 10 Vahva suositus


| 24.11.2020 12:11
Kaupunki: Turku 4

Luotettava yritys


| 19.11.2019 08:11
Kaupunki: Turku 5

työ eteni ripeästi ja sovitussa aikataulussa


Ulko-ovien asennus

Vuosi
2019
Kohde
Asennustyö
Tyyppi
Ulko-ovienasennus
Budjetti
250 €

Asennettiin ulkovarastoihin (2 kpl) Kaskipuun ulko-ovet. Oven ja sokkelin väliin asennettiin solumuovi. Ovet kiilattiin ja kiinitettiin karmiruuveilla. Oven asennus viimeisteltiin tiivistämällä ovi uretaanilla.

Huoneiston tapetointi

Vuosi
2019
Kohde
Rivitalo
Tyyppi
Tapetointi
Budjetti
650 €

Rivitalohuoneiston tapetointi. Huoneistossa tapetointiin kolme makuuhuonetta ja olohuone. Tapetoitavaa alaa oli yhteensä 46 m2. Valitut tapetit olivat valokuva tapettia tai kohdistettavaa tapettia. Työssä asennettiin myös kattolistoja.

Huoneistoremontti

Vuosi
2019
Kohde
Lattian asennus ja maalaustyö
Tyyppi
Vinyylilatttian asennus ja seinien maalaus
Budjetti
1000 €

Kerrostalohuoneistossa purettiin olohuoneesta, eteisestä ja keittiöstä vanha laminaatti. Kaikki seinät maalattiin kahteen kertaan ja latiaan asennettiin vinyylilankkulattia. Ennen maalausta seinissä olleet kolot, reijät ja halkeamat kitattiin ja hiottiin. Lopuksi asennettiin jalkalistat. Urakassa kaikki materiaalit hankki asiakas. Urakan kesto oli 2,5 päivää. Loppusiivous ja jätteiden poiskuljetus kuului urakkaan.

Rintamiestalon salaojitus

Vuosi
2019
Kohde
Salaojitus
Tyyppi
Salaojien kaivuu ja asennus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Sodan jälkeen rakennettuun rintamamiestaloon kaivettiin ja asennettiin salaojat ja sadevesiviemärit. Työ aloitettiin kaivamalla talon ympärille salaojille kaivanto perustusten alapintaan asti. Talosta ei ollut olemassa piirustuksia niin perustuksista ei ollut työn alkuvaiheessa tarkkaa tietoa. Kaivuu suoritettiin kerroksittain ja varovasti koska perustussyvyydestä ei ollut tietoa. Kaivuutyön edetessä perustussyvyys ja perustustapa tuli selville. Talo oli rakennettu suoraan peruskallion päälle. Osassa kohtaa kallio vietti taloon päin. Näissä kohdissa kallion päälle valettiin betonista vastavalli, jotta vesi saatiin pois perustuksista ja johdettua tuleviin salaojiin. Valujen kuivuttua perustuksiin tehtiin bitumisively ja asennettiin bitumihuopa estämään kosteuden pääsyä kellariin. Bitumihuovan päälle asennettiin palolevy. Kellarin lämmöneristystä parannettiin samalla ja patolevyn päälle asennettiin finnfoam eriteet. Kallion päälle laitettiin suodatinkangas ja sepeliä pieni kerros ja sitten asennettiin salaojaputket. Putken päälle laitettiin sepeliä ja sitten sadevesiviemäriputki kaivantoon. Suodatinkankaasta tehtiin pussi sepelin ympärille, jotta juuret ja veden mukana kulkevat roskat, ei pääsisi tukkimaan salaojia. Suodatinkangas pussin päälle routaeristeet ja kaivannon lopputäyttö maanpintaan asti tehtiin sepelillä. Jokaiseen nurkkaan asennettiin salaojakaivo ja sadevesikaivo niihin nurkkiin, joihin tuli syöksytorvi. Koko systeemi liitettiin tontilla olevaan hulevesikokoojakaivoon, josta vedet jatkavat matkaa tontin laidalla olevaan avo-ojaan. Kohde toteutettu 09/2019.

Sadevesikourujen asennus

Vuosi
2019
Kohde
Katto
Tyyppi
Sadevesikourujen ja syöksytorvien asennus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteessa purettiin ensin vanhat sadevesikourut ja rännit. Purku työn jälkeen asennettiin uudet kourut ja syöksytorvet. Kohteessa ei ollut sadevesikaivoja niin syöksytorvista vesi johdettiin kahdessa kohtaa sadeveden keräystynnyriin ja yhdessä kohtaa pitkällä kourulla rinteestä alas, pois talon perustuksista. Kohde toteutettu 09/2019.

Orapihlaja-aidan poisto ja ojan salaojitus

Vuosi
2019
Kohde
Pihatyö / salaojitus
Tyyppi
Salaojitus
Budjetti
3000 €

Kohteessa poistettiin vanha orapihlaja-aita ja salaojitettiin vanha avo-oja. Ensin kaadettiin vanha orapihlaja-aita. Aidan juurakko poistettiin kaivinkoneella. Juurakon poiston jälkeen syvennettiin hieman vanhaa avo-ojaa, joka salaojitettiin. Ojan pohjalle laitettiin suodatinkangas, jonka päälle tehtiin sepelipeti salaojaputkelle. Ojan salaojaputken lisäksi puutarhaan kaivettiin kaksi imuhaaraa, jotka liitettiin ojan salaojaan. Näin saadaan myös aikaisemmin kostea puutarha kuivumaan. Tontin rajoille linjan molempiin päihin asennettiin salaojakaivot. Salaojituksen jälkeen kaivettiin uudelle tuija-aidalle istutusoja, joka täytettiin tuijalle sopivalla mullalla. Kohde viimeisteltiin levittämällä multaa uuden nurmikon pohjaksi. Kohde toteutettiin 08/2019.

Viemärikaivannon kaivuutyö

Vuosi
2019
Kohde
Viemäri kaivannon kaivuu
Tyyppi
Kaivuutyö
Budjetti
1500 €

Kesäasunnolle uusittiin vanha viemärilinja. Aikaisemmin viemäri on kulkenut lähes maanpinnassa ja vedet on johdettu kivipesään. Uuden jätevesiasetuksen myötä kiinteistöllä tulee parantaa jätevesien käsittelyä. Kiinteistöllä kaivettiin viemärikaivanto tulevalle suodatuskentälle. Maasto oli kohtuullisen vaativa kivinen moreenirinne. Kohde toteutettu 08/2019.

Harmaavesisuodattimen asennus

Vuosi
2019
Kohde
Jätevesijärjestelmä
Tyyppi
Harmaavesisuodatin
Budjetti
3500 €

Kesäasunnolle Turun saaristoon kaivettiin vaativaan maastoon uuden jätevesiasetuksen vaatimukset täyttävä Pikku Vihreä rasvan erotin ja harmaavesisuodatin. Asennus tehtiin kesäasunnolle, jossa on nykyajan mukavuuksia kuten astianpesukone, lämminvesivaraaja ja suihku. Mökki on aivan rannan välittömässä läheisyydessä ja maasto melko jyrkkää kalliota. Pienellä koneella päästiin mukavasti haastavaan kohteeseen ja mökin ympäristöön ei jäänyt kuin pieniä jälkiä. Suodattimelle kaivettiin kallioon asti kaivanto, jonka pohjalle laitettiin suodatinkangas ja kaivantoon tehtiin alustäyttö KaS 8/16 sepelillä. Soudatin asennettiin sepelipatjan päälle. Loppu täyttö tehtiin sepelillä ja suodatinkangas pussi suljettiin, jotta sepeliin ei pääse sekoittumaan pintamaat. Pintaan levitettiin kaivuumaata noin 15 cm kerros, jolla maisemoitiin suodatin säiliöt maastoon. Kallioiseen maastoon imeytyskenttää kasvatettiin pengertämällä kenttä kivillä kallion päälle.
Kohde toteutettu 09/2019

Hirsisaunan remontti

Vuosi
2019
Kohde
Sauna
Tyyppi
Hirsi saunan perusteellinen remontti
Budjetti
7000 €

Kohde on 1980 luvun hirsinen kesäasunto. Sauna oli lähes alkuperäisessä kunnossa ennen remontin aloittamista. Seinät olivat osin pahoin nokeentuneet vuosien saunomisen tuloksena. Kohteessa purettii kaikki vanhat rakenteet pois, kuten lauteet, pata ja kiuas. Työ aloitettiin hiomalla kaikki hirsiseinät puhtaaksi. Vanha punatiilinen seinä tasoitettiin ja sammattiin antiikkilaastilla valkoiseksi, jolloin saunaan saatiin lisää avaruutta sekä näyttävän näköinen seinä. Seinät käsiteltiin keloharmaalla saunasuojalla kertaalleen, jonka jälkeen rakennettiin paikalla tervaleppälauteet sekä uniikki saunajakkara tuomaan yksilöllisyyttä saunaan. Lauteet viimeisteltiin selkänojalla ja led-valonauhalla, jolla saadaan saunaan mukava tunnelmavalaistus. Valaistusta ja tunnelmaa saatiin lisää kattoon asennetuilla yksittäisillä led-valoilla. Siivousta varten kattoon asennettiin yksi kirkkaampi led-paneelivalo. Lauteiden jälkeen asennettiin lauteiden alle lämminvesivaraaja korvaamaan vanha pata. Lämminvesivaraaja mahdollisti saunaan vähän luksusta eli suihkun asentamisen. Lopputulos kruunattiin tyylikkäällä kiukaalla ja maalaamalla lattia mustalla saunasuojalla. Kohde toteutettu 06/2019.

Kesäasunnon kattoremontti

Vuosi
2019
Kohde
Katto
Tyyppi
Bitumihuopa katto ja yläpohjan eristys
Budjetti
8000 €

Kohde on 1980 luvulla valmistunut kesäasunto. Kohteessa uusittiin vanha huopakatto sekä huonokuntoiset kattotuolit. Aluksi poistettiin vanhat kattohuovat sekä raakalaudoitus ja lämmöneristeet. Huonokuntoiseksi todetut kattotuolit vaihdettiin. Kattotuolien asentamisen jälkeen räystäät vahvistettiin kukkopuilla, joita ei aikaisemmin ollut laikaan. Nyt räystäät kantavat paremmin lumikuormaa. Seuraavaksi asennettiin uudet lämmöneristeet kattoon. Kattoon valittiin vanhan lasivillan korvaajaksi Finnfoam eriste, joka on homehtumaton ja antaa hyvän lämmöneristyksen kohtuullisellla rakennepaksuudella. Lämmöeristeiden jälkeen asennettiin uusi raakalaudoitus, jonka päälle asennettiin alushuopa ja sen päälle musta palahuopa. Räystäille asennettiin räystäspellit ja katto sain viimeisen silauksen piipun pellityksellä ja hatulla. Valmis katto antaa talolle suojaa jälleen useita vuosia. Kohde toteutettu 05/2019.

Lastenhuoneesta Man Gaveksi

Vuosi
2019
Kohde
Sisätila pintaremontti
Tyyppi
Remontti
Budjetti
2500 €

Vanha lastenhuone remontoitiin TV huoneeksi. Huoneesta kaikki muut pinnat uusittiin paitsi katto. Huoneeseen asennettiin uusi parketti, seinät hiottiin, tasoitettiin ja maalattiin pohjamaalilla, jotta vanha vaalenpunainen sävy saatiin peittoon. Pintamaaliksi valittiin siniharmaa sävy, jota maalattiin kaksi kerrosta. Yhteen seinään laitettiin valokuvatapetti luomaan tunnelmaa huoneeseen. Kokonaisuus viimeisteltiin listoittamalla lattia, ikkunat ja ovet. Kohde toteutettu 02/2019.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

YSE98

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

YSE98

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 500 000 €
Kaivinkoneen liikennevakuutus.

Yrityksen Rakennuspalvelu A&K Oy taloustiedot

16 /2020
Liikevaihto 96 000,00 €
Liiketulos -5 000,00 €
Tilikauden pituus 16 kk
Henkilöstömäärä 2

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Rakennuspalvelu A&K Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 30868521 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Rakentaminen ja kaikki laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka RAISIO YTJ
Toimitusjohtaja Komulainen Kimmo Johannes PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Kruunutilankatu 2 , 21110 NAANTALI
Käyntiosoite Kruunutilankatu 2 , 21110 NAANTALI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 23.09.2019 YTJ
Kaupparekisteri 23.09.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 13.09.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 13.09.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 13.09.2019 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 3086852-1
  • Lehtokertunkatu 17 , 21210 Raisio
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Raisio + 100 km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa