Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Prolive Oy

Prolive Oy

Yritys Prolive Oy (2558143-8) on liittynyt Urakkamaailmaan jo ennen vuotta 2015, ja sillä on 22 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.Vuonna 2016 Prolive Oy teki liikevaihtoa 36 000 € ja tulosta 6 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

PROLIVE OY sai alkuunsa vuonna 2013 Espoossa päätoimialana remonttityöt yrityksen nykyisen toimitusjohtajan toimesta, jolla on takana monivuotinen kokemus alalta.

Alkuvaiheessa palvelu painottui pääasiassa ikkuna- ja oviasennukseen, johon kuului mm. viimeistely-, listoitus- ja pellitystyötä. Noin puolen vuoden kuuluessa toimintaamme laajentui muihin remonttipalveluihin tarjotaksemme asiakkaalle kokonaisvaltaista remonttipalvelua.

Toimintaperiaatteenamme on käydä jatkuvasti koulutuksissa ja seminaareissa pysyäksemme ”ajan hermolla” ja tarjotaksemme asiakkaalle entistä laadukkaampaa palvelua. Esimerkiksi vuonna 2015 Prolive osallistui useampaan Tikkurilan koulutukseen ja Kiilto Oy:n märkätilakoulutukseen. Kehitämme toimintamme jatkuvasti, jotta pystymme yhä tehokkaammin täyttämään asiakkaan tarpeita. Onnistunut lopputulos on meille tärkeä, sen takia toteutamme kaikkia remonttitöitä täydellä tyytyväisyystakuulla. Parasta työssämme on nähdä tyytyväinen asiakas ja ammattitaidolla suoritettu remonttityö.

Toteutamme työt kohtuullisella hinnalla ja monivuotisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla!

Yhdessä voimme toteuttaa unelmienne remontin!

Palvelemme Teitä pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa myös muualla.

PROLIVE OY.

Yrityksen palvelut

Tapetointi, maalaus, keittiöremontit, kalusteiden kokoaminen ja asennus, tasoitus, laminaatin ja parketin asennus.

Arvosteluja 22 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 30.08.2022 10:08
Kaupunki: Espoo 5

Työ on suoritettu sovitulla aikataululla ja loistavalla ammattitaidolla. Erittäin laadukas ja siisti lopputulos. Vuorovaikutus sujui hyvin. Lisäksi hän korjasi edellisen työntekijän huonosti tekemät lattiat ja pelasti koko remontin. Denis teki myös keittiön välitilan ja lopputulos oli täydellinen, vaikka seinämme olivat erittäin epätasaisia. Suosittelen lämpimästi!


| 04.08.2022 08:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin laadukas lopputulos. Denis on huippuammattilainen. Tässä remontissa onnistui kaikki alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi!


| 23.05.2022 18:05
Kaupunki: Espoo 5

Hieno homma! Denis teki tunnollisesti ja hyvin remontin, johon kuului mm. seinän purku ja lattian laminaatin laitto, seinien ja katon maalaus sekä Ikean kalusteiden asennus. Voin vilpittömästi suositella Prolive Oy:tä ja Denistä tämäntyyppisiin projekteihin. Deniksen yhteistyökumppanit hoitivat hyvin putkimiehen ja sähkömiehen tehtävät.


| 27.11.2021 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Voin koko sydämelläni suositella Prolivea, mikäli etsit ammattitaitoista, aikatauluissaan pysyvää ja huolellista urakoitsijaa!! Denis suoritti asunnollani kattavan remontin, jossa uusittiin keittiökomero, seinät ja lattia. Mikäli sinulla on ajatuksissasi asentaa Ikean keittiö, on Denis tässä todellinen ammattilainen! Läpi prosessin hän piti minut jatkuvasti ajantasalla ja konsultoi heti, jos tälle oli tarvetta. Pystyin 110% luottamaan siihen mitä Denis teki. Deniksen tekemä laadukas työnjälki sai asunnon näyttämään upouudelta!


| 10.11.2021 13:11
Kaupunki: Helsinki 5

Siistiä jälkeä ja yritys hallisee hyvin Ikea-keittiöiden kokoamisen.


| 22.08.2021 19:08
Kaupunki: Helsinki 5

Olen erittäin tyytyväinen Denisin tekemään työhön. Hän hoiti työt erinomaisen tarkasti ja soitti aina, mikäli joku asia oli jäänyt suunnittelu-vaiheessa huomaamatta tai sopimatta. Keittiöstä tuli kaunis, toimiva ja se on tehty erittäin hyvin! Tämä remontti oli itselleni ensimmäinen, joten oli huoleton olo, kun urakoitsija hoiti asiansa ammattimaisesti ja viesti siitä minulle päin remontin eri vaiheissa. Kaikki toiminta oli selkeää ja ystävällistä suunnittelusta toteutukseen, dokumentointiin ja laskutukseen. Kiitos upeasta työstä.


| 06.07.2021 06:07
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen työnjälki ja vielä nopeasti


| 26.04.2021 09:04
Kaupunki: Vantaa 5

Ei voi kuin kehua tätä urakoitsijaa. Toinen urakoitsija oli sairastumisen vuoksi jättänyt keittiöremontin kesken ja nopealla aikataululla saatiin Prolive Oy tekemään kartoitus paikan päälle ja antamaan tarjous. Hinnasta päästiin yhteisymmärrykseen ja siinä myös yritys tuli hieman vastaan, kun budjettimme oli jo ylittynyt aiemman urakoitsijan töppäilyn vuoksi. Aiempi urakoitsija oli myös tehnyt useita virheitä, jotka Prolive Oy onneksi huomasi ja korjasi kaikki virheet, jotka korjattavissa olivat. Läpi koko urakan yhteydenpito oli aktiivista ja sujuvaa ja keittiöremontin alun epätoivon jälkeen, kun projekti jäi kesken, pystyin vihdoin huokaisemaan, kun näin omin silmin, miten loistavaa ja ammattitaitoista jälkeä Prolive Oy toimesta tehtiin. Muutenkin yrittäjä oli erittäin ystävällinen ja jaksoi vastata myös työajan ulkopuolella esittämiini kysymyksiin. Antaisin kuusi tähteä, jos olisi mahdollisuus - ja seuraavaan keittiöremonttiin en edes mieti kahta kertaa, kenet palkkaan työn tekemään. Suurkiitokset vielä tätäkin kautta Denikselle keittiön pelastamisesta!


| 16.12.2020 15:12
Kaupunki: Helsinki 5

Denis asensi IKEA:sta ostetun keittiön meille marraskuussa 2020, poislukien erikseen tilatut kivitasot ja välitilan. Jälki oli loistavaa, kommunikointi projektin aikana sujuvaa — ja muutenkin, Denis oli huipputyyppi. Lämpimät suositukset. Hän klaarasi hienosti myös meidän hieman vinojen ja muhkuraisten seinien kanssa ja proaktiivisesti pyysi ottamaan yhteyttä, mikäli reklamoitavaa asennuksesta tulisi. Kiitos! :)


| 11.10.2020 12:10
Kaupunki: Espoo 5

Prolive Oy toteutti kerrostalo kolmioni keittiö -ja lattiaremontin. Vanhat purettiin ja uudet asennettiin tilalle, tämän lisäksi saimme joustavasti sovittua kaikesta pienestä ylimääräisestä työstä, joita remontin aikana tuli vastaan. Säästin hieman maalaamalla ja tekemällä osan tasoituksista itse. Avulias yrittäjä antoi kullanarvoisia vinkkejä omaankin tekemiseeni. Pysyin koko remontin ajan kartalla missä mennään ja milloin tehdään mitäkin. Yrityksen kautta järjestyi myös oikeat henkilöt tekemään putki -ja sähkötyöt. Kokonaisuudessaan projekti sujui hyvässä hengessä ja työnjälki oli loistavaa. Lämmin suositus!


| 24.09.2020 10:09
Kaupunki: Vantaa 5

Urakoitsija teki erinomaista työtä. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Oli aktiivisesti yhteydessä, jos tuli jotain kysymyksiä tai ongelmia vastaan. Oli myös ainoa tarjouksen tekijä joka tuli paikan päälle katsomaan keittiötä. Hyvät yhteistyökumppanit (sähkäri ja putkari) jotka tekivät omilta osiltaan todella hyvää työtä. Lämmin suositus!


| 31.08.2020 10:08
Kaupunki: Helsinki 5

Tarkkaa työtä. Myös viestintä toimi hyvin.


| 24.05.2019 07:05
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Firma Prolive: hyvää tarkkaa ja huolellista työtä. Suosittelen!


| 09.12.2018 14:12
Kaupunki: Vantaa 5

Remontissa asennettiin olohuonene, eteisen ja keittiön sisäkattopaneelit. Urakoitsija teki todella moitteetonta jälkeä. Myös aikataulu ja budjetti piti. Olemme erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella lämpiästi.


| 16.09.2018 21:09
Kaupunki: Helsinki 5

Todella siistiä ja ammattimaista jälkeä. Vahva suositus!


| 24.07.2018 22:07
Kaupunki: Helsinki 5

Yrittäjä oli yhteistyökykyinen, ahkera ja kaiken lisäksi mukava. Remontti oli ensimmäinen tilaamani, joten opin itsekin paljon remontin aikana. Suosittelen lämpimästi muillekin.


| 12.12.2017 07:12 5

Haastavan kohteen (vino korkea seinä kuvioidulla paperitapetilla) ammattitaitoinen toteutus.


| 07.08.2017 14:08
Kaupunki: Helsinki 5

Loistava palvelu, hyvä työnjälki ja kaiken lisäksi täsmällinen aikataulu. En voi muuta kuin suositella muillekin.


| 11.02.2017 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaista ja huolellista työtä. Ystävällistä palvelua. Olen todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella tätä yritystä.


| 08.06.2016 17:06
Kaupunki: Tuusula 5

Prolive Oy toteutti rivitalokolmioni remontin "katosta lattiaan". Kaikki vanha revittiin alas ja uudet tilalle (tapetit, katot, ovet, listoitukset, wc:n uusien kalusteiden asennus sekä laatoitus jne). Lisäksi Prolive Oy asensi uuden keittiön ja rakensin uuden eteisen kaapin sekä teki muita pieniä lisätöitä, joista Sovitiin erikseen. Urakoitsija osoittautui erittäin ammattitaitoiseksi ja työtä pelkäämättömäksi. Työn jälki oli erinomaista ja lisätöistä pystyttiin sopimaan hyvässä hengessä. Aikataulu tosin ei pysynyt kurissa, mikä ei kuitenkaan johtunut pelkästään urakoitsijasta vaan myös omasta aikataulustani ja tavaroiden toimitusajasta. Suosittelen!


| 10.02.2016 14:02
Kaupunki: Helsinki 5

Prolive Oy toteutti asuntooni sekä tapetoinnin että lattioiden uusimisen jalkalistoineen. Myös ovien suojalistat uusittiin. Ystävällisen, joustavan ja asiantuntevan palvelun lisäksi sain myös apua tavaroiden kuljetuksissa, mistä sovimme erikseen remontin aikana. Remontti sujui erittäin hyvin, aikataulussa pysyttiin ja työn jälki oli siistiä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

Hei,
Kiitos palautteestasi!
Mielipiteesi on meille tosi tärkeä, ja pyrimme palautteiden avulla kehittämään toimintaamme.
Ystävällisesti Prolive oy , Denis Tsvankin

Prolive Oy

| 06.05.2014 20:05
Kaupunki: Espoo 5

Hyvää työtä, käsittääkseni edullisesti. Yrittäjä oli joustava ja huolellinen.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

väh. 12kk.

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus

Yrityksen Prolive Oy taloustiedot

12 /2016
Liikevaihto 36 000,00 €
Liiketulos 6 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Prolive Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 25581438 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on yleistoimiala. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja Tsvankin Denis PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Adalmiinankatu 3 E 23 , 00960 HELSINKI
Käyntiosoite Adalmiinankatu 3 E 23 , 00960 HELSINKI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 06.09.2013 YTJ
Kaupparekisteri 02.09.2013 PRH
Ennakkoperintärekisteri 16.09.2013 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 04.06.2022 Alma Talent
ALV-rekisteri 16.09.2013 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 04.07.2013 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2558143-8
  • Adalmiinankatu 3 E 23 , 00960 Helsinki

Toimialue

Helsinki + 50km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä