Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Pohjolan Pintamestarit Oy

Pohjolan Pintamestarit Oy

Yritys Pohjolan Pintamestarit Oy (1593862-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 30 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4 tähteä.Vuonna 2019 Pohjolan Pintamestarit Oy teki liikevaihtoa 1 466 000 € ja tulosta 45 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Pohjolan Pintamestarit Oy:n perustamiskirjat kirjoitettiin vuonna 1999 ja se on nykytoimijoista pisimpään kattopinnoituksia (20 vuotta) tehnyt yritys. Tällä hetkellä yhtiö työllistää 45 työntekijää kymmenessä eri toimipisteessä ympäri Suomen. Yrityksen asiakaskuntaa ovat taloyhtiöt ja omakotiasujat sekä teollisuusalan toimijat.

Pohjolan Pintamestarit Oy:lle on myönnetty ainoana kattopinnoitusalan yrityksenä ISO9001:2015 laatusertifikaatti. Yrityksen toimintaa ja menetelmää on kehitetty suunnitelmallisella ja innovatiivisella tavalla. Toiminnan laatu muodostuu kokeneesta ja osaavasta henkilöstöstä, edistyksellisestä kalustosta, tehokkaista urakkaporukoista ja laadukkaista materiaaleista. Nämä yhdessä takaavat onnistuneen lopputuloksen yli tuhannelle asiakkaalle joka vuosi.

Yrityksen palvelut

Kattopesut ja -pinnoitukset, huollot sekä lisäpalvelut: tiili, mineriitti, pelti- ja huopakatot

Polyureapinnoitukset ja korkeapainepesut

Arvosteluja 30 | Keskiarvo 4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 08.08.2021 19:08
Kaupunki: Mikkeli 5

Homma sujui niin kuin oli sovittu, yksi päivä meni katon pesussa ja toinen maalauksessa. Työn jäljessä ei ole moittimista.


| 08.08.2021 12:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Erittäin ammattitaitoisesti ja laadukkaasti tehty 310-neliöisen tiilikaton pinnoitustyö. Sopimusvaihe tapahtui ripeästi, työ alkoi hiukan sovitusta aikataulusta myöhässä mutta se ei ollut ongelma ja sopi meille hyvin. Itse työ eteni nopeasti ja valmista tuli kahdessa päivässä. Töinä oli katon pesu, sammaleenestoaineen ruiskutus, rikkinäisten tiilien korjaus, muutama muu pienempi korjaus katolla ja maalaus kahteen kertaan. Myös iso joukko varatiilejä maalattiin tulevaisuuden varalle. Suosittelen lämpimästi!


| 06.06.2021 12:06
Kaupunki: Tampere 5

Pohjolan Pintamestarit Oy:n tarjous oli hinta-laatusuhteeltaan paras niistä kolmesta jotka etenivät urakoitsijan valintaan asti. Ennen tarjouksen hyväksymistä tehtiin, yrityksen toimesta, vielä erinomainen katteen kuntokartoitusraportti, jonka perusteella tilaajan oli helppo sopia tarvittavista lisätöistä. Yhteisymmärrykseen lisätöistä päästiin nopeasti sekä laajuuden että hinnoittelun osalta. Urakan kestoksi oli tarjouksessa ilmoitettu kolme päivää, joka riitti hyvin. Ensimmäisenä päivänä tehtiin katon pesu ja sammaleenestoaineen levitys. Toisena päivänä tehtiin katon pinnoitus kahteen kertaan ja suuri osa sovituista lisätöistä. Kolmantena päivänä viimeisteltiin sovitut lisätyöt ja tehtiin työmaan loppukatselmusraportti, jonka tilaaja hyväksyi. Kommunikointi sekä yrityksen että työn toteuttajien välillä oli mutkatonta ja kaikin puolin sujuvaa. Urakka toteutettiin ammattitaitoisesti alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi yritystä vastaavien remonttien toteuttajaksi. Annan tästä 5 tähteä.


| 09.05.2021 10:05
Kaupunki: Pirkkala 2

Yritys ei informoinut etukäteen tulostaan kuin edeltävänä päivänä. Urakassa sovitut suojaukset eivät myöskään ollut toteutettuna, joista joudumme käymään turhan keskustelun urakoitsijan kanssa. Jälkitöiden osalta on paljon parannettevaa.


| 30.04.2021 11:04
Kaupunki: Vantaa 5

Työ asiallisesti tehty, sovitun mukaisesti ja ammattitaitoisesti.


| 12.01.2021 10:01
Kaupunki: Vantaa 4

Työ tehtiin sopimuksen mukaan ja lopputulos oli hyvää laatua. Ajallisesti kesäsäät aiheuttivat haastetta mutta se oli odotettavissa. Laskutuksen lipsahti virhe, joka korjattiin heti huomautuksesta. Kaikenkaikkiaan kiitettävä suoritus (9+)!


| 21.12.2020 08:12
Kaupunki: Nurmijärvi 2

Pintamaalaus siirtyi kostean sään vuoksi keväälle 2021.


| 10.12.2020 17:12
Kaupunki: Lahti 4

Oli siistiä ja huolellista työtä, ei tullut paljon roiskeita. Särkyneet tiilet uusittiin ja maalattiin myös varatiilet. Työ tehtiin nopeasti ja aikataulu piti. Oli myös kohtuuhinta. Suosittelen.


| 03.12.2020 09:12
Kaupunki: Riihimäki 3

Työ sujui pääosin hyvin, vaikka ei kaikilta osin ollut tarjouksen mukainen. Pesu ja sammaleenestokäsittely tehtiin muutamassa tunnissa. Sen jälkeen saikin odotella pinnoitusta useampi viikko ja perään piti soitella useampaan kertaan. Myyjä oli luvannut, että heiltä löytyy tässä käytettyjä vanhoja ja hyviä Partekin tiiliä varastosta, mutta asentajat vain naureskelivat ja pyysivät toimittamaan heillekin. Kun pinnoittaja lopulta saapui, muutaman tiilen vaihto ja katon pinnoitus sujuivat nopeasti ja laadukkaasti. Lopputarkastusta ei koskaan tehty eikä siitä kukaan maininnut mitään. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.


| 02.12.2020 07:12
Kaupunki: Utajärvi 4

Ihan hyvä


| 25.11.2020 13:11
Kaupunki: Kuopio 3

Työn jälki on hyvä, sovitut työt pääosin tehty. Sovittiin savupiipujen juurien pellitysten leventämisestä ja alaspäin jatkamisesta .Jatkot alaspäin edelleen tekemättä, asiaan useasti palattu. Samoin löytyi yksi haljennut tiili, joita ei ollut aiemmin huomattu. Olen pyytänyt useasti sen vielä vaihtamaan - lupailtu on, mutta jäänyt korjaamatta. Samoin pihakiville kaatuneen maalilähetyksen siivoamisen hoitaminen ei ole aivan loppuun saatettu. Päätyjen räystäsllautojen ylös nousseiden naulojen kiinni lyöminen jäi tekemättä. Eli pienissä viimeistelyissä toivomisen varaa.


| 24.11.2020 17:11
Kaupunki: Nurmijärvi 5

Aloitusajankohdan sopiminen aiheutti hieman vääntöä, mutta työ sujui mallikkaasti pesuineen ja maalauksineen kuten sovittiin ja Omax Ola tiilikatto näyttää uudelta 22 vuoden jälkeen. Säät olivat suotuisat :-).


| 24.11.2020 10:11
Kaupunki: Kerava 5

Saatu tarjous oli jo lähtökohtaisesti edullinen muihin tarjoajiin verrattuna. Urakkasopimuksen sisällöstä voitiin neuvotella aidosti, ja muukin viestintä urakoitsijan edustajien kanssa oli hyvällä tasolla. Työnjohtaja ja työmiehet tekivät töitä ahkerasti kohteella ollessaan, ja heidän kanssaan oli helppo keskustella. Tilaajan pyynnöt toteutettiin hyvin. Osakkailta/asukkailta ei juurikaan tullut valituksia siisteydestä tai aiheutetuista vahingoista. Sovitut lisätyöt tehtiin. Katoista kattorakenteineen tuli siistit ja uuden näköiset, lopputulos on sellainen kun haluttiin. Urakan viimeinen vaihe, pinnoitus, on erityisen riippuvainen säästä. Tämä seikka sekä se, että urakoitsijalla oli menossa alueella useita samanaikaisia töitä, aiheuttivat muutamia päivien kestäviä katkoksia työhön. Tämä oli kuitenkin jo etukäteen as. oy:n hallituksen tiedossa. Joillekin asukkaille asia saattoi kuitenkin olla yllätys. Tilaajan kannalta keskeytykset ovatkin aina ikäviä. Ainoa selvästi kielteinen seikka oli urakkasopimukseen sisältyneiden jätetiilien poisviennin viivästyminen. Urakka valmistui kuitenkin sovitussa ajassa, eikä jäänyt edes "viime tippaan". Tilaaja on hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Urakkasopimukseen sisältyy bonuksena kattojen vuosihuoltosopimus, jolla takuuaika pitenee.


| 21.11.2020 18:11
Kaupunki: Tuusula 5

Tarjouksen mukaisesti sovitussa aikataulussa tehty ammattimainen työ.


| 21.11.2020 15:11
Kaupunki: Seinäjoki 4

Firma hoiti työn erittäin hyvin. Tekijät olivat Kokkolasta. Työn onnistumiseen vaikutti aurinkoiset päivät. Voin suositella varsinkin näitä Kokkolan kavereita.


| 21.11.2020 09:11
Kaupunki: Espoo 3

Pesupäivänä koneet hajosi ja meni pesu hieman pitkäksi ja jäi paikat siivoamatta kuten oli sovittu. Varsinainen tiilikaton maalaus sujui hyvin. Reunapeltien maalaus luvattiin hoitaa syksyn aikana ja samoin huonosti pestyt ränniputket. Tätä ei tehty, vaan oli ilmeisesti unohtunut, vaikka loppupöytäkirja tehtiin. Luvattiin toki tehdä kuntoon sitten ensikeväänä.


| 21.11.2020 08:11
Kaupunki: Helsinki 4

Olen ehdottomasti tyytyväinen lopputulokseen. Useasti piti soitella perään ja kysellä milloin seuraava työvaihe toteutetaan, mutta sitten kun alkoi tapahtua, homma toimi.


| 05.11.2020 15:11
Kaupunki: Joensuu 4

Olen lopputulokseen ihan tyytyväinen, mutta tiedottaminen asiakkaan suuntaan olisi saanut olla parempaa. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sain soitella perään kolme kertaa ennen kuin kolme kuukautta myöhemmin katon pesu saatiin sovittua viikon varoitusajalla. Tämän jälkeen kesti vielä kuukausi ennen kuin varsinainen maalaus saatiin hoidettua.


| 04.10.2020 13:10
Kaupunki: varsinais-suomi,kemiönsaari 2

vanhan tiilikaton pesu, myrkytys ja pinnoitus..aloitus kesti ja kesti..koko ajan sovittua aloitusta siirrettiin..taitaa firmalla olla liikaa keskeneräisiä työmaita ja vähän henkilökuntaa koska ei ehdi ajoissa kohteisiin, no vihdoin tulivat mutta ei ollut nostinlaitetta koska katto ei kestä kävelyä, sopimukseen kuului myös räystäslaudan vaihtoa, eteisen huopakaton uusiminen sekä varatiilien maalaus ja pihan loppusiivous..no kiireen takia muille kattotyömaille jäi tekemättä kaikki edellämainittu joten tein siivoukset itse, katon pinnoituksen onneksi ehtivät tehdä kiireiltään. kattomies matti oli kyllä hyvä ja ammattitaitoinen henkilö,suur kiitos hänelle, urakkahinnasta sain 1000 euroa huojennusta...tämä on suomalaista työtä vuonna 2020..laatua, tehokkuutta,jämptiyttä ja luotettavuutta, eikös niin..


| 31.08.2020 09:08
Kaupunki: Raasepori 2

Minulle jäi urakoitsijasta kaksijakoinen käsitys. Yhteydenpidon tasoa pidin huonona, työ viivästyi kuukaudella. Toisaalta tekijät olivat ammattitaitoisia ja tiesivät, mitä tehdä, olivat lisäksi ystävällisiä. Kokonaisuutena en oikein voi suositella.


| 27.08.2020 10:08
Kaupunki: Loviisa 5

Urakkatyö suoritettiin sovittuna ajankohtana, riittävällä varovaisuudella ja huolellisuudella ja muutenkin sovitulla tavalla. Tulos oli hyvä. Olen tyytyväinen palveluun.


| 05.08.2020 09:08
Kaupunki: Espoo 4

Kotimaisella työvoimalla edullinen tarjous. Pikkuisen piti kysellä aikataulujen perään johtuen varmaan hektisestä sesongista, mutta tulivat lopulta sovitusti ja tekivät hyvää jälkeä. Suosittelen vahvasti!


| 27.07.2020 14:07
Kaupunki: Padasjoki 5

Alku vaikutti huonolta, aikataulu petti ja infottiin huonosti. Työporukan vaihduttua Saarijärveltä peräisin olevaan ryhmään alkoi tapahtua. Työn jälki todella hyvää, jäljet siivottiin huolellisesti ja aikataulu piti. Erittäin tyytyväinen.


| 27.07.2020 13:07
Kaupunki: Humppila 3

Kahden katon pesu ja maalaus kesti kuusi viikkoa. Kesäkuun alkupuoliskolla katot pestiin ja osa pohjamaalattiin ja osalta jäi pohjamaalaukset tekemättä. Kuukauden kuluttua kyselyn jälkeen saapui toinen maalari, joka maalasi pohjan valmiiksi ja sen jälkeen pintamaalauksen valmiiksi. Lopputyö hoitui rivakasti ja työnjälki oli hyvää.


| 29.05.2020 17:05
Kaupunki: Kärkölä 3

Yhteydenpito sujui reippaasti ja ilmoittivat hyvissä ajoin aikatauluista. Katonpesijä tuntui tekevän tosi huolellista työtä, siivosi jälkensä ja haravoi pihankin vaikka sanoin että lehdet ja neulaset saa kyllä jäädä nurmikolle. Katon pinnoitus on siistin näköinen ja pinnoitetta ei ole mennyt minnekään minne ei pitäisi. Sadevesijärjestelmän uusiminen jätti hivenen parantamisen varaa. Kourujen kulmakohdat eivät ihan istu ja vuotavat silikoonista huolimatta, valkoiset syöksyt on kasattu mustilla peltiruuveilla, syöksyjen leikkauskohdat on aika ruovin näköisiä ja vinoja, lisäksi yksi valokate oli särkynyt asennusten yhteydessä etureunasta.


| 25.02.2020 15:02
Kaupunki: Hankasalmi 4

Katon maalaus meni hyvin. Pohjolan Pintamestareihin kyllä voin luottaa seuraavankin kerran. Joitain takuukorjauksia varmaan vielä edessä, mutta muuten meni vallan mainiosti.


| 23.10.2019 02:10
Kaupunki: Oulu 5

Joskus remonttiporukka jättää sotkunsa siivoamatta, näin ei käynyt Pintamestareitten kohdalla. Huolehtivat siisteydestä ja tarkistivat työnsä lopputuloksenkin. Ei mitään moitittavaa!


| 26.03.2019 09:03
Kaupunki: Sotkamo 5

Pohjolan Pintamestarien kanssa meni todella hyvin ja hintakin oli loistava! Ei voi muuta kuin suositella.


| 30.01.2019 12:01
Kaupunki: Kemi 5

Aikataulut meni hyvin. Pintamestarien kanssa saatiin sovittua kaikesta, toiminta oli ripeää ja jälki hyvää. Ei voi kuin kittää!


| 20.06.2017 07:06
Kaupunki: Rauma 4

Pesu jäljiltä rännit osittain putsaamatta ja mm.lasiterassin suojaaminen puuttui koska urakoitsijalla ei ollut tarvittavia suojapeitteitä. Tästä johtuen tilaajalle jäi siivoustöitä. Pesijät jättivät kiinteistön vesipostin vuotamaan. Tämä kaikki pääsi tapahtumaan koska olimme itse poissa kotoa syystä että urakoitsijan tulo tuli yllättäen ja pesurit hääräsivät keskenään. Maalauksessa vähän sama tilanne eli urakoitsijan maalarillakaan ei ollut suojapeitteitä joka kyllä järjestyi tilaajalta koska silloin olimme kotona. Maalarin toiminta ei ollut ihan ok. ei ottanut huomautuksia asiallisesti. Työ vaati jälkihoitoa alueen vastaavalta.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

5-10 vuotta

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

5-20 vuotta

Yrityksen vakuutukset:

Pohjolan Pintamestarit OY:llä on voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus sekä jatkuva rakennus- ja asennustyövakuutus

Yrityksen Pohjolan Pintamestarit Oy taloustiedot

12 /2019 12 /2018 12 /2017 12 /2016
Liikevaihto 1 466 000,00 € 1 582 000,00 € 1 083 000,00 € 2 414 000,00 €
Liiketulos 45 000,00 € 104 000,00 € 417 000,00 € -508 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 3 5 6 17

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Pohjolan Pintamestarit Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 15938624 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennetekninen palvelu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on kattojen, julkisivujen ja lattioiden pesut, pinnoitukset, maalaukset ja suojakäsittelyt, pesuaineiden, pinnoitteiden, maalien ja suoja-aineiden maahantuonti ja myynti, osakkeiden, kiinteistöjen, koneiden ja laitteiden omistaminen, hallinnointi, osto, myynti ja vuokraus sekä muu rakennusalaa sivuava osto- ja myyntitoiminta, rakentamiseen, rakennuttamiseen sekä kunnostus-, puhdistus- ja pinnoitusalaan liittyvä konsultointi, rakentaminen, remontointi ja korkeapainepesut sekä muu laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka OULU YTJ
Toimitusjohtaja Rekilä Jaakko Matias PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Ratamotie 40 as. 21 , 90580 OULU
Käyntiosoite Ratamotie 40 as. 21 , 90580 OULU

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 10.04.2000 YTJ
Kaupparekisteri 09.02.2000 PRH
Ennakkoperintärekisteri 29.04.2005 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.04.2005 YTJ
ALV-rekisteri 01.04.2005 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 10.04.2000 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1593862-4
 • Ratamotie 40 , 90580 Oulu
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Koko Suomi

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa