Panthers roofing and construction (Prac Oy)
Aktiivinen
PREMIUM

Panthers roofing and construction (Prac Oy)

Projektit

Yritys Panthers roofing and construction (Prac Oy) (3147092-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 19 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Panthers roofing and construction (Prac Oy) teki liikevaihtoa 899 000 € ja tulosta 111 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, laadukas työnjälki ja hyvä hinta-laatusuhde. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme nuori kasvava yritys ,tekijöiltä löytyy kokemusta jopa 20 vuotta .
Teemme konesauma ,pelti ,tiili huopa kattoja isolla intohimolla ja meiltä löytyy asennetta !
Meidän valikoimasta löytyy myös peltiseppäntyöt ja erikoispellitykset.
Hoidamme kunnialla omat työt ja tarjoamme aina asiakkaille parasta palvelua.

Asennustaku jopa 6.v

Palvelut

Teemme konesauma ,pelti ,tiili huopa kattoja isolla intohimolla ,meiltä löytyy asennetta !
Meidän valikoimasta löytyy myös peltiseppätyöt ja erikoispellitykset.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Hyvä hinta-laatusuhde
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Asennustakuu 6.v

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Toimittajan antamat takuut !

Yrityksen vakuutukset:
Yrityksellä on voimassaoleva vahinkovakuutus mitkä korva vahingon sattuessa jopa 1000000 euroa.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 13.07.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3147092-9
 • c/o lahti Nikulankatu 2 , 15700
  Lahti
Toimialueet
Uusimaa,Päijät häme

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Hyvä hinta-laatusuhde
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Espoo

Piipun juuripellin asennus | 06.03.2024 19:03

Hyvästä kommunikoinnista plussaa sekä paikalla käynti ja tilanteen suunnittelu ja lisätöiden ehdotukset jotka olivat linjassa omien havaintojen kanssa. Yhden tähden menetykset tikkaiden kiinnikkeen väärästä väristä ja mukavahan se oli että se maalattiin mutta parempi ja siistimpi olisi ollut lähtökohtaisesti oikean värisellä kiinnikepannalla. Lisätyönä ollut viemärin tuuletusputken liitos ja eristäminen ok mutta olisi ehkä vaatinut mittanauhan koska se viriteltiin nyt toimivaksi. Toimii todennäköisesti tiiviisti nykyisellä tavalla. Asennuksen tehnyt sai kyllä koko päivän painella hommia ja yksin tehtynä varmasti osittain haasteellista. Näistä huolimatta harkinnan arvoinen tekijä.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 4 Hyvästä kommunikoinnista plussaa sekä paikalla käynti ja tilanteen suunnittelu ja lisätöiden ehdotukset jotka olivat linjassa omien havaintojen kanssa. Yhden tähden menetykset tikkaiden kiinnikkeen väärästä väristä ja mukavahan se oli että se maalattiin mutta parempi ja siistimpi olisi ollut lähtökohtaisesti oikean värisellä kiinnikepannalla. Lisätyönä ollut viemärin tuuletusputken liitos ja eristäminen ok mutta olisi ehkä vaatinut mittanauhan koska se viriteltiin nyt toimivaksi. Toimii todennäköisesti tiiviisti nykyisellä tavalla. Asennuksen tehnyt sai kyllä koko päivän painella hommia ja yksin tehtynä varmasti osittain haasteellista. Näistä huolimatta harkinnan arvoinen tekijä.

Espoo

Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Hyvä hinta-laatusuhde

Pellitys | 15.01.2024 11:01

Hinta-laatusuhde kohdillaan. Voi suositella.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Hinta-laatusuhde kohdillaan. Voi suositella.

Hämeenlinna

Kesämökin kattoremontti | 29.01.2022 18:01

Kaikin puolin todella asiallisesti hoidettu kattoremontti. Hommat sujuivat, koronan tuomasta lisähaasteesta huolimatta, sovitusti ja kaikki yhteydenpito oli mielyttävää. Urakkaan kuulumattomat tuntityöt tehtiin ripeästi ja remontin edistymisestä informoitiin kiitettävästi. Jos kattoremontteja joudun vielä teettämään, niin tiedän mistä tilata.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Kaikin puolin todella asiallisesti hoidettu kattoremontti. Hommat sujuivat, koronan tuomasta lisähaasteesta huolimatta, sovitusti ja kaikki yhteydenpito oli mielyttävää. Urakkaan kuulumattomat tuntityöt tehtiin ripeästi ja remontin edistymisestä informoitiin kiitettävästi. Jos kattoremontteja joudun vielä teettämään, niin tiedän mistä tilata.

Hämeenlinna

Piipun. Pellitys, rännien puhdistus piipun korjaus | 04.01.2022 11:01

Erittäin nopea, hyvä työ, mukava toimitus

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Erittäin nopea, hyvä työ, mukava toimitus

Loviisa

Tikkaiden korjaus katolla | 16.12.2021 12:12

Erittäin hyvää työtä ja sovitussa aikataulussa:) Suosittelen lämpimästi:)

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Erittäin hyvää työtä ja sovitussa aikataulussa:) Suosittelen lämpimästi:)

Vantaa

Peltikatto pieneen pihavarastoon | 17.11.2021 21:11

Tämä pienikin työ hoidettu hyvin. Tarjousvaiheessa firma oli aktiivinen. Lyhyesti; kaikki toimi.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Tämä pienikin työ hoidettu hyvin. Tarjousvaiheessa firma oli aktiivinen. Lyhyesti; kaikki toimi.

Helsinki

Kattoluukkujen asennus 2kpl | 14.11.2021 16:11

Työ tehtiin sovitusti.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Työ tehtiin sovitusti.

Joutsa, Keski-Suomi

Vapaa-ajan huopakatteen uusinta piipun pellityksineen (noin 110m2, loiva katto), loka-marraskuu 2021 | 06.11.2021 23:11

Koko urakka sujui erinomaisesti. Työ tehtiin sovitussa ajassa ja sovitulla tavalla. Sopimuksen tekeminen materiaalivalintoineen, aikatauluineen, kaikkineen todella helppoa. Kokonaishinta oli hyvä. Firman kanssa keskustelu ennen urakkaa, urakan aikana ja työnvastaanottamisessa oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa. He lähettivät työn aikana päivittäin puhelimeen kuvia työn edistymisestä - tästä iso plussa heille, eivät jättäneet asiakasta epätietoisuuteen miten työ sujuu, etenkin kun asun toisella paikkakunnalla. Työstä ja työtekijöistä jäi niin hyvä kuva että keskustelimme jo alustavasti muiden rakennusten kattohuopien uusimisesta tulevina kesinä - tuon yrityksen voisin valita jatkossakin töihin. Tosi hyvä homma!!!

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Koko urakka sujui erinomaisesti. Työ tehtiin sovitussa ajassa ja sovitulla tavalla. Sopimuksen tekeminen materiaalivalintoineen, aikatauluineen, kaikkineen todella helppoa. Kokonaishinta oli hyvä. Firman kanssa keskustelu ennen urakkaa, urakan aikana ja työnvastaanottamisessa oli erittäin ystävällistä ja sujuvaa. He lähettivät työn aikana päivittäin puhelimeen kuvia työn edistymisestä - tästä iso plussa heille, eivät jättäneet asiakasta epätietoisuuteen miten työ sujuu, etenkin kun asun toisella paikkakunnalla. Työstä ja työtekijöistä jäi niin hyvä kuva että keskustelimme jo alustavasti muiden rakennusten kattohuopien uusimisesta tulevina kesinä - tuon yrityksen voisin valita jatkossakin töihin. Tosi hyvä homma!!!

Helsinki

Katon läpivientien korjaus | 12.10.2021 08:10

Erittäin hyvää ja ammattimaista toimintaa. Kaikki etukäteen sovitut asiat tehtiin laadukkaasti ja paikat vielä siivottiin hyvin. Työvaiheet myös dokumentoitiin kuvaamalla hyvin.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Erittäin hyvää ja ammattimaista toimintaa. Kaikki etukäteen sovitut asiat tehtiin laadukkaasti ja paikat vielä siivottiin hyvin. Työvaiheet myös dokumentoitiin kuvaamalla hyvin.

Lahti

Ulkokuistin kattoremontti | 12.07.2021 13:07

Todella pätevät työnjohtajat ja asentajat. Työ tehtiin aikataulussa ja muutenkin loistavasti. Kiitos paljon ja varmasti käytämme uudestaan.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Todella pätevät työnjohtajat ja asentajat. Työ tehtiin aikataulussa ja muutenkin loistavasti. Kiitos paljon ja varmasti käytämme uudestaan.

Hämeenlinna

Rantasaunan ja liiterin kattojen uusiminen yht. n. 75m2 | 27.05.2021 21:05

Projekti sujui mallikkaasti aina tarjouspyyntövaiheesta työn luovuttamiseen saakka. Kyseessä oli vanhan saunarakennuksen katon uusiminen sisältäen kattotuolin vaihdon ja katon suoristuksen. Työ oli ensiluokkaista ja kommunikaatio selkeää läpi projektin. Marius lähetti pitkin matkaa valokuvia projektin etenemisestä. Voin suositella lämpimästi. Mukavia ja osaavia tekijöitä. Työn jälkeen piha oli siisti. Todellinen avaimet käteen -palvelu. Viisi tähteä!

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Projekti sujui mallikkaasti aina tarjouspyyntövaiheesta työn luovuttamiseen saakka. Kyseessä oli vanhan saunarakennuksen katon uusiminen sisältäen kattotuolin vaihdon ja katon suoristuksen. Työ oli ensiluokkaista ja kommunikaatio selkeää läpi projektin. Marius lähetti pitkin matkaa valokuvia projektin etenemisestä. Voin suositella lämpimästi. Mukavia ja osaavia tekijöitä. Työn jälkeen piha oli siisti. Todellinen avaimet käteen -palvelu. Viisi tähteä!

Vantaa

Katon läpivientien uusiminen | 10.04.2021 11:04

Työ tehtiin sovitusti, hinta oli mitä sovittiin ja työn jälki hyvä.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Työ tehtiin sovitusti, hinta oli mitä sovittiin ja työn jälki hyvä.

Vihti

Omakotitalon kattoremontti | 24.02.2021 18:02

Suosittelen! Todella tyytyväinen kaikkeen.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Suosittelen! Todella tyytyväinen kaikkeen.

Vantaa

Lumiesteet | 14.01.2021 09:01

Työ tehtiin sovitusti ja nopeasti. Sain pyytämäni raportinkin heti seuraavana päivänä.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Työ tehtiin sovitusti ja nopeasti. Sain pyytämäni raportinkin heti seuraavana päivänä.

Nurmijärvi

Katon tuuletusaukkojen suurennus sekä jyrsijäverkkojen asennus | 20.12.2020 23:12

Homma hoitui niinkuin sovittiin, hinta sekä aikataulu piti sekä paikat siivottiin. Mukavia kavereita ja tulen käyttämään jatkossakin heidän palvelujaan.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Homma hoitui niinkuin sovittiin, hinta sekä aikataulu piti sekä paikat siivottiin. Mukavia kavereita ja tulen käyttämään jatkossakin heidän palvelujaan.

Lahti

Piipunpellitys | 20.12.2020 20:12

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, voin ehdottomasti suositella!

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, voin ehdottomasti suositella!

Hollola

Suvupiipun pellitys | 24.11.2020 08:11

Todella ammattilaista työtä, tekivät mitä lupasivat ja ajalla. Ehdottamasti ykkyssiä, suosittelen.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Todella ammattilaista työtä, tekivät mitä lupasivat ja ajalla. Ehdottamasti ykkyssiä, suosittelen.

Loviisa

Räystäskourujen asennus | 21.11.2020 09:11

Hyvin tehty työ, hyvä palvelu. Suosittelemme ehdottomasti tätä firmaa.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Hyvin tehty työ, hyvä palvelu. Suosittelemme ehdottomasti tätä firmaa.

Loviisa

Räystäskourujen asennus | 10.11.2020 19:11

Uusien räystäskourujen asennus kesämökille kokonaisurakkana. Aikataulu sopimuksen mukainen, työ tehtiin 10.11.2020. Sovittuun hintaan 1321,84 e. Olemme hyvin tyytyväisiä työn laatuun ja palveluun, kaikki toimi niin kuin pitikin. Hieno homma.

Panthers roofing and construction (Prac Oy) Panthers roofing and construction (Prac Oy) Nikulankatu 2, 15700 Lahti 5 Uusien räystäskourujen asennus kesämökille kokonaisurakkana. Aikataulu sopimuksen mukainen, työ tehtiin 10.11.2020. Sovittuun hintaan 1321,84 e. Olemme hyvin tyytyväisiä työn laatuun ja palveluun, kaikki toimi niin kuin pitikin. Hieno homma.

Yrityksen Panthers roofing and construction (Prac Oy) taloustiedot

Yritys Panthers roofing and construction (Prac Oy) (3147092-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 19 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Panthers roofing and construction (Prac Oy) teki liikevaihtoa 899 000 € ja tulosta 111 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, laadukas työnjälki ja hyvä hinta-laatusuhde. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021
Liikevaihto 899 000,00 € 590 000,00 €
Liiketulos 111 000,00 € -39 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 6 5

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 31470929 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennus Kaupparekisteri
Kotipaikka Hollola YTJ
Toimitusjohtaja Rudenas Bronislav PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o Lahti Nikulankatu 2 , 15700 LAHTI
Käyntiosoite c/o lahti Nikulankatu 2 , 15700 LAHTI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 23.07.2020 YTJ
Kaupparekisteri 23.07.2020 PRH
Ennakkoperintärekisteri 13.07.2020 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 05.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 13.07.2020 YTJ
ALV-rekisteri 11.08.2020 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 13.07.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3147092-9
 • c/o lahti Nikulankatu 2 , 15700
  Lahti
Toimialueet
Uusimaa,Päijät häme

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi