Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

Yritys Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky (2061716-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 22 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Remontointi & Rakentaminen.

Meiltä taatulla ammattitaidolla kaikki

huoneistojen ja liiketilojen remontit

lattiasta kattoon.

- Purkutyöt

- Maalaustyöt

- Tapetoinnit

- Parketin / laminaatin asennus

- Keittiöremontti

- Saunaremontti

- Kph- remontti ym. märkätilat

Yrityksen palvelut

Maalaus- ja tapetointityöt

Kph- , wc- , saunaremontit

Keittiöremontit

Lattia - asennukset

Taloyhtiöiden remontit

Arvosteluja 22 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 25.10.2021 12:10
Kaupunki: Helsinki 4

Yhteistyö yrityksen kanssa sujui mallikkaasti. Yhteydenpito oli hyvin selkeää ja ripeää. He käyttivät monia yhteydenpito kanavia ja remontin kulkua saattoi seurata hyvin jopa ulkomailta korona-rajoitusten vuoksi. Urakka oli suuri 12 viikkoa kestävä täysremontti 70.luvun kohteessa. Urakoitsija tekee hyvää laatua ja on ammattitaitoinen, aikataulut piti. Miinuksena mainitaan työn laadun kirjo eri aliurakoitsijoilta, joihin ei itsellä ollut paljoa mahdollisuutta vaikuttaa, koska työn jälki näkyy vasta jälkikäteen. Yksityiskohdat ja viimeistely ovat ne asiat jotka näkyvät, ja näissä olisi parantamisen varaa. Urakoitsijalla ei ollut suurta mielenkiintoa työn viimeistelyn laatuun ja yksityiskohtiin. Valittamisen kautta saimme osan tökeröistä viimeistelyistä korjatuiksi. Työn viimeistelyn jälki ei ehkä poikkea valtavirrasta, mutta omalla kohdallani olisin toivonut huolellisempaa lopputulosta, joka erottaa laadukkaan rakentamisen tavanomaisesta.

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti isohkoon rivitaloasuntoon, johon tuli alkuperäiseen suunnitelmaan vielä lattioiden uusiminen koko huoneistoon.
Kun lupa ym. asiat oli saatu kuntoon remontti lähti eteenpäin hyvin.
Haasteita toi hieman tarkkojen piirusten/ mittojen puuttuminen uudesta kph:sta, mutta niistä selvittiin.
Erittäin mukava työntilaaja, helppo asioida hänen kanssa puhelimitse ja uskon, että paikanpäällä olisi kaikki mennyt loistavasti.
Viimeistelytyöt viivästyi luultavasti väärinkäsitysten takia. Loppuvuoden -21 kiireen ja koronasta aiheutuvien harmien takia tarvittavat
korjaustyöt jääneet alkuvuoteen 2022. Urakalla 2vuoden pieurakkatakuu töille.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 20.10.2021 21:10
Kaupunki: Helsinki 5

Lämmin suositus! Tuomoon ja Tuijaan voi luottaa. He hoitivat hommat mallikkaasti ja olivat hyvin tavoitettavissa aina tarvittaessa.


| 29.06.2021 20:06
Kaupunki: Helsinki 2

Yrittäjä on mukava ja lupaa kaiken maan ja taivaan väliltä. Siihen tämä kaikki jääkin. Työ tehdään keskikertaisesti ja huolimattomasti. Työvaiheen aikana tulee monia virheitä, josta urakoitsija syyttää alihankkijoita eikä ikinä itse ota vastuuta niistä. Se on hänen kuitenkin vastuulla korjata virheitä. Virheitä korjataan toisilla virheillä kunnes lopulta urakoitsija ei enää ota vastuuta tehtävistä ja jättää vastaamatta viesteihin ja valituksiin. Tästä huolimatta urakan alussa he lähettävät aktiivisesti laskuja viikon välein, joita on maksettava hyvinkin nopeasti. Työn jälki on huono, varsinkin isoissa urakoissa, esimerkiksi mitat menevät sattuu, kalustot vaurioituvat asentajien toimesta ja maalaukset tehdään huolimattomasti. Urakoitsijalla on myös tapana syyttää laitevalmistajia. Hänen mukaansa laitevalmistajat eivät osaa valmistaa oikeantyyppisiä/mittaisia kalusteita eikä vika ole asentajissa. En kaiken kaikkea voi suositella kenellekään. Kirsikkana kakun päällä, remontit ovat miltei aina myöhässä, omassa tapauksessa viikolla, mutta sehän olikin urakoitsijan mukaan jälleen kerran alihankkijoiden vika. Ei jatkoon todellakaan! Erittäin epäammattimainen tapa hoitaa asioita. Kiertelemistä ja vastuunpakoilua, vaikka kyse olisi hyvinkin pienestä asiasta.

Tilaaja on kirjoittanut arvosteluun valhetta, olemme reklamoineet tästä. Teksti ei ole tilaajan, koska hän oli tyytyväinen urakkaan.
Urakka elo-syys 2020, vuosi sitten. Mikäli urakassa korjattavaa, loppulaskua ei makseta. Urakka laskutetaan viikoittain, koska asentajien laskut maksetaan viikoittain. Keväällä 2021 kuulimme, että keittiössä on vikaa, Grönholm Tuomo meni paikalle ja totesi virheet ja puutteet Ikeasta ostettuihin kalusteisiin. Tarvittavat korjaukset ym. muutokset vääränlaisten keittiösuunnitelmien takia tehtiin ja tilaaja oli tyytyväinen. Seläntakana tälläinen valehtelu ei ole reilua.
Yst.terveisin Tuija Grönholm

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 16.06.2021 17:06
Kaupunki: Helsinki 5

Työ tehtiin aikataulussa, budjetissa pysyttiin ja työnjälki on laadukasta. Suosittelen lämpimästi.

Mukava remonttikohde. Asiat hoitui ongelmitta ja kysymyksiin sai vastaukset nopeasti.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 12.01.2021 09:01
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvin tehty remontti ja aikataulu piti.


| 02.12.2020 08:12
Kaupunki: Helsinki. 5

Sujuva ja aikataulussa pysynyt remontti. Yrityksestä pidettiin kiitettävästi yhteyttä ja yhteistyö meni mukavasti. Myös jälkitarkastuksessa havaitut asiat korjattiin viivyttelemättä. 4,75 tähteä :)


| 23.11.2020 23:11
Kaupunki: Helsinki 5

Työn jälki on hyvää kautta linjan. Työssä ilmeni joitakin muutamien päivien keskeytyksiä, mutta kokokonaisuutena pysyttiin suurin piirtein luvatussa aikataulussa. Kokonaisarvio on 4,5 eli pyöristettynä 5.


| 23.11.2020 14:11
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti hoitui alusta alkaen mallikkaasti. Aikataulu ja hintataso pysyivät annetuilla tasoillaan. Esittämiini "tyhmiin" kysymyksiin vastattiin asiallisesti. Myös taloyhtiön tekninen isännöitsijä oli tyytyväinen kaikkeen toimintaan.


| 22.11.2020 00:11
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvä yhteydenpito ja laadukas työ ( lattioiden uusiminen, koko asunnon pintojen tasoitus ja maalaus, uusien keittiökalusteiden asennus)


| 21.11.2020 13:11
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Koskaan ei tullut päivää,milloin työmaa olisi seisonut jonkun syyn takia. Urakoitsija,kuten yhteistyökumppaninsa olivat kaikki paitsi ammattitaitoisia, myös henkilöitä,joiden kanssa oli helppo ja mukava kommunikoida. Mieheni on eläköitynyt rakennusalan ammattilainen,joten ”valvova silmä” oli tarkka. Työn jälki oli kuitenkinjoka vaiheessa hyvää ja kriteerit täyttävää. Remontti kesti runsaat 4 viikkoa ja nyt saamme nauttia kauniista saunasta ja modernista kylpyhuoneesta. Voin lämpimästi suositella Munkkiniemen Rakennuspalvelua ja jos meille tulee remontin tarvetta tulevaisuudessa, tiedämme,mihin otamme yhteyttä.

Kiitos !
Erittäin hyvä , selkeä remonttikohde ja mukava pariskunta , joilla oma mielipide / toive lopputuloksesta selvä.
Urakka eteni hyvin ilman "ongelmia".

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 21.11.2020 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

Poikkeuksellista ammattimaisuutta, rehellisyyttä ja avoimuutta. Aikataulu piti ja pysyttiin budjetissa. Jälki äärimmäisen laadukasta ja erittäin mukavat aliurakoitsijat.


| 16.09.2020 10:09
Kaupunki: Helsinki 4

Työnjälki erittäin siisti. Aikataulu venyi.

Ikävä kyllä urakka venyi , syynä oli lattian hionta liian " hyvin " , jolloin vedeneristeet eivät tarttuneet pintaan ja
tämä aiheutti monta ylimääräistä työvaihetta, ennenkuin selvisi syy.
Ikinä ennen ei ole tälläiseen ongelmaan törmätty, mutta soitto Kiillon asiantuntijalle valaisi, että näin voi käydä ,
jos hioo betonilattian liian peilisileäksi.
Onneksi työntilaaja pariskunta olivat ymmärtäväisiä !

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 12.08.2020 16:08
Kaupunki: Helsinki 5

Tupakoidun 50m2-kaksion saneeraus (pl. kylpyhuone) 20-luvulla rakennetussa talossa. Urakka sisälsi purkutyöt, pintaremontin, uusien seinien rakentamisen, sekä uuden lattian asentamisen. Tämän lisäksi vino lattia oikaistiin lisätöinä. Töitä tehtiin hieman reilun kuukauden ajan. Työt lähtivät heti vauhdikkaasti käyntiin ja etenivät hyvää vauhtia. Kommunikointi hoitui koko urakan ajan helposti, jonka lisäksi aikatauluissa pysyttiin lisätöistä huolimatta. Vaiheet olivat selkeät ja minua pidettiin jatkuvasti ajan tasalla remontin etenemisestä, sekä mahdollisista kysymyksistä tai tarvittavista päätöksistä. Myös omiin kysymyksiini reagoitiin aina hyvin nopeasti. Lopputulos remontista on erittäin huolellinen ja siisti. Vanhassa talossakin saatiin hyvin tarkkaa jälkeä esim tasaisten pintojen ja maalausjäljen lopputuloksen osalta. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen urakkaan ja voin ehdottomasti suositella Munkkiniemen Rakennuspalvelun huippuammattilaisia. Olen erittäin tyytyväinen urakoitsijaan sekä myös heidän yhteistyökumppaneihin. Hommat hoituivat sellaisella otteella että selvästi ennenkin tehty vastaavia remontteja. :)

Yhteistyö työntilaajan kanssa erittäin luontevaa ja helppoa , mikä osaltaan vaikuttaa aina urakan etenemiseen, jos
tulee haasteita tai muuten vaan mietittävää urakan aikana.
Tässä urakassa oli selkeät suunnitelmat ja ne toteutettiin. Hyvä urakkakohde.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 05.08.2020 10:08
Kaupunki: Helsinki 3

Työ sujui nopeasti ja helposti. Tultiin korjaamaan vielä kuivuessa haljennut maali. Kuitenkin ikkunan eteen kattoon jäi todella pieniä halkeamia

Hei, laitatko sähköpostitse viestiä, niin sovitaan aika ja tullaan halkeamat korjaamaan. Yst.terveisin Tuija Grönholm

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 08.03.2019 10:03
Kaupunki: Helsinki 4

Kaikki meni sovitusti ja oikea aikaisesti.

Selkeä kph- remontti. Yhteistyö asiakkaan kanssa sujui hienosti.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 17.02.2019 13:02
Kaupunki: Helsinki 4

Kyseessä pienen kaksion seinien, ovien, kattojen tasoitus ja maalaustyö, sekä keittokomeron kaakelilattian uusiminen ja ovien maalaus. Työt suoritettiin nopeasti ja kommunikointi urakoitsijaan toimi moitteetta. Tarkastuskäynneillä huomatut epäkohdat korjattiin pikaisesti. Työn jälki siistiä.

Yhteistyö urakan tilaajan kanssa sujui alusta asti ongelmitta ja selkeästi, sekä kommunikointi asiakkaan kanssa sujui helposti.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 13.11.2018 11:11
Kaupunki: Helsinki 4

Yksiön 28 m2 "peruskorjaus" (ei kylpyhuonetta, oli kunnossa putkiremontin jäljiltä) Aikaisemmin toimistona jo 1990 luvulla ja asumiskäytössäkin 2000 luvulla olleen huoneen ja keittokomeron "korjaaminen" takaisin asumiskuntoon, huone oli tosi huonossa kunnossa, samoin keittokomero. Kaikki sujui ripeästi aikataulun mukaan ja työn jälki oli oikein hyvää. Käväisin remontin aikana muutaman kerran katsomassa ja aina tarvittaessa sain nopeasti vastauksen, kun syntyi kysyttävää, asiointi oli helppoa ja miellyttävää. Erityiskiitokset myöskin sähkötyökumppanille Kiha Oy ja keittiökalustekumppanille White Forest. Ja Asbestos Oy:lle sekä Töölön Putkityölle. Kaikkia näitä voisin käyttää uudestaan, suosittelen! 4,5 tähteä tai 5-

Urakka sujui suunnitellusti ilman ongelmia aikataulussa, asunto oli huonossa kunnossa , mutta siitä saatiin remontoimalla toimiva pieni koti.
Yhteydenpito työntilaajaan sujui loistavasti ja "rennosti" , vastaukset kysymyksiin saatiin pikaisesti jne.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 08.11.2018 13:11
Kaupunki: Helsinki 5

Kohteena oli alkuperäiskunnossa (vuosi 1973) oleva kaksio Helsingin Merihaassa. Yhteistyö Munkkiniemen Rakennuspalvelun kanssa sujui erittäin hyvin. Työn tilaajat (kuolinpesän edustajat) asuivat eri kaupungissa, joten viestintä ja tiedonvaihto toimi hyvin puhelimitse sekä sähköpostilla. Tarvike- sekä kalustehankinnat tehtiin meidän pyynnöstä ja hankinnat toimivat hyvin. Työn jälki oli erinomasita. Lisäksi kiitokset Munkkiniemen Rakennuspalvelun yhteistyökumppaneille: Whit Forest Oy/Keittiökalustetukku, Kiha-Sähköpalvelu Oy sekä Töölön Putkiliike Oy. Lisätöistä ilmoitettiin erikseen ja lisätyöt hoituivat pyydetyllä/sovitulla tavalla. Suosittelemme erittäin lämpimästi Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky:tä sekä heidän yhteistyökumppaneita.

Yksinkertainen selkeä remontti , jossa kaikki laitettiin uusiksi kylpyhuonetta lukuunottamatta, kph:ssa uusittiin kalusteet.
Työn tilaajien kanssa oli helppo asioida , mikä osaltaan vaikutti siihen , että urakka sujui ongelmitta.
Unelma remontti kohde , sekä urakan , että tilaajan osalta :)

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 20.05.2018 21:05
Kaupunki: Helsinki 4

Suunnittelu, tarjous, sopimus, laskut ja tuntiseuranta olivat kaikki mallikkaasti hoidettuja. Ainoa joka herätti keskustelua urakoitsijan kanssa oli alkuperäinen arvio rakennusmateriaaleista, joka oli merkittävästi alakanttiin. Urakoitsijan käytäntö materiaalien hankinnassa oiisi kannattanut tarkentaa jo sopimusvaiheessa, Urakoitsija valvoi työntekijöiden laatua aktiivisesi ja puuttui mallikkaasti puutteisiin. Kaiken kaikkiaan laadukasta työtä, voimme suositella.

Työntilaajien kanssa asiointi sujui hienosti ja vaivattomasti. Materiaalikustannukset on vaikea juttu varsinkin näin isossa urakassa , jossa paljon
erilaisia tarvikkeita , ei ainoastaan yksinkertaisesti maaleja , tasoitteita ym. Tarvikkeet olisi pitänyt laskea tarkemmin , tästä oppineena olemme tarkempia
vastaisuudessa.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 05.07.2017 21:07
Kaupunki: Espoo 5

Märkätilojen vedeneristys- ja laatoitustyöt. Jälki oli siistiä ja toteutus sujui aikataulussa.

Urakka yksinkertainen, selvä ja helppo . Asiakas erittäin miellyttävä, yhteistyö sujui ongelmitta.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 09.06.2017 19:06
Kaupunki: Helsinki 5

Rivitaloasuntoomme tehtiin kh/saunaremontti Munkkiniemen rakennuspalvelun toimesta.Voin suositella,työn jälki oli hyvää ja urakka valmistui luvatussa ajassa.Yhteydenpito oli sujuvaa ,oikein hyvä!

Remontti sujui ongelmitta ja kaikki meni , kuten etukäteen oli sovittu.
Yhteydenpito asiakkaan kanssa oli todella helppoa ja yksinkertaista.

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

| 27.03.2017 20:03
Kaupunki: Helsinki 4

Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka Munkkiniemen Rakennuspalvelu remontoi kylpyhuoneemme. Aikataulu piti ja jälki on todella siistiä.

Yhteistyö asiakkaan kanssa sujui upeasti , ongelmia ei remontissa ollut .

Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

12kk

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellä vastuuvakuutus.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Munkkiniemen Rakennuspalvelu Ky liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 20617163 YTJ
Yhtiömuoto Kommandiittiyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on remontointipalvelut, hevosjalostustoiminta ja edellä mainittuihin liittyvät toiminnat; talli- ja ratsastustoiminta ja näihin liittyvät toiminnat sekä muu laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 27.09.2006 YTJ
Kaupparekisteri 29.09.2006 PRH
Ennakkoperintärekisteri 25.09.2006 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 25.09.2006 Päättynyt 30.04.2017 YTJ
ALV-rekisteri 25.09.2006 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Kommandiittiyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 25.09.2006 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2061716-3
 • NÄYTTELIJÄNTIE 6 A 5 , 00400 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Pääkaupunkiseutu ; Helsinki

Sertifikaatit

 • VTT:n vedeneristäjä H3536/05

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa