Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari)
Aktiivinen
PREMIUM

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari)

Projektit

Yritys Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) (2643227-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 14 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) teki liikevaihtoa 825 000 € ja tulosta 5 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla asiantunteva, toteutui sovitussa aikataulussa ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

yritys tekee salaoja/sadevesi remontteja avaimet käteen periaatteella.oman kaluston ansiosta kohteet menee saumattomasti alusta loppuun jouhevasti.viimeistelemme kohteet aina nurmikon kyvämiseen ja mahdollisten laatoitusten tekoon asti. Toteutamme myös talojen ulkoverhous ja maalaus työt.
tutustu yritykseen sivuillamme www.kaivaus.fi

yhteystiedot: mikko tissari 050-9190721
sähköposti: mikko.tissari@kaivaus.fi
nettisivut: www.kaivaus.fi

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=7WddhyoieQc&feature=emb_logo

Palvelut

-salaoja remontit
-sadevesi järjestelmät
-jätevesi järjestelmät
-puu ulko-verhoukset
-talojen maalaukset

(kone vuokrausta)

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
asennus takuu 5v.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
toimittajan takuuehtojen mukaan.

Yrityksen vakuutukset:
Yrityksellä on vastuuvakuutus op-pohjolassa.
työntekijä ja kalusto vakuutukset
Op-pohjolassa.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 22.09.2014 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2643227-4
 • Varastotie 15, 42100
  JÄmsÄ
Toimialueet
keski-suomi,pirkanmaa,satakunta,päijät-häme,uusimaa, kymeenlaakso.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Iisalmi

Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät

Salaoja- ja sadevesiremontti | 19.09.2023 05:09

Ammattitaitoinen henkilökunta. Tekivät hommat sovitussa ajassa. Suosittelen!

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Ammattitaitoinen henkilökunta. Tekivät hommat sovitussa ajassa. Suosittelen!

Jyväskylä

Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Hyvä hinta-laatusuhde

Salaojaremontti | 29.08.2023 14:08

Salaojaremontin tarjous perustui paikalla tehtyyn hyvään arvioon! Aikataulu sovitettiin meidän tarpeisiin ja piti todella hyvin. Aluksi suunnitelma oli aloittaa maanantaina, mutta tiistai kävi myös hyvin! Työtä oli paljon ja pihalla paljon välillä maata, mutta seuraavana tiistaina kaikki oli valmista, sepelet ja mullat paikoillaan, ruohikon siemenet kylvettynä erittäin hyvin. Loppusiivous oli myös tehty todella tarkasti. Varmasti voi näitä Kaivaus.fi -tekijöitä suositella kenelle vain!

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Salaojaremontin tarjous perustui paikalla tehtyyn hyvään arvioon! Aikataulu sovitettiin meidän tarpeisiin ja piti todella hyvin. Aluksi suunnitelma oli aloittaa maanantaina, mutta tiistai kävi myös hyvin! Työtä oli paljon ja pihalla paljon välillä maata, mutta seuraavana tiistaina kaikki oli valmista, sepelet ja mullat paikoillaan, ruohikon siemenet kylvettynä erittäin hyvin. Loppusiivous oli myös tehty todella tarkasti. Varmasti voi näitä Kaivaus.fi -tekijöitä suositella kenelle vain!

Kangasala

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Salaojien uusiminen | 12.08.2023 12:08

Miehet teki viikossa ja ammattimaisesti hommat. Ystävällisiä. Toiveet otettiin huomioon ja tehtiin enemmän mitä suunnitelmissa oli alunperin. Suosittelen muillekkin.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Miehet teki viikossa ja ammattimaisesti hommat. Ystävällisiä. Toiveet otettiin huomioon ja tehtiin enemmän mitä suunnitelmissa oli alunperin. Suosittelen muillekkin.

Lahti

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Salaojaremontti, sokkelien korjaus, kaatojen korjaus | 08.06.2023 11:06

Suomalainen luotettava perheyritys, jossa tehdään mitä luvataan. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Ammattilaisten työntekoa ja koneisen käyttöä on ilo katsella!

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Suomalainen luotettava perheyritys, jossa tehdään mitä luvataan. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Ammattilaisten työntekoa ja koneisen käyttöä on ilo katsella!

Kangasniemi

Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu

Salaojatyö | 23.05.2023 17:05

Kaivaus-firma teki ihan uskomattoman nopeasti, huolellisesti ja asiantuntemuksella salaojaremontin. 3 päivää työskenteli 3 nuorta miestä ahkerasti ja ei olisi voinut parempaa jälkeä tehdä. Porukka teki vielä kaikki kivien siirrot ym. spesiaalit hommat, mitä pyysin. Piha sai uutta maisemointia samalla. Kaiken kruunasi ystävällinen palvelu. Suosittelen firmaa lämpimästi. Kiitos paljon!

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Kaivaus-firma teki ihan uskomattoman nopeasti, huolellisesti ja asiantuntemuksella salaojaremontin. 3 päivää työskenteli 3 nuorta miestä ahkerasti ja ei olisi voinut parempaa jälkeä tehdä. Porukka teki vielä kaikki kivien siirrot ym. spesiaalit hommat, mitä pyysin. Piha sai uutta maisemointia samalla. Kaiken kruunasi ystävällinen palvelu. Suosittelen firmaa lämpimästi. Kiitos paljon!

Raisio

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Omakotitalon salaojat | 19.02.2023 17:02

Olemme todella tyytyväisiä remonttiin. Kaikki tehtiin hyvin ja nopeasti. Nuoret miehet teki töitä aamusta iltaan, saivat valmiiksi alle kahdessa viikossa. Meidät pidettiin ajan tasalla etenemisestä. Olemme hyvin tyytyväisiä terassin päätöksen suhteen. Monet firmat näkivät terassin ongelmana ja sanoivat, että se tulisi purkaa tai kiertää. Tämä oli ensimmäinen, joka sanoi ettei ilman purkua voitaisiin kaivaa alta. Myös hinta oli hyvä. Olemme todella kiitollisia hyvin tehdystä työstä.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Olemme todella tyytyväisiä remonttiin. Kaikki tehtiin hyvin ja nopeasti. Nuoret miehet teki töitä aamusta iltaan, saivat valmiiksi alle kahdessa viikossa. Meidät pidettiin ajan tasalla etenemisestä. Olemme hyvin tyytyväisiä terassin päätöksen suhteen. Monet firmat näkivät terassin ongelmana ja sanoivat, että se tulisi purkaa tai kiertää. Tämä oli ensimmäinen, joka sanoi ettei ilman purkua voitaisiin kaivaa alta. Myös hinta oli hyvä. Olemme todella kiitollisia hyvin tehdystä työstä.

Laukaa

Omakotitalon salaojituksen korjaus | 11.09.2022 10:09

Tehtiin sovittuna aikana ja ripeästi. Viimeistelyn jälki hyvä, kaikki roskat siivottiin ja vietiin pois.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Tehtiin sovittuna aikana ja ripeästi. Viimeistelyn jälki hyvä, kaikki roskat siivottiin ja vietiin pois.

Tampere

Salaojat ja pienen pihan parannus | 13.11.2021 16:11

Hyvä ja asiakaslähtöinen yritys, jonka kanssa on hyvä toimia. Ahkeraa ja aikaansaavaa ryhmää. Vahva suositus. Voisi olla viisikin tähteä, mutta jätetään nyt mahdolliis vieläkin kehittyä.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 4 Hyvä ja asiakaslähtöinen yritys, jonka kanssa on hyvä toimia. Ahkeraa ja aikaansaavaa ryhmää. Vahva suositus. Voisi olla viisikin tähteä, mutta jätetään nyt mahdolliis vieläkin kehittyä.

Jyväskylä

Salaojitus ja veden tonttiliittymän uusinta | 12.01.2021 04:01

Homma hoitui ajallaan ja sovitusti ja jopa paremmin.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Homma hoitui ajallaan ja sovitusti ja jopa paremmin.

Jyväskylä

Salaojitus ja veden tonttiliittymän uusinta | 02.12.2020 08:12

Toteutettiin ammattitaitoisesti ja asiakasta kuunnellen alusta loppuun,

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Toteutettiin ammattitaitoisesti ja asiakasta kuunnellen alusta loppuun,

Äänekoski

OK-talon salaoja- ja hulevesijärjestelmän saneeraus | 21.11.2020 15:11

Olosuhteisiin nähden tekivät hyvää työtä ja kuuntelivat työn kestäessä myös tilaajan toiveita yksityiskohtien toteuttamisessa. Jälkiasennukseen jääneet asiat tulivat myös tehdyiksi muutaman muistutuksen jälkeen.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 4 Olosuhteisiin nähden tekivät hyvää työtä ja kuuntelivat työn kestäessä myös tilaajan toiveita yksityiskohtien toteuttamisessa. Jälkiasennukseen jääneet asiat tulivat myös tehdyiksi muutaman muistutuksen jälkeen.

Jyväskylä

Salaojitus ja veden tonttiliittymän uusinta | 21.11.2020 09:11

Työt tehtiin ajallaan ja ammattitaitoisesti asiakkaan toivomalla tavalla. Esim. puutarhakasvit kaivettiin ylös työmaan tieltä ja siirrettiin takaisin paikoilleen työn valmistuttua.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Työt tehtiin ajallaan ja ammattitaitoisesti asiakkaan toivomalla tavalla. Esim. puutarhakasvit kaivettiin ylös työmaan tieltä ja siirrettiin takaisin paikoilleen työn valmistuttua.

Tampere

Ok-talon salaojaremontti | 05.11.2020 21:11

Lämmin suositus tälle urakoitsijalle, kaikki sujui paremmin kuin hyvin!

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Lämmin suositus tälle urakoitsijalle, kaikki sujui paremmin kuin hyvin!

Tampere

Siirtolapuutarhamökin ulkoremontti | 05.10.2020 15:10

Olimme erittäin tyytyväisiä firman työhön. Siirtolapuutarhamökin ulkoasu uudistettiin. Uuden ulkovuorauksen, ikkunoitten ja katon jälkeen mökistä tuli kuin uusi.Aikataulu piti, työt tehtiin ammattititaitoisesti ja jäljetkin siivottiin. Voimme vilpittömästi suositella.

Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) varastotie 15, 42100 jämsä 5 Olimme erittäin tyytyväisiä firman työhön. Siirtolapuutarhamökin ulkoasu uudistettiin. Uuden ulkovuorauksen, ikkunoitten ja katon jälkeen mökistä tuli kuin uusi.Aikataulu piti, työt tehtiin ammattititaitoisesti ja jäljetkin siivottiin. Voimme vilpittömästi suositella.

Yrityksen Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) taloustiedot

Yritys Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) (2643227-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 14 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.Vuonna 2022 Kaivaus.fi (Mipa Consulting, Mikko Tissari) teki liikevaihtoa 825 000 € ja tulosta 5 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla asiantunteva, toteutui sovitussa aikataulussa ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020 12 /2019
Liikevaihto 825 000,00 € 1 142 000,00 € 629 000,00 € 121 000,00 €
Liiketulos 5 000,00 € 118 000,00 € -18 000,00 € -14 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 6 7 6 2

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 26432274 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on rakennuselementtien asennus, myynti ja konsultointi, saneerausrakentaminen, siivoustyöt, kotitalousapu. Kaupparekisteri
Kotipaikka Uurainen YTJ
Toimitusjohtaja Tissari Joona Aleksi PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Varastotie 15 , 42100 JÄMSÄ
Käyntiosoite Varastotie 15 , 42100 JÄMSÄ

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 08.10.2014 YTJ
Kaupparekisteri 01.10.2014 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.10.2014 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 05.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.10.2014 YTJ
ALV-rekisteri 01.10.2014 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(12)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 22.09.2014 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2643227-4
 • Varastotie 15, 42100
  JÄmsÄ
Toimialueet
keski-suomi,pirkanmaa,satakunta,päijät-häme,uusimaa, kymeenlaakso.
Sertifikaatit
 • Luotettava kumppani.

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Katso remonttien hintoja alueella Jamsa


Ulkomaalaus - Tiilikattoremontti

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi