Metsähankala Oy
Aktiivinen
PREMIUM

Metsähankala Oy

Projektit

Yritys Metsähankala Oy (0679750-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 53 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2021 Metsähankala Oy teki liikevaihtoa 190 000 € ja tulosta 4 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, asiantunteva ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

1987 vuodesta toiminut osakeyhtiö, monialainen palveluntarjoaja rakennusalalla. Rakennamme uutta, remontoimme vanhaa.
Yrityksellä kuljetuskalustoa materiaalien toimitukseen ja useita tavarantoimittajia yhteistyökumppaneina.


Palvelut

Huoneistoremontit, kattoremontit, maalaus, terassirakentaminen, tapetointi, sisäremontit, keittiöremontit, saunat, uudiskohteet, pihakivetykset.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(38)
4 tähteä
(9)
3 tähteä
(5)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.6 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Tehdylle työlle takuu ja työ tehdään aina kotimaisilla tekijöillä.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Valmistajan myöntämät takuut tuotteille.

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus, tapaturmavakuutukset, AAA- luottoluokitus,

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 11.12.1987 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 0679750-8
 • ,
Toimialueet
Tampere + 100 km, Pirkanmaa, Pohjois-Suomi

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(38)
4 tähteä
(9)
3 tähteä
(5)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.6 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Korostettu arvio

Kauniainen

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki

Terassien rakentaminen | 02.11.2023 00:11

meidän taloprojektissa ei moni urakoitsija kehuja ole saanut, mutta Metsähankala teki terassit meille ja oli todella kympin suoritus. Kaikki sujui erinomaisesti, aikataulut pitivät, budjetti piti täsmälleen, palvelu oli ensiluokkaista ja erittäin asiantuntevaa. Suosittelen lämpimästi ja aion itse käyttää tulevaisuudessa myös.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 meidän taloprojektissa ei moni urakoitsija kehuja ole saanut, mutta Metsähankala teki terassit meille ja oli todella kympin suoritus. Kaikki sujui erinomaisesti, aikataulut pitivät, budjetti piti täsmälleen, palvelu oli ensiluokkaista ja erittäin asiantuntevaa. Suosittelen lämpimästi ja aion itse käyttää tulevaisuudessa myös.

Tampere

Asiantunteva
Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa
Laadukas työnjälki

Terassi omakotitaloon | 07.12.2023 12:12

Saatiin hyvä terassi. A+++

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Saatiin hyvä terassi. A+++

Mäntyharju

Mökille terassi ha portaat | 24.11.2023 07:11

Yhteydenpito ripeää ja asiat hoitu sovitusti. Työn jälki hyvää.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Yhteydenpito ripeää ja asiat hoitu sovitusti. Työn jälki hyvää.

Inari

Palakattohuovan vaihto | 03.10.2023 11:10

Mukava ja ammattinsa hallitseva parivaljakko teki kattoremontin homma hoitui eikä vaan meinannu.sovitut asiat hoidettiin ja piha siivottiin

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Mukava ja ammattinsa hallitseva parivaljakko teki kattoremontin homma hoitui eikä vaan meinannu.sovitut asiat hoidettiin ja piha siivottiin

Kirkkonummi

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Osaavat työntekijät

ULKOTERASSI | 22.09.2023 20:09

Olen tyytyväinen tehtyyn terassiin

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Olen tyytyväinen tehtyyn terassiin

Espoo

Toteutui sovitussa aikataulussa
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Terassin uusiminen ja laajennus | 05.08.2023 09:08

Kokenut rakentaja ja nuori apulainen tekivät terassin neljässä päivässä, Pirkanmaalta asti tullen. Ahkeria ja taitavia tekijöitä olivat, tekivät pitkää päivää sateessa ja paisteessa. Kokenut rakentaja osasi ehdottaa paikan päällä terassin portaisiin fiksun näköiset ja toimivat ratkaisut, vaikka suunnitelmassa en ollut niitä osannut yksityiskohtaisesti kuvailla. Näistä sovittiin paikan päällä ensimmäisenä päivänä. Tulos oli toimiva ja siisti. Kommunikaatio urakoitsijan kanssa sujui muutenkin ongelmitta alusta alkaen, toisin kuin tarjousvaiheen muilla urakoitsijoilla, jotka lupasivat soittaa, mutta eivät koskaan palanneet asiaan. Suosittelen Metsähankalaa lämpimästi ainakin terassiurakoihin.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kokenut rakentaja ja nuori apulainen tekivät terassin neljässä päivässä, Pirkanmaalta asti tullen. Ahkeria ja taitavia tekijöitä olivat, tekivät pitkää päivää sateessa ja paisteessa. Kokenut rakentaja osasi ehdottaa paikan päällä terassin portaisiin fiksun näköiset ja toimivat ratkaisut, vaikka suunnitelmassa en ollut niitä osannut yksityiskohtaisesti kuvailla. Näistä sovittiin paikan päällä ensimmäisenä päivänä. Tulos oli toimiva ja siisti. Kommunikaatio urakoitsijan kanssa sujui muutenkin ongelmitta alusta alkaen, toisin kuin tarjousvaiheen muilla urakoitsijoilla, jotka lupasivat soittaa, mutta eivät koskaan palanneet asiaan. Suosittelen Metsähankalaa lämpimästi ainakin terassiurakoihin.

Tampere

Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Ystävällinen asiakaspalvelu

Sisäkaton ja väliovien uusiminen | 19.07.2023 15:07

Sisäkaton uusiminen onnistui hyvin, mutta väliovien asennuksen laatu ei ole hyvä, vaikka narinaa yritettiin kertaalleen jo korjata.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 3 Sisäkaton uusiminen onnistui hyvin, mutta väliovien asennuksen laatu ei ole hyvä, vaikka narinaa yritettiin kertaalleen jo korjata.

Vantaa

Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Terassin laajennus | 22.06.2023 21:06

Terassin rakentaminen sujui suunnitellussa aikataulussa ja työn jälki oikein hyvää. Kommunikaatio oli sujuvaa ja loppusiivouskin hoidettiin kunnialla. Ei mitään moitittavaa, lämmin suositus Metsähankalalle ainakin terassiurakoihin!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassin rakentaminen sujui suunnitellussa aikataulussa ja työn jälki oikein hyvää. Kommunikaatio oli sujuvaa ja loppusiivouskin hoidettiin kunnialla. Ei mitään moitittavaa, lämmin suositus Metsähankalalle ainakin terassiurakoihin!

Tampere

Ulkoterassi | 19.06.2023 09:06

Jälki hyvää. Aikataulun kanssa alunperin hiukan ongelmaa, eikä urakoitsija ilmoitellut viiveestä. Aikatauluongelmista olisi ollut hyvä kuulla etukäteen, koska muista syistä sitten viivettä tuli enemmän, mutta lopulta terassi valmistuikin nopeasti ja sunnitellun mukaisesti.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Jälki hyvää. Aikataulun kanssa alunperin hiukan ongelmaa, eikä urakoitsija ilmoitellut viiveestä. Aikatauluongelmista olisi ollut hyvä kuulla etukäteen, koska muista syistä sitten viivettä tuli enemmän, mutta lopulta terassi valmistuikin nopeasti ja sunnitellun mukaisesti.

Tampere

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Terassin rakentaminen | 05.06.2023 20:06

Homma toimi aivan kuten oli sovittu ja urakka valmistui todella nopeasti. Jälki oli siistiä, pienet lisätoiveet huomioitiin hienosti ja bonuksena se, että viesteihin ja puheluihin vastattiin aina nopeasti! Suosittelen!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Homma toimi aivan kuten oli sovittu ja urakka valmistui todella nopeasti. Jälki oli siistiä, pienet lisätoiveet huomioitiin hienosti ja bonuksena se, että viesteihin ja puheluihin vastattiin aina nopeasti! Suosittelen!

Tampere

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Terassi ja valokate | 03.06.2023 15:06

Kaikki sujui kuten olimme sopineet. Terassi ja kate rakentuivat ripeästi ja työn jälki oli hyvää.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kaikki sujui kuten olimme sopineet. Terassi ja kate rakentuivat ripeästi ja työn jälki oli hyvää.

Ikaalinen

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Kesämökin remontti | 31.05.2023 12:05

Aikataulu ja budjetti pysyivät,kuten sovittiin.Informointi projektin aikana onnistui hyvin.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Aikataulu ja budjetti pysyivät,kuten sovittiin.Informointi projektin aikana onnistui hyvin.

Tampere

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät

Terassin rakentaminen | 28.05.2023 20:05

Terassi valmistui suunnitellusti aikataulussa. Kommunikaatio alkuvaiheessa sujuvaa ja aikataulun sopiminen joustavaa.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassi valmistui suunnitellusti aikataulussa. Kommunikaatio alkuvaiheessa sujuvaa ja aikataulun sopiminen joustavaa.

Vantaa

Toteutui sovitussa aikataulussa
Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa
Laadukas työnjälki

Terassin rakentaminen | 28.05.2023 14:05

Työ tehtiin budjetissa, aikataulussa ja laatu oli hyvää. Sain myös hyviä neuvoja materiaalien hankintaan jonka hoidin itse.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Työ tehtiin budjetissa, aikataulussa ja laatu oli hyvää. Sain myös hyviä neuvoja materiaalien hankintaan jonka hoidin itse.

Tampere

Keittiökalusteiden asennus | 26.05.2023 10:05

Sopimuksen tekeminen sujui jouhevasti Urakkamaailman sopparipohjalla. Suurin osa keittiön asennuksesta sujui sovitussa aikataulussa ja työn jälki hyvää. Asennuksen yhteydessä keittiön seiniin tuli kolhuja, mikä on vanhojen ja vinojen seinien kohdalla aivan ymmärrettävää. Kolhut paikattiin pyynnöstä. Isännöitsijän tekemässä lopputarkastuksessa tuli esiin vain yksi korjauspyyntö (yhden lisälenkin asentaminen astianpesukoneen letkun tukemiseksi paikoilleen). Tämän lisäksi sovimme, että urakoitsija tekee 2 muuta pientä tekemättä jäänyttä tehtävää. Urakoitsijan kiireellisen aikataulun takia em. työt toteutuivat kuukauden kuluttua lopputarkastuksesta. Kehitysideana esittäisin, että asennusvaiheessa asiakas pidetään tehokkaasti ajan tasalla työvaiheista viesteillä tai puhelimitse.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Sopimuksen tekeminen sujui jouhevasti Urakkamaailman sopparipohjalla. Suurin osa keittiön asennuksesta sujui sovitussa aikataulussa ja työn jälki hyvää. Asennuksen yhteydessä keittiön seiniin tuli kolhuja, mikä on vanhojen ja vinojen seinien kohdalla aivan ymmärrettävää. Kolhut paikattiin pyynnöstä. Isännöitsijän tekemässä lopputarkastuksessa tuli esiin vain yksi korjauspyyntö (yhden lisälenkin asentaminen astianpesukoneen letkun tukemiseksi paikoilleen). Tämän lisäksi sovimme, että urakoitsija tekee 2 muuta pientä tekemättä jäänyttä tehtävää. Urakoitsijan kiireellisen aikataulun takia em. työt toteutuivat kuukauden kuluttua lopputarkastuksesta. Kehitysideana esittäisin, että asennusvaiheessa asiakas pidetään tehokkaasti ajan tasalla työvaiheista viesteillä tai puhelimitse.

Jämsä

Kodin pintaremontti | 15.05.2023 22:05

Työn laatu oli huonoa, kodin pintoja ei suojattu maalauksen ajaksi eikä remontti koskaan valmistunut. Lisäksi yrittivät laskuttaa liikaa ja remonttisopimuksen vastaisesti. Emme suosittele.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 1 Työn laatu oli huonoa, kodin pintoja ei suojattu maalauksen ajaksi eikä remontti koskaan valmistunut. Lisäksi yrittivät laskuttaa liikaa ja remonttisopimuksen vastaisesti. Emme suosittele.

Tampere

Asiantunteva
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Terassi | 08.05.2023 12:05

Terassinteko sujui nopeasti ja lopputulos on erinomainen. Mitään roskaa ei jäänyt jälkeen, kaikki siivottiin.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassinteko sujui nopeasti ja lopputulos on erinomainen. Mitään roskaa ei jäänyt jälkeen, kaikki siivottiin.

Tuusula

Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Erinomainen viestintä

Puisten avoterassien ja portaiden rakentaminen omakotitaloon (uudiskohde) | 06.05.2023 09:05

Ehdoton suositus! Työn jälki erinomaista ja nopeaa. Myös viestintä toimi todella hyvin. Paikatkin jäi siistiksi

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Ehdoton suositus! Työn jälki erinomaista ja nopeaa. Myös viestintä toimi todella hyvin. Paikatkin jäi siistiksi

Tampere

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Katon paneelit | 21.02.2023 04:02

Hommat hoituivat erinomaisesti sovitulla tavalla. Työn jälki oli siistiä ja tehtiin ripeästi. Todella tyytyväinen

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Hommat hoituivat erinomaisesti sovitulla tavalla. Työn jälki oli siistiä ja tehtiin ripeästi. Todella tyytyväinen

Tampere

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa

Keittiöremontti | 08.02.2023 05:02

Valtaosin urakkaan tyytyväinen, mutta valitettavat muutamat takaiskut kokonaisurakassa laskevat arviota. Ne kuitenkin paikattiin hyvin.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 3 Valtaosin urakkaan tyytyväinen, mutta valitettavat muutamat takaiskut kokonaisurakassa laskevat arviota. Ne kuitenkin paikattiin hyvin.

Pudasjärvi

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Huopakatto remontti | 03.12.2022 10:12

Pojat toimivat sovitusti ja katto tuli tehtyä ajallaan. Kohde oli kaukana heidän perus alueeltaan mutta kaikki hoitui sinne luonnon keskelle.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Pojat toimivat sovitusti ja katto tuli tehtyä ajallaan. Kohde oli kaukana heidän perus alueeltaan mutta kaikki hoitui sinne luonnon keskelle.

Tampere

Väliseinien rakennus, vinyyparketin asennus, tapetointi | 18.10.2022 16:10

Homma onnistui pääosin hyvin, mutta jotain parannettavaakin on. Hyvää: * pysyminen aikataulussa ja budjetissa * osaamisen ja palvelun monipuolisuus * työn yleislaatu Parannettavaa: * tietyt asiat työn toteutuksessa/viimeistelyssä vaati korjailua jälkikäteen. * korjauspyyntöihin reagointi/kommunikointi. tarvittiin useampi yhteydenottoyritys ja osa viimeistelystä lopulta jäi itselle. Arvosanaksi annan 3/5, joka tarkoittaa omalla asteikollani Ok/Hyvä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 3 Homma onnistui pääosin hyvin, mutta jotain parannettavaakin on. Hyvää: * pysyminen aikataulussa ja budjetissa * osaamisen ja palvelun monipuolisuus * työn yleislaatu Parannettavaa: * tietyt asiat työn toteutuksessa/viimeistelyssä vaati korjailua jälkikäteen. * korjauspyyntöihin reagointi/kommunikointi. tarvittiin useampi yhteydenottoyritys ja osa viimeistelystä lopulta jäi itselle. Arvosanaksi annan 3/5, joka tarkoittaa omalla asteikollani Ok/Hyvä.

Ruovesi

Terassi ja laituri mökkirantaan | 16.09.2022 09:09

Kovia työukkoja. Kaikki meni sovitusti ja työ valmistui nopeasti. Suosittelen!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kovia työukkoja. Kaikki meni sovitusti ja työ valmistui nopeasti. Suosittelen!

Lempäälä

Terassin rakentaminen | 30.08.2022 10:08

Terassimme rakentaminen meni loistavasti Hankalan kanssa. Ei mitään moitittavaa ja voin lämpimästi suositella!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassimme rakentaminen meni loistavasti Hankalan kanssa. Ei mitään moitittavaa ja voin lämpimästi suositella!

Espoo

Vanhan terassin korvaaminen uudella | 13.08.2022 11:08

Työ tehtiin laadukkaasti ja nopeasti. Asiakasta kuunneltiin ja annettiin suosituksia. Vanha terassi purettiin, jäte vietiin pois ja uusi (n. 26m2) rakennettiin alle päivässä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Työ tehtiin laadukkaasti ja nopeasti. Asiakasta kuunneltiin ja annettiin suosituksia. Vanha terassi purettiin, jäte vietiin pois ja uusi (n. 26m2) rakennettiin alle päivässä.

Vantaa

Terassiremontti | 09.08.2022 18:08

Tehokasta työtä, jälki erinomaista sekä yhteydenpito sujuvaa. Suosittelen.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Tehokasta työtä, jälki erinomaista sekä yhteydenpito sujuvaa. Suosittelen.

Tampere

Terassin rakentaminen rivitalon takapihalle | 01.08.2022 05:08

Terassi valmistui nopeasti ja työn jälki oli hyvää. Olen tyytyväinen.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassi valmistui nopeasti ja työn jälki oli hyvää. Olen tyytyväinen.

Kerava

Uusi terassi rivitaloasunnon edustalle | 25.07.2022 13:07

Teetimme kesän 2022 alussa n. 20 neliön puuterassin talomme edustalle. Työ sujui sovittua nopeammin ja jälki oli erinomaista. Asioista työhön liittyen oli helppo sopia, ja saimme myös viime hetken toiveet terassin suhteen toteutumaan ongelmitta. Lämmin suositus!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Teetimme kesän 2022 alussa n. 20 neliön puuterassin talomme edustalle. Työ sujui sovittua nopeammin ja jälki oli erinomaista. Asioista työhön liittyen oli helppo sopia, ja saimme myös viime hetken toiveet terassin suhteen toteutumaan ongelmitta. Lämmin suositus!

Tampere

Terassirunko rivitalon pihalle | 06.07.2022 19:07

Terassin runko rakentui sovitussa aikataulussa, ja tukeva tuli.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Terassin runko rakentui sovitussa aikataulussa, ja tukeva tuli.

Espoo

Terassin uusiminen | 28.06.2022 12:06

Ripeää toimintaa ja jälki hyvää, ajankohtaakin saatiin vähän aikaistettua sovitusta.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Ripeää toimintaa ja jälki hyvää, ajankohtaakin saatiin vähän aikaistettua sovitusta.

Kirkkonummi

Terassin rakennus | 24.06.2022 09:06

Rakennettavaa terassia noin 50 neliötä. Erinomainen työnjälki. Aikataulut ja kaikki sovitut asiat pitivät. Yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja mukavaa. Vahva suositus.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Rakennettavaa terassia noin 50 neliötä. Erinomainen työnjälki. Aikataulut ja kaikki sovitut asiat pitivät. Yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja mukavaa. Vahva suositus.

Tampere

3h+k (78 m2) pintaremontti. | 25.03.2022 08:03

Ripeää toimintaa

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 3 Ripeää toimintaa

Tampere

Huoneiston pintaremontti | 26.12.2021 13:12

Koko huoneiston pinta-remontti sujui hyvin ja aikataulussa, vaikka keksimmekin matkan varrella lisätöitä mm. maalaamiseen ja vanhojen lattioiden poistoon. Saimme myös hyviä vinkkejä mm. ilmanvaihdon parantamiseen muutamissa tiloissa. Loppukatselmuksessa havaitut pienet korjaukset tehtiin välittömästi ja hyvässä yhteishengessä. Suosittelemme Metsähankalaa myös muille.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Koko huoneiston pinta-remontti sujui hyvin ja aikataulussa, vaikka keksimmekin matkan varrella lisätöitä mm. maalaamiseen ja vanhojen lattioiden poistoon. Saimme myös hyviä vinkkejä mm. ilmanvaihdon parantamiseen muutamissa tiloissa. Loppukatselmuksessa havaitut pienet korjaukset tehtiin välittömästi ja hyvässä yhteishengessä. Suosittelemme Metsähankalaa myös muille.

Tampere

Kerrostaloasunnon pintaremontti | 22.12.2021 10:12

Remontti sujui kokonaisuudessaan erinomaisesti. Luvattu aikataulu piti ja urakoitsijalla oli hyvä kokonaisnäkemys remontista ja kohteessa tarvittavista töistä. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Remontti sujui kokonaisuudessaan erinomaisesti. Luvattu aikataulu piti ja urakoitsijalla oli hyvä kokonaisnäkemys remontista ja kohteessa tarvittavista töistä. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Kuusamo

Vapaa-ajan asunnon kevyt remontti | 21.12.2021 19:12

Kaikki toimi jouhevasti alusta loppuun. Urakoitsija oli eritäin joustava ja oma-aloitteinen. Antoi meille hyviä vinkkejä matkan varrella ja näkemyksiä haasteisiin. Hinta ja laatu oli mielestämme kohdallaan. Työn jälki oli laadukasta. Urakan alussa sovittu budjetti piti.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kaikki toimi jouhevasti alusta loppuun. Urakoitsija oli eritäin joustava ja oma-aloitteinen. Antoi meille hyviä vinkkejä matkan varrella ja näkemyksiä haasteisiin. Hinta ja laatu oli mielestämme kohdallaan. Työn jälki oli laadukasta. Urakan alussa sovittu budjetti piti.

Vesilahti

Kesämökin huopakaton uusiminen | 20.12.2021 19:12

Remontissa uusittiin päämökin, saunarakennuksen ja pienen aittarakennuksen vesikattojen aluslaudoitukset ja kattohuovat. Työt aloitettiin ja saatiin valmiiksi etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Lopullinen hinta vastasi tehtyä tarjousta. Palvelu oli asiantuntevaa, joustavaa ja ystävällistä, ja työn jälki siistiä. Lisäksi saimme paljon vinkkejä katon ja mökin huoltamiseen ja tuleviin remonttitarpeisiin. Suosittelen!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Remontissa uusittiin päämökin, saunarakennuksen ja pienen aittarakennuksen vesikattojen aluslaudoitukset ja kattohuovat. Työt aloitettiin ja saatiin valmiiksi etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Lopullinen hinta vastasi tehtyä tarjousta. Palvelu oli asiantuntevaa, joustavaa ja ystävällistä, ja työn jälki siistiä. Lisäksi saimme paljon vinkkejä katon ja mökin huoltamiseen ja tuleviin remonttitarpeisiin. Suosittelen!

Tampere

Terassin teko | 03.11.2021 06:11

Terassista tuli vielä parempi mitä oltiin edes kuviteltu! Todella ammattitason jälkeä. Ehdottomasti käytetään uudestaan tämän yrityksen palveluita

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Terassista tuli vielä parempi mitä oltiin edes kuviteltu! Todella ammattitason jälkeä. Ehdottomasti käytetään uudestaan tämän yrityksen palveluita

Tampere

Tapetointi | 16.10.2021 22:10

Olen tyytyväinen urakoitsijan työhön. Asiat joista sovittiin toteutuivat. Hän myös teki ekstraa pyytämättä. (Poisti rumat vanhat kynnykset). Suosittelen häntä lämpimästi muillekin.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Olen tyytyväinen urakoitsijan työhön. Asiat joista sovittiin toteutuivat. Hän myös teki ekstraa pyytämättä. (Poisti rumat vanhat kynnykset). Suosittelen häntä lämpimästi muillekin.

Tampere

Terassin rakentaminen | 23.08.2021 18:08

Erinomaisen hyvä kokemus. Kaikki hoitui täsmälleen, kuten oli sovittu. Suosittelen lämpimästi.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Erinomaisen hyvä kokemus. Kaikki hoitui täsmälleen, kuten oli sovittu. Suosittelen lämpimästi.

Ylöjärvi

Terassin ja katoksen rakentaminen | 06.07.2021 08:07

Teki terassin sovitussa ajassa ja työn jälki on siisti. Nyt saan nauttia hyvästä terassista ja katoksesta.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Teki terassin sovitussa ajassa ja työn jälki on siisti. Nyt saan nauttia hyvästä terassista ja katoksesta.

Tampere

Terassin uusiminen | 14.06.2021 12:06

Aikataulu piti.Reipas ja huolellinen työn jälki.Olemme tyytyväisiä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Aikataulu piti.Reipas ja huolellinen työn jälki.Olemme tyytyväisiä.

Tampere

Portaiden kunnostus | 04.06.2021 10:06

Työ eteni sovitusti. Asioista sopiminen oli helppoa. Olen tyytyväinen työn tulokseen.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Työ eteni sovitusti. Asioista sopiminen oli helppoa. Olen tyytyväinen työn tulokseen.

Tampere

Terassi | 31.05.2021 16:05

Saimme toiveiden mukaisen terassin sujuvasti ja nopealla aikataululla, kaikki meni sopimuksen mukaan. Suosittelen!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Saimme toiveiden mukaisen terassin sujuvasti ja nopealla aikataululla, kaikki meni sopimuksen mukaan. Suosittelen!

Vanhan lattian purku ja uuden asennus | 01.04.2021 15:04

Ihan hyvin hoidettu urakka.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Ihan hyvin hoidettu urakka.

Terassin teko | 01.04.2021 15:04

Hyvää jälkeä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Hyvää jälkeä.

Kangasala

Mökin katto | 08.01.2021 09:01

Hinta/laatusuhde oikein hyvä ja homma tuli nopeasti tehtyä. Pieni loppuviilaus vielä kesken rännien päätyjen vuotamisen takia.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Hinta/laatusuhde oikein hyvä ja homma tuli nopeasti tehtyä. Pieni loppuviilaus vielä kesken rännien päätyjen vuotamisen takia.

Nokia

Lattian uusiminen | 31.12.2020 04:12

Kokonaisuutena työ eteni hyvin. Kaksi miestä tekemässä, joista toinen lieni "harjoittelija! Noin 65 neliötä tehtiin, ihan tyytyisi työn lopputulokseen emme ole. Yhdessä kohtaa laminaatti leikattu liian lyhyeksi, minkä ilmeisesti olettivat että emme huomaisi, vika korjattiin silokoonilla, itse korjasimme, rako oli kuitenkin listan laittamisen jälkeenkin 2-3mm. Kahdessa kolmessa kohdassa laminaatin saumat "keulii", vaikka ponttilaminaatti, joka kuulemma ei niin pitäisi tehdä jos ammattilainen työn tekee. Miehet kyllä muuten aivan ihania ihmisinä, ei moitittavaa siinä puolessa, asiakaspalvelu muuten hyvää sekä asiallista.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 3 Kokonaisuutena työ eteni hyvin. Kaksi miestä tekemässä, joista toinen lieni "harjoittelija! Noin 65 neliötä tehtiin, ihan tyytyisi työn lopputulokseen emme ole. Yhdessä kohtaa laminaatti leikattu liian lyhyeksi, minkä ilmeisesti olettivat että emme huomaisi, vika korjattiin silokoonilla, itse korjasimme, rako oli kuitenkin listan laittamisen jälkeenkin 2-3mm. Kahdessa kolmessa kohdassa laminaatin saumat "keulii", vaikka ponttilaminaatti, joka kuulemma ei niin pitäisi tehdä jos ammattilainen työn tekee. Miehet kyllä muuten aivan ihania ihmisinä, ei moitittavaa siinä puolessa, asiakaspalvelu muuten hyvää sekä asiallista.

Tampere

Rivitaloasunnon terassi | 10.12.2020 10:12

Erittäin hyvä tekijä, sekä lopputulos!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Erittäin hyvä tekijä, sekä lopputulos!

Tampere

Sauna, kaksi kylpyhuonetta ja asuintilojen pintaremontti | 23.11.2020 14:11

Kaikki on sujunut taidolla, aikataulussa ja ihan loistavalla asenteella. Täysi 10!

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kaikki on sujunut taidolla, aikataulussa ja ihan loistavalla asenteella. Täysi 10!

Tampere

Kahden rivitaloasunnon terassin urakointi | 15.10.2020 14:10

Hinta-arvio tarkentui työn edistyttyä ja piti melko hyvin paikkansa. Työn aikataulu venyi useaan otteeseen ja pitkittyi sovitusta.Työn lopputulokseen kahden terassin osalta olemme tyytyväisiä.

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 4 Hinta-arvio tarkentui työn edistyttyä ja piti melko hyvin paikkansa. Työn aikataulu venyi useaan otteeseen ja pitkittyi sovitusta.Työn lopputulokseen kahden terassin osalta olemme tyytyväisiä.

Kangasala

Tapetointi | 07.06.2020 10:06

Kaikki sujui sovitusti ja jälki hyvää

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Kaikki sujui sovitusti ja jälki hyvää

Ylöjärvi

Mökin terassi | 05.06.2020 21:06

4 tarjouksen joukosta valitsin Jannen ja se kannatta. Loisto hintalaatusuhde uusi 40m2 terassi valmistu viikossa. Lisää projektia varmasti tulossa..

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 4 tarjouksen joukosta valitsin Jannen ja se kannatta. Loisto hintalaatusuhde uusi 40m2 terassi valmistu viikossa. Lisää projektia varmasti tulossa..

tampere

maavarainen terassi siirtolapuutarhamökin pihalle | 29.05.2020 09:05

Urakkamaailman kautta sain useita tarjouksia. Kolme tekijäehdokasta kävi paikan päällä. Valitsin Metsähankalan, jos on pokkaa valita firmansa nimeksi hankala, niin tekijällä on munaa. Sopimuksen teko oli helppo ja Metsähankala oli toimissaan ripeä ja joustava, työn jälki siistiä ja viimeisteltyä. Sain kauniin terassin -kiitos

Metsähankala Oy Metsähankala Oy Kallionalusta 13, 33580 Tampere 5 Urakkamaailman kautta sain useita tarjouksia. Kolme tekijäehdokasta kävi paikan päällä. Valitsin Metsähankalan, jos on pokkaa valita firmansa nimeksi hankala, niin tekijällä on munaa. Sopimuksen teko oli helppo ja Metsähankala oli toimissaan ripeä ja joustava, työn jälki siistiä ja viimeisteltyä. Sain kauniin terassin -kiitos

Yrityksen Metsähankala Oy taloustiedot

Yritys Metsähankala Oy (0679750-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 53 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2021 Metsähankala Oy teki liikevaihtoa 190 000 € ja tulosta 4 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, asiantunteva ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2021 12 /2020 12 /2019 12 /2018
Liikevaihto 190 000,00 € 84 000,00 € 68 000,00 € 91 000,00 €
Liiketulos 4 000,00 € 22 000,00 € -10 000,00 € -12 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 06797508 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Puunkorjuu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on harjoittaa metsäkoneurakointia, metsäkonealaan liittyvien tarvikkeiden ja varaosien kauppaa, alaan liittyvien koneiden vuokraustoimintaa sekä tuottaa metsäkonealaan ja metsäkoneiden huoltoon liittyviä konsultointipalveluja. Yhtiö voi myös omistaa kiinteistöjä ja arvopapereita, käydä niillä kauppaa sekä harjoittaa muuta sijoitustoimintaa. Kaupparekisteri
Kotipaikka Tampere YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Kallionalusta 13 , 33580 TAMPERE
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 11.12.1987 YTJ
Kaupparekisteri 20.01.1988 PRH
Ennakkoperintärekisteri 21.03.2017 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 10.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 03.10.1995 Päättynyt 31.05.2004 YTJ
ALV-rekisteri 21.03.2017 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,6
5 tähteä
(38)
4 tähteä
(9)
3 tähteä
(5)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 11.12.1987 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 0679750-8
 • ,
Toimialueet
Tampere + 100 km, Pirkanmaa, Pohjois-Suomi
Sertifikaatit
 • Vesieristyssertifikaatti
 • Luotettava Kumppani
 • ISO Laatujärjestelmä

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi