Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
MALFA Oy

MALFA Oy

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys MALFA Oy (2928250-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 24 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.3 tähteä.

Yrityksen kuvaus

MALFA OY on rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaat perusrakennus- ja remonttityöt. Palveluihimme kuuluvat mm. korjausrakentaminen, huoneistoremontit, laatoitustyöt, parketit/laminaatit, maalaustyöt, keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit. Aina VTT-sertifioitu märkätila-asentaja.

Yrityksen palvelut

- Kylpyhuoneremontit
- Saunaremontit
- Keittiöremontit
- Laatoitustyöt
- Tasoitustyöt/maalaustyöt
- Parketti/laminaatti asennukset

Arvosteluja 24 | Keskiarvo 4.3

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 28.05.2021 13:05
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvä hinta/laatu-suhde. Loppuu kohden rupesi venymään, mutta hintaan nähden olen tyytyväinen. Jos olisimme aikataulussa pysyneet, niin olisi viisi tähteä.


| 01.04.2021 08:04
Kaupunki: Espoo 3

Varsinainen remontti onnistui hyvin. Työn aikana oli eräitä piirteitä, jotka herättivät hieman huolta, mutta lopulta työn jälki oli laadukasta ja vessasta tuli juuri sellainen kuin toivoimme. Laskutuksen ja viestinnän suhteen on silti huomautettavaa. Urakan laskut oli jaettu kolmeen osaan ja ne saapuivat etuajassa, ennen kuin kyseinen työvaihe oli saatettu loppuun. Laskuissa oli myös virheitä. Lattialämmityksen asentamisesta ja sähkötöistä saapui ylimääräiset laskut, vaikka ne kuuluivat alkuperäiseen urakkaan. Erittely kotitalousvähennystä varten saapui sekin melko myöhään, vasta useiden muistutusten jälkeen. Epäkohdat saatiin kuitenkin urakoitsijan kanssa sovittua ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.


| 21.12.2020 09:12
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvä ja luotettava urakoitsija, joka hoiti perusteellisen saunan pesuhuoneen vesivahinkokorjaukseen ja saneeraukseen liittyvät työt mallikkaasti ja kustannustehokkaasti. Vastaava mestarimme ohjasi haastavimmissa rakennusteknisissä asioissa.


| 02.12.2020 09:12
Kaupunki: Helsinki 4

Ensinnäkin on pakko todeta, että tämä urakkamaailma toimii aika heikosti. Sain tätä kautta tarjouspyyntööni neljä yhteydenottoa, ja vain kolme urakoitsijaa kävi paikan päällä. Näistä yksi kehui suomalaisuudellaan ja haukkui pystyyn ulkomaalaiset alan toimijat, mutta kyseinen urakoitsija ei sitten suurista puheistaan huolimatta jättänyt edes tarjousta. Malfa/Niki oli urakasta aidosti kiinnostunut ja vaikutti myös pätevältä sekä ammattitaitoiselta. Hän jätti tarjouksen, joka johti joustavasti aika pian sopimukseen. Työn laatu oli loppupeleissä hyvä, ja arvioni mukaan eri työvaiheet tehtiin kaikkien vaatimusten mukaan, toki myös kohtuuttoman ison laskun tehnyt, taloyhtiön asettama valvoja tämän todisti. Aikataulu petti kuitenkin useaan otteeseen, osin kylppärin ennakoitua huonomman kunnon takia, mutta myös urakoitsijan muista kiireistä johtuen. Lisätöistä tuli myös kustannuksia, mutta kun loppupeleissä löytyneiden kosteusvaurioiden vuoksi remppa meni taloyhtiön piikkiin, ei noilla ollut niin väliä. Asunnon pintojen suojaus oli alusta lähtien puutteellista, eikä siihen tullut parannusta koko remontin aikana.


| 02.12.2020 08:12
Kaupunki: Helsinki 3

Malfa Oy vei yleisarvosanalla kohtalaisesti urakan valmiiksi. Aikataulu valitettavasti venyi sovitusta 2 viikkoa ja lattiakaadoissa oli ongelmia. Pääosin laatu tästä huolimatta oli ok ja virheitä ja puutteita korjattiin aktiivisesti.


| 02.12.2020 07:12
Kaupunki: Helsinki 4

Täydellinen kylppäriremontti. Lopputuokseen olen tyytyväinen ja nopealla aikataululla hoitivat. Laatat on hyvin sommiteltu ja kaadot kohdillaan. Suosittelen.


| 27.10.2020 09:10
Kaupunki: Helsinki 4

Kaikki laitettiin uusiksi lattialämmitystä myöten ja kylpyhuoneesta tuli juuri toiveita vastaava. Urakkamaailman kautta tehdystä sopimuksesta pidettiin hyvin kiinni, vaikka vähän epäonnea oli matkassa ja kustannukset varmasti lisääntyivät remontin pitkittyessä. Työnjohto oli hyvin joustavasti tavoitettavissa, mikä auttoi varsinkin pienen kielimuurin kohdalla remonttimiesten kanssa.


| 28.08.2020 09:08
Kaupunki: Espoo 5

Keikka tehtiin asiallisesti ja aikataulussa. Vaihtoehdot esitettiin selkeästi ja keskusteluyhteys oli hyvä. Lattian kaato oli lopuksi hiukan pielessä, mutta kerrottuani siitä urakoitsijalle he mukisematta tulivat korjaamaan sen.


| 20.08.2020 09:08
Kaupunki: Vantaa 5

Teetin onnistuneen kylppäri- saunaremontin MALFAlla. Erityisesti työn jälki ja joustavuus olivat erinomaisella tasolla. Pieniä yllätyksiä remontin aikana ilmaantui, mutta kaikista selvittiin. Kommunikointi Nikitan kanssa sujui hyvin. Remontin aikataulu venyi lasiovien toimituksen viivästymisestä johtuen - kun ne saapuivat, niin ne tultiin nopeasti asentamaan. Putkarin ja sähkärin hommaaminen onnistui myös firman kautta, mikä helpotti tilaajaa. Suosittelen lämpimästi!


| 12.08.2020 17:08
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki sujui hyvin. Yhteydenpito ja yhteistyö oli toimivaa. Työnjohdosta vastaava Niki on mukava ihminen ja hänet helppo tavoittaa. Työ sujui aikataulun mukaan ja kustannukset pyysivät juuri sellaisena kun oli arvioitu. Pieniä kauneusvirheitä oli, mutta ne haluttiin tulla korjaamaan, vaikka en sitä vaatinutkaan. Voin suositella heitä.


| 03.08.2020 18:08
Kaupunki: ESPOO 5

Hyvä yhteisymmärrys ja neuvotteluyhteys. Työt sujuivat hyvin joskin aikataulu vähän venyi.työn jälki on kiitettävää. Suosittelen mielelläni yritystä muillekin.


| 29.06.2020 08:06 4

Lopputulos oli siisti ja keskusteluyhteys urakoitsijaan oli hyvä. Urakoitsija vaikuttaa ammattitaitoiselta. Parin yksityiskohdan osalta emme olleet samalla kartalla, mutta nekin saatiin lopulta sovittua.


| 04.06.2020 12:06
Kaupunki: Vantaa 3

Teimme sopimuksen kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen, saunan ja wc:n täysremontista Malfa Oy:n kanssa heidän hyvien aikaisempien palautteiden ja kilpailukykyisen urakkatarjoushinnan vuoksi. Kohde oli halutuista muutoksista rakenteisiin, pohjapiirroksesta ja valituista materiaaleista johtuen haastava. Urakoitsijalla oli ennakkoon sekä urakan edetessä käyttökelpoisia ideoita toteutukseen, jotka osaltaan vaikuttivat esteettisesti halutunlaiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen, johon olemme kokonaisuutena tyytyväisiä. Urakka ei aikataulunsa puolesta kuitenkaan sujunut suunnitellusti sillä urakkasopimuksessa kohteen luovutuspäivämäärä kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen osalta oli määritetty 01/2020, mutta valmistuivat käyttöön vasta 03/2020. Wc:n osalta, joka oli sovittu tehtäväksi heti näiden perään, loppuviimeistely valmistui vasta 07/2020. Toki urakoitsija korvasi sopimusehtojen mukaista viivästyssakkoa asiallisesti. Urakoitsijaa sai kuitenkin olla patistamassa ja kyselemässä urakan etenemisestä, johtuen ilmeisesti useista muista samanaikaisista urakoista/töistä. Työntekijät eivät kaikki puhuneet sujuvaa suomea, mutta kommunikointi sujui tarvittaessa työnjohtajan kautta epäselvissä tapauksissa. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan ulkopuolisen remontin valvojan varsinkin haastavissa kohteissa, ellei itse pysty olemaan aktiivisesti työvaiheiden valvonnassa mukana. Laskutus oli urakan vaiheissa usein hieman etuperoista, sillä asiaankuuluva työvaihe ei ollut aina saatettu hyväksytysti aivan loppuun saakka ja laskuissa oli välillä korjattavaa. Edellä mainituista seikoista johtuen arvostelu 3 tähteä, vaikka työnjälki oli moitteetonta ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä.


| 09.05.2020 16:05
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvin sujui. Joustava työskentely esiin tulleiden lisätöiden hoitamisessa


| 09.04.2020 17:04
Kaupunki: Helsinki 1

Perusparketin hionta ja lakkaus ei tältä firmalta onnistunut. Ensimmäisen tarkastuskierroksen jälkeen lopputulos oli aika shokeeraava - lattia oli täysin epätasaisesti hiottu, huonosti lakattu ja lakkapinnan alle jätetty isot määrät likaa ja pensselin karvoja. Tarjosimme mahdollisuutta jättää asia siihen jolloin vähentäisimme loppulaskusta lattian osuuden, mutta urakoitsija halusi itse korjata virheen. Valitettavasti vaan lattia ei korjaantunut toisellakaan yrityksellä, vaan paikoin tilanne oli jopa pahempi, esimerkiksi lakan alle jääneiden kivien osalta. Hyvityksenä saimme alennusta, mutta emme kuitenkaan koko lattiaremontin hintaa. Maksoimme melko ruhtinaallisesti työstä, jonka joudumme teettämään kokonaan uudestaan oikeasti ammattitaitoisella tekijällä.

Olemme pahoillamme omasta puolesta siitä että tällä kerta lattian hionta epäonnistui. Meidän lattiamies oli kipeänä juuri silloin ja jouduimme ottamaan toisen kaverin tuuraamaan, mutta hän ei ollutkaan niin hyvä mitä piti.
Harmillista on että tilaaja ei maininnut sanaakaan seinien tasoituksesta ja maalauksesta + listoituksesta vaikka ne kuului samaan urakkaan. Sen työn osalta tilaajalla oli täysin tyytyväinen.
Parketin hionnasta ja lakkauksesta asiakas sai 75% alennusta josta sovittiin heti paikan päällä.

MALFA Oy

| 16.01.2020 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Urakoitsija esitti pari hyvää ideaa, joiden toteutus toki maksoi enemmän kuin olimme budjetoineet. Lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Työntekijät siistivät aina jälkensä ja hyvin hoitui kaikki. Kiitos!


| 03.09.2019 09:09
Kaupunki: Espoo 5

Homma hoitui sovitussa aikataulussa nopeasti ja ammattitaitoisesti. Erinomaisen siisti työn jälki.


| 02.09.2019 15:09
Kaupunki: Espoo 5

Kokonaisuus oli todella hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja aikataulun suhteen (aloitus onnistui nopeasti, ja kylpyhuone, sauna sekä asunnon seinien tasoitus ja maalaus olivat valmiina laadukkaasti 5 viikossa). Remonttiporukka oli kohtelias, ja asunto pidettiin hyvin siistinä ja suojattuna remontin ajan. Saimme myös hyviä neuvoja, miksi tietyt asiat kannattaa toteuttaa tietyllä tavalla. Lisäksi Malfa Oy toimi joustavasti (esimerkiksi tulivat asentamaan kylpyhuoneeseen ja saunaan erikseen kolmen viikon päästä lasioven ja lasiseinän, sillä niiden toimitukset olivat viivästyneet). Laskutus oli selkeä - ei tullut yllättäviä lisäkuluja. Voimme mielellämme suositella Malfa Oy:tä muillekin.


| 02.07.2019 10:07
Kaupunki: Vantaa 5

Vanha mosaiikkiparketti poistettiin kaksikerroksisen 109 neliöisen rivitaloasunnon yläkerrasta, lattia tasoitettiin ja koko asuntoon ylä-, ja alakertaan laitettiin uudet laminaatit ja jalkalistat. Huolimatta akuutista resurssipulasta johtuneesta muutaman päivän venymisestä aikataulusta ja remontin aikana ilmenneistä komplikaatioista, Nikita ja kumppanit hoitivat urakan kiitettävästi ja ammattitaidolla. Ongelmat ratkottiin nopeasti ja kokonaisuutena kaikki meni hyvin.


| 12.06.2019 09:06
Kaupunki: Helsinki 5

Suuri suositus! Kerrostalo kaksion wc-kph-sauna täysremotti takana ja ei voi olla muuta, kun tyytyväinen. Hommat sujuivat vikkelästi ja ammattitaidolla. Arvostan urakoitsijan omia näkemyksiä, joita hän ehdotteli ja ohjasi valintojen kanssa. Itse en olisi osannut ajatella kaikkia liikkuvia osia ja pieniä yksityiskohtia, joita remontissa tuli eteen.


| 21.05.2019 16:05
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti onnistui täydellisesti. Työn tulos on erittäin siisti ja hyvällä ammattitaidolla toteutettu. Asioiden hoito urakoitsijan kanssa oli sujuvaa ja miellyttävää. Remontti toteutui suunnitelmien mukaan. Voimme suositella lämpimästi urakoitsijaa muihin kohteisiin.


| 06.05.2019 17:05
Kaupunki: Helsinki 4

Urakoitsija Nikita Kovalenko valikoitui kilpailukykyisellä ja tyhjentävästi laaditulla tarjouksella, ammattimaisella ja seriöösillä yhteydenotolla ja hyvällä rauhallisella viestinnällä (kiitos kärsivällisyydestä). Työt (4h maalaus, lattioiden vaihto, jalkalistojen laittaminen, ovikarmien vaihto ja uusien ovien asennus, silikonisaumauksen uusiminen) valmistuivat kahden työntekijän toimesta rivakasti ja työn jälki mallikasta. Harmillisesti yhteistä kieltä heidän ei aina paikan päällä ollut, mutta tilanteista selvittiin. Tilaajana töiden muutoksista töiden aikana oli helppo neuvotella ja urakoitsija erittäin joustava näiden suhteen. Työn laadun takuu 2 vuotta erittäin hyvä juttu, sillä työn valmistushetkellä ei välttämättä aina heti joka yksityiskohtaa huomannut vaan vasta ”käytössä”. Urakoitsija suhtautui erittäin rakentavasti muutamiin fiksaushuomiohin jälkeenpäin. Voin suositella ensikertalaisena remontin teettäjänä!


| 11.03.2019 22:03
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvin ja huolellisesti tehty laatoitus vaativaan kohteeseen. Onnistui täydellisesti!!


| 27.01.2019 21:01
Kaupunki: Tuusula 5

Kohteemme oli urakoitsijalle haastava, sillä emme tyytyneet ihan tavanomaisiin ratkaisuihin. Saunan ja kypyhuoneen valaistuksesta halusimme epäsuoran, koko wc:n kalustus toteutettiin eri tyyppisillä, vanhoilla talonpoikaiskaapeilla Ja kokonaisuus sisälsi paljon erityisratkaisuja, joiden toteutusta yhdessä mietimme. Työn jälki on erittäin siistiä, kaikki asiointi urakoitisjan kanssa sujui joustavasti ja työmiehet toimivat kodissamme erityisen huomaavaisesti ja rakennusaikainen haitta oli minimaalinen. Suosittelemme mielellämme Nikita Kovalenkoa työmiehineen muillekin. Meillä remontti onnistui juuri niin kuin olimme toivoneetkin sen sujuvan ja työ suoritettiin ammattitaidolla. Nikitan kautta voi ottaa meihin yhteyttä, jos haluaa tulla katsomaan työn jälkeä.


KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.Työjälki oli siistiä ja vastasi odotuksia. Aikataulu venyi vähän alkuperäisestä arviosta ilmeisesti muiden remonttikohteiden vuoksi, mutta sillä ei tässä tapauksessa ollut niin väliä, koska remontin lopullinen valmistuminen oli kiinni muista syistä. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiallista. Voin suositella.

keittiöremontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Koskikuja 7 e 48 01600 Vantaa sinne voi tulla katsomaan referenssi kohdetta. Jälki on hyvää ja vaikka työn aloituksessa on ollut haasteita niin joustavuutta on löytynyt sekä lisä hommia miehelle tietenkin! Suositellaan ikean keittiön kasaamiseen sekä laatoitustöihin.

KH remontti

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
kerrostalo
Budjetti
Ei ilmoitettu

KPH-remontti valmistui nopeasti ja työn jälki on hyvää. Asioista sopiminen onnnistui joustavasti ja urakoitsija osasi huolehtia detaljeista omatoimisesti. Myös putki- ja sähkötyöt järjestyivät suoraan urakoitsijan kautta. Suosittelen!

huonestoremontti

Vuosi
0
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vanhassa talossa sijaitseva lähes alkuperäisasussaan oleva asunto Lauttasaaressa kaipasi kipeästi remonttia. Vaikuttavien nettisivujen ansiosta kutsuimme näyttöön ja haastatteluun ensimmäisenä Nikita Kovalenkon. Hänen asiantuntevuutensa ja miellyttävän joustava asenteensa haasteisiin sai meidät pyytämään häneltä tarjousta saman tien. Odotukset olivat kovat, ja Niki kumppaneineen toteutti suvereenisti ne kaikki. Erityisesti arvostimme, miten helppoa oli sopia asioista hänen kanssaan ja hyödyntää hänen oivalluksiaan monissa ratkaisua vaativissa asioissa. Kaikki toimi, ja remontti pysyi aikataulussa. Jälki oli siistiä ja huolellista. Suosittelemme lämpimästi tätä taitavaa ja luotettavaa tekijää!

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

2 vuoden takuu

Yrityksen vakuutukset:

- Lakisääteiset vakuutukset
- Vastuuvakuutus


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen MALFA Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29282507 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennusalan palvelut. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Vuorilehdonkuja 1 D 1 , 01200 VANTAA
Käyntiosoite Vuorilehdonkuja 1 D 1 , 01200 VANTAA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 06.08.2018 YTJ
Kaupparekisteri 06.08.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 24.07.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 24.07.2018 YTJ
ALV-rekisteri 24.07.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 24.07.2018 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2928250-7
 • Vuorilehdonkuja 1 D1 , 01200 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

PK-seutu

Sertifikaatit

 • VTT-sertifikaatti

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa