Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Maa ja rakennus POKE OY

Maa ja rakennus POKE OY

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Maa ja rakennus POKE OY (2673258-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2015, ja sillä on 11 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.Vuonna 2018 Maa ja rakennus POKE OY teki liikevaihtoa 261 000 € ja tulosta 33 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Toimimme uudenmaan ja ympäristöpaikkakuntien alueella. Yst. Samuli Keränen

Yrityksen palvelut

Kaikenlaiset maanrakennustyöt,talonpohja kaivuutöistä pienempiin piha töihin. Katuaulue työt on tullut tutuksi sähköineen telekaapeleineen ja eri putkineen Helsingin ja uudenmaan aluella toimiessamme.Meillä onnistuu pienimuotoiset rakennelmat, kuten patiot,terassit,piharakennukset,vajat roskakatokset,uima-allas yms. Rakennelmat. Soita niin rakennetaan maa ja rakennus työsi valmiiksi. SORAT JA KALLIO MURSKEET KAUTTANI HELPOSTI KUTEN MYÖS MULLAT,TÄYTTÖMAAT TYÖKOHTEISIIMME.

Ystävällisin terveisin Samuli Keränen

Arvosteluja 11 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 15.08.2020 13:08
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvä kokemus jäi Maa ja rakennus POKE Oy:stä, kun tekivät työt sovitusti, niin aikataulullisesti kuin laadullisestikin. Etukäteen sovittu urakan hinta piti myös paikkaansa.

Kiitos töistä ja hyvää kesän jatkoa

Maa ja rakennus POKE OY

| 04.05.2020 16:05
Kaupunki: Järvenpää 5

Työ oli todella laadukasta ja kaikesta pystyimme hyvin neuvottelemaan. Saimme tarkasti sovittua, mitä kuuluu urakkaan ja mitä voimme tehdä itse kokonaiskustannuksen säästämiseksi. Laadukkaan työn lisäksi saimme myös erinomaista konsultaatiota lopputöihin.

Kiitos yhteistystä työ sujui mutkattomasti.

Maa ja rakennus POKE OY

| 05.07.2019 13:07
Kaupunki: Espoo 1

Sovimme suullisesti kolmen päivän urakasta sillä ajatuksella, että tehdään niin tuntitöinä paljon kuin ehditään. Urakoitsija teki työtä reilut kaksi päivää ja tulkitsi sitten, että kolmen päivän urakka on nyt hoidettu. Urakoitsija myöntyi lopulta laskuttamaan vain tehdyistä työtunneista, mutta lähti asiattomuuksiin ja mm. kommentoi viestillä tekevänsä hänen "urakkasummansa" ja aiheellisen laskutuksen erotuksen verran "diakoniaa". Pihallamme urakoitsijan palkkalistoilla toiminut kaivurikuski kertoi olleensa viime vuodet lähinnä muissa hommissa, kuten portsarina. Pääpiirteissään mullan levitys meni ihan hyvin. Kuvia mies ei osannut lukea ja levitteli tarpeettomasti muutaman kuution savea pihalle murskeen päälle, itselleni lapiohommiksi. Kun pääsin itselleni varattuihin lapiohommiin, huomasin että suojattavaksi pyydetyistä tammista oli katkennut isoja oksia ja kuori puuttui monesta kohtaa. Talon kivijalasta puuttui nyrkinkokoinen pala ja puiden istutuskuopat olivat metrikaupalla väärissä paikoissa tarkasta pihasuunnitelmasta ja pihalle tehdyistä merkinnöistä huolimatta. Urakoitsijan reaktio palautteeseen oli, että välittää konemiehelle terveiset.

Pahoittelut aiheutuneesta mielipahasta. Mutta onneksi pääsimme yhteis ymmärrykseen. Alunperin kättälyötiin päälle urakkatyöstä mutta aina ei voi voittaa. Homma sovittiin mitä työmies sai aikaiseksi. Hyvää ja aurinkoista syksyä.

Maa ja rakennus POKE OY

| 12.04.2019 22:04
Kaupunki: Orimattila 5

Urakkamaailman kautta valitsimme perheyritys Maa ja rakennus POKE Oy:n toteuttamaan omakotitalomme liittämisen kunnalliseen viemäriin avaimet käteen periaatteella. Urakkaan kuului myös poistaa talon salaojien tulvimisongelma, jonka seurauksena vesi pääsi ajoittain nousemaan kellariin. Meidän kohde oli työskentelyolosuhteiltaan osittain melko haastava, koska osa talon sisälle tulleista uusista viemärilinjoista jouduttiin rakentamaan lattiarakenteiden väliin. Uutta viemäriä varten jouduttiin tekemään lisäksi useita läpivientejä betoni- ja puurakenteisiin. Miesten asenne työn huolelliseen tekemiseen kiinnitti huomiota, vaikka työskentelyolosuhteet olivat ajoittain vaikeat. Kaikki asiat mistä oltiin sovittu pitivät paikkaansa ja hinnoittelu oli maltillista. Teetimme remontin aikana pieniä lisäputkitöitä, jotka he tekivät joustavasti ja kohtuullisella hinnalla. Luotettavaa ja ammattimaista toimintaa kaikin puolin. Meille oli etu, että saimme kaikki, myös sisäpuoliset putkityöt, samasta firmasta. Arvostamme myös sitä, että saimme heiltä paremman idean salaojavesien tulvimisongelman ratkaisuksi, kuin meidän alkuperäisessä suunnitelmassamme oli. Tätä firmaa on meidän kokemuksemme pohjalta helppo suositella, laatutyötä kohtuullisella hinnoittelulla, täydet viisi tähteä.

Kiitos töistä.

Maa ja rakennus POKE OY

| 26.06.2018 15:06
Kaupunki: Järvenpää 5

Piharemontti oli laaja. Olosuhteet ahtaalla pihalla kevään kuuminpaan aikaan olivat haasteelliset rakentajille että työn tilaajille. Remontti saatiin kuitenkin valmiiksi, pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Työporukka oli asiansa tuntevaa ja monipuolisesti osaavaa. Neuvottelu työn edetessä oli helppoa. Lopputulos on hyvä ja olemme tyytyväisiä.

Kiitos luottamuksesta ja töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 03.05.2018 18:05
Kaupunki: Helsinki / Käpylä 5

Työ sujui aikataulussa ja kaikki sovitut asiat pitivät paikkansa loppuun asti. Työn jälki oli erinomaista viimeistelyyn asti. Ammattitaitoista porukkaa hyvällä työasenteella. Ja hinnoittelu kohdillaan. Lisäksi kaikki projektin osa-alueet sujuivat samalta tekijältä, mikä helpotti kokonaisuuden hallintaa. Vahva suositus. Olen todella tyytyväinen.

Kiitos luottamuksesta ja töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 11.01.2018 15:01
Kaupunki: Espoo 5

Syksyllä 2017 taloyhtiömme piha kaipasi kohennusta. Kilpailutimme urakkamaailmassa firmoja ja lopuksi päädyimme Maa ja rakennus Poke Oy:n tarjoukseen. Kaikki aikataulut ja työt mistä oltiin sovittu hoituivat ajallaan ja työn jälki on loistavaa. Kiitos!

Kiitos luottamuksesta ja töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 13.09.2017 10:09
Kaupunki: Kerava 4

Työ sujui pääpiirteissään hyvin ja aikataulussa. Multa olisi jossain kohdin voinut olla paremmin tiivistettyä. Sää aiheutti haasteita siirtonurmen asennukselle, ja se viivästyikin pari päivää. Nurmi lähti tästä huolimatta hyvin kasvuun lukuun ottamatta useita saumakohtia, joissa oli jo alun perin rakoa. Olemme kylväneet kohtiin paikkaukseksi nurmensiementä, toivottavasti lähtee itämään. Pientä tarkkuuden lisäämistä siis toivoisimme siirtonurmen asentamiseen, muutoin työ moitteetonta ja hyvä hinta-laatusuhde!

Kiitos luottamuksesta ja töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 25.05.2016 10:05
Kaupunki: Kerava 5

Työt sujuivat ripeästi suunnitelman mukaisesti. Kaikilla tekijöillä oli erittäin hyvä asiantuntemus ja työn jälki oli hyvää. Töitä tehtiin ilta-aikaan ja kävimme suunnitelmaa/tekemistä läpi päivittäin tekijöiden kanssa. Lisäksi kommunikointi sujui erinomaisesti urakoitsijan kanssa. Hinta/laatusuhde paikallaan, suosittelen!

Kiitos luottamuksesta töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 28.01.2016 15:01
Kaupunki: Helsinki 3

Remontti meni asiallisesti, aikataulussa melkein pysyttiin (olosuhteiden takia käytännössä). Olen tyytyväinen.

Kiitos luottamuksesta töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

| 02.12.2015 16:12
Kaupunki: Helsinki 5

Työt sujuivat hyvin aikataulussa ja yhteisten suunnitelmien mukaan. Rakentajilla hyvä asiantuntemus ja työn jälki hyvää. Saimme urakan syksyyn, kuten toivoimmekin, just ennen pakkasten tuloa. Työt hoituivat ilta-aikaan ja viikonloppuina ja pystyimme myös heti neuvottelemaan urakassa ilmenevistä muutoksista tai kysymyksistä, koska olimme paikalla kun urakka tehtiin. Myös urakoitsija otti aktiivisesti yhteyttä, mikäli oli tarpeen. Hinta/laatusuhde hyvä!

Kiitos luottamuksesta töistä. Hyvää ja aurinkoista elämää.

Maa ja rakennus POKE OY

Betset oy

Vuosi
2013
Kohde
_
Tyyppi
_
Budjetti
Ei ilmoitettu

_sakka_altaan tyhjennystä yms.

Maanrakennus Ollanketo OY

Vuosi
2009
Kohde
Helsinngin stara ja helsingin Enerkia
Tyyppi
Kaivinkoneenkuljettajana
Budjetti
10 €

Toimin päivätöinä kesät Lännen traktorikaivinkoneen kuljettajana staralla ja talvikunnossa pidossa helsingin enerkialla.

Neste tuuliruusu

Vuosi
2013
Kohde
piha-alueet
Tyyppi
-
Budjetti
Ei ilmoitettu

-

Helsingin kaupunki

Vuosi
2009
Kohde
katu ja puisto rakentaminen
Tyyppi
maanrakentaminen
Budjetti
Ei ilmoitettu

Lännen traktorikaivinkone Lännen860s ja 8600 e kuljettajana. Maarakennus Ollankedon koneella.2009-2015

Maanrakennus ja kuljetusliike Keränen toiminimi

Vuosi
2013
Kohde
aijempi yritykseni toiminnan laajentuessa vaihdos Maa ja rakennus POKE OY:KSI
Tyyppi
maanrakentaminen
Budjetti
Ei ilmoitettu

Aijempi yritykseni toiminimi

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

24kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

24kk

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus

Yrityksen Maa ja rakennus POKE OY taloustiedot

12 /2018 12 /2017 12 /2016
Liikevaihto 261 000,00 € 217 000,00 € 147 000,00 €
Liiketulos 33 000,00 € 15 000,00 € -17 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Maa ja rakennus POKE OY liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 26732584 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Asuin-ja muiden rakennusten rakentaminen, maa-ja vesirakennushankkeiden kehittäminen ja rakennuttaminen, muu muualla luokittelematon maa-ja vesirakentaminen, rakennuspaikan valmistelutyöt, rakennusten ja rakennelmien purku, rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen, rakennusvuokraus käyttäjineen. Kaupparekisteri
Kotipaikka JÄRVENPÄÄ YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 24.03.2015 Päättynyt 15.06.2021 YTJ
Kaupparekisteri 03.03.2015 Päättynyt 14.06.2021 YTJ
Ennakkoperintärekisteri 15.09.2017 Päättynyt 28.02.2021 YTJ
Työnantajarekisteri 01.03.2015 Päättynyt 12.03.2021 YTJ
ALV-rekisteri 04.02.2015 Päättynyt 12.03.2021 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 04.02.2015 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2673258-4
 • Mäntytie 30 , 04480 Järvenpää
Urakkamaailmassa vuodesta 2015

Toimialue

Uudemmaan alue ja ympäristö paikkakunnat

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa