Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Lauris Rakennus OY

Lauris Rakennus OY

Yritys Lauris Rakennus OY (y- 2772488-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2017, ja sillä on 1 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Yrityksen kuvaus: Kokemuksemme joka mahdollistaa kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamisen asiakaskunnallemme. Yrityksemme oman monipuolisen osaamisen lisäksi tarjoamme kauttamme käyttöönne lähes kaikki rakennustöihin . Olemme remontoinnin moniosaajia ja teemmekin saneeraukset joko koko huoneiston laajuudelta tai esimerkiksi pelkästään märkätiloihin. Pintaremontit voivat pitää sisällään kylpyhuoneremontin, lattioiden, kattojen tai seinäpintojen uusimisen tai uuden keittiön rakentamisen.

Yrityksen palvelut

ASUNNON PINTAREMONTTI Asunnon, toimiston tai kaupan pintaremontin tarkoituksena on korjata kaikki vuosien kulumisesta johtuvat viat. Pintaremontissa suoritetaan: -kaikkien seinien, kattojen, lattioiden puhdistus -osittainen seinien ja lattioiden tasoittamine -seinien tapetointi ja kattojen maalaus -linoleumin tai laminaatin asennus lattioihin -sähköpistokkeiden, katkaisimien ja valaisimien uusasennus -saniteettikalusteiden purku ja asennus -lämpöpattereiden, ikkunaraamien, ovien maalaus, ikkunoiden vaihto -rakennusjätteiden poiskuljetus ja siivous. Määrittelemme
ASUNNON TÄYSREMONTTI Suoritamme korkealaatuista asunnon korjaustyötä nykyaikaista teknologiaa ja materiaalia käyttäen. Huoneisto voidaan remontoida täysin tai osin, se tarkoittaa, että remontin yhteydessä voidaan muuttaa huoneiston tila niin, että esim. kattoon rakennetaan koristeellisia elementtejä, rakennetaan alkovit ja muut modulisysteemit.
KEITTIÖVARUSTEIDEN ASENNUS Keittiö on kodin tärkeä tila. Keittiövarusteiden oikea asennus takaa pysyvän ja tehokkaan kalusteiden käytön ja keittiölaiteiden toimivuuden. Palveluksessamme on alan kokemusta ja ammattitaitoa omaava joukko ammattilaisia, joka jatkuvasti kouluttaa itseään, niin sanotusti, ajan tasalle. Ammattilaisemme suorittavat asennus työt kaikkien vaatimusten mukaisesti.

Arvosteluja 1 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 11.10.2017 19:10
Kaupunki: Helsinki 5

Lauris Rakennuksen miehet olivat hyvin tehokkaita ja luotettavia. Hommat pystyi sopimaan paikan päällä, vaikka kielen kanssa olikin välillä hieman haasteita. Työt tehtiin sovitusti.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

- Takuu työlle: 24kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Annamme materiaalin valmistajan takuu !

Yrityksen vakuutukset:

LÄHITAPIOLA : Lakisääteiset tapaturmavakuutukse , Yritysvakuutus , YEL-VAKUUTUS


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.


Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

  • Y-tunnus: y- 2772488-5
  • Koivupuistontie 28 , 01510 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2017

Toimialue

Vantaa+50km

Sertifikaatit

  • VALLTIKORTTI
  • TYÖTURVALLISUUSKORTTI
  • VTT- HENKILÖSERTIFIKAATTI

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa