Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy

LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy

Yritys LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy (2846972-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 3 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy teki liikevaihtoa 221 000 € ja tulosta 31 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

LA-kattohuolto, Satakunta
Joulukuu 2018 ja unelma omasta yrityksestä alkoi konkretisoitua kun LA-kattohuolto Ja veljekset Järviö solmivat franchising sopimuksen kattojen huoltotoiminnasta Satakunnan alueella.
Veljekset Harri, Joona sekä Kalle olivat toimineet jo vuosikausia kattoasioiden parissa ja tämä oli luonnollinen jatko toiminnalle.
LA-kattohuollosta saatiin toimiva konsepti sekä tuotteet ja toimintamallit jotka on testattu yli kymmenellätuhannella suomalaisella asiakkaalla joten on helppo luottaa toimintatapoihin.

Yrityksen palvelut

KATTOPALVELUT
Tuplaa kattosi käyttöikä!
Kattosi käyttöikä pitenee La-kattohuolto Satakunnan ammattilaisten osaavissa käsissä. Meiltä saat kattotyöt täyspalveluna!

Hyvää kattoa ei kannata vaihtaa. Sen käyttöikään voidaan vaikuttaa, kun katon korjaus ja huolto tehdään oikeilla toimenpiteillä ja ajoissa. Joskus kattoremontti on ylimitoitettu operaatio. Toisinaan jopa katon pesu tai pinnoitus on ylimitoitettu huoltotoimi, esimerkiksi silloin, jos katolla on ainoastaan sammalongelmaa, mutta katon pinta on muuten hyvässä kunnossa. Tällöin riittäisi pelkkä sammaleen poisto ja torjunta-aine käsittely.

Alla on kuvattu yleisimpiä kattohuoltomenetelmiä ja kerrottu kunkin hyödyt. Me löydämme aina hinta-laatusuhteeltaan parhaan ratkaisun katolle kuin katolle, muista ottaa rohkeasti yhteyttä!

Puhdistukset ja käsittelyt ilman painepesuria
Edut:

-Kattopinta ei vahingoitu – toisin kuin painepesussa. Ei ylityöstetä!
-Ei ole riskiä, että pesuvettä menee yläpohjaan
-Hyvin siisti menetelmä – ei tule sotkua!
-Lopputuloksena on puhdas ja sammaleesta vapaa katto vuosiksi eteenpäin
-Todella edullinen hinta verrattuna pinnoitukseen!
-Takuu
-Puhdistukset ja käsittelyt ilman painepesua sopivat erityisesti tiili- ja huopakatoille.

Pesut ja pinnoitukset
Edut:

-Huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin katon uusiminen (noin 4–5 kertaa edullisempi)
-Ekologinen vaihtoehto verrattuna uusimiseen
-Värillisessä pinnoituksessa lopputulos on kuin uusi katto
-Jatkaa katon käyttöikää jopa 15–20 vuotta
-Pinnoitettu katto pysyy puhtaana sammalesta, hylkii vettä ja kestää UV-säteilyä
-Vuosittaiset puhdistukset on helppo tehdä
-Takuu
-Myös pesut ja pinnoitukset sopivat erityisen hyvin tiilikatoille ja peltikatoille.

Kattoturvatuotteet saat päivitettyä katollesi helposti vaikka huollon yhteydessä.

Kattopalvelumme
-Tutustu monipuolisiin ja kattaviin katto­palve­luihimme. Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään juuri teidän katolle sopivat ratkaisut.

¤Kattojen maalaukset
¤Pesu ja pinnoitus tiilikatolle
¤Pesu ja maalaus peltikatolle
¤Huopakaton pesu ja pinnoitus
¤Katon puhdistus sammaleesta
¤Lumen pudotukset katolta
¤Katon kuntotarkastukset
¤Vuosihuollot
¤Turvatuotteet katoille
¤Aurinko energia ratkaisut

Arvosteluja 3 | Keskiarvo 4.7

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 23.12.2021 10:12
Kaupunki: Eurajoki 5

Yritys hoiti homman sovitusti ja olemme tyytyväinen lopputulokseen. Myös jälkisiivous hoidettiin hyvin.


| 21.11.2020 10:11
Kaupunki: Harjavalta 4

Urakka tehtiin sopimuksen mukaan ja täysin aikataulussa. Työn jälki oli erinomainen. Seinien suojauksessa olisi ollut hieman parannettavaa.


| 01.10.2019 15:10
Kaupunki: Harjavalta 5

Tiilikaton pesu meni erinomaisesti ja olemme todella tyytyväisiä LA Kattohuoltoon! Palvelu ja työn laatu kummatkin erinomaisia.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Annamme kaikille tekemillemme töille kahden vuoden tyytyväisyystakuun!
Mikäli kasvusto palaa kahden vuoden sisällä, käsittelemme katon uudelleen veloituksetta.
KATON KORJAUKSET AMMATTILAISELTA
LA Kattohuolto Satakunta suorittaa niin pienet kuin isommatkin katon korjaukset ammattitaidolla. Pieni katon paikkaus tai laajempikin korjaus onnistuu kokeneilta remonttimiehiltämme joutuisasti.

Tiesitkö, että katon korjaus onnistuu usein myös talvella?

Kun välineet ovat kunnossa, voidaan katon korjaukset tehdä ympäri vuoden. Katon korjauksen ollessa ajankohtainen pyydä toiminta-arvio meiltä!

Huopakattojen vuodot, korjaukset ja tarkastukset
Suoritamme huopakatoille vuodonpaikannuksia, pikakorjauksia hälytysluonteisesti sekä laajempia korjauksia tarpeen mukaan. Kauttamme saat niin pienet kuin suuremmat kattokorjaukset ja kattotulityöt, läpivientien korjaukset/uusimiset ja lisätiivistykset.

Kuulumme pohjoismaiden suurimpaan kattovedeneristysyhtiöön Nordic Waterproofingiin ja sisaryhtiöidemme Kerabit Pro:n ja AL-Kattojen kautta onnistuu myös laajemmat kattosaneeraukset ja uudiskohteiden kattoprojektit.

Jos sinulla on reikä tai vuoto huopakatolla, ota yhteys LA Kattohuoltoon!

Monesti huopakatoilla vuodon syy on kattohuopien saumojen, läpivientien tai kattokaivojen vuotaminen. Kun havaitaan, että huopakatto vuotaa, kannattaa korjaukseen ryhtyä saman tien. Huopakaton vuoto voi pahimmillaan aiheuttaa suuretkin vauriot rakenteisiin. Huopakaton vuodon korjaus on edullinen verrattuna siihen, että rakenteita ja koko vesikattoa ryhdytään uusimaan.

Vuotavan huopakaton korjaus voidaan tehdä myös talvella, joten huopakaton paikkausta on turha pitkittää kesäkuukausille. Yleisimmät kohdat, joissa huopakatto on vuotanut, sijaitsevat läpivienneissä.

Kun huopakaton läpivienti vuotaa, valuttaa se vedet alarakenteisiin aiheuttaen kosteusongelmia. Myös huopakaton saumojen tiiveys voi olla ongelma. Jos sammal ja muu eloperäinen materiaali pääsee saumakohdissa rehottamaan, voi vuodon riski kasvaa. Huopakaton korjaus ammattilaisen toteuttamana tarkoittaa aina kestäviä ratkaisuja.

PVC-kattojen vuodot, korjaukset ja tarkastukset
Olemme erikoistuneet PVC-kattojen rakentamiseen, huoltamiseen ja korjaamiseen. Pystymme tarjoamaan PVC-katon vuotokorjauksen nopeasti, täsmällisesti ja tehokkaasti ympäri vuoden.

Suoritamme PVC-katon korjaukset vuosien kokemuksella. PVC-katoilla korjaukset eivät vaadi yleensä tulitöitä, mikä tekee työskentelystä monesti helpompaa ja sujuvampaa sekä turvallisempaa. PVC-katon korjaus vaatii aina ammattilaisen tekemää huolellista ja kestävää jälkeä.

PVC:stä voidaan valmistaa myös valmiita terassilattioita. PVC-terassikermit ovat hyvin kulutusta kestäviä, turvallisia asentaa ja hyvin vettä eristäviä. Ne sopivat pintamateriaaliksi sellaisenaan eivätkä vaadi erillistä pinnoitusta.

Käytämme Euroopan johtavien PVC-valmistajien tuotteita kuten Protan OY:n sekä Sika-tuotteita.

Peltikaton vuotokorjaukset
Varsinkin vanhoissa kiinteistöissä on usein konesaumapeltikatto ilman aluskatetta. Kattovuoto aiheutuu usein läpivientin puutteellisista pellityksistä tai auenneista/ruostuneista peltisaumoista tai reiästä katolla.

Peltikattojen vuodot pitää ensin paikallistaa ja kun vuodon syy selviää päätetään oikeanlaisesta korjaustavasta. Ongelmasta riippuen ratkaisu on usein uudelleen pellittäminen, sauman korjaus tai vedeneristysmassakorjaus. Meiltä löytyy osaaminen näihin kaikkiin.

Peltikaton korjaus sujuu LA Kattohuolto Oy:ltä näppärästi ympäri vuoden.

Peltikaton korjaukset tai peltikaton paikkaus jatkaa mukavasti vesikaton ikää. Kun kattoa huolletaan ja korjataan säännöllisesti, sekä toimeen ryhdytään heti ongelmien havaittua, vältytään isommilta vaurioilta ja remonttikustannuksilta.

Monesti peltikatto kannattaa korjata ensin ja suorittaa tämän jälkeen peltikaton maalaus. Vanhan peltikaton korjaus tehdään aina tarpeen mukaan, kunto tarkastetaan ja sen perusteella arvioidaan työhön kuluva aika ja aiheutuvat kustannukset. Pyrimme antamaan asiakkaillemme aina huomionarvoisia tarjouksia, olipa kyseessä mikä kattomateriaali tahansa.

Tiilikattojen vuotokorjaukset
Tiilikatto ei ole materiaalina koskaan vesitiivis. Tiilikatolla vedeneristys on jätetty aluskatteen varaan ja varsinkin vanhoissa katoissa aluskatteena toimii pahvi tai sitä ei ole ollenkaan. Tiilien alle pääsee vettä harjatiilien alta, tiilien saumoista ja rikkinäisten tiilten kohdalta. Tiilikattojen vuodoissa on lähes aina kyse puutteellisesta aluskatteesta.

Yleisimpiä vuotopaikkoja tiilikatoissa
-Läpivientikohdat, joissa aluskatteen ylösnousut ovat puutteelliset tai puuttuvat kokonaan
-Pellitysten juuret, joissa aluskatteet ylösnousut ovat puutteelliset tai puuttuvat kokonaan
-Reiät aluskatteessa, joista vesi pääsee läpi
-Pahvialuskatteella saattaa muodostua kupruja/pusseja, jotka ajan kanssa alkavat vuotamaan
-Aluskatteen vaakasaumat, jos limitys ei ole riittävä
-Terassien kohdalta, jos reunapellin päät on jätetty tiivistämättä
-Kattoikkunat
LA Kattohuollolla on pitkä kokemus tiilikattojen erilaisista huolloista ja myös vuotojen paikannuksista ja korjauksista.

¤Monesti vuoto saadaan loppumaan täsmäkorjauksella kuten aluskatekorjauksella, läpiviennin uusimisella, uudelleenpellityksillä tai massauksilla. Usein vuotavan kohdan ympäriltä pitää uusia aluskate ja limittää se vanhan aluskatteen kanssa oikein.

¤Usein katon vuotokorjaukset ovat pitkäikäisiä ja hinnaltaan huomattavasti edullisempia kuin koko katon uusiminen. Aina korjaus ei ole mahdollista, mutta asia kannattaa selvittää. Pyydä meiltä arvio kustannustehokkaimmasta katon korjausvaihtoehdosta.

¤Tiilikaton korjaaminen kannattaa aloittaa heti kun puute tai vuoto havaitaan
¤Yleensä tiilikaton korjaus tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin rakenteiden ja koko vesikaton uusiminen.
¤Tiilikaton vuoto johtuu usein rikkinäisestä kattotiilestä yhdistettynä reikään aluskatteessa tai puutteeseen läpiviennissä. Korjaamme myös tällaiset pienemmät kattovauriot.

¤Tiilikaton vuotaminen voi johtua monesta eri syystä, joten on aina hyvä, jos kartoituksen tekee kattoalan ammattilainen. Silloin saadaan selville työn laajuus ja päästäänkö kestävään lopputulokseen pienin korjauksin vai onko edessä mittavampi urakka.

¤Kun tiilikatto vuotaa – pyydä meiltä arvio kustannuksista ja aikatauluista! LA Kattohuolto Oy rakentaa, korjaa ja huoltaa katot edullisesti materiaalista riippumatta.

¤Olemme täyden palvelun kattohuolto yritys!

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Käytämme materiaaleja joihin luotamme ja annamme kaikille töille vähintään 2 vuoden takuun.

Yrityksen vakuutukset:

Miksi kattoa kannattaa huoltaa?
Katon kunnon merkitystä ei voida koskaan korostaa liikaa. Kun kattoa huolletaan säännöllisin huoltotoimenpitein, säästytään odottamattomilta vahingoilta ja isoilta korjauskuluilta. Tutkimusten mukaan säännöllisellä huollolla ja ennakoivilla korjaustoimenpiteillä voidaan säästää jopa yli 30 % kiinteistön elinkaaren aikana syntyvistä kustannuksista. VTT:n tutkimuksen mukaan katteen keskimääräinen ikä on noin 50 vuotta, mikäli huolto tehdään kahdesti vuodessa. Tutkimuksen mukaan epäsäännöllinen huolto laskee katteen käyttöikää kymmenellä vuodella ja huollon laiminlyöminen kokonaan pudottaa käyttöiän jopa puoleen.

Kuinka usein kattoa pitää huoltaa?
Katto pitäisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, ovat katon yleiskunto, irtoroskien puhdistaminen katolta, kasvuston tarkastaminen (onko katolle alkanut kertyä kasvustoa, esimerkiksi sammalta, jäkälää tai levää?), rikkinäisten tiilien vaihtaminen ja rännien puhdistaminen. Lisäksi läpiviennit, kulkusillat, tikkaat sekä lumiesteiden kunto on hyvä arvioida!

Miten katolla olevan kasvuston saa pois?
Katolla oleva kasvusto on erikoisalaamme. Meidän tehtävämme on poistaa katolla oleva kasvusto juurineen vahingoittamatta kattoa sekä ennaltaehkäistä uuden kasvuston syntymistä. Käytämme tarkoitukseen kehitettyä kasvustontorjunta-ainetta.

Yrityksen LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy taloustiedot

12 /2020 15 /2019
Liikevaihto 221 000,00 € 154 000,00 €
Liiketulos 31 000,00 € -41 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 15 kk
Henkilöstömäärä 2 4

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen LA-Kattohuolto Satakunta /Lakesell oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 28469724 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Kiinteistönhoito YTJ
Toimialakuvaus Kaikki laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka PORI YTJ
Toimitusjohtaja Järviö Kalle-Pekka Matias PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Hevosenkenkä 16 , 28430 PORI
Käyntiosoite Hevosenkenkä 16 , 28430 PORI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 18.08.2017 YTJ
Kaupparekisteri 18.08.2017 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.02.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.02.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 30.07.2017 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2846972-4
  • Hevosenkenkä 16 , 28430 Pori
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Satakunta+50km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa