Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Kompetentti Oy

Kompetentti Oy

Yritys Kompetentti Oy (2761555-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 18 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 Kompetentti Oy teki liikevaihtoa 80 000 € ja tulosta 9 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Kompetentti Oy on maalaus-, saneeraus- ja korjausurakoitiin erikoistunut yritys. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa Uudellemaalle. Työtekijöilämme on pitkäaikainen vankka ja erittäin laaja kokemus erilaisista saneeraus ja uudiskohteista. Toteutamme hankkeet tilaajan kanssa hyvässä yhteistyössä niin, että loppukäyttäjä on tyytyväinen työmme lopputulokseen. Yksityishenkilöiden kanssa toimiessa pyrimme aina mahdollisimman hyvään ja riittävään tiedottamiseen, näin asiakas pysyy tietoisena projektin kulusta. Yrityksemme palveluista yksityisillä asiakkaillamme on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Yrityksen palvelut

Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista maalaus-, saneeraus- ja korjausurakointiin liittyvistä töistä, oli sitten kyse omakotitalon ulkomaalauksista, huoneistoremontista tai keittiön uusimisesta. Instagramissa meistä on lisää kuvia @kompetenttioy.

Arvosteluja 18 | Keskiarvo 4.7

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 17.10.2021 17:10
Kaupunki: Helsinki 4

Remontti valmistui aikataulun mukaan, ja yhteistyö urakoitsijan kanssa toimi hyvin.


| 13.09.2021 14:09
Kaupunki: Helsinki 4

Remontti sujui hyvin. Tekijät olivat ammattitaitoisia ja kommunikaatio toimi hyvin. Remonttikohde oli meille tilaajillekin uusi, joten kaikkia yksityiskohtia ei ehkä osattu huomioida tilausvaiheessa, mutta remontoijat hoitivat eteen tulleet asiat kiitettävän oma-aloitteisesti ja meitä tyydyttävällä tavalla. Joissain yksityiskohdissa työn jälki olisi voinut olla parempaakin, mutta olemme kokonaisuuteen todella tyytyväisiä. Voimme suositella.


| 29.07.2021 11:07
Kaupunki: Espoo 5

Kerrostalokolmio Espoossa, keittiön ja makuuhuoneen kaapistojen asennus + huoneiston seinien ja lämpöpatterien & -johtojen maalaus. Luotettava ja muutenkin hyvä. Työt ajallaan ja jälki ok. Voi suositella.


| 30.11.2020 21:11
Kaupunki: Helsinki 5

Hienosti ja ammattitaidolla tehty. Tekivät työnsä huolellisesti. Hyvä palvelu ja yhteistyökykyinen tiimi. Suosittelen.


| 27.11.2020 11:11
Kaupunki: Espoo 5

Kiitos Kompetentti Oy:lle hyvästä työstä. Urakkana oli omakotitalon sisäseinien maalaus ja kipsilevyn kulmalistojen korjaus. Tarjous oli järkevä ja aikataulussa pysyminen tärkeää. Kompetentti teki hyvää jälkeä ja loppusiivous hoitui myös mallikkaasti ja ajallaan. Olen suositellutnä Kompetenttia muutamalle ystävälle ja ovat myös olleet erittäin tyytyväisiä remontteihinsa.


| 21.11.2020 09:11
Kaupunki: Espoo 5

Parketit, maalit (seinät ja katto) keittiötason ja altaan vaihto sujui mutkitta ja joustavasti. Myös putkari ja sähkäri samalta urakoitsijalta ja hoitivat hommansa hyvin.


| 21.11.2020 07:11
Kaupunki: Helsinki 4

Remontti sujui ongelmitta. Käytiin läpi mitä halutaan ja Tero toteutti sen aikataulussa.Hän ratkaisi eteen tulleet ongelmat kokonaisuuteen sopivasti.


| 19.11.2020 18:11
Kaupunki: Helsinki 5

Työ sujui hyvin tiukasta aikataulusta riippumatta. Asunto sai kauniit pinnat ja teetimme myös muuta työtä. Työn jälki oli hyvää ja muutama epäkohta korjattiin samantien. Urakoitsija oli joustava, vastasi nopeasti viesteihin ja auttoi materiaalivalinnoissa.


| 19.10.2020 22:10
Kaupunki: Espoo 4

Tarjous oli selkeä ja hinnaltaan kilpailukykyinen. Toteutusaikataulu piti parista pikkumuutoksesta huolimatta. Kaikki sujui muuten hyvin, mutta lisätyönä tilatut sähkötyöt (alihankinta) olivat suhteessa kalliit. Jouduimme myös pyytämään urakoitsijan käymään pari kertaa jälkikäteen viimeistelemässä muutaman yksityiskohdan.


| 21.06.2019 09:06
Kaupunki: Vantaa 5

Erittäin hyvin hoidettu urakka haastavassa maastossa ja kohtuuhintaan!


| 31.05.2019 12:05
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattitaitoista ja upeaa työtä. Asiointi oli koko ajan luotettavaa ja sujuvaa. Työn jälki oli erinomaista ja viimeisteltyä. Pienet korjaukset onnistuivat mutkattomasti. Sopimuksessa oli työn vaiheet eritelty hyvin ja tarkasti. Suosittelen lämpimästi!


| 23.12.2018 23:12
Kaupunki: Tuusula 5

113-neliöisen talon sisäseinien maalausurakka. Työn jälki on hyvää, yhteydenpito pelasi koko ajan, aikataulu ja kustannusarvio pitivät ja työmaa oli koko ajan siisti. Voin suositella lämpimästi vastaaviin hommiin!


| 10.10.2018 13:10
Kaupunki: Helsinki 5

Työn teki itse ammattitaitoinen urakoitsija, jolla oli apuna reipas työmies. Työt sujuivat hyvin, vaikka suunnitelmaa matkan varrella jouduttiinkin hieman muuttamaan. Purku sujui siististi. Väliseinä nousi ajallaan. Maalausjälki on siistiä. Vinyylikorkkilaittiasta tuli juuri niin arvokkaan näköinen kuin odotinkin hyvällä asennustyöllä haastavaan epätasaiseen pintaan. Listat antoivat haastettakin, kun työskenneltiin vanhan mallisella korkealla ja paksulla puulistalla. Urakoitsija oli oma-aloitteinen ja materiaalien hankinnat sujuivat joustavasti. Lopputulos oli tilatun mukainen ja pieniin yllätyksiin osattiin suhtautua erinomaisesti. Suosittelen.


| 05.10.2018 22:10
Kaupunki: Espoo 5

Hyvää tasaista jälkeä kohtuuhintaan. Suosittelen.


| 03.12.2017 20:12
Kaupunki: Helsinki 4

Valitsin tämän yrityksen tarjousten kilpailutuksen jälkeen kahdesta syystä. 1. Alustava tarjous oli parhaiten tehty. Urakan arvioidut vaiheet, työ- ja materiaalitarpeet olivat kaikki avattu erikseen. 2. Hinta oli huomattavasti kohtuullisempi, kuin monen muun yrityksen kohdalla. Remontti sujui suunnitellussa aikataulussa ja hinta pysyi arvioidussa, vaikka suunnitelmat jonkin verran muuttuivatkin urakan edetessä. Kaikkiin muutoksiin suhtauduttiin positiivisesti ja kannustavasti. Urakoitsija oli itse työmaalla hommissa apunaan toinen työmies. Molemmat olivat erittäin miellyttäviä, palveluhenkisiä ja ahkeria. Työmaa pidettiin niin siistinä kuin on mielekästä, mainitsemani pienet puutteet korjattiin ripeästi ja kaikkiin viesteihin vastatiin ripeästi viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. He auttoivat myös mm. parkettipakettien ja keittiökalusteiden sisäänkannossa, ilman mitään erillistä korvausta tai keskusteluja. Mitään ongelmia ei yrityksen kanssa ollut missään vaiheessa ja käyttäisin mielelläni heitä uudelleenkin, jos remonttitarvetta ilmenee.


| 10.08.2017 14:08
Kaupunki: Vantaa 5

Kohde oli Vantaan Korsossa. Urakoitsijalta tuli näkemättä tarjous. Tuli katsomaan kohteen ja antoi korjatun tarjouksen jonka hyväksyimme. Urakoitsija tuli paikalle sovitusti ja pystytti telineet. Työ alkoi nopeasti, alle tunnissa auton pysähdyttyä pihaan. Omat tukevat telineet ja työturvallisuus kunnossa! Työn jälki oli hyvää ja joka paikassa tasaista. Erivärisiä laudoituksia ei sotkettu ja muutkin paikat oli hyvin suojattu. Tekijöitä oli kaksi ja työ eteni sään mukaan. Ei tarvinnut olla vahtimassa. Tekivät enemmän, puhuivat vähemmän. Urakoitsija hankki maalit ja muut tarvikkeet. Sisältyi tarjoukseen. Suosittelen Kompetenttia!


| 26.07.2017 15:07
Kaupunki: Sipoo 5

Enpä olisi ikinä uskonut, että näin mukavia, reippaita, ahkeria, lupausten mukaisia (ja vähän enemmänkin) urakoitsijoita vielä löytää. Ja vieläpä ihan "pystymetsästä" ja noviisina. Kompetentti Oy:n toiminnassa ei pienintäkään huomautettavaa. Ylimukava ja ystävällinen yrittäjä apupoikineen ja -miehineen ylittivät odotuksemme reippaasti. Viisiportaisessa asteikossa antaisin kuusi tähteä, jos vaan voisin. Suuri kiitos vielä kerran ja iso peukku!!!!!


| 19.05.2017 22:05
Kaupunki: Porvoo 5

Ensikertalaisena käytin Urakkamaailma.fi palvelua ja täytyy sanoa, että kilpailutus ja hankkeen eteenpäin vieminen oli helppoa. 164 neliöisen 1,5 kerroksisen puurakenteisen omakotitalon maalausprojektista Kompetentti Oy:n kanssa ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Yrittäjä on ammattimainen ja tuli käymään kohteella varmistuakseen tarjouksen paikkansapitävyydestä. Mutkatonta, suoraa ja hyvää kommunikointia aktiivisella otteella yrityksen suunnasta niin tarjouksen tekemisen jälkeen kuin maalausurakan aikana. Yrittäjä oli joustava projektin aloituksen suhteen, maalarit maalasivat todella laadukasta jälkeä (yht. 3 miestä) ja urakka saatiin kolmen-neljän päivän aikana valmiiksi. Loppusiivous hoidettiin mallikkaasti viimeisen päivän aikana. Ei siis mitään negatiivista kommentoitavaa! Voimme lämpimästi suositella Kompetentti Oy:tä vastaaviin urakoihin oman kokemuksemme perusteella. Iso kiitos Kompetentti Oy:n miehille !


Sisämaalaus

Vuosi
2019
Kohde
OKT-sisäseinien maalaus
Tyyppi
Sisämaalaus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteessa paikattiin ja maalattiin seinät. Vaihdettiin suuriosa ulkokulmien suojakulmia. Olohuone, aula ja portaikko korkeata kahden kerroksen korkuista tilaa.

Pintaremontti

Vuosi
2018
Kohde
Pintaremontti
Tyyppi
Kolmion pintaremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteessa paikattiin ja maalattiin seinät, osa tehostevärillä. Poiistettiin eteisestä ja olohuoneesta tapetit, tasoitettiin seinä ja pinnoitettiin struktuuripinnoitteella. Uusittiin osa kylpyhuonekalusteista.

Huoneistoremontti

Vuosi
2018
Kohde
Pintaremontti
Tyyppi
Huoneistoremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Huoneistoon asennettiin uusi huonetilan muovimatto vanhan maton päälle. Uusittiin jalkalistat. Paikattiin ja maalattiin seinät ja katot. Maalattiin väliovet ja karmit, sekä maalattiin komeroiden ovet ja komerot. Kunnostettiin vanhat keittiökalusteet.

Sisämaalaus

Vuosi
2018
Kohde
Kolmen huoneen maalaus
Tyyppi
Sisämaalaus ja tapetointi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Huoneistosta kitattiin kaikki kolhut ja maalattiin seinät, osa tehostevärillä, sekä tapetoitiin osa olohuoneesta.

Huoneistoremontti

Vuosi
2018
Kohde
Pintaremontti ja väliseinän rakentaminen
Tyyppi
Huoneistoremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteesta purettiin vanha parkettilattia, ovet ja ovenkarmit, sekä keittiö. Poistettiin vanhat tapetit, sekä purettiin katoista vanhat styrox levyt. Tasoitettiin ja maalattiin seinät ja katot, sekä tapetoitiin keittiön seinä. Kunnostettiin ja maalattiin ikkunasmyykit. Asennettiin uusi vinyylikorkkilattia, ovet ja ovenkarmit, sekä kaikki listoitukset. Asennettiin uusi keittiö kalusteet ja kodinkoneet. Huoneistoon rakennettiin uusi väliseinä ja huoneiston sähköistystä nykyaikaistettiin.

Huoneistoremontti

Vuosi
2017
Kohde
3 huonetta ja keittiö, huoneistoremontti, Helsinki
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteessa purettiin keittiö, osa ei kantavista väliseinistä ja lattiasta parketit sekä muovimatot. Rakennettiin uusia väliseiniä ja alakattoja. Tasoitettiin ja maalattiin kaikki seinä ja kattopinnat. Asennettiin uudet väliovet. Asennettiin uudet parkettilattiat ja jalkalistat. Lisäksi asunnossa uusittiin kaikki sähköistykset.

OKT:n julkisivumaalaus

Vuosi
2017
Kohde
OKT:n julkisivumaalaus. Sipoo
Tyyppi
Julkisivujen värisävyn vaihto
Budjetti
Ei ilmoitettu

1,5 kerroksinen OKT. Asiakas halusi vaihtaa talon julkisivujen värin keltaisesta tummaksi grafitin harmaaksi. Maalausalustasta pestiin liituuntunut maali pois, irtonainen maali raapattiin, puupaljaat kohdat ositeltiin ja maalattiin koko talo 2 kertaa yli ja näin saatiin täysin peittävä erinomainen lopputulos. Räystään alustat maalattiin kahdella värisävyllä. Värivalinnoissa käytettiin apuna Tikkurilan valmiita värilastuja, näin saatiin toisiinsa loistavasti sopivat sävyt.

OKT:n ulkomaalaus

Vuosi
2017
Kohde
OKT huoltomaalaus. Porvoo
Tyyppi
Huoltomaalaus
Budjetti
Ei ilmoitettu

1,5 kerroksinen OKT. Suoritettiin perinteinen julkisivujen huoltomaalaus. Maalausalusta puhdistettiin, irtonainen maali raapattiin, puupaljaat kohdat ositeltiin ja maalattiin koko talo kerran yli samalla värisävyllä.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Sopimuksen mukaan.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Materiaalitakuut vaihtelee tavarantoimittajien mukaan.

Yrityksen Kompetentti Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019 12 /2018 12 /2017
Liikevaihto 80 000,00 € 80 000,00 € 49 000,00 € 29 000,00 €
Liiketulos 9 000,00 € 1 000,00 € -1 000,00 € -8 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - 1 1 -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Kompetentti Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27615558 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu rakennustekninen palvelu YTJ
Toimialakuvaus Kaikki laillinen liiketoiminta Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja Kakkonen Tatiana PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o Kompetentti Viipurinkatu 12 L 139 , 00510 HELSINKI
Käyntiosoite c/o Kompetentti Oy Viipurinkatu 12 L 139 , 00510 HELSINKI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 09.06.2016 YTJ
Kaupparekisteri 12.05.2016 PRH
Ennakkoperintärekisteri 11.05.2016 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.08.2019 YTJ
ALV-rekisteri 11.05.2016 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 11.05.2016 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2761555-8
 • Viipurinkatu 12 L 139 , 00510 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Uusimaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa