Kauppilan koti ja piha Oy
Aktiivinen
PREMIUM

Kauppilan koti ja piha Oy

Projektit

Yritys Kauppilan koti ja piha Oy (2132180-7) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2017, ja sillä on 18 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.9 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Monitoimi yritys yksityis henkilöille, taloyhtiölle ja isännöitsijöille.

Palvelut

Apua kodin sisä- ja ulkotöihin.
Taloyhtiölle ja isännöitsijöille nopea apu akuutteihin huolto töihin.
Myös isommat työt hoituvat yhteistyö yritysten avulla:
• Ranolift
• Kuljetusliike Isotalo
• RL-Traktorikone
• Kaihdiliike Sandberg

Tarvike kumppanit:
• Sarokas
• RTV
• Starkki
• Mattilan taimisto
• Viherlassila


Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Asiantunteva
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(4)
3.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Huoneisto remontille 12 kk.sis huoltotakuun.
Istutus töille toimittajan lupaaman kasvutakuun.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Toimittaja kumppaneiden antamat materiaali takuut.

Yrityksen vakuutukset:
Normaalit vastuuvakuutukset.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 08.08.2007 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2132180-7
 • ,
Toimialueet
Turku, Raisio, Kaarina, Lieto, Naantali, Kotka, Hamina, kouvola

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Asiantunteva
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(4)
3.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Turku

Toteutui sovitussa aikataulussa
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Lauta-aita rivitalon pihalle | 30.11.2023 15:11

Aita valmistui sovitussa aikatalussa. Rakentaminen oli ammattimaista ja asiantuntevaa ja kommunikaatio toimi erinomaisesti koko työn ajan. Työnjälki kiitettävää ja lopputulos oli juuri sitä mitä toivottiin.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Aita valmistui sovitussa aikatalussa. Rakentaminen oli ammattimaista ja asiantuntevaa ja kommunikaatio toimi erinomaisesti koko työn ajan. Työnjälki kiitettävää ja lopputulos oli juuri sitä mitä toivottiin.

Kaarina

Suosittelisin myös ystäville
Pysyi sovitussa budjetissa
Erinomainen viestintä

Aidan rakentaminen | 22.11.2023 10:11

Lopputuloksesta tuli hyvä, vaikka maan pinnanmuodot aiheuttivat vähän haasteita.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 4 Lopputuloksesta tuli hyvä, vaikka maan pinnanmuodot aiheuttivat vähän haasteita.

Turku

Toteutui sovitussa aikataulussa

Taloyhtiöurakka: Ikkunapuitteiden maalaus | 09.09.2023 08:09

Ei mennyt ihan niinkuin Strömsöössä.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 1 Ei mennyt ihan niinkuin Strömsöössä.

Turku

Makuuhuoneen lattian korotus | 02.08.2023 08:08

Oikein mikään ei mennyt putkeen urakassa. Ja nyt uusi lattia on jo hajonnut sängynjalan painosta. Urakoitsija ei mitenkään priorisoinut tätä meidän urakkaa, vaan tuli työskentelmään kun hänelle itselle sopi. Ei ilmoitellut milloin aikoi tulla jatkamaan. Ilmestyi jossain kohtaa päivää tunniksi tai kahdeksi puuhastelemaan ja lähti sitten yllättäen. Homma olisi mennyt varmaan parissa päivässä, jos olisi tehnyt täyttä päivää. Nyt se venyi maanantaista sunnuntai-iltaan. Ja sunnuntai taisi olla ainut päivä kun hommia tehtiin se noin 7 tuntia. Jätti tekemättä työvaiheita joista oli sovittu. Oli esimerkiksi puhetta laittaa jonkinlainen solumuovi vanhan ja uuden lattian väliin vaimentamaan ääniä. Jossain kohtaa kun kävin katsomassa miten menee, ilmoitti ettei laittanutkaan sitä nyt sittenkään. Työvälineet olivat hukassa tai niitä ei ollut, kyniä ja viivoittimia sai lainailla. Ja muutoinkin olisi tehnyt mieli tarjota omia työvälineitä lainaan, niin homma olisi ehkä mennyt sujuvammin. Myöskään siivoukseen ei löytynyt pientä sihveliä kummempaa. Etuoven vieressä sahatut vinyylilankun murutkin jäivät sille paikalleen mihin tippuivat. Samoin muu sahauspuru pitkin pihaa. Enemmänkin riittäisi tarinaa, mutta merkkimäärä tulee vastaan arvostelussa.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 1 Oikein mikään ei mennyt putkeen urakassa. Ja nyt uusi lattia on jo hajonnut sängynjalan painosta. Urakoitsija ei mitenkään priorisoinut tätä meidän urakkaa, vaan tuli työskentelmään kun hänelle itselle sopi. Ei ilmoitellut milloin aikoi tulla jatkamaan. Ilmestyi jossain kohtaa päivää tunniksi tai kahdeksi puuhastelemaan ja lähti sitten yllättäen. Homma olisi mennyt varmaan parissa päivässä, jos olisi tehnyt täyttä päivää. Nyt se venyi maanantaista sunnuntai-iltaan. Ja sunnuntai taisi olla ainut päivä kun hommia tehtiin se noin 7 tuntia. Jätti tekemättä työvaiheita joista oli sovittu. Oli esimerkiksi puhetta laittaa jonkinlainen solumuovi vanhan ja uuden lattian väliin vaimentamaan ääniä. Jossain kohtaa kun kävin katsomassa miten menee, ilmoitti ettei laittanutkaan sitä nyt sittenkään. Työvälineet olivat hukassa tai niitä ei ollut, kyniä ja viivoittimia sai lainailla. Ja muutoinkin olisi tehnyt mieli tarjota omia työvälineitä lainaan, niin homma olisi ehkä mennyt sujuvammin. Myöskään siivoukseen ei löytynyt pientä sihveliä kummempaa. Etuoven vieressä sahatut vinyylilankun murutkin jäivät sille paikalleen mihin tippuivat. Samoin muu sahauspuru pitkin pihaa. Enemmänkin riittäisi tarinaa, mutta merkkimäärä tulee vastaan arvostelussa.

Turku

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Varastona toimineen yksiön tyhjennys | 13.01.2023 22:01

Hauska ja asiallinen meininki. Suosittelen.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Hauska ja asiallinen meininki. Suosittelen.

Kaarina

Asuinhuoneistojen puuosien maalaus | 08.07.2022 09:07

Asiat hoituivat sovitusti, hyvä työnjälki.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Asiat hoituivat sovitusti, hyvä työnjälki.

Turku

Rivitalon terassi | 21.06.2022 22:06

Saimme hienon terassin ja Kauppilan Mikan kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Suosittelen.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Saimme hienon terassin ja Kauppilan Mikan kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Suosittelen.

Turku

Omakotitalon huoltomaalaus | 05.06.2022 17:06

Urakka sujui sopimuksen mukaisesti.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Urakka sujui sopimuksen mukaisesti.

Turku

Vanhan terassin purku ja uuden rakentaminen | 22.05.2022 12:05

Hienosti hoitui ja nopeasti ihan aikataulussa. Ideoi pienen portaankin kulkua helpottamaan samoin valaistuksen.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Hienosti hoitui ja nopeasti ihan aikataulussa. Ideoi pienen portaankin kulkua helpottamaan samoin valaistuksen.

Turku

Räystäslautojen maalaus | 04.06.2021 09:06

Urakoitsijaa ei ole näkynyt eikä kuulunut, vaikka sopimuksessa aloitus oli toukokuun alussa. Nolla tähteä, koska viestintä on olematonta, samoin kuin muu toiminta.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 1 Urakoitsijaa ei ole näkynyt eikä kuulunut, vaikka sopimuksessa aloitus oli toukokuun alussa. Nolla tähteä, koska viestintä on olematonta, samoin kuin muu toiminta.

Turku

Grillikatoksen rakentaminen asuntoyhtiölle | 31.05.2021 21:05

Grillikatoksen rakentaminen jo-valmiille pohjatyölle sujui Kauppilalta moitteettomasti ja ammattitaitoisesti. Haasteeksi osoittautui toisen henkilön aloittaman työn "jatkaminen", varsinkin ilman virallisia kaavoja ja suunnitelmia, mutta grillikatos pystyttyi todella hyvää vauhtia. Korona-tilanteen ja sääolosuhteiden vuoksi työ venyi odotettua pidempään. Tämä ei haitannut sillä grillikatos ei kuitenkaan olisi talvella (tai sosiaalisten rajoitteiden vuoksi) ollut käytössä. Urakoitsija ylläpiti hyvin kommunikaatiota työn kuluessa ja auttoi grillikatoksen tarpeenmukaisuuksien kanssa esim. huomautti suosituksesta lisätä paloeristeet kaasugrillin nurkkaukseen. Antaisin 4,5/5 tähteä sillä lopputulos on kiitettävä. Vähäiset/ainoat huonot puolet: hinta-arvio oli pielessä ja työn keston arvio heitti usealla kuukaudella.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Grillikatoksen rakentaminen jo-valmiille pohjatyölle sujui Kauppilalta moitteettomasti ja ammattitaitoisesti. Haasteeksi osoittautui toisen henkilön aloittaman työn "jatkaminen", varsinkin ilman virallisia kaavoja ja suunnitelmia, mutta grillikatos pystyttyi todella hyvää vauhtia. Korona-tilanteen ja sääolosuhteiden vuoksi työ venyi odotettua pidempään. Tämä ei haitannut sillä grillikatos ei kuitenkaan olisi talvella (tai sosiaalisten rajoitteiden vuoksi) ollut käytössä. Urakoitsija ylläpiti hyvin kommunikaatiota työn kuluessa ja auttoi grillikatoksen tarpeenmukaisuuksien kanssa esim. huomautti suosituksesta lisätä paloeristeet kaasugrillin nurkkaukseen. Antaisin 4,5/5 tähteä sillä lopputulos on kiitettävä. Vähäiset/ainoat huonot puolet: hinta-arvio oli pielessä ja työn keston arvio heitti usealla kuukaudella.

Turku

Kuusiaidan leikkaus ja räystäslautojen maalaus | 24.05.2021 18:05

Nollaa tähteä ei voine antaa, mutta yhden tähden saattaisi ansaita nopeasta toiminnasta sopimuksen hyväksymiseen asti. Sen jälkeen urakoitsijasta ei enää ole kuulunut mitään ja kumpikin sovittu homma on jäänyt tekemättä.


Kauppilan koti ja piha Oy

Läheisteni menehtymisen jälkeen en kyennyt aloittamaan työtä.

Olen ottanut yhteyttä asiakkaaseen ja ehdottanut hyvitystä työn muodossa.

Ilmoitin asiasta myös Urakkamaailmaan ko. aikana

Mika Kauppila,
Kauppilan koti ja piha
Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 1 Nollaa tähteä ei voine antaa, mutta yhden tähden saattaisi ansaita nopeasta toiminnasta sopimuksen hyväksymiseen asti. Sen jälkeen urakoitsijasta ei enää ole kuulunut mitään ja kumpikin sovittu homma on jäänyt tekemättä.

Turku

Työhuoneen äänieristys | 06.05.2021 09:05

Työ hoitui sovitussa aikataulussa ja työnjälki oli hyvää.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Työ hoitui sovitussa aikataulussa ja työnjälki oli hyvää.

Turku

Kerrostaloasunnon maalaus | 01.02.2021 11:02

Kaikinpuolin sujuva remontti, yhteistyö mutkatonta. Remontin aikataulu sovitettiin hyvin epäsäännöllistä vuorotyötä tekevän aikatauluihin, mistä iso plussa. Työn jäljessä ei moitittavaa.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 4 Kaikinpuolin sujuva remontti, yhteistyö mutkatonta. Remontin aikataulu sovitettiin hyvin epäsäännöllistä vuorotyötä tekevän aikatauluihin, mistä iso plussa. Työn jäljessä ei moitittavaa.

Parainen

Kahden seinän maalaus portaikossa | 21.12.2020 08:12

Yhteydenpito sujui hyvin. Kyseessä kahden seinän maalaaminen kaarevassa portaikossa, eli hieman haastavampi maalaus. Työ sujui hyvin ja nopeasti.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 4 Yhteydenpito sujui hyvin. Kyseessä kahden seinän maalaaminen kaarevassa portaikossa, eli hieman haastavampi maalaus. Työ sujui hyvin ja nopeasti.

Turku

Työhuoneen seinien äänieristäminen | 01.12.2019 19:12

Urakoitsija oli todella ammattitaitoinen, mukava ja nopea työtehtävää suorittaessa. Lopputulos oli erinomainen.

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Urakoitsija oli todella ammattitaitoinen, mukava ja nopea työtehtävää suorittaessa. Lopputulos oli erinomainen.

Turku

Kerrostalon olohuoneen seinän maalaus | 26.01.2019 08:01

Asiallinen ja nopea palvelu, yhteydenoton sain välittömästi ja kävimme kohteen katsastamassa, jonka jälkeen työ sujui ennakkosuunnitelman mukaan ja hyvin joustavasti.Lopputulos oli upea!

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 5 Asiallinen ja nopea palvelu, yhteydenoton sain välittömästi ja kävimme kohteen katsastamassa, jonka jälkeen työ sujui ennakkosuunnitelman mukaan ja hyvin joustavasti.Lopputulos oli upea!

Raisio

Rivitalon olohuoneen parketin hionta ja lakkaus sekä tapetointi | 30.01.2018 08:01

Tehtiin asiantuntevasti mitä oli sovittu

Kauppilan koti ja piha Oy Kauppilan koti ja piha Oy Sefyyrikuja 10, 20900 Turku 4 Tehtiin asiantuntevasti mitä oli sovittu


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 21321807 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala keittiöiden suunnittelu, asennus ja myynti sekä huoneistojen korjausten suunnittelu ja asennus, kodin ja piha-alueiden kunnostus ja kaikki laillinen liiketoiminta Suomessa. Yhtiö voi myös omistaa, hallita, vuokrata sekä ostaa ja myydä kiinteistöjä, osakehuoneistoja ja arvopapereita. Kaupparekisteri
Kotipaikka Turku YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Sefyyrikuja 10 , 20900 TURKU
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 03.09.2007 YTJ
Kaupparekisteri 14.08.2007 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.03.2015 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 05.07.2023 Alma Talent
ALV-rekisteri 12.07.2011 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
3,9
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(4)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 08.08.2007 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2132180-7
 • ,
Toimialueet
Turku, Raisio, Kaarina, Lieto, Naantali, Kotka, Hamina, kouvola

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi