Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Katto-Nix / Pintanix

Katto-Nix / Pintanix

Yritys Katto-Nix / Pintanix (3244665-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2022, ja sillä on 1 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Olemme koko Suomen alueella toimiva yrittelijäs ja varma maalausalan perheyritys. Päätoimialueemme on kuitenkin Etelä-Pohjanmaa – Pohjanmaa, jota edustamme henkeen ja vereen. Firmamme on perustettu vuonna 2021, joten olemme täyttä intoa omaava nuori yritys.

Meillä on työkokemusta 2000-luvun alusta asti, joten työrutiinia ja ammattiosaamista löytyy. Tarjoamme teille Etelä-Pohjalaista ammattiosaamista sekä mukavaa ja ripeää palvelua, asian mukaisilla takuilla. Meillä on ollut vuosien saatossa satoja tyytyväisiä asiakkaita, ja hoidamme työt jatkossakin huolellisesti - kymmenien tuhansien neliömetrien kokemuksella. Teemme kaikki kohteemme henkilökohtaisesti.

Palvelemme teitä vuosien työkokemuksella, oikella asenteella ja ennen kaikkea suurella huolellisuudella. Työn jälki- ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein asia, unohtamatta Ecologisuutta, Avoimuutta sekä Läpinäkyvyyttä. Laadukkaalle -ja asiakaslähtöiselle työlle hyvän perustan antaa laaja kokemuksemme, vahva ammattitaitomme ja tehokkaat työmenetelmämme, sekä käyttämämme markkinoiden parhaat pinnoitusmateriaalit ja huolellisesti valitut -työvälineet ja työvaiheet.

Käyttäessäsi meidän kattojen- tai julkisivujen pinnoitus palveluja, autat samalla hillitsemään ilmastonmuutosta:

Meidän palveluillamme on suoravaikutus rakennuksen energiatehokkuuteen, koska käyttämämme pinnoitteet laskevat merkittävästi rakennusten energiankulutusta, super-hypertrofisten ominaisuuksiensa vuoksi. Pintakäsittelemätön julkisivu tai katto imee itseensä paljon kosteutta. Kosteat katto- ja julkisivu materiaalit hukkaavat lämpöä paljon nopeammin kuin kuivat, ja täten kuluttavat turhaa energiaa. Meidän pinnoitus-palveluilla pidät kiinteistösi kuivana ja energiatehokkaana. Käyttämämme Kattojen- ja Julkisivujen pintakäsittely tuotteet on kehitetty Ecologisuus edellä, ja niiden kosteutta- ja likaa hylkivät ominaisuutensa ovat vertaansa vailla.

MUISTETAAN YHDESSÄ SEURAAVA FRAASI: " Valtameri koostuu monesta joesta, ja joki koostuu pienistä puroista. Jokaisella teolla- ja valinnalla on merkistystä. - PIENILLÄ TEOILLA ON VAIKUTUSTA MAAILMAAN, JOSSA ELÄMME!"

Yrityksen palvelut

KATOILLE:

- Tiili-, Pelti-, Huopa- ja Mineriittikattojen MAALAUKSET JA PINNOITUKSET
- Tiili- pelti- ja Huopakattojen PUHDISTUS- JA SAMMALEENESTO KÄSITTELYT
- Tiilikattojen SUOJA-AINE KÄSITTELYT
- Pelti-, Huopa- ja Mineriittikattojen VESIERISTYS PINNOITUKSET
- Vuotavien Kattojen-, Vesikourujen ja Läpivientien TIIVISTYS- JA PAIKKAUSKORJAUKSET

JULKISIVUILLE:

- Kaikkien julkisivumateriaalien PUHDISTUS- JA LEVÄNESTOKÄSITTELYT
- GRAFFITTIEN POISTOT Kaikilta pintamateriaaleilta
- Mineraali pintaisten Julkisivujen SUOJA-AINEKÄSITTELYT
- Kaikkien Julkisivumateriaalien MAALAUKSET JA PINNOITUKSET

TERANSSEILLE, PARVEKKEILLE, KIVETYKSILLE, LAATOILLE

- PUHDISTUSKÄSITTELYT
- MAALAUKSET JA PINNOITUKSET
- VESIERISTYKSET
- SUOJA-AINEKÄSITTELYT


Arvosteluja 1 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 15.08.2022 14:08
Kaupunki: Seinäjoki 5

Laitoin netissä urakkamaailma tarjouspynnön tiilikaton huollosta tarjouksia tuli useita lähin urakoitsija oli Seinäjoelta Pintanix ajattelin,että yritys on lähelläkoska asunYlistarossa. Yrityksestä otettiin yhteyttä puhelimella ja sovittiin,että he haluavat käydä paikanpäällä katsomassa kattoa ja sen kuntoa.Pintanix kehui tiilen kunnon hyväksi (ei tarvitse uusia) ainoastaan kosmeettinen kunto oli tosi huono jäkälää ja sammalta punainen väri haalistunut. Tämän katselmuksen jälkeen seuraavana päivänä Kattonix kävi sopimusluonnoksen kansa paikan päällä ja totesin sen sopivaksi allekirjoitukset sopimukseen ja homma oli sillä selvä. Sovittiin katon huollon aloituspäivä siitä se sitten käynnistyi homma sujui hyvin ja sääkin suosi . Suosittelen Pintanixiä vastaavaan hommaan tai hilseilevän peltikaton uudelleen maalaukseen ynm.


Koskenmäentie 10, tiilikaton pinnoitus Renotec

Vuosi
2022
Kohde
Tiilikatto
Tyyppi
Pesu-ja pinnoitus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteen tiilikate oli päässyt jo suhteellisen pahasti rapautumaan, täten katto oli pinnoitettava. Kohteessa katon toiselle lappeelle oli keretty asentamaan aurinkopaneelit. Se toi vähän lisätyötä sillä paneelit piti suojella hyvin vedeltä ja pinnoitteelta. Mutta kohde kuin kohde niin Pintanix pystyy toteuttamaan ne mutkitkka.

Levitimme katolle Properla cleaner- levänestoaineen, ja pesimme katon- ja rännit huolellisesti korkeapainepesurilla. Katossa tai vesikouruissa ei ollut vuotoja, joten tiivistyskorjauksia ei tarvittu. Huolellisten pohjatöiden jälkeen pinnoitimme katon kahteen kertaan Renotec-pinnoitteella. Katosta tuli kuin uusi. Työ kesti kolme päivää. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen, joka on meille erityisen tärkeää.

Otvakatu 13, peltikaton pesu ja pinnoitus

Vuosi
2022
Kohde
Peltikatto
Tyyppi
Huoltomaalaus / pinnoitus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kohteen profiilipeltikate oli päässyt haalistumaan ja lohkeilemaan, ja oli todella huonossa kunnossa. Täten kohteen katto oli pinnoitettava. Aluksi levitimme katolle peltipesuaineen. Tämän jälkeen pesimme katon korkeapainepesurilla. Puhdistuskäsittelyn jälkeen katolta lähti kaikki irtoava materiaali ja lika pois. Tämän jälkeen poistimme katolta kaikki ruosteet, ja ruoste käsittelimme ruosteiset kohdat. Pesimme myös sadevesijärjestelmän sisältä ja ulkoa. Huolellisten pohjatöiden jälkeen pinnoitimme katon markkinoiden parhaimmalla ruosteen-estopigmenttejä sisältävällä pinnoitteella: ( Indurust ) kahteen kertaan. Katosta tuli kuin uusi. Asiakas oli kovin tyytyväinen. Urakka tehtiin henkilönostimella katon jyrkkyyden vuoksi. Työ kesti kaksi päivää.

Huopakaton Pinnoitus, Rataskuja 4

Vuosi
2022
Kohde
Huopakatto
Tyyppi
Huolto maalaus/pinnoitus, Vesikourujen ja yksittäisen lipan vesieristys Inducryl AW:lla
Budjetti
Ei ilmoitettu

Huopakatolle levitettiin Sammaleenestoaine, jonka jälkeen pesimme katon varovasti korkeapainepesurilla, jotta huopa ei vaurioituisi. Metalliset vesikourut puhdistettiin myöskin. Huolellisten pohjatöiden jälkeen pinnoitimme pää-lappeet Tikkurilan KILPI-huopakatto maalilla. Vuotava lippa ja Vesikourut vesieristettiin Inducryl AW:lla, tukikangasta hyväksikäyttäen. Katosta ja ränneistä tuli vedenpitävät. Huopakatto näyttää nyt uudelta. Työ kesti kolme päivää. Asiakas kiitteli kovasti.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Kirjallinen työtakuu maalaus- ja pinnoitus töillemme on 4-8 vuotta, ilman lohkeiluja tai halkeiluja. Kirjallinen työtakuu Suoja-aine käsittelyille on 5-10 vuotta. Vesieristysten kirjallinen työtakuu on tapauskohtainen.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Tehdastakuu maaleille,pinnoitteille ja suoja-aineille on 10-vuotta.

Yrityksen vakuutukset:

Kaikki toiminnan- ja vastuuvakuutukset aina 500 000 € asti. Kohteen erityisvaatimusten mukaan vakuutukset ovat nostettavissa tapauskohtaisesti. Kaikki henkilöstömme ja kalustomme on vakuutettu.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Katto-Nix / Pintanix liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 32446656 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Maalaus YTJ
Toimialakuvaus Maalausliike, rakennusten vesikattojen ja julkisivujen puhdistus- ja pinnoitus huoltotyöt. Kaikki julkinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka Seinäjoki YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 28.10.2021 YTJ
Kaupparekisteri 11.05.2022 PRH
Ennakkoperintärekisteri 27.10.2021 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 11.08.2022 Alma Talent
ALV-rekisteri 27.10.2021 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 27.10.2021 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 3244665-6
  • Ruistie 1 A8 , 60320 Seinäjoki
Urakkamaailmassa vuodesta 2022

Toimialue

Koko Suomi, Päätoimialue: Etelä- ja Pohjanmaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä