Insinööritoimisto K. Parila Oy
Aktiivinen

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Projektit
Kantavan tiilimuurin aukotuksen pää- ja rakennesuunnittelu kerrostalossa Lausunto seinän kantavuudesta yli 500 kohteen kokemuksella Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset yli 3000 kohteen kokemuksella

Yritys Insinööritoimisto K. Parila Oy (2910889-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 48 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 Insinööritoimisto K. Parila Oy teki liikevaihtoa 221 000 € ja tulosta 126 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Tarjoamme kokeneen sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä luotettavia ja laadukkaita asbesti- ja haitta-ainekartoituksia. Tarjoamme myös luotettavaa ja asiantuntevaa rakennusteknistä konsultointia. Toimintamme rakentuu kahden ydinarvon, asiakastyytyväisyyden ja vastuullisuuden, ympärille. Lupaukset pidetään ja asiakkaan tarpeet otetaan huomioon.

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksissa pidämme koko ketjun laadukkaana. Kartoittajana toimii kokenut sertifioitu AHA-asiantuntija ja näytteet tutkitaan aina ulkopuolisessa FINAS-akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa. Laadun lisäksi panostamme asiakaskokemukseen, joten vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin. Kykenemme toimittamaan valmiin asbesti- ja haitta-ainekartoituksen jopa samana päivänä kartoituksesta.

Yrityksemme ja yhteistyökumppanimme ovat SAP ry:n jäseniä. SAP ry:n jäsenyrityksillä on vankka kokemus asbestia ja muita vaarallisia materiaaleja sisältävien rakenteiden kartoituksista. SAP ry on mukana kehittämässä alan toimintatapoja.

Palvelut

 • Suunnittelu
 • Valvonta
 • muu Konsultointi
Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia asbesti- ja haitta-ainekartoituksia Helsingin seudulla. Alueellemme kuuluvat Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Asbestikartoituksen kokonaishinta koostuu konsulttipalkkiosta, laboratoriokustannuksista ja näytteiden lähettämisen postikuluista. Valmis asbestikartoitusraportti voidaan toimittaa jopa samana päivänä asiakkaalle.

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksemme ovat sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä puolueettomia tutkimuksia. Meillä on voimassa oleva sopimushinnasto FINAS-akkreditoidun asbesti- ja haitta-ainelaboratorion kanssa. Palvelun laadun takaa laboratorion kokenut analyysihenkilöstö, joka noudattaa viranomaisohjeita. Asiakas saa kaikista luotettavimmat tulokset parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut rakenteissa esiintyvät haitta-aineet. Näitä voivat olla PAH-yhdisteet, PCB-yhdisteet ja haitalliset metalliyhdisteet, kuten esimerkiksi lyijy. Nämä ovat rakennusmateriaaleissa olevia tai niihin imeytyneitä orgaanisia tai epäorgaanisia yhdisteitä. Tällaiset yhdisteet aiheuttavat tiettyinä pitoisuuksina niin terveys- ja ympäristöriskin kuin sisäilmaongelmiakin.

Tarjoamme myös luotettavaa ja osaava rakennusteknistä konsultointia uudis- sekä korjausrakentamista varten. Rakennustekniset konsultointipalvelumme sisältävät rakennesuunnittelun, työselostukset, remonttien valvonnan ja erilliset rakennesuunnittelijan lausunnot.

TUTUSTU asbesti- ja haitta-ainepitoisten rakennusmateriaalien gallerioihin alla olevista linkeistä:

https://www.kariparila.fi/asbestikartoitus/galleria.html
https://kariparila.fi/asbestikartoitus/asbesti-galleria-2.html
https://kariparila.fi/asbestikartoitus/asbesti-galleria-3.html
https://www.kariparila.fi/asbestikartoitus/galleriahaitta-aine.html

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(35)
4 tähteä
(13)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Takuu

Yrityksen vakuutukset:
Meillä on kattavat konsulttitoiminnan, asbesti- ja haitta-ainekartoituksien ja käsiteltävän omaisuuden vastuuvakuutukset. Pyydettäessä toimitamme tilaajavastuuraportin, josta selviää mm. tarkemmat tiedot yrityksemme kattavista vakuutuksista.

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 18.04.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2910889-1
 • Tillinkuja 5 B, 02330
  Espoo
Toimialueet
Koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Kirkkonummi, Kerava, Vihti ja Sipoo.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(35)
4 tähteä
(13)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Helsinki

Lausunto seinien kantavuudesta | 20.04.2022 11:04 5

Sopiva ajankohta saatiin sovittua nopeasti, Kari tuli paikalle itse ja otti näytteet siististi seinistä. Saimme lausunnot seinien kantavuudesta muutaman päivän kuluessa. Voin suositella lämpimästi Insinööritoimisto K. Parila Oy:tä vastaavanlaisiin ja muihin sopiviin töihin. Koko työskentely hoitui loistavassa asiakaspalveluhengessä.

Helsinki

Rakennesuunnittelijan lausunto väliseinien purkua varten | 17.03.2022 11:03 5

Joustavaa ja asiantuntevaa palvelua!

Helsinki

Seinän kantavuuden tarkistus ja asbestikartoitus | 07.01.2019 06:01 5

Kaikki sujui sopimusten mukaisesti, ammattimaista ja ystävällistä palvelua. Suosittelen!

Helsinki

Kerrostalon keittiön ja olohuoneen välisen tiiliseinän tutkimus onko kantava rakenne vai ei. Asbestikartoitus | 24.10.2018 17:10 5

Insinööritoimisto K. Parila Oy:n tutkimus osoitti, että tiilestä tehty keittiön ja olohuoneen välinen oviaukollinen seinä ei ollut kantava. Seinän purkaminen osoitti sen oikeaksi. Asbestikartoitus keittiön lattia ja seinälaatoista. Nämä kaikki tehtävät onnistuivat erittäin hyvin .

Espoo

Haitta-ainekartoitus purettavaan omakotitaloon | 23.09.2018 17:09 5

Kari hoiti kartoituksen todella ammattimaisesti ja tarkasti. Huolella laadittu raportti tuli sovitun aikataulun mukaisesti.

Espoo

Asbestikartoitus | 03.09.2018 08:09 4

Asiantuntevaa toimintaa

Helsinki

Asbestikartoitus | 10.04.2018 15:04 5

Nopealla aikataululla ja asiantuntevasti hoidettu asbestikartoitus.

Espoo

Keittön asbestikartoitus | 03.03.2018 08:03 5

Ammattilainen, käyttää kunnollista laboratoriota.

Vantaa

Asbestikartoitus | 21.02.2018 23:02 5

Tilasin viime hetkeen jääneen asbestikartoituksen, ja homma onnistuikin Karin kautta todella joustavasti ja myös tulokset saatiin pikaisesti. Suosittelen lämpimästi!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen palveluuni. Parhaimmillaan tulokset saadaan FINAS akkreditoidusta asbesti- ja haitta-ainelaboratoriosta jopa muutaman tunnin sisällä asbestikartoituksesta, jolloin voitte luottaa saamiinne tuloksiin kiireestä huolimatta. Pyrin pitämään kokonaisvaltaisesti prosessin hyvin laadukkaana, jolloin rahalle saadaan selvää vastinetta. Onnea remonttiin ja mukavaa kevään odotusta!

Espoo

Kylpyhuoneiden asbestikartoitus | 12.01.2018 08:01 5

Ammattitaitoinen ja erinomaisen hyvä palvelu. Asbestikartoituksne kohde oli laajahko ja täten näytteitä oli otettava arvioitua enemmän, mutta urakoitsija katsoi huolellisesti ettei ylimääräisiä näytteitä tarvinnut ottaa. Voimme suositella oikein lämpimästi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja on hienoa kuulla, että olitte tyytyväinen palveluuni. Olen koulutettu ja kokenut AHA-asiantuntija, joten näytteitä otetaan vain tarvittavista paikoista. Lähtökohtaisesti antamani arviot pysyvät kohdallaan, vaikka tilojen materiaaleista ei olisikaan tarkempaa tietoa. Mukavaa alkanutta vuotta ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikartoitus | 03.01.2018 08:01 5

Joustava, ammattitaitoinen ja kaikin puolin miellyttävä tekijä. Iso suositus!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen palveluun kokonaisuudessaan. Oikein hyvää alkanutta vuotta ja onnea remonttiin!

Helsinki

Kerrostalokolmion asbestikartoitus | 21.12.2017 14:12 5

Karin kanssa hommat sujuivat oikein joutuisasti ja ammattimaisesti. Hän teki työnsä tarkasti ja lopputuloksena oli kattava raportti. Vaikka hinta oli aavistuksen arvokkaampi kuin monella muulla urakkaa tarjonneella, kokonaisuudessa kulu oli kohtuullinen sillä näytteitä tuli vain kolme eikä yhtään ylimääräistä. Voin lämmöllä suositella Karia!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja olen tyytyväinen kuullessani, että palvelu vastasi odotuksianne. Olen koulutettu rakennusalan asiantuntija ja asbestikartoituksen lisäksi pyrin tuomaan asiakkaalle lisäarvoa tarjoamalla myös teknisiin kysymyksiin vastauksia. Lisäksi kaikki näytteet tutkitaan täysin riippumattomassa FINAS akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa, joka takaa kaikista luotettavimmat tulokset. Kokonaisuudessaan pyrin tarjoamaan kohtuuhintaista ja huippulaatuista palvelua, jolloin rahalle saadaan selvää vastinetta. Iloista joulun odotusta!

Espoo

Keittiölaatoituksen ja muovimaton asbestikartoitus | 07.12.2017 18:12 4

Hyvä aikataulun sovitus ja nopeat tulokset


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Aikataulutus pyritään järjestemään asiakkaan oman aikataulun puitteissa, jolloin kiireellisissä tapauksissa valmis raporttikin on mahdollista saada hyvinkin nopeasti. Iloista joulun odotusta ja onnea remonttiin!

Espoo

Rivitaloasunnon kylpyhuoneremontti | 30.11.2017 09:11 4

Asbestikartoitus suoriutui ammattitaidolla ja nopsaan.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Lähtökohtaisesti aikataulutus pyritään tekemään asiakkaan tarpeiden pohjalta, joten kartoitus saadaan järjestettyä todella nopeallakin aikataululla. Alan asiantuntijana voin luvata, että tekemäni asbestikartoitus on varmasti luotettava ja laadukas. Iloista joulun odotusta ja onnea remonttiin!

Helsinki

Lattioiden asbestikartoitus | 07.11.2017 10:11 5

Yhteydenpito oli kautta prosessin erittäin sujuvaa ja toiminnasta jäi kokonaisuutena ammattitaitoinen ja luotettava kuva. Tulokset tulivat nopeasti ja hinnoittelu oli kohtuullista. Varmasti käytämme hänen palveluitaan myös jatkossa ja voimme suositella niitä myös muille.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Pyrin tarjoamaan luotettavaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Hyvää syksyn jatkoa ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikartoitus | 07.11.2017 09:11 4

Sanojensa mukainen heppu. Ilmoitti tulostaan ja oli ajallaan. Ei moitittavaa.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Pyrin olemaan täsmällinen ja ilmoitan aina mahdollisista myöhästymisistä. Sanojani minulla ei ole tapana syödä, joten sovitusta pyritään pitämään kiinni. Mukavaa syksyn jatkoa ja onnea remonttiin!

Helsinki

Yksiön asbestikartoitus | 24.10.2017 15:10 5

Homma toimi loistavasti ja nopeasti ilman minkäänlaista ylimääräistä vaivaa. Työ oli asiantuntevaa, urakoitsija piti kiinni aikatauluista minuutin tarkkuudella ja antoi vielä neuvojakin remonttiensikertalaiselle. Suosittelen lämpimästi!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja olen tyytyväinen kuullessani, että palvelu vastasi odotuksianne. Toivottavasti itse remonttikin sujuu yhtä vaivattomasti. Onnea remonttiin ja mukavaa syksyn jatkoa!

Helsinki

Erinomaista palvelua | 19.10.2017 16:10 4

Minuutilleen aikataulussa, pätevää ja tehokasta työtä. Nopean kartoituksen ansiosta pysyimme tiukassa remonttiaikataulussa. Kiitos vielä kerran!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen palvelun laatuun. Aikataulussa pyritään pysymään, sillä turha on tuhlata kummankaan aikaa. Kiva kuulla, että remonttiaikataulu ei asbestikartoituksen takia kärsinyt. Onnea remonttiin ja hyvää syksyn jatkoa!

Paritalon asbestikartoitus | 17.10.2017 19:10 4

Erittäin hyvää palvelua. Suosittelen!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne! Pyrin jatkuvasti panostamaan asiakaspalveluun ja palvelun laatuun. Hyvää syksyn jatkoa!

Espoo

70-luvun rivitaloasunnon asbestikartoitus | 20.09.2017 19:09 5

Erinomaista ja asiantuntevaa palvelua! Kari tuli tekemään kartoituksen erittäin nopealla ja joustavalla aikataululla. Tilat kartoitettiin asiantuntevasti, ja näytteitä otettiin vain tarvittava määrä. Kustannuksiltaan alhaisin kaikista kilpailutetuista yrityksistä. Tulokset ja raportti saatiin erittäin nopeasti. Voin lämpimästi suositella!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen palveluun kokonaisuudessaan. Pyrin tekemään kaikki asbestikartoitukset nopealla aikataululla, jolloin asiakkaalleni jää aikaa purku-urakan kilpailuttamiseen (mikäli asbestia löytyy). Hyvää syksyn jatkoa!

Helsinki

Asbestikartoitus | 20.09.2017 13:09 5

Nopea, hyvä ja halpa


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Pyrinkin tarjoamaan hinta-laatusuhteella parasta hintaa, jolloin rahalle saa vastinetta. Asbestikartoituksen pakollisuudesta riippumatta tarkoituksena ei ole rahastaa asiakasta vaan tarjota ihan oikeaa asiantuntijapalvelua, sillä onhan rahan lisäksi pelissä myös ihmisten terveys. Onnea remonttiin ja hyvää syksyn alkua!

Helsinki

Keittiön asbestikartoitus | 11.09.2017 18:09 5

Erinomaista palvelua ja kommunikaatiota. Voin vain suositella!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja on mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Pyrin pitämään asiakkaani ajantasalla koko prosessin ajan, sillä asbestikartoituksen tulokset on juuri kaikista merkittävimpiä teille. Mukavaa syksyn alkua ja onnea remonttiin!

Vantaa

Omakotitalon kellaritilojen asbesti- ja haitta-ainekartoitus | 05.09.2017 16:09 4

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja ammattitaitoinen toimija. Kartoitus onnistui erittäin nopealla aikataululla ja kartoituksen laajuuden tarvetta pystyttiin hyvin etukäteen hahmottamaan puhelimitse. Sovitut hinnat pitivät ja raportti tuli nopeasti tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja olen tyytyväinen kuullessani, että palvelu vastasi odotuksianne. Asbestikartoitus onnnistuu mahdollisuuksien mukaan samana päivänä, jolloin asbestikartoitus ei aiheuta remontin aikataululle ongelmia. Voitte olla varma saavanne laadukkaan ja luotettavan raportin parhaaseen mahdolliseen hintaan. Oikein hyvää syksyn alkua!

Järvenpää

ASBESTI KARTOITUS asuntoon ja työtilaan | 05.09.2017 11:09 5

Asbesti karoitus tehtiin hyvin ja samalla saatiin hyvää lisätietoa pah yhdisteisistä maaleista. Loppu raportti on hyvä ja ytimekäs.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen kokonaisuudessaan saamaanne palveluun. Tarkoitatte varmasti PCB yhdisteitä sisältävistä maaleista ja PAH-yhdisteitä sisältävistä bitumisivelyistä. Mukavaa syksyn alkua ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikartoitus | 28.08.2017 22:08 5

Kaikki hoitui erinomaisesti! Yhteydenpito, työ ja raportin saaminen. Voin lämpimästi suositella!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että saamanne palvelu vastasi odotuksianne. Asbestikartoitus menee sujuvasti, kun tietää mitä tehdään ja kartoittajalla on riittävästi kokemusta. Oikein hyvää syksyn alkua!

Vantaa

Asbestikartoitus | 23.08.2017 17:08 4

Tarjous oli täsmällisesti tehty ja kartoitus huolella hoidettu. Kustannukset keskitasoa.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Jos lähtötiedot ovat kunnossa, niin saadaan tarjouskin tehtyä täsmällisesti. Tarjouksesta pyrin tekemään mahdollisimman edullisen. Asbestikartoituksen tekee kokenut rakennusalan asiantuntija ja näytteet analysoidaan FINAS akkreditoidussa laboratoriossa, joten kilpailen lähinnä hinta/laatu-suhteen kanssa enkä niinkään erityisen halvoilla hinnoilla. Tarjoukseni on joka tapauksessa hyvinkin kilpailukykyinen sekä asbestikartoitusraportista tehdään täsmällinen ja kattava. Mahdollisuuksien mukaan tarjoan myös rakennusteknistä konsultointia ja vastaan remonttiin liittyviin kysymyksiin asbestikartoituksen yhteydessä. Hyvää loppukesää ja onnea remonttiin!

HELSINKI

Kerrostalohuoneiston asbestikartoitus | 22.08.2017 22:08 4

Asbestikartoitus toteutettiin asiallisesti. Tekijällä oli selvästi homma hanskassa. Suosittelen.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteenne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Homma on hanskassa, kun asbestikartoituksen tekee kokenut asiantuntija. Mukavaa loppukesää ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikarkoitus | 15.08.2017 23:08 5

Erinomaista asiakaspalvelua ja tehokasta työskentelyä. Suosittelen lämpimästi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja hienoa kuulla, että olette kokonaisuudessaan tyytyväineen saamaanne palveluun! Pyrin tehostamaan toimintaani jatkuvasti, jolloin aikaa ei kulu odotteluun. Mukavaa ja aurinkoista loppukesää!

Helsinki

Kerrostalo kaksion asbestikartoitus. | 15.08.2017 09:08 4

Asiantunteva ja nopea palvelu.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Onnea remonttiin ja hyvää loppu kesää!

Vantaa

Kerrostalokaksion asbestikartoitus | 06.08.2017 20:08 5

Asiallinen, ammattitaitoinen, tehokas. Kilpailukykyinen hinta ja jäi fiilis, että häneen voi luottaa.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Mukava kuulla, että osaamiseni kautta saavutin teidän luottamuksenne. Hinnat ovat tarkoitus pitää mahdollisimman kilpailukykyisinä palvelun laadusta tinkimättä, jolloin asiakas saa kokonaisvaltaisesti mahdollisimman paljon vastinetta rahoilleen. Mahdollisuuksien mukaan vastaan myös rakennusteknisiin kysymyksiin asbestikartoituksen yhteydessä. Oikein mukavaa loppukesää ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikartoitus | 03.08.2017 23:08 5

Nopea ja asiantunteva palvelu.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Toivottavasti myös itse remontti sujuu mutkattomasti! Oikein hyvää loppukesää!

Abestikartoitus | 20.07.2017 17:07 5

Suosittelen lämpimästi! Asiantuntevaa palvelua nopealla aikataululla. Ei otettu turhia näytteitä ja saamani raportti kartoituksesta on kattava ja asianmukainen.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Hienoa, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Pyrin aina tekemään mahdollisimman laadukasta työtä, jolloin asiakas saa mahdollisimman paljon vastinetta rahalleen. Minulle näytteet ovat vain työkalu, joten turhia näytteitä ei oteta. Oikein hyvää kesää ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestinäytteet kylpyhuoneessa ja saunassa, Helsinki paritalo | 17.07.2017 10:07 5

Erittäin mukava mies ja asiantuntevaa osaamista ja palvelua. Nopeaa toimintaa ja erinomainen yhteydenpito. Suosittelen lämpimästi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Tarkoituksena on antaa rahalle vastinetta tekemällä erinomaista työtä ja antamalla sujuvaa palvelua, vaikka asiakkaan näkökulmasta asbestikartoitus onkin nykyään yksi ylimääräinen kuluerä remontissa. Tästä minun on hyvä jatkaa eteenpäin positiivisin ja luottavaisin mielin! Oikein hyvää kesää ja onnea remonttiin!

Espoo

Asbestikartoitus omakotitalon kph-remontin yhteydessä | 12.07.2017 21:07 5

Erinomainen palvelu! Piti, minkä lupasi, ja jakoi auliisti hyödyllistä informaatiota asbestista tehdessään kartoitusta. Kaikin puolin suositeltava toimija!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne. Mukava kuulla, että palvelu vastasi odotuksianne ja olette tyytyväinen prosessiin kokonaisuudessaan. Mikäli asiakkaalla vain kiinnostusta riittää, niin kerron mielelläni asbestista ja siihen liittyvistä asioista. Oikein mukavaa kesää!

Espoo

Asbestikartoitus | 29.06.2017 21:06 5

Erittäin ammattitaitoinen urakoitsija. Voin lämpimästi suositella, pääsi tulemaan nopealla aikataululla ja toimitti asiallisen raportin erittäin nopeasti.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun kokonaisuudessaan. Asbestikartoituksen koko prosessi aina valmiiseen asbestikartoitusraporttiin saadaan tehtyä erittäin nopeasti, jos tähän on tarvetta. Muutoin tulee "vain" nopealla aikataululla! Hyvää kesää ja onnea remonttiin!

Helsinki

Asbestikartoitus kylpyhuoneremonttia varten | 08.06.2017 21:06 4

Ystävällinen ja asiantunteva kaveri, ystävällisin hinnoin. Raportti tuli sähköpostiin todella nopeasti.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja olen tyytyväinen kuullessani, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Pyrin hinnoittelemaan palveluni hinta/laatu suhteeltaan mahdollisimman edullisiksi tehostamalla jatkuvasti toimintaani ja varmistamalla parhaimmat mahdolliset sopimushinnat FINAS akkreditoituun asbesti- ja haitta-ainelaboratorioon. Toivottavasti remonttinne sujuu yhtä vaivattomasti kuin tekemäni asbestikartoitus. Oikein hyvää kesää!

Helsinki

Asbestikartoitus kylpyhuone- ja saunaremonttia varten | 08.06.2017 17:06 5

Hyvin ja ajallaan hoidettu näytteiden otto. Erinomaista toimintaa kilpailukykyiseen hintaan, suosittelen lämpimästi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Toivottavasti myös itse remontti sujuu yhtä vaivattomasti. Oikein hyvää kesää!

Klaukkala

Asbestikartoitusraportti | 31.05.2017 20:05 5

Kari hoiti homman nopeasti ja edullisesti turhia näytteitä ottamatta. Yhteydenpito toimi hyvin. Ei voi kuin suositella!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Hei,

Mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Näytteiden osuus kustannuksista nousee helposti melko korkeaksi asbestikartoituksessa, joten turhien näytteitä ei oteta. Tulokset ovat hyvin luotettavia, sillä näytteet analysoitiin FINAS akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa. Toivottavasti remonttinne sujuu myös ongelmitta. Hyvää kesää!

Espoo

Asbestikartoitus kph-remonttia varten | 22.05.2017 09:05 5

Kari Parila toimi hyvin ammattimaisesti: osaavaa ja asiallista palvelua, täsmällinen käynti ja raportointi, miellyttävää asiakaspalvelua. Kilpailukykyinen hinta (vaikka nämä kartoitukset kyllä ovat koko lailla hintavia). Suosittelen.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne ja olen todella tyytyväinen, että teille jäi miellyttävä kokemus palvelustani. Olen pyrkinyt asiakasystävällisiin hintoihin tehostamalla toimintaani ja tekemällä mahdollisimman hyvän sopimuksen laadukkaan ja luotettavan asbesti- ja haitta-ainelaboratorion kanssa. Asbestikartoituksen pakollisuudesta huolimatta tarkoituksena ei ole rahastaa asiakasta vaan tarjota laadukasta palvelua mahdollisimman kilpailukykyisillä hinnoilla. Oikein hyvää kesää teille!

Helsinki

Keittiön asbestikartoitus | 15.05.2017 21:05 4

Nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Keittiöstä ei otettu turhia näytteitä. Vahva suositus!


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Turhia näytteitä ei oteta, sillä ne kasvattamat myös turhaan kustannuksia. Tarkoituksena ei ole rahastaa asiakasta, vaan tarjota erinomaista palvelua mahdollisimman kustannustehokkaasti! Oikein hyvää kesää teille!

Vantaa

Reipas kaveri | 10.05.2017 19:05 5

Tuli ja otti näytteet, jutteli mukavia, hoiti homman. Tulokset tulivat nopeasti.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos paljon palautteestanne! Kiva kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Toivottavasti myös teidän remontti sujuu vaivattomasti!

Helsinki

Muovimattojen asbestikartoitus | 21.04.2017 16:04 5

Nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Suosittelen.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne. Isännöitsijän mukaan muovimaton liimasta löytyisi todennäköisesti asbestia, mutta olin itse skeptinen asian suhteen tämän kohteen osalta. Joka tapauksessa asia varmistettiin näytteenotolla ja asbestia EI löytynyt muovimatosta, kiinnitysliimasta tai itse lattian tasoitteestakaan. Remontti voi siis jatkua normaalisti eteenpäin ja toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta. Oikein hyvää kevään jatkoa!

Espoo

Asbestikartoitus 60-luvun rivitaloon | 11.04.2017 10:04 5

Vahva suositus! Kartoitus järjestyi nopeasti, kartoittaja oli paikalla ajallaan ja teki työn ammattitaitoisesti. Turhia näytteitä ei otettu, ainoastaan selvät riskikohdat tutkittiin. Tulokset soitettiin perjantai-iltana asiakkaalle ja raportti tuli sähköpostiin lauantai-aamuna (kartoitus tehtiin keskiviikkoiltana). Tarvittaessa valitsisin saman urakoitsijan uudelleen.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Pyrin tekemään kaikki toimeksiannot mahdollisimman nopeasti ja tarkasti, sillä remontin kilpailutuksen osalta on oleellista tietää löytyykö rakenteista asbestia tai muita haitta-aineita. Toivon, että myös itse teidän remontti sujuu ongelmitta. Oikein hyvää kevään jatkoa!

Helsinki

Kerrostalohuoneiston asbestikartoitus | 04.04.2017 14:04 5

Homma hoitui nopeasti ja asiantuntevasti. Tulokset tulivat ajallaan ja palvelu oli hyvin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne. Teen kaikki toimeksiantoni ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla, sillä remonttia suunnitellessa ei ole aikaa suuriin viivästyksiin. Asbestikartoitus tehtiin lauantaiaamuna, jotta näytteet saataisiin jo heti maanantaiaamusta liikkeelle. Kiitos myös teille oikein ystävällisestä vastaanotosta ja sainkin jatkaa päivää hyvillä mielin eteenpäin. Toivottavasti asuntonne remontti sujuu ongelmitta. Oikein hyvää kevään jatkoa!

Helsinki

Kerrostalon wc-remppa | 22.03.2017 19:03 4

Kaikki ihan OK.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne. Kyseessä oli pieni kerrostalohuoneiston WC, joka oli tarkoituksena remontoida. Kuvien perusteella arvioitiin yhden näytteen riittävän, mutta itse katselmuksessa ilmeni, että lavuaarin taustalaatoitus oli liimattu kiinni. Muut kaakelit olivat kiinnitetty kiinnityslaastilla alustaan. Liimasta jouduttiin ottamaan näyte, jonka vuoksi lopullinen näytteiden määrä olikin kaksi. Näytteiden tarkkaa lukumäärää on hyvin hankala arvioida vain kuvien perusteella, sillä rakennetta avatessa voi tulla yllätyksiä kuten teidän WC:n asbestikartoituksessa. Asbestia ei löytynyt, joten remontti jatkui normaalisti eteenpäin. Oikein hyvää kevään jatkoa!

Helsinki

Asbestikartoitus | 19.03.2017 21:03 5

Ammattitaitoisesti toteutettu yksiön keittiön seinien, ikkunalautojen ja lattiamateriaalien asbestikartoitus.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että olette tyytyväinen saamaanne palveluun. Teen kaikki toimeksiannot ammattitaidolla ja tarkasti, sillä asbestikartoituksessa ei ole varaa virhearvioihin. Rakennusmateriaalien sijaan kyseessä on joka tapauksessa ihmisten terveys, jota ei rahalla saada takaisin. Turhia näytteitä ei kuitenkaan oteta, vaan näytteet otetaan vain riskirakenteista. Asbestia ei teidän huoneistosta löytynyt, joten remonttia voitiin jatkaa ainakin purkutöiden osalta normaalisti. Oikein hyvää kevään jatkoa!

Espoo

Asbestikartoitus | 17.09.2016 20:09 5

Työ tuli tehtyä nopealla aikataululla ja hinnoittelu oli selkeä, joten pelkästään positiivista sanottavaa.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja mukava kuulla, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Nykyisin asbestikartoitus on pakollinen osa vanhan asuinhuoneiston/talon remonttia, mutta ainakaan minun tarkoituksena ei ole tämän vuoksi riistää asiakasta. Konsulttipalkkioni ja laboratoriokulut ovat hyvin kilpailukykyisiä ja palveluni ovat räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Toivottavasti remonttinne sujuu myös ongelmitta.

Espoo

Asbestikartoituksen teko | 26.08.2016 15:08 5

Nopea ja asiantunteva palvelu. Näytteiden otto sujui mallikkaasti, kartoitustulokset tulivat kirjallisena raporttina.


Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kiitos palautteestanne ja olen tyytyväinen kuullessani, että olitte tyytyväinen saamaanne palveluun. Toivottavasti myös itse remontti sujuu ongelmitta.

Yrityksen Insinööritoimisto K. Parila Oy taloustiedot

Yritys Insinööritoimisto K. Parila Oy (2910889-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 48 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 Insinööritoimisto K. Parila Oy teki liikevaihtoa 221 000 € ja tulosta 126 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2020 12 /2019 9 /2018
Liikevaihto 221 000,00 € 220 000,00 € 97 000,00 €
Liiketulos 126 000,00 € 103 000,00 € 52 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 9 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29108891 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennetekninen palvelu YTJ
Toimialakuvaus Rakennetekninen palvelu, Muu rakennustekninen palvelu Kaupparekisteri
Kotipaikka Espoo YTJ
Toimitusjohtaja Parila Kari Antero PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Tillinkuja 5 B , 02330 ESPOO
Käyntiosoite Tillinkuja 5 B , 02330 ESPOO

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 16.05.2018 YTJ
Kaupparekisteri 15.05.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 18.04.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 16.11.2022 Alma Talent
ALV-rekisteri 16.04.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Kantavan tiilimuurin aukotuksen pää- ja rakennesuunnittelu kerrostalossa Lausunto seinän kantavuudesta yli 500 kohteen kokemuksella Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset yli 3000 kohteen kokemuksella Kantavan ja jäykistävän teräsbetonisen lippuseinän muutostyön rakennesuunnittelu Kantavan ja jäykistävän tiilimuurin purkamisen rakennesuunnittelu Kuva
Yrityksen arvostelut
4,7
5 tähteä
(35)
4 tähteä
(13)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 18.04.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2910889-1
 • Tillinkuja 5 B, 02330
  Espoo
Toimialueet
Koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Kirkkonummi, Kerava, Vihti ja Sipoo.
Sertifikaatit
 • Rakenne- ja rakennustuotantotekniikan DI
 • Rakentamisen sertifikaatti: Asbesti- ja haitta-aineasiantuntija (C-23974-33-18)
 • Rakentamisen sertifikaatti: Märkätilatöiden valvoja (C-27302-27-22)
 • YM2/601/2015 Rakennesuunnittelija: Vaativa +
 • YM2/601/2015 Pääsuunnittelija: Tavanomainen

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi