Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Hoviasennus Oy

Hoviasennus Oy

Kirjoita arvostelu

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Hoviasennus Oy (1888388-4) on liittynyt Urakkamaailmaan jo ennen vuotta 2015. Vuonna 2018 Hoviasennus Oy teki liikevaihtoa 1 000 € ja tulosta 0 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Hoviasennus Oy on erikoistunut korjausrakentamiseen.
Toteutamme asuinhuoneistojen saneeraukset ns. avaimetkäteen periatteella.
Olemme asiakkaamme tukena jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme tuoda esille erilaisia rakennusteknisiä vaihtoehtoja, remontin toteuttamiseksi, mikä vaikuttaa paitsi lopputulokseen, myös kustannuksiin. Mikäli tilaajalla ei ole tarvittavia suunnitelmia, voimme laatia ne, tilaajan toiveiden mukaisesti, esim. kalustesuunnitelmat, saunan- ja pesutilojen suunnitelmat, keittiösuunnitelmat, sekä tarvittavat rakennusaikaiset piirrustukset.
Rakennusteknisten töiden lisäksi toteutamme LVIS-työt yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.
Toimitamme tarvikkeet- ja materiaalit kustannustehokkaasti ilman turhia välikäsiä.
Kaikki kodin kiintokalusteet tarvittavine mekanismeineen, keittiöön, pesutiloihin, sekä vaatesäilytysjärjestelmät tehdastoimituksina ( Mellano Oy).

Tarvittaessa voimme ottaa hoitaaksemme koko projektin, suunnittelusta toteutukseen, sisältäen suunnitelmien ja tarvittavien lupakuvien tilaamisen suunnittelijoilta, jonka jälkeen voimme hakea tarvittavat luvat puolestanne.

Yhteistyöterveisin

Hoviasennus Oy

Yrityksen palvelut

Tarjoamamme palvelut käsittävät tilaajan niin halutessa koko projektin hoitamisen suunnitelmista valmiiseen lopputulokseen. Pystymme toimittamaan kaikki projektissanne tarvittavat materiaalit kilpailukykyiseen hintaan. Tarjouspyyntönne mukaisesti laskemme teille kustannusarviopohjaisen, työvaiheittain eritellyn tarjouksen, josta on helppoa nähdä kustannusten jakautuminen työn, tarvikkeiden ja työvaiheiden osalta.

Tarkka ja oikein tehty tarjous on sinulle edullinen ja luotettava, siihen ei sisälly yllätyksiä, joita huonosti budjetoiduissa ja lasketuissa projekteissa yleensän syntyy. Näin voit luottaa että projektisi pysyy paitsi aikataulussa, myös kustannukset pysyvät kurissa.

Tarjouksemme on ilmainen. Tarjouksemme pohjana tekemämme kustannuslaskelma vaatii työtä ja vie jopa meiltäkin aikaa. Tästä syystä suuremmissa projekteissa on oltava hyvät ja riittävän kattavat suunnitelmat, joiden perusteella kustannusarvio on mahdollista laatia. Suunnitelmien täydentäminen ja kustannusarvion laatiminen tehdään meillä tuntiveloituksella. Riippuen tarpeistanne, voimme myös laatia projektiaikataulun, missä ajassa itse urakoitsijana pystymme projektinne toteuttamaan.

Kun tilaatte meiltä edellämainittuja palveluja, saatte käyttöönne ammattitaitoisesti ja yksityiskohtaisesti laaditut projektikohtaiset tiedot, työajoista, materiaalimenekeistä ja kustannuksista, joiden pohjalta voitte halutessanne kilpailuttaa projektinne muilla urakoitsijoilla. Koska tuottamamme materiaalit ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia, tulette saamaan paljon enemmän, oikean hintaisia tarjouksia, joissa ei ole turhaa epämääräisyyteen perustuvaa riskikerrointa merkittävässä määrin mukana. Urakoitsijoiden on siis helppoa tehdä tarjoukset täsmällisten ja oikein esitettyjen tietojen pohjalta, jolloin sinä säästät helposti tuhansia euroja esim. huoneistoremontin teossa.

Luonnollisesti kustannusarviomme on samalla tarjouksemme sinulle, sitoudumme tekemään tarvittavat työt ja toimittamaan tarvittavat materiaalit- ja tarvikkeet laatimamme arvion mukaisesti. Siitä huolimatta voitte rauhassa kilpailuttaa ja vertailla saamianne tarjouksia. Tarvittaessa toteutamme myös kilpailutukset puolestanne.

Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme mielellämme ja vastaamme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Olemme uusi yritys Urakkamaailmassa, emmekä ole vielä ehtineet saada arvosteluja profiiliimme. Kysy kuitenkin rohkeasti lisätietoja osaamisestamme!

Arvosteluja 0 | Keskiarvo 0

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Annamme kaikille asennustöillemme vähintään neljänvuoden asennustakuun. Takuulla on takuulla merkitystä varsinkin silloin kun yritys on pitkään toiminut alalla, mikä kertoo hyvästä työstä. Olemme vuonna 2004 perustettu rakennus- ja asennusliike, joka toimii rakennus- ja erityisesti korjausrakentamisessa, joka osa-alueena on perinteistä rakentamista vaativampaa ja haasteellisempaa.

Toimintahistoriamme aikana voimme ylpeänä todeta, reklamaatioita huonosta työstä tai tapauksia joissa tehtyjä töitä oltaisiin joudutta takuina korjaamaan, ei ole. Tämä seikka erottaa meidät toimijana monista muista "tähdenlento" - yrityksistä, joiden takuilla ei ole tosiasiallisesti mitään virkaa, jos ja kun yritykset vaihtuvat vuosittain.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Kaikile materiaaleille takuut ovat toimittajan mukaisia. Pääsääntöisesti kaikki käyttämämme materiaalit ovat pääasiassa ja mahdollisuuksien mukaan paitsi kotimaisia, myös laadukkaita ja hyväksi todettuja. Materiaali valinnoilla varmistetaan työn laatu, sillä huonoilla materiaaleilla ei voi saada laadukasta lopputulosta aikaiseksi.

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellämme on 500 000 euron vastuuvakuutus, joka kattaa mahdollisesti asennustöiden aikana sattuneet vahingot. Onneksi tähän saakka vahingoilta pääasiassa vältytty, yhtä keittiön vesijohdon hajoamista lukuunottamatta. Vanhojen keittiökalusteiden purun yhteydessä, yksi kupariputki murtui ja alkoi vuotamaan, koska sitä oli aiemmin muiden toimijoiden toimesta väännetty liian tiukalle ja terävälle mutkalle, jolloin se ikään kuin oli "pommi" joka laukesi kosketuksesta käsiin.

Tämä on määrätyssä mielessä hyvä esimerkki, että aina voi sattua, vaikka oltaisiin kuinka tarkkoja, vakuutukset on siis oltava. Mainittakoon että em. tapaus ei mennyt vakuutuksen piiriin, vaan keittiön parketit uusittiin omalla kustannuksella, koska vahinko oli suhteellisen vähäinen.

Yrityksen Hoviasennus Oy taloustiedot

12 /2018
Liikevaihto 1 000,00 €
Liiketulos 0,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Hoviasennus Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 18883884 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on sähkö-, putki-, automaatio-, kalusteasennukset sekä korjausrakentaminen. Toimialojen mukainen tuotantotoiminta sekä maahantuonti ja kauppa. Yhtiö voi omistaa kiinteistöjä sekä käydä arvopaperikauppaa. Konsultointi, suunnittelu ja henkilöstönvuokraus kuuluu yhtiön toimialaan. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Parantolankatu 42 , 05800 HYVINKÄÄ
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 24.03.2004 YTJ
Kaupparekisteri 24.01.2020 PRH
Ennakkoperintärekisteri 06.02.2020 Päättynyt 28.02.2021 YTJ
ALV-rekisteri 06.02.2020 Päättynyt 31.12.2020 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 18.03.2004 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1888388-4
 • Liljekullantie 205 , 02550 Siuntio

Toimialue

Suomi

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa