griiner kodit oy
Aktiivinen

griiner kodit oy

Projektit

Yritys griiner kodit oy (3012059-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 27 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2022 griiner kodit oy teki liikevaihtoa 49 000 € ja tulosta 1 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla suosittelisin myös ystäville, laadukas työnjälki ja osaavat työntekijät. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Tyytyväisyystaku

Palvelut

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(22)
4 tähteä
(5)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
12kk

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus, tapaturmavakuutus, TYEL vakuutus

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 11.07.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3012059-9
 • Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990
  Helsinki
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(22)
4 tähteä
(5)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Helsinki

Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Huoneistoremontti. Kerrostaloyksiön pintaremontti | 04.07.2023 15:07

Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Remontoija neuvoi asiantuntevasti ja ehdotti ratkaisuja, jotka tuntuivat järkeviltä ja suositti myös kustannus-tehokkaampia tapoja tehdä. Tästä tuli käsitys, että remontoija ajatteli asiakkaan parasta. Remontti oli (vain) kaksi päivää pidempi kuin alun perin sovittu aikataulu. Pari työvaihetta ilmeni vasta loppulaskussa. Suosittelisin ystävälle ja käyttäisin itsekin uudestaan.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 4 Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Remontoija neuvoi asiantuntevasti ja ehdotti ratkaisuja, jotka tuntuivat järkeviltä ja suositti myös kustannus-tehokkaampia tapoja tehdä. Tästä tuli käsitys, että remontoija ajatteli asiakkaan parasta. Remontti oli (vain) kaksi päivää pidempi kuin alun perin sovittu aikataulu. Pari työvaihetta ilmeni vasta loppulaskussa. Suosittelisin ystävälle ja käyttäisin itsekin uudestaan.

Helsinki

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Poraaminen betoniseinään | 06.06.2023 14:06

Kaikki sujui, kuten oli sovittu.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Kaikki sujui, kuten oli sovittu.

Helsinki

Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Erinomainen viestintä

Huoneen katon kunnostaminen ja maalaus | 02.02.2023 17:02

Urakoitsijan kanssa kommunikointi ja asioista sopiminen sujui helposti. Olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen ja ammattitaitoiseen asenteeseen jolla urakka toteutetiin.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Urakoitsijan kanssa kommunikointi ja asioista sopiminen sujui helposti. Olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen ja ammattitaitoiseen asenteeseen jolla urakka toteutetiin.

Helsinki

Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa
Hyvä hinta-laatusuhde
Avulias palvelu

Asunnon sisäseinien maalaus | 11.01.2023 21:01

Jo sovitun remontin lisäksi sovitut lisätyöt remontin aikana hoituivat muiden hommien ohella ilman erityistä ihmettelyä.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Jo sovitun remontin lisäksi sovitut lisätyöt remontin aikana hoituivat muiden hommien ohella ilman erityistä ihmettelyä.

Espoo

Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Parketin paikkaus | 28.11.2022 14:11

Nopea palvelu ja laadukas jälki. Suosittelen!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Nopea palvelu ja laadukas jälki. Suosittelen!

Helsinki

Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Avulias palvelu

Sisäovien asennus | 22.11.2022 13:11

Ovien asennus hoitui mutkattomasti ja asiantuntevasti sekä edullisesti. Vanhat ovet vietiin pois ja jäljet siivottiin sovitusti. Sain lisäksi ohjeet karmien kunnostukseen. En voisi olla tyytyväisempi! Näin hyvää palvelua löytyy vain harvoin, Hoseinille iso suositus ja menestystä jatkossakin.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Ovien asennus hoitui mutkattomasti ja asiantuntevasti sekä edullisesti. Vanhat ovet vietiin pois ja jäljet siivottiin sovitusti. Sain lisäksi ohjeet karmien kunnostukseen. En voisi olla tyytyväisempi! Näin hyvää palvelua löytyy vain harvoin, Hoseinille iso suositus ja menestystä jatkossakin.

Espoo

Pysyi sovitussa budjetissa
Hyvä hinta-laatusuhde
Erinomainen viestintä

Paneelikaton maalaus valkoiseksi | 03.11.2022 13:11

Kokenut maalari teki hyvää jälkeä. Pitivät tärkeänä, että lopputulos on se mitä halusin. Kysyivät menosti jos on jotain korjattavaa ja korjasivat kaikki kohdat mitä halusin korjattavaksi. Hyvät suojaukset. Olen tyytyväinen.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 4 Kokenut maalari teki hyvää jälkeä. Pitivät tärkeänä, että lopputulos on se mitä halusin. Kysyivät menosti jos on jotain korjattavaa ja korjasivat kaikki kohdat mitä halusin korjattavaksi. Hyvät suojaukset. Olen tyytyväinen.

Helsinki

Makuuhuoneen seinien maalaaminen ja parioven karmein vaihto ja maalaus | 28.10.2022 21:10

Kaikki meni kuten olimme sopineet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, aikataulu piti ja työnjälki on erinomaista. Ammattilaiset asialla.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Kaikki meni kuten olimme sopineet. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, aikataulu piti ja työnjälki on erinomaista. Ammattilaiset asialla.

Vantaa

Ruukin peltikaton korjaus | 25.08.2022 08:08

Asiallinen ja asiakaslähtöinen urakoitsija, joka kuunteli asiakasta ja teki kustannustehokkaan korjausehdotuksen jälkeen. Kaikki hoitui avaimet käteen periaatteella ja sovitussa aikataulussa. Näin pitäisi kaikkien firmojen toimia. Suosittelen Griineriä Kodit Oy:tä vastaavanlaisiin korjauskohteisiin.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Asiallinen ja asiakaslähtöinen urakoitsija, joka kuunteli asiakasta ja teki kustannustehokkaan korjausehdotuksen jälkeen. Kaikki hoitui avaimet käteen periaatteella ja sovitussa aikataulussa. Näin pitäisi kaikkien firmojen toimia. Suosittelen Griineriä Kodit Oy:tä vastaavanlaisiin korjauskohteisiin.

Helsinki, Aurinkolahti

Kaksion parketin uusinta, maalaus ja väliovien vaihto | 15.06.2022 00:06

Loistavaa työntulosta! Kaikki samasta firmasta-> vanhan parketin poisto, uuden parketin asennus jalkalistoineen sekä seinien ja katon maalaukset kuten väliovien vaihdot karmeineen. Kaatopaikkakeikat ja tuotteiden nouto rautakaupasta. Esimies Hossein teki itse parketit ja koska asuntoni on "vino", toteutettiin parketin asennus toisin kun alkuperäinen parketti oli asennettu. Tässä oli tyyliä, asunto ei ole enään vino lattiasta katsottuna. Jalkalistat on laitettu myös tyylillä, huomaamaton kiinnitys, liimaa ei ole käytetty. Aina remontissa tulee yllätyksiä, mutta nämä hoidettiin ensiluokkaisesti. Mikään ei ollut ongelma. Sain myös sähkötyöt tässä kaiken ohessa, sähkäri hoiti työt nopeasti ja haki tuotteet tukusta. Koska ostamani asunto oli ns "sian jäljiltä" ennen remonttia, en hoksannut ottaa kuvia ennen remppaa. Koin ettei voi kuvata sikolättiä. Nyt on muutto jo tehty ja huonekalut paikoillaan. Tulossa on saunan remppa ensi vuonna. Tulen ehdottomasti käyttämään Griiner kodit oy ja en tule kilpailuttamaan palvelua sillä firmalla on maltilliset ja jo valmiiksi tingityt hinnat. Suosittelen lämpimästi! Sain urakkamaailman kautta useita tarjouksia, mutta Griiner kodit oy tarjosi kaiken omaan aikatauluuni, eli kiirreelinen aloitus nyt ja melkein heti:)

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Loistavaa työntulosta! Kaikki samasta firmasta-> vanhan parketin poisto, uuden parketin asennus jalkalistoineen sekä seinien ja katon maalaukset kuten väliovien vaihdot karmeineen. Kaatopaikkakeikat ja tuotteiden nouto rautakaupasta. Esimies Hossein teki itse parketit ja koska asuntoni on "vino", toteutettiin parketin asennus toisin kun alkuperäinen parketti oli asennettu. Tässä oli tyyliä, asunto ei ole enään vino lattiasta katsottuna. Jalkalistat on laitettu myös tyylillä, huomaamaton kiinnitys, liimaa ei ole käytetty. Aina remontissa tulee yllätyksiä, mutta nämä hoidettiin ensiluokkaisesti. Mikään ei ollut ongelma. Sain myös sähkötyöt tässä kaiken ohessa, sähkäri hoiti työt nopeasti ja haki tuotteet tukusta. Koska ostamani asunto oli ns "sian jäljiltä" ennen remonttia, en hoksannut ottaa kuvia ennen remppaa. Koin ettei voi kuvata sikolättiä. Nyt on muutto jo tehty ja huonekalut paikoillaan. Tulossa on saunan remppa ensi vuonna. Tulen ehdottomasti käyttämään Griiner kodit oy ja en tule kilpailuttamaan palvelua sillä firmalla on maltilliset ja jo valmiiksi tingityt hinnat. Suosittelen lämpimästi! Sain urakkamaailman kautta useita tarjouksia, mutta Griiner kodit oy tarjosi kaiken omaan aikatauluuni, eli kiirreelinen aloitus nyt ja melkein heti:)

Espoo

Listojen laitto | 06.03.2022 20:03

Hosein teki erinomaisen työn. Voin todella suositella!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Hosein teki erinomaisen työn. Voin todella suositella!

Helsinki

Pintaremontti, lattian vaihto ja asunnon maalaus | 03.02.2022 15:02

Griiner Kodit ja Hossein Bazargan hoitivat asuntoni remonttihommat todella hyvin ja suurella ammattitaidolla. Työn jälki oli siistiä, Hossein selosti kunkin työvaiheen perusteellisesti ja vastasi viesteihin nopeasti - kiitos! Suosittelen heitä lämpimästi!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Griiner Kodit ja Hossein Bazargan hoitivat asuntoni remonttihommat todella hyvin ja suurella ammattitaidolla. Työn jälki oli siistiä, Hossein selosti kunkin työvaiheen perusteellisesti ja vastasi viesteihin nopeasti - kiitos! Suosittelen heitä lämpimästi!

Espoo

Kylpyhuoneen laatan pinnan korjaaminen | 18.01.2022 11:01

Työ hoitui nopeasti ja jälki oli erinomaista. Erityisesti arvostin sitä, että korjauksen tekijä selitti minulle että miten korjaus tehdään ja miksi.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Työ hoitui nopeasti ja jälki oli erinomaista. Erityisesti arvostin sitä, että korjauksen tekijä selitti minulle että miten korjaus tehdään ja miksi.

Espoo

Jalkalistojen asennus | 17.01.2022 17:01

Urakoitsija teki asennuksen nopeasti ja työn jälki oli hyvää! Yhteydenpito oli vaivatonta ja palvelu ystävällistä. Olimme todella tyytväisiä valintaamme.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Urakoitsija teki asennuksen nopeasti ja työn jälki oli hyvää! Yhteydenpito oli vaivatonta ja palvelu ystävällistä. Olimme todella tyytväisiä valintaamme.

Espoo

Lattiavalun korjaus ja seinän päädyn listan sahaus ja asennus | 10.12.2021 14:12

Nopealla varoitusajalla onnistui ja hyvää jälkeä tuli.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 4 Nopealla varoitusajalla onnistui ja hyvää jälkeä tuli.

Helsinki

Kaapistojen asennus | 02.10.2021 14:10

Urakoitsija kävi meillä sovitun työn tiimoilta useampana päivänä ja oli aina ajallaan sekä todella ystävällinen. Työnjälki oli hyvää, ei mitään valittamista. Kesken urakan ilmeni, että yksi kaappi on vääränkokoinen, mutta tämäkään ei lopulta ollut ongelma, koska urakoitsija pienensi kaapin ja sen sisällä olleet vetolaatikot oikeaan mittaan. Voin suositella yritystä.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Urakoitsija kävi meillä sovitun työn tiimoilta useampana päivänä ja oli aina ajallaan sekä todella ystävällinen. Työnjälki oli hyvää, ei mitään valittamista. Kesken urakan ilmeni, että yksi kaappi on vääränkokoinen, mutta tämäkään ei lopulta ollut ongelma, koska urakoitsija pienensi kaapin ja sen sisällä olleet vetolaatikot oikeaan mittaan. Voin suositella yritystä.

Vantaa

Eteisen maalaus ja listoitus | 21.09.2021 22:09

Oikein hyvä! Asiallinen, huolellinen ja nopea remonttityö ja asiakaspalvelu.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Oikein hyvä! Asiallinen, huolellinen ja nopea remonttityö ja asiakaspalvelu.

Helsinki

Kaksion seinien maalaus | 08.09.2021 09:09

Työn jälki oli siistiä, aikataulu piti hyvin. Palvelu kohteliasta, mikä on suuri plussa.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 4 Työn jälki oli siistiä, aikataulu piti hyvin. Palvelu kohteliasta, mikä on suuri plussa.

Espoo

Seinien maalaaminen | 22.08.2021 12:08

Seinien tasoitukset ja maalaukset oli tehty hyvin ja aikataulussa. Työnjohtaja piti yhteyttä ja kertoi tiedot työn edistymisestä ja vaiheista työn aikana.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Seinien tasoitukset ja maalaukset oli tehty hyvin ja aikataulussa. Työnjohtaja piti yhteyttä ja kertoi tiedot työn edistymisestä ja vaiheista työn aikana.

Helsinki

Keittiön lattian ja sokkelin vaihto, välitilan tuunaus ja uudet jalkalistat | 07.03.2021 19:03

Erittäin hyvä valinta ennestään tuntemattomien urakoitsijoiden joukosta. Hyvä ja nopea viestintä ennen sopimuksen lukkoon lyömistä, läpinäkyvä tarjous ja selkeästi eritelty laskutus. Työn jälki laadukasta ja huoliteltua, työt tehtiin aikataulussa, vastaan tulleet lisähaasteet hoituivat mallikkaasti. Tämä poiki vielä lisätöitä meillä tehtäväksi. Siistiä siivousjälkeä töiden päätteeksi. Voin lämpimästi suositella!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Erittäin hyvä valinta ennestään tuntemattomien urakoitsijoiden joukosta. Hyvä ja nopea viestintä ennen sopimuksen lukkoon lyömistä, läpinäkyvä tarjous ja selkeästi eritelty laskutus. Työn jälki laadukasta ja huoliteltua, työt tehtiin aikataulussa, vastaan tulleet lisähaasteet hoituivat mallikkaasti. Tämä poiki vielä lisätöitä meillä tehtäväksi. Siistiä siivousjälkeä töiden päätteeksi. Voin lämpimästi suositella!

Vantaa

Olohuoneen kattopaneelien uusiminen | 08.01.2021 14:01

Erittäin siistiä jälkeä tekevät! Kommunikoinnissa oli haasteita ja viiveitä, mutta kun päästiin asiassa eteenpäin niin työ hoitui nopeasti ja sovitusti kuntoon.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 4 Erittäin siistiä jälkeä tekevät! Kommunikoinnissa oli haasteita ja viiveitä, mutta kun päästiin asiassa eteenpäin niin työ hoitui nopeasti ja sovitusti kuntoon.

Espoo

Kerrostaloasunnon listojen asentaminen | 04.01.2021 13:01

Oli nopeaa ja ammattimaista työntekoa. Aikataulu piti. Työn jälki oli hyvä.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Oli nopeaa ja ammattimaista työntekoa. Aikataulu piti. Työn jälki oli hyvä.

Helsinki

Jalkalistojen asennus | 02.12.2020 10:12

Hyvä ja nopea aikataulu. Lopputulos oli hyvä.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Hyvä ja nopea aikataulu. Lopputulos oli hyvä.

Helsinki

Laminaattilattian asennus | 19.11.2020 15:11

Erinomainen palvelu ja työnjälki. Asenne kohdillaan!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Erinomainen palvelu ja työnjälki. Asenne kohdillaan!

Helsinki

Kattolistojen asennus toteutetiin yliodotusten | 13.10.2020 14:10

Vertailin Urakkamaailmassa muutamia vaihtoehtoja projektiin. Griiner kodit oy:n kanssa remontin yksityiskohdista ja aikataulusta sopiminen sujui todella mutkattomasti ja hinnoittelu oli läpinäkyvää. Remonttipäivänä työntoteuttajat saapuivat ajallaan, olivat ammattimaisia ja miellyttäviä ja toteuttivat työn ennalta arivioidussa ajassa. Tärkeintä tietysti oli työn lopputulos, joka yllätti minut äärimmäisen positiivisesti. Vanha Töölön asunto sai arvoisansa ilmeen (hankalasti asennettavien) kattolistojen myötä. Lopputulos on viimeistä myöten hiottu. Iso kiitos Griiner kodit oy, voin lämmöllä suositella teitä!

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Vertailin Urakkamaailmassa muutamia vaihtoehtoja projektiin. Griiner kodit oy:n kanssa remontin yksityiskohdista ja aikataulusta sopiminen sujui todella mutkattomasti ja hinnoittelu oli läpinäkyvää. Remonttipäivänä työntoteuttajat saapuivat ajallaan, olivat ammattimaisia ja miellyttäviä ja toteuttivat työn ennalta arivioidussa ajassa. Tärkeintä tietysti oli työn lopputulos, joka yllätti minut äärimmäisen positiivisesti. Vanha Töölön asunto sai arvoisansa ilmeen (hankalasti asennettavien) kattolistojen myötä. Lopputulos on viimeistä myöten hiottu. Iso kiitos Griiner kodit oy, voin lämmöllä suositella teitä!

Klaukkala, Nurmijärvi

Kerrostaloasunnon sisäseinien maalaus ja muovilattian vahaus | 03.09.2020 08:09

Työt olivat erittäin hyvin tehty ja remontti sujui sovitussa aikataulussa.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Työt olivat erittäin hyvin tehty ja remontti sujui sovitussa aikataulussa.

Porvoo

Kaksion jalkalistojen asennus | 05.04.2020 15:04

Kaikin puolin hyvä kokemus: Kommunikaatio toimi hyvin, työn tahti oli kova ja työn jälki erinomainen. Voin suositella lämpimästi.

griiner kodit oy griiner kodit oy Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990 Helsinki 5 Kaikin puolin hyvä kokemus: Kommunikaatio toimi hyvin, työn tahti oli kova ja työn jälki erinomainen. Voin suositella lämpimästi.

Yrityksen griiner kodit oy taloustiedot

Yritys griiner kodit oy (3012059-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 27 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2022 griiner kodit oy teki liikevaihtoa 49 000 € ja tulosta 1 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla suosittelisin myös ystäville, laadukas työnjälki ja osaavat työntekijät. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020 6 /2019
Liikevaihto 49 000,00 € 55 000,00 € 18 000,00 € 1 000,00 €
Liiketulos 1 000,00 € 7 000,00 € 2 000,00 € 1 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 6 kk
Henkilöstömäärä 1 2 - 1

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 30120599 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu rakennusten viimeistely YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala: rakennusala. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja Bazargan Hosein PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Kahvipavunkuja 4 B 36 , 00990 HELSINKI
Käyntiosoite Kahvipavunkuja 4 B 36 , 00990 HELSINKI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 15.07.2019 YTJ
Kaupparekisteri 15.07.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.08.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 16.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.08.2019 Päättynyt 30.09.2023 YTJ
ALV-rekisteri 01.08.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,8
5 tähteä
(22)
4 tähteä
(5)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 11.07.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3012059-9
 • Kahvipavunkuja 4 B 36, 00990
  Helsinki
Toimialueet
Uusimaa

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi