Batman Remppa (Faruk Saran)
Ei aktiivinen

Batman Remppa (Faruk Saran)

Projektit

Yritys Batman Remppa (Faruk Saran) (3122461-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 15 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Batman remppa on erilaisiin kodinremontteihin erikoistunut yritys. Palvelemme pääkaupunkiseudulla niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin.
Haluat joko freesata oman kotisi ilmettä uudella maalipinnalla tai uudelleen remontoida sijoitusasunnon, saadaksesi paremmin asunnon vuokralle.
Kauttamme onistuuniin maalaukset kuin keittiöremontit. Teemme kaiken työn huolella hyvällä ammattitaidolla.


https://www.instagram.com/batmanremppa/

Palvelut

- Maalaukset
- Tasoitus
- Julkisivut
- Keittiöremontti
- Huoneistoremontti
- Terassi rakentaminen
- Kylypyhone remontti
- Lattiaremontti
- Laminaatin ja Parketin asennus
- Palokatko
-Putkityöt

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(14)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Yrityksen vakuutukset:
vastuuvakuutus

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 28.02.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3122461-3
 • ,
Toimialueet

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(14)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Helsinki

Kuiva-wc:n laatoitus vanhojen päälle | 14.09.2021 09:09

Menetin uskoni näihin arvosteluihin. Valitsimme Batmanin niiden perusteella vaikkei ollut halvin. Faruk on kyllä mukava mies, hoitaa hommat ja laatoittaja oli ok, mutta osaaminen ei taida olla ihan parasta puolta. Varsinkin kolmas mies teki töitä sinne päin. Maalattavaa kaakelilattiaa ei pesty saati pohjustettu. Maali irtosi heti. Annoimme Farukille mahdollisuuden korjata. Maalattiin uudelleen ja Faruk vakuutti kautta kiven ja kannon että nyt pysyy. Ei pysynyt. Laatoitetun wc:n kulmiin vedettiin silikonia pitkin seinä. Annoimme taas mahdollisuuden korjata. Ei pystytty tekemään suomalaiseen laatutasoon. Tässä vaiheessa ilmoitimme että olemme antaneet mahdollisuuden korjata puutteet. Koska ei ole onnistunut, ette ole enää tervetulleita työmaalle. Pisteet Farukille toki luotettavuudesta ja kärsivällisyydestä. Työmaalla oli ongelmia myös meidän puolellamme kun kaappien ym. tarvikkeet eivät olleet oikeita tai puuttuivat. Mutta lopputulos ei nyt valitettavasti tyydyttänyt.


Batman Remppa (Faruk Saran)

Hei!

Kiitos palautteestanne.
Kolikolla on aina kaksi puolta.
Alihankkija sanoi että ennen wclattian laittoa hän siivosi wcn lattian. Maalin sisällä on oma pohjamaali.
Maali ei mene pois ellei sitä naarmuta, kun putkimies laittoi putket he laittoivat lattian päälle tehokkaan imurin kun leikkasivat putkia.
Mä laitoin itse uudelleen maalin, seuraavana päivänä laitoin silikonit mistä te olitte lähettäneet valokuvia, sinne oli tippunut jotakin tai lentänyt jotakin.

Kun olimme tehneet työn sekä korjanneet mitä pyysitte kerroitte olleenne tyytyväisiä ja pyysitte laskun.
Vasta laskun lähettämisen jälkeen, ette olleetkaan tyytyväisiä.

Sopimuksessa oli tietyt jutut, mutta tein paljon lisätöitä koska esim liesituuletin ei ollutkaan sellainen millainen piti vaan vaihdettiin kokonaan uusi. En veloittanut siitä mitään vaikka tuli paljon lisätyötä siitä.w
Olimme valmiita tulemaan korjaamaan uudestaan ja niin kauan kunnes olette tyytyväisiä, mutta ette enään halunneet ja halusitte alennuksen.

En tee halvalla työtä, koska jotain pitää tehdystä työstä jäädä käteenkin. normaalisti asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.
Te kysyitte koko ajan alennusta työnhinnasta.
Mutta kiva kuulla että olitte muuten tyytyväisiä minuun.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 3 Menetin uskoni näihin arvosteluihin. Valitsimme Batmanin niiden perusteella vaikkei ollut halvin. Faruk on kyllä mukava mies, hoitaa hommat ja laatoittaja oli ok, mutta osaaminen ei taida olla ihan parasta puolta. Varsinkin kolmas mies teki töitä sinne päin. Maalattavaa kaakelilattiaa ei pesty saati pohjustettu. Maali irtosi heti. Annoimme Farukille mahdollisuuden korjata. Maalattiin uudelleen ja Faruk vakuutti kautta kiven ja kannon että nyt pysyy. Ei pysynyt. Laatoitetun wc:n kulmiin vedettiin silikonia pitkin seinä. Annoimme taas mahdollisuuden korjata. Ei pystytty tekemään suomalaiseen laatutasoon. Tässä vaiheessa ilmoitimme että olemme antaneet mahdollisuuden korjata puutteet. Koska ei ole onnistunut, ette ole enää tervetulleita työmaalle. Pisteet Farukille toki luotettavuudesta ja kärsivällisyydestä. Työmaalla oli ongelmia myös meidän puolellamme kun kaappien ym. tarvikkeet eivät olleet oikeita tai puuttuivat. Mutta lopputulos ei nyt valitettavasti tyydyttänyt.

Helsinki

Kipsilevyjen paikkaaminen + tasoitusta ja maalausta | 21.06.2021 11:06

Nopeaa ja huolellista työtä, suosittelen :)

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Nopeaa ja huolellista työtä, suosittelen :)

Vantaa

Rivitaloasunnon olohuoneen pintaremontti | 27.04.2021 12:04

Kaikki sujui sovitusti, ammattitaitoisesti, hyvin nopeasti ja kaiken lisäksi erittäin ystävällisesti.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Kaikki sujui sovitusti, ammattitaitoisesti, hyvin nopeasti ja kaiken lisäksi erittäin ystävällisesti.

Espoo

Pintaremontin viimeistely | 24.04.2021 10:04

Erinomainen!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Erinomainen!

Kahden seinän maalaaminen | 08.04.2021 10:04

Pikku sisäremppa onnistui sovitussa aikataulussa ripeästi ja siististi. Pari pikku fiksiä hoidettiin oikein mallikkaasti jälkikäteen, eli takuu toimii!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Pikku sisäremppa onnistui sovitussa aikataulussa ripeästi ja siististi. Pari pikku fiksiä hoidettiin oikein mallikkaasti jälkikäteen, eli takuu toimii!

Helsinki

Jalkalista urakka | 21.03.2021 11:03

Faruk hoiti homman siististi ja ammattitaitoisesti.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Faruk hoiti homman siististi ja ammattitaitoisesti.

Helsinki

Kodin pieniä asennustöitä | 19.03.2021 21:03

Faruk hoiti homman mallikkaasti ja kaikkia toiveita kuunnellen. Suosittelen ehdottomasti!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Faruk hoiti homman mallikkaasti ja kaikkia toiveita kuunnellen. Suosittelen ehdottomasti!

Helsinki

Keittiön asennus (Ikea) | 26.11.2020 19:11

Faruk tekee erinomaista työtä. Hän ei todellakaan vedä mutkia suoriksi vaan on huolellinen joka vaiheessa. Hän teki hyviä ehdotuksia eri toteutuksista ajatellen sekä lopputulosta, että budjetissa pysymistä. Suosittelen varauksetta!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Faruk tekee erinomaista työtä. Hän ei todellakaan vedä mutkia suoriksi vaan on huolellinen joka vaiheessa. Hän teki hyviä ehdotuksia eri toteutuksista ajatellen sekä lopputulosta, että budjetissa pysymistä. Suosittelen varauksetta!

Helsinki

Erinomaista jälkeä parketin ja jalkalistojen asennuksessa | 21.11.2020 07:11

Faruk teki hyvää jälkeä ja hoiti työt nopeasti parketin ja jalkalistojen asennuksen kanssa. Tästä innostuneena teetimme vielä akryylimassan levityksen (alunperin ajattelin askarrella itse) ja pienen korjausmaalauksen hänellä. Vahva suositus Farukille - hänellä on hyvä asenne ja osaaminen kohdillaan.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Faruk teki hyvää jälkeä ja hoiti työt nopeasti parketin ja jalkalistojen asennuksen kanssa. Tästä innostuneena teetimme vielä akryylimassan levityksen (alunperin ajattelin askarrella itse) ja pienen korjausmaalauksen hänellä. Vahva suositus Farukille - hänellä on hyvä asenne ja osaaminen kohdillaan.

Helsinki

Omakotitalon lattialaminaattien vaihto | 17.10.2020 11:10

Hyvä ja ammattitaitoinen työmies. Työn jälki on erinomainen. Aikataulut saatiin hyvin sovittua ja niissä pysyttiin.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Hyvä ja ammattitaitoinen työmies. Työn jälki on erinomainen. Aikataulut saatiin hyvin sovittua ja niissä pysyttiin.

Listoitus | 16.10.2020 21:10

Kaikki meni todella hyvin!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Kaikki meni todella hyvin!

Helsinki

Maalaus | 18.09.2020 08:09

Hyvää työtä.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Hyvää työtä.

Helsinki

Jalkalistojen vaihto | 10.09.2020 13:09

Faruk teki hyvän työn. Suosittelen kaikille.

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Faruk teki hyvän työn. Suosittelen kaikille.

Helsinki

Vanhan asunnon parketti- ja listoitustyö | 23.08.2020 08:08

Kiitos paljon työstä! Hyvin asennettu parketti ja listat. Lisätyönä peilin asennus keittiön tiskipöydän taakse ja saumojen uusimista jne. pienempää. Hyvin onnistui lisätöistä neuvotteleminen ja palaute ja korjausehdotukset otettiin hyvin vastaan ja parannettiin tehtyä jälkeä. Voin suositella!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Kiitos paljon työstä! Hyvin asennettu parketti ja listat. Lisätyönä peilin asennus keittiön tiskipöydän taakse ja saumojen uusimista jne. pienempää. Hyvin onnistui lisätöistä neuvotteleminen ja palaute ja korjausehdotukset otettiin hyvin vastaan ja parannettiin tehtyä jälkeä. Voin suositella!

Kirkkonummi

Luhtitalon mh+ph+eteisen lattian vaihto | 21.08.2020 08:08

Nopealla aikataululla onnistunut lattian laminointi muovimaton päälle. Hyvä palvelu!

Batman Remppa (Faruk Saran) Batman Remppa (Faruk Saran) Myllymatkantie, 00920 Helsinki 5 Nopealla aikataululla onnistunut lattian laminointi muovimaton päälle. Hyvä palvelu!


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 31224613 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakennuspalvelut. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 28.02.2020 YTJ
Kaupparekisteri 23.03.2020 Päättynyt 25.11.2021 YTJ
Ennakkoperintärekisteri 28.02.2020 Päättynyt 26.11.2021 YTJ
ALV-rekisteri 27.02.2020 Päättynyt 26.11.2021 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Käyttäessäsi Urakkamaailmaa aina kun remontoit niin säästät rahaa!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Ei aktiivinen

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken
 • Urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset
 • Yhteistyö on toistaiseksi päättynyt

Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(14)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(1)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 28.02.2020 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3122461-3
 • ,
Toimialueet
Sertifikaatit
 • pintakäsittelyala perustutkinto
 • Palokatko

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi