Best Cool Oy
Aktiivinen
PREMIUM

Best Cool Oy

Projektit

Yritys Best Cool Oy (3011811-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 22 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.5 tähteä.

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, pysyi sovitussa budjetissa ja laadukas työnjälki. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Palvelut

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
4.5 / 5

Takuu

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 10.07.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3011811-4
 • Tapionpöydänkuja 6, 04360
  Tuusula
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
4.5 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Helsinki

Vaihtoventtiilin vaihto maalämpöön | 05.12.2023 11:12

Kaikki tapahtui kuten sovittu. Mukava palvelu.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Kaikki tapahtui kuten sovittu. Mukava palvelu.

Hollola

VILP paineen nosto | 15.08.2023 15:08

Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ei kuulunut mitään. Ei vastausta Urakkamaailman kautta lähetettyyn viestiin. Viikon päästä asiakas joutui itse soittamaan, milloin homma alkaisi ja sai silloin kuulla että ei kiinnosta tulla tekemään.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 1 Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ei kuulunut mitään. Ei vastausta Urakkamaailman kautta lähetettyyn viestiin. Viikon päästä asiakas joutui itse soittamaan, milloin homma alkaisi ja sai silloin kuulla että ei kiinnosta tulla tekemään.

Järvenpää

Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki

Ilmalämpöpumppu + asennus | 29.12.2022 11:12

Kommunikointi asennuksesta sujui hyvin ja ajallaan. Hyvää työtä.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Kommunikointi asennuksesta sujui hyvin ja ajallaan. Hyvää työtä.

Tuusula

Ilmalämpöpumppu asennettuna | 05.08.2022 07:08

Ei moitittavaa, kaikki toimi kuten oli sovittu

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Ei moitittavaa, kaikki toimi kuten oli sovittu

Vantaa

Ilmalämpöpumppujen asennustyö | 31.05.2022 14:05

Tehtävänä oli yhden ulkoyksikön ja 4 sisäyksikön asennus omakotitaloon. Urakoitsija tuli sovittuun aikaan ja suoriutui työstä oikein hyvin, vaikka tilaajalla ei ollut kaikki tehtävässä tarvittavat osat valmiina. Joutui tulemaan siksi uudestaan toisena päivänä työmaalle. Myös työn jäljet tulivat heiltä hyvin siivotuiksi. Voin suositella!

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Tehtävänä oli yhden ulkoyksikön ja 4 sisäyksikön asennus omakotitaloon. Urakoitsija tuli sovittuun aikaan ja suoriutui työstä oikein hyvin, vaikka tilaajalla ei ollut kaikki tehtävässä tarvittavat osat valmiina. Joutui tulemaan siksi uudestaan toisena päivänä työmaalle. Myös työn jäljet tulivat heiltä hyvin siivotuiksi. Voin suositella!

Helsinki

Samsung ilmalämpöpumpun asennus | 27.10.2021 09:10

Asennus meni sujuvasti ja työn jälkikin hyvä.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 4 Asennus meni sujuvasti ja työn jälkikin hyvä.

Helsinki

Ilmalämpöpumpun asennus | 09.08.2021 08:08

Erittäin asiallista, ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalvelua ja työtä. Asennustyöt hoitui nopeasti ja loppusiivous perusteellisesti. Urakoitsija jaksoi vastailla tietämättömän kysymyksiin ja tarjosi erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia! Iso kiitos Best Cool

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Erittäin asiallista, ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalvelua ja työtä. Asennustyöt hoitui nopeasti ja loppusiivous perusteellisesti. Urakoitsija jaksoi vastailla tietämättömän kysymyksiin ja tarjosi erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia! Iso kiitos Best Cool

Vantaa

Ilmalämpöpumpun asennus | 16.06.2021 09:06

Suosittelen! Työnjälki priimaa.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Suosittelen! Työnjälki priimaa.

Espoo

Ilmalämpöpumpun asennus | 13.10.2020 07:10

Tuli sovitusti. Teki työn. Siivosi jäljet.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Tuli sovitusti. Teki työn. Siivosi jäljet.

Espoo

Ilmalämpöpumppujen uusinta | 04.08.2020 11:08

Kaikki meni ennalta sovitun mukaisesti, työnjälki siistiä ja ammattimaista. Voin suositella varauksetta.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Kaikki meni ennalta sovitun mukaisesti, työnjälki siistiä ja ammattimaista. Voin suositella varauksetta.

Espoo

Ilmalämpöpumpun asennus | 11.06.2020 00:06

Kaikki hoitui todella hienosti. Hyvä yhteydenpito ja nopea vastaus viesteihin. Aika asennukselle järjestyi myös hyvin. Itse ilmalämpöpumpun asennus sujui niin ikään hienosti ja asennusjälki tosi siistiä.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Kaikki hoitui todella hienosti. Hyvä yhteydenpito ja nopea vastaus viesteihin. Aika asennukselle järjestyi myös hyvin. Itse ilmalämpöpumpun asennus sujui niin ikään hienosti ja asennusjälki tosi siistiä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Pelkkää hyvää sanottavaa! Tämä oli tarjouksista ainoa, joka oli toteutettavissa kohtuullisessa ajassa ja hintakin oli suurinpiirtein sama, kuin muissa tarjouksissa. Palvelu oli erinomaista. Asentaja itse ehdotti useita parempia ratkaisuja, vaikka hänelle tuli siitä huomattavasti lisää työtä. Pumppu lopulta asennettiin ihan eri paikkaan ja olen erittäin tyytyväinen.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Pelkkää hyvää sanottavaa! Tämä oli tarjouksista ainoa, joka oli toteutettavissa kohtuullisessa ajassa ja hintakin oli suurinpiirtein sama, kuin muissa tarjouksissa. Palvelu oli erinomaista. Asentaja itse ehdotti useita parempia ratkaisuja, vaikka hänelle tuli siitä huomattavasti lisää työtä. Pumppu lopulta asennettiin ihan eri paikkaan ja olen erittäin tyytyväinen.

Hyvinkää

Ilmalämpövesipumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Hyvin meni ja kohtuulliset kustannukset. Vaikka toimeksianto oli hieman epämääräinen.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Hyvin meni ja kohtuulliset kustannukset. Vaikka toimeksianto oli hieman epämääräinen.

Vantaa

ilmalämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Mielestäni erittäin hyvä ja ammattitaitoinen asennus, työn jäljestä plussaa.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Mielestäni erittäin hyvä ja ammattitaitoinen asennus, työn jäljestä plussaa.

Vantaa

Ilmavesilämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Best Cool asensi ilmavesilämpöpumpun omakotitalooni ammattitaitoisesti. Sovittu budjetti piti. Työnjälki oli siistiä ja pumppu toimii kuten pitääkin. Asentaja siivosi asennuspaikalta roskat lähtiessään ja vei vanhan pumpun pois. Voin suositella Best Coolia. On hyvä että on vielä ammattitaitoisia rehellisiä yrityksiä, joiden hinnoittelu perustuu oikeisiin arvioihin eikä vedätyksiin kotitalousvähennykseen liittyen.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Best Cool asensi ilmavesilämpöpumpun omakotitalooni ammattitaitoisesti. Sovittu budjetti piti. Työnjälki oli siistiä ja pumppu toimii kuten pitääkin. Asentaja siivosi asennuspaikalta roskat lähtiessään ja vei vanhan pumpun pois. Voin suositella Best Coolia. On hyvä että on vielä ammattitaitoisia rehellisiä yrityksiä, joiden hinnoittelu perustuu oikeisiin arvioihin eikä vedätyksiin kotitalousvähennykseen liittyen.

Vantaa

ilmalämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

En suosittele, koska urakoitsija perui urakkasopimuksen yksipuolisesti työn tehtyään ja lähetti isomman laskun vedoten siihen että ei ollut tietoinen putkimäärästä ja sähköliitännästä, vaikka hän kyseli niitä ennen sopimuksen tekoa eikä urakoisija edes vaivautunut käymään paikan päällä ennen sopimuksen tekoa.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 1 En suosittele, koska urakoitsija perui urakkasopimuksen yksipuolisesti työn tehtyään ja lähetti isomman laskun vedoten siihen että ei ollut tietoinen putkimäärästä ja sähköliitännästä, vaikka hän kyseli niitä ennen sopimuksen tekoa eikä urakoisija edes vaivautunut käymään paikan päällä ennen sopimuksen tekoa.

Espoo

Ilmalämpöpumpun asennus rivitalokohteeseen | 27.01.2020 15:01

Voin todella lämpimästi suositella Best Cool Tmi ilmalämpöpumpun asennuksiin. Tarjous oli selkeä ja hyvin eritelty ja lisäkysymyksiin vastattiin todella nopeasti. Annettu arvio asennusaikataulusta piti täysin kutinsa, vaikka tänä kesänä on varmasti ollut ruuhkaa. Itse asennus osoittautui oletettua haastavammaksi, koska kaksikerroksisen rivitaloasunnon pohjaratkaisu aiheutti pieniä pulmia. Arvostan tämän urakoitsijan ratkaisukykyä, myös asennusjälki on siistiä. Erittäin vahva suositus!

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Voin todella lämpimästi suositella Best Cool Tmi ilmalämpöpumpun asennuksiin. Tarjous oli selkeä ja hyvin eritelty ja lisäkysymyksiin vastattiin todella nopeasti. Annettu arvio asennusaikataulusta piti täysin kutinsa, vaikka tänä kesänä on varmasti ollut ruuhkaa. Itse asennus osoittautui oletettua haastavammaksi, koska kaksikerroksisen rivitaloasunnon pohjaratkaisu aiheutti pieniä pulmia. Arvostan tämän urakoitsijan ratkaisukykyä, myös asennusjälki on siistiä. Erittäin vahva suositus!

Helsinki

Maalämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Asentaja tuli sovitusti, teki asennuksen ammattitaitoisesti ja ripeästi. Voimme suositella häntä.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Asentaja tuli sovitusti, teki asennuksen ammattitaitoisesti ja ripeästi. Voimme suositella häntä.

Helsinki

Keittiön sähkötyöt | 27.01.2020 15:01

Ammattitaitoinen, mukava ja nopea sähkömies, suosittelen!

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Ammattitaitoinen, mukava ja nopea sähkömies, suosittelen!

Jokela

ILP huolto | 27.01.2020 15:01

Asiantunteva kaveri ja homma sujui juuri niinkuin sovittiinkin.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 4 Asiantunteva kaveri ja homma sujui juuri niinkuin sovittiinkin.

Vantaa

Ilmalämpöpumpun asennus | 27.01.2020 15:01

Ilmalämpöpumpun asennus meni hyvin! Kaikki toimi ja homma toimi ripeästi. Arvio, jonka urakoitsija antoi piti paikkaansa, saattoi olla hieman allekin budjetti. Kaikki meni oikein mallikkaasti. Tämä taisi olla kummallekin osapuolelle ensimmäinen kerta käyttää Urakkamaailmaa ja kummatkin olimme hymysuin.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Ilmalämpöpumpun asennus meni hyvin! Kaikki toimi ja homma toimi ripeästi. Arvio, jonka urakoitsija antoi piti paikkaansa, saattoi olla hieman allekin budjetti. Kaikki meni oikein mallikkaasti. Tämä taisi olla kummallekin osapuolelle ensimmäinen kerta käyttää Urakkamaailmaa ja kummatkin olimme hymysuin.

Helsinki

Sähköjohtojen siirto | 27.01.2020 15:01

Todella hyvä työnjälki ja asiakaspalvelu.

Best Cool Oy Best Cool Oy Tapionpöydänkuja 6, 04360 Helsinki 5 Todella hyvä työnjälki ja asiakaspalvelu.

Yrityksen Best Cool Oy taloustiedot

Yritys Best Cool Oy (3011811-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 22 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.5 tähteä.

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, pysyi sovitussa budjetissa ja laadukas työnjälki. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022
Liikevaihto -
Liiketulos 91 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä 1

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 30118114 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa YTJ
Toimialakuvaus Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa. Kaupparekisteri
Kotipaikka Tuusula YTJ
Toimitusjohtaja Kotselainen Enn PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Tapionpöydänkuja 6 , 04360 TUUSULA
Käyntiosoite Tapionpöydänkuja 6 , 04360 TUUSULA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 15.07.2019 YTJ
Kaupparekisteri 15.07.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 10.07.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 17.11.2023 Alma Talent
ALV-rekisteri 10.07.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,5
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(2)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(2)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 10.07.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3011811-4
 • Tapionpöydänkuja 6, 04360
  Tuusula
Toimialueet
Uusimaa

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi