Ahdex Oy
Aktiivinen

Ahdex Oy

Projektit

Yritys Ahdex Oy (2738503-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 19 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.3 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Laadukasta remonttipalvelua tarjoaa Ahdex Oy

-Keittiö- ja huoneistoremontit

-Kylpyhuone-, sauna ja kodinhoitohuoneremontit

-Maalaus ja tapetointi

-Laatoitukset lattiatyöt ja pinnoitukset, parketit ja muovimatot

-Mikrosementin asennus ammattitaidolla

-Purkutyöt

-Toimisto- ja liiketilaremontit

-Terassit

-Muuttorempat ja myyntikuntoon laitto

Kuulumme luotettava kumppani- ohjelmaan

TYYTYVÄISYYSTAKUU

KIRJALLINEN SOPIMUS

Palvelut

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.3 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
24kk

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.3 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Helsinki

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät

Ikkunoiden tiivistäminen | 23.01.2023 10:01

Työ sujui ongelmitta ja nopealla aikataululla!

Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Työ sujui ongelmitta ja nopealla aikataululla!

Helsinki

Kodinhoitohuoneen remontti | 21.10.2022 10:10

Nopealla aikataululla eteen tullut remontti. Tuli valittua kertaluokkaa kallein urakkamaailman tarjouksista, koska tuli kiire ja tunnistin tilanteen, jossa remontti joudutaan tekemään työmatkani aikana. Työn jälki ja remonttikavereiden asenne moitteetonta, mutta edes jostain yhteisestä kielestä olisi ollut kovasti hyötyä. Kuitenkin lukuisista matkan varrella tehdyistä remontin pikkupäätöksistä ja ohjeistuksista vain pari meni metsään väärin ymmärryksen tai ohjeiden väärän tulkinnan takia. Runsaasti toivomisen varaa on korkeassa ja myös materiaaleiltaan täysin kiinteässä ja kovakatteisessa hinnoittelussa sekä sopimusneuvottelijan asenteessa asiakasta kohtaan neuvottelujen aikana. Remontin ainoa säätäjä oli kalustetoimittaja, joka oli keräillyt toimitukseen ihan vääriä tavaroita ja vääriä määriä. Niitä sitten odoteltiin ja haettiin takaisin.

Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 3 Nopealla aikataululla eteen tullut remontti. Tuli valittua kertaluokkaa kallein urakkamaailman tarjouksista, koska tuli kiire ja tunnistin tilanteen, jossa remontti joudutaan tekemään työmatkani aikana. Työn jälki ja remonttikavereiden asenne moitteetonta, mutta edes jostain yhteisestä kielestä olisi ollut kovasti hyötyä. Kuitenkin lukuisista matkan varrella tehdyistä remontin pikkupäätöksistä ja ohjeistuksista vain pari meni metsään väärin ymmärryksen tai ohjeiden väärän tulkinnan takia. Runsaasti toivomisen varaa on korkeassa ja myös materiaaleiltaan täysin kiinteässä ja kovakatteisessa hinnoittelussa sekä sopimusneuvottelijan asenteessa asiakasta kohtaan neuvottelujen aikana. Remontin ainoa säätäjä oli kalustetoimittaja, joka oli keräillyt toimitukseen ihan vääriä tavaroita ja vääriä määriä. Niitä sitten odoteltiin ja haettiin takaisin.

Nurmijärvi

Laattalattian purku ja uuden laatoitus | 30.11.2021 18:11

Urakka saatiin tehtyä joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lisäksi lisätyöt saatiin sovittua ja tehtyä vaivattomasti pääurakan yhteydessä. Työnjälki oli ensiluokkaista. Työntekijät olivat todella ammattitaitoisia ja mukavia.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavaa Joulun odotusta
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Urakka saatiin tehtyä joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lisäksi lisätyöt saatiin sovittua ja tehtyä vaivattomasti pääurakan yhteydessä. Työnjälki oli ensiluokkaista. Työntekijät olivat todella ammattitaitoisia ja mukavia.

Helsinki

Keittiön kokoaminen ja asentaminen | 22.11.2021 14:11

Nopea asennus, vaikutti että Ikea-keittiöitä ovat asentaneet paljon aiemminkin! Laskutuksessa oli haasteita - lasku oli suurempi kuin sopimuksessa oli, ja jouduin useampaan kertaan vaatimaan laskua sopimuksen mukaiseksi. Suosittelen yritystä, mutta muista tarkistaa lasku ennen kuin maksat.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavaa Joulun odotusta
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 3 Nopea asennus, vaikutti että Ikea-keittiöitä ovat asentaneet paljon aiemminkin! Laskutuksessa oli haasteita - lasku oli suurempi kuin sopimuksessa oli, ja jouduin useampaan kertaan vaatimaan laskua sopimuksen mukaiseksi. Suosittelen yritystä, mutta muista tarkistaa lasku ennen kuin maksat.

Espoo

Uusien sisäövien asunnusurakka omakotitaloon | 03.06.2021 20:06

Ahdex asensi ovet ripeästi ja ongelmat ratkaistiin.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavasta yhteistyöstä !

Ahdex Oy
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Ahdex asensi ovet ripeästi ja ongelmat ratkaistiin.

Helsinki

Liikehuoneen seinä purka | 30.01.2021 08:01

Nopea toimitus ja reilu hinta.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavasta yhteistyöstä !

Ahdex Oy
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Nopea toimitus ja reilu hinta.

Helsinki

Aidan uusiminen | 22.11.2020 12:11

Aitaa uusittiin noin 120 metriä. Urakka meni sovitun mukaisesti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavasta yhteistyöstä !

Ahdex Oy
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Aitaa uusittiin noin 120 metriä. Urakka meni sovitun mukaisesti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä.

Vantaa

Keittiöremontti kaksioon | 21.11.2020 09:11

Hyvää jälkeä tuli ja homma hoitui nopeasti. Ainoa huono puoli oli se, että remonttimiehet eivät puhuneet suomea eikä englantia... Piti olla puhelimen päässä heidän toimistotyöntekijä, joka tulkkasi.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavasta yhteistyöstä !

Ahdex Oy
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Hyvää jälkeä tuli ja homma hoitui nopeasti. Ainoa huono puoli oli se, että remonttimiehet eivät puhuneet suomea eikä englantia... Piti olla puhelimen päässä heidän toimistotyöntekijä, joka tulkkasi.

Helsinki

IKEA-kaapistojen kokoaminen | 27.10.2020 15:10

Sain Ahdexilta apua nopealla aikataululla kun remontti hieman viivästyi. Kokosivat kaksi pätkää 200cm leveää ja 270cm korkeaa IKEAn keittiökaapistoa, toinen tuli keittiöön ja toinen makuuhuoneeseen. Asentajien kanssa puuttui yhteinen kieli, mutta se ei haitannut kun oli IKEAsta piirustukset ja miehet olivat leppoisia ja nopeudesta päätelleen koonneet IKEAa usein ennenkin. Tarvittaessa saattoi soittaa pomolle, joka käänsi jutut molempien ymmärtämälle kielelle. Tosin tätä ei tarvittu kuin kerran. Kaapeista tuli juuri sellaiset kuin pitikin ja makuuhuoneen puolelle tehty funkis-kaappikikka, jossa kaapit "huulletaan" kalustelevyillä onnistui tosi hyvin. Voin suositella, aiempaa kokemusta on Kokodiilistä ja ihan samaa tasoa oli. Paikat pidettiin siisteinä ja pakkauspahvit vietiin pois, asentajat olivat kohteliaita eivätkä hanskat tippuneet tasan klo 1500 vaan hommat tehtiin loppuun asti.


Ahdex Oy

Hei,
Kiitos palautteesta ja mukavasta yhteistyöstä !

- Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Sain Ahdexilta apua nopealla aikataululla kun remontti hieman viivästyi. Kokosivat kaksi pätkää 200cm leveää ja 270cm korkeaa IKEAn keittiökaapistoa, toinen tuli keittiöön ja toinen makuuhuoneeseen. Asentajien kanssa puuttui yhteinen kieli, mutta se ei haitannut kun oli IKEAsta piirustukset ja miehet olivat leppoisia ja nopeudesta päätelleen koonneet IKEAa usein ennenkin. Tarvittaessa saattoi soittaa pomolle, joka käänsi jutut molempien ymmärtämälle kielelle. Tosin tätä ei tarvittu kuin kerran. Kaapeista tuli juuri sellaiset kuin pitikin ja makuuhuoneen puolelle tehty funkis-kaappikikka, jossa kaapit "huulletaan" kalustelevyillä onnistui tosi hyvin. Voin suositella, aiempaa kokemusta on Kokodiilistä ja ihan samaa tasoa oli. Paikat pidettiin siisteinä ja pakkauspahvit vietiin pois, asentajat olivat kohteliaita eivätkä hanskat tippuneet tasan klo 1500 vaan hommat tehtiin loppuun asti.

Helsinki

Kerrostaloasunto Töölössä, ikkunasmyygien korjausmaalaus | 16.06.2020 21:06

Yhteydenottoon vastattiin nopeasti ja työt saatiin käyntiin tehokkaasti ja pikaisesti. Valmistuminen sovitun aikataulun mukaan. Pieni puute korjattiin välittömästi. Lopputulos hyvä.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja mukavaa kesää
Ahdex Oy
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Yhteydenottoon vastattiin nopeasti ja työt saatiin käyntiin tehokkaasti ja pikaisesti. Valmistuminen sovitun aikataulun mukaan. Pieni puute korjattiin välittömästi. Lopputulos hyvä.

Väliseinän purku | 19.05.2020 15:05

Nopeaa ja tehokasta toimintaa. Jousti kun omat määrittelyt oli hätäisesti tehty, ja saatiin sovittua hyvin lisätyölle hintaa.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Mukavaa kesää
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Nopeaa ja tehokasta toimintaa. Jousti kun omat määrittelyt oli hätäisesti tehty, ja saatiin sovittua hyvin lisätyölle hintaa.

Porvoo

OK-talon saunan pesuhuoneen laatoitus | 07.04.2020 09:04

Laatat hommasin itse ja tottakai tehosteseinän harmaat laatat eivät millilleen olleet saman kokoisia muiden seinien valkoisten laattojen kanssa, joten saumojen kohtaaminen nurkissa oli haaste. Ahdexin kaveri saumojen kokoa säätämällä sai täydellisen lopputuloksen aikaan. Työ kokonaisuudessaan hoitui nopeasti ja erittäin siististi. Erityiskiitos täytyy antaa työnjohdolle, koska yhteydenpito oli aktiivista, aikatauluista pidettiin kiinni ja tiesin jatkuvasti itse että missä mennään. Tätä asentajaa ja Ahdexin tyyliä hoitaa koko paketti voin suositella.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Mukavaa kesää
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Laatat hommasin itse ja tottakai tehosteseinän harmaat laatat eivät millilleen olleet saman kokoisia muiden seinien valkoisten laattojen kanssa, joten saumojen kohtaaminen nurkissa oli haaste. Ahdexin kaveri saumojen kokoa säätämällä sai täydellisen lopputuloksen aikaan. Työ kokonaisuudessaan hoitui nopeasti ja erittäin siististi. Erityiskiitos täytyy antaa työnjohdolle, koska yhteydenpito oli aktiivista, aikatauluista pidettiin kiinni ja tiesin jatkuvasti itse että missä mennään. Tätä asentajaa ja Ahdexin tyyliä hoitaa koko paketti voin suositella.

Espoo

Kerrostalohuoneiston remontti | 05.02.2020 10:02

Valitsin monista tarjokkaista Ahdexin remonttini tekijäksi, enkä voisi olla valintaani tyytyväisempi! Ahdex Oy teki kaiken nopeasti, laadukkaasti sekä luotettavasti. Lisäksi yhteydenpito Sedina Haikalan kanssa sujui aina sujuvasti: hän vastasi kysymyksiini aina todella nopeasti ja osasi myös rauhoitella, kun stressasin kokemattomuuttani asioita. Hän piti minut aina ajantasalla kaikista remonttiini liittyvistä asioista. Lisäksi työmaa oli aina siistissä kunnossa. Suosittelen tätä firmaa lämpimästi!


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta
Mukavaa kesää
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Valitsin monista tarjokkaista Ahdexin remonttini tekijäksi, enkä voisi olla valintaani tyytyväisempi! Ahdex Oy teki kaiken nopeasti, laadukkaasti sekä luotettavasti. Lisäksi yhteydenpito Sedina Haikalan kanssa sujui aina sujuvasti: hän vastasi kysymyksiini aina todella nopeasti ja osasi myös rauhoitella, kun stressasin kokemattomuuttani asioita. Hän piti minut aina ajantasalla kaikista remonttiini liittyvistä asioista. Lisäksi työmaa oli aina siistissä kunnossa. Suosittelen tätä firmaa lämpimästi!

Kylpyhuoneen vedeneristys, laatoitus, alaslaskujen asennus | 11.12.2019 10:12

Painajainen koko urakka. En voi suositella missään nimessä. Ei minkäänlaista asiakaspalvelua ja asiakasta syytetään ja itseään kehutaan. Asiakasta ei kuunnella eikä varsinkaan ymmärretä, vaikka kuinka selvästi yrittäisi asiat esittää. Yksi tähti siitä, että lopulta urakka valmistui lukemattomien vääntöjen jälkeen.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja reellisyydestä kuten olit rehellinen neliömäärän suhteen! Työmaalla kaskettiin työntekijöitä tekemään töitä, joita ei ollut sopimuksessa sen jälkeen niistä ei suostu maksamaan koska ei ole kirjallisena pyydetty tekemään. Ehdottomasti tämän tilaajan kanssa kaikki kirjallisena. Tilaajalle tehneet yli 20m2 kattoja ilmaiseksi sekä myös kotelointia, josta oli sovittu vain suullisesta. Kun olin lähettämässä laskun ylimääräisistä töistä asiakas kysyi minulta: Onko minulla kirjallisena näyttää, että hän on tilannut työn, jos on niin silloin hän voi maksaa ne työt, eli ei missään nimessä mitään suullisia sopimuksia. Tästä huolimatta, että materiaaleja ei tomutettu työmaalla suoriuduimme työstä ajoissa ja tarkastuksessa ei löytynyt moitittavaa.

-Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 1 Painajainen koko urakka. En voi suositella missään nimessä. Ei minkäänlaista asiakaspalvelua ja asiakasta syytetään ja itseään kehutaan. Asiakasta ei kuunnella eikä varsinkaan ymmärretä, vaikka kuinka selvästi yrittäisi asiat esittää. Yksi tähti siitä, että lopulta urakka valmistui lukemattomien vääntöjen jälkeen.

Espoo

Lattialautojen, kattolistojen ja kattopaneelien asennus n.60m2 | 21.07.2019 18:07

Ahdexin työmiehet olivat erittäin vastuuntuntoisia ja huolellisia. Työnjälki oli oikein hyvää. Myös yhteydenpito Sedinan kanssa sujui erittäin hyvin.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Ahdexin työmiehet olivat erittäin vastuuntuntoisia ja huolellisia. Työnjälki oli oikein hyvää. Myös yhteydenpito Sedinan kanssa sujui erittäin hyvin.

Terassien teko | 25.06.2019 07:06

Työ sujui aikataulun mukaisesti ja työn jälki hyvä.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Mukavaa kesää
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 4 Työ sujui aikataulun mukaisesti ja työn jälki hyvä.

Helsinki

Kerrostaloasunnon sisäseinien, alas laskettujen kattojen, lautalattian ja kaikkien laattojen purku huoneistoremonttia varten. | 09.05.2019 10:05

Tehokasta toimintaa ilman että säilytettävät tilat olisivat vaurioituneet. Aikataulu piti, kohtuullinen hinta. Rappukäytävä putsattiin vintiin asti aina työpäivän päätteeksi. Lisäkiitokset Sedinalle aktiivisesta yhteydenpidosta.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Mukavaa kesää
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Tehokasta toimintaa ilman että säilytettävät tilat olisivat vaurioituneet. Aikataulu piti, kohtuullinen hinta. Rappukäytävä putsattiin vintiin asti aina työpäivän päätteeksi. Lisäkiitokset Sedinalle aktiivisesta yhteydenpidosta.

Helsinki

Seinän purku ja oviaukon isontaminen | 08.04.2019 11:04

Todella nopeasti hoitui ja jälki oli hyvää. Työmaa siisti purun jälkeen ja kaikki jätteet poissa.


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja toivottavasti tulette jatkossakin käyttämä palvelujamme.
Mukavaa kevät jatkoa!
Sedina Haikala

Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Todella nopeasti hoitui ja jälki oli hyvää. Työmaa siisti purun jälkeen ja kaikki jätteet poissa.

Helsinki

Kerrostalokeittiön purku | 03.04.2019 13:04

Haimme tekijää keittiön purkutöihin nopealla aikataululla. Ahdex Oy hoiti homman todella rivakasti ja edullisesti, alle 24 h sopimuksen tekemisestä työ oli tehty. Hoitivat homman alusta loppuun mallikkaasti. Sedinalle ekstrapisteet hyvästä vuorovaikutuksesta, hän piti huolta, että olimme ajan tasalla koko työn ajan. Kiitos!


Ahdex Oy

Kiitos palautteesta ja mukavaa kevät jatkoa!
Sedina Haikala
Ahdex Oy Ahdex Oy Maauunintie 27 D 40, 01450 Vantaa 5 Haimme tekijää keittiön purkutöihin nopealla aikataululla. Ahdex Oy hoiti homman todella rivakasti ja edullisesti, alle 24 h sopimuksen tekemisestä työ oli tehty. Hoitivat homman alusta loppuun mallikkaasti. Sedinalle ekstrapisteet hyvästä vuorovaikutuksesta, hän piti huolta, että olimme ajan tasalla koko työn ajan. Kiitos!


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.


Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Raportit ja sertifikaatit

Täältä löydät yrityksen lataamat mahdolliset vastuullisuus- ja ympäristöraportit sekä sertifikaatit. Tällaisia voivat olla muun muassa viralliset vastuullisuusraportit, ympäristösertifikaatit tai todistukset vastuullisuutta tukevista koulutuksista, kuten työturvallisuus- tai ympäristökoulutuksista.

Yrityksen lisäämät vastuullisuus- tai ympäristöraportit

Tiedoston nimi
Luotettava_Kumppani_raportti_2023-10-03UUSI.pdf

Materiaalit

Materiaali Materiaalin ympäristömerkinnät

Ajoneuvot

Ajoneuvo Vuosimalli Käyttövoima Kulutus

Toimialue

Maksimi kilometrimäärä, jonka urakoitsija on valmis matkustamaan urakkakohteeseen

? km

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,3
5 tähteä
(10)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
Raportit ja sertifikaatit

1kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Sertifikaatit
  • VTT-Sertifikaatti
  • Vastuuvakuutus
  • Työturvallisuuskortit
  • Valttikortit

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi