Uusi kohde!

Pienimuotoinen keittiöremontti kaksiossa, Tampere

6 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Ojala ojankaivuu Oy, Pernajan Vanhakylä

4 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Turku

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Painting three rooms off white (Viherlaa..., Espoo

12 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Kivityö Laakkonen, Kangasala

13 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Istutusojan kaivaminen 35m ja multaamine..., Piispanristi

25 minuuttia sitten

×
Päivitetty 13.03.2024

Tilaajavastuu ja remontointi

Löydä luotettava ja yhteiskunnalliset velvoitteet hoitava urakoitsija Urakkamaailman avulla. Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Urakoitsijan löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja turvallisempaa.


Aloita onnistunut remontti

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Tilaajavastuulaki edellyttää taloyhtiöitä ja muita yritysmuotoisia remontin tilaajia selvittämään että sopimuskumppani täyttää lakisäätäiset velvoitteet työnantajana sekä sopimusosapuolena. Kuluttajia, kodin remontteja, tilaajavastuulaki ei siis koske, joskin se on suositeltava toimintatapa myös kuluttajien remontteihin.

Tilaajavastuulain mukaan urakan tilaajan tulee varmistaa, että työhön valittu remontointiyritys on huolehtinut lakisääteisistä velvoitteistaan kuten: verojen maksamisen, asianmukaisten vakuutusten voimassaolon ja kuuluuko yritys pakollisiin rekistereihin.

Tilaajavastuulain edellyttämät asiat sekä toiminnot voivat vaikuttaa monimutkaisilta ja raskailta. Urakkamaailman urakoitsija-profiileista pääset helposti tarkastelemaan muun muassa yritysten rekisteritietoja, ennen urakoitsijan valintaa. Urakkamaailman tärkeimpiä arvoja ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus. Kauttamme voit löytää luotettavan tekijän remonttiin kuin remonttiin.

Tilaajavastuu.fi hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/2006).

Tilaajavastuulaki edellyttää, että työn tilaaja arkistoi selvitykset kahdeksi vuodeksi. Tiedot on hankittava myös jos olet palkkaamassa ulkomaista yritystä.