Miksi könttähinnan antaminen on huono idea?


Urakkamaailmassa kuulemme kuukausitasolla satoja palautteita taloyhtiöiltä ja kuluttajilta urakoitsijoista ja kenet he valitsivat remonttinsa toteuttajiksi ja MIKSI.

Syyt miksi juuri tietty urakoitsija valittiin remonttiin, ovat erityisen mielenkiintoisia. Yksittäinen konkreettinen asia, joka on toistuvasti noussut esille, on laadukas ja selkeä tarjous.

Tarjous, jossa on selkeästi ja ammattitaitoisesti eroteltuna eri työvaiheet hintoineen ja selvennetty muitakin yksityiskohtia.

Toisin sanoen, lyhyt tarjous, jossa on pelkästään yksittäinen könttäsumma lopussa on saamamme palautteen perusteella luotaan työntävä ja työn tilaajat haluavat näitä urakoitsijoita vältellä.

Se, että tarjouksessa on eroteltuna erilaisia työvaiheita antaa yrityksestäsi luotettavan kuvan, työn tilaajat haluavat luotettavan urakoitsijan.

Toisaalta erittäin kattavan tarjouksen tekeminen on todella työlästä ja aikaavievää eikä maksa vaivaa.?. Ei. Lyhyiden, typistettyjen tarjouksien tekeminen on huonosti käytettyä aikaa. Olemme luoneet Urakkamaailmaan yrityksellesi kätevän tarjoustyökalun, jonka tavoitteena on, että tarjouslaskentaan käytetty aika saataisiin mahdollisimman tehokkaaksi, koska tarjotuista töistä vain osa johtaa tilaukseen.

Kun tarjousten työstämiseen käytettävä aika on mahdollisimman tehokasta ja laskettu tarjous ammattitaitoisen näköinen, ehdit samassa ajassa laskea ja tarjota useamman kohteen.
"En halua halvinta urakoitsijaa, haluan luotettavan urakoitsijan.""Tarjous loi urakoitsijasta epäammattimaisen kuvan. Valitsin kattavammin luodun tarjouksen."

Tarvitsetko apua?

Usein kysytyt kysymykset