Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yläpohjan ilmanvaihtokanavien eristys

Hinta 8264,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.03.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Yläpohjan eristys

Kuvaus

Vuonna 1994 rakennetussa taloyhtiössämme havaittiin, toisen remontin yhteydessä, yläpohjan ilmanvaihtokanavien puutteellinen eristys (putket ovat paljaina ja osittain villojen alla).

Haluaisimmekin saada tarjouksen urakasta, jossa välikatossa sijaitsevat ilmanvaihtokanavat eristetään ja läpiviennit tiivistetään. Taloyhtiössä on neljä paritaloa ja yksi erillistalo. Varmuutta ei ole, onko kanavat eristämättä koko osuudelta kaikissa taloissa. Tarjous tulisikin laatia siten, että oletuksena on kaikkien kanavien eristys, mutta lopullinen hinta olisi laskettavissa, jos tarkistusten jälkeen näemme, että kanavat ovatkin eristetty joiltakin osin.

Yläpohjaan pääsee hyvin katon kautta (yksikerroksisia paritaloja + erillistalo). Yläpohjassa pitänee hiukan lankuttaa kulkureittejä, jotta koko alueelle pääsee käsiksi.

Jokaisessa asunnossa (yhteensä 9kpl) lienee poistoilmakanavat keittiöstä, saunasta ja WC:stä. Poistokanavat kulkevat huippuimurin kautta. Huippuimuri ja katon läpivienti pitäisi olla kunnossa, koska ne ovat jälkikäteen asennettuja. Lisäksi on kanavia tuloilmalle ainakin saunaan.

Liitteenä korjausurakan valvojan raportin kohta, joka käsittelee ilmanvaihtokanavia.

Haluaisimme siis alustavan tarjouksen urakalle (jota mahdollista tarkentaa käymällä paikan päällä katsomassa) toimenpidesuosituksineen ja aikatauluarvioineen.

Terveisin
As Oy Espoon Koritie 10 Hallitus


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua