Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yksiön pintaremontti

Hinta 1500,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

27 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

21.12.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Olohuoneen seinissä on kuluneet tapetit, ne poistetaan tai jos ne ovat tiukasti kiinni, maalataan päälle. Lattialistat takaisin ja maalataan/ tai uusitaan. Keittiössä pieni maalattu seinän pätkä, myös se maalataan. Keittiöön uudet yksinkertaiset lattialistat.

Olohuoneen, eteisen ja keittiön (on yhtä tilaa) lattiassa on vanha ja ehjä muovimatto. Nyt asennetaan laminaatti. Jos vain mahdollista, muovimatto jätetään alle tai jos ihan välttämätöntä, niin poistetaan. Lattialistat paikoilleen tai uusitaan. Keittiökalusteiden alle ei laiteta laminaattia paitsi erillisen jääkaapin alle.

Kylpyhuoneessa vaihdetaan pesuallas ja asennetaan tason päälle. Tason hankinta kuuluu myös urakkaan. Hanaan ei tarvitse koskea, se on kiinnitetty seinään.
Huom. tämä kylpyhuonetyö voidaan myös jättää pois urakasta. Joka tapauksesta tästä erillinen hinta.

Kaikki materiaali pitää hakea jostakin rautakaupasta. Voidaan sopia, että urakoitsija ostaa ne ja ne ovat urakkahinnassa tai sitten niin, että ne maksetaan erikseen. Joka tapauksessa nouto ja kuljetus kuuluu urakkaan.

Asunto on siis yksiö, jossa pieni keittiö, eteinen, kph ja olohuone. Koko asunnon pinta-ala 32 m2, josta kylppäri 3 m2 ja keittiökalusteiden alle jää 2-3m2. Asunto on ollut pitkään vuokralla, on nyt pinnoiltaan kulunut. Asunto pitäisi nyt siistiä myyntikuntoon, eli lattiaan laminaatti ja seinät siisteiksi. Asunnosta muutetaan pois 1.11. Rempan pitäisi alkaa mielellään heti sen jälkeen.

Asuntoa voi käydä katsomassa etukäteen, vuokralainen on luvannut avata oven. Itse en asu paikkakunnalla, joten en hyvin pääse paikalle.





-


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua