Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

WC-, SAUNA-, KYLPYHUONE- JA PUKUTILAREMONTTI

Hinta 5654,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

25 m2

 Sijainti

Ylöjärvi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.03.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

-Ensin remontoidaan asunnon wc, jossa on seinässä alhaalta noin puoliväliin laattaa ja siitä ylöspäin muovitapettia kattoon asti ja lattia on laatoitettu. Laatoitus uusitaan ja mahdollisesti uusi muovitapetti, jos siihen edelleen päädytään (tai koko seinän laatoitus). Värimaailma voisi olla ainakin osittain harmaata (esim. harmaa lattia, vaalea seinälaatoitus ja harmaansävyinen muovitapetti). Lisäksi uusitaan kaikki wc-kalusteet (lavuaari allaskaapilla ja peili(-kaappi). Peilikaapin tilalle voidaan asentaa myös pelkkä peili ja tehdä uusi seinäkaappi vastakkaiselle seinälle. Wc-remontti tulisi toteuttaa maaliskuun lopusta alkaen.

-WC-remontin lisäksi remontoidaan löylyhuone, pesuhuone ja niiden yhteydessä oleva pieni pukeutumis-/pukutila. Remontin aikataulu on todennäköisesti vasta kesällä (ylioppilasjuhlien jälkeen). Löylyhuoneeseen vaihdetaan lauteet ja toivomme hieman erilaista laudemallia kuin nykyinen suora malli. Lisäksi uusitaan kiuas ja lattiaan vaihdetaan uudet laatat. Löylyhuoneen seinät +katto pitää ainakin maalata. Väritykseksi toivotaan jotain harmaan sävyä (ainakin osittain). Löylyhuoneen ovi vaihdetaan (lasioveksi) ja löylyn valaistusta uusitaan (nykyisen lattian rajassa olevan valon tilalle uusi valo ja lisäksi esim. kattoon led-valoja).
-Pesuhuoneen laatoitus uusitaan (seinät ja lattia). Seinälaataksi toivotaan vaakamallista harmaata laattaa ja väriefekteiksi pari muun väristä laatoituskohtaa (lattiasta kattoon) esim. valkoisella, hopeanvärisellä tms. Lattiaan toiveena pienempi harmaa laatta. Pesuhuoneen suihkuseinä uusitaan (tai vaihdetaan suihkuverhoon) ja samoin uusitaan lavuaari ja peili (tilalle allas laatikostolla ja peili). Kylpyhuoneessa on myös asunnon pyykinpesupiste. Toiveenamme olisi, jos huoneen putkitus sen sallii, lisätä kylpyhuoneeseen wc-istuin, koska asunnossa on tällä hetkellä vain yksi wc. Kylpyhuoneen valaistus voidaan myös uusia (tällä hetkellä ainoastaan kattovalaisin, lisäksi voitaisiin asentaa allaspeiliin / yläpuolelle valaisin).
-Tarjous otetaan vastaan myös kaiutinjärjestelmän asentamisesta sauna-/kylpyhuonetiloihin.
Pukuhuonetilaan on tarve uusia lähinnä lattialaatoitus (kylpyhuoneen laatoituksen mukaisesti) ja uusia valaistus.

Toiveena olisi remontin toteuttaminen niin, että wc-remontti toteutetaan maaliskuun lopusta alkaen. Sauna-, pesuhuone- ja pukutilan remontti voidaan toteuttaa kesällä, remonttifirmalle sopivana ajankohtana.

Vaikka remontti toteutetaan vasta myöhemmin, toivomme tarjousta mahdollisimman pian kokonaisrahoituksen järjestämistä varten (asuntoon on tarkoitus teettää lattia- ja seinäremontti jo loppuvuoden 2019 aikana).

Haluamme, että tarjouksessa näkyy hinta materiaaleilla ja vaihtoehtoisesti ilman materiaalikuluja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua