Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Wc-istuimien vaihto

Hinta 371,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

1997

 Remontin toteutus

20.05.2029

 Siivous

-

 Kategoria

WC-pöntön asentaminen

Kuvaus

Talossani on kaksi wc-pönttöä mallia Svensberg Wc-istuin 9021 (-2006) ensin hajosi huuhteluventtiili toisesta pöntöstä ja nyt kohta perään toisestakin. 

Ensimmäisen hajottua laitoin viestiä Svedsbergille ja tiedustelin mahdollisuutta tilata huuhteluventtiiliä varaosana. Ei ole enää saatavilla, mutta sain seuraavan vastauksen:

"Kiitos viestistä! Valitettavasti 98939 Lazer huuhteluventtiili ei ole saatavilla enää. Koko Lazer malliston valmistaminen on lopetettu vuosi sitten. Uusi Geberit malli ei mahdu säiliöön korkeudestaan. Voi vaihtaa koko säiliön kulmikkampi ja korkeampi malli tai koko wc-istuimen. Säiliön tuotenumero on 98999, veroton suositushinta on 120€, löytyy Ruotsin varastosta. Säiliö on täydellinen, sisältää huuhdelu- , täyttöventtiilin  ja painikkeen."

Nyt haluaisinkin kysyä kannattaako vaihtaa vain tuo vesisäliö vai koko wc-pönttö (tai siis ne molemmat)? Mikä olisi hinta-arvio, jos vaihdetaan vain vesisäiliöt tai jos vaihdetaan koko wc-pöntöt? Voisitteko antaa tarjouksen / hinta-arvion molemmista tapauksista, joko niin että te hankitte tarvittavat varaosat/ uudet pöntöt tai hankin ne itse. 


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua