Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vesikiertoisen lattialämmityksen + maalämpöpumpun säätö (Nereus)

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

189 m2

 Sijainti

Laukaa

 Rakennuksen ikä

2012

 Remontin toteutus

02.08.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Lämpö

Kuvaus

Maalämpöpumpun ja vesikiertoisen lattialämmityksen säätäminen ja toimintakunnon varmistaminen:

Olemme juuri ostaneet omakotitalon (hyvin eristetty kivitalo) rv. 2012. Talossa asuinneliöitä 139 ja samassa yhteydessä autotalli ja varasto jolloin lämmitettävä pinta-ala yhteensä 189m2. Talossa on maalämpö ja pumppu merkkiä Nereus Evi Heat Combi 8. Lisäksi talossa on vesikiertoinen lattialämmitys (Nereus).

Tontilla on lisäksi uudehko 2 vuotta vanha 21m2 lämmin piharakennus (sähkölämmitteinen) sekä ulkoporeallas. Tämän kokonaisuuden energiakulutus on ollut vuonna 2021 21500 kwh. Mielestämme tämä energiankulutus on melko paljon siihen nähden että on maalämpö.

Haluaisimme, että maalämpöpumpun toiminta tarkistetaan, lattialämmityksen säädöt muutetaan siten että vastaa meidän tarpeita. Edellinen omistaja pitänyt asuintiloissa ja autotallissa ja varastossa +21-22 lämpötilaa.

Isoin haaste lienee se, että maalämpöpumpusta ei löydy ohjekirjaa joten sen säätäminen vaatii henkilön, joka hallitsee ko. maalämpöpumpun tai yleensä hyvin maalämpöpumput. Näyttövalikko on kuitenkin suomeksi joten sen osalta ei ongelmaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua