Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vesikiertoinen sähkölämmityksen muutos ilma-vesipumpulla tuotettavaksi.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

170 m2

 Sijainti

Naantali

 Rakennuksen ikä

1999

 Remontin toteutus

21.07.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Talossa nyt lämmitys vesikiertoinen sähkövaraajalla 1200l ja erillinen 300 l varaaja lämpimälle käyttövedelle. Vanhat varaajat puretaan ja siirretään käyttökuntoisina ulos eli n. 10 metrin siirto.
Sähkönkulutus kokonaisuudessaan 25000 kwh vuodessa, josta lämmityksen ja lämpimänveden osuus n. 20000- 22000 kwh.

Uusi järjestelmä avaimet käteen sisältäen:

Tunnettu vilp- merkki esim. Bosch, Nibe, Jäspi tmv. väh. 10 Kw tehoinen pohjoisten olojen invertteri ilma-vesilämpöpumppu, Cop vähiintään 4,0. Ulkoyksiköllä, jossa ei kierrätetä vettä ja jossa on lämmitetty sulamisvesien johto sadevesijärjestelmään. Hyötysuhde yli yhden vielä -25 asteen ulkolämpötilassa ja 9 kw sähkövastukset. Vesivaraaja järjestelmälle ja lämpimälle käyttövedelle 4 hengen tarpeisiin ja lämmönvaihdin- ja säätöyksikkö, joka mahdollistaa etähallinnan. Suunnitellun ulkoyksikön paikan etäisyys sisäyksiköstä n. 8 metriä ja sisältää kaksi harkkoseinän läpivientiä, jotka tehdään hyväksyttävästi tiivistäen.

Tarjouksen tulee sisältää kaikki asennusosat asennettuna hyväksyttävästi soveltuvasti olemassa olevaan lämmitys ja lämminvesiputkistoon. Tarjouksen tulee sisältää maksimissaan tarvittaessa 3 kappaletta järjestelmän ilmauskertoja.
Toimituksen maksu suoritetaan kun laitteisto on asennettu hyväksyttävästi, on käyttökunnossa ja asennuksen jäljet on siivottu. Pidätän oikeuden tarkistuttaa asennuksen kolmannella osapuolella ennen maksua.

Edellytän, että valitsemani toimittajataho tutustuu kohteeseen ennen lopullisen tarjouksen antamista.

Aikataulu remontille 09-11/2022. Asennus siten, että talon lämmitys saadaan päälle yhden päivän aikana eli vanhan ja uuden järjestelmän käyttökatko max. 10 tuntia.

Pidätän oikeuden valita tarjouksista itselleni parhaiten sopivan toimittajan tai olla hyväksymättä ollenkaan tehtyjä tarjouksia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua