Vesikaton pellityksen ja aluskatteen vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 100 m2
Rakennuksen ikä 65
Remontti toteutettiin 09.04.2020
Kategoria Peltikattoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

50-luvun rintamamiestalo, 1-1/2 kerroksinen. Kattokulma noin 32 astetta (1:1,2). Nykyinen rakenne, Weckmanin tiilikuvio (PVC), josta pinnoite valtaosin irronnut. Ruoteen ja kattotuolin välissä aluskatteena tervapaperi. Katto rakennettu 1987, silloin ei ollut vielä hengittäviä aluskatteita.
Yläpohjan erityksenä on toinen pääty purua ja toinen pääty villaa. Osin eristysvilla on vesikaton suuntainen räystäillä.
Harjan pituus noin 9 metriä ja lape noin 5 metriä. Molemmille räystäille kourut ja syöksyjä tulisi yksi per lape eli 2 kpl. Yhdelle terassin katolle tulisi myös kouru ja syöksy, kourun pituus noin 5 metriä. Terassin kattoa ei uusita.
Toisella räystäällä on koko pituudelta terassi jossa valokate. Tämän päältä voinee työn tehdä (ehkä jotain vaneria tms. alle). Toisen räystään voinee tehdä puoliksi terassin katolta (tiilikuviopelti) ja toiseen puolikkaaseen varmaan tarvii telineen noin 5m matkalle.
Piipun pellitys ja iv-piipun pellitys sekä viemärin tuuletusputken (75) pellitys.
Kulkusiltaa tarvitaan noin 6 metriä. Seinätikkaat jää vanhat.

Jos hintaan pystyy vaikuttamaan esim. vanhojen kourujen (icopalin muovikouru) purkamisella ja/tai purkumateriaalin ja työaikaisen jätteen huolehtimisesta, niin sen voin tehdä itsekin. Samoin voin ottaa antennin itse irti, pois tieltä.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa