Vesi- ja sähköasennuksia

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 20 m2
Remontti toteutettiin 24.03.2020
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Olemme tehneet huoneistoremonttia, johon on kuulunut keittiön ja vessan uusiminen, sekä kylpyhuoneen allaskaapin uusiminen hanoineen,Tarvitsisimme sähköasentajan kytkemään lieden sähköverkkoon ja tekemään/tarkastamaan pistorasioiden ja työtasovalojen sähkökytkennät. Myös vessan valon sähkökytkennän voisi tarkastaa, sillä vaihdoin sinne valaisimen. Olohuoneen pistorasiasta on aikoinaan vedetty sähköt parvekkeen pistorasialle, tapetoinnin ajaksi otin kyseiset johdot irti, ne voisi kytkeä takaisin.

Sähkötöiden lisäksi tarvitisisimme putkimiestä. Olemme jo isännöitsijän luvalla asentaneet keittiön hanan itse, mutta putkimies voisi tarkastaa kytkennän luotettavuuden. Samalla keittiössä voisi kytkeä astianpesukoneen. Vessassa olemme myös asentaneet uuden WC-pöntön itse, mutta poistoliitäntä päästää hieman viemärihajuja huoneiston puolelle, se pitäisi tiivistää. Vessan lavuaarin hana pitäisi myös kytkeä käyttöön, samoin kylpyhuoneen puolella uusimme altaan kaappeineen, siihen uuden hanan kiinni kytkentä. Olohuoneessa yhden patterin termostaatti on asennettu vaakasuoraan, olisiko se mahdollista kääntää pystysuoraan, jotta sohvan saisi lähemmäs seinää?

Töistä tarvitsemme asennustodistukset sekä käyttöönottotarkastuspöytäkirjan vakuutusasioita ja remontin loppukatselmusta varten.


Miten Urakkamaailma toimii