Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan terassin ja pergolan purkaminen ja uuden rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

16 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.10.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

Tarjouksia pyydetään vanhan terassin ja pergolan purkamisesta ja uuden rakentamisesta. Kohde on rivitaloasunto Pohjois-Helsingissä, jonka etelään suuntautuvalle pihalle halutaan asunnon levyinen 5,85 m pitkä terassi. Osa L-muotoisesta terassista olisi 2,50 m leveä ja osa ulottuisi 3,20 m levyiseksi. Kapeammalle kohdalle halutaan pergola/katos, koko noin 3,50 m x 2,50 m. Pergolan korkeus seinän vieressä noin 2,6 m ja toiselta puolelta noin 2,35 m. Ehdotuksia otetaan vastaan jos rakentajalla on hyvin tarpeeseen soveltuva pergola tai katosmalli. Maapohja on hiekkaa ja savea ja vanhan terassilaudoituksen alla on betonilaatat, jotka voivat jäädä terassilaudoituksen alle.

Pergola ei saa olla talon seinässä kinni, vaan sen pitää seistäien tukitolppien varassa. Materiaali painekyllästetty ruskea kestopuu, mäntyä esimerkiksi.

Erikoistoiveet: Terassi ja pergola tulisi olla koottu niin, että tarvittaessa sen voi myös purkaa ja koota uudelleen, sillä taloyhtiöön saattaa tulla lähitulevaisuudessa julkisivuremontti, jolloin rakennetut terassit ja pergolat joudutaan mahdollisesti purkamaan.

Aikataulu: Piharemontti vaikeuttaa logistiikkaa ja pihaan pääsyä. Aikataulullisesti työ voitaneen aloittaa elokuun lopussa tai syys/lokakuussa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua