Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan keittiön purku ja uuden asennus

Hinta 700,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

58

 Remontin toteutus

05.04.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Liesituuletinta ei ole tarvetta siirtää
- Keittiössä ei tarvitse kaataa seiniä

Tarvitsemassamme remontissa vanha keittiö (ks. kuvat liitteenä) puretaan ja tehdään pohjatyöt uuden keittiön asennusta varten. Myymme vanhan keittiön koneet (liesi+uuni ja jääkaappipakastin), mutta emme kaapistoja. Keittiön nykyinen laminaattilattia mahdollisesti puretaan ja asennetaan uusi lattia tilalle (tämä vielä selvityksessä). Teetämme asbestikartoituksen ennen keittiön purkutyön aloittamista.

Sähköpisteet vedetään sopiviin paikkoihin ja lisätään pistorasioita keittiön pienkoneille.

Uusi keittiö on Ikea-keittiö (suunnitelman kuvat liitteenä) ja pyydämme tarjousta myös asennukselle. Liesituuletin asennetaan kiertoilmatoimiseksi ja tulee huolehtia poistoilman asiallisesta poistumisesta yläkaapin kattoon lisättävällä tuuletusritilällä (ei sisälly keittiötilaukseen). Lieden oikealle puolelle jäävässä hormissa on tuuletusventtiili (ks. kuva liitteenä) ja tästä tulee johtaa soveltuvalla putkella (ei sisälly keittiötilaukseen) yhteys yläsokkelin etuseinään, johon asennetaan venttiili (ei sisälly keittiötilaukseen). Liesituulettimen yläpuolisesta kaapista tehdään maustekaappi hyödyntäen keittiötilaukseen sisällytettyjä hyllyjä ja peitelevyä.

Asennuksen aikana tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Hallintaoikeus asuntoon siirtyy meille 1.4. alkaen ja teetämme asbestikartoituksen viimeistään tuolloin. Purun tulisi alkaa mahdollisimman pian asbestikartoituksen tuloksen valmistumisen jälkeen, jotta keittiön asennus pääsee alkamaan mahdollisimman pian sen jälkeen kun uusi keittiö toimitetaan 7.4.

Pyydämme tarjoukseen selkeätä erittelyä eri työvaiheille (vanhan keittiön purku sis. pohjatyöt, uuden keittiön asennus) sekä myös tarjousta putki- ja sähkötöistä mikäli mahdollista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua