Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Väliseinän rakennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Janakkala

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.06.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

- Noin 3,1m pitkän väliseinän rakentaminen (seinärakenteet ja kipsilevypinnoitus) takkahuoneeseen. Taakse tulee työhuone, johon ainoa sisäänkäynti on väliseinään tulevan oven kautta.
- Ei pintojen viimeistelyä. Tilaaja hoitaa tarvittavat maalaus/tapetointi/listoitustyöt.
- Liukuoven asennus (liukuovi tilaajan toimesta hankittu)
- Seinän toisessa päässä on tiiliseinällä matala tiilestä tehty n. 30cm syvä taso. Tätä tasoa tulee purkaa noin 45-50cm matkalta, jotta uuden seinän voi rakentaa kunnolla kiinni tiiliseinää vasten eikä tasoa jää seinän toiselle puolelle. Tiiliseinä tulee siistiä purkukohdalta siltä osin kuin sitä jää näkyviin työhuoneen puolelle seinän rakennuksen jälkeen. Uusi seinä rakennetaan kiinni tasoon, joten tason reunaa ei tarvitse siistiä kuin sen verran että se tulee tiiviisti kiinni seinään ilman rakoja.
- Seinän sisälle tulee sähkövetoja. Nämä eivät kuulu urakkaan (tilaaja hoitaa sähköasentajan tekemään ne), mutta se tarkoittaa, että urakkaan tulee tauko rakenteiden valmistumisen jälkeen jotta sähköasentaja saa tehtyä tarvittavat sähkötyöt. Tauko voidaan minimoida kun sovitaan ajankohta mahdollisimman tarkasti etukäteen jotta sähköasentaja saadaan tilattua paikalle oikeana päivänä.
- Seinän alla on laatoitettu lattia. Mikäli seinän rakentaminen edellyttää laatoituksen poistoa seinän kohdalta, tämä kuuluu tehdä osana urakkaa. HUOM! Laatoituksen alla on lattialämmitys, jota ei saa rikkoa mikäli laatoitus puretaan. Seinän ulkopuolen (ei työhuoneen) lattia tullaan laatoittamaan uudestaan, joten sopivasta saumasta voidaan tarvittaessa purkaa koko laatta pois.

Työn ajankohta on touko/kesäkuussa 2021. Työn voi periaatteessa aloittaa aiemminkin, mutta tilanpuutteen takia tällä hetkellä käynnissä oleva toinen remontti tulee saada ensin päätökseen (tähän mennee vielä ainakin 2-3 viikkoa).

Tämän remontin lisäksi etsimme myös toteuttajaa komeron rakentamiseksi portaikon alle, mutta tämä vaatii urakoitsijalta tutustumisen kohteeseen paikan päällä. Asiasta voidaan keskustella tämän urakan toteuttajan kanssa lisätyönä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua