Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Uuteen keittiöön pistorasioita + uunin kytkentä ym

Hinta 1256,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

39 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

1983

 Remontin toteutus

20.02.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Sähköasennus

Kuvaus

Tarkoitus on uusia L-muotoinen keittiö. Vanha lattialiesi vaihtuu erillisuuni/induktioliedeksi. Uuteen keittiiöön tulee tiskikone. Nykyisessä keittiössä ei tiskikonetta ole ja pistorasia puuttuu siltä. Uuteen keittiöön tulee myös kaapin sisälle aktiivihiilisuodattimella toimiva liesituuletin. Tältä puuttuu myös pistorasia. Jos mahdollista niin kaksoispistorasian jos saisi vielä tähän samalle puolen keittiötä.

Toisella puolen keittiötä on kaksoispistorasia, muttei ollenkaan valoja. Onko tähän mahdollista lisätä uusi pistoke keittiökaapin sisälle johon voisi liittää led-nauhoilla toimivan valaistuksen ja sille erillisen wifi-kytkimen, jolla valoja voi räpätä päälle ja pois?

Eli toiselle sivulle keittiötä pitäisi rakentaa pistokkeet pesukoneelle sekä liesituulettimelle sekä kytkeä uusi erillisuuni/induktioliesi. Lisäksi pitäisi lisätä kaksoispistorasia saman puolen keittiön yläkaappien alle.
Uskoisin että sähköjä voisi jatkaa näille kaikille pistokkeille jääkaapin yläpuolella olevasta pistokkeesta.

Ja toiselle puolen keittiötä pitäisi lisätä uusi pistorasia kaapiston sisään. Tähän sähköt varmasti saisi vedettyä samalla puolen olevalta kaksoispistorasialta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua