Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Uudiskohteen sisätyövaihe urakka

Hinta 108000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

390 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.03.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Uudisrakentaminen

Kuvaus

Uudiskohde. Erittely työvaiheista ohessa Excelinä.

Kohde:
Lammi-valuharkkotalo, jonka runkourakkavaihe on valmistumassa sisäalueiden osalta 3-2022. Lämmöt ovat olleet päällä pari kuukautta jo. Käytännössä kaikki sisäseinät ovat Lammi VSK100 harkoilla toteutettuja. Urakkaan liittyen asuinpinta-ala on 250 m2 + muita tiloja 140 m2.
Aikataulu: Aloittaa voi heti. Varsinainen sisätyövaihe suunniteltu maalis-toukokuulle 2022. Valmista tulisi olla 1.6.2022. Mieluummin aiemmin.
Tarjouksen viimeinen jättöpäivä: 24.2.2022. Mieluummin aiemmin.

Tarjouksen tulee sisältää:
-Kaikki sisätyöt pohjatöineen ja puhdistuksineen siihen pisteeseen että on valmista seuraavaa urakoitsijaa varten (eli esim. keittiöasennus, LVIS asennukset, kiintokalusteasennukset)
-LVIS aputyöt, mukaan lukien rakenteisiin integroitavien valaisinrunkojen asennus kipsilevyihin & epäsuoran valaistuksen ympärille tehtävät kipsilevyreunat valaistussuunnitelman mukaisesti, sekä vesieristykset lattialämmitysjakotukkien sekä seinä wc (2 kpl) ympärille.
-Kaikki työkalut, terät, työtasot/tikkaat, asennusaineet, asennustarvikkeet (ruuvit, mutterit, naulat, kulmaraudat, kierretangot, teipit, saumanauhat, kitit/massat, sauma-aineet, liimat, eristeaineet) jne.
-Kaikki nostot & siirtämiset
-Omien jälkien siivous siivoustarvikkeineen ja jätteiden poisvienti kaikkine kustannuksineen
-Työmaan ja tarvikkeiden suojaustyö suojaustarvikkeineen ja suojausten kiinnitysmenetelmineen sekä suojausten poisto
-Kaikki listoitukset, viimeistelyt, saumaukset, massaukset, laatoituksen reuna- ja välilistoitukset, kulmien vahvikelistoitukset, ikkuna- ja ovismyygit, kipsilevytykset aukkoreunoihin, teräspilarien verhoilu&viimeistely jne.

Kaikki mm. ARK ja RAK ja valaistussuunnitelmakuvat sekä sisustussuunnitelman huonekorttien ensimmäiset versiot saatavissa yhdestä paikasta.

Muuta:
-Mitään sisätöihin liittyviä rakennustarvikkeita ei ole vielä tilattu
-Urakkarajat tulee tehdä sopimukseen selkeiksi. Myös sen osalta mikä lasketaan asennustarvikkeisiin ja mikä rakennusaineisiin (jos eri maksaja). Tavoitteena että tarjous sisältää asiat mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.
-Työmaa on luonteeltaan sellainen että tekemistä on aina, ja eri vaiheita voi toteuttaa eri alueilla samanaikaisesti kunhan vain on riittävästi tekijöitä ja hyvä työnjohto paikalla. Eli urakan voi suunnitella toteutettavaksi yhtäjaksoisesti ilman keskeytyksiä tai esim. kuivumisaikojen vaatimia odotustaukoja.
-ARK-kuvissa 2-kerroksessa oleva kaareva huone jätetään tekemättä
-Kaikki lattiat on valettu ja hiottu liimat jo pois. Näyttäisi siltä että kaadot lattiakaivoihin on tehty kaikkialla asianmukaisesti, joten lattioiden lisätasoitustarpeita tuskin on. Pinnat ovat valmiina seuraavaa työvaihetta varten.
-Talon kaikki lattiakaivot ovat perinteisiä pyöreitä ”keskilattia”kaivoja ilman erikoisuuksia
-Onko kiintokalusteiden (esim. vaatekaapit) takaa mitään järkeä tasoittaa & maalata?
-Sisäseinien ikkunoiden osalta kaikki tilataan asennettuna muualta, mutta sisäoviasennusten sekä kaikkien listoituksien tulee sisältyä sisätyöurakkaan ja kynnyslistojen myös.
-Muutama hyvin pieni kevytväliseinän teko tulee sisältyä urakkaan (tekniikkakuilun 50mm väliseinä 2-kerroksessa + 3xoviaukon n. 30cm kavennus hissikuilun oviaukoissa + allashuoneessa pukuhuoneen kattokulmassa n. 1 m2 väliseinäpalan teko ja eteisessä verstashuoneen käyntioven yläpuolinen kevytväliseinä 0,5m2)
-Tarkistusluukkujen asennustyö tulee sisältyä (niitä ei ole merkitty kuviin, mutta tulee sinne tänne seinä- ja kattorakenteisiin mihin tarvetta on)

Tarjouksen tulee sisältää muutkin yleisesti sisätyöurakkaan kuuluvat asiat, jotta urakan päätteeksi talo on muuttovalmis sisätöiden osalta (eli täysin valmis lopuille sähkö-, LVI- ja kiintokalusteasennuksille).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua