Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Uuden hirsitalon ulkomaalaus

Hinta 8040,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

150 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.04.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Kyseessä uusi 2-kerroksinen hirsitalo. Hirsikehikko on pystytetty 11/2020 ja toiveena olisi että maalaustyö tehdään kokonaisuudessaan heti alkukesästä kun kelit sen sallivat.

Selvitystemme ja talotoimittajan suositusten perusteella olemme päätyneet seuraavaan käsittelyyn (https://www.teknos.com/fi-FI/tuotteet/visa-premium/);
- pohjustus WOODEX-sarjan pohjustepuunsuojalla
- käsittely kahteen kertaan Visa Premium erikoispeittosuojalla (sävynä tulee olemaan vaalean harmaa)

Liitteenä valokuvia sekä suunnitelmia, joiden pohjalta saanee arvioitua maalattavan pinta-alan jne. Ikkunoiden ja ovien peitelistat ja nurkkalaudat sekä terassin palkit+pikarit on myös tarkoitus käsitellä samalla maalaustavalla. Räystäiden aluslaudat on pohjamaalattu ja ne maalataan valkoiseksi myös samalla kertaa.

Talon ulkomitat ovat 7,5m x 13m ja harjakorkeus on noin 9m. Pihatyöt tehdään myöhemmin ja talon korkeudesta johtuen työ onnistunee kustannustehokkaimmin tela-alustaisella nivelpuominostimella, mutta toki muutakin menetelmää saa tarjota.

Tarjoukseen tulee sisällyttää kaikki kustannukset, ml. maalit, telineet ja tarvikkeet. Tontilla on vaihtolava, johon työssä syntyvät jätteet voi laittaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua