Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Useamman huoneen lattia

Hinta 4309,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

58 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1948

 Remontin toteutus

30.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattialistojen asennus
Lautalattian hionta
Laatoitus
Muut pienet asennustyöt
Lattian maalaus

Kuvaus

Pyydän tarjousta seuraavasti:
Kohde on v. 1948 rakennettu rintamamiestalo. Remontoitavia huoneita on yhteensä viisi ja erittelen niiden sijainnit ja koot alla:

1) Sisääntulokerroksessa on keittiössä muovimatto (ei liimattu lattiaan). Sen poisto, alla olevan lautalattian hionta ja maalaus. Pinta-ala 13,7m2.
2) Sisääntulokerroksessa on olohuoneessa tekstiilimatto. Sen poisto, alla olevan lautalattian hionta ja maalaus. Pinta-ala 18m2.

3) Toisessa kerroksessa on työhuoneessa muovimatto. Sen poisto, alla olevan lautalattian hionta ja maalaus. Pinta-ala 13m2.

4) Toisen kerroksen aulassa on muovimatto. Sen poisto, alla olevan lautalattian hionta ja maalaus. Pinta-ala 5,5m2.

5) Kellarikerroksen kodinhoitohuoneessa on tekstiilimatto, alla betoni. Tekstiilimaton poisto ja lattian laatoitus. Kyseessä ei ole märkätila.

Lattialistojen asennus tulee sisällyttää urakkaan.

Toivon remontille tarkkaa aika-arviota, alustavan suunnitelmamme mukaan remontti alkaisi viikolla 35, keskiviikkona 30.8. Näin ollen ko. viikolla olisi kolme työpäivää (ke-pe). Toivomme, että remontti alkaisi kellarista ja sisääntulokerroksesta, jotta voisimme viikonlopun aikana (2.-3.9.) tehdä pientä pintaremonttia itse yläkerrassa. Remontti jatkuisi vielä seuraavan viikon, vkon 36. Pyydän realistista arviota sille, onko remontti mahdollista saattaa valmiiksi viikon 36 aikana, jotta voimme varata muuton vkolle 37.

Pyydän tarjouksen sisältävän materiaalikulut, mutta mieluusti keskustelen näistä urakoitsijan kanssa sitten tarjousta hyväksyttäessä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua