Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

USB-pistorasioiden asennus

Hinta 300,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

81 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

50

 Remontin toteutus

07.01.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Pistorasian asennus

Kuvaus

1970-luvun talossa on alkuperäiset pistorasiat. Linjasaneerauksen yhteydessä vanhat puhelin- ja antennipistorasiat jäävät käyttämättömiksi. Pyydän tarjousta niiden korvaamisesta USB-pistorasioilla.

Oletan että myös viereisissä kojerasioissa olevat pistorasiat täytyy vaihtaa saman laitesarjan pistorasioiksin, että ne saa menemään samaan kehykseen.

Pistorasiat ovat maadoittamattomia. Liitteenä olevasta kuvasta näet nykyisten pistorasioiden mallin. USB-latausliitäntä löytyy esimerkiksi Schneider Exxact -sarjasta:
https://www.staypro.fi/sahko-valaistus/katkaisijat-ja-pistorasiat/usb-pistorasia/schneider-electric-exxact-wde002983-usb-latausliitanta-2-lahtoa-ac-valkoinen-3099042

Pyydän tarjousta kolmen tällaisen pistorasiakokonaisuuden vaihtamisesta niin että puhelin-/antenniliitäntöjen tilalle tulee USB-liitäntä ja sähköpistorasioiden tilalle tulee uudet saman laitesarjan (esim. Schneider Exxact) pistorasiat. Tarjous sisältää työt, matkakulut, verot, ym. Voin ostaa tarvikkeet itse, tai voitte tehdä tarjouksen myös tarvikkeista.

Linjasaneeraus on valmis 5.1, jonka jälkeen pistorasiat voi vaihtaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua