Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkomaalaus, viisi rakennusta

Hinta 36000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

480 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

15

 Remontin toteutus

20.05.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

As Oy Helsingin Vannekuja 11 tiedustelee alustavaa kustannusarviota ja halukkuutta tarjota kuuden asunnon taloyhtiön rakennusten ulkomaalaus "avaimet käteen". Maalauksen toivottu ajankohta on 5-6/2018. Taloyhtiössä on viisi puuverhottua rakennusta, joista 2kpl on kaksikerroksisia paritaloja. Muut rakennukset ovat yksikerroksisia. Asuinpinta-ala on yhteensä 480m2 + erillinen varastorakennus. Kuvassa oleva jätekatos ei kuulu urakkaan.

Kohteen rakennusvuosi on 2002 ja se sijaitsee osoitteessa Vannekuja 11, 00430 Helsinki Kyseessä on kohteen ensimmäinen huoltomaalaus. Aiempi maalaus on tehty Teknoksen akrylaattimaalilla s 3005-y20r s4005. Nykyinen maalipinta ja alusta on hyvässä kunnossa ja kiinni, mutta etenkin varjon puolelta maalipinta alkaa tummua/likaantua. Pohjakäsittelyksi riittänee homepesu (painepesuripesua ei sallita).

Tarjouksen valintaperuste on hinta ja laatu (maalausselostus) sekä yrityksen referenssit. Yritykseltä edellytetään tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden osoittamista esim. www.tilaajavastuu.fi raportti tai vastaavat tiedot.

Alustava tarjous tulee toimittaa 24.5.2017 klo 16 mennessä. Alustavien tarjousten perusteella valitaan ne urakoitsijat, joilta pyydetään täsmennetty, muiden tarjoajien kanssa vertailukelpoinen tarjous.

Teknisiä piirustuksia ei valitettavasti ole sähköisessä muodossa, mutta toimitan valokuvia halutuista piirustuksista tarvittaessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua