Ulkomaalaus, viisi rakennusta

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 480 m2
Rakennuksen ikä 15
Remontti toteutettiin 20.05.2024
Kategoria Ulkomaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

As Oy Helsingin Vannekuja 11 tiedustelee alustavaa kustannusarviota ja halukkuutta tarjota kuuden asunnon taloyhtiön rakennusten ulkomaalaus "avaimet käteen". Maalauksen toivottu ajankohta on 5-6/2018. Taloyhtiössä on viisi puuverhottua rakennusta, joista 2kpl on kaksikerroksisia paritaloja. Muut rakennukset ovat yksikerroksisia. Asuinpinta-ala on yhteensä 480m2 + erillinen varastorakennus. Kuvassa oleva jätekatos ei kuulu urakkaan.

Kohteen rakennusvuosi on 2002 ja se sijaitsee osoitteessa Vannekuja 11, 00430 Helsinki Kyseessä on kohteen ensimmäinen huoltomaalaus. Aiempi maalaus on tehty Teknoksen akrylaattimaalilla s 3005-y20r s4005. Nykyinen maalipinta ja alusta on hyvässä kunnossa ja kiinni, mutta etenkin varjon puolelta maalipinta alkaa tummua/likaantua. Pohjakäsittelyksi riittänee homepesu (painepesuripesua ei sallita).

Tarjouksen valintaperuste on hinta ja laatu (maalausselostus) sekä yrityksen referenssit. Yritykseltä edellytetään tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden osoittamista esim. www.tilaajavastuu.fi raportti tai vastaavat tiedot.

Alustava tarjous tulee toimittaa 24.5.2017 klo 16 mennessä. Alustavien tarjousten perusteella valitaan ne urakoitsijat, joilta pyydetään täsmennetty, muiden tarjoajien kanssa vertailukelpoinen tarjous.

Teknisiä piirustuksia ei valitettavasti ole sähköisessä muodossa, mutta toimitan valokuvia halutuista piirustuksista tarvittaessa.


Miten Urakkamaailma toimii