Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Työmaavalvonta hirsitalo

Hinta 8675,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

134 m2

 Sijainti

Tuusula

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.07.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Remontin valvonta

Kuvaus

- Työmaavalvonta ajalle elokuu 2019 - kesäkuu 2020.

- Yksikerroksinen Mammuttihirren hirsitalo pulpettikatolla. Perustus paalutus, betonilaatta tuulettuva alapohja.

- Sisällä lattiaviilennys, ABB KNX-älykotijärjestelmä, lattiat kuivissa tiloissa kivilaattaa

- Lämmitys lattialämmitys poistoilmapumpulla ja lämmön talteenotto.

- - Talo liitetään ELISA kaapelitelevisioon ja valokuituun.

- PIHA: Autokatos / varasto autokatoksessa myös valmius (kaapelointi & sulakevaraus sähköauton latausta varten) Asfaltointia pihan etuosassa, muualla laattaa, terassia ja nurmikkoa. Sisäänkäynnin ja autokatoksen edustalle maahan upotettuna sulanapitokaapeli. Tontin pinta-ala 575 neliömetriä.

- Pihalle tulee myös ulkoterassitakka, ulko-uima-allas, sekä poreallas (Jaguzzi). Ulko-uima-altaan ja porealtaan asennuksen hoitaa niiden myyjä, mutta ulko-uima-altaan tarvitsema kuoppa suodatinkankaineen pitää tehdä jo tontin perustamisvaiheessa ohjeeen mukaisesti, he hoitavat sen siitä etenpäin. Myös ulko-uima-altaan sähkönsyöttö ja viemäröinti (Hulevesiviemäriin) pitää tehdä. Myös Jaguzzi tarvitsee sähkösyötön ja mahdollisesti vesiliitännän täyttö- / poistovedelle?

- Ulkoterassitakka vaatii tukevan betoniperustuksen.

- Terassi on iso laudasta tehty, jonka perusta pitää olla asiallinen. Ehdotin teräksinen ruuvipaaluja, koska ”pelkään” routivaa maata. Tietenkin rakentamisen ammattisuunnitelijat / -toteuttajat osaavat valita oikean perustamistavan terassille.

- Valvontaa tarvitaan mielestäni mm. ns. kriittisissä työvaiheissa kuten, talon perustuksien teko, talon hirsikehikon pystytys, betonin kuivuminen (Riittävän kuivan betonin päälle vasta asennetaan lattialämmitys, -viilennys, kivilaatat, märkätilojen vesieristys ja laatoitus, jne.), oikeat tarvikkeet, kuten on suunniteltu, rakennusmateriaalin valvonta sään suhteen (Ei saa kastua sateella), huolellinen työ, eli keralla valmista ja hyvin tehtynä, sekä RTS- kortin määräyksiä / suosituksia noudattaen.

- Tietenkin toivoisin, että Te olisitte jo mukana heti aloituskokouksesta lähtien nyt elokuussa 2019 tässä projektissa, sekä myös talon lopputarkastuksessa elokuussa 2020, kun otan sen vastaan Tuusulan 2020 asuntomessujen jälkeen. (Jos asuntomessujen aikana tulee jotain kulutuksen jälkiä, niin Mammuttihirsi korjaa ne, ainakin niin on sopimukseen merkitty.).

- Kohteen sijainti Rykmentinpuisto, Puustellinmetsä (Kulloontien varressa vastapäätä Keravan tuntemattomien hautausmaata)) Pikkukarhunkierto 5, 04300 Tuusula.

PS. Tämä talo on yksi Tuusulan asuntomessujen kohdetalo 2020 asuntomessuilla, joten tässä on todellinen näytön paikka osaavalle ja ammatitaitoiselle rakenustyön valvojalle.




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua