Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tyhjillään olevan kolmion maalausremontti Espoossa

Hinta 2116,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

71 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

15

 Remontin toteutus

15.01.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Hei,

Aloittamaan pääsee minä päivänä tahansa, mielellään mahdollisimman pian. Toivotaan remontin valmistumista tammikuun loppuun mennessä.

Kyse on tyhjillään olevasta vuonna -02 rakennetusta kolmiosta. Sijainti Espoossa junaradan läheisyydessä. Parkkipaikkoja on lähistöllä hyvin. 3 h + kk (avokeittiöratkaisu). Huonekorkeus on 2,6 m. Makuuhuone ja työhuone n. 9 neliötä kumpikin. Lisäksi pitkähkö n. 7 metrinen käytävä ja yhtenäinen olohuone-keittiö (n. 7 m x 3.5 m). Huoneiston kunto hyvä, maalipinnat melko uudet kattoja ja ehkä myös ikkunaseiniä lukuunottamatta. Maalattavaksi tulisi kaikki seinät ja katto. Seinät enimmäkseen betonia. Oviseinät levyä, samaten yksi lyhyt seinä olohuoneessa. Katot osin ruiskumaalattua, osin tasainen pinta.

Tasoitettavaa on jonkin verran erityisesti eteiskäytävän seinissä, joihin on vaihdettu oven karmit ja maalattu epätasaisesti päälle. Lisäksi kaikissa huoneissa yksittäisiä seinäkiinnitysten jälkiä ja makuuhuoneesta irrotettu pultattu hylly. Olohuoneessa katon ruiskubetonissa näkyy oletettavasti aiemman valaisimen jälkiä tasaisina kohtina.

Yhdet tehosteseinät olohuoneeseen ja työhuoneeseen, muuten kerman vaaleaa. Makuuhuone kahdella eri sinisen sävyllä. Lisäksi eteisessä 50 cm X 50 cm sähkökaappi, josta maalit osin lähteneet. Kaipaa maalia on ruuveilla kiinni ja irrotettavissa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua